- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.261
gözün aydın canım..inş kızın hayırlı bir evlat olur...onun mutlu sağlıklı başarılı günlerini görürsün....Minicikumut, canım dr kilo iyi dedi, öncesini bilmediği içinde olabilir tabi.ayda 2 kilo alabilirsin, doğumuda 70-72 ile kapatırız dedi.şimdi senin heyecanlar başlıyo :) haftaya cumamı randevun ?
rolle, canım bende 400 alırım haftasonuna dek süremiz varsa, evde okuyamıyorumda işe başlayacağım çrşmb günü.okurum hemen.
lone, canım adı güzelmiş salih memecan :)) dili geriye gidiyo gibi dedin ya hastalıklar hakkında bilgim yok ama benim kardeşlerimde küçükken boğmaca olmuş.kuzenimin parmaklarıda küçükmüş, parmak atıp dilini geri çekermiş.aklıma boğmaca olabilirmi geldi ama sanmam sanırım daha çok minik, inş hiç olmaz tabi.
kızlar bizde dr amcadan döndük :)) bebeğimizi epeyce bi izledik, kocaman olmuş.ve kocamanda bi göbeği var :)) veee topiğimizin 3. kızı geliyomuş :))iklim nehirden ve alara dan sonra ... hissim doğru çıktı, ama rüyadan almıştım işareti.ilk başta erkek dedi, sonra çok özür diliyorum ama bacaklar arasına dolanmış kordonu erkek sandım, bu bi kız bebek kesin dedi.önce annemle eşim sevinmişti çığlık attılar resmen, sonra dedim ben bildim.dr da mahcup oldu gibi dedik hiç önemi yok ikiside başımızın tacı.ense ölçümü çok iyi dedi, kan verdik oda muhtemelen iyi çıkar dedi.çarşamba sonuç alcak, ekimin 13 ünde yeni randevumuz var.işte bizden böyle teyzeleri, aslında dr erkek deyince, içimdeki eski erkek bebe sevgisinin hala var olduğunu farkettim çok sevindim filan. kız oluncada esas eşim sevindi o da kız severdi hep.ya hayırlı sağlıklı olsunda hepsine razıyız.sizler nasılsınız ? inş sırayla hepimizin güzel haberlerinni paylaşmak nasip olur ...
Minicikumut, canım dr kilo iyi dedi, öncesini bilmediği içinde olabilir tabi.ayda 2 kilo alabilirsin, doğumuda 70-72 ile kapatırız dedi.şimdi senin heyecanlar başlıyo :) haftaya cumamı randevun ?
rolle, canım bende 400 alırım haftasonuna dek süremiz varsa, evde okuyamıyorumda işe başlayacağım çrşmb günü.okurum hemen.
lone, canım adı güzelmiş salih memecan :)) dili geriye gidiyo gibi dedin ya hastalıklar hakkında bilgim yok ama benim kardeşlerimde küçükken boğmaca olmuş.kuzenimin parmaklarıda küçükmüş, parmak atıp dilini geri çekermiş.aklıma boğmaca olabilirmi geldi ama sanmam sanırım daha çok minik, inş hiç olmaz tabi.
kızlar bizde dr amcadan döndük :)) bebeğimizi epeyce bi izledik, kocaman olmuş.ve kocamanda bi göbeği var :)) veee topiğimizin 3. kızı geliyomuş :))iklim nehirden ve alara dan sonra ... hissim doğru çıktı, ama rüyadan almıştım işareti.ilk başta erkek dedi, sonra çok özür diliyorum ama bacaklar arasına dolanmış kordonu erkek sandım, bu bi kız bebek kesin dedi.önce annemle eşim sevinmişti çığlık attılar resmen, sonra dedim ben bildim.dr da mahcup oldu gibi dedik hiç önemi yok ikiside başımızın tacı.ense ölçümü çok iyi dedi, kan verdik oda muhtemelen iyi çıkar dedi.çarşamba sonuç alcak, ekimin 13 ünde yeni randevumuz var.işte bizden böyle teyzeleri, aslında dr erkek deyince, içimdeki eski erkek bebe sevgisinin hala var olduğunu farkettim çok sevindim filan. kız oluncada esas eşim sevindi o da kız severdi hep.ya hayırlı sağlıklı olsunda hepsine razıyız.sizler nasılsınız ? inş sırayla hepimizin güzel haberlerinni paylaşmak nasip olur ...
Günaydıııın..
Herkes nerede yahu?
günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıldır evliyim ve 2 yılın sonunda iğneyle ilaçla hamile kaldım bebeğim pazartesikalbi durmuş 3 aylıktı kürtaj oldum tekrar hamile kalırmıyım((((((( çok üzgünüm
günaydın tatlım:)))
Miniklercim;değişen hormonlardan mıdır nedir sabah okula başlayan çocukları izlerken bende başladım ağlamaya..Kızın biri annemi istiyorum dedi diye açtım musluklarıHormonlar bana oyun oynamaya erken başladı
Yarın benim kontrolüm 13:30'da.Hilalinki kaçta bilmiyorum.İnşallah her ikimizde ve kontrolü olan herkes güzel haberler alır.Heyecan var sanki birazda stres yapmaya başladım bugünden..
hilalim , yolu gözün kesmiyorsa kasma kendini canım..
kontrol içinde az kalmış, bi hafta daha sabret .. yada randevu zamanını öne çektir heyecan yaptıysan :)
kendinize iyi bakın annesiii:79:
miniklercim, duygulanmakta haklısın..
inş o güzel günleri görmek kısmet olacak..
zaman su gibi akıp geçiyor..
oğlum doğduğunda; ''miniciksin sen..büyüyecekmisin, koşacakmısın, konuşacakmıyız,okula mı gideceksinn'' derdimmhayal bile edemiyordum
şimdi bakıyorum, anlatıyor.. büyümüş adam gibi konuşuyor konuşuyor, paylaşıyor.. büyüdü gitti delikanlıı
zaman geçiyor yani.. öğrencilerinide özlemişsin, o hassas anlarını paylaşmışsın, avutmuşsun.. ee günü gelecek oğluşunuda avutacaksın okula başladığında inş canımmkendinize iyi bakın annesii :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?