Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minikler, anlatımın süper oldu ağzına yüreğine sağlık.hiç önemli değil hepimiz kadınız :) rahatladım tamamen :) valla oh :)) merak ettim canım bu iğne olayı kan uyuşmazlığı olanlar için mi ? aklımızda olsun başına gelen olursa uyarırız.şey demişşsin ya kimsenin beğenmediklerini beğendiğimize göre sorun bizde , hakketen öyle herhalde :) ama azınlıkta olsak doğru yoldayız kesin :) banada sordular geçen kızda erkekte emek ama 2. değişebilir dedim, öküzün trene baktığı bakış misali :) annem diyor emek ettiler ama haketti simi diye, ki annemde beğenmezdi başta.kadınlarda diyo allah görmüyomu emek ettiğinizi o da isminmin içinde olur emek filan boşverde allah kitaplı olsun isim :) gülermisin ağlarmısın :) benim için değerli olan insanların fikirleri önemliydi ve hemen hepsindende onay aldım beğeniyle eğer bişey deseydiler değiştirmeyi düşünebilirdim . babam çok siyasi diyo ama ben o kısmını düşünmüyorum bence siyasi değil, yalnız çocuk iktisat okursa annen allah belanı versin koyduğun isme bak diyebilir :)) uzattım yine affet ...

Minicikumut, canım dr da çelişkide kalmış şaşırmış tabi :) ama doğrusunu düşünmüşsün 1 hafta sonra git için içini yemesin, sen bizim ilk göz ağrımızsın annesi olması bebeği nasıl bulcaktık, ne kadar atsak yine atanayız annelerimizin pabucunu dama :) allaha emanet olun akıllı akıllı büyüsün mercimek :))

rolle, canım duygularını tahmin edebiliyorum ama tek ben kaldım deme.biliyorum çok zor ama inş olacak sıra sana gelecek. yavrular bizi o kadar üzüyo ki teselli bulmada zorlanıyoruz. bizim kaderimizde var güçlü olmak, çok insa bu acıyı bilmezken biz yaşadık başa çıktık minicikte olsa yavrunun bedenden kopuşunun zorluğunu en iyi biz biliriz, allahım en yakın zmanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin. yanlış hatırlamıyosam seninde 1 yılına yaklaştı değil mi denem süren ? tedavi filan denemeyi düşşünmüyomusun ? bekelemek daha zor çünkü.

ceza, canım şimdi hatırladım, hepimiz aynı yollardan aynı korkulardan geçiyomuşuz demekki gerçekten.kolay yada zor olmasınında farkı olmaz urda galiba, birkez daha kaybetmek düşüncesi hepimize ağır.ama şükür rahatladım sayenizde, ya diyorum bende bu kız nerelerde özlettin valla kendini :) deniz nasıl annesi ?

nurayım, canım annen giderken hüznünün arasında seni güldürebildiysem ne mutlu bana :) ama öyle valla ya ortada olursa dedim :)) ya varya bizim ailede genel bi muzurluk var annem babam kardeşlerim şans bu ki eşimde :) herkes birbirine gülüyo muzur diye gelen kırılıyo, o yönüm burda belli olmuyo o ayrı.neyse şimdi baktım 8. haftada bebek soldaymış canım , neydi sol ? bakalım ordaki işaret ne :) allah kavuştursun inş annene, peki bu yaz gelebilcekmisiniz Tr. ye ?

lone, canım k.validenle aranızın düzelmesine çok sevindim bebeklerin bide bu uğru varmış hakketen.benim görümce ve k.validede melek oldular.bide benden korkuyolar galiba çocuğu kızarda göstermem diye, ama yoktur öyle bi huyum ben sevmiyosam çocuğu nye uzaklaştırayım değil mi ? neyse salihle güzel vakitler geçiriyomuşsunuz ne güzel amaşallah, emdiği sütlerde yarasın inş :) rapor olayında inş vazgeçmezler.ne kadar vakit geçirirseniz birlikte o kadar iyi .

datlum, canım haklısın çok dinlememk gerek.korkuyoruz sonra, ya bu arada isminizi çok beğendim ben.eşimle bizde Tuğra ismini çok beğeniriz, Alp'le de çok yakışmış.nedense kimseye beğendiremiyoruz isimlerimizi, sanki onlarınki çok güzel.bizde eşimin ailesiyle çok zıttız bu konuda onlar hep eski simler koyar, modern isimler onlara çok uzak. geçen bende emek dedim kahkaha attılar, onlara sorup koycam sanki.ya bide geçen bi bayanla konuşuyoruz diyor ki 2. ismede k.validenin adnı koyarsın hayır asla dedim ama neden demezsin koyarsın dedi, k.validemin ismi dünyada en sevmediğim siimlerden biridir, tanışmadan öncede sevmezdim.çok sevdiğim 2 teyzeminde ismi aynı ama sevemiyorum o zman anneninkini koy diyo, ya hayır biz anne baba adı koymayacağız diyorum.ne taş kafalar. bide söyleyen kadını görsen nasıl modern, sanki mecburum ya.neyse özet olarak ismi süper Alp Tuğra nın :) hem çift olarak kullanımıda kolay :) hayırla inş :)

Rolle;Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Seninle beraber bekleyen bir kaç arkadaşımız daha kaldı ama İnşallah bu ay hepiniz hamile kalacaksınız ve bu topiği kapatacağız.

Cezacım; gelişin gerçektende hoş oldu.HOŞGELDİN..Teşekkür ederimm.

Nuraycım;Allah kavuştursun anneciğine.Allah canınızı sağ etsin İnşallah yine kavuşursunuz.Yeğenimin uğuru gerçektende.Ama kuzucuğumda Hatay'a döndü,bizim içinde hasret günleri başladı.Çok özleniyor gerçektende.

Lonecim sende hoşgeldin,mutluluğumu paylaştığın için teşekkür ederim.Salihte büyümüştür iyice.Temmuz bebeklei genel olarak huysuz sanırım.Bizimkide acayip anneci.Memesiyle bütünleşmiş durumda annesinin.

Datlum;Gerçektende buranın maneviyatı çok yüksek.Hiç görmediğin birinin hamileliği rüyana giriyor baksana.Güzel dileklerin için Allah razı olsun.Allah snada evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin.Değerler sınırda çıksa etkilenebilirdim belki ama çok şükür iyi çıktı

Candaşım;ne kaldı ki kontrole sadece 6 güncükAllah nasip ederde ileriki gebelik haftalarını görürsek Ankara'ya detaylı ultrasona geliriz ve o zaman hep Emekciğimi hemde annesini görmüş oluruz

Kızlar günaydın.......

Şimdi tek tek yazayım:

Minicikumut fıstığım değerin güzel çıkmış. Hep böyle güzel haberler ver bize inşallah.... Hatayı özledim biliyor musun? Ablan da dönmüş Allah kavuştursun...

Ceza canım benim ayağımın şişini sormuşsun hiç şişemiyor çünkü şişmeye zamanı yok ki hep yatıyorum... Sen ne zamana kadar çalışacaksın canım?

Minikler canım bulduğumuz isimler güzel canım. Kafamızı karıştırmıyoruz Allahtan biz. Bu arada Lone de sormuş ben hataydan 45 günlük heyet raporu aldım. Peki bana eğitim ödeneği yok mu? Ben de şimdiden plan kuruyordum:)) ben de sütyensizim baştan beri benim de büyümedi fazla dediğin gibi 1 beden büyüdü...

Günlük Allah kabul etsin mevlidinizi. Kızçede anaokuluna gidiyormuş çok iyi olacak inşallah...

Candaş isim konusunda inşallah o zihniyet kalkar bizim de osmanlıca hocası vardı Allah rahmet eylesin vefat etti sonra. Kara kaplı defteri vardı her ders geldiğinde defterini çıkarır listeyi de alır her hafta osmanlıca okuturdu her hafta da önce Devrim sonra Evrimi okuturdu. Kendi milliyetçi idi fanatik. İşin tuhafı da Evrim de baş örtülü bir arkadaştı. Unuturdu yine her hafta kaldırırdı onu yine de. Kız da kısık sesle okurdu her hafta... İnanıyorum ki bu zihniyet değişir.

Datlum bayıldım isme benim büyük oğlan da Cihan Buğra ya, bir ara ben de düşünürdüm oğlum olursa Tuğra olabilir bir ismi diye... Ama sonra dr mizin ismine karar verdik Ahmet Arda...

Hellom ne yaptın sünnet işini?

Hilal canım 3. sınıf rahat demişsin sevindim senin adına...

Ase canım bu ayı atlatma canım sakın nerede olursa olsun değerlendir:))

Sezen yazmamış epeydir?

Nazlım bu 4 yumurtadan 2 bekliyoruz ... Çalışmalar için de hazırlıklar süper. Biz 26 haftadır unuttuk o işleri nasıldı ?:) Sonradan da zorlanırız kesin...

Lone canım benim inşallah verir olmazsa psikologdan al ben öyle yapmıştım doğum sonrası sendromu hatta ben o zaman heyeti psikolog önerisiyle almıştım. Zaten yalan da olmadı eşim o sene istanbulda doktoraya başlamıştı ben edirneye dönecektim bebecikle. Depresyona girmiştim vicdanım rahat... Salih paşaya da maşallah annesi çözdü bu emzirme işini... Bu arada ben de sipariş ettim Tracy hoogg u ...

Rolle canım benim sen de talep etmiştin tefriciyeyi arkadaşlar da uygun görürse başlayalım sana da olur derlerse ben 500 okurum... Bence de iyi bir dr ye git gerekirse bir ucundan başla...

Nurayım canım Allah kavuştursun. Esat artık ele kola gelir... Güzel güzel büyüt bebişi... Bol bol gezdir markete her yere götür. ne kadar çok şey görürse 2 yaşa dek özellikle o kadar akıllı olur...

Bana gelince ben de kayınvalidemin yanına döndüm büyük görümcem işe başladı. cumartesi küçük görümcem de denizliye evine dönüyor tenhalaşır bura. Eşim ve oğlum da 10 günü geçti Hatayda. Dr kontolüm 17 sinde. Bebiş arada dikişlere tekme atıyor ama dikiş olmasa sorun olurdu diyorum dr de demişti iyi ki atmışız dikişi...

Unuttuğum varsa affola...

Candaşım kuzum doğum gününü kaçırdım ... Doğum günün kutlu olsun seneye bebişinle kutlayacaksınne güzel...

Candas benim ekimde senesi olacak.Doktor bir tedavi vermedi 1 sene deneyin dedi.Birde vitamin verdi elevit.Kizlar bir istah aciyor sizde oldumu bilmiyorum evi devi yiyorum.Hamile kalamazsam yaglarim ve ben mutlu mesut otururuz artık :))
Chnb Allah razi olsun dua okumak istemen bile cok mutlu etti.Cok sevinirim okursan.Ben de okumak isterim size ama tefriciye dediginiz uzun bir dua mi? 500 tane nasil okuyorsunuz?Ben yasin, nazar dualari vs. okuyorum tefriciye duymamistim.Lutfen bu konduaki cahilligime verin..Calistigim icin birtek gece vakit oluyor.
Bir link buldum bir yanlislik olmasin bu dua mi?
Salat-ı tefriciye nedir nasıl okunur? | Rabbe yöneliş - dua dostluğu
Lone cok sevindim barismak, guzel baslangiclar iyidir. Masallah bebiste buyuyor.Cok merak ediyorum hepinizi.Resim konuyor sanirim forumda ama hic kurcalamaya vaktim olmadi.
Allah evlat bekleyenlere hayirlisini versin, hamislerin de bebegine saglikla kavusmasini nasip etsin.

Chnb ablacım ; esgeçmek, pasgeçmek, atlamak yok
kafaya koydum vallahi..
hayırlısı bakalım...
kendinize iyi bakın annesiii:79:

sezen nerelerdesinnnn?

rolle dua okunursa, bende alırım canımm

chnb 600 (bitti)
candaş 500 (bitti)
minikler 300(bitti)
sezen 300
nillde 300 (bitti)
ceza 300
nuray 250
hello 350 (bitti)
nazlım 200(bitti)
hilal 200 (bitti)

kızlar bitiren varsa, yazabilse de eklesem.. hatta boştayım,kalanlardan okuyabilirimde..

Ase yok yok pas yok bu ay... Havada karada nerede olursa

Rolle adın ne istersen özelden yaz ismine dua edeyim... Evet kısa bir dua...

minicikumut, 6 gün geçer giderde geçerken sana sormak gerek :) özelliklede kalp atışı için vakit geçmek bilmiyo sanki :) inş güzel olsunda, ooo nasıl sevini,riz valla teyzesiyle tanıştırmış olurum bebeği :) valla hamileyim dediğinde ilk aklıma bu geldi minicikle tanışırız biz diye :)) bende senin minik yavrunu severim karnında :) inş gelsin o günler çabucak.

rolle, canım inş ekime dek mucizen seninle olur müjdeni verirsin bizlere, beklemek çok zor biliyorum anlıyorum allah aratadan nasip etsin inş sağlıcacakla.eleviti bende içiyorum sanırım açıyor iştahı.bebek gelcek gelsinde yeterki tombik annesi olsun değil mi :) tefriciye okuncaksa bende alırım canım.

ase, canım kızlara msj atalım istersen bitmediyse ona göre okuyalım.duasını yapmadan insanında içi rahat etmiyo.

chnb, ablacım çok teşekkür ederim doğum günüm için, inş güzel olur herşey. sende eşinle oğlunu göndermişssin, allah kavuştrsun.doğuma dek ordamısın ? k.validenler samsunda değil miydi ? ben mi karıştırdım acaba ? isim konusunda haklısın ablacım bende kızıyorum o ayrıma ve inanıyorum ki bende bu sıkıntı bitecek.zaten çok saçma, isimle yargılanmamlı insan.dediğin gibi ismi uçlarda olup farklı yaşantısı olan insanlar çok.inş bizimkide sıkıntı yaşamaz ilerde.

okullar açıldı, topik duruldu :) ee haliyle ilk günlerde normal, ilerleyen günlerde eski formumuza kavuşuruz :) öptüm hepinizi.

O günleride görürüz be Candaşım İnşallah.

Eleviti doktorumda önerdi bana.Kilo aldın mı sen Candaşım?

Chnb abla;İnsan evini özler tabi ki.Şehirlerden çok mekanlar özleniyor,aranıyor.Yeğenim uzakta kaldı artık..Özlemide çok büyük tabi..

inş canım geçecek hayırlısıyla güzel haberlerle. Bizde elevite 8. haftada geçtik. sen deyince tartıldım evet almışım hemde 2 kilo :) almadım sanıyodum ama yanılmışım :)

Ase canım ben cezayla nuraya faceden msj attım dualar için, bitti mi diye.yazarlar sana.sezenin face i yok ondan yazmadım.

Anlattığın kadarıyla doktorun bu 2 kiloyu çok bulabilir Candaşım.

İçimden geçeni tekrar söyleyim.Emek erkek gibi geliyor bana.

Sağlıklı olalımda kilolar verilir İnşallah

Ahh canım yaaa.. çok teşekkür ederim..
hemen yetişirr canım benimm sağolasın...
bu arada aldığın 2 kilo yediğinin kanıtıdır.. annenler boşuna takılmasın her ay sana :)
ilk 3 ay , ayda 500gr alınır ortalama.. ideali o yani..

cANDAŞIM KAYINVALİDE SAMSUNLU AMA İstanbulda oturuyor. Koşuyolundayım şimdi.Eşim orada kal doğuma dek diyor.korkuyor Hataya dönerken uçakta ya da orada bir şey olursa diye...

Senin eşinin de becayişi olur inşallah çok zor ayrılık...

İsimler etiket olmamalı. Ama 2. ismi iyi düşün kuzum cinsiyetini net belli eden bir isim olsun bence. Ömür boyu sıkıntı yaşamasın...

Kızlar merhaba annemler bizde olduğu için vakit bulup giremedim uzun zamandır..inşallah herkes iyidir..
Minicikumuuuuttt bebişim senin hamile olduğunu okudum hayalmiii...çok şükür canım..Allahım tamamına erdirsin..Herşey gönlünce olsun inşallah..Darısı tüm isteyenlere..bizim çalışmalar yattı gibi..annemler bizde malum..hayırlısı artık..
Asemm duanı bitirmek üzereydim..annemler gelince kaldı bu gece bitiririm inş. canım..beni okudu say.
Ben kaçar kızlar, yeğenim burada meraklı bi genç görmesin yazdıklarımı

Chnb ablacım ; esgeçmek, pasgeçmek, atlamak yok
kafaya koydum vallahi..
hayırlısı bakalım...
kendinize iyi bakın annesiii:79:

sezen nerelerdesinnnn?

rolle dua okunursa, bende alırım canımm

Allah razi olsun asecim.Bana ozelden ismini yazarmisin?Bende elimden geldigince okurum.
Calistigim icin birtek gecelerim var.Allah dualarimizi kabul etsin.

Son düzenleme:
selam kızlar bugün okul yerine hastaneye gittik çalışabilir raporu için dr. usg de baktı bi hafta önde çıktı bebeğim ama sata göre 31 haftalık ve senin için avantaj sat dedi ona göre verelim raporu haftaya gel dedi cumaya tekrar gideceğim buarada bebeğin kordonu boğazında bir tur atmış duruyor ama bu hemen her bebekte olur normal dedi iki haftada kontrol olman lazım, ister dr.una git ister bize gel dedi babamız telaşlandı biraz ama haftaya kendi dr.umuza gideceğiz bakalım o ne diyecek

rolle cnm dua okuncaksa bende süreye göre 300 alırım ismini özelden yazarsın..

sezennnnnn çalışma yatmasın kuzum bende kayganaar varken çalıştım kazandım :) es geçme gece gündüz fırsatını yakaladığında sıkıştır araya :) bu veletlerin ne zaman lütfedeceğini bilemeyiz belki macerayı heyecanı seviyordur

chnb ablacım eşin haklı bu durumda yolculuk seni de ahmet ardayıda rahatsız edebilir rahatın iyiyse az kaldı abla biraz daha sabır.. büyük oğlun biraz zorlanır ama sonrasında telafi edersin abla

minicikumut bir hafta sonrasına kendi isteğinle beklerim dediğin için bu alkışlar senin için genelde üzüleceğimizide bilsek sabırsız oluyoruz ama ben de sabretmeyi öğrendim artık sanırım :) haydi bakem kapıyı açtın cnm arkası gelsin inşallah senden de hep güzel haberler duymak nasip olsun cnm

çok sağol sezenim..Allah kabul etsin canım.. duasını yapayım artık..
sen nasıl oldun, iyimisin?
hiç girmez oldun.. bu meraklılardan her yerde bi tane oluyor zaman zaman numunelik
bu arada bu ayı esgeçmeyesin.. bu ay yatmasın ltfn bak kaç kişi kaldık ki.. bakarsın aynı ayın anneleri oluruz hepimizz ona göre
kendine iyi bak canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razi olsun asecim.Bana ozelden ismini yazarmisin?Bende elimden geldigince okurum.
Calistigim icin birtek gecelerim var.Allah dualarimizi kabul etsin.

teşekkür ederim rolle..
benim duam bitmek üzere zaten canım..sağolasın..
eğer başlanacak olursa bende senin için 400 tane okurum..

Ehh o zaman Maşallahlar Ali Kerem'e annesi

Bu süreçte öğrendiğim en büyük şey sabır oldu sanırım Minklercim.Olumsuz şeyler duymak istemiyorum artık.Hem çarşambaya ne kadı ki 5 güncük

İnşallah Eylülde hamile patlaması yaşarız Miniklercim.Siftahı benden bereketi Allah'tan

Kabızlık problemim var ne önerirsiniz arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…