- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.961
canım vaalla insan üzülüyor, ama pes etmek yok yola devam diyelim. ateş ölçme ynetimini bir dene istersen
ASELKUZUM, PREN, HELLO_KITY kızlar hepinizi çooook tebrik ederim..Ne güzel peşpeşe güzel haberleri almışsınız. Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına olsun, içinde banada:)
Hepinize kocaman MAŞALLAH
kızlaaaaaaaaaaarrrrr tebrik ediyorum tekrar tekrar siziiii
hello kity senide çok tebrik ederim canım,valla mayıs sonu inşallah açıldı artık haziranda devamı gelir hamişlerin.kızlar bide bişi sorcam benim küratj sonrası ilk reglim 19 mayıstı şimdi normalde döngüm 1 aydı,yani yumurtlama tarihim sizce tahminen ne zamandır,tutturabilme olasılığım varmıdır bu ay,hamiş kalabilirmyim acaba ??
canım ateş ölçme yöntemini tam bilmiyorum canım sağol desteğin için
çok güzel bir hafta sonu oldu..baya bereketliydi
darısı önümüzdeki haftaya..şimdiden herkese iyi bir hafta diliyorum(pazartesi sendromu)
bu arada sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor..offfffff ne zor şeymiş beklemek bugün kızlardan gaza gelip test almaya çıktım ama açık eczane bulamadım:)bekleyeyim artık 4 haziran cuma gününü:18::18::18::18:
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray ...........................................................................29 MAYIS
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84 ..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
UMUT OLSUN DİYE EKLEDİM HAMİŞLERİ DE. MORAL OLSUN, MOTİVASYON OLSUN DİYE... O MİNİK YARAMAZLARA KAVUŞABİLECEĞİMİZİ UNUTMAYALIM DİYE... HAYAT DEVAM EDİYOR AMA KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDE NE İSTEDİĞİMİZİ HİİİİÇ UNUTMAYALIM DİYE...
kürtaj olalı 9 ay oldu ve ben sanırım tekrar hamileyim aslında hamileyim gebelik kesesi göründü ama bebek göremedik, 7 haziranda gitcem tekrar.
dr gebelik keseside küçük dedi bakalım hayırlısı.
aynı şeyler olcak diye içimde bir his var his mi korku mu bilmiyorum, ama çok rahatım eski panikliğim yok aslında akıntım dışında hiçbir belirtim de yok. bu sefer bana tutunsun sağlıkla doğsun ve sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz umudum yok ama nasip.
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray ...........................................................................29 MAYIS
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84 ..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
UMUT OLSUN DİYE EKLEDİM HAMİŞLERİ DE. MORAL OLSUN, MOTİVASYON OLSUN DİYE... O MİNİK YARAMAZLARA KAVUŞABİLECEĞİMİZİ UNUTMAYALIM DİYE... HAYAT DEVAM EDİYOR AMA KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDE NE İSTEDİĞİMİZİ HİİİİÇ UNUTMAYALIM DİYE...
gerçekten hamile haberlerini uymak moral oluyor, senem ve diğer arkadaşlar bana ilaç gibi geliyordu, inşallah hepimiz için güzel mutlu günler geliyor.
mayis ayi bereketli geldi masallahhhh kizlaarrcok mutlu oldum yaa Allahim nazarlardan saklasin Kittycim ve aselkuzu yurekten tebrik ediyorum insallah darisi topikteki ben ve diger arkadaslarimin basina
citanuray çok sağolasın sende, inşallah inşallah.
dualarım sizinle sizde dualarınızı eksik etmeyelin bakaım 7 haziranda neler olacak.
Hayırlısı olsun Canım. Senin bünye çalışmaya devam, bakalım nasıl bi yaramaz çıkacak artıkBiz de iyiyiz şimdilik, bakalım. Cumaya randevumuz var doktorla, cinsiyeini gösterecek mi acaba. Geçi Hellokity teyzesi kız diyor ama, görücez bakalım Ekliyorum şimdi yeni tarihini. Öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?