Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kalan 444'ü ben okurum..
yarın akşamada bitmiş olur...

içinde garip bir his olması iyi...sen sürü ayağını, sürüü... biz arkadan gelirizzz inş ALLAH'ın izniyle..
öyle umuyoruzz

Sezenn, bişey demedin canımmm.. okeyleseydin ya hanımmm

canım kalan 444'ü ben okurum..
yarın akşamada bitmiş olur...

içinde garip bir his olması iyi...sen sürü ayağını, sürüü... biz arkadan gelirizzz inş ALLAH'ın izniyle..
öyle umuyoruzz
Asem mahcup ediyorsun beni..o kadar yükü sna yükleyemem canım..zaten çok hakkın geçti ben daha seninkine başlayamadım bile..200 ünü okusan yeter benim için..Allah razı olsun...Allahım seninde gönlünden geçenleri bi an önce nasip etsin inşallah..

candaşım amin inş..
Bebiş parmak emmeye bile başlamış haa afacan şey yerim onun olmamış pipisini diycem ama nerden biliyorsun de dilime öyle geldi işte:)))

sezen, orta yol olsun.. 300 okurum canım...
sancı yokluyor ara ara.. kırmızıyı görmeden, okuyayım istiyorumm..
kendine iyi bak canımm..

Maşallah canım yumurtan çok olması güzel. Güzel haberlerle gel inanıyorum 2. de 2 yıl sonra gelecek:))

Maşallah canım çok güzel haberler var. 3 hafta sonra da güzel haberler bekliyoruz...

Canım yarına kadar 200 okurum canım. İnşallah güzel habrler gelecek erken haftalarda çok etkisi olmazmış ilacın...

sezen cnm ben de heyecandan kan vermeye gittin sandım yanlış okumuşum :) hadi bakalım yarını bekleycez bir günün hatta saatlerin olduğundan fazla sürdüğü zamanlardan birindeyiz :)cnm eksik kalan dualrından ben de okuyabilirim boştayım bak 100 daha okuyorum ok mi cnm hemşooommmmm :)

candaş kuzum gözün aydın bu arada facede açık yazamıyorum bebek haberi dolandı mı akrabaları lone için yazmıştık ikili rakamlara düştü gerisi gelir die çok heves etmiştim :) öyle dua ediyorum ve şükrediyorumki rabbim heveslendirip bırakmasın hepimize mucizelerimizi bağışlasın kim içinden keşke ben de şunu yapsam diyorsa rabbim yaşatsın.. şu da var allah dualrı karşılıksız bırakmıyomuş zamanı geldikçe karşılığını veriyomuş bunu şimdi daha iyi anlıyorum

ase cnm bu ay senin içinde gün saymaya başlayalım pas geçmek yok yoksa elimizin maşalı tarafını göstercez ama

Kızlar Allah hepinizden razı olsun..Bana yaptığınız duaların kat katını Allahım sizlere versin..Hepiniz hakkınızı helal edin..Ben size doğru dürüst okuyamamışken siz bana bunca okuyorsunuz..Hamilelik haberinden önce asıl böyle insana kımet veren değerli insanlarla tanışmış olmaktan daha çok mutlu oldum..yüzünü bile görmediğin insanlar senin iyiliğini düşünüyor..inanın hepinizi görmeden seviyorum..edebiyat olsun diye değil cidden yazıyorum bunları...
Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar..
Son 44 kaldı ben de onu bitirip dualayacağım gece..hepinizede dua edeceğim..öpüyorum..beni duanızda unutmayın..inşallah yarın güzel haberlerle dönmek nasip olur..

sezen cnm bitti yarın müjdeni verirsin inşallah kaçta gideceksin ve en önemlisi sonuç ne zaman çıkacak benim arkadaşta gününde kan testinde görememişti diş tedavisi gördü sonradan tesadüfen öğrendi geç döllenme olmuş şimdi kızı kucağında üç aylık oldu cnm ilaçları felan takma inşallah vardır kanda değer yükselmediği sürece içilen ilaçların etkisi bebeğe geçmiyor die biliyorum

günaydın kızlarrr mutlu günler tatiller herkese
bugün çok işim var herkese uzun uzun yazmayı çok istiyorum ama işlerimi bitirip 1 e yetiştirmem lazım yoksa mesaiye kalırım:)
sezen ben duanı bitirmiştim kuzum yazdım ama görmedin sanırım rabbim kabul etsin inşallah bugün gü
zel haberlerini bekliorum senin için girip bakıcam
chnb abla hellom günlük ve burdaki herkesi o kadar görmek istiyorum ki inş görüşürüz hayalimiz vardı toplu resim çektirmek belki bigün gerçek olur ama allah izin verirse istanbula gelince mutlaka görüşelim chnb ablacım fırsat olursa çokkk isterim senin yanınada gelmeyi hangi semttesin anadoluda mı avrupadamı
kzılar yarın klomene başlıorum adetimin 9.günüde yumurta takibine başlıoruz çatlatma iğneside olucam adetimin 7.günüde soğan kürüne e bide gecelik filan alayım kendime renklendirelim olayı dimi
candaş güzel haberlerini aldıkça nasıl seviniorum sende çok çekenlerdensin allahım kucağına aldırsın inşallahh
minikler ben her türlü yardımcı olurum kuzum bişey alcaan zaman ara ben sana tarif ederim ama çok bişey almıcaksan yorulmana değmez çarşı başında bebe eşyaları satan arkadaşım var indirim yapar güzel şeyler satıyolar birilerine hediye almıştım daha önce bigün kendi bebeğimede almak nasib olur inşallah
ceza naber
hello nuray taze annecikler nasılsınız
günlük abla 2 tane prensesinle hep böyle huzurlu xamanlar geçir inşallah allahım onlar büyüsün bak annem hep kız kardeşimle bizi yanına alıp iyiki doğurmuşum sizi kız olsun çamurdan olsun der:)
bu ay inş bebeğim bana gelir ve hiç gitmez herkesin çok dua ettiğini biliorum allah razı olsun hepinizden canım kardeşlerim ablalaım kocamannn öptüm unuttuum varmı affedin hadi ben işlere koyulayım bugün inş sezenin haberiyle coşarız

Sezennnnnn 200 tane daha okudum canım. Yanlış hatırlamıyorsam tefriciye okunmayan Hello var, Hilal var, Günlük var. Arkadaşlarımız hangi niyetle isterlerse onlara da okuyalım sanırım Hellomun oğlunun sünneti var onun için ya da başka niyet isterse okuyalım diyorum ben...

Nazlım Anadolu yakasındayım canım ben... beklerim...

miniklercimmm, yok canım... inş bi terslik olmaz bu ay...elinizin maşalı tarafını görmek istememm
iyisiniz oğluşunla inş..kendinize iyi bakınn:79:

nazlım, bu ay hepimiz muradımıza ereriz inş..
yeni ciciler edinme fikrinide tuttummm
kürler hakkında pek bilgim yok ama, bende bebişeyler yapsam mı acabaa:44:

sezenim duanı bitirmiştim.. Allah kabul etsin canımm..
ee nerde kaldın, ne oldu, ne bittii?

chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200(bitti)
hilal 200

Merhaba kızlar sonuç yine pozitifmiş..ama bir gün önceki değer 25 şimdiki 24..sizce değer çokmu düşük..canım sıkıldı..inşallah kimyasal olmaz..dua edin
Doktor pazartesi tekrar istiyor..
Bu arada tefriciyeyi akşam dualadık eşimle birlikte..Allah hepinizden razı olsun kızlar..Allah gönlünüze göre versin

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım progestan ve coraspin verdiler mi? İnşallah değildir kimyasal gebelik?

Lone nasılsın?

sezencim inşallah hamilkesindir çok sevindim.
kızlar kanamam bitti 2 gün oldu derken bu sefer de adet oldum, hiç beklemiyodum, çok erken geldi bana. dualara katılamıyorum Allah kabul etsin.
candaşım, maşallah, herşey yolunda.
herkesi öptüm.

Allah kabul etsin canım yapılan duaları...

sezeniiimm değerin kat kat artar inş canımm
hayırlı haberlerle gelesinnn .. dualarımız seninle..

Allah kabul etsin canım progestan ve coraspin verdiler mi? İnşallah değildir kimyasal gebelik?

Lone nasılsın?
yok ablacım henüz doktorla görüşmedim..sadece test yaptırdım bugün..doktor verdiğim ilacı sakın içmesin pazartesi görüşelim demiş..kimyasal değildir inşallah..umudum var aslında çünkü nerdeyse 1 hafta geç yumurtlama oldu..belki o yüzden bu kadar düşüktür diyorum ama hayırlısı..
yarın eşimin dedesinin mevlidi var belimde çok ağrıyor mecburen gidicem..

Son düzenleme:
sezen gitmeseydin canım rahatsızım desen, ya da yorma orada kendini.

sezen, canım önce senden başlayım.Çok sevindim haberine, ama değerler çok yakın olunca insan acaba oluyor, inş kimyasal değildir dua edelim biz, madem ihtimalde var inş geç döllenmedir.allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın.yarım kalmasın mutluluğumuz.pztsi yeniden mi kan verceksin şimdi ? belki erkektir benimkide, hep erkek tahminler çoğunlukta ya bakalım ne olcak.çok merak etmiyodum ama dr diğer randevuda görürüz deyince meraklandım.inş hep beraber paylaşırız bu güzel günleri aynı heyecanlara.

minikler, canım akrabalar duydu, bayramda duyulmuş.babaneme demiştim dememin üstüne 1 hafta dolmadan kaçırmış ağzından :) canı saolsun napalım, dünde ilk tebriğimi aldım zaten herkese diyoruz direk tüp diye.allah korusun benim başıma geldi başkalarına gelmesin bi kulaklarında kalsın biz duymadık bilmedik.canım çok iyi yapmışsın diyorum bende bu kız bursadayım diyodu sanki ne ara gitti diye :) bencede lone haklı daha çabuk geçer ama ne kadar a kalmış ya :) geçerken kolay geçmedi ama arkaya dönünce amma olmuş ) allahım herkese yaşatsın çok haklısın duanın vakti şart demekki, işte o endişeler olmasa.ya hiç olmazsa sorusu girmese beklerizde işte insanız.ama inş hepimiz çok emek verdik güzellikleri yaşayacğız.eksikler tamamlandımı şimdi kerem bey için :)

nazlım, inş emeğinin karşılığını alma sırası sende.bu senin sıpa hep umutlandırıyo kaçıyo bi doğsun ama ısırık manyağı etcez haketti ona göre :) sen üzülme canım hep böyle umutlu ol ben eminim anne olacağından ama işte biraz daha eziyetli oluyo bazen.şimdi sen hamile kalınca clexane başlıcan değil mi ? gecelikleri al renklendir geceleri :) sonra gelsin ikizler üçüzler, yaaa bi ikiz lazım bu topiğe bu ay ya senden ya nildeden ikiz bekliyorum inş :)

lone, canım allah razı olsun rüya gibi.inş hepimiz bu mutlulukları daimi yaşarız.okuduğunu biliyorum.yazamayacağın için bişey sormuyorum, iyi olduğunuzu düşünüyorum.salihide senide öpüyorum çok. senin bebeğin var ya daha çok minik, imkann olsaydı okurdun mutlaka, senin uzaktan güzel temennilerinde yeter.

chnb, ablacım teşekkür ederim, inş diğer randevuda iyi geçer.sen hataya döncekmisin ?

kıtty, canım çınarın işini naptınız sünneti ?

nuray, canım arkadaşından dönmediniz mi daha annen gitti mi ?

datlum, özlüyoruz seni çok ...

dr_alb, sen ve eymen nasılsınız ? öpmekle bitiremiyosun değil mi ?

nilde, ablacım bu ay o umudun inş yarım bırakmayacak seni.

asem, canım pztsi artık kırmızlarla selamlarsın bizi :) inş da son kırmızı olur :)

hilal, kocaman oluyosunuz maşallah, duydum ki 2 li test sonucumuzdan iyi çıkmış maşallah ikinizide :)

minicikumut, ablanmı geldi canım berrayı gördün haliyle bizi unuttun değil mi :) berra sizleyse benim yerimede öp.

ceza, canım sen nerdesin ? epeydir yoksun ?

taf, yamateke, senem, sinua, pileo giremesenizde aklınızdayız biliyoruz öptüm sizleride.tabi siz bilmiyosunuz :)

inş unuttuğum kimse olmamaıştır varsa affedin.

bende iyiyim, dün çok fena oldum ya ilaç ve sudan nefret ediyorum ikisi birleşince son hazin ... çıkartıyorum ama şikayet etmiyorum tabi.ya bu elevit kocaman ya zaten eskidende ilaç içemezdim şimdi iyice zor oldu.bu eleviti aç karnına içmek şart mı kullanan arkadaşlarım ? ya evde yatmaktan tembelleşmişim, annemle az dışarı çıkık yok 20 dk lıktır 40 dk ya eve döncektik biçocuk hediyesi alı.2 dir baygınlıkla dönüyorum eve, sanırım tansiyonum düşüyo .. çok çabuk yoruluyorum başım dönüyo, işe başlayınca napcam bilmiyorum bide burda otobüsler acayip yoğun geç oturmayı ayakta geniş yerde duramıyosun, bu gidişle cidden hergün bayılabilirm ki benim bu vakalarım çoktur. bi keresinden bayılıp otobüsten yuvarlanmıştım.hadi o zman bebek yoktu şimdi var allah esirgesin deyim artık gözümü korkutmuyorumda biranda böyle olunca tuhafıma gitti, inş 3-4. ayda biter. 9 ay kalıcı olursa yandım.eşim olsa araba alır onla gideriz de ben bu halde çok sıkıntı yaşarım.çok şikayet ettim gibi ama şikayet değil valla endişe üzerine hepsi.ama şükür olsun bin kez.hepinizi öptüm :)

selam kızlar

günlük çok ama çok teşekkür ederim demek ki sana olan sevgi ve saygımı yansıtabliyorum ki sende beni seviyorsun. Bugün evi bulduk galiba kesin bulayım arayacaım haber vereceğim sana :))) arabada senle konuşurken benim şaşoloz yolu kaybediyor diye adapte olamadım.

minikler yavrum sen iste ben saa buradan gidim bulup göndereyim birde bu istediklerini 2 haftada yapman gereki çünkü şehir dışına yakın bir yerlere gitme ihtimalim var. Öpüyorm seni ve miniğimide

chnb arayacağım seni :))))))

nazlımm telim var sende alo de :) gel bende kal şimdi şöle yarın YADA Pzt günü tekrar kartala gideceğiz (günlük gülerek okuyor eminim ) eve bakacağız ok ise 31 inde allah nasip ederse kardeşimin yemin törenini yapıp o hafta kartaldaki eve taşınacağız. Kısmen tanışmasakta yabancım değilsin evimdeki eksik gedik temizlik titizlik ağır misafirm ben beni ağırlar modunda olmadığın için mutlaka görüşelim sen çok güzelsin seni görmek istiyorum madem kartala geleceksin. Fatihte kariye müzesi var gezdin mi sen orayı. Şişlide olursak gezeriz eşin gelcek mi?

minicikumut yavrum sesimi duyurayım sana :) istersen.

candaş gözün aydın

dua var mı okunacak ben klasik 350 mi okuyayım telaştan yetişemem falan.

sünnet ay sonu kulak ay sonu çınarın haber vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…