canım kalan 444'ü ben okurum..
yarın akşamada bitmiş olur...
içinde garip bir his olması iyi...sen sürü ayağını, sürüü... biz arkadan gelirizzz inş ALLAH'ın izniyle..
öyle umuyoruzz
Sezenn, bişey demedin canımmm.. okeyleseydin ya hanımmm
Asem mahcup ediyorsun beni..o kadar yükü sna yükleyemem canım..zaten çok hakkın geçti ben daha seninkine başlayamadım bile..200 ünü okusan yeter benim için..Allah razı olsun...Allahım seninde gönlünden geçenleri bi an önce nasip etsin inşallah..canım kalan 444'ü ben okurum..
yarın akşamada bitmiş olur...
içinde garip bir his olması iyi...sen sürü ayağını, sürüü... biz arkadan gelirizzz inş ALLAH'ın izniyle..
öyle umuyoruzz
candaşım amin inş..gerçektir gerçektir inş o sızı 9 ay devam eder :) garp bi olay oldu gerçekten ya, allahım güldürsün yüzünü dilerim canım ya.kızın abla olsun tam bi aile olun inş..
canım çok teşekkür ederim serpilmiş şükür olsun. evet bunndan sonrası sanırım hep heyecanlı bekleyişler olacak.ya evdekileri görsen gülersin.
annem diyo candaşla eşinin karışımı bu bebek, kardeşim diyo dedeme benziyo ama ağzı büyük olcak bizim gibi minicik değil.
yok kaşları çatık kesin erkek :) komik oldubiraz.ilk heyecan ya,ama emin olduğum bişey şuanda parmağını eiyodu ağzındaydı yani.
gerçekten güzel duygular allahım kimseyi mahrum bırakmasın dileyen herese yaşatsın.allahım hepimizi korusun bebeklerimizle, bekkleyenlerede göndersin hemen miniğini.
sen adet oldun mu canım sanırım eli kulağında ?
ne demek duanın lafı mı olur.
canımmmmm benimmmmm iyiki varsınız yaaaaaa o kadar rahatladımki anlatamam içimde ne geçiyorsa yazdım ve birtek sizler anlardınız beniiiiiiii çok mutluyum çünkü sizlerleyim evet kuzummmmm doktor durmak yok yola devam dedi çok yumurtan var iğneye başlıycaz dedi klomen tedaviyle olmuycak dedi burda şansımız daha fazla dedi canımın içiiiiii moral verdin kuzum yaparım dimi 2.de :)))
minikler, canım madem 1aralıkta bitiyor ve yasa kullanalarıda kapsayacaksa bencede o zmana dek yetişir yasa. senin yerinde olsam bende 32. haftadan almazdım dr uygun görürse.sonrasıda önemli.hadi diyelim yasa değişmedi, o zman iş başın ne zman olcak ? dr a gittim canım yazcam altta ...
kıtty, ceza, chnb, datlum, nilde, hilal, minicikumut nasılsınız kkızlar ?
ben dr a gittim geldim sanırım bebeği en çok benimsediğim heyecanla beklediğim randevumdu bu. çok şükür büyümüş, kafa kol bacak zaten çok belli, annemle babamın gözleri seçemediği için göremediler ama fotoda gözü ağzı burnuda belli, bunu yaşamak çok güzel.9+5 ti aslında bugün ama 9+6 görünüyomuş çok ilerde değil ama 1 günde olda ilerde olması mutlu etti tabi.çıkar çıkmaz içimden geçeni tahmin edersiniz.allahım kimseye aratmasın herkese yaşatsın inş bu sevinci en içten dileğim/dileğimiz hepimizin. şükür güzeldi yani. yeme içme konusunda sorularım oldu ve netleştdirdim. zaten dr kendi dedi bebeğe faydalı şeyler yiyomusun diete bakıp bebeği ihmal etmiyosun dimi dedi . yok yiyorum dedim, tamam ye mutlaka bunlarda önemli dedi, çay kahve kola kesin yasakmış çok çok tiryakiysen en az şekilde iç dedi.ama keserim hiç önemli değil iyiki uyarmışsınız beni.3 hafta sonra artık muayenhanesine gitcez, biz sizle devam etcez dedim. 3 hafta sonra randevu al ense ölçümü ve diğer detaylı sakatlık vs. ihtimali var mı testleri yapılcak dedi.bugünleri görmek mucize gibi.allahım yarımda bırakmaz inş.işte bizde böyle kızlar.sizler nazılsınız ?
ay canımmm hemşooommm kız sendemi tokatlıydın:)) ben tokat merkezdenim canım..zileliler pek tokatlıyım demez ama:))
inşallah canım inşallah..
Ablacım umutlandık ama inşallah iyi bişeyler duyarız..ben yoktur diye test bile yapmayıp direkt ilaç istemiştim..doktor geç döllenme ihtimaline karşı ısrar edince yaptırdık..inan hiç böyle bi sonuç beklemiyordum..
Doktor değer söylememiş eşime..benim anladığım doktor hamilelik gördü ama değer yükselecekmi diye bakacak..kimyasal gebelikten filanmı şüphelendi acaba..birde geç yumutladım bu ay 2 sinde yumurtlamam gerekirken 6- 7 si gibi yumurtlama oldu..acaba önceki testte kanda çıkmamasıda bununlamı alakalı diye düşündüm..adet olmam gereken tarih 16 ağustos bir hafta geçti hala tık yok..inşallah yine hayal kırıklığına uğramayız..dua edin..hayırlısı bakalım
ablacım 200 daha okuyabilirsen çok sevinirim.sanada çok yük oldum ama,hakkını helal et..ben çok yavaş okuyorum hala bitiremedim..aseninkine başlamak istiyorum ama kendiminkini bitiremedimki.
Bu arada tefriciyede son durum
Ase 500 Bitti
Chnb 600Bitti
Hello 350Bitti
Minikler 500Bitti
Candaş 300Bitti
Hilal 200Bitti
Nilde 250Bitti
Nuray 250Bitti
Nazlım 200
Ceza 300
Allah hepinizden razı olsun kızlar son durum böyle..Nazlım ve ceza kızlar okumuşmuydunuz kaçırdımmı acaba? okuyamazsanız ben okuyacağım kızlar bi haber verin
Merhaba kızlar sonuç yine pozitifmiş..ama bir gün önceki değer 25 şimdiki 24..sizce değer çokmu düşük..canım sıkıldı..inşallah kimyasal olmaz..dua edin
Doktor pazartesi tekrar istiyor..
Bu arada tefriciyeyi akşam dualadık eşimle birlikte..Allah hepinizden razı olsun kızlar..Allah gönlünüze göre versin
Merhaba kızlar sonuç yine pozitifmiş..ama bir gün önceki değer 25 şimdiki 24..sizce değer çokmu düşük..canım sıkıldı..inşallah kimyasal olmaz..dua edin
Doktor pazartesi tekrar istiyor..
Bu arada tefriciyeyi akşam dualadık eşimle birlikte..Allah hepinizden razı olsun kızlar..Allah gönlünüze göre versin
yok ablacım henüz doktorla görüşmedim..sadece test yaptırdım bugün..doktor verdiğim ilacı sakın içmesin pazartesi görüşelim demiş..kimyasal değildir inşallah..umudum var aslında çünkü nerdeyse 1 hafta geç yumurtlama oldu..belki o yüzden bu kadar düşüktür diyorum ama hayırlısı..Allah kabul etsin canım progestan ve coraspin verdiler mi? İnşallah değildir kimyasal gebelik?
Lone nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?