Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkese

Nasılsınız hanımlar?

Hilalcim dün akşam aklıma gelmiştin,bugün senden haber almak güzel oldu.

Bata 4 gün kaldı benimde.Heyecan var birazcık.

Kasık batmalarım oluyor dünden beri daha sık.İdrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba diye düşünüyorum.

Yarında ablamlar Hatay'a dönüyor.Minik kuzumda gidiyor anlayacağınız

Haftasonu kayınvalidemin gelme ihtimali var.Falan filan..Bende gündem yoğun anlayacağınız

öncelikle başından bebeğini kaybetmekle ilgili tramvalar yaşayan herkesin RABBİM yardımcısı olsun.bir kaç gündür siteyi inceledim,okuduğum tüm paylaşımlar bana çok samimi geldi ve sadece yaşadığım olayı hem size anlatmak hemde bilgi vermek için üye oldum.1 yıllık evliyim ve tam 3 ay önce bebeğim 8 haftalıkken kürtaj oldum.piskolojim öyle bozulmuştuki her sabah güne hamileymişim gibi uyanıp kendime program çizerken bebeğimin olmadığını hatırlayıp bomboş bir gün geçiriyordum.bir an önce tekrar hamile piskolojisine girmek istiyordum.doktorum tekrar hamile kalmam açısından gerekli açıklamayı yapmadı ve ben hiç korunmadım.ve kürtajdan 3 ay sonra tekrar gebe kaldım.hastalığım gecikmediği halde anladım hamile kaldığımı ve eczaneden aldığım idrar testini yaptım sonuç pozitif çıktı yinede eşime söylemedim doktora gitmeden sevindirmek istemedim ve hastalığım 1 hafta geciktikten sonrada doktora gittim doktorum henüz 4 haftalık olduğunu 1 hafta sonra tekrar gideceğimi söyledi ve ben sevinçle eve gittim.sonra birden kasık ağrısı başladı hastalanacakmışım gibi normal karşıladım 2 damla koyu kanamam oldu doktoru aradım normalde hiçbir kanamanın normal karşılanmadığını,yinede gebelerin yüzde 75 de bu kanamayla karşılaşıldığını söyledi.çünkü bebek tam tutunma sırasınrayken kılcal damarlardan birine rastlayıp hafif denecek kadar az kanama normal görülebiliyormuş.bunu önceki gebeliğimdende biliyordum ama benim içimdeki his çok daha kötü ve hissettiğimden korktuğumdu.kanamam her lavaboya gittiğimde 2-3 damla dahada artıyordu.misafir vardı ve kimse gebe olduğumu bilmiyordu yatmak istedim yatamadım.herkes gitti ve endişe dolu uyudum sıcak tutmaya çalıştım ayaklarımı biliyodum kötü bişeyler olacağını ama tutun diyordum içimden gitme diye....sabahın erken saatinde uyandım ve yine lavaboya gittim inanamayacağınız kadar kan kaybettim ve kan pıhtılarıyla regl olmuştum.bu olay 2 gün önce oldu.şimdi düşünüyorum rabbim herşeyin doğrusunu bilir.sevincimin 1 gün sürmesinde bile bir hayır var.ya 10 haftalık olsaydı kalp atışları başlasaydı ve ben hamileliğe her an dahada hazırlasaydım kendimi ozamanki tramvam çok daha ağır olurdu.içerinin iyileşmesi 3 ayı buluyorsa 4 ay beklemeli.heyecanlanıyoruz ALLAH ın içimize verdiği anaç duygu ile beklemek istemiyoruz.oysa azıcık daha sabretseydim sağlıklı bebeğime önümüzdeki ay gebe kalabilirdim.asla umudunuzu yitirmeyin.hormonlarınızın değişmesiyle herşeye ağlayabilirsiniz ama kalp kırmayın eşiniz sizi anlamıyor dahi olsa...biz kadınlar bebeğimizi dünyaya getiremeden kaybettiğimizde BEBEĞİM DÜŞTÜ DİYORUZ AMA ERKEKLER BİZDEN BAHSEDİNCE ÇOCUK DÜŞÜRDÜ DİYORLAR.KUCAĞA ALINCA BABA OLUNMUYOR.

Gulunn arkadaşım geçmiş olsun bazen düşüklerin nedeni belli olabiliyor istersen pıhtılaşma, genetik vb testleri yaptır canım... 2 düşükle yaptırılabiliyor devlette..

Hilal hoş geldin yormadan yap temizliiğini...

Ase sağ ol xcanım tombik olacak oğlan galiba....

Minicikumut hadi az kaldı sonuca...

öptüm herkesi...

gulunn çok çok geçmiş olsun..
tekrarlayan düşük için; gereken tahlilleri yaptırıp, sebebini öğrenmen; bi sonra ki gebeliğini kontrol altına aldırtma açısından iyi olacaktır..
Allahım herkesten uzak etsinbu tatsızlıkları ..
tez zamanda, hayırlısıyla tüm dileyenlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin ..

amin arkadaşlar çok teşekkür ederim.fakat doktor benim kürtaj sonrası 3 ayı doldurmadan tekrar gebeliğim için düşük olduğunu söyledi.bu yüzden rahim kendini toparlamadan hamile kalması arkadaşlar sonuç hüsran oluyor.tamam herkesin bünyesi aynı değil ama risk almaya hiç gerek yok.ALLAH IM tüm anelere sağlıklı bebek hamilelik ve hayırlı evlat nasib eylesin.

çok geçmiş olsun bende iki kayıp yaşadım ve senin dr.un gibi bi dr.la karşılaştım ama işin aslının öyle olmadığını şuanki dr.umla tanışınca anladım önce kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum iki ay korundum kontrollerim felan herşey güzeldi korunmayı bırakabileceğimi söyledi bi dr. üçüncü ay hamileydim ama maalesef düştü ve gittiğim dr. baya tepki göstermişti altı ay ara vermeden düşündün die neyse araştırmalarımız yapıldı şimdiki dr.umla tanıştım sorunu buldu bi ilaça çözümledi yine iki ay aradan korunmayı bırakarak üçüncü ayımda hamile kaldım ve iki ayım kaldı doğuma oğlum sağlıklı ve herşey yolunda çok şükür.. iki kayıp tesadüfe bırakılmamalı bence hem iki kayıpta tahlilleri araştırma hastanelerinde devlet ücretsiz yaptıryo ya da imkanın varsa özelde daha hızlı bi şekilde yaptırıp yoluna devam edebilirsin..

kızlar nasılsınız biz iyiyiz okulun açılmasını bekliyoz buara biraz karışığım birinci sınıf iki şube olacakmış ve benim sınıfım boşta kalıyor izne ayrılmazsam sınıfıma girmeye devam edecem sonrasında ücretli gelir sanırım bi tarafım çalışmanın bana iyi geleceğini söylüyor bi, yanımda risk alıyosun diyor bakalım dr. amcamız ne diyecek bu hafta seminer için kassaba okullarını ilçede bi okula toplamışlar yani köye gitmeyecez

buara herkes durgun hadi minicikumut coştur biziiiiiiiiiiii

kızlarrrrrrr merhaba bugün aşılama varrrrrrr saat 7 de şans dileyin bana allahım hayırlarla inşallah bu ay bebişimi sağlıklarla bana verir rahatım stresim yok (dilimi ısırıyım:))) inşallah her şey yolunda olur salı günü tatile gitme olasılığımız var doktor her şey yolunda giderse gidebilirsin dedi inşallah inşallahhhhhh MİNİCİKUMUTUMMMM,MİNİKLERİMMMMMM NAZLIMMMMMM DATLUMMMMM SEZENİMMMM ASEMMMMMM CANDAŞIMMMMM HİLALİMMMMM GÜNLÜĞÜMMMMM CHNBMMMMMM NURAYIMMMMM CEZAMMMMM HELLOMMMMMM LONEMMMMMM hepinizi çokkkkkk seviyorummmmm

chnb tatlımmmm allahın izniyle 25 haftalığı geçtin biraz rahatlamışsındır biliyorum senin için 25.haftayı geçmek önemliydi dilerim allahın izniyle kucağına aldığın günleride göreceğiz

...
Canım inşallah bu kez tutacak dualarımız senle...

Şükür canım 26 yazısını gördüm... gece 12 yi bekledim kkda görmek için...

...
Canım inşallah bu kez tutacak dualarımız senle...

Şükür canım 26 yazısını gördüm... gece 12 yi bekledim kkda görmek için...

tahmin edebiliyorum tatlım dün bende 25+6 yı görünce içimden geçti dilimizi ısıralım ama bir oh demişsindir bin şükür tatlım bu günümüze bin şükür

desteğin içinde çok teşekkür ederim tatlımmmmm yanımda olduğunuzu hissediyorum öpüyorum

Sağ ol canım zor bir haftaydı ... Şükür... Sen de güzel haberler vereceksin inşallah

mrb kızlar nasılsınız...tatili bitirdikte geldikk...
teyzelerimizi ve bebişlerimizide çok özledik..
hilalcim hoş geldin kesinlikle sana katılıyorum evim evim güzel evim her sene tatili kısa tutacağımı söylesemde bu sözümü tutamıyorum..bebiş de büyümüş maaşallah canım..
tlf dan takip ettim sizleri bikaç kez yazmaya çalıştım ama beceremedim..
nildem canım bugün aşılaman varmış dilerim bu sefer gülen yüzünü daha da güldürür bebişin..sonucu güzel olsun inşallah..
chnb abla sizde büyümüşsünüz maaşallah aramızda 2-3 hafta olmasına rağmen senin paşa benim paşanın kilosunu yakalamış bile tombik ahmet arda:))
candaş nasıl gidiyo hamilelik dinleniyosun sanırım bol bol dinlen canım kıymetlimiz o bizim..
ase minicikumut nazlım sizler nasılsınız kızlar bu ay güzel haberlerinizi alalım inşallah..
sezen çok geçmiş olsun canım bu dr lara herşey ne kadar basit geliyo biz aylarca umutla bekleyelim uğraşalım...
nuray lone oğluşları büyüttünüz maaşallah..nasıl gidiyo annelik bu ara ben yapabilecekmiyim becerebilecekmiyimlere taktım burda mı okudum hatırlamıyorum ama bi söz ''her bebekle birlikte birde anne doğar'' diye gerçekten öyle mi oluyor..
günlüğüm nasılsın prensesler nasıl..yerim ben destina yı ablalık da yapmaya başlamış..
minikler sen nasılsın canım sıcaklarla aran kötüydü ama serinledi biraz ferahlamışsındır..bende sıcaklık uyku problemi olmadı ama 10-15 dk dan fazla ayakta kalamıyorum hemen kasık bel ağrısı başlıyo sende de böyle bi durum var mı canım..
ceza sen nasılsın canım sende tatildesin sanırım..bebiş nasıl bi paşa da sana geliyomuş gözün aydın..
hellom sen nasılsın çınar paşa ya tatil yaramış onun bronz tenini çekik gözlerini yerim ben..büyümüş de maaşallah ne de olsa topiğin abisi o artık...
unuttuğum varsa affola eşimle yavaş yavaş evi toparlamaya çalışıyoruz..artık daha sık görüşürüz hanımlar öpüldünüz....

nillde ablacımmm.. bu ay bebişin seninle olsun inş..dualarım seninlee

chnb ablacım, çok şükür ..Allahım esirgesin sizi..

datlumm nerelerdesin..bayağıdır ses vermedin, merak etmiştim seni..iyi olmanıza sevindim... oyy maşaallah büyümüşsünüz görmeyelii kendinize iyi bakın canım.. :79:

Datlum canım benim sağ ol tombik gidiyor bebiş bakalım böyle mi devam edecek? Sen de dönmüşsün sevindim....

Ase canım senin ne zaman test günün? çalışmalar bitti mi?

Sezen kuzum Arda bey bana coraspin, apikobal, folbiol verdi hamilelik öncesi pıhtılaşma olanlara veriyor sen de iç kuzum...

Nilde canım beim yazmamışsın her şey yolunda di mi?

günaydın kızlar. nasılsınız.ase, chnb teşekkür ederim insanın evi apayrı gerçekten. çok şükür temizlik de yapıldı. halılar yıkanmaya verildi onlar da gelince rahatlayacağım. sizde ne var ne yok.

minicikumut canım bata az kalmış heyecan dorukta tabi. rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. bekliyoruz sabırsızlıkla.

datlum canım hoşgeldinnnnnnn evine ve aramıza.bende yoktum gerçi ancak arada girebiliyordum. özledik seni. maşallah siz de kocaman olmuşsunuz...kuzucuk nasıl annesi.öpüyorum çok.

asecim bu arada geç kaldım sanırım ama 200 okudum senin için canım. allahım dualarımızı tez zamanda kabul etsin inşallah.

herkesi öpüyorum.görüşmek üzere.

Son düzenleme:
nilde ablacım bu defa müjdeni duyacağız için rahat olsun dualarımız seninle

datlum hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen özlettiniz kendinizi nasılsınız bebeğimizin ismi belli oldumu

hilal cnm ya sen hiç göbek yapmamışsın maşallah yani resimlere bayıldım ben senin haftanda giyecek kıyafet bulamıyodum yine aynı sorunum var ama bakalım hayırlsıı :)

chnb ablacım kritik haftayı geçirmek gerçekten zor oluyor size yansıtmak istemedim ama sizin sorun yaşadığınız haftalara gelip o haftaları geçinceye kadar aynı korkuları ben kendimde yaşadım sürekli araştırıyorum hangi haftalardan sonra risk bitiyo felan ama düşününce nasibi olan her türlü gelecek nasibi olmayanı da ne yapsak boş rabbim uzun ömürler yazmış olsun yavrularımıza kötülüklerden korusun inşallah.. hala yatıyosun değil mi abla okul işi nasıl olacak senin işe başlama gibi bişey söz konusu mu raporlu mu sayılıyosun

minicikumut cnm yiğen gidiyormuş zor oluyo alışınca senin bat yarındı sanırım allahım göbüşüne kendi miniğini koymuştur inşallah yarın bizimle haberini paylaşırsın yeğeni özleyince de elini karnına koyup yavrunu seversin cnm haydi nefesimi tuttum bekliyorum coşmak lazım artık coşturmak lazım değil mi

nazlım kuzum geceleri renklendirdin mi ne alemdesiniz huhu ses ver

ase cnm senden nbr

sezen cnm toparlandın mı nasıl oldun

annecikler sizler nasılsınız hello lone nuray günlük dr. alp nasıl geçiyor bebişlerle günler dün arkadaşıma gittim bebeğini kucağına aldıkça içim gitti allahım herkese yaşatsın bu duyguyu zorlukları fazla ama güzelliği herşeye değer değil mi

ceza candas kızlar sizler nasılsınız bebişler nasıl candaş sen evdeydin sanırım ne zamana kadar izinlisin ceza bizim maraton başlıyor cnm yarın oğlanlar bakan amcalarını dinleyecekler :) sonra erkenden okullu olacaklar

unuttuğum var mı acaba
biz gün geçtikçe zorlaşan nefes alma problemi ve gitgide artan kilo ile boğuşup duruyoz :) ali kerem arada annesine şakalar yapıo korkutuyo ama canı saolsun bu korku bizi hiç terketmeyecek biz de bu korkuyla yaşamayı öğreneceğiz sanırım kızlar özellikle doğum yapanlar bişey soracam ama nasıl yazacağımı bilemiyorum wc gittiğimde tuvaletim ishal şeklinde ama günde bir veya iki kez çıkıyom endişelenmem gerekir mi ilaçların yan etkilerinde yazıodu iki gündür magnezyuma ara verdim değişen bişey olmadı bugün de demire ara verdim bakalım değişecek mi kontrolümüze 8 gün var bu durumu düzeltmek için yapabileceğim bişey var mı

tatlım 1 kilo aldım vallahi,nereye gitti bilmiyorum ancak şişlik var göbekte biraz. olsun annesi yakıştı sana hamilelik. herhangi bi sıkntıya sebep olmasın da gider kilolar zamanı gelince. bu arada aynı ishal şikayeti bende de var yoldan geldiğimden beri, ben de korkmaya başlamıştım.inşallah anormal bi durum değildir.

QUOTE=hilalll4040;26261228]
minicikumut canım bata az kalmış heyecan dorukta tabi. rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. bekliyoruz sabırsızlıkla.

[/QUOTE]

Hilalcim hoşgeldin sefalar getirdin.Kocaman olmuşsunuz MaşallahBulantıların ne durumda?Yakında cinsiyetide öğrenirsiniz sanırım.İçime kız gibi doğuyor ama nasip tabi ki

Ahh ahh sorma Miniklericim gitti kuzum..Çok dokundu gidişi çok alışmışız boncuğaNe diyelim Allah canlarını sağ etsinde uzakta olalım değil mi?Benim bat yarın ayın 4'ü.Yarın akşam evde test yaparım eğer ki varsa çarşamba kan tahliline giderim diye düşünüyorum.Yarın akşam kayınvalidemi yolcu ettikten sonra eşimle beraber yaparız.Bu sevinci önce ikimiz paylaşalım değil mi?
Belirtilere göre hamileyim evet ama yanılma payımda mutlaka vardır.Eğer ki hamileysemde bulantısı bol bir dönemin beni beklediğine emin gibiyim.

Datlum merhaba nasılsın?

Bu sıralar çok sakin buralar.Nazlım,Ceza,Nuray,Lone nerelerdesiniz?Günlüğümde az uğrar oldu

Herkese iyi haftalar..

Günaydın kızlar... Nasılsınız?

Gece wc ye kalkmaktan uyuyamadım. Bir de gaz sancısıydı umarım çok sancım oldu. Eşim olsaydı kesin acile giderdim. Rüyalar da cabası beni huzursuz etmeye yetiyor...

Minikler canım çok sıvı mı tam ishal mi ki? Genelde tam tersi yaşanır gebelikte. Sıvı tüket bol bol canım. Lone diyor 25 te ben de gerilmiştim senden etkilendim diyordu. Ben bir nebze olsun rahatladım geçtim diye. Dediğin gibi Allah nasip etmediyse olmuyor. Bizim diğer topikte 2 mucizemiz var. bursadann. 26 artı 3 te doğdular Beren ve Arda ikiz. Jimerde yoğun bakımdalar 40 günü geçtiler maşallah iyiler. çok korkuttular yaramazlar büyüyorlar yavaş yavaş...

Bugün hataydaki dr 45 günlük heyet verecek canım toplantı var bugün ve ardından sınavlar... Sen gideceksin sanırım....

Minicikumut sabah idrarıyla derler ya genelde çıkar mı akşam acaba? Ağustosta beklediğimiz haberlri alamadık eylülün ilk haftası ilk haber senden olsun:))

Hilalim canım sen çalışacaksın sanırım? Sınıfını mı devam ettireceksin?

Topik boş gerçekten. Batları öğrenelim de heyecan olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…