Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız, hamileler var sanırım sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş. bende 12 ağustosda doğum yaptım çok şükür oğlumda bende iyiyiz öpüyoruzz sizi

sorma canım ya işyerinde bile daha çok giriyomuşum meğer :) burda girince herkes kızıyo ailecek bebeğe zarar diye.biraz onunda etkisi var onlar olmadıkça daha çok kaçak giriyorum :) iş yerinde daha sık görüşürz inş 12 eylül mesai başlıyor :)
bakalım öğrenebilecekmiyiz, bana da öyle geldi erkekse kesin öğrenirim ama gerçi aynı dr a muayene olan bi arkadaş 12. haftada kızının olacağını öğrenmiş.bakalım artık aman iyi olsun da sonrada öğrensek olur.şu göğüslerim yumuşayınca tedrgin oldum inş iyidir.sen napıyosun nasılsın ? çalışmalar artık başlamıştır değil mi ?
selam kızlar nasılsınız, hamileler var sanırım sağlıcakla kucaklarına alsınlar inş. bende 12 ağustosda doğum yaptım çok şükür oğlumda bende iyiyiz öpüyoruzz sizi

canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıcakla büyütsdün yavrunuzu minik mutlu yuvanızda :) bizim yerimizde öp yakışıklıyı.

merhaba canlar çok yoğun bir hafta geçirdim...görümcem bendeydi 1 haftadır pazar günü bebek mevlüdümüzü yaptık alnımızın akıyla çıktık çok şükür çok kalabalıktı çok güzel oldu...ve 16 yıl sonra lise arkadaşımla görüştüm davet ettim sağolsun geldi...3 tane çocuğu var allah bağışlasın en büyüğü arkadaşımın boyunda ne mutlu sana dedim:)) kızlarım grip oldu kötü bir haftaydı ama çok şükür geçti...eşiminde işi bitti bugün hayırlısı artık inşallah yakın zamanda yeni iş diyorum...bizden böyle...

sizler nasılsınız? minicikumut senden haberler bekliyormuşuz sabırsızlanıyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğimiz canım...

hilal ve datlumm hoşgeldiniz canlarım bebişlere iyi bakın öpüyorum...

chnb, ceza, candaş ve minikler sonlara yaklaşıyoruz hayırlısıyla bizdeki heyecanda artıyor hamilelik hiçbişey görüceksiniz sizde hayırlısıyla bir doğsunlar ınga ıngalar hiç bitmesin:)

hellom nerelerdesin arayamadım sende benim gibi yoğun trafik içerisindesin kolay gelsin arıcam seni...

nildemmmmmm çok sevindim canım benim inşallah bu defa müjdemizi alıcaz hayırlısıyla...prenseslerde bende çok şükür iyiyiz...

nazlım canım başarılar dilerim... umoşlarda büyümüş hayırlısı olsun bebiş olsun...

lone ve nuray ne oldu kızlar yaa uğramaz oldunuz...salih ve esat nasıl öpüyorum hepinizi...

ase ve sezenciğim sizler nasılsınız batlarınız? listemiz nerde takipteyiz sizi çocuklarınızı öpüyorum...ase bende kızımı yazdırdım ana sınıfına ama çok büyük korku ve heyecan var eskiye döndüm sanki birinci sınıfa başlıyorum:)) allah herkezin çocuğuna zihin açıklığı versin içindede bizimkilere canım kahvaltıdan sonra 2 ceviz ver oğluna ben öyle yapacağım şimdide veriyorum bazen unutsamda:))

herkeze iyi geceler...sizleri çok seviyorum resmen ailemden biri oldunuz her biriniz ayrı ayrı...kucaklıyorum...
iyi geceler he

cancanlar selam herkese.. nasılsınız ınsallah keyifler yerindedir..bizde iyiyiz çok sukur

en son bayram öncesi yazmıstım biryere gidiyoruz diye. benim ekranı kırık bilgisayarım eve dondugumuzde hic acılmadı. bilg. çöpe anlayacagınız.. o yuzden hic yazamadım . beni soran sormayan herkese tsk ederim..
annemi yarın yolcu ediyoruz. artık Esadımla basbasa kalıcaz. ıns basa cıkabilirim. cunku birazcık zor bır bebek..Allah yardımcım, yardımcımız olsun cok sukur oglumda buyuyor kızlar..gulmelere agulara basladık..ve gezmesini cok seviyor. dısarda cok mutlu. araba koltugunda uyuyor uyanıncada etrafı bolbol seyrediyor..biraz uykuya dalmada problem yasıyoruz aglaya aglaya dalıyor uykuya. yarım saat sonrada gözler acık. evde hep boyle gunduzlerı.

hıc sayfaları okuyamadım. yenı hamisimiz var mı ? herkes iyidir insallah..

Ben bugün,dünden bambaşkayım artık..

Kızlaar dün akşam ve bu sabah 2 test yaptım ikiside pozitif çıktı.

Küçücük pembe bir çizgi beni ne kadarda mutlu etti.

10 aydır bu topikteyim.Hüznü,sevinci hep bir arada yaşadık..İnşallah kendi adıma hüznüm bitmiş,mutlu günlerim başlamıştır.

Darısı isteyen,bekleyen tüm arkadaşlarımın başına..

Korkularım var içimde..Endişelerde cabası..Ama herşeyin Allah'tan olduğunu ve ne yaparsak yapalım engelleyemeyeceğimizi biliyorum.

Saat 10:00 gibi Doktoruma gidip kan tahlili vereceğim.

İçimde duygu karmaşası var..Kelimelerim hep az gibi geliyor.Doktordan geldikten sonra daha net konuşabiliriz sanırım.

Allah hepinizden razı olsun.Gönlünüzdeki muratları gerçekleştirsin İnşallah.

Bu yolda da sizinle olmak istiyorum canım arkadaşlarım..

canımmmmmmmm benimmmmmm ya. meraktan çatlayacaktım okula gitmeden bi bakayım dedim. okuyunca gözlerim doldu canımmmmmm. öyle sevindim ki anlatamam. rabbim bu güzel yolda sağlıklı, mutlu bi şekilde yürümeyi nasip etsin inşallah. korkularımız var, duygu karmaşası hala var, bebeğimizi kucağımıza alana kadar da hep olacak. bazen benimle olduğuna bile inanamıyorum hala. ama inanıyorum ki bu sefer herşey güzel olacak güzelim. merakla kan tahlili sonucunu bekliyorum. allah yardımcın olsun canım. çok öpüyorum.

Hilalcim buradaki herkesin ortak noktası yaşadığı acıydı..Birbirine benzeyen hikayelere sahiptik hepimiz.

Hamileler,doğumlar derken umut oldu hepimize..

Olacağın çaresi yok ki Hilalcim.Allah'a emanetiz hepimiz.

Endişeler bizimle hep olacak..Allah korktuklarımızdan korusun bizleri.

Bu sefer herşey güzel olsun istiyorum Hilalcim.

Güzel duyguların için çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun canım benim.

Kan tahlilinden sonra buradayım İnşallah..Bende seni kocamaan öpüyorum

Allah senden de burdaki herkesten de razı olsun canım benim. Yeri geldi acılarımızı paylaştık, bundan sonra hep sevinçlerimizi paylaşalım inşallah.Dediğin gibi zor günler yaşadık ama inanıyorum ki bu sefer sabrımızın ve inancımızın mükafatını alacağız.Rabbim bundan sonra hep güzel haberler almayı, vermeyi nasip etsin. darısı en kısa zamanda nildem,sezen, nazlım,aseye inşallah. güzel haberlerle dön bekliyoruz.

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı kızlara...

minikler face bişi yazmış hemen girdim topiğe çok sevindim caım çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla uzun ömürle gözlerim dolu dolu yazıoyoum dr sonucunu merakla büyük sevinçle bekliyorum :))))

minicikumut kuzummmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin yukarda muhasebedeyim senin için yerime indim bi bakayım dedim:)güzel haberlerini bekliorum kuzummmmmm

kızlar benim 4 yumurtam oldu biliosnuz yarın randevum var kontrol bakalım ne alemde yumurtalar iğne olcam sonra bebeğim bana gelir inş 4 taneden 1 tanesi işe yarasın inşallahhh önümüzdeki hafta izindeyim istanbul yalan oldu sevgili kayınvalideciim bizimle gelemk istediğini söyleyince hemen planlar değişti :)kocamla muhtemelen ayvalığa falan gitces hayırlısı bakalım herkesi kocaman öpüyroum yerimde değilim yazamıom

minicikumut canım ,Allahım sağlıkla tamamına erdirsin..
çok sevindimmm darısı bizlere olsunnn
haberlerini bekliyoruzz...

ewt üzerinde bir baskı olduğunu hissettim ee işbaşında olduğunda uzun uzun görüşürüz artık :)
hayırlısı canım.. bebişi bakarsın öğrenirsiniz.. meraklar geçmiş olur..:)
göğüs içinde bi sıkıntı yoktur cnm ya.. çünkü ilk gebelik öğrenildiğinde, göğüslerde hassasiyet hissi oluyor..
sonra o his bi süre kayboluyor.. sonradan süt bezleri faaliyete geçiyor..
dolgunluk hissi yavaş yavaş artacaktır bu zamandan sonra..takılma derim ben
bana gelince, çalışmaya ramak kaldı
cmt.si günü de ist'e gideceğim.. çakışacak günlerim , ama değerlendireceğim..o yüzden plan program yapıyorumm
kendinize iyi bakın annesii

Son düzenleyen: Moderatör:

Nazlım.. olacak olacak..
bu ay inş olacak canım..
bat' larımız da hep yakın olacak sanırım...:13:
dualarımdasın, Allahım seninde yüzünü güldürsün canımm...

Nazlım.. olacak olacak..
bu ay inş olacak canım..
bat' larımız da hep yakın olacak sanırım...:13:
dualarımdasın, Allahım seninde yüzünü güldürsün canımm...

inşallah kuzummm hepimiz birden hamile kalalımda bitsin dertler çileler bu ara iyi değilim bunalımdayım birazcık toparlanmam lazım soğan kürünü denedim içemedim 3 gün yapabildim hayatımda yaşamadığım kadar mide ağrısı yaşadım acillik oluyodum nerdeyse şükür bırakınca geçti sen denemek istersen dene çok faydalıymış

günlüğüm, canım kızında okullu oluyor hı artık.. hadi kolay gelsin canımm cümlemize:)
heyecanını tahmin edebiliyorumm..
inan geçen yıl ki gibi yine heyecan var bende de..
yazı geçirdik bitti, ama yoğun bir sene olacak yine..
inan o mu gidiyor okula ben mi bilemiyorum
ceviz, fındık düzenli veriyorum canım bende..
bazen unutulabiliyor; o yüzden mutfakta masaya şeffaf küçük bir cam kavanoz aldım..onun içine koydum onları..
kahvaltıdan sonra unutulmuyor haliyle..ben unutsam kendisi alıyor(kapağıda cam, açmakla da uğraşmıyor )
öyle yapabilirsin, pratik olur
canım kendinize iyi bakın..görüşmek üzere.. fıstıkları da öp benim içinn..:79:

Son düzenleyen: Moderatör:

inşş canım, 4 taneden bi tanesini yakalarsınn diye umut ediyorum.belkide 2 tane..
muradımıza erersek, bu buhrandan kurtuluruz..
nasıl hisler içerisindesin tahmin ediyorum.. ama geçecek hayırlısıyla..
bende şimdiye kadar hiç kür denemedim canım..
forumda da soğan kürü yapanların topiğine bakmıştım..faydasını gören çokmuş dediğin gibi..
ama onunda zamanı varmış..adetin 7.gününde başlanıyormuş..benim çoktan geçtii..:26:
birde midene neden dokundu acaba, iyi etmişsin bırakmakla.. benim de en sıkıntılı olduğum yer çünkü midem ..

Bu sefer ben değil,biz geldik teyzeleri

Beta HCG:394.4 çıktı.

Doktorum istersen cumartesi gel bir bakalım tekrardan dedi.Bende Cumartesi erken olur haftaya gelirim dedim.Haftaya geleyim dedim.Güldü olur çarşamba gel o zaman dedi.Elevit verdi.

İçimde garip bir mutluluk var.Çok şükür Rabbime,bugünümüze.

Darısı Nazlıma,Aseye,Sezene,NildeyeBunu canı yürekten diliyorum sizler için.

Tebrikleriniz içinde tek tek teşekkürler.

Bu sefer 1. derece aile bireylerimiz haricinde kimse bilmeyecek ama her gelişmeden sizlerin an be an haberiniz olacak Canlarım.

çok tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sizin adınıza çok mutlu oldum darısı benim gibi umutla bebek bekleyen herkese olsun :)))

çok tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah sizin adınıza çok mutlu oldum darısı benim gibi umutla bebek bekleyen herkese olsun :)))

Çok çok teşekkür ederim.

Rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sizede nasip etsin.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…