Canım iyiyim valla. Güzel haberler moralimi yükseltti çok benim de. Daha var beklentilerimiz ya, bakalımBiz de cuma günü doktora gidicez, cinsiyeti öğrenebilirsek öğrenicez. Çok heyecanlıyım.
Evet çok moralle başladık haftaya :) İnş cinsiyetini öğrenebilirsiniz canım.Sen ne hissediyodun ? kız/erkek ?
senem, candas günaydın kızlar
alino kanama yerleşme kanamasına çok benziyor hadi patlat müjdeyi sen de kanda değerin hemen yükselmemiş olabilir ama azcık yükselmesi bile bize bir işaret olur hadi bugün sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım:18:
ceza, inşallah kanamanın devamı gelmezşakır şakır olana kadar bekleyelim:26:
son 4 gün kızlaaar
Valla dün gece rüyamda gördüm erkekmişEşim %70 kız diyor, içine öyle doğmuş. Anlayacağın ikimiz de fena sallıyoruz, birimmizinki tutunca havamızdan geçilmeyecek uzun zaman
Günaydın kuşummmm! Offfff çok heyecanlı günler ya:18:
merhaba arkadaşlar ben de mayıst 13te arnızda katıldım, 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18 mayısta kürtaj oldum.
rahmim eski haline dönmüş fakat lekelenmem durmamıştı ve malesef çok küçük de olsa pıhtı kalmış ve kürtaj olduğum günden beri kan görmekten piskolojim bozuldu. doktor adetle atılır dedi ve en kısa sürede normal adet döngüme dönmem için cylclo prognova verdi , 21 tane hap ver, o bitince 4-5 gün içinde oluyormuşsun adet, ama sadece bir hafta oldu başlayalı, yani daha adetime çok va. içinizde benim gibi bi durum yaşayan oldu mu?
bir de tekrar çalışmalara başlamak için ne kafar beklediniz?benim doktorum inatla 3 ay diyor, ama 3 ay beklemek istemiyorum ben. bir adet olayaım yeter diye düşünüyorum. zaten ha deyinc eolmuyor, buna iki sene de hamile kalabilmiştim.
merhaba arkadaşlar ben de mayıst 13te arnızda katıldım, 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 18 mayısta kürtaj oldum.
rahmim eski haline dönmüş fakat lekelenmem durmamıştı ve malesef çok küçük de olsa pıhtı kalmış ve kürtaj olduğum günden beri kan görmekten piskolojim bozuldu. doktor adetle atılır dedi ve en kısa sürede normal adet döngüme dönmem için cylclo prognova verdi , 21 tane hap ver, o bitince 4-5 gün içinde oluyormuşsun adet, ama sadece bir hafta oldu başlayalı, yani daha adetime çok va. içinizde benim gibi bi durum yaşayan oldu mu?
bir de tekrar çalışmalara başlamak için ne kafar beklediniz?benim doktorum inatla 3 ay diyor, ama 3 ay beklemek istemiyorum ben. bir adet olayaım yeter diye düşünüyorum. zaten ha deyinc eolmuyor, buna iki sene de hamile kalabilmiştim.
canım ya çok tebrik ederim. geçmişi okudum. bu sefer sağlıkla gekr işallah.canım öncelikle geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inşallah dr banada kürtajdan sonra 3 ay dedi ama ben ilk adeti bekledim ondan sonrada çalışmalara başladık çok istiyordukdayanamadık yapı verdik
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...rika-avatarlar.html?highlight=kk+uygun+avatar
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
TAFcım Allah bağışlarsa 21,5 aylık bi kızım var.Rabbim nasip ederse araları uzamadan yapalım dedik. İlk denememiz düşükle sonuçlandı, şimdi batı bekliyorum işte.
evet haklısın hamile kalmak önemli değil gerisi önemli ama o da işin startı işte..
pes etmiyorum da çok yorudum be arkadaşım ilişki lafı duymak istemiyorum ama bebişe hemen gelsin istiyorum.. ayrıca hamiş değilsem çok yıkılcam sanırım hafif bulantım var göğüslerde hassasiyet ve bu kanama olayını yerleşme kanamasına yordum. hem çok inanıyorum hamiş olduguma hem hiç inanmıyorum.. bi tuhafım işte
selam kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum kürtajdan sonra ikinci adetinizi ne zaman gördünüz yani kürtajdan önce kaç gün arayla görüyorsanız o tarihtemi yoksa kürtajdan sonra ilk adetinizi kaç günde gördüyseniz o gündemi gördünüz tam anlatamadım sanırım ama yardımcı olursanız sevinirim
Canım bende de bel ağrısı, bildiğin adet için karın ağrısı, göğüslerde hafif şşkinlik var ama bunlar benim kürtajdan sonra adet belirtim oldu.Hani asla da demiyorum ama açıkçası beklemiyorum pek.Ayy ya süper oldu ama bu haber, ani oldu ama güzel oldu seninki :) Bakalım bizim piyangoda kırmızı var bebek mi :) son 4 gün bekliyorum.Ama benim yumurtlama 17. gün oldu ya adette 14 gün sonra oluyosa 5 haziranda olcam sanırım regli.... Aman prof olduk nerdeyse bu bekleyiş sayesinde :))[candaş cım sende ne var ne yok,
bende hiçbişi yok 23 nisan regl tarihimdi akıntım yok, mide bulantısı yok, baş dönmesi yok, azıcık halsizlik azıcık karnım ağrıyor ve göğüslerimde çok hassasiyet yok :) bekliyorum canım ben ne desem boş.
arkadaşlar merhaba sabah açtım pcyi ama bir türlü başına oturupta yazamadım dün doktora gittik şimdilik problem yok ama gene dikkat et dedi dinlenmek en iyi hamilelik geçirme şekli bende günde 2 saatte olsa işe gidebilirmiyim dedim git ama yorma kendini dedi şimdi işe geldim ama ara sıra burda müdürün odası var uyumaya gidiyorum o yemeğe gittiğinde işte benden bu kadar dualarınız için teşekkür ederim,şimdi yeni hamişler beni çok iyi anlarlar bu 12 hafta herkes için risk sizlerde kızlar dikkat edin hatta çalışmıyorsanız evde sürekli yatınnn akıntı başlardaaa çokk oluyor benim bugün 8 oluyor şimdilik azaldı ama zaman zaman gene geliyor rengi konusunda çokk ilaç içtiğim için idrarımda koyuu sarı birde kanama olunca içerde kahverengi akıntı gelebiliyor ama endişelenmeyinn pembe olmadığı sürece korkmayın kızlar,birde yeni bişey daha öğrendim hamişlerin dikkatine boll boll su için idrar yolları enfeksiyonu hamişlerde çok riskliymiş bebişi öldürebiliyomuş hijyene dikkat edin şimdilik benden bu kadar herkese selammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?