Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
destina0409........................................................................?

bebeğim_01........................................................................?

citaknuray...........................................................................29 MAYIS

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

ceza83................................................................................4 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN
taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Kuşuuuuuuuuuummmmm Ya bu ne güzel haber! Neden böyle durgun verdiğini anlıyorum. Ben de böyleydim hatırlarsan. İnsan korkuyor sevinmeye bile di mi. Olsun, biz seviniriz senin yerine bol bol Çok çok çok çokkkkk sevindim. Allah daha güzel haberlerini de nasip etsin inşallah.

teşekkürler senemcim, kalp atışını duysam dicem oda bitmiyor sürekli bişiler, dr kesen küçük falan demeside tabii etkiledi, aynen sende tedirgindin çok şükür ama nar tanemize, valla nartanesi için çok dua etti teyzesi.

ASELKUZUM, PREN, HELLO_KITY kızlar hepinizi çooook tebrik ederim.. Ne güzel peşpeşe güzel haberleri almışsınız. Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına olsun, içinde banada:)

Hepinize kocaman MAŞALLAH

Son düzenleme:
hello kity senide çok tebrik ederim canım,valla mayıs sonu inşallah açıldı artık haziranda devamı gelir hamişlerin.kızlar bide bişi sorcam benim küratj sonrası ilk reglim 19 mayıstı şimdi normalde döngüm 1 aydı,yani yumurtlama tarihim sizce tahminen ne zamandır,tutturabilme olasılığım varmıdır bu ay,hamiş kalabilirmyim acaba??

kızlaaaaaaaaaaarrrrr tebrik ediyorum tekrar tekrar siziiii

kızlar şahsım adına teşekkür ederim çok sağolun başka hamileler görsek içimiz burkuluyor acaba bizde hamile kalacamıyız diye düşünüyoruz, ama burada deli gibi seviniyoruz.
herkese nasip olsun inşallah,

bugün dışarı çıktık alışveriş merkezine gittik ya o ne heryer hamile kocaman kocaman karınlı insanlar eşime diyorum benimde bu zamanlarım olacak mı görecek miyim? eminn kocaman karınlı insanlarda pusetlerde bebekleri görünce bizde bebeğimizi böyle gezdircekmiyiz diye merak ediyordur.
ben geçen seferden dolayı temkinliyim bakalım.

canım valla kürtajdan sonra sanırım biraz dengesizlik oluyor, benim kadar olmasada regl zamanları yumurtlama günleri falan değişkenlik gösterebiliyor, dilersen ovulasyon testi al. ben 14.15 sanıyordum ovulasyon testiyle gördüm ki 17. den sonra hatta bazen 20. günümde yumurtlamışım

canım ateş ölçme yöntemini tam bilmiyorum canım sağol desteğin için

bizim eski sayfalarda taf diye bir kullanıcı var hatun bu işin uzmanı onun yazılarını oku, bildiğim her sabah aynı saatte yataktan kalkmada dil altından ölçüyorsun, ben pek ihtimal vermiyordum ama bir gün gitttiğim dr dedi ateşinde yükselme düşme oldu mu falan yani iyi bir yöntemmiş anlayacağın.

kolay gelsin canım, sağlıkcakla tez zamanda gelsin bebeler

çok güzel bir hafta sonu oldu..baya bereketliydi
darısı önümüzdeki haftaya..şimdiden herkese iyi bir hafta diliyorum(pazartesi sendromu)
bu arada sol kasığıma ara ara ağrılar giriyor..offfffff ne zor şeymiş beklemek bugün kızlardan gaza gelip test almaya çıktım ama açık eczane bulamadım:)bekleyeyim artık 4 haziran cuma gününü:18::18::18::18:

İnşallah canım artık tüm hafta sonlarımız güzel geçer, 4'üne kitlendim sonrada 7'sine. ceza tanışmış olsak dersin ancak bu kadar dua eder, valla kasık ağrısını boş geçme hayırlısıyla inş.
idrarda çıkmaya bilir çıkabilirde ya çrş bir test alsan mı nedir ceza silik çıkar en azından ne dersin.

oyyy oyyy oyyyy neler olmuş neler bu güzel melek annelerimizin topiğinde yaaaa:)))

öncelikle herkeze iyi geceler kızlar...

hello kity canım yaaa nasıl sevindim anlatamam,aynı şekilde aselkuzu,yamakate,pren süpersiniz hepiniz yaa...bende istiyom bende istiyom:))) şimdi kızlar:stres yok, moral bozmak yok, iyi düşünmek var, gülmek hep bebeği düşünmek var ,sağlıklısını ve hayırlısını dilemek var hepinizden bunu bekliyor ve istiyoruz..

ayyyy nasıl heyecenlendım ve sevindim anlatamam yaa biz bir aileyiz ve sanki kardeşim hamile kalmış neyse ben yine yazıcam:)) kızlar hepinizi tebrik ederim,allah sonuna kadar götürmek nasip eder inşallah..ve herşeyi sırasıyla göstersin allahım kese,kalp atışı,test sonçlarını sorunsuz ....kucağınazada sağlıkla alıp şöyle popişine popişine vurup bizi bu kadar niye beklettin kuzummmm demek nasip eder inşallah yüce rabbim..

evet bende istiyorum ama hep diyorumki allahım sen olmayana isteyenede ver..benim bir bebeğim var canım kızım o duyguyu biliyorum ben tattım önce olmayana isteyene ver..sonrada bana ver allahım..bazen yazıyosunuzya çocuğu olupta ona kızan annelere sinir oluyorum diye ..insan oğlu inanın bazen çileden çıkıyor ve elinizde olmadan kızıyorsunuz ve inşallah allah sizlerede nasip edince görüceksiniz sizde yaşıcaksınız nasıl kızdırıyorlar insanı o bacak kadar boylarıyla:)) kurban olurum onu veren allaha...

uzun zamandır yazmıyordum yazmak iyi geldi şimdi:))

bu arada senemcim senden ne haber nasıl gidiyor hamilelik inşallah iyidir bebeğin..
ben bugün regl oldum...listeye eklermisin bat 20 haziran..

listede en son ben olucam sanırım ve kızlar bana gelene kadar herkezin umarım göbüşleri dolmuş olur bende en son kapanışı yaparıımmmmm:))))))))))))

herkeze iyi geceler..

Hayırlısı olsun Canım. Senin bünye çalışmaya devam, bakalım nasıl bi yaramaz çıkacak artık Biz de iyiyiz şimdilik, bakalım. Cumaya randevumuz var doktorla, cinsiyeini gösterecek mi acaba. Geçi Hellokity teyzesi kız diyor ama, görücez bakalım Ekliyorum şimdi yeni tarihini. Öpüyorum kocaman

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray...........................................................................29 MAYIS

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

ceza83................................................................................4 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN
taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Alin84..................................................................................6 HAZİRAN
.
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

UMUT OLSUN DİYE EKLEDİM HAMİŞLERİ DE. MORAL OLSUN, MOTİVASYON OLSUN DİYE... O MİNİK YARAMAZLARA KAVUŞABİLECEĞİMİZİ UNUTMAYALIM DİYE... HAYAT DEVAM EDİYOR AMA KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDE NE İSTEDİĞİMİZİ HİİİİÇ UNUTMAYALIM DİYE...

hamişleri görmek beni bir hamiş adayı olarak çok umutlandırdı ve rahatlattı,çok ii akıl etmişsin..

mayısın bereketi hazirana da yansısın inş...

çok sevindim kızlar sizin adınıza yegenlerime iyi bakın öpüldünüz...

bu arada bizler için dua etmeyi unutmayın

mayis ayi bereketli geldi masallahhhh kizlaarr cok mutlu oldum yaa Allahim nazarlardan saklasin Kittycim ve aselkuzu yurekten tebrik ediyorum insallah darisi topikteki ben ve diger arkadaslarimin basina

listemiz harika gorunuyor pren senide tebrik ederim insallah Allahim kucaginiza almayi nasip etsin.. Senemcim benim kirmizilar gorundu insallah bu aya umutlarimi sakliyorum insallah en kotu gunumuz boyle olsun kizlaarrr.. hey heyy topige bak senlendi..

cuma büyük gün ta taammm :) çok güzel heyecanlar

mevlam hepimize nasip etsin nar tanesini öpüyorum ben.

Asel kuzumm,

Hello kıtty ,

Tebrikler

Kızlar süpersiniz ya, çok sevindim ikiniz adınada.Ne güzel bi haftasonuymuş böyle 2 günde 2 hamile :)
Duygularınızı az çok tahmin edebiliyorum ya, hem mutluluk hem korku.Ama kıtty ninde dediği gibi gzel düşenelim güzel olsun :)) Valla sayenzde süper bi haftabaşo oldu :)))

Cezacım, canım valla az bi kasıklarda ağrı hissediyorum ara ara, göğüslerimde büyümüş.Belimde ağrıyo.Benim ilk hamileliğim bel ağrısıyla gelmişti ama bu bahsettiğim belirtiler geçen aylardada oldu beklentiye girdim üzüldüm.O yüzden ona yorumuyorumda sadece preseedi kullandım ihtimal yükseldi diye hareketlerime dikkat ediyorum hani olurda hamileysem diye... Sende var mı belirtiler ? Canım ya inş güzel haberlerimiz olur hep beraber :) zaten bu ay hello kııty ile asel sevindirdi, arkasıda kesilmezse ver çoşkuyu yani :)))

Yamateke, hastaneye gittin mi anım? bebeğin çok iyi değil mi?

Diğer kızlar sizler nasılsınız ? Bomba gibi bi haftaya başladığımızı düşünüyorum ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…