Günaydın kuzular,
Aspirin ve progesteron kullananlar..
Bu yazıyı mutlaka okuyun...
Hamilelikte aspirin ve progesteron kullanm-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Doktor bana ıkıncı gebelıgımde onlem olarak aspirin ve ıgne baslıcam, dedıgı ıcın arastırdım.
Bebek 8+2 de kalbı durdugu ıcın alındı..
Nedenı bellı degıl...
Ilk dusuklerde zaten neden genelde bellı olmuyor,
dıgal seleksıyon denıyor..
Ama ya kan pıhtılaşması ıse dıyerek baslıcakmıs;
hatta kan pıhtılasması yaptırsak ve sonuc olumsuz cıksa bıle onlem olarak baslıcakmıs.
Oysa bu kullandıgımız aspirin ve ıgnelerın bılımsel ıcerıgı ektekı yazıdaki gibi..
Okuyup fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım...
aynen cnm bende de kanama yoktu
hersey normal gıbıydı ama
kalp atısı durdu ve ben de o kucuk yuzdeye gırıyorum ne yazık kı((
sımdı bu makaleye gore kullansam mı kullanmasam mı aspırın kararsız kaldım
prospektuslerınde de oyle guven verıcı seyler yazmıyor
ozellıkle bebekte kalp yapısını bozabılıyor ve bazı hastalıkları tetıkleyebılıyormus
ben sımdı dogal kan sulandırıcıları arastırıyorum
bıtkılerde her derdın devası var
cogu da hamılelıkte guvenılır
oradan bulursam aspırın kullanmam
bu da bır ılac sonucta
ve neredeyse 32. haftaya kadar kullandırıyorlar
ustelık uzun vadelı etkılerı de kesın degıl
bu konuda yeterlı arastırma yok
guvenemıyorum
Canim bence bu konuyu guvenilir doktor bulup danissan en iyisi.Sonucta kanin cok sulanmasida iyi degil.Bildigim kadariyla bu ilaclarin kullanimi zaten hep doktor kontrolunde yapiliyor.Yani kendi bildigine asla icme eger hamileysen.Bir doktora daha danis.
Gittigin doktor ne demisti ?
Herkese günaydın..
Bugün işte değilim izinliyim ben.Yeğenimin 40 mevlüdü var bugün
Hepinizi öpüyorum.
bugun bır hafta oldu bebegımı kaybedelı.9+1 olmustur dedı doktorum muayene odasına gırdım 7 haftalıkken buyumesını durdurmus.yanı olum ıcımdeymıs de benım haberım yokmus.ne kanamam vardı ne akıntım.ama bebegımı tutamamısım ben.
günaydın arkadaşlar bu başlığa girmemedeki sebep sizlerden bir isteğimin olması.Kanser hastası babam için nolur dua edin arkadaşlar babamın durumu iyi değil günden güne halsizleşiyor ayakta duramıyor yiyip içemiyor hergün acildeler.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum riskli olduğu için kesinlikle gidemezsin diyor böyle uzakta elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor lütfen bu mübarek cuma gününde sizde dualarınızı eksik etmeyin
günaydın arkadaşlar bu başlığa girmemedeki sebep sizlerden bir isteğimin olması.Kanser hastası babam için nolur dua edin arkadaşlar babamın durumu iyi değil günden güne halsizleşiyor ayakta duramıyor yiyip içemiyor hergün acildeler.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum riskli olduğu için kesinlikle gidemezsin diyor böyle uzakta elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor lütfen bu mübarek cuma gününde sizde dualarınızı eksik etmeyin
Çok çok geçmiş olsun cnm..
Allahım tez zamanda şifasını versin, sağlığına kavuştursun inş..
çok sağol canım Allah kimseyi bu hastalıkla sınamasın hem hasta hem de yakınları için çookk zor
Kızlar şoktayım..hastaneden aramışlar eşimi..sakın ilacı içmesin,kan testinde kararsız kaldık..yarın tekrar gelsin tekrarlayalım demişler..bende bugün içmeyi planlıyordum..çok şaşkınım ne şimdi bu yaa..dua edin kızlar
canım geçmiş olsun ..Allahım hayırlı şifalar versin şu mübarek cuma gününde..bende tokatlıyım..neresindesin tokatın?
Kızlar şoktayım..hastaneden aramışlar eşimi..sakın ilacı içmesin,kan testinde kararsız kaldık..yarın tekrar gelsin tekrarlayalım demişler..bende bugün içmeyi planlıyordum..çok şaşkınım ne şimdi bu yaa..dua edin kızlar
sağol canım.ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim
valla sevincimize ortak olduğumuz gibi üzüntümüzede ortağız.
Nazlım sen mi inatçısın eşin mi bebek hanginize çekti arkadaş. Üzüntünü heyecanını hayal kırıklığını anlıyorum. Dibe vurup çıkacağız yine. Döngülere çok takılma onları hiç düşünme
nildecim ve nazlım
allahaşkına öbür türlü biri bana desin ki :) biz seviştik ama aklımda değildi bebek desin, ben olmuyorsa olmuyor gelecek elbet bakalım ne zaman dedim sonrasında ilişki oldu banyo yapmadım biraz durdum sonra duşa gittim aklımda ister misin hamile kalaım vardı. İnan olsun inanmıyorum benim aklıma yoktu diyen varsa.
Hepimiz yumurtlama günlerimizin manyağı olduk resmen ders çalışır gibi çalıştık dualara dua akledik ben böyle biliyorum tedavilerimizi olduk. Hatırlasana nazlım bizim eczaneler beni tanıyor diye taaa 30 dakikalık yola gittim de hamilelik testi aldım.
tutkuyla bebek istemek nedir bizler biliyoruz, sürekli kaygılıydım hamilelikte çınarı görseniz en ufak sese irkiliyor acaip tırsak bi çocuk yaşayan bilir ancak.
ben okumadım ama secret diye bir kitap varmış evrene olumlu mesaj göndermek, hamileyken düşün kıyafet düşün, bebek eşyası bebek odası bebek boku bebekle ilgili ne varsa düşün, inşallah olacak ama zamanını bilmiyorum.
sizi seviyorum.
günlğ-üğüm nerelerdesiniz.
minikler dün bir arkadaş geldi konuştuk onla emzirme atleti varya onları siyah ve alttan çıtçıtlı almak daha güzel oluyormuş emzirmeye elverişsiz bir gömlek tişöt yada kıyafet giyiince üstünü sıyırsan bile atlet koruyormuş görünmüyormuş.
lonecim dün ne düşündüm kitapla da çocuk büümüyor, herkesin bir zamana ihtiyacı oluyor herşeye alışmak için sende yeni anne oldun bebek sana sende ona alışacaksın anne lone moduna geleceksin sürekli devam ediyor hayat döngüsü bu.
sizi seviyorum
kocaman öptüm
Canım olacak ama bazılarımızın ki böyle sancılı oluyor işte. Keşke çabucak hamile kalsak...
Bazen benim de ağrım olur ama yara var gibi ne demek o hissi bilmiyorum...
Geçmiş olsun arkadaşım 3 düşük ve dr n sana hemen dene diyor bence neden düşüyor onu araştır git fakülteye araştırma yapılsın her düşük kürtaj vücuda zarar veriyor hem de yazık düşen de can nihayetinde iyi bir riskli gebelik dr sine git derim ben...
Canım benim kıyamam o kadar haklısın ki ben üzülme diyemiyorum biz üzülüyoruz tabi ki sizin üzüntünüz kat kattır. Canım hemen bir aşılama daha yaptır ardından olmazsa devlet karşılıyor tüpe geç canım yaş geçtikçe zorlaşıyor bu işler hem daha 2. yi yapacaksın daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?