Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım.. canım çok teşekkür ederim, duam bitmişti.. kızlarda tamamlarsa, duasını yaparım en son
demek düğüne gideceksin hı.. ee bu seferde otur , düğünü sen yapma başka sefere artık :)
kayınvalidesi, gelini içini yapmıştır, canı çeker diyee.. hımm bende bayılırım.. püf noktalarını aktarırsın artık,benim başarısız olmuştu bi denemem
benim kürtajdan sonra da , her daim varolan sancım kesilmişti..ama bu ay sancılıyım..umarım son olur dediğin gibi
dua içinde, sanırım minikler, hello ve günlük kalmış.. sizler daha iyi bilirsiniz başka kim var:44:

günlüğüm , çok geçmiş olsun canım.. kendi dr'unuza götürmekle iyi yapmışsınız.. bebişi gereksiz yere zorlayacakmış, ilk gittiğin dr yoksademek ablasıda, gaza geldi hı ilaç içerken.. bazen iyi oluyor rekabet geçen gün oğlumda evde yemek yerken, masada misafirimizin bebişi de vardı.. bebek maşaallah pek iştahlıydı, ben onu takdir edince; benim oğlan gaza geldii.rekor denemesiydi sanırım yemek yediği süre ee onu da takdir ettim nihayetinde canım kendinize iyi bakın..sende zamanla kendini daha iyi hissedeceksindir.. bebeğin uyku düzeni tam oturursa, sende toparlanırsın canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrr canlarımmmm hepinize merhaba kocamannnnn öpücüklerrrrrrr

dün doktora gittim yumurta takibi başladı sana yüksek doz verdim o yüzden takip etmek zorundayım çünkü yumurtan var ve gelişiyor normalde dedi eğer takip etmezsem ya çok büyür yada çokkk yumurta olgunlaşır tedaviyi kesmek zorunda kalırız dedi bugün daha iğne yapılacak yarın kontrol inşallah yeterli büyüklükte sayıda ve kalitede olurlar en önemlisi sağlıklarla tutarlar bunun dışında çalışmaya devammmmm benden bu kadar sizden naberrrrr

sezennnnn canımmmmm geçmiş olsun kuzummmmm benim doktorum kimyasal gebelikler için oh oh yaklaştık artık bebeğe diye espri bile yapıyor 3 ledik bakalım ben nazlım şimdide sen hayırlısı be kuzum bundan sonraki sağlıklı olsun hep senle kalsın.ama sen niye coraspini içmiyosun tatlım ya bak ben hamile değilim ama bendede mutasyon var içiyorum doktor çok önemli dedi ihmal etme dedi hemen başla sezen bundan sonraki için tedbir olsun tamammı tatlımmmm bu arada doktoruna gıcık oldum kızların dediği gibi kese imkansız görünmez o değerde ayrıca kimyasal gebelikte kurtarma şansı yok varsa bile senin şüphen vardı oda ilaç içme dedi alsana önlemini bırak tatlım bence o doktoru özel hastahane önemili değil öenmli olan doktor iyi bir doktor araştır bence

burcu canımmmmm merhaba nasılsın maşallah kocaman olmuşsunuz.tatlım ya ben bilmiyordum pıhtılaşmada tutunmada zorluk yaşandığını benim kimyasal gebeliktede daha belli değildi pıhtılaşma olduğu daha sonra öğrendim belkide o yüzden olmuştur diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı tatlım

asemmmmm canımmm hadi bakalım çalışmalar başlasın artık kuzummmm bu kaçıncı deneme geçen ayı saymazsak 2.denemen gibi hatırlıyorum sezenle senin aynı gidiyor galiba martta kürtaj olmuştunuz hayırlısı kuzummmmm

nazlımmmmm yeni gecelik falan süperrrrrr e o zaman gelsin bebişşşşşşşş.kuzum bu ay klomen çatlatma iğnesi doğal yoldan deniyecek heralde benim ilk öyle olmuştu daha sonra aşılamaya geçti hadi bakalım kuzum inşallah senin aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş.bana hiç takip yapmadı sadece bu sefer yapıyor herkes yapılıyo dedi ama bana yapmadı 5 gün klomen içtim bittikten 2 gün sonra gittim o gün çatlama iğnesi yapıldı ilkinde yarın gece beraberlik dedi aşılamadada yarın gel aşılaman var dedi böyleside varmı bilmiyorum artık.

minicikumut naber tatlımmmmm bebiş senle içime doğuyor hadi inşallahhhhh

miniklerrrrrr kuzummmm naber geziyormusun bartın falan dikkatli ol tatlımmmmmm

datlummmmm hadi kuzummmm haber et

günlük kuzummmmm nasılsınnnn geçmiş olsun alaramıza e ablaya çekecek tabiiii hastalıkları çekmese iyi ama boş ver kuzummm kış gelsin sende eski formuna kavuşursun en azında alara biraz daha büyümüş olur.tatlımmmm inşallah gelir bu ay bebişşşşşş bekliyorummmmmm

chnbbbbb tatlımmmm nasılsın oğluşlar nasıl arda beyimizin rahatı nasıl aman iyi olsun kal minik kuzu 15 ay daha dayan sonra sağlıklarla gelllllll

cezaa tatlımmmm nerelerdesin

nurayyyyy canımmmm annen gittimi sen nasılsın oğluş nasıl

lone canımmmmm faceden kutladım ama doğum günün kutlu olsun salih paşa ve eşinle tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum iyisiniz dimi öpüyorummmm

helloooo tatlımmmm çınarın kulağı iyi dimi sünnet işini naptın bide taşınma işin varmış allah kolaylık versin sen nasılsın bu arada oğluş nasıl

hilalimmmm kuzummmmm az kaldı geliyosunnnn artık yanımızaaaaa bebişimizde iyiiiii bin şükür iklide temiz çıktııııııııı

candaşımmmm kuzummmmm sen nasılsın bulantın ne durumda o kadar seviniyorumki bulantın var diye :)))) çok acımasızım dimiiii

nillde ablacımmm.. dr'un, kontrollerini sıkı tutuyormuş..bu çok iyii..
bi sürü bi sürü yumurtann olsun inşşş bu ay güzel olur hepimiz için inş..
dualarım seninlee..

nasıl aklında kalmışım, şaşırttın benii abla yaaaa
bu ay 2. deneme olacak inş..
hayırlısı olsun hakkımızda ..kendine iyi bak canım:80:

Herkese merhabalar

Hellom en kısa zamanda duyuralım seslerimizi birbirimize

Nilde İnşallah içine doğan doğrudur canım benim.

Benimde kasık batmalarım var bir kaç gündür.İlk hamilelğimdede olmuştu hatta adet olmayı beklemiştim.Ama hamileydim.Kendimi bu fikre çok kaptırmamaya ve belirtileri dinlememeye çalışıyorum.Olmazsa üzüntüm büyümesin diye.

Bata 1 hafta var..Olmazsam direk kan tahliline giderim sanırım..

Benden haberler böyle siz nasılsınız?

sağol kuzummmmm.aklımdasın tabiiiiii birtaneciğimmmm.hayırlısı olsun hepimizin hayırlısıyla sağlıklarla bu ay olsunnnnnnn

merhaba herkese

mincikumut cnm sırada sen varsın değil mi bir hafta sonra açılış senden olsun o zaman hadi bakalım hayırlısı eğer elinde ovulasyon testi varsa bi dene istersen koyuluk nasıl die bakarsın biraz fikir verir ama beklemek en doğrusu tabiki zor olsa da garantili öğrenmek hayal kırıklıklarının da önüne geçer hem hayırlsıı olsun cnm

günlük geçmiş olsun cnm sen yazdıkça şimdiden iyi bir çocuk dr.u bulmam gerektiğini anlıyorum hastanelere gerçekten güvenim hiç yok dr.larda her mslek gibi insanlığını yitiriyor devir para devri maalesef.. güvendiğiniz iyi bi dr.unuz varsa parasını da gözümüz görmeyecek napalım cnm allah can sağlığı versin bir an önce neşelenirler inşallah bugün burası serinledi hatta yağmur yağıyo sanırım toprak kokusu geliyor burnuma :) buarada benim gezecek halim kalmadı cnm şafak sayıyoruz oğluma kavuşmama 73 gün kaldı tabi biz daha kısa zaman kaldığını düşünüyoruz :)

nilde ablacım cnm inşallah istediğin kalitede ve sayıda yumurtan oluşur rabbim herşeyin hayırlısını versin dr.un dediği gibi çok yumurta da riskli gebelikler başlatabiliyormuş inşallah sana yetecek kadar olur şimdi bugünkiiğne çatlatma iğnesi mi bu süreç nasıl işliyor anlamıyorum ama bu defa güzel sonuçlanacak annesine yaptığı nazdan vazgeçip gelecek miniğin.. ablacım bi yerlere gidemiyoz asker gibi şafak saymaya başladım 73 gün var dr.un verdiği tarihe tabi o değişir de ben de plaka kodlarına göre il ismi yazıyorum

ase cnm adetin bittimi ne kadar sürüyor ıovulasyon kullanmışmıydın ya da kullanacakmısın en azından ateş fellan ölç bu defa günümüz kaçmasın demi haydi hayırlı haberlerin olsun bat için tahmini tarih nedir bu arada

ohhhhhhh belirtilerde varmışşşşş ciddi söylüyorum hamileler benim içime doğar akrabalar arasında nam saldım kimi rüyamda görsem aklımdan geçirirsem kesin hamiledir.inşallah bu hissimde de çıkar kuzummmmm

:))))))) inanmıyorummmm bartın 73 yuh ya bana anlamadım tabi doğru yapıyorsun buda bir çeşit şafak çok güldüm kendime yaaaa bende diyorum bu kız karnı burnunda yollarda ne işi var diye sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün kuzummmm.amin vanım inşallah şimdi şöyle anlatayım bu yapılan iğneler yumurta geliştirici klomenin bir çeşidi daha etkiliymiş benim normalda yumurtam var ve yumurtlayabiliyorum ya:)))) doktor 2 günde bir kontrol ediyormuş dediğin gibi fazla büyümesin ve çoğullllll gebelik ihtimaline karşı temkinli gidiyor yeterli büyüklüktede çatlatma iğnesi tatlımmmmm bende yeni öğreniyorum ya yazarım artık böyle detaylı detaylı:)))

miniklercim.. canım bugün 4.günüm, daha bitmedi.. benimki 9 gün sürüyor canım
ovulasyon kullanmadım hiç, ama hissediyorum günü..
inş kaçırmayacağımm bat 22 eylül olacak inş :)
sen nasılsın? oğluşunla iyisiniz inş..
burada sıcaklar devam ediyor, sizler n'apıyorsunuz kimbilirr
ist 'demiydin sen, yağmuru görmüş oralar, sıcaklıklar düşecek diyorlar ama.. biz daha görmedik bişii,hala sıcak hala sıcak:26:
kendinize iyi bakınn annesii:79:

QUOTE=minikler;26184629]merhaba herkese

mincikumut cnm sırada sen varsın değil mi bir hafta sonra açılış senden olsun o zaman hadi bakalım hayırlısı eğer elinde ovulasyon testi varsa bi dene istersen koyuluk nasıl die bakarsın biraz fikir verir ama beklemek en doğrusu tabiki zor olsa da garantili öğrenmek hayal kırıklıklarının da önüne geçer hem hayırlsıı olsun cnm

[/QUOTE]

Miniklercim nasılsın?Oğluşu büyüttün iyice maşallah
Elimde ovulasyon testi yok..Ama olsada kullanmak istemezdim sanırım.Daha çok erken çünkü.
İnşallah güzel haberlerimiz topiğe peşpeşe gelir.
Siftahı benden bereketi Allah'tan olsun İnşallah

Diyorum ya kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimde bir ses hep olduğunu söylüyor.Eşim ağır birşey taşıttırmıyor,yardımcı olmaya çalışıyor.

Genelde 6. hissim benimde kuvvetlidir.Seninde güzel hislerine sağlık ablam ne diyim

İnşallah mutlu haberlerimiz peşpeşe gelir..Öpüyorum çok çok..

:) hep birlikte gülelim ablacım.. inşallah verimli bir eğitim olur sonucunda ürünün göbüşünde olur bende soruyorum valla burda öğrendiğim herşeyle etrafımdaki kişilere de yardımcı olmaya çalışıyorum hatta geçen velimden bahsettim ikinci düşüğü oldu genetik test yaptıracakmısınız dedim yok bi sağlam çocuğum var o ihtimal yok dedi chnb abladan biraz bahsettim dedim olabilir sağlıklı tutmuştur ama şans da olabilir hani insanlara müdahale edemeyiz ama biraz olsun faydamız olsa kardır kimse evlat acısı çekmesin istiyorum.. haydi bakalım ablacım allah hayırlısıyla yüzünü bu ay güldürsün bizim topikte bebişler arka arkaya gelmeyi seviyor bu defa minicikumutla başlayan ve bekleyen herkesi içine alan son sefer olsun inşallah

ase cnm şimdi yağdı biraz havada az da olsa serinledi bulutlu hem o yüzden ii zaten iyice bunaltmıştı oooo 9 gün maşallah ben 5 güne zor katlanıyorum allah yardımcın olsun o da zor hele sıcaklarda hiç çekilmiyo ama gelmemeside ayrı dert o yüzden ne diyelim buna da şükür

minicikumut cnm bencede beklemek en güzeli işte insan heyecanlanıyoda o son günler geçmek bilmiyoya o yüzden söyledim allahım umutlarını yeşertsin bende inanıyorum açılış senden geiyor

Nildecim merhaba canım. Evet büyüdük kocaman olduk. Darısı başına inşallah, umarım takip iyi sonuçlanır. Bu ay güzel bir haber verirsin herkese.
Ne yazık ki pıhtılaşma bazı kişilerde tutunamama sorununa yol açıyor Benim ilk doktor da bilmiyordu ama sonra 2 gittiğim doktor da öyle söylediler. Birincisi rahim bebeğin yerleşebileceği gibi kanlanamayabiliyormuş, ikincisi de embriyo yerleşse bile tutunduğu yerdeki onu besleyecek kılcal damarlardaki tıkanma/pıhtı yüzünden beslenemeyip ölüyormuş ve vücut atıyormuş. Bu da kimyasal diye nitelendiriliyor işte. Hatta sırf bu yüzden şimdiki doktorum hem iğne hem coraspin başlamıştı bana hamilelik öncesi. 10 aydır hamile kalamıyordum bu doktora gittiğimde, demişti ki belki sen her ay hamile kalıyorsun bebek yerleşemediği için gecikmeyi bile hissedemeden kaybediyorsun.

Miniklercim nasılsın?Oğluşu büyüttün iyice maşallah
Elimde ovulasyon testi yok..Ama olsada kullanmak istemezdim sanırım.Daha çok erken çünkü.
İnşallah güzel haberlerimiz topiğe peşpeşe gelir.
Siftahı benden bereketi Allah'tan olsun İnşallah

Diyorum ya kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimde bir ses hep olduğunu söylüyor.Eşim ağır birşey taşıttırmıyor,yardımcı olmaya çalışıyor.

Genelde 6. hissim benimde kuvvetlidir.Seninde güzel hislerine sağlık ablam ne diyim

İnşallah mutlu haberlerimiz peşpeşe gelir..Öpüyorum çok çok..[/QUOTE]

inşallah kuzummmm inşallah hadi yap açılışı takılalım peşine bizde bende çokkk öpüyorummmmm

inşallah kuzummmm inşallah ama bitecek gibi geliyor bu ay sonra yeni bir topik açarız ase daha önce yazmıştı geyik topiği :))))

evet tatlımmmm ben eskiden hiç bir şey bilmiyormuşum bunu anladım iyiki varsınız kuzummmmm yaaaaa

evet tatlım yaaaa olabilir tabiiiii mthfr ikiside heterezigot benimki doktor tedbirli olmak lazım bu yüzden olabilir dedi genetik doktoruda kaypların bu yüzden olmaz dedi ama lone yazmıştı genelde doktorlar kabul etmiyor diye.tedbiri alınca bebekler geliyor ama bunu doktorların gördüğü yok galiba

minikler, canım bende nildeyle aynı şeyleri düşünmüşüm çok komik az gülmedim yaa ne bartını diyorum:)) evet canım dr gerçekten çok önemli boşu boşuna kan alıncaktı canı acıyacaktı bebeğimin ve kaksını o gün yapmıştı zaten tekrar lağman iyikide gittik evet muayenehane olduğu için özel hastanelerden bile pahalı yani 100 tl muayenesi ama ben destinada memnundum drdan bana uzak diye gidememiştimki ilk zamanlar sorundu zaten herşey inşallah bundan sonra drumuzla devam edicez özel aşılarımızda olacak çünkü sizde bir dr araştırın bence özel aşılarıda yaptırın ne olur ne olmaz...bir ara zatüre yani pnömokok aşısı sadece özellerde yapılıyordu ve 5 sene önce 125 tl idi biz kızıma yaptırmıştık devlet el attı sağlık ocağına verdi şimdi onlar yapıyor durumu olmayan için gerçekten zor oluyor...hatta bu virüsün bir ara yayıldığı falan çıkmıştı mahallede kızımla yaşıt kızı olan bir arkadaş dr bize söyledide biz yaptırmadık ahh çok pişmanım falan demişti...geçen yine bir arkadaş dedi oğlum rotavirüs kaptı 5 gün hastanede yattık falan buda özelde yapılan bir aşı ben zaten anne sütü çok veremediğim için kesinlikle yaptırıcam aşıları gerçi bu arkadaşta anne sütüyle büyüttü bebeğini ama helooooo beni okuyorsa diyecek şimdi ben sana söylüyorum çokda mucize bişey değil diye:) neyse işte öyle canım iyi bir dra gerçekten ihtiyaç duyuluyor rahat etmen açısından...bide acilde bir bayanla konuştum ağlıyordu kendisi dedim sizi ben marmarada görmüştüm evet dedi kaya beye gidiyorum bende dedim hiç memnun kalmadım drdan değiştirmeyi düşünüyorum o akşamda değiştirdim zaten:)) kadına demişki çocuğun çok kilo almış 3 saatte bir vericeksin göğsünü nasıl yani dedim yaa peki bebek ağlayınca nasıl susturacakmışsın susmuyorki dedi:) buyur burdan yak dedim bende aynen senin gibi bildiklerimi çevremdekilere anlatıyorum yardımcı olmayı çok seviyorum...30lara geçmeye az kalmış allahım hayırlısını nasip etsin canım....

nildem, işte bu canım yaaa peşini bırakmıyorsun allahımda emeğinin karşılığını tez vakitte versin inşallah...öpüyorum seni...

ase, canım yağmur yağmaya dün aşladı ohhhh şükür serinledik biraz...kızlarımda daha iyiler çok şükür...ikincileriniz olsun neler göreceksiniz neler:)) ama gülü seven dikenine katlanırmış dimi ama:)) benim sülalemde hep laf çaktırıyorlar kim sana yap dedi falan anlıyorum aslında onlarda çok istiyor ve kıskanıyorlar fakat cesaret edemiyorlar diyorum şurda 5-6 ay zorluk çekerim sonrası inşallah kolay olacak...iki kız gerçekten süper oldu allahım isteyenede versin sanada bir kız nasip etsin oğlun var nede olsa...

lonee, bende hemen adet oldum canım...hatta 2. adetimide oldum:)) yalnız dr kontrolüne hala gidemedim eşimin işi bitmek üzere onu bekliyorum biraz geç kaldım ama...

asem, canım inş sondur bu sancı :) yarın bitiyo di mi diycektim ama senin uzun sürüyodu hatırladım :) evet biraz öyle oldu k.validem benim için yapıyo oldu senelerdir diyorum kah yapıyo kah yapmıyo, ama bi kere içimde kaldı bizim turşuları yeğenine vermiş bize sormadan hamileydi ama çok bozuldumonun annesi bize saçının telini kıymaz bu kadar saf olma demi ? neyse bebeğin hatrına faydalandım hem öğrendimde.allah var ama bişey istiyomusun diye sorup duruyo hiç beklemediğim bişeydi buda.

nilde, inş bu kez herşey güzel olcak bu sefer çok umutluyum ilkinde ne yalan söyleyim umudum yok gibiydi ama bu kez kesn bekliyorumm. kötülük böyle olsun ya :) bende o kötülüğü sana diliyorum birkaç hafta sonra bol bol kus :)

minicikumut, canım inş hislerin yanıltmaz seni ama bencede hamilesin :) dikkat et kendine ve içinde büyümeye çalışan miniğe.

günlük, canım 1 kere ilacı 2 ye bölerek içtim o da acı geldi ama ara ara yapcam artık kah tüm kah yarım yarım :) kızlar hastalanmış geçmiş olsun çok inş çabuk geçer destina kıskanıp şurupta içiyo he :) kardeş olmanın bi iyi yanıda kıskançlıkla yapılan cesurluklar ve yeme artışı :) maşallah ikisinede. dr emzirme demiş ya bende şaştım ee çocuk nasıl suscak.kilo alsa dert almasa dert ya

cinlerim tepemde ! yemezsem bebek zayıf olurmuş, annemle kavalidem saolsun çıldırttılar beni. anlatamıyorum ya zararını.iyi ki drun abartma katı diet yapma dediğini söylemişim burnumdan geldi ya. bide gerizekalı bi ark ım ceviz yemezsem bebek gerizekalı doğar espiris aklıma geliyo boğasım eldi hepsini birden.dünyada bi onar çocuk doğurmuş ya ...

fazla yazamıyorum kızlar tahmin edersiniz sinir haliyle.hepinizi öptüm

Son düzenleme:
candaş cnm baya üzmüşler seni ama umursama onlar da öyle bildikleri için yapıolar oysaki çok yemeyle bebeğin kilosu arasında bağlantı olsaydı benimki tosuncuk olmalıydı çünkü ben tosuncuk oldum :) ceviz için bana da çok baskı yaptılar yok çok yemişlerde bebekleri çok akıllymış kirpi yavrusunu pamuğum die sever die buna derler işte folik asit kullandık onca boşa mı kullandık :) tabi her şeyden yemekte fayda var ama sağlıklı beslenmek gerek he de geç cnm ya da midem almıo felan desen zorlamazlar belki.. ha bi de ilaç iğrenç bişey özellikle damakta bıraktığı tat beni rahatsız ediyodu ama gerçekten içinde her türlü vitamin var beslenemediğimiz için (ben çok yiyorumda faydalı besinler değil) kullanmak zorundayız biraz daha sabır cnm

günlük cnm sizde beni güldürdünüz :) demek seyahat ettiğimi düşündünüz aslında fena olmazdı :) buarada sizin adetler neden bu kadar erken geldi bu iyimi kötümü hello adet oldu mu acaba

ase cnm ben bursadayım buarada sizin oralar daha fenadır ama sıcaklık konusunda biraz önce yürüyüşe çıktık artık üşütüyo bile ama yine ısıncak dio hava durumu ya böyle iyiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…