O günleride görürüz be Candaşım İnşallah.
Eleviti doktorumda önerdi bana.Kilo aldın mı sen Candaşım?
Chnb abla;İnsan evini özler tabi ki.Şehirlerden çok mekanlar özleniyor,aranıyor.Yeğenim uzakta kaldı artık..Özlemide çok büyük tabi..
inş canım geçecek hayırlısıyla güzel haberlerle. Bizde elevite 8. haftada geçtik. sen deyince tartıldım evet almışım hemde 2 kilo :) almadım sanıyodum ama yanılmışım :)
Ase canım ben cezayla nuraya faceden msj attım dualar için, bitti mi diye.yazarlar sana.sezenin face i yok ondan yazmadım.
Chnb ablacım ; esgeçmek, pasgeçmek, atlamak yok
kafaya koydum vallahi..
hayırlısı bakalım...
kendinize iyi bakın annesiii:79:
sezen nerelerdesinnnn?
rolle dua okunursa, bende alırım canımm
Kızlar merhaba annemler bizde olduğu için vakit bulup giremedim uzun zamandır..inşallah herkes iyidir..
Minicikumuuuuttt bebişim senin hamile olduğunu okudum hayalmiii...çok şükür canım..Allahım tamamına erdirsin..Herşey gönlünce olsun inşallah..Darısı tüm isteyenlere..bizim çalışmalar yattı gibi..annemler bizde malum..hayırlısı artık..
Asemm duanı bitirmek üzereydim..annemler gelince kaldı bu gece bitiririm inş. canım..beni okudu say.
Ben kaçar kızlar, yeğenim burada meraklı bi genç görmesin yazdıklarımı
Allah razi olsun asecim.Bana ozelden ismini yazarmisin?Bende elimden geldigince okurum.
Calistigim icin birtek gecelerim var.Allah dualarimizi kabul etsin.
minicikumutbir hafta sonrasına kendi isteğinle beklerim dediğin için bu alkışlar senin için genelde üzüleceğimizide bilsek sabırsız oluyoruz ama ben de sabretmeyi öğrendim artık sanırım :) haydi bakem kapıyı açtın cnm arkası gelsin inşallah senden de hep güzel haberler duymak nasip olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?