Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuyumcularda bu ara çok sık görüyorum vav harfini.. heves ettiysen, bi tane edinmelisinn canım
eşinin hali gülümsetti benii nazlımm yaaa..
adamlarında kanına giriyoruz, kaçınılmaz sonlarıı günü gelince, bize benziyorlarr

son lekelenmelerin oluyor demek ki..
o da kesilir artık..
canım kürlerle ilgili pek bilgim yok, ama dr'unla da paylaş muayenende yaptığını
çok zor süreçler yaşananlar .. Allahım bir daha yaşatmasın..
kendinede bağlama bu durumu, senin kilonla bi alakası yoktur canım..
neden olduğuna dair dr'unla paylaşımın olsun; sebebini bilmek, alacağımız önlemler açısından önemli..
hayırlısıyla tez zamanda güzel haberlerle gelirsin inş.. sağlıkla geçecek gebeliklerimiz olur umarım..
kısmet ne zamana bakalım..

kız bizimki kafayı yedi sen hele ilişki anlarımızı falan bilsen geberiyoruz gülmekten ben gerçekten çok içime attım canım 2.de oda bunun farkındaydı patlak vermesinden korktu sanırım bu sefer o üstelemeye başladı daha ilk aydan bana aşılama yapalım dedi düşünsene hemen olsun diye üzülmüyeyim diye utanıyomuşta eczaneden test almaya ama napayım alcam diyo mahalledekilerden alamıyorum ben artık mimlendim hepsi ay yazıkk senelerdir hamile kalamadı falan diolardır :):):)
bakayım kuyumculara bende

QUOTE=asesulfam;26100396]son lekelenmelerin oluyor demek ki..
o da kesilir artık..
canım kürlerle ilgili pek bilgim yok, ama dr'unla da paylaş muayenende yaptığını
çok zor süreçler yaşananlar .. Allahım bir daha yaşatmasın..
kendinede bağlama bu durumu, senin kilonla bi alakası yoktur canım..
neden olduğuna dair dr'unla paylaşımın olsun; sebebini bilmek, alacağımız önlemler açısından önemli..
hayırlısıyla tez zamanda güzel haberlerle gelirsin inş.. sağlıkla geçecek gebeliklerimiz olur umarım..
kısmet ne zamana bakalım..
[/QUOTE]

Yavrucum doktorumla paylaşsam, yapma, der kesin..
Bu soğan kurunden herkes cok faydalanıyor..
Enfeksıyonları gıderıcı, rahmı temızleyıcı ozellıgı var.
Birçok kişi bu sayede PKO larını yendi, ya da kıstlerı kuculdu..

Ama doktorlar oturup bunları hıc arastırmadan, olmaz öyle şey, diyip işin içinden cıkıyorlar.
Bir bilimsel araştırma yaptın mı, soğan suyundaki maddeleri analiz ettın mı, denekler uzerınde denedın mı? Yok..!
Ama ılac degıl ya, sısede degıl ve bu onlara guven vermıyor..
Ama bınlerce ınsan bundan sıfa bulmus, dönüp de bır doktor bır bılım adamı olarak ben bunu arastırıyım, demezler..

Hep doktorlara guvenıyoruz ama en basıt konularda bıle fıkır bırlıklerı yok..
Kurtajdan sonra kımı korunmana gerek yok hemen kalabılırsın dıyor, son arastırmalar bunu gosterıyor dıyor..
Kimi 3 ay kimi 6 ay diyor aynı haftadakı kurtajlara..
Kıme ınanacaksın?

Ben bırkac doktora sormadan, yasayanların tecrubelerını aratsırmadan karar vermıyorum artık.
Gebeyken ıdrar yollarııltıhabı gecırdım.
Biri 40 tane antıbıyotık verdı. Hemen baslamalısın dedı.
Diğeri antıbıyotıge gerek yok, antiseptiğe basla bol su ıc, ılerlemesıne gore bakarız dedi.
Benılkını dınlesem ıcmıstım 40 antıbıyotıgı, tum yararlı bakterıler de ölmüştü..

Yani üzgünüm ama, doktorların cogu bastan savma ve ezbere konusuyor,
sen deşmezsen, arastırıp sormazsan, detaylı bılgı veren yok...
Bazıları sorsan bıle cevap veremıyor; senın bıldıgın yuzeysel bılgı ıle kalıyor..

Ve ben hem ozele hem devlete hem de buyuk hastanelere gıttım,
ınternettekı doktor sıtelerınden sordum..
Fıkır bırlıgı yok cogu konuda..
O sebepleeee.....
Araştırmadan bır doktora köü körüne inanmayın derim arkadaşlar.................
Bi konuda ıyı oluyor, güveniyorsun, diğer konuda senı şaşırtıyor.

Bence en az bir özel bir devlet, iki doktorun olmalı.................

Çok uzun yazdım ama bu konuda yaram var, kusura bakmayın kızlar...............

Saygılarımla...

Tatlım Favori markasının vav koleksiyonu var..Çok güzel parçaları var..Bana kendimi iyi hissettirdiği için takıyorum kolyemi.Normalse çok takı sevmem ama bunun manevi değeri bambaşka.

O testler yanıltmasın sevincimize sevinç katsın İnşallah bu akşam

bende malesef aranıza katıldım.cok uzgunum.cuma gunu 9 haftalık olması gereken bebegım 7.haftada kalbı durmus buyumesını durdurmus.kurtaj oldum.haftaya doktor kontrolum var.neler yapılacak.bılgısı olanlar paylasabılır mı

allah sanada sabır versin bende ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüşlerdi doğum yaptım sonra parça kaldığı kürtaj oldum bende senin gibi ne zaman hamile kalırım diye merak ediyorum 2 haftam oldu bugün kürtajdan sonra 3 ay beklemek gerekiyormuş diye duydum seninki daha küçükmüş 3 ay bekle biraz toparlan sonra inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur

allah sabır versın.evet bebegım kucuktu.allah daha beter acıdan korusun bızlerı.cennete melek gonderdık.3 ay korunma surecı ıcın dogum kontrol hapı verdı.sen de korunuyorsu dımı

Yaprak çok büyük geçmiş olsun cnm..
21 hafta çok ileri bir gebelik haftası..
İkiz olduğu için sormak isterim, normal gebelık mıydı?
Doktor sana kac ay korunma önerdi?
Karnın buyumus muydu?
Şimdi normale dondu mu?

çok tşk ederim doğal yolla hamile kaldım tek kese tek plesentaydı en risklis yani karnım büyümüştü ama karnımda öldükleri hafta küçülmüştü şu an az bir göbeğim kaldı 2 hafta önce kaybettim bebeklerimi halen kanamam var azda olsa doktor ilk başta 3 ay korun dedi daha sonra gidişata bakılacak

allah sabır versın.evet bebegım kucuktu.allah daha beter acıdan korusun bızlerı.cennete melek gonderdık.3 ay korunma surecı ıcın dogum kontrol hapı verdı.sen de korunuyorsu dımı

sağol canım doktor doğum kontrol hapı vermedi korunmaya fırsatım olmadı daha kanamam var ama 3 ay korunacam sonra tekrar bebek için uğraşacaz yoksa başka türlü acım hafiflemez ablam senin gibi olmuştu 3 sonra tekrar hamile kaldı

merhabalar arkadaşlar, bende 5-6 haftalık gibi düşük yaptım. Ardından da içerdeki parçaları temizlemek için revizyon kürtaj oldum. kürtajdan sonra 2 ay korundum . 2. aydan sonra yeniden hamile kaldım. şuan 13+3 haftalık gebeyim. ama düşük tehlikesi nedeniyle proluton iğne oluyorum hala. yanlız şunu diyebilirim eğer kürtajdan sonra adetleriniz düzenliyse adet başladıktan sonraki 11-18. günler arası gebe kalma şansı oldukça yüksek

nazlım kızım maşallah supanallah süpersin, allah tamamına erdirsin. Gazlayamıyorum da seni ama çok şükür devamıda gelsin inşallah.

ınsallah sana da bana da ısteyen herkese rabbım saglıklı bebekler versın.ınsallah 3 ay sonra guzel seyler yazarız buraya

çok geçmiş olsun..yaşayanlar bilir,şu an ne kadar hassas olduğunuzu..
vücudunuz dinlensin, herşey zamanla yoluna girer Allah'ın izniyle..

yaprak, benimde ileri hafta gebelikti..ben doktoruma düşünmediğim için, korunma süremi sormadım o zaman.. ama 4 ay sonrasında; istersen, gebelik düşünebilirsin artık --demişti.. dediğin gibi 3 ay toparlanman için iyi süre.. Allahım sağlıkla geçecek gebelik nasip etsin inş.. herkesin yüzünü güldürsün..

amin canım çok sagol. bana 3 ay yeter zaten daha fazla korunmak istemiyorum bir bebeğim olsa biraz rahatlarım allah olmayan herkese versin

kuzum sağol inş kan testi de onaylar ay kızlar keşke kanda çıkmadan sölemeseydim size şimdi kanda negatif çıkarsa çok utanırım:)canım git bakalım doktora ne dşcek yeniden test yaptınmı peki
Nazlım hayırlısıylşa güzel haberi vereceksin inş.. iki testtede çıktığına göre kan testindede çıkar inş.benim adetime 2 gün kala kan testinde bakıldı yoktu canım..bugün yinede bi tane yaptım yine negatif..sanırım vurunduğum iğne böyle yaptı..inş. korktuğum olmaz

Kızlar selam, yarın kurtajdan sonra ılk randevuma gıdıcem..
Bu muayenede vajınal mı bakılıyor rahme yoksa karından mı_?
genelde karından bakılıyor canım..geçmiş olsun..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[TD]Bat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Candaş[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceza[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikler[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlım[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sezen[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minicikumut[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asesulfam[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilde[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilal[/TD]
[TD]HamileNazar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar deneme yanılma yöntemiyle tablo yapmaya çalıştım:) unuttuğm varsa söyleyin..Bu arada batlarınızı yada bebişlerin muhtemel doğum tarihlerini bilmediğim için yazamadım

Son düzenleme:
cnm eline sağlık olmuş valla hem de gayet güzel olmuş bi de bebeklerimizi de eklese miydik sonuçta onlar bu topiğin ürünleri

ben tahmini doğum tarihimi vereyim o zaman 9 kasım (içimden bi ses kurbana el öpecek diyor :) )

sabah liste nazlım hamile nilde hamile olarak değişmiş olur inşallah ve kısa zamanda kalanlarımız içinde öyle.. hayırlı uğurlu olsun hepimize..

buarada sen dr.a gitmeyi düşünüyosun değil mi ihmal etme cnm bir an önce önünü gör böyle belirsizlikler insanın canını daha çok sıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…