Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teyzesi yesin onu:))) hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kuzuya da kendine de iyi bak.

ablanın kızı sana uğur getirdi eşin iş buldu meleğin karnına kondu rabbim ona da senin güzel yavruna da güzel ömür versin kuzumm duaların içinde allah razı olsun hep diorum bişeyler olcaksa sizin dualarınız sayesinde olcak canım canım canımmmm

soğan kürü 7.gün diyo evet canım benm midem çok hassas değildir ama kötü oldum bütün yediklerim ağzıma geldi midem kaynadı hep afedersin bıraktım bende bi tanesi bile kaliteli lsa yeter kuzum yaa inş rabbim kabul eder dualarımız da bu ay son olsun anam kapayalım şu topiği artık

QUOTE=hilalll4040;26307130]teyzesi yesin onu:))) hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kuzuya da kendine de iyi bak.[/QUOTE]

Hala şaka gibi,rüya gibi Hilalcim..Yürekten bir amin diyorum dualarına.Allah razı olsun.

Gerçekten kuzucuğum uğur getirdi ailesine.Eşim iş buldu,hamileyim..Daha ne olsun değil mi

Sizin ettiğiniz dualar sayesinde belkide hemen oldu Nazlım benim.Birbirimize duamız tutuyor belki.

Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün.Ayağımı sürüyorum peşimsıra gelin olur mu canım benim?

ay kuzummmm inşallahhh hayırlısı bakalım ablacıında nasıl sevinmiştir ay kardeş geliyo hanıma :)ayağını sürü hep dizilelim arkandan ben bu ay umutluyum kafam çok rahat benim deli kardeşimde kırmızı bi gecelik almış bana çalışmalarda kullanırsın diyo bide bu akşam çalışma var doktor çarşamba ilişki olsun dedi perşembe kontrol bakalım hayırlısı zaman geçermi:)

Sevindiler tabi sevinmezler mi?Kızıma kardeş geliyor diyor ablam.İyi düşünmüş kardeşin.Arada renklenmek iyidir kuzucum

Vallahi beklerken zaman geçmez diyordum,geçti gitti bile.

Allah yeter ki sağlıklı ömür versin.Daha ne günler görürüz Nazlımm :)

Oyy teyzelerii sevsiiinn onuu
Canımm değerin çok iyii.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn..
annesinin göbişine konduu, zamanı gelincede kucağınaa kıvrılır artık yavruu
Allahım esirgesin sizleri.. kendinize iyi bakınn...
ewtttt sıradakiiiiii.... darısı tüm bekleyenlere olsun canım..

Allah razı olsun Asecim.Doktorda değerimi çok iyi buldu.Hatta cumartesi gel keseye bakarız dedi.Bende vajinal bakabileceğini düşünerek(istemediğimden) haftaya yazdırdım randevumu.Rabbim ennnn kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Batlarınızı yazın ki ona göre bekleyelim kızlar.Şurada kaç kişi kaldık ki?Artık topiği kapatalım.Yeni topiklere yelken açalım :)

Hala inanamıyorum Asecim..

Ahh canım çok sağol.. inş güzel haberlerin devamı gelirr..
inanmamakta haklısın.. insan ilk başta şaşkın bi hal alıyor..
kısa bi zaman sonra, bebiş sinyalleri verir zaten orda olduğuna dair.. :)
dediğin gibi, muradımıza erelimde topiği boşaltalım..topluca taşınalımm
Kendine iyi bak canım :80:

cnm benim sabah ben de meraktan hilal gibi okula gitmeden bi açayım bakayım dedim haberi gördüm ama giriş yap yaz derken arabayı kaçırırım(bugün köye gitmeye başladık) die çıkmak zorunda kaldım ama güne bomba başladım inan gözlerim doldu sevinçten rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlere olsun buarada bu gaz son 4 kişiyide hamile kervanına katacak buna inanıyorum..

nazlım yavrum iyiki söyledin emniyet kemerlerini takalım bu gece :) haydi hayırlı ve süper haberlerini bekliyoruz cnm

helloooooo bakmışsın işte müjdeyi almışsınya

Ders çalışıyodum, babam netten bişey yatırmamı istedi girdim.Face baktım miniklerin yazısını gördüm tabiki anında burdayım :)

Minicikumut, canım bana bi güzel doğum günü hediyeside bu oldu :) şükür olsun Allaha aratmadan nasip etti yavrunu size, bende nazlıma katılıyorujm yeğeninin uğru bu.inş hayatınızda hep böyle güzel haberler almanız dilwğimlw.inş bu kez herşey güzel olcak sloganımız bu :)) dr da şaşırır tabi hamileler genelde aceleci sen tuhaf gelmişsindir :) inş sırayla kese, kalp , cinsiyet, 2 l 4 lü tüm sınavlardan alnının akıyla geçemn yavruna kavuşman dileğimle :) darısı sıradaki arkadaşlarıma, nildeme nazlıma sezene aseme :) bu ay 4 haberi birlikte alsak keşkede yüreğimiz gebe kalamayanlarla burulmasa, bu acıyı içten yaşadık biliyoruz çünkü.inş sende uğurlu gelirsin :) çok tebrik ediyorum canım senide eşinide :) mercimeğe iyi bak :) senin pabucunu dama attıkı artık kabul etcen :)

günlük, ablacım inş o günleri görürde başımız şişti diye dert yanarız burda topyekun :) kızın okula başlıyomuş sende de heyecan hat safhada haliyle :) inş kızınla hayallere kavuşmaya ilk adımı atarsınız yıllar sonra onu beyaz önlüğüyle ünlü başarılı bi dr olarak görürsünüz :) çok öptüm sizi.

asem, canım ne yalan söyleym bu kez çok korktum da atlasta demişti aynısını sende deyince tamam ozman deedim hissin geçmesi normalse iyi, bi cmtsi görsekte rahatlasak :) bu gidişle el doppler ı alcam valla :)) istanbul yolu göründü demek :) bol bol gezersiniz inş, orda gezcek yer bl nede olsa :) oğlunlada bilikte çok güzel vakitler geçirirsin. oğlun diyorum özellikle çünkü eminim size hasret geçiyodur günleri, sonrada eşinle güzel bi vakit geçirirsiniz :) ve dönüşte süprizinle gelirsin 3 gittik 4 geldik dersin canım arkadaşım :)

lone, nabersin canım? salih kocaman oluyodur artık, okuyosun yazamıyosun biliyorum, öpüyorum ikinizide.

hilal, canım cinsiyet ne zman belli olcak canım ? şimdi gitsen görürsün kesin, sanırım sana kız demiştim vazgeçtim erkek bu :))

minikler, canım nasıl geçiyo okul hayatı, öğrencilerinle özlem gideriyosunuzdur eminim :)

chnb, nasılsın ? ahmet arda nasıl ?

nuray, ccanım hoşgeldin yeniden aramıza :) annen gitcekmiş allah kavuştursun şimdiden . korkma oğlunla herşey güzel olcak anne oldun artık sen herşeyin üstesinden gelceksin eminim :) bu arada benim kese tam ortadaymış dr a sordum , çocukta ortalarda olmasın :)) şakası bi yana, şimdi bikaç kocakarı yöntemi uyguluyolar tahmin edersin yumurta tuz testinde kızmış, göğüs ucu rengiylede erkeği gösteriyomuş.millet tahminde bulununca bende meraklanıyorum.bakalım ne çıkacak bahtımıza.

sezen, nerelerdesin.

nazlım, canım benim dilerimki tatil sizede uğurlu gelir dönüşünüz muhteşem olur. bu kez herşeyin mükemmel olduğu bi hamilelik olur.artık bu bebeği fazlasıyla hakediyosun neler çektin ne gözyaşları döktün rabbim dahada çektirmeden nasip etsin inş.canı gönülden dualarm hep senle, sizle ... 4 yumurtanın birine can versin allahımda tekmelesin seni bol, ağlasın doğunca başını şişirsin :) oh bee bu gürültüyole çok mutluyum de her fırsatta inş :) çok öptüm canım.kuşların napıyo ?

kıtty, selamlar canım.naber ?

candaş cnm çocuklar henüz başlamadı haftaya 1 ve anasınıfı başlayacak biz 2. sınıfız ama sınıf verikmeyebilir bana henüz belli değil müdür toplantı yaptı sordu devam edebildiğim kadar gelecem dedim izne ayrılsan iyi olur dio bozuldum sinirlendim bana sınıf vermezsiniz zorda kalırsanız ama maaş karşılığı gelir giderim dedim devleti bizim müdür kurtaracak hey allahım neyse asıl yazmak istediğim göğüs hassasiyetiydi benimde üç aydan sonra geçti ve inan öle herkesinki gibi abartılı da büyümediler 75den 80ne çıktım o kadarcık hatta emzirme sütyenlerini 85 aldım henüz doldurmuyoruz içini :) ben evde sütyensiz geziyorum ilk aylarda imkanı olmuyodu adım attıkça sızlardı şimdi çok rahat oluyor kendini onunla ölçme artık bi ara uçlarında yaralanma gibi bişeyler olmuştu o da geçti içini rahat tut die biraz açık yazdım kusura bakma

Sendende güzel haberleri bekliyor olacağım Asecim.

Bir elin parmağından az kaldık artık,başka topiğe göç edeceğiz sonra

Hep iyi kisizinle tanışmışım diye düşünüyorum Miniklercim.BENİMLE BERABER HEYECANLANIP,benimle beraber duygulandınız hepiniz.Bu aramızdaki bağın adı ne bilmiyorum ama çok çok mutluyum sizleri tanıdığım için.Allah senden ve hepinizden razı olsun.Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin İnşallah.Müjdemizide sosyal medyadanHelloma duyurmuşsun onun içinde teşekkürler.

O zaman doğumgünün tekrardan kutlu olsun Candaşım.Çok şükür Allah'a aratmadı Rabbimiz.Her bebek uğuruyla gelir derler ya yeğenim bol bol uğur getirdi bize.Doktor adetin kaç gün geçti diye sordu.Bende daha dündü dedim.Güldü odaAceleci olduğumu düşündü sanırım.Ama ultrason konusunda acele etmedim.

Erken diye göremedim falan der benimde canım sıkılır ne gerek var değil mi?

Güzel haberler peşpeşe gelsin İnşallah.Kendimede bulantısız güzel bir hamilelik diliyorum

Yeter ki mercimeğim iyi olsun Candaşım.Pabucum hep damda olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun

minicikumut gozun aydin Allah tamamini erdirsin.
Bir tek ben kaldim hamis olmayan topicte sanirim.Bana da ugur getirirsiniz hayirlisiyla insallah..

vayyyyyyyyyyyyyy maşallah çok sevindim minicikumut..ne güzel haberle açtım topiği..darısı diğer kızların başına..Allah tamamına erdirsin canım..

kızlar pazar gününe kadar annemlerdeydim..internet yoktu..3 gündürde bilgisyaar eşimin iş yerinde..neyse bunadan sonra beraberiz..okula başladım ilçe merkezine seminere gidiyoruz...özlemişim çalışmayı.ayaklarım fena şiş ama bakalım 32den sonra çalışabilecekmiyim zor gibi görünüyo..minikler ve chnbabla sizinde ayaklarınız bu kadar şiştimi?sabah 9 da gidip öğleyin 12 de geliyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum..şükür bugünümüze..
nasılsınız kızlar?
nilde aşılama yaptırmış umarım tutar.
nazlım yumurtaların bu ay daha iyi büyümüş gibi..inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
chnb abla ahmet beyler nasıl?
minikler az kalmış canım maşallah..zaman su gibi geçiyoooo valla 30.haftalara gelmişsiniz..
lonecim nasılsın?
nuraycım Allah kavuştursun..annecin gidiyormuş..
candasım nasılsınız?hatırlıyormusun bende göğüs hassasiyetim bitti diye yazmıştım..günlük kendini örnek vermişti..bende kendimi örnek vereyim..benim ara ara hassasiyetim kayboldu..aklına kötü şeyler getirme lütfen..
günlükcüm pazartesi maraton başlıyor..ben 1. sınıfları okutacaktım müdür bey zorlanırsın diye vazgeçti 2.sınıfları verdi..çok iyi oldu valla
senemcim iyiyiz canım biz çok şükür rabbim bugünleride gösterdi...siz nasılsınız nar tanesi ile..iş okul zor oluyordur dimi..Allah kolaylık versin.
sezencim nasılsın?kızının eli nasıl oldu?
asecim nasılsın?çalışmalar nasıl gidiyor?
hellom sünnet işini ne yaptınız canım?
rollecim umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın canım
unuttuğum varsa affola..öpüyorum kızlar sizi kendinize iyi bakın

minicikumut canım masallah Allah tamamına erdirsin coook sevindim.. gercekten bu ay senin için mucize ayı oldu. esinin işi. bebis ..yiğen gercekten ugur getirdi .. tekra masallah darısı keseye ve pıtpıtlara

candasım cok komiksin yaa tam ortada diyon yaa :))) canım o ilk zaman belli oluyor senin şimdi haftan baya ilerledi. 7-8. haftalarda bebis sadece yanlarda oluyor o zaman belli oluyor ultrason rsımlerin varsa bakabilirsin canım .. bebiş buuyudukce orta tarafa geliyor :) canım yaa hala gülüyorum tabiki saka bi yana saglıkla gelsinler her zaman diyoruz cinsit önemli degıl.. kucagına gelince hiç cinsiyet falan dusunmuyosun ... bu benim parcam diyosun..

öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim hayatında basarılar diliyorum .. inş güzel bir sene olur. bebişlerde gelicek zaten insallah hersey güzel olacak

kızlar bu aksam annem gidiyor hazırlıklar yapıyoruz artık yarın yazarım morali bozuk aglamaklı bi halde öpüyorum

canım uzun amandır bakamamıştım topiğe, güzel bir haber görmek beni çok mutlu etti. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. sıra nazlım, nilde, ase, sezem ve rollede inşallah.unuttuğum kimse kaldı mı?topik kapanacak inşallah az kaldı, yeni kimse de katılmaz aramıza umarım.
cezacım sevindim 2. sınıf almana. bu dönem çalışcaksın sadece değil mi?kaç ay?benim tayin yine olmadı, lisede kaldım başka ilçede. seminerlerden yırttık tek iyi yanı o. yoksa rapor almaya başlamam lazımdı. bu arada rapor işi sakata bindi, sadece ve sadece 20 gün alacaktım rapor, sonra ücretsiz izne çıkacaktım. mali plan ona göreydi. dinçer de açıklama yapmış, rapor alan öğretmenin peşindeyiz diye. aile hekimim de haklı olarak tırsmış, daha önce verecem demişti, şimdi veremem diyor. benim bi arkadaş kasımda doğurdu, koca seneyi raporla kapattı, biz 20 gün bile alamayacağız bu gidişle. sağlık olsun ne yapalım. tek derdim eylül maaşını ve eğitim öğretim ödeneğini almaktı. ekim 15te ücretsiz izne çıkacaktım. tek umudum doğum yaptıran doktorum, bakalım inşallah alabiliriz. o da öküz öldü ortaklık bitti demezse.
miniklercim, nasıl gidiyor? bu arada tüm öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, yeni öğretim yılınız.
chnb, sen ne yaptın en son, alabaildin mi heyet raporu?bebişin son durumları ne?
günlük, nuray, kitty,candaş nasılsınız?geçmişi okuyamadım.
biz iyiyiz Allaha şükür.kayınavlideyle arayı düzelttik. haftasonu ordaydık. çocuk tüm buzları eritti. hiç bişey olmamış gibi davrandı, ben surat asar diye umuyodum ama olmadı çok şükür. oğlanın da bugün 2. ay aşıları vardı. 2 tane birden. hafif ateşlendi, normalmiş, şurup verdik. kilo alımı, boyu falan gayet iyi maşallah. 1 kilodan fazla almış. emzirmeyle savaşımı kazandım sanırım günün yarısı kucağımda olsa da.6 aya kadar emsin dursun, başka işimiz yok nasıl olsa. tek işim o, bir de bir kap yemek. gerisi umrumda değil. 6 aydan sonra zaten çalışmaya başlayacağım, alabildiği kadar anne sütü alsın yavrum. ilk 6 ay çok öenmliymiş zaten.

minicikumut çok sevindim gözün aydın canımmm allah önce pıtpıtları duymayı sonrada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ama ben dün rüyamda görmüştüm..nete foruma giriyorum test pozitif çıktı yazıyosun yalnız değerler bugün yazdığın gibi değildi yükselirmi falan die soruyosun bugünkü sonuçların çok güzel maaşallah... birbirimizi yüzyüze görmesekte nasıl samimi bi ortam nasıl etkileniyoruz birbirimizin mutluluklarından ve üzüntülerinden...darısı sıradaki tüm arkadaşlara olsun inşallah....

günlükçüm pamuk şeker okula başlıyomuş hayırlı olsun..

hellom kardeşin askere gitmiş ben yazmayı unutmuşum hayırlı tezkereler olsun onada zaman su gibi akıp geçsin..

candaşcım bende kendimi çok dinlerdim zaman zaman göğüs hassasiyeti kayboluyo yada bize öyle geliyo hep tedirgin olduğumuz için allah korusun sen hep iyiyi düşün..

minikler nasıl gidiyo oğluşla okul bizim paşanın adı Alp Tuğra olacak inşallah önceden belliydi bizde de beğenmeyenler çıktı ama biz babasıyla beğendik başka bi isim yakıştıramıyoruz olmuyo..canım sende kan uyuşmazlığı için iğne vurulmuştun yanlış hatırlamıyosam.kürtajdan hemen sonra iğne olmuşmuydun.bana dr önce kürtajdan sonra iğne yaptık gerek yok dedi ama sonra yapmaya karar verdi kafam karıştı birazcık..

nuray oğluş çok tatlı maaşallah ayrılmak zor annene de çok zordur allah kavuştursun canım oğluşla başbaşa zamanlar başlıyo allah kolaylık versin..

nazlım ne güzel 4 yumurtan varmış 4 benim uğurlı sayım dilerim en az bir tanesi annesinin karnında bebiş olsun..

nildem tatil dönüşü güzel haberlerle gelirsin inşallah canım..

hilal çok çıtır bi anne olcan sen maaşallah..minikler seninle hamile kaldığımız kilo aynı şimdi de hemen hemen aynı kilodayız tatilde dombili diye dalga geçtiler benle:))

ceza cnm benim ayaklarım bayadır şişiyor ayakta kalmaya gelmiyor ama uzatınca geçiyor bugün okulda da şişmişti öğretmen arkadaşların dikkatini çekmiş ayakların çok fena duruyo felan dediler ama ben daha şiş halinide gördüğüm için umursamıyorum önemli olan uzatığında geçiyor olması.. hem ayaktayız hem de kilomuz arttığı için şişiyor ama mümkün oldukça ayağını uzatmaya çalış olduğun yerde de hareket ettir kan dolaşımı için cnm müdürünüzde anlayışlı davranmış ne güzel..

nuraycım allah kavuştursun bunda sonra sorumluluğun biraz daha fazla olacak ama yapabilirsin cnm esat da büyüdükçe daha uslu bi bebek olur inşallah

lone cnm sizinde barışmanıza sevindim bizimkide barışma sinyalleri veriyor ama ben artık samimi olmak (ya da öyleymiş gibi olmak deyim daha doğru olur) olmak istemiyorum
kaynıma ist.den ev alacaklar dua ediyorum onunla yaşasınlar artık die.. zaten kaynım üzerine kredi çekeceği için geçinmek için bunlara ihtiyacı olacak benim salak koca hala bizde kalın ona para biriktirin ayağına yatmazsa kurtuldum denebilir :) gerçi artık diyemez sanırım çünkü tek maaşa kalacağız üstelik o dönemde ödenecek iki aylık da kredimiz var zor günler bekliyor bizi eşim de baba olduğunu ve kardeşini değil çocuğunu düşünmek zorunda olduğunu anlar sanırım.. izin konusuna gelince raporlar zorlaşacak görünüyor okullara da yazı gelmiş bu konuyla ilgili sanırım bende gidebildiğim kadar gitmek istiyorum aslında hem sonrasında kredi ödememiz için zorlanmayalım die hem de eğitim ödeneğinden faydalanayım istiyorum bende bakalım ne gösterecek zaman.. buarada sen okula başladığında oğuşuna kim bakacak?

datlum alp tuğra benim çok hoşuma gitti demek ki b,zlerde sorun var :) milletin beğenmediği isimleri beğendiğimize göre ismiyle yaşasın cnm bi ara bu konuya takılmıştım ama şimdi o kadar alıştımki kimsenin beğenip bepenmediğiyle ilgilenmiyorum sen de öyle yap iğne konusuna gelince ben kürtajdan sonra iğnemi olmuştum sonrasında düşük yaşadım onda iğne olmadım ama bu iğneyi yazdırırken dr. düşüğün erken hafta olduğu ve tehlikesinin olmadığını düşünerek dr.un iğne yapmamış anlaşılan dedi sonra test yapılor zaten testin negatif çıkması lazım bu beeğin anneyi etkilemediğini gösteriyomuş ama önlem amaçlı iğnem yapıldı o ara benimde kafam karıştı biraz araştırdım eğer pozitif çıksaydı kan değişimine hatta erken doğum yaptırıp bebeği küvezde büyütme yoluna gidiliyormuş iğneni mutlaka yaptır cnm senin kürtajdan sonra iğnen yapıldığı için şuan tehliken yoktur ama diğer hamileliğin için zorda kalmaman adına yaptır kilo konusunda yapacak bişey yok :) tombik anneler olacağız o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…