Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Telkin yoluyla bu fikri kafamdan atayım o zaman.İnşallah hiç başlamazda işyerinde sıkıntı yaşamam.Ablamda diyor ki:''Ne bulantılar aklıma geliyor,ne doğumda yaşadıklarım.Hepsini unuttum''diyor.

Pileo, canım geçmiş olsun şimdi birçok bebek bir şekilde operasyon geçiriyor üzülme canım inşallah düzelecek.... Haberdar et bizi...

Günlük canım Destinamız okullu oldu demek. Canım veliler yanıltıcı olabilir bazen. Beklenti de önemli biz de tavsiye üzerine verdik ama benim çocuğuma hitap etmedi öğretmen ama çoğu veli memnun sayılır... Gözlemle... Bizden de o mektuptn istenmişti ben de yazmıştım...

Nilde, Ase, Nazlım canım az kaldı BatlarA. Güzel haberler gelsin bu ay... Nilde tatil iyi gelmiştir...

Hilal ve Minicikumut canlarım yarına güzel haberlerle gelin olur mu?

Minikler bayılıyorum yazdıklarına keşke oğlumun öğretmeni olsaydın canım ya... Ne güzel olurdu. Paşamız annesini korkutmasın dr güzel haber versin ...

Herkes iyi sanırım ben de iyiyim şükür 17 sinde benim de dr muayenem var...

minicikumut, canım hayırlısı olur inşallah yaa heyecan her safhada var korku desen cabası herşeyin hayırlısı....bak hepimiz çok şükür buralara geldik sizde geleceksiniz inanıyorum...canım benim bulantım 5. haftada başlamıştı sen hiç takılma nuraya çekersin inşallah biz bulantı çekerken o diyorduki yaa benim midem neden bulanmıyor:)) alaram 13 eylülde tam 3 aylık oluyor teyzesi...artık gülüyor gülüyor konuşuyor yiyesi geliyor insanın...gece bir ağlayışı var yataktan nasıl kalktığımı bilemiyorum:)

nildem, canım bata az kalmış inşllah minicikumut ayağını sürüklemiştirde geri kalanlarda gelir ardından...tatillerede gidilmiş inşallah seneye bebişten dolayı gidemezsin canım benim:) biz bu sene gittik ama hiçbişey anlamadım...

minikler, chnbye katılıyorum öyle güzel yazıyorsunki keşke yakın olsaydık diyorum bunu sana daha öncede söylemiştim hatırlarsan:)) neyse en azından yardım alacağım değerli dostlarımsınız ne mutlu bana...ben kaçırdımmı bişeyi ali kerem nasıl sen iyice ağırlaştın sanırım ne kadar çalışacaksın doğum sonrası iznin ne?

hilalim, çok şımarttın yaa çok şımardım yüzüm bile kızardı canım yaa...teşekkür ederim iltifatların için...sizler aslında hamile kalmadanda okuttuğunuz her bir çocuk için anne oldunuz şimdi 24 saatlik gerçek anneler olacaksınız ve nasılda güzel olacaksınız...her zaman öğretmen olmayı istemiştim olmadı ama şimdi en çok istediğim kızlarımın okumaları sonuna kadar...maşallah paşamıza diyesim geldi bakalım bende erkek tahmininde bulundum yani:)) büyüdünz kaşla göz arasında allahım hepinize tamamına erdirsin canım....

chnb, canım okullu olduk iyimi olduk bilmiyorum:)) şaka tabiiki de ben gözlemlemeye başladım bile bakalım veli diyaloglarınada girdik yavaş yavaş destina henüz idrak edemedi durumu değişik bir psikolojide alışacak inşallah...sen istanbuldasın değilmi?imkanım olsaydı keşke görüşmek isterdim....

ase, canım okul hayatımız başladı hayırlısıyla ilk gün oyuncaklar falan cezbetti benimkini bugünde öğretmen oyun öğretmiş bir hevesle onu söylüyor ama dikkatsiz hep sol ayağım diye başlıyor ama sağ ayağını gösteriyor kızım sol ayağın hangisi diyorum doğrusunu gösteriyor :)) yaa komedi başladı diyorum ben artık...normalde aşırı heyecanlı ve aceleci bir çocuk bakalım bizi neler bekliyor...sen yine aynı okulunamı verdin...hayatımızda her dönem bir ilk vardırya hamilelikte ilk başlarda benim böyleydi falanlar doğumda ilk başlarda benim kızım yada oğlum çok uyurdu rahattı falanlar şimdide bizim okulumuz şöyle iyi böyle iyiler başladı sen anladın ne demek istediğimi:)) şimdide o dönem başladı çocuklarını başka okullara veren arkadaşlar var kayıt parası bu kadar öğretmen çok iyi okul özel okul gibi falanlar herşeyin çocukta biteceğini bilmeyenler:)) lerde ler yani:)) komşumun çocuğuyla aynı sınıfta kızım zavallı komşum kadın heyecan yapmış daha liste verilmeden almış herşeyi öğretmende bugün demezmi ben kesinlikle markalı olmasını istiyorum çünkü çocuğunuz boya yapıyor elini ağzına sokuyor tenine değdiriyor gözüne sürüyor sizin kadar bende onların sağlığını düşünüyorum falan...komşum diyorki ne yani ben hepsini boşunamı aldım gülermisin ağlarmısın heyecan dolu veliler çocuklardan daha istekliyiz bazen:))

benimde durumum sana benzer.... kanamam falan yokken karınımda ölmüş

minikler;26368436]candaş kuzum gözün aydın demekki neymiş anneler her zaman hissedermiş :)

lone cnm senin yazdıklarını okudukça yaşayacaklarımı görüyor gibiyim

pileo cnm ne yzacağımı inan bilmiyorum bizler evlat demenin ne demek olduğunu kaygılanmayı en derinden yaşadık yaşıyoruz ama şunu da öğrendik eğer rabbim bize bağışlarsa bizimle olacak onun dışında elimizden bişey gelmez her aşamada korkularımız olacak bunu şimdi daha iyi anlıyorum yavrularımız büyüdükçe kaygılarımız artacak ama şu hep aklında olsun bu topiğin bebekleri bizim hep dualarımızda inşallah sapa sağlam çıkacak ameliyattan ve bir daha seni korkutmayacaktır annesi.. bu topiğin bebekleri baştan beri hep nazlı oluyor artık her yaramazlıklarına eyvallah diyecek ailelerinin olduğunumu anlıyorlar nedir en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşmanı diliyorum cnm bir de içinde büyütme paylaş biraz olsun rahatlarsın öpüyorum seni de oğlunu da cnm [/QUOTE]

çok saol canım. evet içimde çok büyüttüm,büyütmüşüm. ama hep bi umut vardı içimde açılacak açılsın diye....olmadı teşhis konuldu. kapak düşük diye.( korkular dediğin gibi en başından beri vardı sonrasında da devam ediyo hem de kat kat artarak. ilk kayıptan sonra kontrole her gittiğimde nasıl ki drdan hemen kalp atış sesini açmasını istiyodum ya,olduki bi bebeğim daha oldu. bu kez de gözlerine odaklanırım herhalde. açtı mı açabiliyo mu diye. insanın başına ne gelirse ona odaklanıyo sadece...
bu arada sizde kocaman olmuşsunuz maşallah. iletilerin altında kaçıncı haftada olduğunuz boyu kilosu herbişeyi yazıyo bayıldım o yazıya. yeni mi çıktı bizim zamanımızda yokmuydu ne:)) hamilelikte en sevdiğim şeydi hafta hafta gelişimi okumak. nasıl heycanlanırdım:)) özledim o günlerimi yaa.tadını çıkar hamilelğin. böyle diyenlere pek kulak asmazdım ama gerçektende en güzel dönem. oğlum şükür kucağımda,sarılıp sevmek bambaşka ama hamilelikte tüm korkularımıza rağmen bence çok özel bir dönem. bol bol uyuuuuuu,yatak keyfi yap:))
haftaya ameliyatımız var bir aksilik olmazsa. döndükten sonra güzel haberlerimizi veririm inşallah..öpüyorum senide,bebişide...
mrb hilal. evet tanışmak kısmet olmadı. senin hikayeni okumadım ama bu topikte olduğuna göre az çok biliyoruz ne yaşadığımızı. öncelikle sana da geçmiş olsun...ben uzun süre burda yazdım ama sonra iş,bebek, bebeğimin koliği derken çok uzak kaldım. şimdide ameliyatımız( gün yaklaştıkça gerginliğim daha da artıyor. güzel temennilerin için teşekkür ederim. inşallah güzel haberlerimizi yazacağım...

günaydın kızlar.

nildem hoşgeldinnnnnn. özlettin kendini. şimdiye kadar kız tahmini çok oldu ancak ben erkek hissdiyorum bakalım hayırlısı. burda da kız tahmini çok hadi bakalım merakla bekliyoruz kimler kazandı. senin de güzel habrlerini bekliyoruz:))))

minicikumt canım miniklerin de dediği gibi biz erken yaşta eğitime karşı değiliz. tam tersi zaten hepimiz kreşlerden falan başlamıyor muyuz. benim karşı çıktığım nokta aynı yaş ve kriterlerde olmayan çocukların aynı sınıfta aynı eğitimi alacak olmaları. bedenen bile çok farklılar zihinsel farklılıkları çok daha fazla olacak.bu biraz korkutuyor beni. ama inşallah korkularımız yersiz çıkar herşey güzel gider temennimiz bu. doktora gidecektin hadi bakalım güzel haberlerle döneceksin minik keseyi gör de gel. bulantılar için de şimdiden şartlandırma kendini. benim 6. haftadan sonra başlamıştı. inşallah olmaz da rahat edersin. gerçi benim felaketti ama çok şükür geçti. minikler söylemişti unuttum gitti bile:)))))

chnb ablacım benimki haftaya kaldı o zaman veririm inşallah güzel haberler. senin de az kalmış sen de güzel haberlerle dön. iyisin dimi.hala yatıyor musun. dinlen ve kendine dikkat et.

günlüğüm sağol canım benim dediğin gbi aslında biçok çocuğumuz var bizim. bi de kendi çocuğumuzu sağ salim alsaydık kucağımıza. senden sizden öğrenecek çok şeyimiz var. prensesler de güzel güzel okyup annelerini haklarını verecekler inşallah.

pileo canım tedirgin olman çok normal ancak iyi düşün iyi olsun. bol bol dua et. dualarımızda olacaksınız. rabbim yardımcınız olsun.

Günaydın kızlar,

Geçmişi okuyamadan yazayım dedim.biz kızımla işe başladık.otobüste gelirken öldüm, çift otobüs yapıyorum ve erken çıkmama rağmen, 2. bindiğim otobüste ayakta kaldım.ona razıyımda yemin ederim balık istifi ifadesi yerinde tabir, belim koptu bide en güvenli yerde durduğum halde eşimin becayişi olsa keşke haftayada, araba alır rahatça gelirim.insan ister istemez endişeleniyor. tek otobüste var biraz yürürsem ama oda aynı tıklım tıklım . olmadı epeyce erken çıkcam.sizler nasılsınız ?

Candaş kızımız geliyor demek. Allah tamamına erdirsin...

candaşım, bi kızımız olacak hııı Allahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..

gözün aydın canım..inş kızın hayırlı bir evlat olur...onun mutlu sağlıklı başarılı günlerini görürsün....

canım çok sevindim demek kızın olacakmış
rüya gibi... bugünleri de gördün inşallah doğduğunu da görürsün.
canım mesaj atamıyorum.dolmuş.silermisin

candaşımmmmmm kuzummmmmm prensessssssss geliyorrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnn
kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepimizden güzel haberler duymak dileğimle her zman. minicikumut yanıldın ama olsun hepsi bizim :) hilal bende çok merak ediyorum seninkini, inş bugün öğrenirsin :)

canım biz 5+4 te alttan gördük keseyi, bi şekilde kesin görünür diyorum ben.alttan muayene için ben şöyle düşünüyorum düşük filan yapmıyor, yapsaydı bende de yapardı. ççünkü ben 10. haftadan sonra karından muayeneye başladım.o yüzden alttan bakcam derse hiç korkma derim canım.onlar işini biliyo çünkü.düşünsene tüp bebekle hamile kalıyosun belki bi dahası imkansız ve alttan muayene ediyo, yani riske atıyolar bu durumda. demekki çok sakıncalı dğilki alttanda bakıyolar. ama tabi karından olursa seninden kafan rahat olur o ayrı. benim bulantım 8 . haftada başladı, ama aşırı değildi, pek kusmadım.ama yatınca geçiyodu ancak.yemek yememide engellemedi.en çok bulantım sudan ve ilaçtan oldu her suyu içemiyorum 1 markada uyum sağladık.ve hala ara ara bulanıyo da rahatsızlık vermiyo.yalnız ben ilaç içtikten sonra özellikle elevitte hep çıkardım bak yine bulandım :))
ben taştan bi insanım galiba, hiç duygusala bağlayamadım daha.dedim herkes kalp atışında ağlıyo bende ağlarım yok tık :) ama son aylarda bekliyorum ve kesin doğumdada ağlamam :) randevun saat kaçta canım ? dualarımız senle :)
yaa ne güzel anlatmışsın canım, bende düşünüyorum çok uzak geliyo ama bi şekilde allah nasip ettikten sonra ömür geçiyo ömürlere şahit oluyoruz inş allahım hepimize göstersin o güzel günleri, sana da 2. yi tekrar inş :)

günlük, kızını dilediğince okula göndermişsin ne güzel inş çok başarılı olur ömrünce. eşinin yei işş tarihi belli mi ? hilale katılıyorum süpersin sen :)

chnb, ablacım sen nasılsın sağlığın sıhattin ?

nilde, ben senden çok umutluyum bebeğin senle bence :)

sezen, nerelerdesin ?

nazlım, canım umarım bu ay çok güzel olur inan aklım hep sende.

minikler, ne tatlı bi öğretmensin sen ya :) ama dikkat et oğlunuda unutma :)

kıtty, aklım oğlunda.

pileo, canım oğlun için çok üzüldüm hep zorları yaşıyoruz hayatta.allahım sana güç kuvvet oğluna sabır versin.ama ark ları dediği gibi şifası ameliyatla gelecekse minicikte olsa umudu varsa denemeye değer, biliyorum canının canı yanmasına dayanmak zor fakat onun için sabırlı olmalısın annelik bu belkide.zora dayanmak.ben oğlun için umutluym göz kapağı gerekn duruma gelecek.allahım yardımcın olsun dualarımız seninle olsun..çok püyorum ama habersiz bırakma bizii, gelişmelerden haberdar et.inş güzel haberlerle gel canım benim.

asem, canım ist görevi nasıl geçti ? geçen nuraya sordum canım son 50 kalmış duası için, bence duanı yap.artık bitmiştir.cezada bitirmiştir.bitirmediysede fazlasını yapalım yerine okuyalım fazlasıyla tamam olsun sonuçta niyetimiz önemli.çok uzadı canım dua etmeden içinde rahat etmez diye dedim..

Hilal ve Minicikumut canlarım yarına güzel haberlerle gelin olur mu?

İnşallah güzel haberlerle gelirim ablacım.Bende çok istiyorum.

Endişeler hep var ve hep olacak biliyorum.Kucağımıza alsak bile yine endişeler peşimizde olacak.Sanırım annelik böyle birşey.Endişe etmenin sonu yok.İnşallah Nuraya çekerim o zaman ne diyeyim.Hiçte şikayet etmem neden bulanmıyor diye:)

Yaşayana herşey bir gün gibi.Alara doğdu,doğacak derken 3 aylık olmuş bile.En sevimli zamanları başlamış bile.Gülüşlerine can feda gerçekten.Yeğenimin gülüşünü görünce gün güzel geçiyor sanki.2 aylık oluyor oda.Her fotoğrafa poz veriyor inanmazsınız?Yandan bakışlar,kaçamak gülüşler anlayacağın tam ısırmalık :)

Doktora sen gitmeyecek misin?Cinsiyetini ben ne kadar merak ediyorum Hilalcim.Benimde içime erkek doğuyor Rabbim hayırlısını versin.

Cinsiyet konusu daha şimdiden büyük merak konusu bizde.Eşim 3 erkek kardeş ve abisinin 3 tane oğlu var.Anlayacağınız ailelerinde kız yok.Eşim kız olsun istiyor sanırım kayınvalideminde gönlünden öyle geçiyordur.

Annem erkek olsun istiyor çünkü bir kızımız var birde oğlumuz olsun istiyorBeni soracak olursanız bazen kendimi yokluyorum.Ama tercih yapamıyorum.Yeter ki sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum diyorum hep.Sağlıklı,hayırlı,akıllı bir evlat olsun daha ne isterim ki

Alttan bakılmasına çok negatif yaklaşmıyorum Candaşım.Geçen ki seferden olumsuz anılar kalmış aklımda onlar geliyor aklıma.Sonuçta doktorun bana vajinal muayene yapmasından ne karı olabilir?İşini yapıyor tabiki.Yapıcam derse karşı gelmem.Bulantı konusuda olursa olur ne yapalım be Candaşım katlanacağız.Annelik=Fedakarlık demek..Bunu öğreneceğiz.

Hormonlar seni etkilememiş Candaşım benimki komik bir hal almaya başladı.Sabah arabada gelirken haberlerde Kaz dağlarındaki yangın neticesinde 1100 futbol sahası büyüklüğünde ağaçlık alanın tahrip olduğunu okuyordu spiker.Benim içimde bir dalgalanma oldu ve gözlerim doldu.Babam görmesin diye yüzümü çevirmem yok mu birde tam komediBabam görse sorsa ne diyeceğim ağaçlara ağlıyorum desem anlam veremez herhalde.

Normalde de doğaya çok düşkünümdür.Ağaçları,çiçekleri,yeşilliği çok severim ama benim duygusallığım artık tuhaflaşmaya başladıSon aylarda iki gözüm iki çeşme modunda gezebilirim

candaşım, iyi dileğin için teşekkür ederim ..hamiş hamiş ne güzel bi temennidir oo :)inş 2. yi de görürüzz 3.yü de ws ws
ist iyi geçti, yorucu oldu.. ama iyi oldu.. gece 12 de indik buraya ..benim kuzu, ben yokum diye uyumamış..sokakta bekliyordu, cin gibiydii..gözünde uyku kalmamış..evdeyken; 'aşağıda bekleyelim' demiş.. aşağıya inmişler, 'parka gidelim bekleyelim' yapmış..12 de parkta ne oynayacaksa o saatte:)
bu arada ben, sana ve cezaya msj yazmıştım ama ikinizinde kutusu doluydu..
nurayda 50 kaldı dedi, ben mi okusam dedim..ses gelmedi..o da bebeği var, canım zaman ayırıp yine okumuş, sağolsun..
ben akşam duasını yapayım değilmi?
kendinize iyi bakın canımmm.. görüşmek üzeree:79:

minicikumut gülümsettin beniii yaaaa... ahh hormonlar ahhh... :)
ne desen haklısınnn

dur önce cinsyetten başlayım :) biraz erkek gibi geldi bana, ama ilerleyen günlerde tam fikrimi yazarım kesin :) biz 10. haftadan sonra meraklandık, o da ben değil çevremdekiler. sanki kız olcağımdan emindim :) eşinin tarafta erkek yoksa kız istemekte haklılar, annende erkekte haklı.benim annemde çok erkekçidir, ilk torun bizimki ama hep erkek olsa dedi.erkek kardeşimde erkek istedi çok, hayal kuruyodu, asker ya o, lan dağa çıkcaktık beraber terörist avına, ben atış yaptırcaktım hayallerim yarım kaldı ee napalım erkek adamın erkek damadı olur tesellisine gireyim oldu :) inş kendisinin oğlu, onun oğlunun olmasını bende çok istiyorum biraz soy yürüsün olayı var ya.bide allah vermesin asker diye.gerisini yazmayın sen anla.şimdi eşin tarafıda hep erkekmiş ya erkek ihtimali bence yüksek.sanki annen sevincek gibi, dr nasıl derse öyle yaparsınız muayeneyi katı değilmişsin zaten, hani şüphelerin varsa dedim.aynen annelik fedakarlık deyip katlancaz, annem her akşam iğnemi vururken allahım yardım etsin ne zor ne acılar çekiyosun diyo, diyorum anne bu benim için acı değil sevinç.o yaşasın diye razıyım ben acısına.şimdiden anlıyorum yani o duyguyu.evet ağaçlar ve duygulanma olayın komik olmuş :) he mi duygusaldın acaba ? ya ben hayatımda hep katıydım duygusal yanım içimdedir, mesela ananem dedmler vefat ettiğinde dahi ağlayamamıştım o kadar düşün.ama içmde fırtınalar kopar sanırım saçma ama ağlamak duygusallık zayıflık gibi geliyo.şimdilerde herkes bunun farkında bendeki durumun.içimden lanet okurum yaşananlara, sosyal yanım kuvvetlidir ama dediğim gibi dışarı yansımaz.ya bide işin aksi yanı, benim kız balık olcak :) ağlak burç, nasıl anlaşcaz bilmiyorum ben çıldırırm artık o duygusallığa ama belki bana çekerde duygusuz olur :)

ayy canım kıyamam ben ona, dışarlarda beklemiş demek, sevsinler onu.annesine çok düşkün galiba ? allah dualarımzıı kabul edecek inş :) hoigeldn canım yorgunmusun peki ? evet ya msj kutum dolmuş farketmedim hiçbence duasını yap.okumuşlardır okumamışta olsalar önceden yapmış olursun yine aynı kapıya çıkar.allahım dualarını kabul etsin en tez vakitte sağlıkla hayırla :)

Candaşım kayınperderimde 3 erkek kardeşmiş(Öz olarak)KAYINPEDERİMİN 3 OĞLU OLMUŞ,OĞLUNUNDA 3 OĞLU OLMUŞBilmece gibi oldu sanki.Ama eşimin 2 amcasınında ilk çocukları kız hep.2'şer kızları varYani belki amcalara çekersek bir ihtimal :)

Ben hep duygusaldım yeni olmadım yani.Sadece üstüne katladımDuygularımı göstermekten kaçınmam ben kızdığımı,sevindiğimi,üzüldüğümü..Hepsini belli ederim.Duygularımız bizi diğer canlılardan ayıran özelliğimiz.Her insanın yapısı farklı.Ağlamayan insan üzülmez,kırılmaz diye bir kaide yok tabiki.

Eee ben yavaştan çıkayım malum kontrolümüz var

kızlar bi melek daha doğdu. arkadaşım bebeğine kavuştu. telefonda aldığım haber bile ağlamama yetti. öyle merak ediyorum ki kuzuyu. rabbim bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. bu gazla karar verdim şimdi doktora gidecem. bi yandan da iyi mi diye çok merak ediyorum.bi yandan da belki kuzucuk gösterir cinsiyetini de merakımı da gidermiş olur. bugünkü korkularımdan bahsetmiştim, gidip öğrenmek yüzleşmek en iyisi sanırım. bizim için dua edin.güzel haberlerle dönelim.

hadi güzel haberlerle gel minicikumut.. Allah'ın izniyle, kafan bugün rahatlar.. günleri saydın canım benim..
bekliyoruzzz

Arkadaşının ve eşinin gözüaydın canım.. Allah bağışlasın yavrularını..Allah analı babalı büyütsün.. cümlesinin evladına , sağlıkla ,sıhhatle geçecek uzun ,güzel bi ömür bahşetsin Allahımm..
ewt dün bahsetmiştin hislerinden.. kafan rahatlayacaktır, en iyisi git ..derin bi nefes al hilalimmm:)
güzel haberlerini bekliyoruz... bakarsın gösterir yavrucuk..aslan mı geliyor ceylan mıı görüşürüz canım:79:

ewt bana ayrı bi düşkünlüğü var.. nihayetinde kim annesine düşkün değildir ki dimii
aminn.. inş kabul olsun dualar..
burda dikkatimi çekti.. kime dua okunsa üstüne hamiş oldu.. bilemiyorum .. hemen payıma bişeyler çıkartıyorum bak
görüşürüzz canımmm

gunluk2011

Canım keşke görüşebilsek ne iyi olur...
Gözlemle bakalım canım önemli olan okulu sevdirmesi, kişilik gelişimini zedelememesi yoksa her zaman öğrenir öğreneceğini. Bir de çözüm odaklı olması sorun odaklı değil. Bizim öyle oldu oğlan şöyle, şöyle... Eeeee çözümü kendimiz araştırdık(

chnb abla çok haklısın..
ben sadece 3 ay yatmıştım, nasıl hisler içerisindesin tahmin edebiliyorum..
ama çok şükür, yolun 3/4'ünü tamamlandın nerdeysee
yavruyu kucağına aldığında; doyasıya ayağa da kalkacaksınn.. doyasıya dış dünyaya da açılacaksınn ablacımm
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinde, sonrası da güzel olacak inş.. (kontrolünde 17siydi sanırım..az kalmış bak, haberlerini bekliyoruz paşanınn )
Allahım esirgesin sizlerii:79: kendinize iyi bakınn..

Sağ ol canım. İnşallah dış dünyaya açılırım:)) Sizin de az kaldı güzel haberlerinize inşallah. Bekliyorum heyecanla...

Sanırım İstanbuldasın di mi? Ne kadar kalacaksın annende?

Çok şükür Allahıma keseyi gördük..Karnımdan baktı gördü keseyi doktorumuz.1 hafta snra kalp atışı için gideceğiz

Doktorum biraz korkuttu bizi keseyi hemen göremedi 1 dakika içinde gördü zaten sol tarafımda kist varmış 3 cm civarında.İlk defa böyle bir problemim oldu o zaman dedim.

Bizden haberler böyle.Bir nebze olsun rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…