- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.001
kürtajdan sonrA 2.adetimi oldum bugunn işalalhh haziranda güzel haberlerle gelirmmm
ceza, canım adet olana dek umut var :) İnş hayırlı haberler olur ya.Bende belirtiler hep var o yüzden artık onları adet belirtisi sayıyorum.Ama ne yalan söyleyim bu gazla5-10 hamile daha çıksa fena olmaz yani :)
iyi patlama oldu maşallah..kızlar şubat topiğine kaymayın ha:))öyle tabii de bu ağrı kırmızıların habercisi galiba bu arada 4 haziran cumartesiymiş...bakalım 4 kişiyiz sloganımız 4 te 4 yapmaksiyasi particiler gibi oldum..
avatar foton çok şekernerden buluyorsunuz onları ben de öyle hareketli istiyorum bulamıyorum:26:
senin 1 buçuk yaşında kızın mı var senin maşallah şimdi ikinciyi istiyorsun öyle mi?:26:
ceza candaş dur bakalım belli olmaz o işler, şubat topiği ne ceza
valla ödüm patlıyor benim en ufak belirtim bile yok, kasık ağrısı dışında.
Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak kalbini ferah tut ve bol bol dua et...güzel bir pazartesi olacak senin için...
ayrıca 4 te 3 olacak galiba kızlar az önce kahverengi bi akıntım geldi..ben aranızdan ayrılıyorum herhalde:84::84: kırmızı gelinceye kadar emin olmak yok ama..ay kendi kendimi teselli ediyorum
kızlar ümitlenmek isemiyorum ama göğüslerim çok hassaslaştı. dün de daha adetime 1 hafta olmasına ragmen pembe bir akıntı geldi adet olcam sandım ama olmadım
belkiiiiiii ??????
gerçi sanmam ben öyle hemen hamiş olabilecek kadar şanslı değilimm
kızlar ümitlenmek isemiyorum ama göğüslerim çok hassaslaştı. dün de daha adetime 1 hafta olmasına ragmen pembe bir akıntı geldi adet olcam sandım ama olmadım
belkiiiiiii ??????
aaaaayyyy ne güzel olur alin demi???bence olabilirsin bendede bi hafta öncesinden olmuştu o yerleşme kanaması.....
canım bende 9 aya hamile kalabildim. hamile kalmak vallahi mevzu değil önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip büyütebilmek dur bakalım hemen pes etmek var mı.
ayy ciddimisin yaa.. yani kan değil de bir kere acık pembe bir kere de kahverengi bir akıntı oldu hemen kesildi
belkiiiiiii ??????
4 te 4 inş :)) ama olmazsın diye dua ediyorum şimdik sana ....iyi patlama oldu maşallah..kızlar şubat topiğine kaymayın ha:))öyle tabii de bu ağrı kırmızıların habercisi galiba bu arada 4 haziran cumartesiymiş...bakalım 4 kişiyiz sloganımız 4 te 4 yapmaksiyasi particiler gibi oldum..
Bakalım kısmetimiz ne :) Şubat anneleri topiğine kaymayın diyor ceza :))ceza candaş dur bakalım belli olmaz o işler, şubat topiği ne ceza
valla ödüm patlıyor benim en ufak belirtim bile yok, kasık ağrısı dışında.
YaaAllahın izni ile hiçbirşey olmayacak kalbini ferah tut ve bol bol dua et...güzel bir pazartesi olacak senin için...
ayrıca 4 te 3 olacak galiba kızlar az önce kahverengi bi akıntım geldi..ben aranızdan ayrılıyorum herhalde:84::84: kırmızı gelinceye kadar emin olmak yok ama..ay kendi kendimi teselli ediyorum
Hadi bakalım hayırlısı olur inş, birde sen katılırsında grup 4 lenir :)kızlar ümitlenmek isemiyorum ama göğüslerim çok hassaslaştı. dün de daha adetime 1 hafta olmasına ragmen pembe bir akıntı geldi adet olcam sandım ama olmadım
belkiiiiiii ??????
evet kızlar yoksa deliricem meraktann
korkuyu bir kenara atıyorum, hayırlısı olsun diyorum ve yarın gidip bir kan testi yapırıyorummm
dua edin benim için))
belkiiiiiii ??????
ya kıslar bişi diycem ya benim akıntım bayağı fazla..normaldir demibiraz koyu renkli sarı gibi
4 te 4 inş :)) ama olmazsın diye dua ediyorum şimdik sana ....
Bakalım kısmet cidden :) Şubat anneleri topiğine kaymayın diyor ceza :))
Yaa4 te 4 sloganından ayrılmadığını umudediyorum arkadaşım
Hadi bakalım hayırlısı olur inş, birde sen katılırsında grup 4 lenir :)
İnş güzel haberlerle gelirsin canım ....
Senemcim nasılsın ?
Yamateke sen naptın? Dr a gidecektin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?