- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.141
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
gulunn çok çok geçmiş olsun..
tekrarlayan düşük için; gereken tahlilleri yaptırıp, sebebini öğrenmen; bi sonra ki gebeliğini kontrol altına aldırtma açısından iyi olacaktır..
Allahım herkesten uzak etsinbu tatsızlıkları ..
tez zamanda, hayırlısıyla tüm dileyenlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin ..
amin arkadaşlar çok teşekkür ederim.fakat doktor benim kürtaj sonrası 3 ayı doldurmadan tekrar gebeliğim için düşük olduğunu söyledi.bu yüzden rahim kendini toparlamadan hamile kalması arkadaşlar sonuç hüsran oluyor.tamam herkesin bünyesi aynı değil ama risk almaya hiç gerek yok.ALLAH IM tüm anelere sağlıklı bebek hamilelik ve hayırlı evlat nasib eylesin.
çok geçmiş olsun bende iki kayıp yaşadım ve senin dr.un gibi bi dr.la karşılaştım ama işin aslının öyle olmadığını şuanki dr.umla tanışınca anladım önce kalp atışı duyulmadığından kürtaj oldum iki ay korundum kontrollerim felan herşey güzeldi korunmayı bırakabileceğimi söyledi bi dr. üçüncü ay hamileydim ama maalesef düştü ve gittiğim dr. baya tepki göstermişti altı ay ara vermeden düşündün die neyse araştırmalarımız yapıldı şimdiki dr.umla tanıştım sorunu buldu bi ilaça çözümledi yine iki ay aradan korunmayı bırakarak üçüncü ayımda hamile kaldım ve iki ayım kaldı doğuma oğlum sağlıklı ve herşey yolunda çok şükür.. iki kayıp tesadüfe bırakılmamalı bence hem iki kayıpta tahlilleri araştırma hastanelerinde devlet ücretsiz yaptıryo ya da imkanın varsa özelde daha hızlı bi şekilde yaptırıp yoluna devam edebilirsin..[/QUOTE
ALLAH IM BEBEĞİNİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE SANA NASİB ETSİN.
DAHA 2 GÜN OLUYO DÜŞÜRELİ AZCIK KENDİME GELEYİM KAFAMI TOPARLAYIM GİDİCEM DOKTORA.
...kızlarrrrrrr merhaba bugün aşılama varrrrrrr saat 7 de şans dileyin bana allahım hayırlarla inşallah bu ay bebişimi sağlıklarla bana verir rahatım stresim yok (dilimi ısırıyım:))) inşallah her şey yolunda olur salı günü tatile gitme olasılığımız var doktor her şey yolunda giderse gidebilirsin dedi inşallah inşallahhhhhh MİNİCİKUMUTUMMMM,MİNİKLERİMMMMMM NAZLIMMMMMM DATLUMMMMM SEZENİMMMM ASEMMMMMM CANDAŞIMMMMM HİLALİMMMMM GÜNLÜĞÜMMMMM CHNBMMMMMM NURAYIMMMMM CEZAMMMMM HELLOMMMMMM LONEMMMMMM hepinizi çokkkkkk seviyorummmmm
chnb tatlımmmm allahın izniyle 25 haftalığı geçtin biraz rahatlamışsındır biliyorum senin için 25.haftayı geçmek önemliydi dilerim allahın izniyle kucağına aldığın günleride göreceğiz
...
Canım inşallah bu kez tutacak dualarımız senle...
Şükür canım 26 yazısını gördüm... gece 12 yi bekledim kkda görmek için...
tahmin edebiliyorum tatlım dün bende 25+6 yı görünce içimden geçti dilimizi ısıralım ama bir oh demişsindir bin şükür tatlım bu günümüze bin şükür
desteğin içinde çok teşekkür ederim tatlımmmmm yanımda olduğunuzu hissediyorum öpüyorum
nilde ablacım bu defa müjdeni duyacağız için rahat olsun dualarımız seninle
datlum hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen özlettiniz kendinizi nasılsınız bebeğimizin ismi belli oldumu
hilal cnm ya sen hiç göbek yapmamışsın maşallah yani resimlere bayıldım ben senin haftanda giyecek kıyafet bulamıyodum yine aynı sorunum var ama bakalım hayırlsıı :)
chnb ablacım kritik haftayı geçirmek gerçekten zor oluyor size yansıtmak istemedim ama sizin sorun yaşadığınız haftalara gelip o haftaları geçinceye kadar aynı korkuları ben kendimde yaşadım sürekli araştırıyorum hangi haftalardan sonra risk bitiyo felan ama düşününce nasibi olan her türlü gelecek nasibi olmayanı da ne yapsak boş rabbim uzun ömürler yazmış olsun yavrularımıza kötülüklerden korusun inşallah.. hala yatıyosun değil mi abla okul işi nasıl olacak senin işe başlama gibi bişey söz konusu mu raporlu mu sayılıyosun
minicikumut cnm yiğen gidiyormuş zor oluyo alışınca senin bat yarındı sanırım allahım göbüşüne kendi miniğini koymuştur inşallah yarın bizimle haberini paylaşırsın yeğeni özleyince de elini karnına koyup yavrunu seversin cnm haydi nefesimi tuttum bekliyorum coşmak lazım artık coşturmak lazım değil mi
nazlım kuzum geceleri renklendirdin mi ne alemdesiniz huhu ses ver
ase cnm senden nbr
sezen cnm toparlandın mı nasıl oldun
annecikler sizler nasılsınız hello lone nuray günlük dr. alp nasıl geçiyor bebişlerle günler dün arkadaşıma gittim bebeğini kucağına aldıkça içim gitti allahım herkese yaşatsın bu duyguyu zorlukları fazla ama güzelliği herşeye değer değil mi
ceza candas kızlar sizler nasılsınız bebişler nasıl candaş sen evdeydin sanırım ne zamana kadar izinlisin ceza bizim maraton başlıyor cnm yarın oğlanlar bakan amcalarını dinleyecekler :) sonra erkenden okullu olacaklar
unuttuğum var mı acaba
biz gün geçtikçe zorlaşan nefes alma problemi ve gitgide artan kilo ile boğuşup duruyoz :) ali kerem arada annesine şakalar yapıo korkutuyo ama canı saolsun bu korku bizi hiç terketmeyecek biz de bu korkuyla yaşamayı öğreneceğiz sanırımkızlar özellikle doğum yapanlar bişey soracam ama nasıl yazacağımı bilemiyorum wc gittiğimde tuvaletim ishal şeklinde ama günde bir veya iki kez çıkıyom endişelenmem gerekir mi ilaçların yan etkilerinde yazıodu iki gündür magnezyuma ara verdim değişen bişey olmadı bugün de demire ara verdim bakalım değişecek mi kontrolümüze 8 gün var bu durumu düzeltmek için yapabileceğim bişey var mı
minicikumut cnm yiğen gidiyormuş zor oluyo alışınca senin bat yarındı sanırım allahım göbüşüne kendi miniğini koymuştur inşallah yarın bizimle haberini paylaşırsın yeğeni özleyince de elini karnına koyup yavrunu seversin cnm haydi nefesimi tuttum bekliyorum coşmak lazım artık coşturmak lazım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?