Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bebişim bu sefer gelicek inşallah

çok şükür ya ne kadar sevindim anlatamam dun gittim tahlil yaptırdım 172 çıktı erken yapmama karşı yüksek çıkmış demi

ya maşallah arkadaaşlar bu neeee yaaaaaaaaaaa üst üste hadi candas bizde gidelim tahlile
hayırlı olsun canım çok sevindim..ne güzel haber..ayyy heyecan bastııııı

ya maşallah arkadaaşlar bu neeee yaaaaaaaaaaa üst üste hadi candas bizde gidelim tahlile
hayırlı olsun canım çok sevindim..ne güzel haber..ayyy heyecan bastııııı

sgl canım teşekkür ederim yüksek çıkmış demi erken yaptım tedirginim onun için

Son düzenleme:
sgl canım teşekkür ederim yüksek çıkmış demi erken yaptım tedirginim onun için

gayet güzel canım....belirti varmıydı canım?gerçekten heyecanlandım..umarım keseyide görüp kalp atışlarınıda duyarsın..

canım benim çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel devam eder...

çok şükür ya ne kadar sevindim anlatamam dun gittim tahlil yaptırdım 172 çıktı erken yapmama karşı yüksek çıkmış demi

aaaaaaaaaa pren çok güzel ceza ile candaş ilk aklıma gelen arkadaşlar destinada hadi inşallah en kötü haziran olur peşpeşe inşallah allah bu sefer tamamına erdirsin.

çok sevindim canım... mevlam kimseyi yarı yolda bırakmasın, kimsenin kucağı boş kalmasın,inşallah hep beraber.bende teşekkür ederim.

gayet güzel canım....belirti varmıydı canım?gerçekten heyecanlandım..umarım keseyide görüp kalp atışlarınıda duyarsın..

belirtiler vardı canım 2 gündür yatıyorum baş dönmesinden ayaga kalkamıyordum akıntı kasık agrısı vardı eşim hadi dr gidiyoruz dedi ve öyle ögrendik

ceza preni bilmiyorum ama benim kasıklarım hafif ağrıyordu asıl ben böyle yumurta akı gibi akıntım olunca acaba mı dedim, geçen bebeğimde çok çektim dr dr dolaştım dedim bu sefer geç gitcem ama iyi ki erken gitmişim dr ilaç verdi.

senin regl en son ne zamandı, sen ovulasyon takibi yapıyor musun.

inaşşal hiçbirimiz yarıyolda kalmayız canım erken yaptım ama yüksek çıktı inşallah böyle devam eder yarın bidaha yaptıracam

inaşşal hiçbirimiz yarıyolda kalmayız canım erken yaptım ama yüksek çıktı inşallah böyle devam eder yarın bidaha yaptıracam

inşallah tatlımm. dediğin gibi çok panik olmamak lazım ama bende hiçbişi yok şaşkınlık içersindeyiz eşimle

yaptım canım bu ay 21. gün gördüm kalın çizgiyi ama elimdeki test 22. günde bitti.geçen ay 23. günde yumurtlamıştım..yapamadım gerisini..bakalım sonuç cuma belli olacak..doktora gitmekle ii yapmışsın..herhalde bende giderdim..önlem almak için..en son reglim 28 nisan canım

belirtiler vardı canım 2 gündür yatıyorum baş dönmesinden ayaga kalkamıyordum akıntı kasık agrısı vardı eşim hadi dr gidiyoruz dedi ve öyle ögrendik

kocaları dinlemek bazen ii oluyor:) ya benimde karnım ağrıyorrr..adet öncesi ağrı gibi

selam nasılsınız kızlar bakalım ya benim hastalığıma 6 gün kala yani dün test yaptım kan testi sonuçu 0.21 çıktı bu ay yine olmadı ya oysa bu aydan çok umutluyduk ya çok çalıştık ama boşunaymış çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo malesef

aminnnnnnnnnn inşallah

canım ovulasyon takibi yapıyormusun?belki geç yumurtlamışsındır.ama hamilede değilsen üzme kendini..hayırlı zamanda gelsin bebek ve seni hiç bırakmasın..

canım hayırlısıyla inşallah...

ben 2 ay takmıştım o testlere evin içi test dolu, sonra wondfo aldım ve pressed. kardeşim tıp öğrencisi dedi abla stres çok etkliyormuş falan baktım kiloda çok aldım, testleri ve jeli iş yerindeki arkadaşıma vermiştim, saldım bu ay.
21.günden sonra da çalışma oldu sanırım. hayırlısıyla gelsin bebeler cezam

evet canım.. hayırlı ise gelsin..tekrar aynı acıları yaşatmasın Rabbim...

canım vaalla insan üzülüyor, ama pes etmek yok yola devam diyelim. ateş ölçme ynetimini bir dene istersen

süpeerr bi haber valla mayıs hayırlı geldi son günlerindede olsa güzel haberleri almak nasip oldu topik şenleniyo arkarkaya alıyoruz haberleri
canım tebrik ederim çok sevindim

ayyyy cnm tebrik ederim ayağımı sürüdüm anlaşılankaç gün kala yaptırdın şimdi????

canım ovulasyon takibi yapıyormusun?belki geç yumurtlamışsındır.ama hamilede değilsen üzme kendini..hayırlı zamanda gelsin bebek ve seni hiç bırakmasın..

canım kürtajdan önce 28 günde adet oluyordum kürtajdan sonra 33 günde oldum ovulasyon testlerinden aldım ama tam adetim düzene girince yapayım dedim geç yumurtlama olsa bile değerin biraz yüksek olması gerekmiyomu inşallah canım hayırlı olsun tabiki

cnm çok tşk ederim kasıklarımda ağrı var normaldir demi???

Normal tatlım normal. En çok ağrı şu sıralar olur zaten. Bebişin ben buradayım anneeeeeee diyoooo

Kuşuuuuuuuuuummmmm Ya bu ne güzel haber! Neden böyle durgun verdiğini anlıyorum. Ben de böyleydim hatırlarsan. İnsan korkuyor sevinmeye bile di mi. Olsun, biz seviniriz senin yerine bol bol Çok çok çok çokkkkk sevindim. Allah daha güzel haberlerini de nasip etsin inşallah.

Canıııııımmmm Topik bu ay coştu, tutabilene aşkolsun Çok çok tebrikler. Çok güzel bir haber. Değerin süper maşallah Ay ben listeyi bi yenileyeyim Darısı herkesin başına olsun inşallahhhhhhh!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…