arkadaşlarbebişim bu sefer gelicek inşallah
çok şükür ya ne kadar sevindim anlatamam dun gittim tahlil yaptırdım 172 çıktı erken yapmama karşı yüksek çıkmış demi
ya maşallah arkadaaşlar bu neeee yaaaaaaaaaaa üst üste hadi candas bizde gidelim tahlile
hayırlı olsun canım çok sevindim..ne güzel haber..ayyy heyecan bastııııı
sgl canım teşekkür ederim yüksek çıkmış demi erken yaptım tedirginim onun için
canım benim çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel devam eder...
çok şükür ya ne kadar sevindim anlatamam dun gittim tahlil yaptırdım 172 çıktı erken yapmama karşı yüksek çıkmış demi
gayet güzel canım....belirti varmıydı canım?gerçekten heyecanlandım..umarım keseyide görüp kalp atışlarınıda duyarsın..
gayet güzel canım....belirti varmıydı canım?gerçekten heyecanlandım..umarım keseyide görüp kalp atışlarınıda duyarsın..
aaaaaaaaaa pren çok güzel ceza ile candaş ilk aklıma gelen arkadaşlar destinada hadi inşallah en kötü haziran olur peşpeşe inşallah allah bu sefer tamamına erdirsin.
çok sevindim canım... mevlam kimseyi yarı yolda bırakmasın, kimsenin kucağı boş kalmasın,inşallah hep beraber.bende teşekkür ederim.
inaşşal hiçbirimiz yarıyolda kalmayız canımerken yaptım ama yüksek çıktı inşallah böyle devam eder yarın bidaha yaptıracam
ceza preni bilmiyorum ama benim kasıklarım hafif ağrıyordu asıl ben böyle yumurta akı gibi akıntım olunca acaba mı dedim, geçen bebeğimde çok çektim dr dr dolaştım dedim bu sefer geç gitcem ama iyi ki erken gitmişim dr ilaç verdi.
senin regl en son ne zamandı, sen ovulasyon takibi yapıyor musun.
belirtiler vardı canım 2 gündür yatıyorum baş dönmesinden ayaga kalkamıyordum akıntı kasık agrısı vardı eşim hadi dr gidiyoruz dedi ve öyle ögrendik
aaaaaaaaaa pren çok güzel ceza ile candaş ilk aklıma gelen arkadaşlar destinada hadi inşallah en kötü haziran olur peşpeşe inşallah allah bu sefer tamamına erdirsin.
çok sevindim canım... mevlam kimseyi yarı yolda bırakmasın, kimsenin kucağı boş kalmasın,inşallah hep beraber.bende teşekkür ederim.
selam nasılsınız kızlar bakalım ya benim hastalığıma 6 gün kala yani dün test yaptım kan testi sonuçu 0.21 çıktı bu ay yine olmadı ya oysa bu aydan çok umutluyduk ya çok çalıştık ama boşunaymış çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo malesef
yaptım canım bu ay 21. gün gördüm kalın çizgiyi ama elimdeki test 22. günde bitti.geçen ay 23. günde yumurtlamıştım..yapamadım gerisini..bakalım sonuç cuma belli olacak..doktora gitmekle ii yapmışsın..herhalde bende giderdim..önlem almak için..en son reglim 28 nisan canım
canım hayırlısıyla inşallah...
ben 2 ay takmıştım o testlere evin içi test dolu, sonra wondfo aldım ve pressed. kardeşim tıp öğrencisi dedi abla stres çok etkliyormuş falan baktım kiloda çok aldım, testleri ve jeli iş yerindeki arkadaşıma vermiştim, saldım bu ay.
21.günden sonra da çalışma oldu sanırım. hayırlısıyla gelsin bebeler cezam
selam nasılsınız kızlar bakalım ya benim hastalığıma 6 gün kala yani dün test yaptım kan testi sonuçu 0.21 çıktı bu ay yine olmadı ya oysa bu aydan çok umutluyduk ya çok çalıştık ama boşunaymış çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo malesef
canım ovulasyon takibi yapıyormusun?belki geç yumurtlamışsındır.ama hamilede değilsen üzme kendini..hayırlı zamanda gelsin bebek ve seni hiç bırakmasın..
cnm çok tşk ederim kasıklarımda ağrı var normaldir demi???
kürtaj olalı 9 ay oldu ve ben sanırım tekrar hamileyim aslında hamileyim gebelik kesesi göründü ama bebek göremedik, 7 haziranda gitcem tekrar.
dr gebelik keseside küçük dedi bakalım hayırlısı.
aynı şeyler olcak diye içimde bir his var his mi korku mu bilmiyorum, ama çok rahatım eski panikliğim yok aslında akıntım dışında hiçbir belirtim de yok. bu sefer bana tutunsun sağlıkla doğsun ve sağlıkla kucağımıza alır ve büyütürüz umudum yok ama nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?