Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikumut; canım meyvelerden armut, kayısı, erik iyi gelir..
aran varmı bilmiyorum; bamya da çok iyi

Eylülde hamile patlamasıı yaşarız fikri hoşuma gittiii hadi bakalımm, göreceğizz
kendine iyi bak annesii..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yemediğim meyve yok gibi birşeydir Asecim.Yiyorum ama olmadı yarın sabah kuru kayısıyı denerim.Eylül bizim topikte sonbahar değil ilkbahar olsun İnşallah.

Bat ne zamandı senin?

Sezen kızlara katılıyorum ertelemeeeeeeeeeeeeee...

Minikler canım dr önemli değil demiş kordona... Ben de kuzu kuzu kalıyorum burada...

Rolle canım ben yattığım için zamanım oldu bitirdim 500 tane Allah kabul etsin bitirdim diyenlri yaz bir yere unutulyor...

minicikumut cnm her sabah aç karına ilaç gibi bir iki kayısı kurusu ye bunu üç ayın doluncaya kadar alışkanlık haline getir çünkü kullandığımız ilaçlar kabızlık yapıyor benim kanamalara kadar ilerlemişti ama geçti son üç ayda tekrar kabızlık olur deniliyo ama bende ishal başladı bugün dr.a sordum bir kez wc olduğu için önemli değil üç dört kez olursa gel antibiyotik vermemiz lazım dedi.. buarada ben mısırı çok severim mevsimi geçiyor ama haşlayıp dondurucuyada atabilirsin anında ishal yapıyo :) ama en mantıklısı her sabah kuru kayısı ve güne yarım bardaksu ile başlamak bide yemeklerden yarımsaat önce su içmemi önermişti dr.um..

Yemediğim meyve yok gibi birşeydir Asecim.Yiyorum ama olmadı yarın sabah kuru kayısıyı denerim.Eylül bizim topikte sonbahar değil ilkbahar olsun İnşallah.

Bat ne zamandı senin?

ewt sabah kayısı, üstüne ılık-sıcak su içmek iyi geliyor..
rutine bağlayınca iyi olur, çünkü gebelikte çoğunluğun şikayetidir kabızlık..özellikle demir ilacı yapıyor..
bat 22 eylül canımm

Asecim,Miniklercim teşekkür ederim deneyim bakalım.Zaten bağırsak problemim hep var.Gebelikten önce form çaylarıyla çıkabiliyordum tuvalete şimdi onlarıda içemiyorum.Miniklercim şu aşamada bile hafif kanama oluyor.Doktor bir şurup öerdi ama içmek istemiyorum.Karnım gaz dolu olduğu içinde rahatsızım tabiki.

Mısırda pek fayda etmiyor beni Miniklercim.Ama yinede onuda denerim olmadı ne yapayım.

minicikumut, haklısın dr a fazla gelebilr, ya enteresan olan dr benim hiç ne kilomu ölçtü ne tansiyonumu.sanırım hastanede 10. haftaya dek bakıldığı için dosya açmıyolar hamilelere, muayenehanesinde açarlar artık.bide geçen haftalarda tartılmıştım 58 çıktım, 2-3 gün sonra yeniden tartıldığımda 56 olmuştu.arada şişiyoda olabilirim.ama kiloysada dikkat etcem artık onun için kendim için değil.ve dediğin gibi dilerim eylülde patlama olur bereketli gelirsin inş :) ve bu arada dün nide arado, seni çok çok tebrik ediyomuş, hissediyorum demişti haklı çıktım ve çok sevindim dedi :) gelince kendide yazar zaten.ve seni merak ettiği için aramış :) gerçekten hissetmiş demekki :)

ase, canım rica ederim ne demek.ya ağzını öpeyim diycem komik olcak :)) valla ya bide yemyo diyolardı demekki yiyomuşum diyene cevabımı buldum artık :) yolculuk bu akşammı ?

chnb, anladım ablacım bende öyle tahmin etmiştim doğum dek kalman daha iyi olur haliyle, inş bebeinle beraber çok sağlıklı mutlu huzurlu dönersiniz hataya :) oğlun özellikle çok zorlanır ama olsun akıllı bi abi o, anlar seni. isim için evet etiket hoş değil, 2. ismi değişcek galiba zaten.dediğin gibi net bi isim olursa çocuk için çok iyi olur.Aksi gibi benim beğendikleriminde cinsiyeti belli değil, Bera yı beğendim geçen, bi sahabe adıymış.erkek aslında ama berrayla karışma ihtimali yüksek.bera denincede erkek ismini anmsatmıyo, 2. isim için çok ders çalışcaz artık.Miraçta büyük ihtimal olmayacak gibi.cinsiyeti inş haftasonu öğrenirsek ona göre bi yoğunlaşırız isim için.

sezen, canım çok üzüldün ama pes etmek yok yola devam , inş gelecek bebeğin.misafirler

Candaşım ilk 12 haftada 1 kilo alımı normal diye biliyorum.Bazen ödem oluyor gerçekten ondan farkediyordur.Sağlıklı olunda doktorda hoşgördükçe kilodan yana sıkıntı olmaz Candaşım.Zaten sağlıklı besleniyorsun.Sabah ceviz yerken aklıma sen geldin.Annemlerde hergün ceviz yemem konusunda ısrarcı.

Bende bulantılar başlayana kadar yiyebildiğimi yiyeyim düşüncesindeyim.Ama bunlarda bana kilo olarak dönebilir.İnşallah hiiç bulantım olmazda az az yemeye razıyım.

Nilde söylemişti evet.İçime doğuyor sen hamilesin diye haklıda çıktı.Çok teşekkür ederim Nildecim.Darısı bu ay başına İnşallah.İyi tatiller diliyorum canım benim.Benim sana abla demem gerekiyor sanırım.Saygısızlık yapmam istemem

Bizim için haftasonu başlıyor.Hepinize iyi tatiller

Allah hepinizden razi olsun.Dualarimiz kabul olsun:)
chnb 500 (okundu)
minikler 300
asesulfam 400

canım emzirme problemini hallettim ama bu sefer de fazla mememici oldu. salih memecan diyip dalga geçiyoruz. markete falan gidiyoruz, evden emzirip de çıkmama rağmen en fazla bir saatte basıyor çığlığı ve memeyi ağzına almadan susmuyor, kucakta sakinleşmek falan hak getire. doğru emzirme odalarına ya da arabaya koşuyoruz emzirmek için. emmeden de uyumuyor. şimdi de savaşı uyutmakla vercem inşallah. tracy hoggu okumuştum başlarda ama o zaman doğru dürüst ememediği için uygulayamamıştım, yani saati yoktu emmesnin. şimdilerde tekrar deneyeyim diyorum ama bi kaç kez denedim çok fena ağlıyorr memedee uyutmazsam.
rapor almana sevindim canım. valla heyet raporu falan istemiyorum bi 20 gün normal rapor alabilsem yetecek. heyet raporunu bilmiyorum ama ücretsiz izinde ödenek alınmıyor canım, o yüzden eylülü raprolu geçireyim demiştim. kısmet artık.

miniklercim 2. dönem büyük ihtimal annem bakacak sorun çıkmazsa. babam paşada, çalışıyor hala emekli olmasına rağmen. bir de erkek kardeşim var, eşinden ayrı, kendine pek bakamıyor. annem bu kış ya benim yanımdaydı ya da kardeşimin. geçen kış babam çalışmadı ve kardeşimin yanında durdu, annem benim yanımdayken. paylaştılar yani. yine öyle olursa annem yanıma gelecek.

Maşallah Salihe demek memesiz uyumuyor yeni ismi de süper olmuş...

İnşallah alırsın raporu canım. Bana zorluk çıkarmadılar zaten hamilelikte rapor vermek daha kolaymış...

Ağlamayı kullanıyordur canım bir sıkıntısı yoksa fazla da aldırış etme azıcık ağlasın. trt de Süper Dadı var o da aileri bu yöntemle uyutmayı öğretiyor. Bakalım yapabilecek miyim ben?

canım öyle bir ağlıyor ki nefessiz kalıyor ağlarken. dili boğazına kaçıyor gibi oluyo. elimiz ayağımıza dolaşıyor. emmeye alışsın diye memeci yaptık çocuğu. yalancı emzik de hala tam olarak almıyor. canı isterse zorla 5 dakika emiyor. 5 dakidana fazla tükürüyor. onu da her zaman almıyor. gaz problemi yok. kendisi yapıor. gaz çıkaırıken ağlamıyor yani. çocuk doktoruna da götüryoruz. ıkınması var sadece, ağlamazsa norma dedi, gaz problemi yok dedi. çok iştahlı bi çocuk dedi:) yatağı odamzıda hala, bakalım odasıan taşımaya niyetleniyorum bu aralar, eşim pek istemiyor ama.daha erken diyor.

Canım bence de erken daha yaşına doğru ayırırsın. İnşallah ek gıdada bu iştahı devam eder.... Ben ne yapacağım bakalım hayaller kurmaya başladım eşim oğlumun büyüyen beşiğini depodan çıkarmış, salıncağı mama sandalyesini. Duyunca bile çok sevindim. Annem alışverişten bahsediyor ne kadar uzaktı bana düşünmeye korkuyordum şükür Allahıma...

Minicikumut, canım dr kilo iyi dedi, öncesini bilmediği içinde olabilir tabi.ayda 2 kilo alabilirsin, doğumuda 70-72 ile kapatırız dedi.şimdi senin heyecanlar başlıyo :) haftaya cumamı randevun ?

rolle, canım bende 400 alırım haftasonuna dek süremiz varsa, evde okuyamıyorumda işe başlayacağım çrşmb günü.okurum hemen.

lone, canım adı güzelmiş salih memecan :)) dili geriye gidiyo gibi dedin ya hastalıklar hakkında bilgim yok ama benim kardeşlerimde küçükken boğmaca olmuş.kuzenimin parmaklarıda küçükmüş, parmak atıp dilini geri çekermiş.aklıma boğmaca olabilirmi geldi ama sanmam sanırım daha çok minik, inş hiç olmaz tabi.

kızlar bizde dr amcadan döndük :)) bebeğimizi epeyce bi izledik, kocaman olmuş.ve kocamanda bi göbeği var :)) veee topiğimizin 3. kızı geliyomuş :))iklim nehirden ve alara dan sonra ... hissim doğru çıktı, ama rüyadan almıştım işareti.ilk başta erkek dedi, sonra çok özür diliyorum ama bacaklar arasına dolanmış kordonu erkek sandım, bu bi kız bebek kesin dedi.önce annemle eşim sevinmişti çığlık attılar resmen, sonra dedim ben bildim.dr da mahcup oldu gibi dedik hiç önemi yok ikiside başımızın tacı.ense ölçümü çok iyi dedi, kan verdik oda muhtemelen iyi çıkar dedi.çarşamba sonuç alcak, ekimin 13 ünde yeni randevumuz var.işte bizden böyle teyzeleri, aslında dr erkek deyince, içimdeki eski erkek bebe sevgisinin hala var olduğunu farkettim çok sevindim filan. kız oluncada esas eşim sevindi o da kız severdi hep.ya hayırlı sağlıklı olsunda hepsine razıyız.sizler nasılsınız ? inş sırayla hepimizin güzel haberlerinni paylaşmak nasip olur ...

Candaş kızımız geliyor demek. Allah tamamına erdirsin...

candaşım, bi kızımız olacak hııı Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..

maşallah canım çoğu gitti az kaldı inşallah senin de. 30u geçtin mi korkmaz artık inşallah. tabi yine de gündünde kucağında almak nasip olsun inşallah.
canım hayırlı olsun kızın. evet kızlardan olacak topikte inşallah.
sinirden öyle yapıyor canım salih.meme geciktimi basıyor çığlığı.tıkanacakmış gibi ağlıyor. korkuyorum evden çıkmaya. bi rahatsızlığı yok çok şükür.

slm herkese. yine uzuuuun bir zaman yazamadım. hatta takip bile edemedim. koptum iyice. ama çok özledim muhabbetinizi.. şimdi gördüm candaaas hemide kızın olacamışş. çook sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...
günlük,chnb,hello,lonelineess( bu kez doğru yazmış olayım lütfeen:)) nuray,ceza, minikler, nazlım hepiniz iyisiniz inşallah.. unuttuklarım varsa kusura bakmayın. bu satte, bu kafayla ancak bu kadar..
kızlar uzun zamandır yazamadım size. merak edenler olmuştur. ama benimki hayırsızlıtan değil.. biliyosunuzki oğlum kolikti ve bi türlü kendimize gelememiştik. şimdi de başka sıkıntımız var. aslında başından beri sıkıntıydı ama ben konuşmak da istemiyodum kabullenmek de( oğlumun doğuştan bir göz kapağı düşük...ağlayarak sızlayarak bu zamana geldik ve her ne kadar ben bu durumu kabullenmesemde oğlumun acil ameliyat edilmesi gerekiyor... bunun için dr dr gezdik, bi tanesi ameliyata gerek yok desin diye çok dua ettim ama öyle olmadı. en azından ertelensin istedim ama kapağın fazla düşük olması ilerde tembelliğe sebep olabilir diye şimdi yapılması gerekiyo. önümüzdeki hafta ameliyat için gün aldık. minnacık yavrumun anestezi alacak olması bana bi dert. ameliyatın nasıl geçeceğini bilmemek ayrı bi dert. bir ameliyatla bu sorunun çözülüp çözülmeyeceği apayrı bi dert....
aşıya bile giderken gözleri dolan ben, bu ameliyata nasıl dayanabileceğimi hiiç bilmiyorum. neden olduğu konusunda hiç bir fikir yok, bilinen bişeyde yok. uuffffffffffff. benden haberler böyle işte... hepinizi öptüm. oğlum için dua edin lütfeenn

candaş kuzum gözün aydın demekki neymiş anneler her zaman hissedermiş :)

lone cnm senin yazdıklarını okudukça yaşayacaklarımı görüyor gibiyim

pileo cnm ne yzacağımı inan bilmiyorum bizler evlat demenin ne demek olduğunu kaygılanmayı en derinden yaşadık yaşıyoruz ama şunu da öğrendik eğer rabbim bize bağışlarsa bizimle olacak onun dışında elimizden bişey gelmez her aşamada korkularımız olacak bunu şimdi daha iyi anlıyorum yavrularımız büyüdükçe kaygılarımız artacak ama şu hep aklında olsun bu topiğin bebekleri bizim hep dualarımızda inşallah sapa sağlam çıkacak ameliyattan ve bir daha seni korkutmayacaktır annesi.. bu topiğin bebekleri baştan beri hep nazlı oluyor artık her yaramazlıklarına eyvallah diyecek ailelerinin olduğunumu anlıyorlar nedir en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşmanı diliyorum cnm bir de içinde büyütme paylaş biraz olsun rahatlarsın öpüyorum seni de oğlunu da cnm

rolle cnm ismini yazmamışsın başlayamadım duaya yarın yaz istersen ya da kullanıcı adına niyetlenip okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…