Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nazlım 1000. sayfa esprisi benimde dün gibi aklımda.

2000'ide ben kaptım

İnşallah 3000'i görmeyiz.Çoktan topiği kapatıp başka topiklere göç etmiş oluruz

Son düzenleyen: Moderatör:
minikler, canım tamam dikkat etcem daha çok bende kuzenime diyorum fazla pinpirikli.demekki fazla rahat olan benmişim :) bu da tuhaf bu kadar zor geldi bu rahatlık nedne :) dikkat eder,m bundan sonra daha çok.ben çayı çok severdim tuhaf geliyo şimdi diyorum bi kış gelsede geçen seneden bebeğe hazırlık yapıp aldığım katı meyve sıkacağıyla potakal mandalina sıkıpta içsem madem.içeceksizde zor.zaten ben hep boğulurum yemekyerken illa bişey lazımdı içmeye şimdi bide sudan midem bulanıyoki sorma.dilerim 9 ay kalıcı olmasın. demek sende dayanamıyosun oyunlara :)) neyse sıkcaz dişimizi seneye acısını çıkartcaz, o gelinde mi hamile kalmış yoksa ondan mı oynamadı acep ? senin randevu ne zman canım ? sanırım izin süren yazılacak gittiğinde ama çalışayım diyodun sna yetişse şu 6ay ücretli izin.

nazlım, canım sana n desem boş biliyorum.o utancı defalarca bende yaşadım hep boş umutlarmış diye ama utanma insanız ve hepimiz aynı sevinci korkuyu endişeyi yaşıyoruz.biz analamzsak bizi kimse anlamaz halimizi.allahım güldürsün yüzünü en tez vakitte, çok yaralandın çok yıprandım biliyorum çok kıymetli olacak kuzun.annesini o kadar ağalttıkki gelişiyle ağlatsı inş bu kezde,dilerim diğer aya en sağlıklı hamilelik haberlerini verirsin bize.benim ilk gebeliğimde bizde artvinden dönmüşüz hemeno ay olmuştu.dilerim bu tur seninde sağlıklı bi bebekle uğrun olsun.iyi varsın ve unutma biz seni çok seviyoruz hep yanındayız...

n,lde, ablam yaşadıkların o kadar normalki, yanlış anlamayacağını biliyroum ve yazıyorum.bizler 20 li yaşlarda ne endişelere kapılıyoruz senki 35 36 yaşındasın her an başına ne gelecek bilmiyosun evet çok genç görünüyosun genç yaşıyosun.ama bazen vücudumz ne tepki verecek bilemiyoruz.kendi başıma gelenden sonra 20 li yaşlardaki bi kadın bilehafife almadan dr a oşmalı erken menapoz bir anda çıkabiliyor.ben sanmıyorum ki bunu yaşayasın ama endişelerinde çok ama çok haklısın.ilk bebeğin olacak bu 2 dese hadi ilkine razı olur onun sevgisiyle teselli bulursun hiç çocukszluktansa tek çocuk avutur seni biliyorum.ama bende bbu işi bırakmayacağını gerekirse tüpe gideceğinden eminim v ben seni bi bebekle hayal ediyorum hep çok güzel bi kız çocuğuyla adı masal onun.o senle mutlu bi ömür tadacak inan güven ve başarcaksın.stres olayına hiç girmiyorum diyenler halt etmiş, kendi durumlarıyla bir değil bizimkiler.babam pc y, stiyo acil kapatıyrum.

burc, canım çok teekkrler, yarın randevu var bende sorayım detaylı bilgileneyim yeyip içme konusunda. ama senin ve miniklerin dediği bile yeterli dikkat etmem hususnda.hadi bakalım bayram sevinci yumurcakların sevinciyle pekişcek inş, hayırlı doğumlar olsun :)

kızlar herkese selamlar. inş 2500 de bitsin bu işkence 3000 e kalmasın.öptüm hepinzii

farlutral mı canım anlamadım. Bende çok içtim o ilaçlardan kürtajdan sonra regl olamadım 3 yada 4 kere içtim. Geçmiş olsun sonucu bekle ilacı iç istersen.

kızım n ezaman geliyorsun bir ara gelecem dedin gel demedim mi sana eğer öyleyse yuhh olsun bana
gel canım başımla 31 inde yokuz yemin töreni
birde taşınıyouz ev bulursak anadolu yakasına
ne zaman gelceksiniz.

guzummm inşallah 2500 de kapayalım cidden sıkıldım hamile kalması ayrı dert adet olması ayrı bebeği doğurabilmesi ayrı rabbim yanımızda olsun inşallahhh hep hayırlısı hakkımızda senin minnoş nasıl acaba ne xzaman doktora gtcen de görcen 10 haftalık oldu maşallahhhhhhhhhkRdeniz turu yalan olcak galiba çok pahalı adam gibi turlar testler filan bi ton para harcadık kurban almayı düşünüos allah kısmet ederse bide harçlar var bize istanbul yolları görünüyo :)

kuzu 10-16 eylül arası izinliyiz bizim kartalda akrabalar var ilk etapta oraya geliriz sonra da fatihte bi ark var onlarda kalırız büyük ihtimal numaran var gelirsem mutlaka arıcam seni taşınma işi nerden çıktı eşinin işiylemi alakalı istanbuldada gezicek yerim kalmadı heryere gittim nerdeyse bakalım bulcas bi yerler inşallah

günaydın kızlarrrr mutlu günler cumanız mubarek olsun hala adet olamadım bana da ilaç yolları görünüyo galiba

Günaydın kuzular,

Aspirin ve progesteron kullananlar..

Bu yazıyı mutlaka okuyun...

Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...

Bu makale bu ilaclarin hamilelikte gercekten gerek olmadigi durumlarda kullaniminin olumlu etkisi olmadigini soyluyor.Ozellikle ilk dusukle sonlanan gebeliklerde..Hamileligini bu ilaclarla devam ettirenler ise bir tesaduf mu yoksa gercekten ise yariyormu cok kafa karistirici.
Buarada kanama yoksa gebelikte kalp atimini duyduktan sonra yasama sansini yuzde 84 vermis.Ancak ben kalp atisini duyduktan sonra sekizinci haftada kaybettim.Ustelikte kanamam yoktu.Gercekten az bir yuzdeye girdigimide ogrenmis oldum.

Son düzenleme:

aynen cnm bende de kanama yoktu
hersey normal gıbıydı ama
kalp atısı durdu ve ben de o kucuk yuzdeye gırıyorum ne yazık kı ((
sımdı bu makaleye gore kullansam mı kullanmasam mı aspırın kararsız kaldım
prospektuslerınde de oyle guven verıcı seyler yazmıyor
ozellıkle bebekte kalp yapısını bozabılıyor ve bazı hastalıkları tetıkleyebılıyormus
ben sımdı dogal kan sulandırıcıları arastırıyorum
bıtkılerde her derdın devası var
cogu da hamılelıkte guvenılır
oradan bulursam aspırın kullanmam
bu da bır ılac sonucta
ve neredeyse 32. haftaya kadar kullandırıyorlar
ustelık uzun vadelı etkılerı de kesın degıl
bu konuda yeterlı arastırma yok
guvenemıyorum

Canim bence bu konuyu guvenilir doktor bulup danissan en iyisi.Sonucta kanin cok sulanmasida iyi degil.Bildigim kadariyla bu ilaclarin kullanimi zaten hep doktor kontrolunde yapiliyor.Yani kendi bildigine asla icme eger hamileysen.Bir doktora daha danis.
Gittigin doktor ne demisti ?

Zaten sorun da o ya, doktorlara guvenıyoruz ama bence fazla guvenmemek gerek.
Doktorum Turkıye nın en ıyı 3 hastanesındne bırınde calısıyor, cerrahpaşa tıp mezunu, yurtıcı-dısı yayınları var.
Ve soyledıgı su: ılk dusuklerde nedenı bılemeyız
buyuk ıhtımalle genetık anomalıdır
ama kan pıhtılaşması sorunu ıhtımalı de var
ben her ıhtımale karsı ıkıncı gebelıgınde sana aspırın ve ıgne baslatıcam

ben dıyorum kı test yaptırıyım kan pıhtılasması olup olmadıgını ogrenelım
ıstersen yaptır testı dıyor
ama orada kan pıhtılasması cıkmasa dahı ben yıne de tedbır olarak baslıcam dıyor ılaca

ve bırcok doktor da boyle yapıyor

ıyı de testte cıkmadıysa neden ılaca baslanıyor
ve bılımsel olarak da bu konuda kesın bır kanı yok
onlem olarak dıyor, belkı testte tespıt edılemedıyse dıye
ama bu ılaclar da cok masum dgeıl
evet aspırın ama bebekte bırcok hastalık yapabılıyor

sımdı gel de guven

bırcok doktora da zaten sordum
cogu aspırını onlem olarak goruyor..
ama gereksız kullanımda da sorun oluyor
sımdı sence kıme guvenecegız?

Doktor test yapmadan nasil ve neden kan sulandırıcı vermeye kalkmış bende anlamadim.Endisende haklisin banada mantıklı gelmedi.
Ilk dusugunse benm doktorum onermiyor ilac.Bana hicbirsey vermedi.Birtek elevit vitamin kullaniyorum.
Hakkimizda hayirlisi olsun, insallah ayni syeleri tekrar yasamayiz..

Herkese günaydın..

Bugün işte değilim izinliyim ben.Yeğenimin 40 mevlüdü var bugün

Hepinizi öpüyorum.

Amin, inşallah yaşamayız ve zaten büyük ihtimalle yaşamayacağız da..
Hem daha bilinçliyiz, hem bedenimiz, gebeliği bir kez tattı; artık o da alıştı..
Ben soğan kürü yapıyorum bu ara, kuretaj sonrası rahmın toparlanması ıcın.
Dün doktor kontrolune gıttım, rahım tertemız dedi, üç çizgi oluşmuş dedi.
Bir tane de yumurtan var dedi. (ben önceki gün yumurtladığımı hissetmiştim zaten)
sen ne zaman bebegı aldırdın ne kadarlıktı,
ne zaman gebelıgı denıceksın
ben 8+2 de aldırdım
16. gün bugün,
ben ilk adetten sonra başlıcam

Senin henuz cok yeni..Cok gecmis olsun Benim 7 ay oldu.2-3 ay korunma verdi doktor.Benim kurtaj operasyonum pek iyi gecmemis.Cok kanamam olmus rahim agzim acilmamis vs.Hala nedenini bilmedigim yumurtalik kisimlarimda agrilarim oluyor.Cok uzuluyorum Zaten bir bucuk sene sonunda hamile kalmistim o yuzden bir mucize olmadiktan sonra cok kolay tekrar hamile kalabilecegimi dusunmuyorum.Insallah olursa bu sefer ikimizde saglikli oluruz.

bugun bır hafta oldu bebegımı kaybedelı.9+1 olmustur dedı doktorum muayene odasına gırdım 7 haftalıkken buyumesını durdurmus.yanı olum ıcımdeymıs de benım haberım yokmus.ne kanamam vardı ne akıntım.ama bebegımı tutamamısım ben.

üzüldüm cnm benim, Allah sabır versin
ben ovulasyon testleri ile ilk denedıgımız ay gebe kalmıştım
ama bende de yas problemı var
o yuzden acele dıyorum, 35 e az kaldı
ıste herkesın derdı baska
sendeki gibi 1,5 yl bekleyip bunu yaşamak kolay değil
mucize deme, neler kımler hamile kalıyor
ama ıste kalmak degıl de saglıkla bıtırmek onemlı
o yuzden agrılarının nedenını bulmaları lazım
sen sogan kuru vs yaptın mı onlar cok faydalı
ıncır kuru vs de oyle
dogal olan herseye varım ben
emınım arastırmıssındır ama
ben yıne de hatırlatıyım, dedım

Evet yaptim canim sogan,incir, isirganotlari civanpercemleri kaynatip ictim nafile:) Doktor muayne ettiginde agri olacak bir durum yok dedi.
Normal bulup yolluyorlar ama bariz yumurtaliklarim agriyor.. Artik doktor gezmek istemiyorum cok yiprandim cunku.Benimde yasim 32.
rengarenk cok gecmis olsun Bu durum senden kaynakli degil bebek saglikli olmayinca maalesef buyumeden kendiliginden oluyor.Doganin dengesi bu gucsuz olan eleniyor. Insallah en kisa zamanda saglimiza ve saglikli bebeklere kavusuruz. Umut fakirin ekmeidir :)

çok geçmiş olsun kendini bu şekilde suçlama bak burda yaşadığın olayı yaşayan kaç kişiyiz üstelik ben üç beş gün arayla kontrole gitmeme rağmen gelişmedi bebeğim kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum olacak varsa elden bişey gelmiyor rabbim yeniden sağlıklı bir bebekle müjdelesin seni..

kızlar günaydın

hello cnm atletlerimi henüz almadım siyah akla yatkında alttan çıtçıtlı olanları ben kullanamıyorum rahatsız ediyor :) kontrole gittiğimde artık bursadan bakacaz zaten burda öyle şeyler bulmak çok zor bulsan da hem çrkün şeyler var hem de pahalı

candaş cnm 10 eylülde gideceğiz sonraya bırakayım izni diyorum ama bakalım dr. ne diyecek aslında kafam karışık risk almaya değer mi diyorum bir taraftanda bi de izin konusuna yorum yapmışlar iznin son gününde dahi yasa çıksa faydalanabiliyomuşuz benim izin tahminen aralık sonunda bitiyor o zamana kadarda çıkar sanırım hayırlısı artık senin konrol ne zaman

nazlım cnm sayfa 1000i hatırlıyorum o gün aklımdaydı tam da sen yazmışsın alıntı da yapmışsın bakalım 2000i kim kapacak dedim :) minicikumut uyanıklık yapmış bu defa :) cnm olayın maddi kısmı tabiki hepimizi sarsıyor ama şöyle düşün birikim yapsan ev araba bilmem ne kim için yapacaksın bebeğin için değil mi onun geleceği için şimdi de onun gelmesi için harcıyosun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gez bakalım belki seninki istanbul hatırası olur ha ne dersin

minicikumut cnm yeğene maşallah daha dün gelmişti sanki allah sağlıklı sıhatli ve analı babalı büyümeyi, nasip etsin bebişe

sezen cnm bende benzer isimli bişey kullandım adet oldum sonraki ay oğlum geldi dr.un verdiğini kullan ek olarak bitkisel çözümleri kullan cnm

anneckler nerelerdesiniz bebişer ne alemde özledik

chnb ceza hilal anne ve bebişer keyifler yeridedir umarım

nilde ablacım ne desem yüreğini ferahlatır bilmiyorum ama madem bebiş inatçı çıktı biz ondan daha inatçıyız değil mi çözümler bitmiş değil endişen için de haklısın ama tıp da artık çok ilerledi tıpı şaşırtan mucizelere de tanık olduk allah büyük sana da emeklerinin karşılığını verecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…