Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pasiffloraaa canım hayırlısı olsun ağustosa kadar belki kendiliğinden olur. bugün bi arkadaşım tüp bebek yapıyor onada bol şans.

organikşeker diş tedavisi bitti sende gel aramıza,

yumurtlama günlerinde çalışan bacılar rast gelsin.

herkese merhaba...
candas benim karnım ağrıyor tek belirti bu

ceza, canım adet olana dek umut var :) İnş hayırlı haberler olur ya.Bende belirtiler hep var o yüzden artık onları adet belirtisi sayıyorum.Ama ne yalan söyleyim bu gazla5-10 hamile daha çıksa fena olmaz yani :)

ceza, canım adet olana dek umut var :) İnş hayırlı haberler olur ya.Bende belirtiler hep var o yüzden artık onları adet belirtisi sayıyorum.Ama ne yalan söyleyim bu gazla5-10 hamile daha çıksa fena olmaz yani :)

iyi patlama oldu maşallah..kızlar şubat topiğine kaymayın ha:))öyle tabii de bu ağrı kırmızıların habercisi galiba bu arada 4 haziran cumartesiymiş...bakalım 4 kişiyiz sloganımız 4 te 4 yapmaksiyasi particiler gibi oldum..

ceza candaş dur bakalım belli olmaz o işler, şubat topiği ne ceza
valla ödüm patlıyor benim en ufak belirtim bile yok, kasık ağrısı dışında.

avatar foton çok şeker nerden buluyorsunuz onları ben de öyle hareketli istiyorum bulamıyorum:26:
senin 1 buçuk yaşında kızın mı var senin maşallah şimdi ikinciyi istiyorsun öyle mi?:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...rika-avatarlar.html?highlight=kk+uygun+avatar

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

TAFcım Allah bağışlarsa 21,5 aylık bi kızım var. Rabbim nasip ederse araları uzamadan yapalım dedik. İlk denememiz düşükle sonuçlandı, şimdi batı bekliyorum işte.

Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak kalbini ferah tut ve bol bol dua et...güzel bir pazartesi olacak senin için...

ayrıca 4 te 3 olacak galiba kızlar az önce kahverengi bi akıntım geldi..ben aranızdan ayrılıyorum herhalde:84::84: kırmızı gelinceye kadar emin olmak yok ama..ay kendi kendimi teselli ediyorum

kızlar ümitlenmek isemiyorum ama göğüslerim çok hassaslaştı. dün de daha adetime 1 hafta olmasına ragmen pembe bir akıntı geldi adet olcam sandım ama olmadım

belkiiiiiii ??????

gerçi sanmam ben öyle hemen hamiş olabilecek kadar şanslı değilimm

ceza sağol gerçekten çok sağol destek için. en azından işin var yeni ev telaşı yeni bitmiştir seni meşgul edecek şeyler var allah can sağlığı versin, geçen ay senem bana demişti şakır şakır kanama gelene kadar inanamm diye dur bakalım. öyle teseelii etmezsek nasıl geçerdi bunca zaman.

canım bende 9 aya hamile kalabildim. hamile kalmak vallahi mevzu değil önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip büyütebilmek dur bakalım hemen pes etmek var mı.

aaaaayyyy ne güzel olur alin demi???bence olabilirsin bendede bi hafta öncesinden olmuştu o yerleşme kanaması.....

canım bende 9 aya hamile kalabildim. hamile kalmak vallahi mevzu değil önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip büyütebilmek dur bakalım hemen pes etmek var mı.

evet haklısın hamile kalmak önemli değil gerisi önemli ama o da işin startı işte..
pes etmiyorum da çok yorudum be arkadaşım ilişki lafı duymak istemiyorum ama bebişe hemen gelsin istiyorum.. ayrıca hamiş değilsem çok yıkılcam sanırım hafif bulantım var göğüslerde hassasiyet ve bu kanama olayını yerleşme kanamasına yordum. hem çok inanıyorum hamiş olduguma hem hiç inanmıyorum.. bi tuhafım işte

ayy ciddimisin yaa.. yani kan değil de bir kere acık pembe bir kere de kahverengi bir akıntı oldu hemen kesildi

cnm benim ki kahverengi gibiydi diyebilirim...alin ya yrn bi beta hcg baktırsana cnm yaa:79::79::79:

ya kıslar bişi diycem ya benim akıntım bayağı fazla..normaldir demibiraz koyu renkli sarı gibi

kızlar slmm benide listeye ekleyin 11 haziranda hiç adet istemiyorum:)hamileleri tbr ederim bende bu ay çift çizgi ve ertesi günü çalıştım ayaklarımı diktim herşeyi uyguladım inş. hamileyimdir yaaa hello kity e çok sevindim bana umut oldu.arkadaşlar bende kürtajdan sonra kist oldu ginera diye bi ilaç kullandım bir ay boyunca omu beni etkiledi olmuyor normalde düşügün kıçı içerdedir derler:)) senem hemen hamile kaldı ben önceki gebeligimde istedigim ay oldu ay mantık erdiremiyorum Rabbim büyük.

yarın bi kan tahlili yaptısana canım ay sende bu haberi mayıs kapanmadan ver bakalım ama ne diyoruuuz öncelikle hayırlısı olsun.yerleşme kanamsıdır belkide sen şimdi heyecan yapma yarını bekle bakalım öpüyorum iyigeceler

evet kızlar yoksa deliricem meraktann

korkuyu bir kenara atıyorum, hayırlısı olsun diyorum ve yarın gidip bir kan testi yapırıyorummm

dua edin benim için ))

4 te 4 inş :)) ama olmazsın diye dua ediyorum şimdik sana ....
Bakalım kısmetimiz ne :) Şubat anneleri topiğine kaymayın diyor ceza :))
Yaa 4 te 4 sloganından ayrılmadığını umudediyorum arkadaşım
Hadi bakalım hayırlısı olur inş, birde sen katılırsında grup 4 lenir :)
evet kızlar yoksa deliricem meraktann

korkuyu bir kenara atıyorum, hayırlısı olsun diyorum ve yarın gidip bir kan testi yapırıyorummm

dua edin benim için ))

İnş güzel haberlerle gelirsin canım ....

Senemcim nasılsın ?

Yamateke sen naptın? Dr a gidecektin ?

Son düzenleme:

Canım o yerleşme kanaması olabilir kızların da dediği gibi. Herkeste olmuyor ama olan da çok var. Bebek rahime yerleşirken kılcal damara denk gelirse minik bir kanama oluyormuş. Tam da zamanı. Hadi inşallah!

ya kıslar bişi diycem ya benim akıntım bayağı fazla..normaldir demibiraz koyu renkli sarı gibi

Normal Tatlım normal. Bende hala devam ediyor akıntı. Vajinanın girişini kaplayan mukus tıkacı mıymış neymiş, ondan oluyormuş. Koyu renkli, kaşıntılı ve kokulu değilse sorun yok. Koyu renkten kastım kahverengi falan. Sarı normal yani.

Canım iyiyim valla. Güzel haberler moralimi yükseltti çok benim de. Daha var beklentilerimiz ya, bakalım Biz de cuma günü doktora gidicez, cinsiyeti öğrenebilirsek öğrenicez. Çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…