Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bu konu çok karışık bir konu ve dr ler de fikir birliği içinde değil. Progestanı riskli gebelik dr leri geçmişinde erken doğum öyküsü olanlara sonuna dek kullandırır. benim 2 tane 8 haftalık düşük, bir de 25 haftalık erken doğumum var bu yüzden haftada bir progestan iğnesi haftada bir oluyorum. Zaten pıhtılaşmam var bu yüzden de her gün cleksan0.6 iğne kullanıyorum...

Bu arada pıhtılaşmaya neden olan testler son 5-6 yıldır biliniyor daha bilinmeyen bir sürü faktörü var . Bunu düşünürek tekrarlayan düşüklerde genetik sorun çıkmadysa verebiliyor dr ler. Dünyada genel kanı ilk düşükte bir şey yapmamak 2. de araştırmak...

bence de bitkide dozu bilemezsin ilacın dozu belli ...

Herkese günaydın..

Bugün işte değilim izinliyim ben.Yeğenimin 40 mevlüdü var bugün

Hepinizi öpüyorum.

Allah uzun ömürler versin...

Tekrar geçmiş olsun...

buarada biri komşumu sormuştu gündüz annesinde kalıyor gece de geç saatte geliyorlar midesi fenaymış bir de uyku çok bastırıyor dedi bayramda görüştük en son iyiydi..

günaydın arkadaşlar bu başlığa girmemedeki sebep sizlerden bir isteğimin olması.Kanser hastası babam için nolur dua edin arkadaşlar babamın durumu iyi değil günden güne halsizleşiyor ayakta duramıyor yiyip içemiyor hergün acildeler.Ailem ankarada ben tokattayım doktorum riskli olduğu için kesinlikle gidemezsin diyor böyle uzakta elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor lütfen bu mübarek cuma gününde sizde dualarınızı eksik etmeyin

Allah tez zamanda şifasını versin cnm benim..
Sen de bunu cok dusunup bebısını uzme..
Olacak olan oluyor, önünde durulmuyor..
İnşallah Rabbim en hayırlı olanları yaşatsın hepimiz için..

Amin..

chnb 600 (bitti)
candaş 500
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200(bitti)
hilal 200

listemi toparlayayım.. gözümden kaçan varsa, ekleyeyim kızlar:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok çok geçmiş olsun cnm..
Allahım tez zamanda şifasını versin, sağlığına kavuştursun inş..

slm kızlar bebiş uyanmadan yazayım hemencek:)

nazlım nildem sizden başlayayım canlarım üzülmek yok bebeklerde üzülür gelmez sonra söyleyeyim...canlarım nazlım sen biliyorsun benim süreci bende 8 ay bekledim zaten en son artık olmaza olmaz demiştim bırakmıştım peşini desemde soğan kürüne başlamıştım kafamı ona yoğunlaştırmıştımki bebişin geldiğini öğrendim...hiç bişey için kendinize kızmayın bizdende özür dilemeyin kızlar yaşadıklarınızın hepsini herbirimiz yaşadık sizleri öyle içten anlıyoruzki kelimeler yetmiyor duygularımızı anlatmaya sıkılmayın her zaman ne içinizden geçiyorsa hepsini yazın keyifle okuruz hadi bakalım yeni aya yeni umutlarla başlıyoruz ilişki sonrası kalkmayın en az yarım saat hatta ben ilk kızımda uyuya kalmışım:) havalar sıcak üşütmezsiniz korkmayın hadi bakalım rast gelsin...

sezen canım hayırlısı olsun...küre bende senin gibi adet olamıyordum onun için küre başladım 10. gün adet oldum 15 gün hiç bırakmadan içtim canım diğer ayda hamile olduğumu öğrenmiştim...kolay gelsin rast gelsin...

ase, canım sen nasılsın oğlun hala tatildemi?

minicikumut, selamlar:) bebişiniz nasıl ablan gittimi? senin bat kızımın doğum günüyle aynı tarih uğur getirsin sanada...

chnb, canım ilk gezmeler yapılmış değişiklik olmuş sanada ahmet ardamız nasıllar canım, diğer oğlunun adını bilmiyorum affola o nasıl? ablamı sormuşsun canım sağol katılan türkler arasında 1. oldu canım olimpiyatlarda 63. oldu zaten maraton olduğu için amaç yarışı kazanmak değil bitirmekti ayağında sakatlık olmasına rağmen yarışıda bitirdi canım kolay değil tam 42 kilometre yani 2 saat 40 dakika kadar koştu:)

candaş, hayallere başlanmış oh oh ne güzel devam et canım allah kucağına alıncada hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin şimdi nasılsın?

hilal hadi gel artık canımya memlekette annendemisin?

datlumm kayboldun sen ama

hellom, canım burdayım seninle konuşmak çok iyi geldi o günden sonra eve adapte oldum biraz daha sonra görümcem geldi kaldı daha iyi oldu yardımcıda oldu sağolsun...çınarın son durum ne gittinmi tekrar dra canım korkma narkozdan falan halamın torunu daha 2 günlüktü sünnet oldu allah yardımcınız olsun... hıııı bide yazmayayım dedim ama duramıyorum ne yapayım renkli için yazılanlardan sonra bizden özür dilemişsin canım estağfurullah asıl özürü dilemesi gereken kişi o sen değilsin ve minikler süpersin canım renklinin söylediklerini tamamen hatırlamışsın senin yazdıklarını okurken işte bu evet buydu dedim...

renkliatlas yazdıklarından hiçbişey anlamadım canım sadece helloya bişeyler yazmışsın ama düşüncelerin hepimizi kırmıştı açıklamanda ne yalan söyleyeyim anlaşılmayacak tarzda bişeyler yazmışsın hiç bir anlam veremedim yazdıklarına ben şunu demek istedim bunu düşündüm falan demişsin ama havada kalmış yazdıkların senin asıl dediklerini minikler yazmış zaten eveleyip gevelemene gerek yok o dönemde net bir şekilde söylemiştin canım sadece chnbnin dediği gibi bir gönül alma yapabilirdin ayrıca kınıyorum seni biz ilkokuldayken arkadaşımızla tartışınca derdikki benim için ne dediysen ne düşündüysen iki katı sana olsun sende öyle bir cümle yazmışsın kusura bakma çok güldüm komiğime gitti ilk kırgınlığımızın olduğu günlerdede sana tepkimi yazmıştım sonunda yine demiştimki allah gönlüne göre versin...helloyada haksızlık ettin senin düşündüğün gibi bir insan değil o bunuda bil umarım bebeğin seninledir allah kucağına almayıda nasip etsin...

nuray canım nasılsınız oğlun nasıl? ikinci kontrol yapıldımı kilo boy ne? bizimki boy sağlık ocağında 59cm hastanede 53.5 cm çıktı çok saçma ve çok fark var anlayamadım...kilosuda 5.400 ne hastaneyi nede buradaki özele götürdüğüm dru beğenmedim ablasının druna götürmeye karar verdik biraz muaynesi tuzlu ama napalım:) sağlık olsun...

minikler, nasılsın canım benim ali kerem nasıl? canım alaraya talipmişsin başım üstüne:) hayırlısı olurmu olur kızımızla oğlumuzda isterse bize laf düşmüyor zaten:)... canım alarada başladı gülücüklere sabahları uyanınca beni görür görmez gülüyor bende ağlatana kadar öpüyorum...ablası bazen güldüremiyor anne bana gülmüyor hep sana gülüyor diye sinirleniyor olurmu diyorum bak şimdi sen ablayı seviyorsun bizi sevmiyormusun alarada gülüyor bak diyorum bizi sevmiyormuş nasıl hoşuna gidiyor kardeşim kardeşim sen çok tatlısın falan diye konuşuyor:) sizinkide kucağınıza gelsin her hali bir güzel ama en kötü tarafı şu ağlamaları yokmu insan hem üzülüyor hemde susturamayınca sinirleri bozuluyor...

ceza, canım ne oldu şeker? yaptırdınmı tekrar offf nede iğrenç bir tadı var dimi:) denizimiz nasıl canım ilerlemiş haftasıda çok sevindim... canım kiloyu sormuştun ben 16-17 kilo aldım ama dezavantajım kilolu hamile kalmam oldu...doğum sonrası hiç tartılmadım canım ama çok fazla kilo verdiğimi düşünmüyorum:) burda bir arkadaşım var 5 ayda 1.5 kilo almış yediği şey meyve ekmek yemiyor meyve dışındada çok az yiyor...sen ne kadar aldın?

lone, ailen gelmiş gözün aydın canım...annen kalıcak sanırım ohh rahat edersin...salih baba diyesim geliyor hep melekler korusun diye bir dizi vardıya orda vardı bir salih bey ona salih baba diyorduda bir karakter çok seviyordum diziyi neyse salihimiz nasıl? sen nasılsın toparlandınmı biraz okula başlıyormusun hemen?

bizde çok şükür iyiyiz...denize gittik ama biz alarayla evdeydik eşim ve destina denize gittiler...bir kaçsaat gittik ama çok huzursuz oldu canım alaram bende ertesi gün hiç çıkmadım...ama ablası çok eğlendi iyi oldu...dönüşte bayramlaşma falan derken herkez işe başladı kül kedisi misali herşey eski haline döniverdi...bizde evimizde aynı düzen havalar çok sıcak alara bir bakıyorsun huzurlu bir bakıyorsun kucak kucak dolaştırıyoruz huzursuz...mama ve süte devam artık hiçççç takılmıyorum...süt olsun diye yediklerim kilo olmaya başlamıştı sütse yerinde sayıyordu:) bende bıraktım normal yemeye devam...kısmetse haftaya bir aksilik olmazsa mevlüt yapıcam hepinizi beklerim...öpüldünüz...

nazlım, istanbulda hello dışında kimse yok oda yazdığını kaçırmıştır yoksa görüşelim diye yazardı bende yolunun üzerindeyim geçmeden in burda misafirim ol canım benim bebiş için uğurlu gelir teyzesinin memleketi belki öpüyorum canım...

adet oldum sonunda şükür gecikince bu bile mutlu ediyo kendini şimdi önümüdeki maçlara bakıcas artık hayırlısı

sevdalinka geçmiş olsun allah şifa versin babacıına

minikler canım cumhuriyet caddesinde çamaşır satan toptancıların olduğu bi han var kafayı yersin o kadar ucuzki ben kendimi kaybedip 15 tane don aldım:)kase geniş olunca çabuk eskiyo kendine ordan bak başka yere gitme canım çamaşır badi ne alcaksan
bu ay klomen çatlatma iğnesi soğan kürü hepsini yapcam durmak yok yola devam

günlük, taze anne :)) tatil, destina hanıma daha çok yaramış desene.. hayat onlara güzelll günlüğümm
aman iyi olmuş canım... seneye, Alara'da acısını çıkartır artık, en azından sahilde kumların içindee bayağı keyiflenir
benimde oğlum yanımda canım, iyiyiz çok şükür.. bizde tatilde denize gittik, bayağı keyfi yerine geldi oğlumun..
çocuk olmak başka yaa.. bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri va, Maşaallah..
'yaşlandım mı ya, benim yüreğim kalmamış' diyorum..
kendinize iyi bakın.. yavrularıda öp benim için canım

canım geçmiş olsun ..Allahım hayırlı şifalar versin şu mübarek cuma gününde..bende tokatlıyım..neresindesin tokatın?

Kızlar şoktayım..hastaneden aramışlar eşimi..sakın ilacı içmesin,kan testinde kararsız kaldık..yarın tekrar gelsin tekrarlayalım demişler..bende bugün içmeyi planlıyordum..çok şaşkınım ne şimdi bu yaa..dua edin kızlar

Son düzenleme:

canım güzel haberlerin olsun inşşşş
dualarımız seninle...

sevdalinkaa allah acil şifalar versin babana..

sezeeeeeennnnnnnnnnnnnnn iki şoku birden yaşattın kız o kadar yazıştık böylemi öğrenecektim hemşehrim olduğunu ben zileden ya sen ? :) inşallah hayırlısıdır cnm geç döllenmedir de sevine sevine gelirsin cnm..

nazlım dediğin yerler neredir bilmiyorum ama eşime söyleyim artık eylülde geldiğimizde iyi hissedersem gideriz yoksa üçe beşe bakmayacam artık besili dana derler bizde aynen öyle oldum :) velilerim geldi az önce kahveye onlar da diyo çok büyümüşsün die :)
soğan kürünü yapabilirsem doğumdan sonra ben bile düşünüyorum sonrası için temizlesin rahmi zaten saraçoğlu her kadın senede iki defa yapmalı diyor cnm içini ne rahatlatacaksa o yoldan git bak az önce gelen velim burdan hastaneye gitti düşük yapıyomuş çok üzüdüm çünkü ben düşük yaparken de bi düşük yapmıştı bu ikincisi tahliller yapılacak bir ay sonra fakülteye sevkim olacak dedi bende başımdan geçenleri anlattım sevk felan bekleme ancak sıra gelir sıranı al dedim tek bizim başımızda olan bilşey değil artık gerçekten bebek sahibi olmak bi marifet olarak görülecek nesil ne hale geliyor rabbim bize evlatlarımızı sağlıklıca nasip etsin evlatlarımıza da evlat aratmadan nasip etsin..

günlük cnmm yerim ben senin güzel kızlarını ya maşallah onlara bak abla için korktuğun gibi olmadı iki kız sahibi olmak gerçekten müthiş bişey eltimin de iki kızı var valla büyüdüklerinde çok rahat edeceksiniz az önce velilerim geldi dedim iki kız öğrencim ve anneleri valla servisi öğrencilerim yaptılar boşları topladılar bi mutlu oldum anlatamam benim kızlarım da onlar napalım :)

Sezennnnnn değer kaç çıkmış ki? Şok oldum inşallah sağlıkla gelsin bu ay çok üzülmüştüm topikten haber çıkmadı diye...

sağol canım.ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim

Babana Allah sağlık versin canım...

Nazlım canım inşallah bu ay olacak tatlım hep aklımdasın.Nazlım ben de istanbuldayım bir yerde buluşamayız ama bana gelirsen hatta misafirim olursan sevinirim:))

Minikler demek kızların yaptı servisi ne güzel. Komşuna da çok sevindim. Ben de artık hayal kurmaya başladım hatta internetten gecelik bakıyorum ama vaktinde olursa kışlık gecelik lazım bana...

Hellom arayacağım seni.

Minicikumut geçen hamilelik beklediğiklerimi yazarken yazmamışım seni beklemedesin güzel haberler ver emi?

Günlük yerim ben o kızlarını Destinayı da Cihan Buğrama alacağım ben:)). Akrabana çok sevindim başarıyla temsil etmiş... Çocuk dr sine ne kadar sıklıkla götürüyorsun kızını?

Candaşım iyiyim ben sağ olasın.

Ase, Sezen eksik kaldıysa ben alabilirim tefriciyeden...
Ase adet olup çalışmalar ne zaman başlıyor?

Nildem yeni günler ne zaman? Dr ne diyor canım?

Lone canım maşallah Salih iyi kilo almış.

Nuray yazmadın mı ben mi görmedim Esat Paşamız nasıl? Kontroler orada nasıl oluyor?

Ceza canım şeker 76 çıktı iyi galiba... Sen nasılsın?

Yeni arkadaşlar henüz tam oturtamadım isminizi zamanla tanıyıp soracağım tek tek...

Unuttuğum varsa affola...

kuzummmmm hellommmm allah razı olsun siz olmazsanız ne yapardım bennnn o kadar rahatlatıyorsunuzkiiiii siziii çokkkk seviyorummmm insanın yalnız olmadığını bilmesi kadar güzel hiç bir şey yok allahım seni ve minik kuzunu korusun tatlımmmm

canımmmmm benimmmmm iyiki varsınız yaaaaaa o kadar rahatladımki anlatamam içimde ne geçiyorsa yazdım ve birtek sizler anlardınız beniiiiiiii çok mutluyum çünkü sizlerleyim evet kuzummmmm doktor durmak yok yola devam dedi çok yumurtan var iğneye başlıycaz dedi klomen tedaviyle olmuycak dedi burda şansımız daha fazla dedi canımın içiiiiii moral verdin kuzum yaparım dimi 2.de :)))

nazlım, canım bun demek istemezdim ama hadi gözünaydın son olsun artık bu kırmızı allahım yardım etsin duysun sesimizi.benimde karadeniz turu için aklıma maddiyat geldi ne yalan diyim.çok pahalı ya, olsun inş ilerleyen senelerde eşinle bebeğinizle gidersiniz beraberce o size hem kendi arabanızıda aldırır rahat rahat gidersiniz o mzan parmı gelr gözüne :) iyi misin sen peki şimdi ? ağlamak rahatlatcaksa ağla ama nolur yıpratma kendini,i demek kolay yapmak zor biliyorum ama önce bu can bu bedene lazım.güçlü olmazsa herşey boş olur. inş bu yılı kapamadan şu topiği kapatırız,

minikler, canım madem 1aralıkta bitiyor ve yasa kullanalarıda kapsayacaksa bencede o zmana dek yetişir yasa. senin yerinde olsam bende 32. haftadan almazdım dr uygun görürse.sonrasıda önemli.hadi diyelim yasa değişmedi, o zman iş başın ne zman olcak ? dr a gittim canım yazcam altta ...

sevdalinka, canım Allahım babana en bolundan şifalarını versin ağrısını acısını azaltsın tez vakitte iyilik versin inş.senin kadar içten yaşamadım ama teyzemi kanserden kaybettik bizde.çok başka acı bu.sakın canını sıkmayım çok eski zamanlarda tıbbın ilerleyemediği dönemler.allahım babanın iyiliğiyle güldürsün yüzünü , torununu görüp büyütmek nasip olsun.ben ankaradayım bende evden dışarı çıkamıyorum ama lütfen bişeye ihtiyacınız olursa çekinme yaz, ailemde yardımcı olur elinden geldiğince.dualarımız babanla olsun ...

asemi canım arkadaşım napıyosun ? yazamadım sanada kaç gündür.benim dualarda bitti, rabbim kabul edenlerden eylesin bebeğin hemen gelsin :)

günlüğüm canım başladım hayallere :) bugünde gördük sıpayı tam oh çektim benim için ilk aşama 9. haftanın bitmesiydi o da haftasonu bitiyor bakalım. destina denize gitmiş eğlenmiş :) ohh yarasın meleğime. akıllı abla olsun böyle gezdikçe zatende akıllıdır o :) öptüm onu. alarayada mevlüt yapıyomuşsun sendeyiz haftaya topikçe :) 40 ı çıktı aslında değil mi ? ramazan dolayısıyla ertelenmiş oldu galiba ?

sezen, canım hadi bakalım güzel haberler olsun :) şaşıttın ve mutlu etceksin inş hepimizi. ama biliyorum ki bi süre endişelerin olcak serumdu ilaçtı. korkmak yok önce bunu yapalım tamammı ? allaha emanet büyüyecek inş o... tam haberi ver patlatalım.

kıtty, ceza, chnb, datlum, nilde, hilal, minicikumut nasılsınız kkızlar ?

arzu_mu bende o yazıyı okuayacağım teşekkürler paylaşım için yorumumu sonra yapayım.sen nasıl oldun ?

ben dr a gittim geldim sanırım bebeği en çok benimsediğim heyecanla beklediğim randevumdu bu. çok şükür büyümüş, kafa kol bacak zaten çok belli, annemle babamın gözleri seçemediği için göremediler ama fotoda gözü ağzı burnuda belli, bunu yaşamak çok güzel.9+5 ti aslında bugün ama 9+6 görünüyomuş çok ilerde değil ama 1 günde olda ilerde olması mutlu etti tabi.çıkar çıkmaz içimden geçeni tahmin edersiniz.allahım kimseye aratmasın herkese yaşatsın inş bu sevinci en içten dileğim/dileğimiz hepimizin. şükür güzeldi yani. yeme içme konusunda sorularım oldu ve netleştdirdim. zaten dr kendi dedi bebeğe faydalı şeyler yiyomusun diete bakıp bebeği ihmal etmiyosun dimi dedi . yok yiyorum dedim, tamam ye mutlaka bunlarda önemli dedi, çay kahve kola kesin yasakmış çok çok tiryakiysen en az şekilde iç dedi.ama keserim hiç önemli değil iyiki uyarmışsınız beni.3 hafta sonra artık muayenhanesine gitcez, biz sizle devam etcez dedim. 3 hafta sonra randevu al ense ölçümü ve diğer detaylı sakatlık vs. ihtimali var mı testleri yapılcak dedi.bugünleri görmek mucize gibi.allahım yarımda bırakmaz inş.işte bizde böyle kızlar.sizler nazılsınız ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…