nillde ablacım, çok üzgünüm.. cümlemiz için hayırlısı olsun..
dualarım sizinle..
ay canımmm hemşooommm kız sendemi tokatlıydın:)) ben tokat merkezdenim canım..zileliler pek tokatlıyım demez ama:))sezeeeeeennnnnnnnnnnnnnn iki şoku birden yaşattın kız o kadar yazıştık böylemi öğrenecektim hemşehrim olduğunu ben zileden ya sen ? :) inşallah hayırlısıdır cnm geç döllenmedir de sevine sevine gelirsin cnm..
reşadiyeye kaplıcaya gelmiştik..çok güzel bi yer..sağol canım.ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim
Ablacım umutlandık ama inşallah iyi bişeyler duyarız..ben yoktur diye test bile yapmayıp direkt ilaç istemiştim..doktor geç döllenme ihtimaline karşı ısrar edince yaptırdık..inan hiç böyle bi sonuç beklemiyordum..Sezennnnnn değer kaç çıkmış ki? Şok oldum inşallah sağlıkla gelsin bu ay çok üzülmüştüm topikten haber çıkmadı diye...
Ase, Sezen eksik kaldıysa ben alabilirim tefriciyeden...
nilde ablaammm kurban olurum sana nasılda üzülmüş kıyamam pes etmek yok hemen silkeleniyoruz ve yeni ay yeni umut diyerek küstürmüyoruz bebekleri umutsuz olanı rabbimde sevmez rabbim isteyin diyo abla isticez inanıorum rabbim duamızı kabul etmeyecek olsa dua etmemize bile müsade etmez chnb ablamın dediği gibi hemen 2.aşılamayı patlat olmadı tüp bebek abla giden para olsun deli gibi çalışıp millete para topluyos:)üzme kendini pes etme nolur herşey güxel olcakkkk
hellom hatırladım kuzum test muhabbetini:)ya yakın bi arkadaşım bizim mahallede eczanede çalışmaya başladı yırttım dedim tam karı hamile kaldı gidiom geliom bebeği anlatıyo ama öyle böyle anlatmak dedğil ellerini gözünü götürdü ay çok tatlıydı ay babası ona fenerbahçeli takım aldı falan diyerekten üzülmesin diye ses çıkarmadım şimdi ona da gidemiom:)testlere tövbe edesim var
kuzu çınar ne zaman sünnet olacak benim halaım torunu da sünnet oldu annesi çok sevinmişti sonradan zorluk olmucak diye paşa atlatır herşeyi allahın izniyle sen sıkma canını aaa istanbula gelince görüşelim diyorum davet eden yok aşk olsun:):)kuzu inat meselesine gelirsek ikimizde keçi gibi inatçıyız ama her zaman en son benim dediğim oluyo lkocam bu durumu bayramda akrabalarımın yanında anlattı kadınlar benimle gurur duyurken erkekler eşime tühhh senin kalıbına falan diye dalga geçtiler anlamıom ki abi ya diyo bişeye hayır diyorum sonra kendimi o işin içinde en önde giderken buluyorum hep yaseminin dediği oluyo diyo:)
chnb ablacım hemde ne sancı be şuanda adet sancısı çekiorum mesela:):):)
ase saol kuzum bari sizden güzel haberler gelsin de kapayalım valla şu topiği hep beraber hamile hamile başka topik açalım
minicikumut canımmmm çıtır gofretim benim duygularına sağlık gözlerim doldu kız duygusal moddayım zaten
akşam olsun evime gideyim kocama güzelce yemek yapayım beraber film falan izleyelim ilk evlendiimiz zamanlarda ne güzel kafamda bebek yoktu pofffff
Candaşım çok sevindim yaa..çok şükür bu muayenende güzel geçmiş..Bebişimiz artık normal bi bebek görünümüne gelmiş demek ne güzell..Allahım nice 9 hafta değil 9 aylarını göstersin inş. 3 hafta sonra artık sen bile şaşıracaksın gör bak..kocaman bi bebek bulacaksın ultrason görüntüsünde..:)seni mutlu görmek çok güzelben dr a gittim geldim sanırım bebeği en çok benimsediğim heyecanla beklediğim randevumdu bu. çok şükür büyümüş, kafa kol bacak zaten çok belli, annemle babamın gözleri seçemediği için göremediler ama fotoda gözü ağzı burnuda belli, bunu yaşamak çok güzel.9+5 ti aslında bugün ama 9+6 görünüyomuş çok ilerde değil ama 1 günde olda ilerde olması mutlu etti tabi.çıkar çıkmaz içimden geçeni tahmin edersiniz.allahım kimseye aratmasın herkese yaşatsın inş bu sevinci en içten dileğim/dileğimiz hepimizin. şükür güzeldi yani. yeme içme konusunda sorularım oldu ve netleştdirdim. zaten dr kendi dedi bebeğe faydalı şeyler yiyomusun diete bakıp bebeği ihmal etmiyosun dimi dedi . yok yiyorum dedim, tamam ye mutlaka bunlarda önemli dedi, çay kahve kola kesin yasakmış çok çok tiryakiysen en az şekilde iç dedi.ama keserim hiç önemli değil iyiki uyarmışsınız beni.3 hafta sonra artık muayenhanesine gitcez, biz sizle devam etcez dedim. 3 hafta sonra randevu al ense ölçümü ve diğer detaylı sakatlık vs. ihtimali var mı testleri yapılcak dedi.bugünleri görmek mucize gibi.allahım yarımda bırakmaz inş.işte bizde böyle kızlar.sizler nazılsınız ?
minikler, canım tamam dikkat etcem daha çok bende kuzenime diyorum fazla pinpirikli.demekki fazla rahat olan benmişim :) bu da tuhaf bu kadar zor geldi bu rahatlık nedne :) dikkat eder,m bundan sonra daha çok.ben çayı çok severdim tuhaf geliyo şimdi diyorum bi kış gelsede geçen seneden bebeğe hazırlık yapıp aldığım katı meyve sıkacağıyla potakal mandalina sıkıpta içsem madem.içeceksizde zor.zaten ben hep boğulurum yemekyerken illa bişey lazımdı içmeye şimdi bide sudan midem bulanıyoki sorma.dilerim 9 ay kalıcı olmasın. demek sende dayanamıyosun oyunlara :)) neyse sıkcaz dişimizi seneye acısını çıkartcaz, o gelinde mi hamile kalmış yoksa ondan mı oynamadı acep ? senin randevu ne zman canım ? sanırım izin süren yazılacak gittiğinde ama çalışayım diyodun sna yetişse şu 6ay ücretli izin.
nazlım, canım sana n desem boş biliyorum.o utancı defalarca bende yaşadım hep boş umutlarmış diye ama utanma insanız ve hepimiz aynı sevinci korkuyu endişeyi yaşıyoruz.biz analamzsak bizi kimse anlamaz halimizi.allahım güldürsün yüzünü en tez vakitte, çok yaralandın çok yıprandım biliyorum çok kıymetli olacak kuzun.annesini o kadar ağalttıkki gelişiyle ağlatsı inş bu kezde,dilerim diğer aya en sağlıklı hamilelik haberlerini verirsin bize.benim ilk gebeliğimde bizde artvinden dönmüşüz hemeno ay olmuştu.dilerim bu tur seninde sağlıklı bi bebekle uğrun olsun.iyi varsın ve unutma biz seni çok seviyoruz hep yanındayız...
n,lde, ablam yaşadıkların o kadar normalki, yanlış anlamayacağını biliyroum ve yazıyorum.bizler 20 li yaşlarda ne endişelere kapılıyoruz senki 35 36 yaşındasın her an başına ne gelecek bilmiyosun evet çok genç görünüyosun genç yaşıyosun.ama bazen vücudumz ne tepki verecek bilemiyoruz.kendi başıma gelenden sonra 20 li yaşlardaki bi kadın bilehafife almadan dr a oşmalı erken menapoz bir anda çıkabiliyor.ben sanmıyorum ki bunu yaşayasın ama endişelerinde çok ama çok haklısın.ilk bebeğin olacak bu 2 dese hadi ilkine razı olur onun sevgisiyle teselli bulursun hiç çocukszluktansa tek çocuk avutur seni biliyorum.ama bende bbu işi bırakmayacağını gerekirse tüpe gideceğinden eminim v ben seni bi bebekle hayal ediyorum hep çok güzel bi kız çocuğuyla adı masal onun.o senle mutlu bi ömür tadacak inan güven ve başarcaksın.stres olayına hiç girmiyorum diyenler halt etmiş, kendi durumlarıyla bir değil bizimkiler.babam pc y, stiyo acil kapatıyrum.
burc, canım çok teekkrler, yarın randevu var bende sorayım detaylı bilgileneyim yeyip içme konusunda. ama senin ve miniklerin dediği bile yeterli dikkat etmem hususnda.hadi bakalım bayram sevinci yumurcakların sevinciyle pekişcek inş, hayırlı doğumlar olsun :)
kızlar herkese selamlar. inş 2500 de bitsin bu işkence 3000 e kalmasın.öptüm hepinzii
birtanemmmmmmm kuzummmmmm ben sana kıyamam bu ay çok dua ettim sana ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alcaz canımmmm evet kuzummmm bu ay yine aşılama var ama bu sefer iğneyle şans biraz daha fazlaymış evet tatlım dua her şeyin başı dua yer gök dua ile kurulmuş derdi rahmetli anneannem evet kızzzzzz ne paralar geçiyo dimi elimizden amannn kuzucuklarmız olsunda paralar feda olsun onlara dün benim odama güvercin girdi korkudan masamın altına saklandım:)))bana herkes dediki git bilet al bende yok ben para istemiyorum sağlıklı bir bebek istiyorum biletim o olsun dedim millet ağladı e tabi bende.
çok geçmiş olsun kendini bu şekilde suçlama bak burda yaşadığın olayı yaşayan kaç kişiyiz üstelik ben üç beş gün arayla kontrole gitmeme rağmen gelişmedi bebeğim kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum olacak varsa elden bişey gelmiyor rabbim yeniden sağlıklı bir bebekle müjdelesin seni..
kızlar günaydın
hello cnm atletlerimi henüz almadım siyah akla yatkında alttan çıtçıtlı olanları ben kullanamıyorum rahatsız ediyor :) kontrole gittiğimde artık bursadan bakacaz zaten burda öyle şeyler bulmak çok zor bulsan da hem çrkün şeyler var hem de pahalı
candaş cnm 10 eylülde gideceğiz sonraya bırakayım izni diyorum ama bakalım dr. ne diyecek aslında kafam karışık risk almaya değer mi diyorum bir taraftanda bi de izin konusuna yorum yapmışlar iznin son gününde dahi yasa çıksa faydalanabiliyomuşuz benim izin tahminen aralık sonunda bitiyor o zamana kadarda çıkar sanırım hayırlısı artık senin konrol ne zaman
nazlım cnm sayfa 1000i hatırlıyorum o gün aklımdaydı tam da sen yazmışsın alıntı da yapmışsın bakalım 2000i kim kapacak dedim :) minicikumut uyanıklık yapmış bu defa :)cnm olayın maddi kısmı tabiki hepimizi sarsıyor ama şöyle düşün birikim yapsan ev araba bilmem ne kim için yapacaksın bebeğin için değil mi onun geleceği için şimdi de onun gelmesi için harcıyosun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gez bakalım belki seninki istanbul hatırası olur ha ne dersin
minicikumut cnm yeğene maşallah daha dün gelmişti sankiallah sağlıklı sıhatli ve analı babalı büyümeyi, nasip etsin bebişe
sezen cnm bende benzer isimli bişey kullandım adet oldum sonraki ay oğlum geldi dr.un verdiğini kullan ek olarak bitkisel çözümleri kullan cnm
anneckler nerelerdesiniz bebişer ne alemde özledik
chnb ceza hilal anne ve bebişer keyifler yeridedir umarım
nilde ablacım ne desem yüreğini ferahlatır bilmiyorum ama madem bebiş inatçı çıktı biz ondan daha inatçıyız değil mi çözümler bitmiş değil endişen için de haklısın ama tıp da artık çok ilerledi tıpı şaşırtan mucizelere de tanık olduk allah büyük sana da emeklerinin karşılığını verecektir..
slm kızlar bebiş uyanmadan yazayım hemencek:)
nazlım nildem sizden başlayayım canlarım üzülmek yok bebeklerde üzülür gelmez sonra söyleyeyim...canlarım nazlım sen biliyorsun benim süreci bende 8 ay bekledim zaten en son artık olmaza olmaz demiştim bırakmıştım peşini desemde soğan kürüne başlamıştım kafamı ona yoğunlaştırmıştımki bebişin geldiğini öğrendim...hiç bişey için kendinize kızmayın bizdende özür dilemeyin kızlar yaşadıklarınızın hepsini herbirimiz yaşadık sizleri öyle içten anlıyoruzki kelimeler yetmiyor duygularımızı anlatmaya sıkılmayın her zaman ne içinizden geçiyorsa hepsini yazın keyifle okuruz hadi bakalım yeni aya yeni umutlarla başlıyoruz ilişki sonrası kalkmayın en az yarım saat hatta ben ilk kızımda uyuya kalmışım:) havalar sıcak üşütmezsiniz korkmayın hadi bakalım rast gelsin...
sezen canım hayırlısı olsun...küre bende senin gibi adet olamıyordum onun için küre başladım 10. gün adet oldum 15 gün hiç bırakmadan içtim canım diğer ayda hamile olduğumu öğrenmiştim...kolay gelsin rast gelsin...
ase, canım sen nasılsın oğlun hala tatildemi?
minicikumut, selamlar:) bebişiniz nasıl ablan gittimi? senin bat kızımın doğum günüyle aynı tarih uğur getirsin sanada...
chnb, canım ilk gezmeler yapılmış değişiklik olmuş sanada ahmet ardamız nasıllar canım, diğer oğlunun adını bilmiyorum affola o nasıl? ablamı sormuşsun canım sağol katılan türkler arasında 1. oldu canım olimpiyatlarda 63. oldu zaten maraton olduğu için amaç yarışı kazanmak değil bitirmekti ayağında sakatlık olmasına rağmen yarışıda bitirdi canım kolay değil tam 42 kilometre yani 2 saat 40 dakika kadar koştu:)
candaş, hayallere başlanmış oh oh ne güzel devam et canım allah kucağına alıncada hayallerini gerçekleştirmeyi nasip etsin şimdi nasılsın?
hilal hadi gel artık canımya memlekette annendemisin?
datlumm kayboldun sen ama
hellom, canım burdayım seninle konuşmak çok iyi geldi o günden sonra eve adapte oldum biraz daha sonra görümcem geldi kaldı daha iyi oldu yardımcıda oldu sağolsun...çınarın son durum ne gittinmi tekrar dra canım korkma narkozdan falan halamın torunu daha 2 günlüktü sünnet oldu allah yardımcınız olsun... hıııı bide yazmayayım dedim ama duramıyorum ne yapayım renkli için yazılanlardan sonra bizden özür dilemişsin canım estağfurullah asıl özürü dilemesi gereken kişi o sen değilsin ve minikler süpersin canım renklinin söylediklerini tamamen hatırlamışsın senin yazdıklarını okurken işte bu evet buydu dedim...
renkliatlas yazdıklarından hiçbişey anlamadım canım sadece helloya bişeyler yazmışsın ama düşüncelerin hepimizi kırmıştı açıklamanda ne yalan söyleyeyim anlaşılmayacak tarzda bişeyler yazmışsın hiç bir anlam veremedim yazdıklarına ben şunu demek istedim bunu düşündüm falan demişsin ama havada kalmış yazdıkların senin asıl dediklerini minikler yazmış zaten eveleyip gevelemene gerek yok o dönemde net bir şekilde söylemiştin canım sadece chnbnin dediği gibi bir gönül alma yapabilirdin ayrıca kınıyorum seni biz ilkokuldayken arkadaşımızla tartışınca derdikki benim için ne dediysen ne düşündüysen iki katı sana olsun sende öyle bir cümle yazmışsın kusura bakma çok güldüm komiğime gitti ilk kırgınlığımızın olduğu günlerdede sana tepkimi yazmıştım sonunda yine demiştimki allah gönlüne göre versin...helloyada haksızlık ettin senin düşündüğün gibi bir insan değil o bunuda bil umarım bebeğin seninledir allah kucağına almayıda nasip etsin...
nuray canım nasılsınız oğlun nasıl? ikinci kontrol yapıldımı kilo boy ne? bizimki boy sağlık ocağında 59cm hastanede 53.5 cm çıktı çok saçma ve çok fark var anlayamadım...kilosuda 5.400 ne hastaneyi nede buradaki özele götürdüğüm dru beğenmedim ablasının druna götürmeye karar verdik biraz muaynesi tuzlu ama napalım:) sağlık olsun...
minikler, nasılsın canım benim ali kerem nasıl? canım alaraya talipmişsin başım üstüne:) hayırlısı olurmu olur kızımızla oğlumuzda isterse bize laf düşmüyor zaten:)... canım alarada başladı gülücüklere sabahları uyanınca beni görür görmez gülüyor bende ağlatana kadar öpüyorum...ablası bazen güldüremiyor anne bana gülmüyor hep sana gülüyor diye sinirleniyor olurmu diyorum bak şimdi sen ablayı seviyorsun bizi sevmiyormusun alarada gülüyor bak diyorum bizi sevmiyormuş nasıl hoşuna gidiyor kardeşim kardeşim sen çok tatlısın falan diye konuşuyor:) sizinkide kucağınıza gelsin her hali bir güzel ama en kötü tarafı şu ağlamaları yokmu insan hem üzülüyor hemde susturamayınca sinirleri bozuluyor...
ceza, canım ne oldu şeker? yaptırdınmı tekrar offf nede iğrenç bir tadı var dimi:) denizimiz nasıl canım ilerlemiş haftasıda çok sevindim... canım kiloyu sormuştun ben 16-17 kilo aldım ama dezavantajım kilolu hamile kalmam oldu...doğum sonrası hiç tartılmadım canım ama çok fazla kilo verdiğimi düşünmüyorum:) burda bir arkadaşım var 5 ayda 1.5 kilo almış yediği şey meyve ekmek yemiyor meyve dışındada çok az yiyor...sen ne kadar aldın?
lone, ailen gelmiş gözün aydın canım...annen kalıcak sanırım ohh rahat edersin...salih baba diyesim geliyor hep melekler korusun diye bir dizi vardıya orda vardı bir salih bey ona salih baba diyorduda bir karakter çok seviyordum diziyi neyse salihimiz nasıl? sen nasılsın toparlandınmı biraz okula başlıyormusun hemen?
bizde çok şükür iyiyiz...denize gittik ama biz alarayla evdeydik eşim ve destina denize gittiler...bir kaçsaat gittik ama çok huzursuz oldu canım alaram bende ertesi gün hiç çıkmadım...ama ablası çok eğlendi iyi oldu...dönüşte bayramlaşma falan derken herkez işe başladı kül kedisi misali herşey eski haline döniverdi...bizde evimizde aynı düzen havalar çok sıcak alara bir bakıyorsun huzurlu bir bakıyorsun kucak kucak dolaştırıyoruz huzursuz...mama ve süte devam artık hiçççç takılmıyorum...süt olsun diye yediklerim kilo olmaya başlamıştı sütse yerinde sayıyordu:) bende bıraktım normal yemeye devam...kısmetse haftaya bir aksilik olmazsa mevlüt yapıcam hepinizi beklerim...öpüldünüz...
nazlım, istanbulda hello dışında kimse yok oda yazdığını kaçırmıştır yoksa görüşelim diye yazardı bende yolunun üzerindeyim geçmeden in burda misafirim ol canım benim bebiş için uğurlu gelir teyzesinin memleketi belki öpüyorum canım...
ablam yabirtanemmmmmmm kuzummmmmm ben sana kıyamam bu ay çok dua ettim sana ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alcaz canımmmm evet kuzummmm bu ay yine aşılama var ama bu sefer iğneyle şans biraz daha fazlaymış evet tatlım dua her şeyin başı dua yer gök dua ile kurulmuş derdi rahmetli anneannem evet kızzzzzz ne paralar geçiyo dimi elimizden amannn kuzucuklarmız olsunda paralar feda olsun onlara dün benim odama güvercin girdi korkudan masamın altına saklandım:)))bana herkes dediki git bilet al bende yok ben para istemiyorum sağlıklı bir bebek istiyorum biletim o olsun dedim millet ağladı e tabi bende.
Candaşım çok sevindim yaa..çok şükür bu muayenende güzel geçmiş..Bebişimiz artık normal bi bebek görünümüne gelmiş demek ne güzell..Allahım nice 9 hafta değil 9 aylarını göstersin inş. 3 hafta sonra artık sen bile şaşıracaksın gör bak..kocaman bi bebek bulacaksın ultrason görüntüsünde..:)seni mutlu görmek çok güzel
Candaşım dediğin gibi eğer hamileysem kafamda bir sürü soru işareti olacak..iğne oldum serumdu filan..hepsini sorarım doktora..inş. bebek varsada bebek için sorun teşkil etmez
ablam bu senin hakkın.sen çok iyi bi anne olcaksın .. kızın için üzülme güçlü ol.biz seni iyi görelim kızın seni iyi görsün bu yeter. hem bizi geç biz her türlü varızda nazlı kızını kaçırmamak için gülümse :) sana çok yakışıyo çünkü.candaşımmmmmmm kuzummmmm ağlattın beniiii tek bir cümle yetti ve bu cümlenin üstüne ne yazayımki MASAL hayalim offfff yine ağlıyorum yazarken bile deliiiii
Nilde abla inan şu an bende ağlıyorum..Rabbim sana istediğinin kat katını versin inşallah şu cuma gününde..çocuk çoluğa karış emi..ya inan boğazım düğüm düğüm oldu..duygularını ne güzel aktarmışsın
Nilde abla inan şu an bende ağlıyorum..Rabbim sana istediğinin kat katını versin inşallah şu cuma gününde..çocuk çoluğa karış emi..ya inan boğazım düğüm düğüm oldu..duygularını ne güzel aktarmışsın
Candaşım henüz kan vermedim sabah vericem..diğer kan testiyle arasında en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş..hayırlsıı hakkımızda canım yaa..düne kadar oldu olcak adetim diye beklerken,inan psikolojikmidir nedir göğüslerimin hassaslaştığını hissediyorum bugün..hamile gibi bi hal var bende
ayy canım, öyledir inş..bayağıda gecikti zaten, hayırlı haberlerin olur inş..
canım senin eksiğin ne kadar kaldı?bende okuyayım.. ?
birtanemmmmmmm kuzummmmmm ben sana kıyamam bu ay çok dua ettim sana ama inşallah öbür aya güzel haberlerini alcaz canımmmm evet kuzummmm bu ay yine aşılama var ama bu sefer iğneyle şans biraz daha fazlaymış evet tatlım dua her şeyin başı dua yer gök dua ile kurulmuş derdi rahmetli anneannem evet kızzzzzz ne paralar geçiyo dimi elimizden amannn kuzucuklarmız olsunda paralar feda olsun onlara dün benim odama güvercin girdi korkudan masamın altına saklandım:)))bana herkes dediki git bilet al bende yok ben para istemiyorum sağlıklı bir bebek istiyorum biletim o olsun dedim millet ağladı e tabi bende.
inş. canım inş. vardır..çokta ümitlenmekte istemiyorum ama içimde garip bi his var..ayağımı sürürümde inş. önümüzdeki aya hamile kalmayan kalmaz..
canım son 444 kaldı okuycağım ..ama nazlım la ceza okudumu okumadımı bilmiyorum eğer okumadılarsa onuda okuyacağım..
gerçektir gerçektir inş o sızı 9 ay devam eder :) garp bi olay oldu gerçekten ya, allahım güldürsün yüzünü dilerim canım ya.kızın abla olsun tam bi aile olun inş..Candaşım henüz kan vermedim sabah vericem..diğer kan testiyle arasında en az 24 saat geçmesi gerekiyormuş..hayırlsıı hakkımızda canım yaa..düne kadar oldu olcak adetim diye beklerken,inan psikolojikmidir nedir göğüslerimin hassaslaştığını hissediyorum bugün..hamile gibi bi hal var bende
Candaşımm.. yavrucuğunla kontrolden geldin demek ki.. :)
bebeğin serpilmişşş... oy Maşaallahhh
canım bundan sonra her muayene daha bi heyecan olur...
hareketleri seçilmeye başlamıştır.. bundan sonra görüntülerinde hep, parmağını emerken , kıpır kıpırr hareketliyken yakalarsın...
çooook tatlı duygular.. Allahım dileyen herkese nasip etsinnn canımmm..
annesi çoook bekledi, kuzucuğunu öyle görmeyii
Allahım esirgesin sizi...
duamıda bitirmişsin canım,çok teşekkür ederim... diline, yüreğine sağlık.. Allah razı olsun.. Allahım kabul etsin cümlemiz için okunan duaları inş..
Sezennnnnn değer kaç çıkmış ki? Şok oldum inşallah sağlıkla gelsin bu ay çok üzülmüştüm topikten haber çıkmadı diye...
Babana Allah sağlık versin canım...
Nazlım canım inşallah bu ay olacak tatlım hep aklımdasın.Nazlım ben de istanbuldayım bir yerde buluşamayız ama bana gelirsen hatta misafirim olursan sevinirim:))
Minikler demek kızların yaptı servisi ne güzel. Komşuna da çok sevindim. Ben de artık hayal kurmaya başladım hatta internetten gecelik bakıyorum ama vaktinde olursa kışlık gecelik lazım bana...
Hellom arayacağım seni.
Minicikumut geçen hamilelik beklediğiklerimi yazarken yazmamışım seni beklemedesin güzel haberler ver emi?
Günlük yerim ben o kızlarını Destinayı da Cihan Buğrama alacağım ben:)). Akrabana çok sevindim başarıyla temsil etmiş... Çocuk dr sine ne kadar sıklıkla götürüyorsun kızını?
Candaşım iyiyim ben sağ olasın.
Ase, Sezen eksik kaldıysa ben alabilirim tefriciyeden...
Ase adet olup çalışmalar ne zaman başlıyor?
Nildem yeni günler ne zaman? Dr ne diyor canım?
Lone canım maşallah Salih iyi kilo almış.
Nuray yazmadın mı ben mi görmedim Esat Paşamız nasıl? Kontroler orada nasıl oluyor?
Ceza canım şeker 76 çıktı iyi galiba... Sen nasılsın?
Yeni arkadaşlar henüz tam oturtamadım isminizi zamanla tanıyıp soracağım tek tek...
Unuttuğum varsa affola...
gerçektir gerçektir inş o sızı 9 ay devam eder :) garp bi olay oldu gerçekten ya, allahım güldürsün yüzünü dilerim canım ya.kızın abla olsun tam bi aile olun inş..
canım çok teşekkür ederim serpilmiş şükür olsun. evet bunndan sonrası sanırım hep heyecanlı bekleyişler olacak.ya evdekileri görsen gülersin.
annem diyo candaşla eşinin karışımı bu bebek, kardeşim diyo dedeme benziyo ama ağzı büyük olcak bizim gibi minicik değil.
yok kaşları çatık kesin erkek :) komik oldubiraz.ilk heyecan ya,ama emin olduğum bişey şuanda parmağını eiyodu ağzındaydı yani.
gerçekten güzel duygular allahım kimseyi mahrum bırakmasın dileyen herese yaşatsın.allahım hepimizi korusun bebeklerimizle, bekkleyenlerede göndersin hemen miniğini.
sen adet oldun mu canım sanırım eli kulağında ?
ne demek duanın lafı mı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?