Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canımmm hemşooommm kız sendemi tokatlıydın:)) ben tokat merkezdenim canım..zileliler pek tokatlıyım demez ama:))
inşallah canım inşallah..

sağol canım.ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim
reşadiyeye kaplıcaya gelmiştik..çok güzel bi yer..

Sezennnnnn değer kaç çıkmış ki? Şok oldum inşallah sağlıkla gelsin bu ay çok üzülmüştüm topikten haber çıkmadı diye...

Ase, Sezen eksik kaldıysa ben alabilirim tefriciyeden...
Ablacım umutlandık ama inşallah iyi bişeyler duyarız..ben yoktur diye test bile yapmayıp direkt ilaç istemiştim..doktor geç döllenme ihtimaline karşı ısrar edince yaptırdık..inan hiç böyle bi sonuç beklemiyordum..
Doktor değer söylememiş eşime..benim anladığım doktor hamilelik gördü ama değer yükselecekmi diye bakacak..kimyasal gebelikten filanmı şüphelendi acaba..birde geç yumutladım bu ay 2 sinde yumurtlamam gerekirken 6- 7 si gibi yumurtlama oldu..acaba önceki testte kanda çıkmamasıda bununlamı alakalı diye düşündüm..adet olmam gereken tarih 16 ağustos bir hafta geçti hala tık yok..inşallah yine hayal kırıklığına uğramayız..dua edin..hayırlısı bakalım

ablacım 200 daha okuyabilirsen çok sevinirim.sanada çok yük oldum ama,hakkını helal et..ben çok yavaş okuyorum hala bitiremedim..aseninkine başlamak istiyorum ama kendiminkini bitiremedimki.

Bu arada tefriciyede son durum

Ase 500 Bitti
Chnb 600Bitti
Hello 350Bitti
Minikler 500Bitti
Candaş 300Bitti
Hilal 200Bitti
Nilde 250Bitti
Nuray 250Bitti
Nazlım 200
Ceza 300

Allah hepinizden razı olsun kızlar son durum böyle..Nazlım ve ceza kızlar okumuşmuydunuz kaçırdımmı acaba? okuyamazsanız ben okuyacağım kızlar bi haber verin

birtanemmmmmmm kuzummmmmm ben sana kıyamam bu ay çok dua ettim sana ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alcaz canımmmm evet kuzummmm bu ay yine aşılama var ama bu sefer iğneyle şans biraz daha fazlaymış evet tatlım dua her şeyin başı dua yer gök dua ile kurulmuş derdi rahmetli anneannem evet kızzzzzz ne paralar geçiyo dimi elimizden amannn kuzucuklarmız olsunda paralar feda olsun onlara dün benim odama güvercin girdi korkudan masamın altına saklandım:)))bana herkes dediki git bilet al bende yok ben para istemiyorum sağlıklı bir bebek istiyorum biletim o olsun dedim millet ağladı e tabi bende.

Candaşım çok sevindim yaa..çok şükür bu muayenende güzel geçmiş..Bebişimiz artık normal bi bebek görünümüne gelmiş demek ne güzell..Allahım nice 9 hafta değil 9 aylarını göstersin inş. 3 hafta sonra artık sen bile şaşıracaksın gör bak..kocaman bi bebek bulacaksın ultrason görüntüsünde..:)seni mutlu görmek çok güzel

Candaşım dediğin gibi eğer hamileysem kafamda bir sürü soru işareti olacak..iğne oldum serumdu filan..hepsini sorarım doktora..inş. bebek varsada bebek için sorun teşkil etmez

candaşımmmmmmm kuzummmmm ağlattın beniiii tek bir cümle yetti ve bu cümlenin üstüne ne yazayımki MASAL hayalim offfff yine ağlıyorum yazarken bile deliiiii

Son düzenleme:

Nilde abla inan şu an bende ağlıyorum..Rabbim sana istediğinin kat katını versin inşallah şu cuma gününde..çocuk çoluğa karış emi..ya inan boğazım düğüm düğüm oldu..duygularını ne güzel aktarmışsın

sağol kuzummmmmm canım benimmmmm inşalalh canımmmm inşallah benimde bizimde elimiz boş kalmıycak iyiki varsın kuzuuuuuu siz olmasanız ben napardım sürekli bunu söylüyorum ama gerçek şu anda çok rahatım sizin sayenizde hadi kız az kaldı yerim sizi oğluşum nasıl

günlükcüm kuzummmm allah razı olsun tatlım işte geliyo gidiyo canım benimmmm bugün hep aynı kelimeyi kullandım ama iyiki varsınız kuzummmmm minik kuzu gülücüklere başlamış denizlerede gidilmiş kuzummmm hepinizi öpüyorum sen girmiyormuşsun iyi ediyorsun mikrop kapma tatlım

ablam ya allahım dindirsin şu acıları göz yaşlarını kötü hayalleri, inş biletin bebeğin olsun bu ay.ömrünün sermayesi olsun bundan daha büyük servet ne olabilir ki. ne zkadr nazlı çıktı yai bi doğsun ısırcam onu gelip.benki çocukları öpmeye kıyamayıp koklarım :) haketti sıpa ısırıkları

sezenim canım şükür olsun mutluluk yüzünü gösterdi allahta daim eder inş.dr da dedi bi dahaki gelişinde kocaman olcak tam bebek olcak dye, tesellisiyle seviniyoruz tabi.

hiç korkma bak benim kuzenimin eşi geçen sene 12. haftada hamilelğini öğrenmiş adet düzensziliği olduğu içinde tets yapmış negatif çıkınca ilaçta içmiş zararlı herşeyide yapmış.ama bebeğimiz doğdu maşalahh sapasağlam çok sağlıklı, banada o demişti sakın kokrkma allah ömr verdiyse o doğar. ne mucizeler var, neden biride sen olmayasanki ? riskide olsa dualarımızla inş herşeyi yoluna sokarız.onun açmayacağı kapı yok.inş bebğin senle ve çokta sağlıklı :) ne zman öğrencen tetsin sonucunu ? yendien kan vermiştin değil mi ?
candaşımmmmmmm kuzummmmm ağlattın beniiii tek bir cümle yetti ve bu cümlenin üstüne ne yazayımki MASAL hayalim offfff yine ağlıyorum yazarken bile deliiiii
ablam bu senin hakkın.sen çok iyi bi anne olcaksın .. kızın için üzülme güçlü ol.biz seni iyi görelim kızın seni iyi görsün bu yeter. hem bizi geç biz her türlü varızda nazlı kızını kaçırmamak için gülümse :) sana çok yakışıyo çünkü.

aminnnn

Candaşım henüz kan vermedim sabah vericem..diğer kan testiyle arasında en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş..hayırlsıı hakkımızda canım yaa..düne kadar oldu olcak adetim diye beklerken,inan psikolojikmidir nedir göğüslerimin hassaslaştığını hissediyorum bugün..hamile gibi bi hal var bende

canım benimmmmm hadi bakalımmmmm çok sevindimmmmmm canım bana öyle geliyorki geç yumurtladıysan o ilk hastahaneye gittiğinde çıkmamıştır dün yaptırdığında az bi yükseklik çıkmıştır(şüphede kalmışlar ya o yüzden az bir yükseklik dedim) o yüzden yarın artış varsa tamam bu iş.kuzum bide kimyasal olabilir ümidini kırmak istemem ama bak nazlımında kimyasaldı benimde oldu ya 2 ay önce sorun yok çalışmalara devam doktor oh ne güzel az kaldı diye espri bile yapmıştı ama bence çok büyük bir ihtimallle gebelik var hadi inşallah.

canım benimmmmm sağol kuzummmmm inşallah allahım hepimiize sağlıklarla versin öpüyorum

canım benimmmm tam cuma saatleri dua ettim alalhım babanı size bağışlasın allahım şifasını versin çok geçmiş olsun öpüyorum

ayy canım, öyledir inş.. bayağıda gecikti zaten, hayırlı haberlerin olur inş..
canım senin eksiğin ne kadar kaldı?bende okuyayım.. ?

msj tkr.............

Son düzenleyen: Moderatör:
Candaşımm.. yavrucuğunla kontrolden geldin demek ki.. :)
bebeğin serpilmişşş... oy Maşaallahhh
canım bundan sonra her muayene daha bi heyecan olur...
hareketleri seçilmeye başlamıştır.. bundan sonra görüntülerinde hep, parmağını emerken , kıpır kıpırr hareketliyken yakalarsın...
çooook tatlı duygular.. Allahım dileyen herkese nasip etsinnn canımmm..
annesi çoook bekledi, kuzucuğunu öyle görmeyii
Allahım esirgesin sizi...

duamıda bitirmişsin canım,çok teşekkür ederim... diline, yüreğine sağlık.. Allah razı olsun.. Allahım kabul etsin cümlemiz için okunan duaları inş..

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım, öyledir inş.. bayağıda gecikti zaten, hayırlı haberlerin olur inş..
canım senin eksiğin ne kadar kaldı?bende okuyayım.. ?

inş. canım inş. vardır..çokta ümitlenmekte istemiyorum ama içimde garip bi his var..ayağımı sürürümde inş. önümüzdeki aya hamile kalmayan kalmaz..
canım son 444 kaldı okuycağım ..ama nazlım la ceza okudumu okumadımı bilmiyorum eğer okumadılarsa onuda okuyacağım..

Son düzenleme:

aaaaaa çok kötü oldum şimdiiii
Allahım sabrını mükafatlandırsın tez vakit.. gözyaşların mutluluktan olsun ablacım...

canım kalan 444'ü ben okurum..
yarın akşamada bitmiş olur...

içinde garip bir his olması iyi...sen sürü ayağını, sürüü... biz arkadan gelirizzz inş ALLAH'ın izniyle..
öyle umuyoruzz

gerçektir gerçektir inş o sızı 9 ay devam eder :) garp bi olay oldu gerçekten ya, allahım güldürsün yüzünü dilerim canım ya.kızın abla olsun tam bi aile olun inş..

canım çok teşekkür ederim serpilmiş şükür olsun. evet bunndan sonrası sanırım hep heyecanlı bekleyişler olacak.ya evdekileri görsen gülersin.
annem diyo candaşla eşinin karışımı bu bebek, kardeşim diyo dedeme benziyo ama ağzı büyük olcak bizim gibi minicik değil.
yok kaşları çatık kesin erkek :) komik oldubiraz.ilk heyecan ya,ama emin olduğum bişey şuanda parmağını eiyodu ağzındaydı yani.
gerçekten güzel duygular allahım kimseyi mahrum bırakmasın dileyen herese yaşatsın.allahım hepimizi korusun bebeklerimizle, bekkleyenlerede göndersin hemen miniğini.
sen adet oldun mu canım sanırım eli kulağında ?
ne demek duanın lafı mı olur.

vallahi kızlar... 2 güne olurum bende.. diye umuyorumm
ewt eli kulağında evet...
bi olsaydı, sonrasına bi baksaydık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…