sağol canım allah razı olsun inşallah yanılmamıştır test üzülmem yıkım olur valla
demek senden aklımda kalmış benimde kolyeye bende heves ettim bak şimdi:)ama nerden buluncak hiç görmedim ben öyle bi kolye aramak lazım hem korur insanı canım 3 testte pozitifi gçrdüm :)kocamda sıyırdı sürekli test yaptırıo akşam 2 tane daha alcakmış o çok üzülüyo
Çok şükür iyiyim cnm benim..
Ağrılarım bitti..
Kanamam da bitti gibi..
Böyle kıvamlı acık kahve geliyor her gün az az..
Bi o var..
Ben de soğan kürüne başladım.
Hani rahim temızlensın, enfeksıyon vs varsa bitsin diye..
Çalışmalara başlamadan once temızlenırse ıcım rahatlıcak..
Sonra adeti beklicem, adetten sonra da ovulasyon testlerı ıle denemeler başlıcak..
Bakalım, hayırlısı..
Geçen sefer ilk denemede tutturmuştuk bu testlerle..
İnşallah hayırlısı ıse yıne oyle olur..
Bu defa da kaybetmek istemiyorum..
İlkinde kabullenmıstım hemencecık, kısmet, demıstım..
Ama ıkıncıde de olursa aynı olgunlukta olabılır mıyım, emin değilim..
Bir de beslenmeme dikkat etmeye başlıcam yıne.
Ben o kadar zayıfım ki,
bebek beslenemedı, dıyorum hep..
Kanım falan ıyı ama kılom yok..((
46 sadece..(
kuyumcularda bu ara çok sık görüyorum vav harfini.. heves ettiysen, bi tane edinmelisinn canım
eşinin hali gülümsetti benii nazlımm yaaa..
adamlarında kanına giriyoruz, kaçınılmaz sonlarııgünü gelince, bize benziyorlarr
sağol canım allah razı olsun inşallah yanılmamıştır test üzülmem yıkım olur valla
demek senden aklımda kalmış benimde kolyeye bende heves ettim bak şimdi:)ama nerden buluncak hiç görmedim ben öyle bi kolye aramak lazım hem korur insanı canım 3 testte pozitifi gçrdüm :)kocamda sıyırdı sürekli test yaptırıo akşam 2 tane daha alcakmış o çok üzülüyo
bende malesef aranıza katıldım.cok uzgunum.cuma gunu 9 haftalık olması gereken bebegım 7.haftada kalbı durmus buyumesını durdurmus.kurtaj oldum.haftaya doktor kontrolum var.neler yapılacak.bılgısı olanlar paylasabılır mı
allah sanada sabır versin bende ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüşlerdi doğum yaptım sonra parça kaldığı kürtaj oldum bende senin gibi ne zaman hamile kalırım diye merak ediyorum 2 haftam oldu bugün kürtajdan sonra 3 ay beklemek gerekiyormuş diye duydum seninki daha küçükmüş 3 ay bekle biraz toparlan sonra inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur
allah sanada sabır versin bende ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüşlerdi doğum yaptım sonra parça kaldığı kürtaj oldum bende senin gibi ne zaman hamile kalırım diye merak ediyorum 2 haftam oldu bugün kürtajdan sonra 3 ay beklemek gerekiyormuş diye duydum seninki daha küçükmüş 3 ay bekle biraz toparlan sonra inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur
Yaprak çok büyük geçmiş olsun cnm..
21 hafta çok ileri bir gebelik haftası..
İkiz olduğu için sormak isterim, normal gebelık mıydı?
Doktor sana kac ay korunma önerdi?
Karnın buyumus muydu?
Şimdi normale dondu mu?
allah sabır versın.evet bebegım kucuktu.allah daha beter acıdan korusun bızlerı.cennete melek gonderdık.3 ay korunma surecı ıcın dogum kontrol hapı verdı.sen de korunuyorsu dımı
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
sağol canım doktor doğum kontrol hapı vermedi korunmaya fırsatım olmadı daha kanamam var ama 3 ay korunacam sonra tekrar bebek için uğraşacaz yoksa başka türlü acım hafiflemez ablam senin gibi olmuştu 3 sonra tekrar hamile kaldı
bende malesef aranıza katıldım.cok uzgunum.cuma gunu 9 haftalık olması gereken bebegım 7.haftada kalbı durmus buyumesını durdurmus.kurtaj oldum.haftaya doktor kontrolum var.neler yapılacak.bılgısı olanlar paylasabılır mı
çok geçmiş olsun..yaşayanlar bilir,şu an ne kadar hassas olduğunuzu..
vücudunuz dinlensin, herşey zamanla yoluna girer Allah'ın izniyle..
yaprak, benimde ileri hafta gebelikti..ben doktoruma düşünmediğim için, korunma süremi sormadım o zaman.. ama 4 ay sonrasında; istersen, gebelik düşünebilirsin artık --demişti.. dediğin gibi 3 ay toparlanman için iyi süre.. Allahım sağlıkla geçecek gebelik nasip etsin inş.. herkesin yüzünü güldürsün..
ınsallah sana da bana da ısteyen herkese rabbım saglıklı bebekler versın.ınsallah 3 ay sonra guzel seyler yazarız buraya
Nazlım hayırlısıylşa güzel haberi vereceksin inş.. iki testtede çıktığına göre kan testindede çıkar inş.benim adetime 2 gün kala kan testinde bakıldı yoktu canım..bugün yinede bi tane yaptım yine negatif..sanırım vurunduğum iğne böyle yaptı..inş. korktuğum olmazkuzum sağol inş kan testi de onaylar ay kızlar keşke kanda çıkmadan sölemeseydim sizeşimdi kanda negatif çıkarsa çok utanırım:)canım git bakalım doktora ne dşcek yeniden test yaptınmı peki
genelde karından bakılıyor canım..geçmiş olsun..Kızlar selam, yarın kurtajdan sonra ılk randevuma gıdıcem..
Bu muayenede vajınal mı bakılıyor rahme yoksa karından mı_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?