Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candas? Canım bu harika bir haber! Eşime de söyledim şimdi, o da çok sevindi. Annem de mutlu oldu, anlatmıştık ona da. Allah'ım ya, bu çok çok çok güzel oldu. Son günlerde duyduğum en iyi şey. Ne yazsam tarif edemeyeceğim duygularımı. Sıkıntılı günler geçirdik, eşimin işi dolayısıyla. Çok ağladım, çok üzüldüm ama her şey yoluna girdi çok şükür. Şimdi de uzun bir aradan sonra göz atayım dedim, bu haberi gördüm. Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah. Şimdi tatile çıkmazsınız siz belki yorgunluk olur diye ama ola ki yolunuz tekrar buralara düşerse görmek isterim ben yine seni. Tekrar tebrikler. E artık bana topiği takip etmek şart oldu
Ceza'cım nasıl gidiyor hayat? En son senin güzel haberini almıştım, bir daha halini hatrını sormak nasip olmadı. Umarın yolundadır her şey?
Hello'm minik paşam nasıl? Faceden takip ediyorum yakışıklıyı. Maşallah ne çabuk büyüyorlar.
Taze anneler, hamişler nasıllar? Eski ve yeni tüm arkadaşlara selamlar, bol bol umutlar...

merhaba senemcim herşeyin düzeldiğine sevindim. 5 sene bodruma gittik ne zaman seninle tanıştık gelemedik. İzmire taşınma ne zaman
öyle zaman geçiyor su gibi. Senin bıcırıkta köfte dudka olmuş geçmiş olsun.

Kizlar banada okusanız keşke.Oyle ihityacim varki.Ama ben size nasil okuyacagim bilmiyorum cunku calisiyorum.Birde 200-300 nasil okuyorsunuz bir anda onu anlamiyorum.Belki dil aliskanligindna ileri geliyordur.
Lone nasilsin alistinmi annelige?

Son düzenleme:
sezen gitmeseydin canım rahatsızım desen, ya da yorma orada kendini.

Ablacım eşimle herşey belli olana kadar söylememe kararı almıştık..ama ne yazıkki korktuığum başıma geldi..Köyde kanama açıldı..ne yapacağımı bilemedim..uzun bi süre tuvaletten çıkamadım..parlak renkte bir kırmızılıktı ve küçük pıhtılar vardı.Akşam acile gittik..Doktor kese gitmiş dedi..keşke olur olmaz gelseydiniz müdahle ederdik..kurtulma şansı olurdu dedi( Neyse bebek zaten çok minikti..bunu adet olrak say yola devam dedi..
ya bu doktor bana daha 2 gün önce kimyasal olabilir değerin düşük işte keseyi göremedim geç döllenmede olabilir diyor..şimdide bebek varmış düşümüş..kesenin yeri belli diyor..Ne olduğunu inan hala kendim bile çözemedim.

canım çok geçmiş olsun ama ben anlayamadım değer 25 iken kesenin görünmesi imkansız değil mi ben 1000 in üstündeyken gittiğimde görünmemişti yani alttan küçük bişey görünmüştü dr. ona bile kese die sevinme demişti kafa mı buluyo bu dr. sizle ilkinde de 100ün üzerindeydi yine dr bu değerle görünmez 1000i geçmeli demişti madem keeyi görmüş uyarsaydıya dikkatli davran deseydi bişey olursa hemen hastaneye başvur deseydi ne kadar kolay oluyor onlar için böyle konuşmak.. sen de üzülme cnm bu ay sağlıkla gelir inşallah bak bu da bişey çabuk hamile kalabiliyosun demekki pes etmek yıkılmak yok nazlımın da dediği gibi yola devam..

kızlar çok sıcak dayanılacak gibi değil dışarıda çıkamıyoruz evde çok bunaldım sürekli uyku modunda baygın baygın tv izliyorum gündüz gece uykularım birbirine girdi valla artık okul açılsın havada serinlesin istiyorum saçma gelecek ama hareket etmeye ihtiyacım var benim koca kiloda 100ü vurdu hala dışarı çıkmaya üşeniyor bi akşam yürüyüşlerimiz var onun dışında evde hapis gibi hissediyorum kendimi yarasalar gibi olduk anlayacağınız

sizler nasılsınız ne var ne yok

Sezen geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Pıhtılaşma için herhangi bir şey yapıyor musun? Factor 5 vardı yanlış hatırlamıyorsam sende.

sezenimm çok geçmiş olsun..
canım bu kan tahlillerini yapan, seni en son gören aynı dr mi?-keşke gelseydiniz- diyen.. ne çetrefilli durum oldu..
ama çok başındaydın, hemen kese görünürmüydü ki:44:
birşey anlayamadım.. birinin gözünden birşeyler kaçmış sanırım canım yaa..
çok çok geçmiş olsun.. Allahım tez vakit, sağlıklı bi gebelik nasip etsin canım benimm..

sorma canım ya bu doktor hiç bişey bilmiyor ya da bende bişey var..ben nette öğrendiklerimden yola çıkarak bu doktor bu değerle hangi keseden bahsediyor anlamadım gitti

Sezen geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Pıhtılaşma için herhangi bir şey yapıyor musun? Factor 5 vardı yanlış hatırlamıyorsam sende.
evet burcucum doğru hatırlıyorsun.coraspin aldım ama kullanmaya cesaret edemedim canım..kullanayımmı bundan sonra sence?buda sebep olmuş olabilirmi

sağol bitanem
evet aynı doktor yaptı herşeyi..aynen hiçbişey anlamadım ben bu işten..şu an yatıyorum..bacaklarım titriyor halsizlikten

chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200(bitti)
hilal 200

kızlar gözümden kaçmış olabilir.. bitiren varsa duamı, ekleyeyim..

canım yaa.. dinlenmeye çalış, halsizleşirsin tabiki..
aynı doktor, kaç telden çalmış.. senin gebelik şüphen var ve önceki gebeliklerine istinaden hassas olması gerekirdi:26: ilaç, istirahat önerisi olsaydı :S .. pıhtılaşma için, gebelik öncesinde ve gebeyken kullanılmaya başlanan ilaçlar var sanırım, chnb abla öyle demişti sanırım..:26:
Gözardı olmasın canım hiçbişey.. kendine çok iyi bak..

Doktor ilaç vermemişti sana dimi? Pıhtılaşma yüzünden yerleşememiş olabilir, ondan kaybetmiş olabilirsin. Benim ilk 3ü kimyasaldı hatırlarsan, yani pıhtılaşma bu kadar erken kayıplara neden olabiliyor. Hatta ben önceden iğne kullanmaya başlamıştım coraspinin yanında tutunabilsin diye, yerleşebilsin diye. Pıhtılaşma çıkan herkes neredeyse hamilelik öncesi coraspin kullanıyorlar, bence sen de bir değerlendir bu durumu doktorunla.

Ve haklısın bu kadar düşük değerlerle keseyi görmüş olması imkansız gibi birşey. Sende pıhtılaşma oldugunu da biliyor neden daha fazla ilgilenmiyor ki, dövesim geliyor bu doktorları. Ben 300 küsurlu değerleri gördükten sonra düşük yaptığımda bile doktor görememişti herhangi birşey, ne bebek ne de kese...

Son düzenleme:
yarın kurtajdan sonra ılk doktor randevum var.bılgısı olanlar paylasabılır mı?benden ne gıbı testler ıstenecek.alttan muayene olacak mıyım

Canım özellikle pıhtılaşmayla ilgili bütün testleri götürdüm doktora sana aspirin başlarız dedi..iğne çok ağır olur dedi.factör 5 zaten önemli bir mutasyon değilmi?ben şaşırdım zaten o öyle deyince..birde özel hastane inan kime nereye gideceğimi şaşırdım..bak bebeğin bu yüzden tutunamadığını bilmiyordum..
en iyisi şimdilik coraspine ve folbiole kendim başlamak..Allaha emanet artık..

Canım ya hepinize çok çok teşekkür ederim, samimiyetinizden hiç şüphem yok.netten bile hepinizin duygularıbnı hissettim inan :) eşinde şahit sayılır sürecimize, dertleştik azda olsa.şükür sonunda güldü yüzümüz.annenede çok teşekkür ederim onlar yabancısıda olsak o kadar halden anlıyolar ki.anneler başka.ellerinden öpüyorum.tahmin edersin hep kulaklarınızı çınlatıyoruz, inş bizde sizinle tekrar görüşmek istiyoruz ilk fırsatta.eşimin hep aklında bi daha gidersek uğrarız diye, bide eşinin teli silinmiş ona üzülüyodu dedim faceden sorarsın :) canım bayağı kritik günler geçrimişsiniz anladığım kadarıyla, hiç farketmedim bende şimdi şükür herşey yoluna girmiş çok sevindim :) nedenini sorup üzmek istemediğim için sormuyorum canım.inş bundan sonrasında hiç üzüntü keder uğramasın mutlu ailenize .... ama bu yıl yine bodrumdasınız değil mi yanlış anlamadım.seneye iklim nehirle bizim ufaklığı inş tanıştırırız onların cıvıltısıyla tam tadında sohbet bile edemeyiz inş diyeyim :) hep beklyoruz seni, özlüyoruz valla ya.eşine annene çok selamlar.öptüm canım çok, ama nehiri dahada çok :) annesi küsmez biliyorum :)

canım inş eşinin gönlünü yapar dışarı çıkar rahatlarsn.sıcakta çok gezeriz sanıyoruz aksine tıkılıyoruz eve, azcık sabır çok az kaldı okula başlamana.öptüm canım.

canım 1 meleğini daha göndermişsin cennet bahçesine çok üzüldüm ama bende minikler gibi diyorum ki en azından çabuk hamile kalabiliyosun demekki bu da çok güzel bişey.ben açıkçası dr u çelişkili oldum kendi adıma onla yola devam etmezdim önce minik sonra kesee baksaydık kurtarırız filan biraz garip geldi.senin yanan canını herkes anlayamıyo ve basite alıyolar işte.en kötüsüde bu.bence varsa tavsiye edilen dr unu değiştir, kendi başına alınan kararlarında zararı olabilir sonra üzülmeyelim.Allaha elbet emanet ama bence dr işinide düşün.Çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin, bu lez yüzün gülsün ve hiç solmasın

yarın kurtajdan sonra ılk doktor randevum var.bılgısı olanlar paylasabılır mı?benden ne gıbı testler ıstenecek.alttan muayene olacak mıyım

cnım beni karından muayene etmişti, tahlile ihtiyaç görmemişti, ama demir hapı verdi.

Candaşım nasılsın?
iyi gördümm sizii
benden de iyilik, kıvranıyorum ara araa:S Kırmızıyı gördüm.. 3.günüm oldu bile..
kendinize iyi bakın canımm:79:

Candaşım nasılsın?
iyi gördümm sizii
benden de iyilik, kıvranıyorum ara araa:S Kırmızıyı gördüm.. 3.günüm oldu bile..
kendinize iyi bakın canımm:79:

az önce yazdığımda mesajım görünmüyordu..
şimdi normale dönmüş.. msj yinelemişim candaşım, kusuruma bakma :) kendinize iyi bakın annesii

az önce yazdığımda mesajım görünmüyordu..
şimdi normale dönmüş.. msj yinelemişim candaşım, kusuruma bakma :) kendinize iyi bakın annesii

canım kusur ne demek, biz çok şükür iyiyiz.bu haftasonu gezmeye gitcez onun heyecanıyla tam gaz devam :) cuma gübnü çok samimi bi ark ımızın cmtsi de akrabamızın düğünü var, tabioturcaz mecbur :) dün k.validem bizdeydi, sannemle salatalık aldılar turşu kurmak için.k.validem çok güzel turşu yapar, zaten memleketlerinin en meşhur yiyeceği.bende öğrendim seneye denerim inş. seninde kırmıılar gelmiş denek kıyamam ya kıvranıyomusun inş son kez hatırlayalım bu kıvranışları.yetişemedim sen çıkmadan yazmaya ya şey diycem hem hastalandında, eksiğin kaldı mı tefriceyede ? ben tamamlayabilirim istersen ? senden sonra kim var sırada ? minikleri hatırlıyorum bi, kıtty e olabilir demişti chnb, oğlu sünnet olcak filn.onada okumamıştık önceden.okumadıklarımız yazın lütfen hak geçmesin kimse eksik kalmasın.

slm kızlar...

candaşım, canım korkular endişeler bizde yaşadık aynı duyguları meraklanma yakınıyor demeyiz:) canım o elevit benimde baş belamdı kaç defa çıkardım yutmak isterken...sonra ikiye bölüp içmeyi denedim tüm yutmaktan daha iyi geldi canım bi dene istersen:) dikkat et kendine ve miniğine...

sezenim canım bende çok üzüldüm hayırlısı olsun diyorum kızlar gibi dra diyecek bişey bulamadım bazen anlayamıyorum onları

ase hayırlısı olsun bu son olsun canım benim...

helloooo, hello ne bersin? canımmm sevdim ben seni ne demek? ayyyy yalnız kendime çok kızdım teli kapattıktan sonra tabii çok sonra ben sana nasıl demedimki bize yakınsınız gelin diye ah kafam nasıl üzüldüm sonra...çok yakın olmasanızda bu yakadasınız sonuçta varya taşındığınız gün bekliyorum yemekler yaparım börek açamam ama:) çok ciddiyim bide bu hafta sonu mevlüt yapıyorumm kısmetse sende bu hafta sonumu taşınıyorsun yoksa? bekliyorum her zaman canım...kösmeyin kızlar bu sözüm hepinize:) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada okurken gerçekten güldüm her hafta sonu kartaldasınız demek :))

nurayyy nerelerdesin yahu? nasıl gidiyor annen döndümü esadımız nasıl?

lone canım ne var ne yok salih baba:) nasıl?

chnb, canım oğluşunun adı çok güzel kardeşiylede uyumlu ne güzel...bu arada kızlarımın talipleride çoğaldı eee ne diyelim kısmet:) inşallah iyisiniz?

ceza, hani bi geldin bi kayboldun gökselin şarkısını dinliyordum bunu yazayım dedim sana:) neredesin nasılsınız?

minikler, bartın ne gülüm bartınamı gittin nasıl yani? ama evde olduğunuda yazmışsın :) affet bu anne anlamadı:) yaa pişmek ne kelime yanıyoruz :) çok sıcak çok bunun dışında iyisin inşallah...

nildem nasılsın canım benim kızlarımı hep öpüyorum yerinize...

hilal dönüş ne zman yaa özledik senide...

datlumm?

senem, canım bende yazdıklarına önce üzüldüm sonra düzeldiğini okuyunca sevindim canım senin kız köffte dudak olunca benim kızda olmuştu:) kuzenini güldürme çabasına dudaklarını yerle bütünleştirdi:) çok şükür iyileşti geçmiş olsun nehirimede...

unuttuğum inşallah yoktur varsa nasılsın canım benim:)

bizde durumlar çok şükür iyi diyelim iyi olsun...dün sabah alara bir hırıltı ve burun akıntısıyla uyandı yavrum yaa akşama kadarda huzursuz uykusuz falan eşime dedim bu böyle olmayacak acile gidelim akşam 7 falan ablası zaten gripti dedim kesin bunada bulaştı bide miniklerin dediği gibi havalar öyle sıcakki cam kapı açıyoruz ceyran yapıyor açmayınca duramıyoruz kızlar kaptı şifayı anlayacağınız...neyse gittik acile amanın bir sıra alara durmuyor öne aldılar sağolsunlar...dr muayene ederken bağırsaklarını dinliyordu bizim kız bir coştu nasıl ağlıyor dr yazdı lağman yazdı kan tahlili çıktık odadan eşime dedim yok yaa bu ne çocuk grip olmuş ne lağmanı yaa hadi izmite destinanın druna saat akşam 9 dru aradım dediki geliyorum sağolsun açtı muayenehanesini baktı kulakta kızarma başlamış offff sanki ırsi gibi oldu yaa destinada 3 yaşına kadar çektim bu orta kulak iltihabından hellooo bak alarada da başladı çınarımı kontrole götürdünmü ne oldu? neyse sonra ladık şuruplarımızı eve geldik bugün yine huzursuzdu canım yaa ağlaması bile değişti ama bu arada sanki ben destinayı tekrardan büyütüyorum herşeyiyle ablasına benzemeye başladı:) inşallah çabuk atlatırlar 2 side hasta işurup içmek istemeyen abla şurup içiyor kardeşi içiyor diye:)) benden böyle hıı bunalım dönemim hala geçmedi mevlütte herkez olur teker teker misafir ağırlamak zor gelir diyordum ama maallenin yarısı köylerine gitmiş:))eşim diyorki sen ikinci çocuktan sonra kendini çok saldın doğruda diyor ruh halim biraz kötü çünkü akşama kadar alara kucağımda uyku düzeni daha oturmadı akşam uyuyuncada ben pert olduğum için bişey yapmak içimden gelmiyıor yatıyorum:)) kış gelsin istiyorum bu yaz beni çok etkiledi doğum yanından tuz biber oldu tabii...kış bebekleri şanslısınız öpüyorum hepinizi ben yatıyorum uyku hat safhada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…