Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım iyiyim valla. Güzel haberler moralimi yükseltti çok benim de. Daha var beklentilerimiz ya, bakalım Biz de cuma günü doktora gidicez, cinsiyeti öğrenebilirsek öğrenicez. Çok heyecanlıyım.

Evet çok moralle başladık haftaya :) İnş cinsiyetini öğrenebilirsiniz canım.Sen ne hissediyodun ? kız/erkek ?

senem, candas günaydın kızlar
alin o kanama yerleşme kanamasına çok benziyor hadi patlat müjdeyi sen de kanda değerin hemen yükselmemiş olabilir ama azcık yükselmesi bile bize bir işaret olur hadi bugün sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım:18:
ceza, inşallah kanamanın devamı gelmez şakır şakır olana kadar bekleyelim:26:
son 4 gün kızlaaar

Evet çok moralle başladık haftaya :) İnş cinsiyetini öğrenebilirsiniz canım.Sen ne hissediyodun ? kız/erkek ?

Valla dün gece rüyamda gördüm erkekmiş Eşim %70 kız diyor, içine öyle doğmuş. Anlayacağın ikimiz de fena sallıyoruz, birimmizinki tutunca havamızdan geçilmeyecek uzun zaman

Günaydın kuşummmm! Offfff çok heyecanlı günler ya:18:

günaydın arkadaşlar nasılsınız alin cim inşallah sende seninde haberini alırız burdan bu ay herkese ugurlu geldi galiba

merhaba arkadaşlar ben de mayıst 13te arnızda katıldım, 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18 mayısta kürtaj oldum.
rahmim eski haline dönmüş fakat lekelenmem durmamıştı ve malesef çok küçük de olsa pıhtı kalmış ve kürtaj olduğum günden beri kan görmekten piskolojim bozuldu. doktor adetle atılır dedi ve en kısa sürede normal adet döngüme dönmem için cylclo prognova verdi , 21 tane hap ver, o bitince 4-5 gün içinde oluyormuşsun adet, ama sadece bir hafta oldu başlayalı, yani daha adetime çok va. içinizde benim gibi bi durum yaşayan oldu mu?
bir de tekrar çalışmalara başlamak için ne kafar beklediniz?benim doktorum inatla 3 ay diyor, ama 3 ay beklemek istemiyorum ben. bir adet olayaım yeter diye düşünüyorum. zaten ha deyinc eolmuyor, buna iki sene de hamile kalabilmiştim.

rabbim gönlünüze göre verir inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah dr banada kürtajdan sonra 3 ay dedi ama ben ilk adeti bekledim ondan sonrada çalışmalara başladık çok istiyorduk dayanamadık yapıverdik

Canım geçmiş olsun inş en yakın zamanda meleğine yeniden kavuşursun.Bizler genelde 1 adet döneminden sonra korunmayı bıraktık.Dr bana 4 ay korun dedi, ben 1,5 ay korundum.Sen hazırsan rahimde sorun yoksa bence 1 adet yeterlidir diyorum...

Senemcim;
hadi bakalım hanginiz tutturacaksınız :) hadi bakalım kimin tahmini galip gelecek :) bende erkek diye düşünüyorum senin adına ya cumaya hep beraber öğreniriz inş :)

Tafcım
günaydın canım son 4 kaldı bakalım bizde müjde verebilecekmiyiz? birgün biri bana deseydi ki adet günlerini heyecanla bekleyeceksin diye, tövbe inanmazdım ama işte rabbim nelere kadir :))

Prencim
nasılsın ? meleğiede kendinede dikkat et, dr a ne zaman gideceksin diyeceğim ama sanırım sen gününden önce öğrendin biraz bekleyeceksin değil mi ?

Hello kıtty, aselkuzum çiçeği burnunda hamişler sizlerden naber? Dün anneme sizden bahsettiğim.Sevindi dedim ki ilki gibi sevinemiyoruz aksine korkularımız başlıyo dedim.Hamile kalsak dert kalamasak başka dert ama önemli olan hamile kalalım sağlıklı olsunda öyle dert çekelim.İnş bu kez hapinizin yüzü gülecek inanıyorum ben....

Pollyana
sende var mı bi belirti yada hissiyat ....

canım öncelikle geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah dr banada kürtajdan sonra 3 ay dedi ama ben ilk adeti bekledim ondan sonrada çalışmalara başladık çok istiyorduk dayanamadık yapıverdik
canım ya çok tebrik ederim. geçmişi okudum. bu sefer sağlıkla gekr işallah.
bu arada 18 mayıs yazdım, 13 mayıs olcak kürtaj tarhim. anneler gününden bir gün önce de kalbinin durduğunu öğrendim malesef. kendime anneler günü hediyesi bile almıştım.

geçmiş olsun arkadaşım çok zor bir durum inşallah en kolay şekilde atlatırsın
ben de 10 aralıkta kürtaj oldum bebeğim tam o gün 10+0 olacaktı
kürtaj sonrasında bir günlük ped kirletecek kadar kanamam oldu. daha sonra hiç olmadı sadece akıntımın rengi azcık değişikti. 1 hafta sonra kontrole gittim 5mm kadar minik bir kan pıhtısı kalmış rahminde dedi doktor ve bunun atılması gerekiyor dedi bunun için ülser ilacı verdi bu ilaç düşüğe sebep olan bir ilaçmış yani rahim, mide duvarı gibi dokudaki yerlerde yaraları iyileştirici bir etkiye sahipmiş. o ilacı içtim 15. dakikada kıpkırmızı bir kan geldi ped taktım ama akşamına dolmamıştı bir daha da kanamam olmadı ertesi gün doktora gittim kontrol etti o kanamayla atmışsın şuan gayet temiz görünüyor rahmin dedi ve çok şükür ondan sonra bir kanamam olmadı başka bir ilaç da kullanmam gerekmedi kürtajdan sonra 29. günde de adetim geldi. ama ondan sonraki adetim 1 hafta geç geldi yani 1 hafta geç yumurta olgunlaştırdım..şimdi 6. adetimi bekliyorum inşallah hayırlısı olur

Allah bağışlasın kızını maşallah bence de ikinci çocuk düşünülüyorsa aralarına çok yaş farkı girmemeli inşallah Allah gönlüne göre verir
linkler için teşekkürler

Candaş henüz bi belirti yok, yada ben belirti aramak istemediğimden görmüyorum..:26: Allah hayırlısını versin. bekleyip görücez.

Amin TAF çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizim gönlünün muradını verir inşallah. Linkler işine yarar umarım

selam kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum kürtajdan sonra ikinci adetinizi ne zaman gördünüz yani kürtajdan önce kaç gün arayla görüyorsanız o tarihtemi yoksa kürtajdan sonra ilk adetinizi kaç günde gördüyseniz o gündemi gördünüz tam anlatamadım sanırım ama yardımcı olursanız sevinirim

alin84 canım bilmez miyim 9 ay düşünsene beni, kürtajdan sonra regl olmadım yok yapışıklıklık yok pko korkusu vss yani yazılmaz belki bu ama geçen ay artık sıkıntı gelmişti çalışmaktan. allah hepimizin gönlüne göre versin kuşum. Ben yerleşme kanamasına falan inamıyordum ama adetimin 22. ve 26.günü kahverengi akıntı geldi ben dedim bu ayda karavana neyse dr dedi yerleşme kanamasıdır dedi. dur bakalım yaptır bi t kan tahlili yada idrar tahlili.

candaş cım sende ne var ne yok,
bende hiçbişi yok 23 nisan regl tarihimdi akıntım yok, mide bulantısı yok, baş dönmesi yok, azıcık halsizlik azıcık karnım ağrıyor ve göğüslerimde çok hassasiyet yok :) bekliyorum canım ben ne desem boş.

senem allah gönlünüze göre versin merak ediyorum bendeeee

valla cici ben bu konularda yardımcı olamıyorum ilk reglimi 65.günde ilaçla oldum 2. regl ilaçla oldum. 35. günde falandı kendiliğimden regl olmaya başlayalı 3. adetim.

arkadaşlar merhaba sabah açtım pcyi ama bir türlü başına oturupta yazamadım dün doktora gittik şimdilik problem yok ama gene dikkat et dedi dinlenmek en iyi hamilelik geçirme şekli bende günde 2 saatte olsa işe gidebilirmiyim dedim git ama yorma kendini dedi şimdi işe geldim ama ara sıra burda müdürün odası var uyumaya gidiyorum o yemeğe gittiğinde işte benden bu kadar dualarınız için teşekkür ederim,şimdi yeni hamişler beni çok iyi anlarlar bu 12 hafta herkes için risk sizlerde kızlar dikkat edin hatta çalışmıyorsanız evde sürekli yatınnn akıntı başlardaaa çokk oluyor benim bugün 8 oluyor şimdilik azaldı ama zaman zaman gene geliyor rengi konusunda çokk ilaç içtiğim için idrarımda koyuu sarı birde kanama olunca içerde kahverengi akıntı gelebiliyor ama endişelenmeyinn pembe olmadığı sürece korkmayın kızlar,birde yeni bişey daha öğrendim hamişlerin dikkatine boll boll su için idrar yolları enfeksiyonu hamişlerde çok riskliymiş bebişi öldürebiliyomuş hijyene dikkat edin şimdilik benden bu kadar herkese selammmm

Canım bende de bel ağrısı, bildiğin adet için karın ağrısı, göğüslerde hafif şşkinlik var ama bunlar benim kürtajdan sonra adet belirtim oldu.Hani asla da demiyorum ama açıkçası beklemiyorum pek.Ayy ya süper oldu ama bu haber, ani oldu ama güzel oldu seninki :) Bakalım bizim piyangoda kırmızı var bebek mi :) son 4 gün bekliyorum.Ama benim yumurtlama 17. gün oldu ya adette 14 gün sonra oluyosa 5 haziranda olcam sanırım regli.... Aman prof olduk nerdeyse bu bekleyiş sayesinde :))

Canım iyi olduğunuza çok sevindim :) Aman sen yinede dikkat et kendine Allah korusun yani .... Kocaman olmuşsunuz sizde maşallah valla

teyzesi kıtty nın, yamtekenin, prenin, aselin, kıdemli annemiz senemin meleklerini öpüyormuş....

candaşım çok saoll evet artık haraketlerim o kadar yavaşki anlatamam yavaş çekimdeymmiişiz gb:)
sanada az kaldıı hadii hayırlısı ama olcakk içime öyle doğuyor dediğim gb bu ay bu topik patlama yaşıcak dedim ay sonu üstüste geliyor bomba haberler cidden pozitif başladık bu haftaya çokta iyi olduu sen ve cezaa polyanna tafff hadi bakalımm daha unuttuğum varsa kusura bakmayınn bekliyoruzz bizlerr burdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…