- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.161
Yarın akşam haberi vermeye çalışırım.Olumlu yada olumsuz Miniklercim.Kasık batmalarım ve bel ağrım yoğun bir şekilde var.Akıntı ve baş ağrısı şikayetlerimde var.Birde 2-3 sabahtır midem bulanıyor.Eğer ki hamileysem çok erken başladı bu belirtiler.Değilsemde ne oluyor bana diye soracağım kendime sanırım.minicikumut bir gün kalmış haydi bakalım eşinle başbaşa niyetlenmişsin öyle baka ama bizi de bekletme heyecana ihtiyacımız var
QUOTE=asesulfam;26273140]minicikumut.. ne var ne yok canımm...
haber bekliyoruzzz... 1 gün kalmış zaten..testte çıkacaktır muhtemelen :)
güzel şeyler yazmışsın..hadi bakalımmm
[B[/I]
canım selamlar benim bittiydi öpüyorum.chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200(bitti)
hilal 200 (bitti)
kızlar bitiren varsa, yazabilse de eklesem.. hatta boştayım,kalanlardan okuyabilirimde..
canım selamlar benim bittiydi öpüyorum.
kızlar merhaba nildeyle telde görüştük. kendisi topiğe girmeye fırsat bulamadığı için ben onun yerine yazıyorum. evdeki bilgisayar da bozukmuş girememiş. haber veremediği için çok üzgün olduğunu belirtti. ani bi kararla antalyaya tatile gidiyorlar 1 haftalığına. bebiş konsun göbüşüne de uzun bi süre son tatili olsun inşallah:)))aşılama gayet başarılı geçmiş, doktor çok umutlu konuşmuş, diğerine göre daha dikkatli olunduğunu söylemiş. morali de gayet iyiydi, bu sefer daha rahat olduğunu söyledi. inşallah bu sefer güzel haberlerini almak nasip olacak. hepinize bol bol selamı var.
Asecimm akşama yapmayı düşünüyorum.Eğer ki pozitifi görürsem sabah birdaha yaparım.
Her ihtimale karşı yarın kendi doktorumdan randevuda aldım.
Akşam eşim geç gelecekmiş işten.O kaçta gelirse yapacağız.
En geç yarın sabah haber veririm size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?