- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.201
Çok çok teşekkür ederim.
Rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda sizede nasip etsin.Allah yardımcınız olsun
Bu sefer ben değil,biz geldik teyzeleri
Beta HCG:394.4 çıktı.
Doktorum istersen cumartesi gel bir bakalım tekrardan dedi.Bende Cumartesi erken olur haftaya gelirim dedim.Haftaya geleyim dedim.Güldü olur çarşamba gel o zaman dedi.Elevit verdi.
İçimde garip bir mutluluk var.Çok şükür Rabbime,bugünümüze.
Darısı Nazlıma,Aseye,Sezene,NildeyeBunu canı yürekten diliyorum sizler için.
Tebrikleriniz içinde tek tek teşekkürler.
Bu sefer 1. derece aile bireylerimiz haricinde kimse bilmeyecek ama her gelişmeden sizlerin an be an haberiniz olacak Canlarım.
Doktorum istersen cumartesi gel bir bakalım tekrardan dedi.Bende Cumartesi erken olur haftaya gelirim dedim.Haftaya geleyim dedim.Güldü olur çarşamba gel o zaman dedi.Elevit verdi.
Bu sefer 1. derece aile bireylerimiz haricinde kimse bilmeyecek ama her gelişmeden sizlerin an be an haberiniz olacak Canlarım.
inşş canım, 4 taneden bi tanesini yakalarsınn diye umut ediyorum.belkide 2 tane..
muradımıza erersek, bu buhrandan kurtuluruz..
nasıl hisler içerisindesin tahmin ediyorum.. ama geçecek hayırlısıyla..
bende şimdiye kadar hiç kür denemedim canım..
forumda da soğan kürü yapanların topiğine bakmıştım..faydasını gören çokmuş dediğin gibi..
ama onunda zamanı varmış..adetin 7.gününde başlanıyormuş..benim çoktan geçtii..:26:
birde midene neden dokundu acaba, iyi etmişsin bırakmakla.. benim de en sıkıntılı olduğum yer çünkü midem ..
ablanın kızı sana uğur getirdi eşin iş buldu meleğin karnına kondu rabbim ona da senin güzel yavruna da güzel ömür versin kuzumm duaların içinde allah razı olsun hep diorum bişeyler olcaksa sizin dualarınız sayesinde olcak canım canım canımmmm
Gerçekten kuzucuğum uğur getirdi ailesine.Eşim iş buldu,hamileyim..Daha ne olsun değil mi
Sizin ettiğiniz dualar sayesinde belkide hemen oldu Nazlım benim.Birbirimize duamız tutuyor belki.
Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün.Ayağımı sürüyorum peşimsıra gelin olur mu canım benim?
ay kuzummmm inşallahhh hayırlısı bakalım ablacıında nasıl sevinmiştir ay kardeş geliyo hanıma :)ayağını sürü hep dizilelim arkandan ben bu ay umutluyum kafam çok rahat benim deli kardeşimde kırmızı bi gecelik almış bana çalışmalarda kullanırsın diyo bide bu akşam çalışma var doktor çarşamba ilişki olsun dedi perşembe kontrol bakalım hayırlısı zaman geçermi:)
Oyy teyzelerii sevsiiinn onuu
Canımm değerin çok iyii.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn..
annesinin göbişine konduu, zamanı gelincede kucağınaa kıvrılır artık yavruu
Allahım esirgesin sizleri.. kendinize iyi bakınn...
ewtttt sıradakiiiiii....darısı tüm bekleyenlere olsun canım..
Allah razı olsun Asecim.Doktorda değerimi çok iyi buldu.Hatta cumartesi gel keseye bakarız dedi.Bende vajinal bakabileceğini düşünerek(istemediğimden) haftaya yazdırdım randevumu.Rabbim ennnn kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Batlarınızı yazın ki ona göre bekleyelim kızlar.Şurada kaç kişi kaldık ki?Artık topiği kapatalım.Yeni topiklere yelken açalım :)
Hala inanamıyorum Asecim..
Ahh canım çok sağol.. inş güzel haberlerin devamı gelirr..
inanmamakta haklısın.. insan ilk başta şaşkın bi hal alıyor..
kısa bi zaman sonra, bebiş sinyalleri verir zaten orda olduğuna dair.. :)
dediğin gibi, muradımıza erelimde topiği boşaltalım..topluca taşınalımm
Kendine iyi bak canım :80:
cnm benim sabah ben de meraktan hilal gibi okula gitmeden bi açayım bakayım dedim haberi gördüm ama giriş yap yaz derken arabayı kaçırırım(bugün köye gitmeye başladık) die çıkmak zorunda kaldım ama güne bomba başladım inan gözlerim doldu sevinçten rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlere olsun buarada bu gaz son 4 kişiyide hamile kervanına katacak buna inanıyorum..
nazlım yavrum iyiki söyledin emniyet kemerlerini takalım bu gece :) haydi hayırlı ve süper haberlerini bekliyoruz cnm
helloooooo bakmışsın işte müjdeyi almışsınya
Ders çalışıyodum, babam netten bişey yatırmamı istedi girdim.Face baktım miniklerin yazısını gördüm tabiki anında burdayım :)
Minicikumut, canım bana bi güzel doğum günü hediyeside bu oldu :) şükür olsun Allaha aratmadan nasip etti yavrunu size, bende nazlıma katılıyorujm yeğeninin uğru bu.inş hayatınızda hep böyle güzel haberler almanız dilwğimlw.inş bu kez herşey güzel olcak sloganımız bu :)) dr da şaşırır tabi hamileler genelde aceleci sen tuhaf gelmişsindir :) inş sırayla kese, kalp , cinsiyet, 2 l 4 lü tüm sınavlardan alnının akıyla geçemn yavruna kavuşman dileğimle :) darısı sıradaki arkadaşlarıma, nildeme nazlıma sezene aseme :) bu ay 4 haberi birlikte alsak keşkede yüreğimiz gebe kalamayanlarla burulmasa, bu acıyı içten yaşadık biliyoruz çünkü.inş sende uğurlu gelirsin :) çok tebrik ediyorum canım senide eşinide :) mercimeğe iyi bak :) senin pabucunu dama attıkı artık kabul etcen :)
canım uzun amandır bakamamıştım topiğe, güzel bir haber görmek beni çok mutlu etti. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. sıra nazlım, nilde, ase, sezem ve rollede inşallah.unuttuğum kimse kaldı mı?topik kapanacak inşallah az kaldı, yeni kimse de katılmaz aramıza umarım.Allah razı olsun Asecim.Doktorda değerimi çok iyi buldu.Hatta cumartesi gel keseye bakarız dedi.Bende vajinal bakabileceğini düşünerek(istemediğimden) haftaya yazdırdım randevumu.Rabbim ennnn kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Batlarınızı yazın ki ona göre bekleyelim kızlar.Şurada kaç kişi kaldık ki?Artık topiği kapatalım.Yeni topiklere yelken açalım :)
Hala inanamıyorum Asecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?