asem kesmiyor valla canım ya gitmeyeceğim vazgeçtim. bakalım sabredecezğiz artık.sağlıklı olsun da beklemeye razıyım. maşallah oğluşuna kaç yaşındaydı okul yaşına geldi mi kuzucuk. rabbim bize de o günleri gösterir inşallah.çok öpüyorum
kızlar kızlar özledim sizi yaaaa...
oyyy oyyy ben neler kaçırmışım yaa minicikumut canım benim nasıl sevindim anlatamam ilk atışta isabet:)) süper yaa allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin allahım kucağınıza aldığınız o güzel günleride göstersin inşallah...
hilalimde gelmiş yaa...ne mutlu bize şükür kavuşturana cinsiyet belli olacak sanırım...hadi hayırlısı nasılsın?
miniklerim, canım sen nasılsın sona yaklaşıyoruz heyecanlanıyorum yaa...bugün bizde ana sınıfına başladık o dediğin konuşmalara bende şahit oldum destinayı sınıfta bırakırken bir garip oldum( sonra tam sınıftan çıktım arkamdan anneeee diye ağlayan bir sesle bir çocuk çıktı sınıftan anneside ağladı bende ağlamamak için hemen kaçtım ordan çok farklı bir duygu allah herkeze nasip etsin...1 saat ders gördüler...destina hala farkında dedğil hem mutlu hem şaşkın hali görseniz komik yani:)) bugün öğretmeninede mektup yazıp verdik kızımızın kişiliği hakkında ben bu tarz şeyleri özenerek yazarım öğretmen yazıyı görünce çok mutlu oldu gülümseme belirdi hemen suratında beğendim öğretmenide şimdi topiğimizde öğretmenimizde çok güzenmeyin sakın hani hep iyi öğretmen kötü öğretmen olayı vardır bilirsiniz ama ben hepinizin canı gönülden sevgiyle kucakladığınız bir mesleğin sahibi olduğunuza inanıyorum neyse dedilerki karşı sınıfın öğretmeni daha iyiymiş ona verin falan eşimde dediki böyle bişey yaparsak bu öğretmene saygısızlık yapmış oluruz kime verildiyse onda kalsın....yani anlayacağınız kızlar okul dönemimiz başladı inşallah üniversiye yıllarını görürüz darısı sizlerin başına...
candaş, chnb, nazlım, ase, sezen, nilde, rolle, hello nasılsınız?neler yapıyorsunuz çok fazlada giremiyorum topiğe üzülüyorumda...internetimde her an kapanabilir...vın olayını araştırıp ona dönmeyi düşünüyoruz...eşimin işi bitti şuanda bizimle beraber evdeyiz...aslında kızım şanslı hep diyordumki ilk okul günleri beraber götürebilseydik keşke oda oldu 2 gündür beraber götürüyoruz bahçede bekliyoruz miniğimide halasına bırakıyoruz...
chnb, canım allah razı olsun mevlüt telaşımızda bitti işte çok güzelde oldu...başka yazanolduysa allah razı olsun kızlar sağolun...
eee daha ne var ne yok ayyy bir boşluk buldumya ne yazacağımı şaşırdım acele ediyorumki alaram uyanmadan yazayım diye...
devrelerim nerelerdesiniz? nuray nasılsın canım allah kavuştursun annen gitti nasıl gidiyor esat nasıl? loneliness, maşallah salihimiz biraz daha büyümüş hadi bakalım barışmalarda olmuş sevindim canım oluyor böyle şeyler ilk zamanlar hepimiz yaşadık bir daha yaşanmaz inşallah kötü şeyler...bizim drumuz aradı rotavirüs aşısı var bu hafta dedi sağolsun hatırlattı:)) bakalım sonra sağlık ocağında kontrol derken büyüyoruz işte....hepinizi öpüyorum kızlar...
ase cnm ne güzel anlatmışsın her aşaması ayrı bi heyecan olacak ve gün gelecek el kızı :) alıp götürecek hehehehe... bugün anneler felan kapıdalar köyde bekleyen olmadı burda ana baba günüydü okul bahçesi bi de benim görümcenin gelini ile bizim okuldaki anasınıfçı (yeni tayin oldu bu okula) uyum haftasında aynı sınıfı paylaşıyorlar toplantı çıkışı ziyaret ettim iki velide sınıfta oturuyodu :) inan sabah daha haberleri izlerken biraz ağlayıp çıktım yoksa okulda pıt pıt akardı..
minicikumut cnm hadi bakalım tam eve geliş saatim oluyor senin çalıştığın hastanede mi dr.un.. cnm bi başlarda bi sonlarda duygusallık bastı beni :) normal tabi vücut yeni hormonların saldırısında şuanda :) herşey güzel olacak cnm keyfini çıkarmaya bak..
hilal cnm daha önce okumuştum ama unuttum kıyaslama yapıp kendini yıpratma diyeceğim ama bu korkularının önüne geçmeyecek hepimiz o korkuları yaşadık herkesin içinde yaşattığı kritik bi dönem oldu sonrasında biraz rahatlasak da korku bizim hep yakamızda duruyor sanki alışcaz cnm ne gelirse allahtan bol bol dua et içini en iyi rahatlatacak şey bu arkadaşını da allah kurtarsın sağ salim kavuşsun bebeğine inşallah sen de bekleyebiliyorsan haftaya daha net olur sanki ama heyecan yapıyosan boş yere bekleme bizde bekliyoz çünkü :)
günlük cnm ben unuttum senin mevlüdü ahh cnm o telaşın vardı değil mi allah kabul etsin gelinliği içinde görmeyi de nasip etsin güzel kızımızı destinaya gelince öyle merak ediyorumki okul hayatını ve maceralarını ilk gün korku duymadıysa artık gerisi gelir cnm öğretmen konusunda biz de çocuklarımız okul çağına geldiğinde araştırarak verecez cnm emin ol her meslekte işini severek yapan ya da aksatan mutlaka vardır ben öğretmende kriter olarak 1. kademede meslek kariyerinden çok merhametli olup olmadığnıa bakarım sanırım çünkü artık bilgi her yerde anne baba zaten bizim vereceğimizin bi çoğunu veriyor öenmli olan davranışlarında nasıl değişimler yapacağı kendi fikrim tabi ama ilerde nasıl düşünürüm bilmiyorum öğretmen değiştirmemekle iyi yapmışsınız denemek lazım ilerde memnun kalmazsanız ona göre davranırsınız.. mektup olayı benim de çok hoşuma gitti ne güzel düşünmüşsün (bende veli tanıma fişlerinin altına öğretmenden beklentileriniz die bir yer ayırırım ve ilk ilgilendiğim bölüm orası olur çünkü veliyi en iyi tanıtan yer orası olur :) ) bana da yeni bişey kazandırdın aslında yeni bi sınıfım olduğunda velilerimden bana çocuklarını anlatan bi yazı yazmalarını isteyebilirim :)
bize gelince heyecan var korku var en çok da izne ayrılmayıp çalışacağımya ya okulda suyum gelirse korkusu yaşamaya başladım :) hazırlıklara devam ediyoruz işte aslında çok şeyde almadık almayacamda cuma son kez bakacam ufak tefek şeyler kaldı tamamlayıp oğlumuzun hazır olmasını bekleyeceğiz geçen cuma oğlum kordonunu boynuna dolamıştı sıpacık oynayacak bişey bulamamış :) biraz onun korkusu oldu dr. önemli değil dedi ama cuma kendi dr.umuza görünmeden rahat edemeyeceğim biraz da mide yanmalarım oluyo onun dışında her an patlayacak gibi duran göbüşümle o yana devril bu yana devril geçiyor günlerimiz :)
hayırlısı olsun tabiki..
az daha sabret o zaman annesii..
insanın içinde muhakkak ki frenleyemediği bi merak oluyor
canım oğlum bu sene de anaokuluna gidiyor..kayıt yeniledik.... birinci sınıfa başlatmak istemedik.hayırlısı olsun inş
yaşı küçükse iyi yapmışsın canım. hayırlısı olsun inşallah. okula gelmeye başladı minikler daha 62 aylık falan bile var diğerlerinin yanında öyle küçük kalıyorlar. herşey zamanında güzel.en doğrusunu yapmışsın.
Miniklercim;Ben hastanede hemşirelik yapmıyorum,kurum hemşireliği yapıyorum.Daha rahat olduğu için tercih ettim.Hastane ortamı biraz daha yorucu.Doktorum özel bir hastanede.Karabük doktor anlamında sıkıntılı bir yer.İnşallah doktor seçimim doğrudur.Aslına bakarsanız bende 67 aylıkken ilkokula başladım.Anaokulu için fazla cin olduğumu düşündüler,direk 1. sınıfa aldılar beniBenim açımdan bazen zorluklar oldu,çünkü arkadaşlarım benden 1 yaş byüktü.Ama şimdi hemen hemen hepsi aynı yaşta olacağı için problem olmaz diye düşünüyorum.Eğitim yaşı için 7'nin geç olduğunu düşünenlerdenim.Çünkü çocuk eğitiminde 0-6 yaş çok önemli,bu süreci evde çizgi film izlemek yerine okulda eğitilerek geçirmek daha mantıklı geliyor bana.
OLayın siyasi boyutu beni ilgilendirmiyor.Olması gereken bir sistemdi ama damdan düşer gibi olmamalıydı.Planlı ve aşamalı olarak geçilseydi bu kadar tepkide ortaya çıkmazdı sanırım.Hem yarıyıl tatiline kadar oyunlarla geçirilecekmiş 2. dönem başlanacakmış okuma-yazma derslerine.Biz eğitime aç bir toplumuz İnşallah gelecek nesillerimiz eğitimli,üreten toplum bireyleri olurlar.
Nildecimmmmm;hoşgeldin..Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Darısı bu ay sana İnşallah.Anladığım kadarıyla 17'sinde belli olacak aşılama sonucu.Hayırlı haberlerini bekliyorum.Evet senin içine doğmuştu hamile olduğum.Ve benim içimede bu ay senin hamile olacağın içime doğuyor.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun İnşallah.
nillde abla kızmak mı, estağfurullah..merak etmiştim..ama haberinide aldık..
tatilden dönmüşsünn..hoşgeldinnn..
ee nasıl hissediyorsun kendinii abla?
Eee zaten bugün ayın 11'i Nildecim.Tahminen kaçında belli olur ki?Hissettiğin bir belirti falan var mı?Heyecan bastı beni..
nilde abacım hoşgeldin iyi yapmışsın tatil yaparak en azından sitresin azalmıştır bizde 17sinde senden bombayı patlamanı bekliyoruz
ase cnm senn bat ve nazlımın bat aynıydı sanırım öyle okumuştum ne zaman için gün sayıyoruz şimdi ?? iki haber birden gelir inşallah bu ayki tempoyla da tam gaz hamile ve çocuklu ekip olarak yeni yeni konulara dalarız
minicikumut cnm benim aklımda hastane die kalmış kusura bakma anladım şimdi cnm dr. da şans işi sanki birinin ii dediği diğerine ii gelmeyebiliyor dün velimin eltisi ile karşılaştım o da hamile kızı anasınıfına başladı ve 9 aylık ölü doğum yapmıştı geçen sene bu sene de 38. haftasındaymış ve o da benim dr.uma gidiyormuş doğum içinde aynı hastaneyi seçmişiz benim kafam hastane konusunda karışıktı şimdi bu kadına ulaşıp memnun kalıp kalmadığını soracam dr.umuzdan konuşurken çocuk gibiydik
buarada cnm eğitimde yaş konusuna bende katılıyorum ama bu okul öncesi olarak yapılmalıydıki zaten uygulamaya geçilmişti anasınıfı pilot uygulamalarla zorunlu hale getirlmeye başlandı bir çok anasınıfı öğretmeni atandı nerdeyse her köye anasınıfları açıldı çok süper bi uygulmaydı bizim onaylamadığımız nokta sınıfçıya bu yaş çocukları devretmeleri.. inan ay farkı bile zorluyor bizi oyun konusunda da yeteri donanıma sahip değiliz (5 yaş grubu için) veeee sadece çocuk açısından bakmamak gerek bir çok sınıfçı arkadaşa ne eş ne il dışı ne de il içi tayin hakkı verildi üstelik her okulda en az 1 tane norm fazlası var (bu durum en az 2 yıl sürecek) bişeyler ülkemizde damdan düşer gibi oluyor o yüzden önyargılarda fazla oluyor seneye bu sisteme de alışmış olacağız ve normal olan bu gelecek belkide:)
evetttttttt.canım cumartesinden itibaren adet olabilirim inşallah olmamda asemede yazdım kuzum hani sende yazmıştın ya kendimi yokluyorum belirti varmı falan diye şu an bu durumdayım içimden yalvarıyorum hadi olsun belirti olsun diye belim ağrıyodu geçtiiiiiiiii((
Dediğin gibi bu sistemede alışacağız,normal gelecek 1 sene sonra.Allah doktor seçimlerimizde utandırmasın İnşallah.
Ben bugün5+2deyim Miniklercim.Beta Hcg'ninde 1500'ü geçmiş olması lazım.Karnımdan keseyi görür değil mi?Birde bulantılarım başlarsa diye bir korkum var sürekli kendimi dinliyorum.Sizlerin ne zaman başladı bulantıları arkadaşlar?
abla her hamilelik belirtisi birbirine benzemiyor sanırım kendini dinledikçe zaman da zor geçer akışına bırakmayı denesen hani zor biliyorum da ben kızların burda verdiği meme ucu testini yapmıştımısısı vücut ısıma göre biraz daha fazlaydı belki tesadüftü bilemiycem :) haftasonuna ne kaldı şurda o zaman haftasonu test yaparsın değil mi
meme ucu testi nasıl bişeyki bak merak ettim şimdi bu aksam test yapsammı diye düşünüyorum be kuzummmmm çıkmazsa moralim bozulacak biliyorum ama eninde sonunda öğrenecem ha bugün ha yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?