- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.301
sankki kalp atışına gittiğim hafta başlamıştı yani 7. haftamda bi de düşünme zorlaya zorlaya başlatacan anlaşılan :) bulnamıyosa keyfini çıkar yemeksiz günler zor oluyor gerçi geçiyo unutuluyo hepsi cnm 5. haftada kalp atışı duyan bile oluyo ama kesenin görünmesi bazen 6. haftaya kalabiliyor yani karından görünmesi gerçi 1500ü geçerse görünür
mrb hilal. evet tanışmak kısmet olmadı. senin hikayeni okumadım ama bu topikte olduğuna göre az çok biliyoruz ne yaşadığımızı. öncelikle sana da geçmiş olsun...ben uzun süre burda yazdım ama sonra iş,bebek, bebeğimin koliği derken çok uzak kaldım. şimdide ameliyatımızgünaydın kızlar.nasılsınız. kaç gündür hiç yazamadım ne var ne yok.
ilk olarak pileo seninle tanışmak nasip olmadı ancak yazdıklarını okuyunca yazmak istedim. bebeğini kucağına aldın ne güzel. zorluklar yaşıyorsun evet ancak iyileşmesi için ameliyat olması gerekiyorsa bu biz anneler için ne kadar zor da olsa olacak. inşallah rabbim bu sınavdan da kolaylıkla ve sağlıkla geçmeyi nasip eder. dualarımız seninle ve meleğinle. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. allah yardımcınız oldun. şimdiden geçmiş olsun.
candaşım canım telde konuştuk ancak buraya da yazayım. minik prenses hoşgeldin aramıza. sen belli oldu deyince ben de öyle heyecanlandım ki acaba bizimki ne diye. çarşamba günü elazığya gidecem arkadaşımın doğumu var. inşallah bizim sıpa da gösterir kendini. tekrar gözün aydın canım.
bana gelince okullar açıldı.en azından seminerler başladı geçen hafta eğitim vardı bu hafta 1.sınıflar açılıyor biz boş oluruz herhalde:))))) haftaya da maraton başlıyor bakalım. iyi olacak benim için yoksa vakit geçmiyor. bakalım ne kadar dayanabileceğiz. bu arada endişe ve korkular son günlerde had safhada. ilk bebeğimin öldüğünü çok yakın bi arkadaşımın doğum yaptığı gün aynı hastanedeydik hem de öğrenmiştim. hatta kürtaj olmadan önce bebeğini arkadaşım görmeden ben görmüştüm. çarşamba günü yine çok yakın bi arkadaşım doğum yapacak ve biz elazığya oraya gideceğiz. ne kadar engel olmaya çalışsam da korkularım beni bırakmıyor. allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.herkesi öpüyorum.hilal okula kaçar:)))))
Pileo, canım geçmiş olsun şimdi birçok bebek bir şekilde operasyon geçiriyor üzülme canım inşallah düzelecek.... Haberdar et bizi...
çok saol chnb. evet bir şekilde operasyon geçiriyor. ama inanki çok zor. neyle sonuçlanacak bilmiyorum. düzelecek mi bilmiyorum.düzelmesi geçici bir süreç mi olcak onu da bilmiyorum. yani yeniden düşedebilir kapak.. oğluma bakıyorum gülücükler atıyo herşeyden habersiz. çok şükür ki mutlu bi bebek.ama annesi hep ağlıyo hep ağlıyo((
Candaş kızımız geliyor demek. Allah tamamına erdirsin...
candaşım, bi kızımız olacak hıııAllahım sağlıkla tamamına erdirsin canım..
maşallah canım çoğu gitti az kaldı inşallah senin de. 30u geçtin mi korkmaz artık inşallah. tabi yine de gündünde kucağında almak nasip olsun inşallah.
canım hayırlı olsun kızın. evet kızlardan olacak topikte inşallah.
sinirden öyle yapıyor canım salih.meme geciktimi basıyor çığlığı.tıkanacakmış gibi ağlıyor. korkuyorum evden çıkmaya. bi rahatsızlığı yok çok şükür.
slm herkese. yine uzuuuun bir zaman yazamadım. hatta takip bile edemedim. koptum iyice. ama çok özledim muhabbetinizi.. şimdi gördüm candaaas hemide kızın olacamışş.çook sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...
günlük,chnb,hello,lonelineess( bu kez doğru yazmış olayım lütfeen:)) nuray,ceza, minikler, nazlım hepiniz iyisiniz inşallah.. unuttuklarım varsa kusura bakmayın. bu satte, bu kafayla ancak bu kadar..
kızlar uzun zamandır yazamadım size. merak edenler olmuştur. ama benimki hayırsızlıtan değil.. biliyosunuzki oğlum kolikti ve bi türlü kendimize gelememiştik. şimdi de başka sıkıntımız var. aslında başından beri sıkıntıydı ama ben konuşmak da istemiyodum kabullenmek de( oğlumun doğuştan bir göz kapağı düşük...ağlayarak sızlayarak bu zamana geldik ve her ne kadar ben bu durumu kabullenmesemde oğlumun acil ameliyat edilmesi gerekiyor... bunun için dr dr gezdik, bi tanesi ameliyata gerek yok desin diye çok dua ettim ama öyle olmadı. en azından ertelensin istedim ama kapağın fazla düşük olması ilerde tembelliğe sebep olabilir diye şimdi yapılması gerekiyo. önümüzdeki hafta ameliyat için gün aldık. minnacık yavrumun anestezi alacak olması bana bi dert. ameliyatın nasıl geçeceğini bilmemek ayrı bi dert. bir ameliyatla bu sorunun çözülüp çözülmeyeceği apayrı bi dert....
aşıya bile giderken gözleri dolan ben, bu ameliyata nasıl dayanabileceğimi hiiç bilmiyorum. neden olduğu konusunda hiç bir fikir yok, bilinen bişeyde yok. uuffffffffffff. benden haberler böyle işte... hepinizi öptüm. oğlum için dua edin lütfeenn
candaş kuzum gözün aydın demekki neymiş anneler her zaman hissedermiş :)
lone cnm senin yazdıklarını okudukça yaşayacaklarımı görüyor gibiyim
pileo cnm ne yzacağımı inan bilmiyorum bizler evlat demenin ne demek olduğunu kaygılanmayı en derinden yaşadık yaşıyoruz ama şunu da öğrendik eğer rabbim bize bağışlarsa bizimle olacak onun dışında elimizden bişey gelmez her aşamada korkularımız olacak bunu şimdi daha iyi anlıyorum yavrularımız büyüdükçe kaygılarımız artacak ama şu hep aklında olsun bu topiğin bebekleri bizim hep dualarımızda inşallah sapa sağlam çıkacak ameliyattan ve bir daha seni korkutmayacaktır annesi.. bu topiğin bebekleri baştan beri hep nazlı oluyor artık her yaramazlıklarına eyvallah diyecek ailelerinin olduğunumu anlıyorlar nedir en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşmanı diliyorum cnm bir de içinde büyütme paylaş biraz olsun rahatlarsın öpüyorum seni de oğlunu da cnm
Herkese günaydıııın iyi haftalar..
Candaşım bende yanıldım erkek bekliyordum ama dünyalar güzeli bir kız geliyormuş demek..Yaşasıın
Sağlıkla,mutlulukla kucağına almak nasip olsun İnşallah.
Benim kontrolüm çarşamba günü.Gün yaklaştıkca bir stres basıyor beni.
gözün aydın canım..inş kızın hayırlı bir evlat olur...onun mutlu sağlıklı başarılı günlerini görürsün....
candaşım canım telde konuştuk ancak buraya da yazayım. minik prenses hoşgeldin aramıza. sen belli oldu deyince ben de öyle heyecanlandım ki acaba bizimki ne diye. çarşamba günü elazığya gidecem arkadaşımın doğumu var. inşallah bizim sıpa da gösterir kendini. tekrar gözün aydın canım.
canım çok sevindim demek kızın olacakmış
rüya gibi... bugünleri de gördün inşallah doğduğunu da görürsün.
canım mesaj atamıyorum.dolmuş.silermisin
kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepimizden güzel haberler duymak dileğimle her zman. minicikumut yanıldın ama olsun hepsi bizim :) hilal bende çok merak ediyorum seninkini, inş bugün öğrenirsin :)candaşımmmmmm kuzummmmmm prensessssssss geliyorrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnn
Dediğin gibi bu sistemede alışacağız,normal gelecek 1 sene sonra.Allah doktor seçimlerimizde utandırmasın İnşallah.
Ben bugün5+2deyim Miniklercim.Beta Hcg'ninde 1500'ü geçmiş olması lazım.Karnımdan keseyi görür değil mi?Birde bulantılarım başlarsa diye bir korkum var sürekli kendimi dinliyorum.Sizlerin ne zaman başladı bulantıları arkadaşlar?
ben taştan bi insanım galiba, hiç duygusala bağlayamadım daha.dedim herkes kalp atışında ağlıyo bende ağlarım yok tık :) ama son aylarda bekliyorum ve kesin doğumdada ağlamam :) randevun saat kaçta canım ? dualarımız senle :)Miniklercim;değişen hormonlardan mıdır nedir sabah okula başlayan çocukları izlerken bende başladım ağlamaya..Kızın biri annemi istiyorum dedi diye açtım musluklarıHormonlar bana oyun oynamaya erken başladı
Yarın benim kontrolüm 13:30'da.Hilalinki kaçta bilmiyorum.İnşallah her ikimizde ve kontrolü olan herkes güzel haberler alır.Heyecan var sanki birazda stres yapmaya başladım bugünden..
yaa ne güzel anlatmışsın canım, bende düşünüyorum çok uzak geliyo ama bi şekilde allah nasip ettikten sonra ömür geçiyo ömürlere şahit oluyoruz inş allahım hepimize göstersin o güzel günleri, sana da 2. yi tekrar inş :)hilalim , yolu gözün kesmiyorsa kasma kendini canım..
kontrol içinde az kalmış, bi hafta daha sabret .. yada randevu zamanını öne çektir heyecan yaptıysan :)
kendinize iyi bakın annesiii:79:
miniklercim, duygulanmakta haklısın..
inş o güzel günleri görmek kısmet olacak..
zaman su gibi akıp geçiyor..
oğlum doğduğunda; ''miniciksin sen..büyüyecekmisin, koşacakmısın, konuşacakmıyız,okula mı gideceksinn'' derdimmhayal bile edemiyordum
şimdi bakıyorum, anlatıyor.. büyümüş adam gibi konuşuyor konuşuyor, paylaşıyor.. büyüdü gitti delikanlıı
zaman geçiyor yani.. öğrencilerinide özlemişsin, o hassas anlarını paylaşmışsın, avutmuşsun.. ee günü gelecek oğluşunuda avutacaksın okula başladığında inş canımmkendinize iyi bakın annesii :79:
Hilal ve Minicikumut canlarım yarına güzel haberlerle gelin olur mu?
minicikumut, canım hayırlısı olur inşallah yaa heyecan her safhada var korku desen cabası herşeyin hayırlısı....bak hepimiz çok şükür buralara geldik sizde geleceksiniz inanıyorum...canım benim bulantım 5. haftada başlamıştı sen hiç takılma nuraya çekersin inşallah biz bulantı çekerken o diyorduki yaa benim midem neden bulanmıyor:)) alaram 13 eylülde tam 3 aylık oluyor teyzesi...artık gülüyor gülüyor konuşuyor yiyesi geliyor insanın...gece bir ağlayışı var yataktan nasıl kalktığımı bilemiyorum:)
Doktora sen gitmeyecek misin?Cinsiyetini ben ne kadar merak ediyorum Hilalcim.minicikumt canım miniklerin de dediği gibi biz erken yaşta eğitime karşı değiliz. tam tersi zaten hepimiz kreşlerden falan başlamıyor muyuz. benim karşı çıktığım nokta aynı yaş ve kriterlerde olmayan çocukların aynı sınıfta aynı eğitimi alacak olmaları. bedenen bile çok farklılar zihinsel farklılıkları çok daha fazla olacak.bu biraz korkutuyor beni. ama inşallah korkularımız yersiz çıkar herşey güzel gider temennimiz bu. doktora gidecektin hadi bakalım güzel haberlerle döneceksin minik keseyi gör de gel. bulantılar için de şimdiden şartlandırma kendini. benim 6. haftadan sonra başlamıştı. inşallah olmaz da rahat edersin. gerçi benim felaketti ama çok şükür geçti. minikler söylemişti unuttum gitti bile:)))))
dur önce cinsyetten başlayım :) biraz erkek gibi geldi bana, ama ilerleyen günlerde tam fikrimi yazarım kesin :) biz 10. haftadan sonra meraklandık, o da ben değil çevremdekiler. sanki kız olcağımdan emindim :) eşinin tarafta erkek yoksa kız istemekte haklılar, annende erkekte haklı.benim annemde çok erkekçidir, ilk torun bizimki ama hep erkek olsa dedi.erkek kardeşimde erkek istedi çok, hayal kuruyodu, asker ya o, lan dağa çıkcaktık beraber terörist avına, ben atış yaptırcaktım hayallerim yarım kaldı ee napalım erkek adamın erkek damadı olur tesellisine gireyim oldu :) inş kendisinin oğlu, onun oğlunun olmasını bende çok istiyorum biraz soy yürüsün olayı var ya.bide allah vermesin asker diye.gerisini yazmayın sen anla.şimdi eşin tarafıda hep erkekmiş ya erkek ihtimali bence yüksek.sanki annen sevincek gibi, dr nasıl derse öyle yaparsınız muayeneyi katı değilmişsin zaten, hani şüphelerin varsa dedim.aynen annelik fedakarlık deyip katlancaz, annem her akşam iğnemi vururken allahım yardım etsin ne zor ne acılar çekiyosun diyo, diyorum anne bu benim için acı değil sevinç.o yaşasın diye razıyım ben acısına.şimdiden anlıyorum yani o duyguyu.evet ağaçlar ve duygulanma olayın komik olmuş :) he mi duygusaldın acaba ? ya ben hayatımda hep katıydım duygusal yanım içimdedir, mesela ananem dedmler vefat ettiğinde dahi ağlayamamıştım o kadar düşün.ama içmde fırtınalar kopar sanırım saçma ama ağlamak duygusallık zayıflık gibi geliyo.şimdilerde herkes bunun farkında bendeki durumun.içimden lanet okurum yaşananlara, sosyal yanım kuvvetlidir ama dediğim gibi dışarı yansımaz.ya bide işin aksi yanı, benim kız balık olcak :) ağlak burç, nasıl anlaşcaz bilmiyorum ben çıldırırm artık o duygusallığa ama belki bana çekerde duygusuz olur :)Alttan bakılmasına çok negatif yaklaşmıyorum Candaşım.Geçen ki seferden olumsuz anılar kalmış aklımda onlar geliyor aklıma.Sonuçta doktorun bana vajinal muayene yapmasından ne karı olabilir?İşini yapıyor tabiki.Yapıcam derse karşı gelmem.Bulantı konusuda olursa olur ne yapalım be Candaşım katlanacağız.Annelik=Fedakarlık demek..Bunu öğreneceğiz.
Hormonlar seni etkilememiş Candaşım benimki komik bir hal almaya başladı.Sabah arabada gelirken haberlerde Kaz dağlarındaki yangın neticesinde 1100 futbol sahası büyüklüğünde ağaçlık alanın tahrip olduğunu okuyordu spiker.Benim içimde bir dalgalanma oldu ve gözlerim doldu.Babam görmesin diye yüzümü çevirmem yok mu birde tam komediBabam görse sorsa ne diyeceğim ağaçlara ağlıyorum desem anlam veremez herhalde.
Normalde de doğaya çok düşkünümdür.Ağaçları,çiçekleri,yeşilliği çok severim ama benim duygusallığım artık tuhaflaşmaya başladıSon aylarda iki gözüm iki çeşme modunda gezebilirim
candaşım, iyi dileğin için teşekkür ederim ..hamiş hamiş ne güzel bi temennidir oo :)inş 2. yi de görürüzz 3.yü de ws ws
ist iyi geçti, yorucu oldu.. ama iyi oldu.. gece 12 de indik buraya ..benim kuzu, ben yokum diye uyumamış..sokakta bekliyordu, cin gibiydii..gözünde uyku kalmamış..evdeyken; 'aşağıda bekleyelim' demiş.. aşağıya inmişler, 'parka gidelim bekleyelim' yapmış..12 de parkta ne oynayacaksa o saatte:)
bu arada ben, sana ve cezaya msj yazmıştım ama ikinizinde kutusu doluydu..
nurayda 50 kaldı dedi, ben mi okusam dedim..ses gelmedi..o da bebeği var, canım zaman ayırıp yine okumuş, sağolsun..
ben akşam duasını yapayım değilmi?
kendinize iyi bakın canımmm.. görüşmek üzeree:79:
Candaşım kayınperderimde 3 erkek kardeşmiş(Öz olarak)KAYINPEDERİMİN 3 OĞLU OLMUŞ,OĞLUNUNDA 3 OĞLU OLMUŞBilmece gibi oldu sanki.Ama eşimin 2 amcasınında ilk çocukları kız hep.2'şer kızları var Yani belki amcalara çekersek bir ihtimal :)
Ben hep duygusaldım yeni olmadım yani.Sadece üstüne katladımDuygularımı göstermekten kaçınmam ben kızdığımı,sevindiğimi,üzüldüğümü..Hepsini belli ederim.Duygularımız bizi diğer canlılardan ayıran özelliğimiz.Her insanın yapısı farklı.Ağlamayan insan üzülmez,kırılmaz diye bir kaide yok tabiki.
Eee ben yavaştan çıkayım malum kontrolümüz var
kızlar bi melek daha doğdu. arkadaşım bebeğine kavuştu. telefonda aldığım haber bile ağlamama yetti. öyle merak ediyorum ki kuzuyu. rabbim bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. bu gazla karar verdim şimdi doktora gidecem. bi yandan da iyi mi diye çok merak ediyorum.bi yandan da belki kuzucuk gösterir cinsiyetini de merakımı da gidermiş olur. bugünkü korkularımdan bahsetmiştim, gidip öğrenmek yüzleşmek en iyisi sanırım. bizim için dua edin.güzel haberlerle dönelim.
ayy canım kıyamam ben dışarlarda beklemiş demek, sevsinler onu.annesine çok düşkün galiba ? allah dualarımızı kabul edecek inş :) hoşgeldn canım yorgunmusun peki ? evet ya msj kutum dolmuş farketmedim hiçbence duasını yap.okumuşlardır okumamışta olsalar önceden yapmış olursun yine aynı kapıya çıkar.allahım dualarını kabul etsin en tez vakitte sağlıkla hayırla :)
günaydın kızlar.
Kızlar beni sormuşsunuz yatışa devam. wc ve su, bir de dr o kadar kalkıyorum... Şükür buna da ama dış dünyayı çok özledim. 7. haftadan beri yatıyorum(
Hilal git canım tesadüflere takılmamak lazım ...
Candaş canım yakında belli olunca yer verirler canım... Sorunsuz atlatbu süreci inşallah...
chnb abla çok haklısın..
ben sadece 3 ay yatmıştım, nasıl hisler içerisindesin tahmin edebiliyorum..
ama çok şükür, yolun 3/4'ünü tamamlandın nerdeysee
yavruyu kucağına aldığında; doyasıya ayağa da kalkacaksınn.. doyasıya dış dünyaya da açılacaksınn ablacımm
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinde, sonrası da güzel olacak inş.. (kontrolünde 17siydi sanırım..az kalmış bak, haberlerini bekliyoruz paşanınn)
Allahım esirgesin sizlerii:79: kendinize iyi bakınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?