ayy valla bende gaza geldim yani sorma :)) Canım valla ne güzel olur ya hepimiz şubat annelerinde devam ederiz :))ya maşallah arkadaaşlar bu neeee yaaaaaaaaaaa üst üste hadi candas bizde gidelim tahlile
hayırlı olsun canım çok sevindim..ne güzel haber..ayyy heyecan bastııııı
Canım ya çok süper bi haber oldu valla :) İnş bizde aynı hızla peşinizden takılıp geliriz :) tabi üzlmeyeceksek ... :))aaaaaaaaaa pren çok güzel ceza ile candaş ilk aklıma gelen arkadaşlar destinada hadi inşallah en kötü haziran olur peşpeşe inşallah allah bu sefer tamamına erdirsin.
çok sevindim canım... mevlam kimseyi yarı yolda bırakmasın, kimsenin kucağı boş kalmasın,inşallah hep beraber.bende teşekkür ederim.
Canım benim ya süpersin :) sayfaları okudukça yeni hamileler çıkıyo, muheteşem bi pazartesi oldu :)) Rabbim sağlıcakla 9 ay senle nasip etsin sonrada kucağına alasın/ız... Valla heyecandan klavyede parmaklarım dolandı inanki :))belirtiler vardı canım 2 gündür yatıyorum baş dönmesinden ayaga kalkamıyordum akıntı kasık agrısı vardı eşim hadi dr gidiyoruz dedi ve öyle ögrendik
süpeerr bi habervalla mayıs hayırlı geldi son günlerindede olsa güzel haberleri almak nasip oldu topik şenleniyo arkarkaya alıyoruz haberleri
canım tebrik ederim çok sevindim[/Q
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAGOL
ayyyy cnm tebrik ederim ayağımı sürüdüm anlaşılankaç gün kala yaptırdın şimdi????
bat 31 di canım cumartesi yaptırdım 172 çıktı nasıl sence deger bugun öglen arası bidaha gidip yaptıracam bakalım...
sayfaların sonunu bile okuyamadan yazmam gerek dedimmmm gözyaşlarımaaa hakim olamıyorumm arkadaşlarr çokkk sevindimmm hadiiiiii candaşşş cezaaa daha sayamadığımm bak ben demedimmi şu hıdırellesde bu topik için okumadığım dua yoktu birde haziranda patlıcak demiştimmm ohhhhh allahımmm herkesss kucağına almayıı nasip etsinnn çookkkk tebrik ediyorum benim bebişime kardeşlerr geldiiii:) bende birazdan gitcem doktora hadi insallahh sağlıklıdırdır ve artık riskli dönemi atlatmışızdıırr şimdilik öpüyorumm daha çokkk gecelicez burdan anlaşılann
kızlar benim bu ayda olmadı..
bu sabah teşrif etti kırmızılar
hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun canım ya, umutlar diğer aya inş ...
Ben kendi adıma umutlanmıyorum, beklentim yok valla.Hastalanacağımdan %95 eminim...
%5 lik payı açık bırakayım herşeye rağmen :)
Önemli olan erken gelmeleri değilde gelip terketmemeleri, sağlıcakla gelmeleri inş öncelikle kıtty,pren,asel ve yamatek bu süreci en güzeliyle atlatır sonrada sırasıyla ve vaktiyle bizler..Allah büyüktür, elbet birgün olur diyorum hepimiz adına .....
kızlar benim bu ayda olmadı..
bu sabah teşrif etti kırmızılar
hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun güzelim.doğru zamanda gelmeleri bizim için en güzeli.gelsinler ve bi daha annecikleirni bırakmasınlar. umudumuzu yiritmeyeceğiz bi kere veren allah bi daha verir. ama hayırlı zamanda inşallah
Yamateke canım valla öyle oldu, bu ay bereketliymiş ne güzel :) İnş darısı haziran başına, bizim başımıza :)
Tafcım valla 4 haziranda da bize ardarda 3 tane hamileyim haberi vermek nasip olur.... Ceza,sen ve ben.Aynı gündeyiz ya bakalım bizede kısmet olru mu ..Yani üçümüzden en az birimizin başına konsun en kötü ihtimalde 2 tane olsun... ben kendimi sizler için feda ederim bu da jestim olsun :))
4 haziran.....Hani ben, hani ben((
ard arda bu kadar güzel haberinsana umut oluyo.. sonuna kadar devam etsin inşallah... candas bakarsın 4 haziranda 3 güzel haber alırız senin jest yapmana gerek bile kalmaz inşallah dolar göbişleriniz:)))
bu arada ben eğer 14. gün yumutluyosam yarın yumurtalma günümve çok heyecanlıyım:) daha yumurtlama günümde heyecanlıysam olaki tutarda hamile kaldığımı öğrenirsem ne hale gelirim bilemiyorum.kızlar gün aşırımı çalışayım yoksa hem bgn hem yarındamı çalışayım .(bu arada gün aşırıyı bu yaşıma kadar her sabah diye bilen ben :)))yeni öğrenmiş bulunuyorum ) hergün değil gün aşırı diyenleredi hep bu yüzden anlayamamışım:))
İnş canım ya belli olmaz tabi nasip kısmet işi :)ard arda bu kadar güzel haberinsana umut oluyo.. sonuna kadar devam etsin inşallah... candas bakarsın 4 haziranda 3 güzel haber alırız senin jest yapmana gerek bile kalmaz inşallah dolar göbişleriniz:)))
bu arada ben eğer 14. gün yumutluyosam yarın yumurtalma günümve çok heyecanlıyım:) daha yumurtlama günümde heyecanlıysam olaki tutarda hamile kaldığımı öğrenirsem ne hale gelirim bilemiyorum.kızlar gün aşırımı çalışayım yoksa hem bgn hem yarındamı çalışayım .(bu arada gün aşırıyı bu yaşıma kadar her sabah diye bilen ben :)))yeni öğrenmiş bulunuyorum ) hergün değil gün aşırı diyenleredi hep bu yüzden anlayamamışım:))
İnş canım ama hiç belli olmaz nice imkansızlıkta doğal yollarla oluyor, bir ihtimal neden olmasın ....canım inşallah o bıraktığın %5 lik pay doğru çıkar...
benim zaten aslına bakarsan ihtimal yok gibi..
yine rabbim bilir elbet
yani ben 6 yıldır hiç hamile kalamdım sadece tüp bebek ile hamile kaldım..
ağustos ayında kısmetse dondurulmuş embriyo transferimiz olacak...
o zamana kadar insanoğluyuz işte umut edip yaşıyoruz...
dediğin gibi sağlıkla kucağımıza gelmeleri önemli olan..
inşallah arkadaşlarımız bu defa alacaklar kucaklarına..
sonrada sırayla hepimiz...
4 haziran.....Hani ben, hani ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?