nillde ablacımmm.. dr'un, kontrollerini sıkı tutuyormuş..bu çok iyii..
bi sürü bi sürü yumurtann olsun inşşşbu ay güzel olur hepimiz için inş..
dualarım seninlee..
nasıl aklında kalmışım, şaşırttın benii abla yaaaa
bu ay 2. deneme olacak inş..
hayırlısı olsun hakkımızda ..kendine iyi bak canım:80:
Herkese merhabalar
Hellom en kısa zamanda duyuralım seslerimizi birbirimize
Nilde İnşallah içine doğan doğrudur canım benim.
Benimde kasık batmalarım var bir kaç gündür.İlk hamilelğimdede olmuştu hatta adet olmayı beklemiştim.Ama hamileydim.Kendimi bu fikre çok kaptırmamaya ve belirtileri dinlememeye çalışıyorum.Olmazsa üzüntüm büyümesin diye.
Bata 1 hafta var..Olmazsam direk kan tahliline giderim sanırım..
Benden haberler böyle siz nasılsınız?
merhaba herkese
mincikumut cnm sırada sen varsın değil mi bir hafta sonra açılış senden olsun o zaman hadi bakalım hayırlısı eğer elinde ovulasyon testi varsa bi dene istersenkoyuluk nasıl die bakarsın biraz fikir verir ama beklemek en doğrusu tabiki zor olsa da garantili öğrenmek hayal kırıklıklarının da önüne geçer hem hayırlsıı olsun cnm
günlük geçmiş olsun cnm sen yazdıkça şimdiden iyi bir çocuk dr.u bulmam gerektiğini anlıyorum hastanelere gerçekten güvenim hiç yok dr.larda her mslek gibi insanlığını yitiriyor devir para devri maalesef.. güvendiğiniz iyi bi dr.unuz varsa parasını da gözümüz görmeyecek napalım cnm allah can sağlığı versin bir an önce neşelenirler inşallah bugün burası serinledi hatta yağmur yağıyo sanırım toprak kokusu geliyor burnuma :) buarada benim gezecek halim kalmadı cnm şafak sayıyoruz oğluma kavuşmama 73 gün kaldı tabi biz daha kısa zaman kaldığını düşünüyoruz :)
nilde ablacım cnm inşallah istediğin kalitede ve sayıda yumurtan oluşur rabbim herşeyin hayırlısını versin dr.un dediği gibi çok yumurta da riskli gebelikler başlatabiliyormuş inşallah sana yetecek kadar olur şimdi bugünkiiğne çatlatma iğnesi mi bu süreç nasıl işliyor anlamıyorum ama bu defa güzel sonuçlanacak annesine yaptığı nazdan vazgeçip gelecek miniğin.. ablacım bi yerlere gidemiyoz asker gibi şafak saymaya başladım 73 gün var dr.un verdiği tarihe tabi o değişir de ben de plaka kodlarına göre il ismi yazıyorum
ase cnm adetin bittimi ne kadar sürüyor ıovulasyon kullanmışmıydın ya da kullanacakmısın en azından ateş fellan ölç bu defa günümüz kaçmasın demihaydi hayırlı haberlerin olsun bat için tahmini tarih nedir bu arada
ohhhhhhh belirtilerde varmışşşşş ciddi söylüyorum hamileler benim içime doğar akrabalar arasında nam saldım kimi rüyamda görsem aklımdan geçirirsem kesin hamiledir.inşallah bu hissimde de çıkar kuzummmmm
:))))))) inanmıyorummmm bartın 73 yuh ya bana anlamadım tabi doğru yapıyorsun buda bir çeşit şafak çok güldüm kendime yaaaa bende diyorum bu kız karnı burnunda yollarda ne işi var diye sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün kuzummmm.amin vanım inşallah şimdi şöyle anlatayım bu yapılan iğneler yumurta geliştirici klomenin bir çeşidi daha etkiliymiş benim normalda yumurtam var ve yumurtlayabiliyorum ya:)))) doktor 2 günde bir kontrol ediyormuş dediğin gibi fazla büyümesin ve çoğullllll gebelik ihtimaline karşı temkinli gidiyor yeterli büyüklüktede çatlatma iğnesi tatlımmmmm bende yeni öğreniyorum ya yazarım artık böyle detaylı detaylı:)))
miniklercim.. canım bugün 4.günüm, daha bitmedi.. benimki 9 gün sürüyor canım
ovulasyon kullanmadım hiç, ama hissediyorum günü..
inş kaçırmayacağımmbat 22 eylül olacak inş :)
sen nasılsın? oğluşunla iyisiniz inş..
burada sıcaklar devam ediyor, sizler n'apıyorsunuz kimbilirr
ist 'demiydin sen, yağmuru görmüş oralar, sıcaklıklar düşecek diyorlar ama.. biz daha görmedik bişii,hala sıcak hala sıcak:26:
kendinize iyi bakınn annesii:79:
kızlarrrr canlarımmmm hepinize merhaba kocamannnnn öpücüklerrrrrrr
dün doktora gittim yumurta takibi başladı sana yüksek doz verdim o yüzden takip etmek zorundayım çünkü yumurtan var ve gelişiyor normalde dedi eğer takip etmezsem ya çok büyür yada çokkk yumurta olgunlaşır tedaviyi kesmek zorunda kalırız dedi bugün daha iğne yapılacak yarın kontrol inşallah yeterli büyüklükte sayıda ve kalitede olurlar en önemlisi sağlıklarla tutarlar bunun dışında çalışmaya devammmmm benden bu kadar sizden naberrrrr
sezennnnn canımmmmm geçmiş olsun kuzummmmm benim doktorum kimyasal gebelikler için oh oh yaklaştık artık bebeğe diye espri bile yapıyor 3 ledik bakalım ben nazlım şimdide sen hayırlısı be kuzum bundan sonraki sağlıklı olsun hep senle kalsın.ama sen niye coraspini içmiyosun tatlım ya bak ben hamile değilim ama bendede mutasyon var içiyorum doktor çok önemli dedi ihmal etme dedi hemen başla sezen bundan sonraki için tedbir olsun tamammı tatlımmmm bu arada doktoruna gıcık oldum kızların dediği gibi kese imkansız görünmez o değerde ayrıca kimyasal gebelikte kurtarma şansı yok varsa bile senin şüphen vardı oda ilaç içme dedi alsana önlemini bırak tatlım bence o doktoru özel hastahane önemili değil öenmli olan doktor iyi bir doktor araştır bence
burcu canımmmmm merhaba nasılsın maşallah kocaman olmuşsunuz.tatlım ya ben bilmiyordum pıhtılaşmada tutunmada zorluk yaşandığını benim kimyasal gebeliktede daha belli değildi pıhtılaşma olduğu daha sonra öğrendim belkide o yüzden olmuştur diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı tatlım
asemmmmm canımmm hadi bakalım çalışmalar başlasın artık kuzummmm bu kaçıncı deneme geçen ayı saymazsak 2.denemen gibi hatırlıyorum sezenle senin aynı gidiyor galiba martta kürtaj olmuştunuz hayırlısı kuzummmmm
nazlımmmmm yeni gecelik falan süperrrrrr e o zaman gelsin bebişşşşşşşş.kuzum bu ay klomen çatlatma iğnesi doğal yoldan deniyecek heralde benim ilk öyle olmuştu daha sonra aşılamaya geçti hadi bakalım kuzum inşallah senin aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş.bana hiç takip yapmadı sadece bu sefer yapıyor herkes yapılıyo dedi ama bana yapmadı 5 gün klomen içtim bittikten 2 gün sonra gittim o gün çatlama iğnesi yapıldı ilkinde yarın gece beraberlik dedi aşılamadada yarın gel aşılaman var dedi böyleside varmı bilmiyorum artık.
minicikumut naber tatlımmmmm bebiş senle içime doğuyor hadi inşallahhhhh
miniklerrrrrr kuzummmm naber geziyormusun bartın falan dikkatli ol tatlımmmmmm
datlummmmm hadi kuzummmm haber et
günlük kuzummmmm nasılsınnnn geçmiş olsun alaramıza e ablaya çekecek tabiiii hastalıkları çekmese iyi ama boş ver kuzummm kış gelsin sende eski formuna kavuşursun en azında alara biraz daha büyümüş olur.tatlımmmm inşallah gelir bu ay bebişşşşşş bekliyorummmmmm
chnbbbbb tatlımmmm nasılsın oğluşlar nasıl arda beyimizin rahatı nasıl aman iyi olsun kal minik kuzu 15 ay daha dayan sonra sağlıklarla gelllllll
cezaa tatlımmmm nerelerdesin
nurayyyyy canımmmm annen gittimi sen nasılsın oğluş nasıl
lone canımmmmm faceden kutladım ama doğum günün kutlu olsun salih paşa ve eşinle tüm sevdiklerinle sağlıklı uzun bir ömür diliyorum iyisiniz dimi öpüyorummmm
helloooo tatlımmmm çınarın kulağı iyi dimi sünnet işini naptın bide taşınma işin varmış allah kolaylık versin sen nasılsın bu arada oğluş nasıl
hilalimmmm kuzummmmm az kaldı geliyosunnnn artık yanımızaaaaa bebişimizde iyiiiii bin şükür iklide temiz çıktııııııııı
candaşımmmm kuzummmmm sen nasılsın bulantın ne durumda o kadar seviniyorumki bulantın var diye :)))) çok acımasızım dimiiii
QUOTE=minikler;26184629]merhaba herkese
mincikumut cnm sırada sen varsın değil mi bir hafta sonra açılış senden olsun o zaman hadi bakalım hayırlısı eğer elinde ovulasyon testi varsa bi dene istersenkoyuluk nasıl die bakarsın biraz fikir verir ama beklemek en doğrusu tabiki zor olsa da garantili öğrenmek hayal kırıklıklarının da önüne geçer hem hayırlsıı olsun cnm
:) hep birlikte gülelim ablacım.. inşallah verimli bir eğitim olur sonucunda ürünün göbüşünde olur bende soruyorum valla burda öğrendiğim herşeyle etrafımdaki kişilere de yardımcı olmaya çalışıyorum hatta geçen velimden bahsettim ikinci düşüğü oldu genetik test yaptıracakmısınız dedim yok bi sağlam çocuğum var o ihtimal yok dedi chnb abladan biraz bahsettim dedim olabilir sağlıklı tutmuştur ama şans da olabilir hani insanlara müdahale edemeyiz ama biraz olsun faydamız olsa kardır kimse evlat acısı çekmesin istiyorum.. haydi bakalım ablacım allah hayırlısıyla yüzünü bu ay güldürsün bizim topikte bebişler arka arkaya gelmeyi seviyor bu defa minicikumutla başlayan ve bekleyen herkesi içine alan son sefer olsun inşallah
Nildecim merhaba canım. Evet büyüdük kocaman olduk. Darısı başına inşallah, umarım takip iyi sonuçlanır. Bu ay güzel bir haber verirsin herkese.
Ne yazık ki pıhtılaşma bazı kişilerde tutunamama sorununa yol açıyor Benim ilk doktor da bilmiyordu ama sonra 2 gittiğim doktor da öyle söylediler. Birincisi rahim bebeğin yerleşebileceği gibi kanlanamayabiliyormuş, ikincisi de embriyo yerleşse bile tutunduğu yerdeki onu besleyecek kılcal damarlardaki tıkanma/pıhtı yüzünden beslenemeyip ölüyormuş ve vücut atıyormuş. Bu da kimyasal diye nitelendiriliyor işte. Hatta sırf bu yüzden şimdiki doktorum hem iğne hem coraspin başlamıştı bana hamilelik öncesi. 10 aydır hamile kalamıyordum bu doktora gittiğimde, demişti ki belki sen her ay hamile kalıyorsun bebek yerleşemediği için gecikmeyi bile hissedemeden kaybediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?