Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlüğümm.. canım inşş.. Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi evlat nasip etsinde, başka ne dilerizz..
evet ikinci olunca neler göreceğimi merak ediyorummm.. hatta inşş üçüncüsü de olsun onda da neler göreceğimi merak ediyorumm

bu arada canım anne sütü veriyor olsak dahi aşılar da şart.. aşıları yaptırman iyi olmuş.. zamanında aynı dönemlerde yaptırmışız aşılarımızı ..biz yaptırdığımızda da özelden yaptırmıştık pnömokok aşılarını, devlet sonradan karşılamaya başladı.. geri dönüşü, telafiside olmuyor, hepsi zamanında yapılıyor.. bende rotavirüs ve hepatit A 'yı da yaptırmıştım özelden.. dediğin gibi bi yakınımın kızı da, rotavirüs ten bayağı rahatsızlanmıştı.. 10 günde kendine geldi hastanede.. babası da dr; zamanında öyle bir aşı olsaydı ve aşılanmış olsaydı daha hafif atlatacağını söylemişti.. önemsemek gerekiyor yani dediğin gibi ..

senide , kızlarınıda öpüyorummm.. müsait oldukça, beklerizz
kendinize iyi bakın canım.. :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yokluyorum ve sürekli kendimde belirti arıyorum..Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.

Bat'a 6 gün kaldı.Hayırlısı be Asecim hakkımızda hayırlısı hangi yolsa o olsun.

Sen nasılsın?

miniklercim, üşütecek kadar havalarınızın serinlediğine sevindimm.. hamişken gerçekten sıkıntı oluyor.. hamileyken farklı bi hararet oluyor çünkü.. doğumun ilk zamanlarıda devam ediyor zaten.. şanslı olacaksın ki doğum zamanı havalar dönmüş olurr canım:)
ben ist sanmıştım seni.. bulunduğun yerin akşamları için çok güzel havası var diyorlar, hiç kısmet olmadı görmek..nasip olur inş birgün.. kendinize iyi bakın annesiii

candaşımm.. evt uzun sürüyor, 9 u buluyor.. alıştım artık yaa, hayatım böyle geçiyor iştee 3 gün olur diyene, şaşırarak bakıyorum.. ilk gün.ikinci gün..son gün.. nasıl iş yaa
canım annelerden için de sıkıntıya girme.. sen onlara anlatma.. bir gün gittiğinde , annenide yanında götür dr'a.. işin içine dahil olunca anlarlar..bir beslenme programın var,ve herşeyini karşılayacak bi düzen oluşturulmuş.. ne eksik ne fazla.. sen işinde ol
arkaşına da ne desem bilemedim.. sanırım kendisi ceviz yoksunluğuna bağlıyor durumunuu
benimde bi arkadaşım(yaa arkadaş demek istemiyorum böylesinee ); hamilelikte çok kilo aldığım için, bebeğin zekasında problem olabileceğini söylemişti..doğum yapmışken söylüyor bunuda.. dert etme canımm..ne desek boş

kendinize iyi bakın canımmm..

msj tekrarı...........

Yokluyorum ve sürekli kendimde belirti arıyorum..Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.

Bat'a 6 gün kaldı.Hayırlısı be Asecim hakkımızda hayırlısı hangi yolsa o olsun.

Sen nasılsın?

teşekkür ederim.. bende iyiyim canım...
4 ü demiştin.. .. bat az kalmış..
hadi hayırlısı inş..
ewt insan kendini çok dinliyor, belirti varmı diyee.. kaçınılmaz ya:)
kısmet ne zamana olacak bakalım bizlere de..
inş ilk aydan kavuşursun bebişine.. inşş.. bizde arkadan yetişiriz..

Müjdeli haberi alırsam vereceğim ilk kişilerde siz olacaksınız Asecim.Bu sefer gizlemek istiyorum.

Herkese dert anlatmak yormuştu beni..İnsan neyle karşılaşacak bilemiyor çünkü..

Müjdeli haberi alırsam vereceğim ilk kişilerde siz olacaksınız Asecim.Bu sefer gizlemek istiyorum.

Herkese dert anlatmak yormuştu beni..İnsan neyle karşılaşacak bilemiyor çünkü..

söylediklerine aynen katılıyorum.. o duruma gelirsem inş,bende aynı yolu izlerim- diye düşünüyorum canım..
bilmem kaç tane soru sorulur çünkü, neyin ne olacağı belli değilken .. yüreğimde kaldırmıyor..
şimdi soranlar bile oluyor,'düşünmüyormusun' diye.. -henüz düşünmüyorum- diyorum.. iki etmiyorlar neyseki,bir kere sorup çekiliyorlar ..

İnsanlar benim bebeğimi kaybettiğimi bile bile,hatta bir tanesinin kızıda benimle aynı kaderi paylaşıp üstüne 1 yılda hamile kalamamasına rağmen duyduğum cümleler canımı çok yakmıştı.''Birdaha çocuğun olmadı sanırım'' diyenler mi ''korunuyormusunuz yoksa olmuyor mu'' diyenler mi ararsınız..Hepsini yuttum sabırla.

Koca koca insanlar saygı göstermeyi bilmiyor madem ben saygısızlık yapmayım diye çok tuttum kendimi.

Tabi birde kaybetme sürecinde yaşananlar var...

''Çok kusuyordun onsan beslenemedi bebek herhalde''''Sende bir hastalık mı vardı da bebek gelişemedi diyenler oldu''

Yaşanacak şeylerin önüne geçilmiyor ne yazık ki..Bu süreçte çok yıprandım insanlara kendimi hırpalatmaya niyetim yok artık.

Canımı yakmaya kimsenin hakkı yok değil mi?

Bu konuda çok doluyumda Asecim..

ne desen haklısın..
insanların ağzı torba değil ki büzesin..
biraz ardına atacaksın, yoksa bataklık gibi içine çekip iyice üstüne gelmeye çalışırlar..
yapıcı olunacağı yerde, insanın en hassas noktasına basıp incitmek neden
artık güzel şeyler düşün.. olan biteni unutmaya çalış canım.. herkes duracağı yeri bilsin, seni incitmesin ..
inş güzel bir sürece adım atacaksın yakın zamanda.. inşş

Asecimm geçmiş gitmiş günleri düşünmek istemiyorum artık.Olan oldu biten bitti.

Kanatılmak istenilen yaralar kabuk bağladı.

Geçti gitti hepsi.Şimdi önümde yeni günler var.

Desteğin için teşekkürler..

Minicikumut hadi hayırlısı canım.inşallah güzel haberler duyarız senden..
Annemler geldi o yüzden siteye pek giremiyorum kızlar..inşallah herkes iyidir?
anneme hiçbişey söylemedim..çok halsizsin hastamısın deyip durdu..yok yorgunum biraz ondandır dedim..Bilmiyorum bu ay belki korunurum..canım çok sıkkın

canım ya acayip kızmıştımhakikaten ama haklısın he deyip geçmek en mantıklısı.bencede yani çok sıkıntılı gebelik geçirip serumla bile beslenenler var ee onlarınki hastalıklı mı ? neyse takmayım artık.ceviz konusunda bende kızıyorum çok aynen dediğin gibi kirpi yavrusu ve pamuğum ilişkisi :) boşa değil ilaçlar hem içmesekte annelerimiz içmemiş bizde ortalama zekaya sahipiz.şimdi herkes süper anne.bi biz alemin safı sanki.ya elevit demek sende de aynıydı.canım peki ne zmana dek içilcek sanırım son zmana dek sürcek değil mi ? dün sana yazdım yazım tama gönder dedim kardeşim neti kapamış gıccık oldum bide döktürdüm ama neyse iyi olmuş başın şişerdi okurken resmen dedikodu yapmıştım annemle k.validemle ilgili :)

iyi fikir aslında bi gün muayeneye girsin bi duysun kulağıyla, aksilik olurda dr da artır derse seyret işi hiç dilinden kurtulaamam.ama denemekte fayda var.ya bu milletin şu cevizle alıp veremediği ne acaba ? size ne ya yeriz yemeyiz.hasta, senin sıkıtı sana yeter diyeceğine bide üstün zekasıyla canını sıkmış.yazık acınası insanlar bunlar aslında.evet ya bende şaşırıyorum yani şaşırıyodum 3 gün adet olanlara benimde en son 1 tam 3 de çok az az olurdu toplam 4 gün.hadi bakalım başarılı bir ay seni bekliyo olsun.
babamla işim var dışarı çıkcaz da sonra devam etcem yazmaya.herkese selam kızlar.

1200 gram olmuş iri bebek diyor. Şekerim yokmuş. Yapısal bir irilik dedi. Serklaj da iyi ki atılmış dikiş üzerinde yuvarlak bir boşluk olmuş dikiş olmasaymış açılma olurmuş. Zaten çok baskım oluyor kalkınca. Yatmaya devam:)) Bizden haberler böyle...

Kızlar geçmişe baktım iyisiniz minicikumut haberlerini bekliyorum.:))

kızlarrrrrrrr bayramımızı kutluyum istedim kimsecikler yokkkkk

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNNNN

yavruş bu hafta sonu kardeşe gidicuk sana belki uğrarım vardı gel gör ki babamlar peşimize takıldı.

günaydın kızzzzzzzzlar.çok şükür evimdeyimmmmmmmmmmmmm:)))))ayrıldığım şehir aynı bıraktığım gibi demek isterdim ancak daha da berbat.yollar berbat, tuhaf bi kalabalık.....evin temizliği bambaşka bi dert(( yine de insanın evinde olması bambaşka süper bişey.öyle özlemişim ki...temizlik de yapılırsa ooooooohhhhhhh değmeyin keyfime.sizler nasılsınız. bundan sonra bol bol görüşmek üzere. ha bu arada sizleri de çok özledim:)))))öpüyorum herkesi.

günaydın kızlar... :79:
nerelerdesiniz... bi durgunluk var topikte :26:

chnb ablacım, herşeyin yolunda olmasına sevindim..
bebişimiz yapılı olacak demek kiioyy maşaallahhh
sen dinlenmene devam et ablacım.. zaman akıp geçiyor hayırlısıyla..
bende de değişik haber yok.. olacak inş birgünn
kendinize iyi bakın....

hilall evine hoşgeldinnn.. aramızda yeniden hoşgeldin...
canım temizliğini ,eşinle birlikte yavaştan alın.. acele etme ve yorma kendini...yakın zamanda görüşmek üzere:79:

sezen nasıl oldun canımmm?

nillde abla nerelerdesin? ne durumdasınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…