- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.181
sorma canım ya işyerinde bile daha çok giriyomuşum meğer :) burda girince herkes kızıyo ailecek bebeğe zarar diye.biraz onunda etkisi var onlar olmadıkça daha çok kaçak giriyorum :) iş yerinde daha sık görüşürz inş 12 eylül mesai başlıyor :)candaşımmm.. evet sen nerelerdesin bakalımmm..
görüşemez olduk.. iyi olmana sevindimm..
demek kontrol yaklaşıyor.. bebiş erkekse, öğrenebilirsiniz belki canım.. kız olduğunda daha geç söylüyorlar.. bende 12.haftanın içinde öğrenmiştim
kendinize iyi bakınnn:79:
selam kızlar nasılsınız, hamileler var sanırım sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş. bende 12 ağustosda doğum yaptım çok şükür oğlumda bende iyiyiz öpüyoruzz sizi
Ben bugün,dünden bambaşkayım artık..
Kızlaar dün akşam ve bu sabah 2 test yaptım ikiside pozitif çıktı.
Küçücük pembe bir çizgi beni ne kadarda mutlu etti.
10 aydır bu topikteyim.Hüznü,sevinci hep bir arada yaşadık..İnşallah kendi adıma hüznüm bitmiş,mutlu günlerim başlamıştır.
Darısı isteyen,bekleyen tüm arkadaşlarımın başına..
Korkularım var içimde..Endişelerde cabası..Ama herşeyin Allah'tan olduğunu ve ne yaparsak yapalım engelleyemeyeceğimizi biliyorum.
Saat 10:00 gibi Doktoruma gidip kan tahlili vereceğim.
İçimde duygu karmaşası var..Kelimelerim hep az gibi geliyor.Doktordan geldikten sonra daha net konuşabiliriz sanırım.
Allah hepinizden razı olsun.Gönlünüzdeki muratları gerçekleştirsin İnşallah.
Bu yolda da sizinle olmak istiyorum canım arkadaşlarım..
canımmmmmmmm benimmmmmm ya. meraktan çatlayacaktım okula gitmeden bi bakayım dedim. okuyunca gözlerim doldu canımmmmmm. öyle sevindim ki anlatamam. rabbim bu güzel yolda sağlıklı, mutlu bi şekilde yürümeyi nasip etsin inşallah. korkularımız var, duygu karmaşası hala var, bebeğimizi kucağımıza alana kadar da hep olacak. bazen benimle olduğuna bile inanamıyorum hala. ama inanıyorum ki bu sefer herşey güzel olacak güzelim. merakla kan tahlili sonucunu bekliyorum. allah yardımcın olsun canım. çok öpüyorum.
Hilalcim buradaki herkesin ortak noktası yaşadığı acıydı..Birbirine benzeyen hikayelere sahiptik hepimiz.
Hamileler,doğumlar derken umut oldu hepimize..
Olacağın çaresi yok ki Hilalcim.Allah'a emanetiz hepimiz.
Endişeler bizimle hep olacak..Allah korktuklarımızdan korusun bizleri.
Bu sefer herşey güzel olsun istiyorum Hilalcim.
Güzel duyguların için çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun canım benim.
Kan tahlilinden sonra buradayım İnşallah..Bende seni kocamaan öpüyorum
10 aydır bu topikteyim.Hüznü,sevinci hep bir arada yaşadık..İnşallah kendi adıma hüznüm bitmiş,mutlu günlerim başlamıştır.
Korkularım var içimde..Endişelerde cabası..Ama herşeyin Allah'tan olduğunu ve ne yaparsak yapalım engelleyemeyeceğimizi biliyorum.
İçimde duygu karmaşası var..Kelimelerim hep az gibi geliyor.Doktordan geldikten sonra daha net konuşabiliriz sanırım.
sorma canım ya işyerinde bile daha çok giriyomuşum meğer :) burda girince herkes kızıyo ailecek bebeğe zarar diye.biraz onunda etkisi var onlar olmadıkça daha çok kaçak giriyorum :) iş yerinde daha sık görüşürz inş 12 eylül mesai başlıyor :)
bakalım öğrenebilecekmiyiz, bana da öyle geldi erkekse kesin öğrenirim ama gerçi aynı dr a muayene olan bi arkadaş 12. haftada kızının olacağını öğrenmiş.bakalım artık aman iyi olsun da sonrada öğrensek olur.şu göğüslerim yumuşayınca tedrgin oldum inş iyidir.sen napıyosun nasılsın ? çalışmalar artık başlamıştır değil mi ?
canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıcakla büyütsdün yavrunuzu minik mutlu yuvanızda :) bizim yerimizde öp yakışıklıyı.
minicikumut kuzummmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin yukarda muhasebedeyim senin için yerime indim bi bakayım dedim:)güzel haberlerini bekliorum kuzummmmmm
kızlar benim 4 yumurtam oldu biliosnuz yarın randevum var kontrol bakalım ne alemde yumurtalar iğne olcam sonra bebeğim bana gelir inş 4 taneden 1 tanesi işe yarasın inşallahhh önümüzdeki hafta izindeyim istanbul yalan oldu sevgili kayınvalideciim bizimle gelemk istediğini söyleyince hemen planlar değişti :)kocamla muhtemelen ayvalığa falan gitces hayırlısı bakalım herkesi kocaman öpüyroum yerimde değilim yazamıom
Nazlım.. olacak olacak..
bu ay inş olacak canım..
bat' larımız da hep yakın olacak sanırım...:13:
dualarımdasın, Allahım seninde yüzünü güldürsün canımm...
inşallah kuzummm hepimiz birden hamile kalalımda bitsin dertler çileler bu ara iyi değilim bunalımdayım birazcık toparlanmam lazım soğan kürünü denedim içemedim 3 gün yapabildim hayatımda yaşamadığım kadar mide ağrısı yaşadım acillik oluyodum nerdeyse şükür bırakınca geçti sen denemek istersen dene çok faydalıymış
Bu sefer ben değil,biz geldik teyzeleri
Beta HCG:394.4 çıktı.
Doktorum istersen cumartesi gel bir bakalım tekrardan dedi.Bende Cumartesi erken olur haftaya gelirim dedim.Haftaya geleyim dedim.Güldü olur çarşamba gel o zaman dedi.Elevit verdi.
İçimde garip bir mutluluk var.Çok şükür Rabbime,bugünümüze.
Darısı Nazlıma,Aseye,Sezene,NildeyeBunu canı yürekten diliyorum sizler için.
Tebrikleriniz içinde tek tek teşekkürler.
Bu sefer 1. derece aile bireylerimiz haricinde kimse bilmeyecek ama her gelişmeden sizlerin an be an haberiniz olacak Canlarım.
çok tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sizin adınıza çok mutlu oldum darısı benim gibi umutla bebek bekleyen herkese olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?