Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımm yaa.. öyle düşünme lütfen.. hepimizin gönlü bir olmuş..
sen umutlanınca, bizde umutlanırız.. sen sevinirsen, seviniriz.. sen üzülsen, üzülürüz..
Allahım hakkımızda hayırlısını eylesin..
hepimizin yüzünü güldürsün tez vakit.. arayı açmak yok,yola devam..

harikasın... ellerine sağlık.. uğurlu gelsin tablomuz inş..
bende bi kaç güne kadar bi tarih veririm diye umut ediyorum

nillde ablacım, çok üzgünüm.. cümlemiz için hayırlısı olsun..
dualarım sizinle..

Sezencim liste için çok teşekkür ederim.İnşallah listemiz uğurlu gelir ve güzel haberleri peşpeşe alırız

İçimden geçenleri yazmak istiyorum bende..Öyle birden aklıma gelenleri..

Bu topiğe ilk geldiğimde herkes gibi yaralıydım bende..

Yaralarımı sarmamda zamanın etkisi çok büyüktü elbette ama sizler olmasanız nasıl toparlanırdım bilmiyorum.

Ailemi merak eder gibi sizleri merak eder oldum.Sizinle gülüp,sizinle ağladım bende..

Şimdi yeniden çıktığım yolda bu sefer başarmak istiyorum..

Beni neler bekliyor bilmiyorum ama yanımda olacağınızı biliyorum..

Sizleri seviyorum..Hiç görmediğim,seslerini bile duymadığım arkadaşlarım..

2000. sayfaya adım atmış bulunmaktayız sayın seyirciler.

Hayırlı,uğurlu olsun.

Güzel haberler vermek nasip olsun İnşallah.

ne güzel yazmışsınnn..
adeta benim kalemimden çıkmış gibii
duygularımız ortak, hemfikirim canımm... :80:
destek burdaki gibi, böyle olur işte.. insanın yüreğine su serperler.. bilmeyenlerde, bilebilse keşke.. keşke..

2000. sayfaya adım atmış bulunmaktayız sayın seyirciler.

Hayırlı,uğurlu olsun.

Güzel haberler vermek nasip olsun İnşallah.

darısı.. topiği kapatırsak, açacağımız yeni topiğimizin nice 2000.sayfalarına olsun inş canım..
bence bi geyik topiği paklar bizi:119::119:

heyttttttttt bu sayfaya benimde yazmam lazım:):):):)

ayyy anılarım depreşti kızlar hatırlar 1000.sayfaya ilk kez ceza yazmıştı

eh benimde katkım olsun madem 2000. sayfaya
Kızlar doktordan geliyorum..çok şükür kist yok dedi..adet söktürücü sanırım bi ilaç verdi..adı tarlusal..içsemmi bilmiyorum..soğan kürümü denesem yoksa..Bu arada beta hcg için yeniden kan testi istedi..geç döllenme ihtimaline karşı..ben yoktur ben kendimi biliyorum desemde,doktor ısrar edince yaptırdık..1-2 saate çıkar ben sizi ararım dedi..böyle işte kızlar..hayırlısı artık..

nilde ablaammm kurban olurum sana nasılda üzülmüş kıyamam pes etmek yok hemen silkeleniyoruz ve yeni ay yeni umut diyerek küstürmüyoruz bebekleri umutsuz olanı rabbimde sevmez rabbim isteyin diyo abla isticez inanıorum rabbim duamızı kabul etmeyecek olsa dua etmemize bile müsade etmez chnb ablamın dediği gibi hemen 2.aşılamayı patlat olmadı tüp bebek abla giden para olsun deli gibi çalışıp millete para topluyos:)üzme kendini pes etme nolur herşey güxel olcakkkk
hellom hatırladım kuzum test muhabbetini:)ya yakın bi arkadaşım bizim mahallede eczanede çalışmaya başladı yırttım dedim tam karı hamile kaldı gidiom geliom bebeği anlatıyo ama öyle böyle anlatmak dedğil ellerini gözünü götürdü ay çok tatlıydı ay babası ona fenerbahçeli takım aldı falan diyerekten üzülmesin diye ses çıkarmadım şimdi ona da gidemiom:)testlere tövbe edesim var
kuzu çınar ne zaman sünnet olacak benim halaım torunu da sünnet oldu annesi çok sevinmişti sonradan zorluk olmucak diye paşa atlatır herşeyi allahın izniyle sen sıkma canını aaa istanbula gelince görüşelim diyorum davet eden yok aşk olsun:):)kuzu inat meselesine gelirsek ikimizde keçi gibi inatçıyız ama her zaman en son benim dediğim oluyo lkocam bu durumu bayramda akrabalarımın yanında anlattı kadınlar benimle gurur duyurken erkekler eşime tühhh senin kalıbına falan diye dalga geçtiler anlamıom ki abi ya diyo bişeye hayır diyorum sonra kendimi o işin içinde en önde giderken buluyorum hep yaseminin dediği oluyo diyo:)
chnb ablacım hemde ne sancı be şuanda adet sancısı çekiorum mesela:):):)
ase saol kuzum bari sizden güzel haberler gelsin de kapayalım valla şu topiği hep beraber hamile hamile başka topik açalım
minicikumut canımmmm çıtır gofretim benim duygularına sağlık gözlerim doldu kız duygusal moddayım zaten
akşam olsun evime gideyim kocama güzelce yemek yapayım beraber film falan izleyelim ilk evlendiimiz zamanlarda ne güzel kafamda bebek yoktu pofffff

msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
.......................................

Son düzenleme:
msj tekrarı..............

Son düzenleme:

canım soğan kürünü bende yapıcam bu ay ama şimdi tarlusalı iç sen adet ol ondan sonra başlarsın bence inş kan testinden bişi çıkar nolur çıksa sanki nolurrrrrrrrrr

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
sen öncelikle, doktorunun verdiği ilacı kullanmaya başla canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…