[minikler, canım nasılsın ? oğlun nasıl ? haklısın aslında bebeğe zararı olsada olmasada dikkat etmek gerek.ben sanırıom hiç bişeye dikkat etmiyorum bu kadar zor elde etmeme rağmen 0 dikkat.kola içiyorum çay içiyorum, kuzenşm gördğ kızdı.kendini düşünğp onu ihmel etme diye, bacak bacak üstüne atınca bebek daralıyomuş çok atarım, en kötüsü çok ani hareketlerim var yatakta bile zıplayarak dönüyorum.allaha emanet işte.dikkat ediyorum sanııyorum ama yok alışkanlıklar ... neyse öğrencez mecbur herşey ufaklıklar için adı emek madem anneside emek vermeye devam etmezser ayıp olur herhalde :)) bencede bebein kurbanda el öpmeye etişecek gibi.inş hayırla doğsunda.ne güzel 2 sevinci beraber yaşarız o zman.
lone, canım inş bebeğimizi uğruna babasıda gelir.bekle bekle sıkıldık.eşinin dedesi ölmüş, nur içinde yatsın allah rahmet etsin diyelim.k.pederinin verdiği tepkiyle yaptığı iş çelişkili olmuş bu da komik duruma düşürmüş bence.
nazlım canım çok güzel bi haber kokusu sezinliyorum :) çok emek ettin çok üzüldüm rabbim utandırmasın yüzünü de inş öüjdeni verde 9 ay üzmesin doğsun sıpa annesine doğum günü hediyesi olsun :)) çok hamile modunda yazamıyorum şimdi ama içimdeki ses evet o hamile şükür olsun diyor :) bi öğren bakalım gizleyebildiğiniz kadar gizlersiniz.biz kimseye dememiştik.halamın ağzı çok sıkıdır tüm durumu tek onla konuşmuştum gelinide benzer yollardan geçmişti anlardı, kızına bile bahsetmemiş düşün.neyse kanama günü halamın kızı oğlu ve eşleri burdaydı onlara demek zorunda kalmıştık.amcamlarlada halamların arası bozuk bizede trip atıyolar onlarla paylaşıyosunuz dye ama denk düşüyo işte.neyse dedik küsmesinler olurda çocukalardan filan duyulursa diye.geçen hafta dedim babaneme, arkadaş ttembihledim bide :) unutmuş bayramda demiş birkaç kişiye, o da şöyle olmuş.akrabalarda acil hastalar vardı ziyaretine gidemedi annemler , sitemler gelince annemde dedikicandaşın kanında pıhtılaşma var başı dönüyo işede gidemiyo.tüm sülaleye yayılmış.beni sormuşlar, gelemedi o deyincede ağzından kaçırmış hamile diye.yani güya biz sakladık 9. haftada herkes duymuş oldu.ne deyim inş bu saatten sonra bişey olmasında allah utandırmasın, olsafda yine allahtan kendini bilen bunun üzerinden rant sağlamaz. allah göstermesinde. vav kolyesinide ben altınını almıştım miniciğin söyleddiği hafta.şubattı sanırım ondan beri bıynumda en fazla 15 gün takmamışımdrı ama hep uğruna inandım baktıkça öperek dualarımı ettim, diyorum bu harfinde etksi var.benimki çok güzel , böyle demem herşeye ama gerçekten güzel. ben fazla parada vermedim 350 ye almışmış.3 lü var. biri taşlı diğerleri sade.ama diğer vavlardan daha güzel.al ve boynundan çıkarma. en kötü netten sipariş verebilirsin 20-30 liraya.hadi bakalım yarın patlat bombayı.
ase, canım nasılsın ? eşim geldi gitti 4 günde olsa iyiydi alışmışımda hemen.of pufla geçti vak,t bu tayin ne zman olcak diye, ve düşünmediğimiz ihtimali getirdi aklıma ya olmazsa sen burda napcaksın dedi ? yapcak bişey yokki, allah bebeğmizin yüzüne baksında babası gelsin başımızda olsun. senin nasıl geçti bayram ? küçük yakışıklı nasıl ?
minicikumut, canım en küçüğümüz senmişsin he :) ben senide 86 lı sanıyodum.inş en genç anne sen olcan desene.eşinin hediyesi güzel olmuş inş uğrunuzda olur.bizimki geldi sıra sizde.
burcu_gen, canım teşekkür ederim detaylı oldu bu açıklama . anladım. zaten korkum bebekti etkileyebilirmi diye, demekki doğru anlamışım ben hem bana hem bebeğe zararı dokunabilir, ben dün 2 tabak pilav yedim vicdan yaptım k.validemlere gittik yemeği bana uymadığı için mecbur kaldım.zaten o saydığın hastalıklar bizde mevcuttur ve ben bunların hem kalıtsal olduğunu düşünmüşümdür.bu da genelde annemin babası olan dedemden geçişli.hazırlıklıydım bu hastalıklara en geç 35 imde çıkar diyodumda şimdi tescillendi.neyse inş öncelikle bebeklerimiz sağlıkla doğsun da. dikkat etcez napalım. sanırım sende ki aynı değerlerde bende de sıkıntı var.açıklamalardaki risklerde bunlardı.sormuşmuydum unuttum canım ya, ne zmandı doğum tarihiniz inş ?
sezen, canım tablo güzel olmuş ellerine sağlık. adımı o listede görmek hem garip hem güzel geldi.imkansızdı belkide ama şükür şimdi o imkansızı terse çevirdik.cuma günüde gidince göreyim kalbi atıyosa hala oh diycerm tam.10. hafta bitcek pazar günü.bu kez merakla bekliyorum randevuyu.sen nasılsın =? hala gelmedi mi kırmızılar ? bizim tarihimizde 24 mart 2013
tüm arkadaşlarım nasılsınız ? nildeyi soranlar olmuş, ne yazıkki adet oldu o bayramın 2. günüişleri yoğun olduğu içinde girip haber verememiş.haliyle üzgündü, ama çok kötü gelmedi sesi, keşfettiği bişey varki sanırım çatlatma iğnesini vurulduktan 12. saate dek çatlıyor. verilen hesapla uymuyor çünkü adeti.bu ayda ovulasyonla deneyecek dilerim allahtan chnb gibi olsun tedavide olmayan kendiliğinden olur.elimizden gelen tek şeyde sadece dua.inş hepimiz dualarla yolun sonuna dilediğimiz gibi ulaşcaz.
aaa dışarda kına filan var galiba, hani yasaklamışlardı uzun zmandır ilkkez duydum.kızmıyorumda süper anlara oyunları çalıyolar.dayanamayacam ya :) ben has artvinli, buna bile dayanamıyorum artık ya, eşim ankaralı.o çarptı galiba :) eskiden beceremezdimde sevmezdimde hiç şimdid tutana aşk olsun.ama dayanmak zorundayımhaftaya bir çok yakın arkadaşımın birde akrabımızın düğünü var, oynayamadığım ender düğünlerden olcak.bu yaşıma dek tek bi düğünde mazeretim vardı oynayamamıştım bunlarda eklendimi 3 olcak. seneyede inş nedense kızım diyesim geliyo , onla beraber dayısının teyzesinin düğününde nişanında oynayacağız.bizimkiler ikiz, arkadaş düğünleride denk getircekler. nasıl hem bebek hem oyun hem ablalık olcak diye düşünsemde :) süper anne provalarını başarıyla tamamlayıp hiçbirinden geri kalmıcam, bana tek oyun düğün dernek olsun :) bide bebeğimiz olsun kim tutar beni yaaa :)) özür dilerim tüm duygularımı açıklıkla yazdım üzdüğüm oluyosa affedin, ilkkez bu kadar hissettim.ilk hayalimide sayenizde kurdum.öptüm hepinizi.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[TD]Bat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Candaş[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceza[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikler[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlım[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sezen[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minicikumut[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asesulfam[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilde[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilal[/TD]
[TD]HamileNazar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar deneme yanılma yöntemiyle tablo yapmaya çalıştım:) unuttuğm varsa söyleyin..Bu arada batlarınızı yada bebişlerin muhtemel doğum tarihlerini bilmediğim için yazamadım
yine bana hüsran yine bana hasret var
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
çok yorgunum ....
2.54 çıktı değer acildeki doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ihtimal bile vermek istemiyorum zaten sabah ateşimde dibe çakıldı sabırlı olabilsem keşke bu kadar çok istemesem sizide heveslendirdim çok utanıyorum kızlar hakkınızı helal edin nolur
çok yorgunum ....
cANIM YA 2 li bir değerde nasıl test pozitif çıkıyor anlamıyorum ya... Ne demek canım biz sadece senin üzüldüğüne üzülürüz. Ateş işini bilmiyorum ben canım adetin geçerse yeniden yaptır bazen sonradan da artabiliyor Asel kuxzum vardı 5 filandı sonra artmıştı. Adetine kaç gün var?
amin kuzum sağol allah razı olsun bu kadar çok isteyeceğim gerçekten aklıma gelmezdi 3 senedir evli olan bi ark var oda istiyo ama bakıorum kafası rahat neşeli benim neşem bile kalmadı eskisi gibi bi an önce adet olayımda döngülerimde çok uzadı bugün 36.günümChnb ablanın dediği gibi utanmak ne demek güzelim.Heves etmek ve istemek senin en doğal hakkın.İnsan bebeğini kaybedince büyük bir arzuyla bebek istiyor bu bir gerçek.En azından bende böyle oldu.
Önümüzdeki maçlara bakarız İnşallah.Rabbim eşine ve sana sağlık versin.
vardır bunda da bir hayır kuzum sen bizi neden dert ediyosun bizim tek düşüncemiz senin yüzünün gülmesi muradına ermen bu testler neden sana bunu yapıo onu anlamış değilim çok ilginç mutlaka acın üzüntün büyük ama önüne bak yumurta çatlayıp çatlamadığına dair test yaptıracaktın sanki eşin de yanında destekçin gerekirse aşılama yolunu seç ama bence kısmet ne zamansa o zaman olacak cnm nildeninde haberi gelmiş çok üzüdüm çok ama umudumuz tükenmediya bugün olmasa gelecek aya olmadı diğer aya o bebek buraya gelecek kafanı dağıtacak bişeyler yap hiç herkesi heveslendirdim die düşünme elbette seninle gülüp seninle ağlayacağız.. benim hiç kız kardeşim yokken bak onca bacılarım ablalarım oldu kimseye paylaşamadıklarımızı yazdık sevincimizi üzüntümüzü birlikte yaşadık yine öyle olacak her hamile haberi bizi mutlu ediyor ama bak nasıl chnb abla ve candaş daha çok coşturdu sende de aynısı olacak kalbimiz seninle bi gün o coşkuyu mutlaka yaşayacağız.. sonucu dr.unla konuş hele bi umutlandırıp sonrasında daha kötü olmanı istemem ama geç döllenme olamaz mı demeden de edemiyorum 2 yi geçmişya hani
Nazlım ne demek bizi üzmek yaa..biz senin üzüldüğüne üzülürüz..stres yapma canım hayırlısı olsun..sağlıklısın çok şükür ya eninde sonunda olcak inş.kendini böyle düşünerek yıpratma..tadını çıkar şimdiki halinin bile:) bak bebiş olduktan sonra o işi unut artık haftadamı 10 gündemi olur artık keyfine bak..bebiş gelir peşinden zaten
Bizim bu bebek isteğimiz adamlara yarıyo zaten,canlarına minnet
bol sevişken geceler bizi bekliyo yine herifede bişeyler yedireyim bari adam çökcek:)ay canım yaa hayırlısı hakkımızda dün bi sarsıldım da valla iyiyim şimdi gülüyorum halime bi an önce adet olayımda önümüzdeki maşlara bakıcas:)
üzgünüm seni seviyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh
o testlerin .................... ben kendim görsem sadece eyvallah abla ama kocamda gördü hep onun yüzünden gaza getirdi beni çok istiyo bu sefer o kafayı yedi iyice dün adet olmam lazımdı doktor bayramdan sonra adet olmazsan test yaptır demişti bekleyelim ve görelim hayat daha neler yaşatacak bakalım 2 sene önceki resimlerimde gözümün içinde bi gülümseme varmış o kayboldu artık
amin kuzum sağol allah razı olsun bu kadar çok isteyeceğim gerçekten aklıma gelmezdi 3 senedir evli olan bi ark var oda istiyo ama bakıorum kafası rahat neşeli benim neşem bile kalmadı eskisi gibi bi an önce adet olayımda döngülerimde çok uzadı bugün 36.günüm
siz olmasanız kim çeker beni:)
Okudugum bilgilere gore limon suyu ve nar suyu sperm kalitesine cok iyi geliyormus.
Buarada kurtajdan sonra kolay hamile kalinir tezine katilmiyorum.Bence tamamiyle sans, bunye,vs..
Bu ay cok zor regli oldum yumurtalikalrimda yara var gibi agrim oldu icinizde hic boyle olan oldumu?
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım. Benim ilk iki düşüğümde kürtaj olmadan kanama yolu ile bitti. İkinci düşükten sonra bir defa regl oldum ve hemen akabinde hamile kaldımMaalesef 6.5 haftada düştü. Bu arada doktorumu değiştirdim. Mayıs ayında 3.cü düşüğüm olunca doktorum kesinlikle kürtaj olucaksın dedi. Doktora ilk sorum ya hamile kalamazsam oldu. Bana sadece bir bakış attı ve gülümsedi:)Kürtajda rahim temizlendiği için daha sonraki gebeliklerde sorun yaşanmasın diye önerdi doktorum. Üzerine 3 regl dönemi geçirdim.Doktorum beklemene gerek yok hamile kalabilrsin dedi. Bu ay denemeye başladık. Umarım hemen hamile kalabilirim.
senin o kadar güzel bir kalbin varki allahım senin dularaını asla geri çevirmiyecek buna yürekten inanıyorum bende seni çokkkkk seviyorum küçük kuzummmmm allahım çok büyük bugün ağlatan yarın güldürecek inşallah
biliyorsun haziran ayında bende kimyasal gebelik geçirdim benimki 9 çıkmıştı doktorum adet olana kadar ümidi kesmedi benden geç döllenme olmuştur diye.eğer kimyasalsa bile hiç korkma sonrasında hiçbir sorun olmuyor çalışmalar devammmm.
evet benimde olmadııııııı kötüydüm kötüyüm gelip gidiyorlar korkuyorum şükrediyorum yani normal tepkiler veremiyorum.herkes bana stresten olmuyo diyorlar daha çok stres yapıyorum suçluluk duyuyorum vicdan azabı çekiyorum herşeyi yaptım birtek stressiz olmayı beceremiyorum evlendiğimiz günden beri bu bebek konusunda takığım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ama yaşımdan dolayı çok çekiniyodum 3.denemede tuttu ve benim o kadar düzenli adetlerim vardıki 28 günü şaşmazdı.ama artık senin dediğin gibi 24-28-33-34değişiyor klomen den beri 28 de oluyor ama ilaçla.kürtajdan sonra 6.denemeden sonra hsg şükür dedim bir sorun yokmuş o ay kimyasal gebelik oldu zaman geçtikce stresim çoğaldı yaşım geçiyor hala olmuyor diye rahim ağzım dar o yüzden aşılamada çok ümitlendim ama olmadı korkuyorummmmm evet biliyorum anlımda yazılı değilse ne yapsam ne etsem boş ama insanım korkuyorum hani bir söz varya kendime hep tekrarlıyorum gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı kalbimde razı eyle gibi birşey.sen nasılsın stres durumun yani benim hep aklımda hiç çıkmıyor ilişki sırasında çıkarıyım diyorum ama yok sırt üstü yat beline yastık koy ay kaçtı falan özür dilerim bu kadar açık yazıyorum ya ben niye böyleyim niye takıyorum benim yüzümden olmuyor biliyorum ölüyorum size yazmak istemedim sıkmayım sizi diye ama dayanamadım.ben çok abartmışım dimi bana yardım edin napıyım ne ediyim nasıl stressiz oluyum bu vicdan azabı çok kötüüüü.çok özür dilerim sıktım sizi.
miniklerrrrrr nazlımmmm asemmmmm chnbbbbbb candaşımmmmm hilalimmmmm desteğiniz için çokkkkkk teşekkür ederimmmm merak etmişsiniz canlarımmmmm allah razı olsunnnnn güç verdiniz bana
sezennnnn canını sıkma canın sağolsun ama doktoru ihmal etme çizelge çok güzel olmuş eline sağlık canımmm benim 20 eylül diyelim
minicikumut hadi tatlım inşallah ilk sefetde tutcak öyle hissediyorum
ceza merhaba tatlım nasılsın
günlük nuray lone hello güzel annneler siz nasılsınız
özür dilerim kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?