Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Chnb ablacım;Yarın sabah işe geleceğimiz için sevincimiz yarım kalmasın istiyorum.benim böyle garip takıntılarım var sanırım.

Yarın akşam kayınvalidemi uğurladıktan sonra eşimle beraber yaparız.Olmadı çarşamba sabah artık

günaydın kızlarr bu hafta sonu sınavım var ondan girmiorum derslerimi düşünmem lazım hep okuyorum ama dualarım sizinle
sezen ne desem bilemedim rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah hakkında
minicikumut heycanla güzel haberlerini bekliorum kuzum
chnb abla korkma artık nolur hayırlısıyla sağlıcakla gelcek tombiş arda bey
ceza hello nuray lone günlük candaş ase dadlum selam kızlar
nilde abla aşılama inş tutmuştur bu ay yüzün güler
minikler kuzummm bursa serinledi dedik yine yandı hafta sonu allahtan geceleri hava iyi rahat uyuyabilioruz nasılsın

kızlarrrrr cumartesi doktora gittim tam 4 tane yumurtam olmuş adetimin 9.günü 12mm 11.6 mm 10.5 mm ve 9.3 mm olmak üzere sağda 2 solda 2 yumurtam olmuş perşembe günü randevum var tekrar çatlatma iğnesi yapılcak bide soğan kürüne başladım bakalım bu ay neler olacak herkesi kocaman öpüyorummmm

Minikler canım, sağol iyiyim.. sizlerde iyisiniz umarım..
canım genelde, gebelikte bağırsaklarda tembellik olur ama, durumun dediğin gibi ilaç yan etkisinden olabilir.. sonuçta gün içinde sık olan bi durum değilmiş, o yüzden bi problem değil kanımca.. ama dilersen dr muayenen yakınsa danırşırsın, yada bu duruma iyi gelen meyvelerden tüketebilirsin..aklıma gelen muz, şeftali :44: kendinize iyi bakın annesii..

hilalcim, canım çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inş canım..
evinin işleride kolaylanmış, temize çıkmışsın..
ohh miss, rahat rahat dinlenin artık annesi :)

chnb ablacım, henüz başlamadı çalışma..
günüme bi kaç gün var daha..
bat 22 olur benimde.. bayağı zaman varr
sizde iyisiniz umarım.. ağrın geçen seferki, sancıdandır heralde abla.. farklılık olsa hissederdin çünkü..
dinlenmeye devam..kendine dikkat et

minicikumut.. ne var ne yok canımm...
haber bekliyoruzzz... 1 gün kalmış zaten..testte çıkacaktır muhtemelen :)
güzel şeyler yazmışsın..hadi bakalımmm

nillde ablacım, nasıl oldunn?

sezen, nasılsın canım..ses ver...

nazlım.. bi sürü bi sürü yumurta olmuş.. hadi bakalımm..
bu ay yolumuz açık olsun cümletennn canım...

candaş nerdesinn?

nuray, hello, günlük, lone, ceza.. nasılsınız kızlarr :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200(bitti)
hilal 200 (bitti)

kızlar bitiren varsa, yazabilse de eklesem.. hatta boştayım,kalanlardan okuyabilirimde..

iyiki doğdun candaşşşşşşş iyiki doğdun candaşşşşşşşşşşş iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun candaşşşşşşşşşşş

güzel sesimle söyledim farzet bu şarkıyı

kuzum huzurlu ömrün olsun yavrunla kocanla ailenle yüzünden gülümseme eksik olmasın çektiğin acıların son acıların olsun rabbim melekler hep yanınızsda olsun kocaman öptüm

asem kuzum batlar yakın birbirine inş bu ay en az bi tanemiz güzel haberi patlatırız 4 yumurtadan bi tanesi yüzüme gülsün:)
kocam diyoki doktordan çıktık 4 tane yumurta varmış ya hepsi döllenirse ay anam dedim sen bi tanesini hallette 4 ü olursa da mucize der otururuz:)

candaşşş mutlu yıllarrrrrrr...

nazlım maşallah bacım boş bırakma 4 yumurtanın başını güzel haberlerin olsun

minicikumut bir gün kalmış haydi bakalım eşinle başbaşa niyetlenmişsin öyle baka ama bizi de bekletme heyecana ihtiyacımız var

ase cnm ya muz şeftali yiyorum ama özellikle muz magnezyum bakımından zengin bi yiyecekmiş o yüzden karasız kaldım bugün biraz daha iyiyim sanki demiri bıraktım dün içmedim bugün içmedim yarın düzelirsem devam ederim en azından korkulacak bişey olmadığını anlamış olurum.. bat uzun gibi görünüyor ama zaman hızlı geçiyor cnm bol çalışmalarla şenlendir sonra hasret kalıyoz hayırlısıyla gelsin ve müjdeni duyalım inşallah

chnb ablacım böyle mucizeleri duymak insana moral veriyor maşallah bebişlere inşallah kısa sürede annişlerine kavuşurlar.. ishal sıvı şeklinde işin garibi ben normal hayatımda bile sürekli kabızlık yaşayan biriyim aslında bi bakıma kabızlıktan iyi die sesimi çıkarmıyom ama ali keremi etkiler die korkuyorum.. sağlıcakla bi kavuşsaydık oğluşlara.. valla ahmet ardanın totosunu ısırmak lazım artık biraz uslu dursun anneyi korkutmasın ama demi abla

hilal cnm sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun demir henüz almıyosundur değil mi folik asit kullanıyomusun o kabızlık yapar bıraktıysan belki ishale dönmüştür bende bırakınca yeni ilaçlara geçince olmuştu yine netten baktım wc sayısı üç ve üzerinde olunca sakınmak gerektiği yazıo senin kontrol ne zaman sorarsın bi dr.a kilo konusuna gelince hepinizi izimden gelmeye davet ediyorum :) yiyin yiyin şişin inşallah :) bebişlerin yerini geniş tutun orda başlasınlar keyif yapmaya :)

QUOTE=asesulfam;26273140]minicikumut.. ne var ne yok canımm...

[B[/I][/QUOTE]

Asecim yarın bakalım nasıl bir sonuç alacağız?Hangi yol hayırlıysa Rabbim o yolu nasip etsin bize.Heyecan,korku,stres hepsi içiçe geçmiş durumda bende..Dualarınızda benide unutmayın emi?

minicikumut bir gün kalmış haydi bakalım eşinle başbaşa niyetlenmişsin öyle baka ama bizi de bekletme heyecana ihtiyacımız var
Yarın akşam haberi vermeye çalışırım.Olumlu yada olumsuz Miniklercim.Kasık batmalarım ve bel ağrım yoğun bir şekilde var.Akıntı ve baş ağrısı şikayetlerimde var.Birde 2-3 sabahtır midem bulanıyor.Eğer ki hamileysem çok erken başladı bu belirtiler.Değilsemde ne oluyor bana diye soracağım kendime sanırım.

Takvimine bakınca zaman ne çabuk geçmiş dedim.30 haftan bitmiş

Candaş canım nice mutlu senelere..Eşinle,bebeğinizle beraber İnşallah..Öpüyorum.

Nazlım İnşallah ayağımı sürüyorum sırayla hamile kalacağız İnşallah..

chnb ablacım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir. biliyorum çok zor ancak içini ferah tut.yolun kısacık kaldı inşallah. arda beyimizin kilosu da iyiymiş maşallah sağlıcakla kucağına alacaksın. allah yardımcın olsun. rüyalar ne yazık ki beni de etkiliyor, her an korku(( biz daha çok küçüğüz çalışacağız mecbur((( aynı sınıfa devam allahtan bu sene 3.sınıfız kolay biraz 2nin tekrarı sayılır. gitmek istiyor musun diye sorarsan hayırrrr, çünkü halsizlik perişan ediyor beni. sürekli yatsam uyusam:))))

minicikumut sağol canım benim büyüyoruz şükürler olsun. bulantılar bitmedi ama bayağı azaldı. hadi bakalım bekliyoruz güzel haberini.

asem sağol canım çok şükür bitti, mis gibi oldu.

candaşım canımmmmmm doğum günün kutlu olsun. bebişinle eşinle nice mutlu senelere....

miniklerim memleketteki doktor demir vermişti omahvetti beni kullanmadım, bi de erken olduğunu düşündüm. bingöle gelirken elazığda kontrole gittim o da elevit verdi onu kullanmaya başladım. benimki çok enteresan gün boyu kabızlık ve şişlik günün sonunda ishal şeklinde. günde bir defa çıkıyorum ama.ama dünden beri daha iyi gibiyim. inşallah problem yoktur. kontrol 20sinden sonra ancak. bilmiyorum burdaki doktorla tanışmak için erken de gidebilirim.kilo konusuna gelince bugün okula giderken anladım ki ben de bikaç haftaya bulamayacağım giyecek bişey. benim göğüslerden yana problem olacak. büyüdüler bacım iyice, şimdiden böyleyse nasıl bitirecez bilmiyorum:)))))

QUOTE=asesulfam;26273140]minicikumut.. ne var ne yok canımm...

[B[/I]

Asecim yarın bakalım nasıl bir sonuç alacağız?Hangi yol hayırlıysa Rabbim o yolu nasip etsin bize.Heyecan,korku,stres hepsi içiçe geçmiş durumda bende..Dualarınızda benide unutmayın emi?

Yarın akşam haberi vermeye çalışırım.Olumlu yada olumsuz Miniklercim.Kasık batmalarım ve bel ağrım yoğun bir şekilde var.Akıntı ve baş ağrısı şikayetlerimde var.Birde 2-3 sabahtır midem bulanıyor.Eğer ki hamileysem çok erken başladı bu belirtiler.Değilsemde ne oluyor bana diye soracağım kendime sanırım.

Takvimine bakınca zaman ne çabuk geçmiş dedim.30 haftan bitmiş

Candaş canım nice mutlu senelere..Eşinle,bebeğinizle beraber İnşallah..Öpüyorum.

Nazlım İnşallah ayağımı sürüyorum sırayla hamile kalacağız İnşallah..[/QUOTE]

hadi bakalım canım. vallahi belirtiler o kadar erken olmaz diyorlar ancak benim bata 3-4 gün kala aşırı bulantım ve ağrılarım vardı. inşallah senin de öyledir.

Canım.. sevdiklerinle, ailenle geçireceğin nice güzel yılların olsun Candaşımm...
iyiki doğdunnnnn :119:

kızlar merhaba nildeyle telde görüştük. kendisi topiğe girmeye fırsat bulamadığı için ben onun yerine yazıyorum. evdeki bilgisayar da bozukmuş girememiş. haber veremediği için çok üzgün olduğunu belirtti. ani bi kararla antalyaya tatile gidiyorlar 1 haftalığına. bebiş konsun göbüşüne de uzun bi süre son tatili olsun inşallah:)))aşılama gayet başarılı geçmiş, doktor çok umutlu konuşmuş, diğerine göre daha dikkatli olunduğunu söylemiş. morali de gayet iyiydi, bu sefer daha rahat olduğunu söyledi. inşallah bu sefer güzel haberlerini almak nasip olacak. hepinize bol bol selamı var.

Son düzenleme:
canım selamlar benim bittiydi öpüyorum.

chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350 (bitti)
nazlım 200(bitti)
hilal 200 (bitti)

haberini aldığıma sevindim.. çünkü nillde abla, girip haber verir diye beklemiştim..
tatilde moral olur ona.. dediğin gibi , artık bi dahaki sefere yavrusuyla giderr...
ayy inş bi daha ki sefere , öyle kısmet olur bizlere

nillde abla kendine iyi bak.. güzel haberler alacağız inş bu ayyy

minicikumut, hani nerdesin canımm?
yaptınmı testiniii

Asecimm akşama yapmayı düşünüyorum.Eğer ki pozitifi görürsem sabah birdaha yaparım.

Her ihtimale karşı yarın kendi doktorumdan randevuda aldım.

Akşam eşim geç gelecekmiş işten.O kaçta gelirse yapacağız.

En geç yarın sabah haber veririm size:)

ayyy hadi bakalım...
çok heyecanlıııı
aman bizi habersiz bırakmaa
güzel haberlerle gelesin inşş canım

slm kızlar, epeydir giremedim.

minikler, hilal, ase, minicikumut, datlum, nazlım kızlar çok teşekkür ederim kutlamalarınız için.inş bu yaş güzel olur hem bebeğe hem eşe kavuştuğum sene olur . sizler nasılsınız ? bizim tayin yine olmadı.geçen hafta belli oldu eşim dememiş hemen, allahtan sağlıkla ilgili gerekçemiz vardı mecburi bu durumda tayin ama nedense taktılarmı gıcklık mı inat mı anlamadım yine yapmadılar, aslında dava etsek haklı çıkmamız yüksek ihtimal ama bizde uğraşmayız çünkü bilirizki yine sonunda biz zararlı oluruz.neyse bide becayiş talebi vardı, onun olma ihtimali kesin diyo ama benim inancım kalmadı, çünkü bu da özürdü sağlık sebebimizdi ama yapmadılar, dilerimki bunu yapsınlar 3 ay kala yapılmadı üstelik. hizmet başlangıcı 4 aralıktı düşünsenize ne acımasızlık.en kötüsü seneye sebep kalmıyo eşim böyle diyo ama bence değil seneyede bizim sana ihtiyacımız var yerine personel yok derler yine yapmazlar resmen tasmayı taktılar istedikleri gibi yürütüyolar.üzüldüm ama şu becayiş netleşse kesinleşecek duygu şeklimizde.o da 21 eylülde belli olcak ya bakalım.olmadı artık bu sene yine burda doğumdan sonrada orda olurum ve yine tayin olmuyosa ben devlet hakkımdan vezgeçip özel şirkette olcam.işte devlet baba işte adaleti ! neyse ya uztamayım. cmtsi randevumuz var, eşim 3 haftadır geli gidiyo dinlenemedi.dr da normalde haftaya kontrole çağırmıştı, ama dedik biraz önce gelsek olurmu olur dedi. gitcez.normal verdiği tarih için cinsiyetide belli olur dedi bakalım şimdide olurmu içimdeki ses olmaz diyor ama bakalım. bu arada benim 2 gündür göğsüm çok yuöuşadı yine büyük ama tedirgin oldum inş bebeğe bişey olmamıştır bu kez vakit geçmedi bu sebepten ötürü.haftasonlarıda düğündeydik yerimnden kalkmadım yani oyun anlamında ama akrabalarla görüştüm birkaç ama eşim burnumdan getirdi söylenerek.onlar ayağına gelsin diye ama bunladım ya kimse analmıyo.

sezen, chnb, günlük, kıtty, burcu_ gen, nuray nasılsınız kızlar ?

minikler canım haftaya çarşamba işbaşı yapıyorum, sana ve tüm öğretmen arkadaşlarıma yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun akıllı uslu öğrencileri bol bolde bebişleri olsun :)

datlum, hilal hoşgeldiniz kızlar, özledik sizi ama bundan sonra beraberiz inş :) bizde iyiyz şükür eğer göğüs olayı normalse herşey yolundadır diyorum.

minicikumut, canım inş güzel haberlerle gelirsin sabah merakla bekliyorum.

öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
candaşımmm.. evet sen nerelerdesin bakalımmm..
görüşemez olduk.. iyi olmana sevindimm..
demek kontrol yaklaşıyor.. bebiş erkekse, öğrenebilirsiniz belki canım.. kız olduğunda daha geç söylüyorlar.. bende 12.haftanın içinde öğrenmiştim
kendinize iyi bakınnn:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…