Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlısı olsun tabiki..
az daha sabret o zaman annesii..
insanın içinde muhakkak ki frenleyemediği bi merak oluyor
canım oğlum bu sene de anaokuluna gidiyor..kayıt yeniledik.... birinci sınıfa başlatmak istemedik.hayırlısı olsun inş

kızlarrrrr hepinize merhaba

bana çokkkkk kızdınız dimiii?çok haklısınız düşüncesizlik yaptım gibi oldu ama inanınki size yazmak için çokkkkk çaba sarfettim ama olmadı beni affedin nolur inanınki çokkkkk mahcubum böyle bir düşüncesizlik yapmam bilirsiniz ama elimde olmayan sebeplerden oldu

baştan anlatıyım cumartesi 18:55 gibi doktorun muayenehanesine gittik beni aldılar 19:10 gibi işim bitti bu sefer her şey farklı oldu gibi geçen sefer katateri koyarken hiç ağrım olmamıştı bu sefer oldun neden diye sordum katateri içeri sokamamışlar bi aletle açıp sokmuşlar bu sefer kendi kendine girmiş o yüzden sen geçen yolları hissettin dedi o yüzden biraz ağrımıştır dedi bakarken ilgenirken aşılama yaparken doktorum daha da fazla çaba sarfettiğini gördüm işlem bitince kendiside bu sefer çok güzel bi aşılama oldu dedi daha çok bilgi verdi hep merak ettiğim aşılama olmadan önce ve olduktan sonra neden belli günler ilişki önerdiğini kendiliğinden anlattı nedeni vücut spermleri görünce kendini hamileliğe hazırlıyormuş ve yani döllenme yeteneği artıyormuş bilmem artık dr un yalancısıyım:))) en son hasta ben olduğum için 40 dk yattım biraz sperm çıktı gebi oldu sordum hemşiresi o sperm değil başka bişi dedi ama orayı ıslatmadılar bile bir tek aklıma spermlerin yıkama suyu gibi geldi ve kalktıktan sonra bir reçete yazdı progestan verdi tutunmayı güçlendireleim dedi niye diğerinde vermedi soru işareti oldu öbüründen çok ümitsizdi galiba 5 inde içmeye başla dedi kontrol 17 sinde o zamana kadar iç dedi.sonra kalktım evime geldim bu sfere çok ksmadım kendimi pazar günü balkon falan yıkadım ama suyu eşim getirdi:))) sonra eşim pazar günü çok yoruldun çok yıprandın hadi bir yerlere gidelim dedi ortağıyla beraber ortağınuın kayınpederinin yazlığına antalyaya gittik ev demüsaitmiş site süperdi kendi içinde muhteşem havuzu falan vardı tabi ben girmedim denize girdim pazar günü anahtarı aldılar pzt işlerini hallettiler gece yola çıktık evede bilgisayar bozuk yazamadın pzt şirkeette ani kara verince yetiştirmek zorunda olduğum işler vardı onları yaptım erken çıktım ani kara verince iki ayağım bir pabuca girdi benden bu kadar affedildimmiiiiiiiii(((((

geldim canım ya çoook oldu da sen yoksun prensesler izin vermiyor sanırım:)))ben de iyiyim çok şükür evet cinsiyet belli olacak inşallah ne zaman gidersem. destinam okula mı başladı kuzum benim yerim ben onu. nasıl da mutludur şimdi. evladın için en iyisini istemen en doğal hakkın. başkalarının dediklerine de kulak asma. herkesin beklentileri farklı, çok takdir ettiğin, işini yapan bir öğretmen çıkar umarım. bu güzel okul yolunda kolaylıklar diliyorum. alaramız napıyor kuzucuk büyüdü mü o da.mevlüt işinden de alnının akıyla çıkmışsın maşallah sana. anneliğine de kadınlığına:)))) da hayranım zaten söylemeden geçemeyeceğim. prensesler çok şanslı sana sahip oldukları için. çok çok öpüyorum minikleri. fırsat buldukça gel özletme kendini.

o endişe hala devam ediyor bi yandan da yarın gitmeye o yüzden korkuyorum. arkadaşım bi sağ salim kucağına alsın o kuzuyu görelim. inşallah bende cesaretimi toplayıp sıpamı görmeye giderim artık. tatlı heyeceanlar başladı devam ediyor güzelim. kuzu her zamanki gibi nazlı ancak içini ferah tut inşallah herşey güzel olacak.cuma günü güzel haberleri alınca rahatlarsın.göübüşünle son günlerin tadını çıkar:))))

yaşı küçükse iyi yapmışsın canım. hayırlısı olsun inşallah. okula gelmeye başladı minikler daha 62 aylık falan bile var diğerlerinin yanında öyle küçük kalıyorlar. herşey zamanında güzel.en doğrusunu yapmışsın.

kızlarrrrr geçmişi çok okuyamadım ama sizleri çokkkkk özledimmmmm nasılsınızzzzzz

minicikumutttttttt canımmmmm senden başlıyayım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haberdi ben demedimi demedimmi heheehhehe çok mutluyummmmm yavrum benim hislerime güveninnnnn:))))) bi kendime tutturamıyorum oda başka mesele kuzummmm ne istersen de abla de nilde de hepsi makbulum canım benim allah tamamıona erdirsin analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömürlü bir evlat olsun

miniklerrrrrrr kuzummmmm az kaldıııııııı napıyo oğluşşşşşş okulda başladı dikkat et

nazlımmmmm süperrrrrrr 4 yumurta hadi bakalım kuzummmmm tutar bu ay ama bu ay sendennnnn çok ümitliyim içime doğuyor bu ay sendeyizzzzzzz

datlummmmmm kuzummmm hoşgeldin nasılsın tatlımmmmm bebişimiz nasıllllll özledikkkkkk

sezennnnnn canımmmmm çalışmayı bırakmaaaaaa sakınnnnnnn nasılsın moralin nasıl

asemmmmmm naber tatlımmmm merak etmişsin allah razı olsun kuzummmmmm kızdınmıııııı banaaaaaa((((

günlükkkkk kuzummmmm çok teşekkür edrim tatlım inşalalh olur sen nasılsın kuzucukları öp

chnbbbb tatlımmmmm sen den naberrrrrr ne durumdasın sıkıntın varmı haftaları görünce mutlu oluyorum allahım esirgesin sizi

cezaaaa tatlımmmm çok teşekkür ederim sen nasılsın bebeiş nasıl

nurayyyyyy canımmmm allah kavuştursun bol şanssssssss öpüyorummmmmm oğluşuda öpppppp

hellooooo merhaba canımmmmm nasılsın kuzucuk nasıl

loneeeee tatlımmmm merhaba kayınvalideyle arayı düzelttiğine sevindim kafan rahatlamıştır nasılsın minik erkek nasıl

hilalimmmmmm kuzummmmmm hadi bakalım öğren cinsiyeti haber verrrrrrrrr seninkide kızzzzzzzzzzzz ama emin ollllllll

candaşımmmmmm kuzummmmmm prensessssssss geliyorrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnn

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve affınıza sığınıyorummmmm ((((((

bunu senden de duyduğuma sevindim hilalim.. çünkü bizimkide 61 aylık..

Allah utandırmasın inş..

Miniklercim;Ben hastanede hemşirelik yapmıyorum,kurum hemşireliği yapıyorum.Daha rahat olduğu için tercih ettim.Hastane ortamı biraz daha yorucu.Doktorum özel bir hastanede.Karabük doktor anlamında sıkıntılı bir yer.İnşallah doktor seçimim doğrudur.Aslına bakarsanız bende 67 aylıkken ilkokula başladım.Anaokulu için fazla cin olduğumu düşündüler,direk 1. sınıfa aldılar beniBenim açımdan bazen zorluklar oldu,çünkü arkadaşlarım benden 1 yaş byüktü.Ama şimdi hemen hemen hepsi aynı yaşta olacağı için problem olmaz diye düşünüyorum.Eğitim yaşı için 7'nin geç olduğunu düşünenlerdenim.Çünkü çocuk eğitiminde 0-6 yaş çok önemli,bu süreci evde çizgi film izlemek yerine okulda eğitilerek geçirmek daha mantıklı geliyor bana.

OLayın siyasi boyutu beni ilgilendirmiyor.Olması gereken bir sistemdi ama damdan düşer gibi olmamalıydı.Planlı ve aşamalı olarak geçilseydi bu kadar tepkide ortaya çıkmazdı sanırım.Hem yarıyıl tatiline kadar oyunlarla geçirilecekmiş 2. dönem başlanacakmış okuma-yazma derslerine.Biz eğitime aç bir toplumuz İnşallah gelecek nesillerimiz eğitimli,üreten toplum bireyleri olurlar.

Nildecimmmmm;hoşgeldin..Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Darısı bu ay sana İnşallah.Anladığım kadarıyla 17'sinde belli olacak aşılama sonucu.Hayırlı haberlerini bekliyorum.Evet senin içine doğmuştu hamile olduğum.Ve benim içimede bu ay senin hamile olacağın içime doğuyor.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun İnşallah.

nillde abla kızmak mı, estağfurullah.. merak etmiştim..ama haberinide aldık..
tatilden dönmüşsünn..hoşgeldinnn..
ee nasıl hissediyorsun kendinii abla?

hoşbulduk tatlımmmmm 17'sinden önce belli olur ama olsada olmasada 17'sinde kontrol var inşallah kuzummmmm inşallah senin içine doğmuş olsun o güzel dileklerin için çok sağol canımın içiiiiiii

Eee zaten bugün ayın 11'i Nildecim.Tahminen kaçında belli olur ki?Hissettiğin bir belirti falan var mı?Heyecan bastı beni..

nillde abla kızmak mı, estağfurullah.. merak etmiştim..ama haberinide aldık..
tatilden dönmüşsünn..hoşgeldinnn..
ee nasıl hissediyorsun kendinii abla?

valla kuzummmmm o kadar üzüldümkü size haber ulaştıramadığım için sağolsun hilale söyledim o da yazmış içim çok husursuzdu.

hoşbulduk tatlım valla hiç bişi hissetmiyorum 1 saat öncesine kadar bel ağrım vardı ben hamileliklerimde kasık ağrısız bel ağrısı olur adet olcaksam kasık ağrısıyla bel ağrısı olur adet olcaksam başım ağrır kasık ağrısız bel ağrım geçti şimdide başım ağrıyor bilemiyorumki kuzummmmm(şöyle bir okudumda ammada karışık yazmışım işin içinden çık bakalım:))))) ruh halim yazıma yansımış)

nilde abacım hoşgeldin iyi yapmışsın tatil yaparak en azından sitresin azalmıştır bizde 17sinde senden bombayı patlamanı bekliyoruz

ase cnm senn bat ve nazlımın bat aynıydı sanırım öyle okumuştum ne zaman için gün sayıyoruz şimdi ?? iki haber birden gelir inşallah bu ayki tempoyla da tam gaz hamile ve çocuklu ekip olarak yeni yeni konulara dalarız

minicikumut cnm benim aklımda hastane die kalmış kusura bakma anladım şimdi cnm dr. da şans işi sanki birinin ii dediği diğerine ii gelmeyebiliyor dün velimin eltisi ile karşılaştım o da hamile kızı anasınıfına başladı ve 9 aylık ölü doğum yapmıştı geçen sene bu sene de 38. haftasındaymış ve o da benim dr.uma gidiyormuş doğum içinde aynı hastaneyi seçmişiz benim kafam hastane konusunda karışıktı şimdi bu kadına ulaşıp memnun kalıp kalmadığını soracam dr.umuzdan konuşurken çocuk gibiydik
buarada cnm eğitimde yaş konusuna bende katılıyorum ama bu okul öncesi olarak yapılmalıydıki zaten uygulamaya geçilmişti anasınıfı pilot uygulamalarla zorunlu hale getirlmeye başlandı bir çok anasınıfı öğretmeni atandı nerdeyse her köye anasınıfları açıldı çok süper bi uygulmaydı bizim onaylamadığımız nokta sınıfçıya bu yaş çocukları devretmeleri.. inan ay farkı bile zorluyor bizi oyun konusunda da yeteri donanıma sahip değiliz (5 yaş grubu için) veeee sadece çocuk açısından bakmamak gerek bir çok sınıfçı arkadaşa ne eş ne il dışı ne de il içi tayin hakkı verildi üstelik her okulda en az 1 tane norm fazlası var (bu durum en az 2 yıl sürecek) bişeyler ülkemizde damdan düşer gibi oluyor o yüzden önyargılarda fazla oluyor seneye bu sisteme de alışmış olacağız ve normal olan bu gelecek belkide:)

Eee zaten bugün ayın 11'i Nildecim.Tahminen kaçında belli olur ki?Hissettiğin bir belirti falan var mı?Heyecan bastı beni..

evetttttttt.canım cumartesinden itibaren adet olabilirim inşallah olmamda asemede yazdım kuzum hani sende yazmıştın ya kendimi yokluyorum belirti varmı falan diye şu an bu durumdayım içimden yalvarıyorum hadi olsun belirti olsun diye belim ağrıyodu geçtiiiiiiiii((

Dediğin gibi bu sistemede alışacağız,normal gelecek 1 sene sonra.Allah doktor seçimlerimizde utandırmasın İnşallah.

Ben bugün5+2deyim Miniklercim.Beta Hcg'ninde 1500'ü geçmiş olması lazım.Karnımdan keseyi görür değil mi?Birde bulantılarım başlarsa diye bir korkum var sürekli kendimi dinliyorum.Sizlerin ne zaman başladı bulantıları arkadaşlar?

evettttt kuzummmmm çokkkkkkk güel bir tatildi ama hormn ilaçları ve tatil acayip kilo aldırttı banaaaaa(((( yusyuvarlak oldummmm inşallah kuuzummmmmm bende çok ama çokkkkk istiyorum dua edin bana batlar ne zaman ki asemle nazlımın

abla her hamilelik belirtisi birbirine benzemiyor sanırım kendini dinledikçe zaman da zor geçer akışına bırakmayı denesen hani zor biliyorum da ben kızların burda verdiği meme ucu testini yapmıştım ısısı vücut ısıma göre biraz daha fazlaydı belki tesadüftü bilemiycem :) haftasonuna ne kaldı şurda o zaman haftasonu test yaparsın değil mi

sankki kalp atışına gittiğim hafta başlamıştı yani 7. haftamda bi de düşünme zorlaya zorlaya başlatacan anlaşılan :) bulnamıyosa keyfini çıkar yemeksiz günler zor oluyor gerçi geçiyo unutuluyo hepsi cnm 5. haftada kalp atışı duyan bile oluyo ama kesenin görünmesi bazen 6. haftaya kalabiliyor yani karından görünmesi gerçi 1500ü geçerse görünür

meme ucu testi nasıl bişeyki bak merak ettim şimdi bu aksam test yapsammı diye düşünüyorum be kuzummmmm çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum ama eninde sonunda öğrenecem ha bugün ha yarın

meme ucu testi nasıl bişeyki bak merak ettim şimdi bu aksam test yapsammı diye düşünüyorum be kuzummmmm çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum ama eninde sonunda öğrenecem ha bugün ha yarın

çok kolay meme ucu hamilelikte daha sıcak oluyormuş iş yerindesin sanırım kimseye yakalanmadan yokla bi memişleri :) abla aklında kalmasın yap ama moral bozma herkeste bir olmuyo benim iki gün kala çıkmadı adet günümde ancak çıktı ikinci çizgi ee bazılarında da bir hafta öncesinde çıkabiliyor bilemiyorumki ovulasyon testi varsa onu deneyebilirsin abla bak benim iki hamileliğimde de doğru ve erken sonuç vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…