Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydıııın iyi haftalar..

Candaşım bende yanıldım erkek bekliyordum ama dünyalar güzeli bir kız geliyormuş demek..Yaşasıın

Sağlıkla,mutlulukla kucağına almak nasip olsun İnşallah.

Benim kontrolüm çarşamba günü.Gün yaklaştıkca bir stres basıyor beni.

gözün aydın canım..inş kızın hayırlı bir evlat olur...onun mutlu sağlıklı başarılı günlerini görürsün....

günaydın kızlar.nasılsınız. kaç gündür hiç yazamadım ne var ne yok.

ilk olarak pileo seninle tanışmak nasip olmadı ancak yazdıklarını okuyunca yazmak istedim. bebeğini kucağına aldın ne güzel. zorluklar yaşıyorsun evet ancak iyileşmesi için ameliyat olması gerekiyorsa bu biz anneler için ne kadar zor da olsa olacak. inşallah rabbim bu sınavdan da kolaylıkla ve sağlıkla geçmeyi nasip eder. dualarımız seninle ve meleğinle. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. allah yardımcınız oldun. şimdiden geçmiş olsun.

candaşım canım telde konuştuk ancak buraya da yazayım. minik prenses hoşgeldin aramıza. sen belli oldu deyince ben de öyle heyecanlandım ki acaba bizimki ne diye. çarşamba günü elazığya gidecem arkadaşımın doğumu var. inşallah bizim sıpa da gösterir kendini. tekrar gözün aydın canım.

bana gelince okullar açıldı.en azından seminerler başladı geçen hafta eğitim vardı bu hafta 1.sınıflar açılıyor biz boş oluruz herhalde:))))) haftaya da maraton başlıyor bakalım. iyi olacak benim için yoksa vakit geçmiyor. bakalım ne kadar dayanabileceğiz. bu arada endişe ve korkular son günlerde had safhada. ilk bebeğimin öldüğünü çok yakın bi arkadaşımın doğum yaptığı gün aynı hastanedeydik hem de öğrenmiştim. hatta kürtaj olmadan önce bebeğini arkadaşım görmeden ben görmüştüm. çarşamba günü yine çok yakın bi arkadaşım doğum yapacak ve biz elazığya oraya gideceğiz. ne kadar engel olmaya çalışsam da korkularım beni bırakmıyor. allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.herkesi öpüyorum.hilal okula kaçar:)))))

canım çok sevindim demek kızın olacakmış
rüya gibi... bugünleri de gördün inşallah doğduğunu da görürsün.
canım mesaj atamıyorum.dolmuş.silermisin

Minikler sagol Allah razi olsun ozelden yazdim ismimi geldimi? Bazen mesajlar gitmiyor iki kere gonderdim halbuki.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende aranızda yeniyim 2 yıldır evliyim ve 2 yılın sonunda iğneyle ilaçla hamile kaldım bebeğim pazartesikalbi durmuş 3 aylıktı kürtaj oldum tekrar hamile kalırmıyım ((((((( çok üzgünüm

çok çok geçmiş olsun.çok zor bi durum bende dahil burdaki herkes yaşadı bunu ne yazık ki.ancak asla umutsuzluğa kapılma. çünkü burada kürtaj olup da hamile kalan hatta bebeğini kucağına alan o kadar arkadaş var ki. rabbime şükürler olsun ki ben de bunların bir örneğiyim. rabbimin izniyle sen de bu güzel duyguyu tekrar yaşayacaksın. bugünler biraz zor geçecek ancak inşallah herşey düzelecek. bu sürede kendine dikkat et,enfeksiyon falan kapmamaya. doktorun ilaç vermiştir mtlaka kullan ihmal etme.allah yardımcın olsun.tekrar çok çok geçmiş olsun.

selam kızlar bugün ilçe zümreleri vardı şansıma evimin hemen yakınındaki okuldaydı bizim zümre ve eve erken geldik :) çarşamba perşembe okul cuma hastane cumartsi pazar tatil :) dün okulda çok yoruldum çocukları çok özlemişim ağlayanlarla ilgilendim onlarla oyun oynadım akıllanmam ben :) bu yavrucakalr pek küçük kızlar anasınıfı öğretmenimiz yoktu bi sınıfçıyı görevlendirdi müdür bi ara yardıma gittim birbirilerine vuruyorlar küsüyorlarsonra ağlıyorlar yarında gelmiycem işte yapıyorlar :) öğretmenin ne demek olduğunun farkında değiller :) komik ve zor bi gündü :) ama çok duygulandım allah hepimize veli olarak bu günleri göstersin inşallah..

hilal ve minicikumut yarın çarşamba :) biraz heyecan yapayım bakalım ilk kim yazacak :) ikinizden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz hilal için kız tahmininde bulunmuştum bakalım tutacak mı :) kızlarımız artsın yoksa erkek anneleri kıyasıya kız kapma yarışına gireceğiz :)

nazlıımmmmmmmmm nerelerdesin cnm takip için dr.a gidiyomusun hala ve ne zaman belli olacak senden gelecek güzel haberi dört gözle bekliyorum cnmm

hello çınar paşayı da çok merak ediyorum sünnet felan dedin sonrasında taşınma telaşında mısın yoksa paşamız sünnet oldu da onunla mı ilgileniyosun haber alamadık merak ediyorum okuyorsan yaz lütfenn

Miniklercim;değişen hormonlardan mıdır nedir sabah okula başlayan çocukları izlerken bende başladım ağlamaya..Kızın biri annemi istiyorum dedi diye açtım musluklarıHormonlar bana oyun oynamaya erken başladı

Yarın benim kontrolüm 13:30'da.Hilalinki kaçta bilmiyorum.İnşallah her ikimizde ve kontrolü olan herkes güzel haberler alır.Heyecan var sanki birazda stres yapmaya başladım bugünden..

minicikumut iyiyim canım sağol sen nasılsın.heyecan dorukta dimi.rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. cinsiyet için ben de meraktan çatlayacağım ama biraz daha geçse mi diye düşünmüyor değilim.

miniklercim ohhh ne güzel olmuş erken gelinmiş eve.tatlım benim yarınki iş iptal gibi. arkadaş doğum yapacak elazığda. onun için gideyim hem de bende cinsiyeti öğrenirim dedim ama vazgeçtim. daha doğrusu yola çıkmayı gözüm yemedi.bi yandan da meraktan çatlıyorum cinsiyet için. normalde kontrol 20si gibi. burda erken mi gitsem yoksa 20sini beklesem mi diye kararsızım. bakalım belki eser kafama yarın burda giderim.yoksa bekleyeceğiz bi hafta daha.

yok yok hormonların zamanlaması normal.. en allak bullak olduğu zaman zaten..
stress yok! herşey güzel olacak, hayırlı haberlerle geleceksin inş canımmm

hilalim , yolu gözün kesmiyorsa kasma kendini canım..
kontrol içinde az kalmış, bi hafta daha sabret .. yada randevu zamanını öne çektir heyecan yaptıysan :)
kendinize iyi bakın annesiii:79:

miniklercim,
duygulanmakta haklısın..
inş o güzel günleri görmek kısmet olacak..
zaman su gibi akıp geçiyor..
oğlum doğduğunda; ''miniciksin sen..büyüyecekmisin, koşacakmısın, konuşacakmıyız,okula mı gideceksinn'' derdimm hayal bile edemiyordum
şimdi bakıyorum, anlatıyor.. büyümüş adam gibi konuşuyor konuşuyor, paylaşıyor.. büyüdü gitti delikanlıı
zaman geçiyor yani.. öğrencilerinide özlemişsin, o hassas anlarını paylaşmışsın, avutmuşsun.. ee günü gelecek oğluşunuda avutacaksın okula başladığında inş canımmkendinize iyi bakın annesii:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kızlar özledim sizi yaaaa...

oyyy oyyy ben neler kaçırmışım yaa minicikumut canım benim nasıl sevindim anlatamam ilk atışta isabet:)) süper yaa allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin allahım kucağınıza aldığınız o güzel günleride göstersin inşallah...

hilalimde gelmiş yaa...ne mutlu bize şükür kavuşturana cinsiyet belli olacak sanırım...hadi hayırlısı nasılsın?

miniklerim, canım sen nasılsın sona yaklaşıyoruz heyecanlanıyorum yaa...bugün bizde ana sınıfına başladık o dediğin konuşmalara bende şahit oldum destinayı sınıfta bırakırken bir garip oldum( sonra tam sınıftan çıktım arkamdan anneeee diye ağlayan bir sesle bir çocuk çıktı sınıftan anneside ağladı bende ağlamamak için hemen kaçtım ordan çok farklı bir duygu allah herkeze nasip etsin...1 saat ders gördüler...destina hala farkında dedğil hem mutlu hem şaşkın hali görseniz komik yani:)) bugün öğretmeninede mektup yazıp verdik kızımızın kişiliği hakkında ben bu tarz şeyleri özenerek yazarım öğretmen yazıyı görünce çok mutlu oldu gülümseme belirdi hemen suratında beğendim öğretmenide şimdi topiğimizde öğretmenimizde çok güzenmeyin sakın hani hep iyi öğretmen kötü öğretmen olayı vardır bilirsiniz ama ben hepinizin canı gönülden sevgiyle kucakladığınız bir mesleğin sahibi olduğunuza inanıyorum neyse dedilerki karşı sınıfın öğretmeni daha iyiymiş ona verin falan eşimde dediki böyle bişey yaparsak bu öğretmene saygısızlık yapmış oluruz kime verildiyse onda kalsın....yani anlayacağınız kızlar okul dönemimiz başladı inşallah üniversiye yıllarını görürüz darısı sizlerin başına...

candaş, chnb, nazlım, ase, sezen, nilde, rolle, hello nasılsınız?neler yapıyorsunuz çok fazlada giremiyorum topiğe üzülüyorumda...internetimde her an kapanabilir...vın olayını araştırıp ona dönmeyi düşünüyoruz...eşimin işi bitti şuanda bizimle beraber evdeyiz...aslında kızım şanslı hep diyordumki ilk okul günleri beraber götürebilseydik keşke oda oldu 2 gündür beraber götürüyoruz bahçede bekliyoruz miniğimide halasına bırakıyoruz...

chnb, canım allah razı olsun mevlüt telaşımızda bitti işte çok güzelde oldu...başka yazanolduysa allah razı olsun kızlar sağolun...

eee daha ne var ne yok ayyy bir boşluk buldumya ne yazacağımı şaşırdım acele ediyorumki alaram uyanmadan yazayım diye...

devrelerim nerelerdesiniz? nuray nasılsın canım allah kavuştursun annen gitti nasıl gidiyor esat nasıl? loneliness, maşallah salihimiz biraz daha büyümüş hadi bakalım barışmalarda olmuş sevindim canım oluyor böyle şeyler ilk zamanlar hepimiz yaşadık bir daha yaşanmaz inşallah kötü şeyler...bizim drumuz aradı rotavirüs aşısı var bu hafta dedi sağolsun hatırlattı:)) bakalım sonra sağlık ocağında kontrol derken büyüyoruz işte....hepinizi öpüyorum kızlar...

günlüğümm.. ben iyiyim sağolasın canım..
sizinde iyi olmanıza sevindim..
yavrudan kendine fazla zaman ayıramazsın haklı olarak.. internet değil, uykuya zaman bulabiliyorsan iyisin canım..zamanla rahata erersin, daha fazla görüşürüz inş..
canım ,demek okul kapılarını gözlemeye başladınız hıı.. çok duygulandım yaa..
Hadi Allah kolaylık versin cümlesine..
kendinize iyi bakın annesi:79:

Vayy günlüğüm goşgelmişsin..Özlettin kendini.Destinacık okula başlamış.Allah mezuniyetlerinide göstersin İnşallah.Bundan sonra büyük bir keyifle Destina'nın okul maceralarını anlatmanı bekleyeceğimAlara nasıl?iyice büyümüştür küçük hanımefendi 3 aylık oldu değil mi?

İlk atışta isabet he?Güldürdün beni.Eşimde diyor ki:''Çok şanslısın vesselam ilk atışta tutturdum'''Sanki tek başına yaptı mübarek5+2 olduk günlükcüm yarın keseyi görmeye gideceğiz.Heyecan bastı şimdiden.Asıl kalp atışlarına gideceğimiz zaman uyuyamam herhalde.Kalp atışını duyarsam sanki herşey güllük gülistanlık olacak gibi geliyor.

Asecim;bu hormonlar coştu bir kere.Zaten duygusalım,iyice sulugöze bağladım.İnşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.

Dua edin ne olur benim için.Herşey bu sefer güzel olsun

asem kesmiyor valla canım ya gitmeyeceğim vazgeçtim. bakalım sabredecezğiz artık.sağlıklı olsun da beklemeye razıyım. maşallah oğluşuna kaç yaşındaydı okul yaşına geldi mi kuzucuk. rabbim bize de o günleri gösterir inşallah.çok öpüyorum

ase cnm ne güzel anlatmışsın her aşaması ayrı bi heyecan olacak ve gün gelecek el kızı :) alıp götürecek hehehehe... bugün anneler felan kapıdalar köyde bekleyen olmadı burda ana baba günüydü okul bahçesi bi de benim görümcenin gelini ile bizim okuldaki anasınıfçı (yeni tayin oldu bu okula) uyum haftasında aynı sınıfı paylaşıyorlar toplantı çıkışı ziyaret ettim iki velide sınıfta oturuyodu :) inan sabah daha haberleri izlerken biraz ağlayıp çıktım yoksa okulda pıt pıt akardı..

minicikumut cnm hadi bakalım tam eve geliş saatim oluyor senin çalıştığın hastanede mi dr.un.. cnm bi başlarda bi sonlarda duygusallık bastı beni :) normal tabi vücut yeni hormonların saldırısında şuanda :) herşey güzel olacak cnm keyfini çıkarmaya bak..

hilal cnm daha önce okumuştum ama unuttum kıyaslama yapıp kendini yıpratma diyeceğim ama bu korkularının önüne geçmeyecek hepimiz o korkuları yaşadık herkesin içinde yaşattığı kritik bi dönem oldu sonrasında biraz rahatlasak da korku bizim hep yakamızda duruyor sanki alışcaz cnm ne gelirse allahtan bol bol dua et içini en iyi rahatlatacak şey bu arkadaşını da allah kurtarsın sağ salim kavuşsun bebeğine inşallah sen de bekleyebiliyorsan haftaya daha net olur sanki ama heyecan yapıyosan boş yere bekleme bizde bekliyoz çünkü :)

günlük cnm ben unuttum senin mevlüdü ahh cnm o telaşın vardı değil mi allah kabul etsin gelinliği içinde görmeyi de nasip etsin güzel kızımızı destinaya gelince öyle merak ediyorumki okul hayatını ve maceralarını ilk gün korku duymadıysa artık gerisi gelir cnm öğretmen konusunda biz de çocuklarımız okul çağına geldiğinde araştırarak verecez cnm emin ol her meslekte işini severek yapan ya da aksatan mutlaka vardır ben öğretmende kriter olarak 1. kademede meslek kariyerinden çok merhametli olup olmadığnıa bakarım sanırım çünkü artık bilgi her yerde anne baba zaten bizim vereceğimizin bi çoğunu veriyor öenmli olan davranışlarında nasıl değişimler yapacağı kendi fikrim tabi ama ilerde nasıl düşünürüm bilmiyorum öğretmen değiştirmemekle iyi yapmışsınız denemek lazım ilerde memnun kalmazsanız ona göre davranırsınız.. mektup olayı benim de çok hoşuma gitti ne güzel düşünmüşsün (bende veli tanıma fişlerinin altına öğretmenden beklentileriniz die bir yer ayırırım ve ilk ilgilendiğim bölüm orası olur çünkü veliyi en iyi tanıtan yer orası olur :) ) bana da yeni bişey kazandırdın aslında yeni bi sınıfım olduğunda velilerimden bana çocuklarını anlatan bi yazı yazmalarını isteyebilirim :)
bize gelince heyecan var korku var en çok da izne ayrılmayıp çalışacağımya ya okulda suyum gelirse korkusu yaşamaya başladım :) hazırlıklara devam ediyoruz işte aslında çok şeyde almadık almayacamda cuma son kez bakacam ufak tefek şeyler kaldı tamamlayıp oğlumuzun hazır olmasını bekleyeceğiz geçen cuma oğlum kordonunu boynuna dolamıştı sıpacık oynayacak bişey bulamamış :) biraz onun korkusu oldu dr. önemli değil dedi ama cuma kendi dr.umuza görünmeden rahat edemeyeceğim biraz da mide yanmalarım oluyo onun dışında her an patlayacak gibi duran göbüşümle o yana devril bu yana devril geçiyor günlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…