- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.321
hadi bakalım amcalar umudunuz olsun kızınız sizinle olsun :) duygularda şöyle canım içime atııyprum galiba çok kırılıyorum dediğin gibi, ve özellikle duygu çıkışım patlama oluyor her olaya tepkiliyimdir ailevi milli sosyal , konular hiç farketmez üzüldüğüm zman bağırıp çağırım.insanız farklıyız :)Candaşım kayınperderimde 3 erkek kardeşmiş(Öz olarak)KAYINPEDERİMİN 3 OĞLU OLMUŞ,OĞLUNUNDA 3 OĞLU OLMUŞBilmece gibi oldu sanki.Ama eşimin 2 amcasınında ilk çocukları kız hep.2'şer kızları var Yani belki amcalara çekersek bir ihtimal :)
Ben hep duygusaldım yeni olmadım yani.Sadece üstüne katladımDuygularımı göstermekten kaçınmam ben kızdığımı,sevindiğimi,üzüldüğümü..Hepsini belli ederim.Duygularımız bizi diğer canlılardan ayıran özelliğimiz.Her insanın yapısı farklı.Ağlamayan insan üzülmez,kırılmaz diye bir kaide yok tabiki.
Eee ben yavaştan çıkayım malum kontrolümüz var
canım maşallah meleğe :) allahım sanada o günleri görmeyi nasip etsin, heyecanla seni bekliyorum bakalım prens mi prenses mi :) güzel haberlrle dönün inş :)kızlar bi melek daha doğdu. arkadaşım bebeğine kavuştu. telefonda aldığım haber bile ağlamama yetti. öyle merak ediyorum ki kuzuyu. rabbim bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. bu gazla karar verdim şimdi doktora gidecem. bi yandan da iyi mi diye çok merak ediyorum.bi yandan da belki kuzucuk gösterir cinsiyetini de merakımı da gidermiş olur. bugünkü korkularımdan bahsetmiştim, gidip öğrenmek yüzleşmek en iyisi sanırım. bizim için dua edin.güzel haberlerle dönelim.
inan sabah aynısını ben düşndüm, benim sürecim uzundu ama öyle.bana ta martta okumuştuk.şükür temmuzda oldu gerçi çokta sürmemiş :) senden daha hızlı haberler bekliyoruum, çıkart tabi, bu paylar süper bi kere :) haklısın ya kim annesine düşkün değil ki ?hadi güzel haberlerle gel minicikumut.. Allah'ın izniyle, kafan bugün rahatlar.. günleri saydın canım benim..
bekliyoruzzz
Arkadaşının ve eşinin gözüaydın canım.. Allah bağışlasın yavrularını..Allah analı babalı büyütsün.. cümlesinin evladına , sağlıkla ,sıhhatle geçecek uzun ,güzel bi ömür bahşetsin Allahımm..
ewt dün bahsetmiştin hislerinden.. kafan rahatlayacaktır, en iyisi git ..derin bi nefes al hilalimmm:)
güzel haberlerini bekliyoruz... bakarsın gösterir yavrucuk..aslan mı geliyor ceylan mııgörüşürüz canım :79:
ewt bana ayrı bi düşkünlüğü var.. nihayetinde kim annesine düşkün değildir ki dimii
aminn.. inş kabul olsun dualar..
burda dikkatimi çekti.. kime dua okunsa üstüne hamiş oldu.. bilemiyorum .. hemen payıma bişeyler çıkartıyorum bak
görüşürüzz canımmm
çok saol ablacım 1,5-2 ay sıkcam dişimi, allah yardımcın olsun ya özlemezmisin özlemişsindir inş doğsun oğlunla beraber acısını çıkarın evde kaldığın her anın.hakkın.gunluk2011
Canım keşke görüşebilsek ne iyi olur...
Gözlemle bakalım canım önemli olan okulu sevdirmesi, kişilik gelişimini zedelememesi yoksa her zaman öğrenir öğreneceğini. Bir de çözüm odaklı olması sorun odaklı değil. Bizim öyle oldu oğlan şöyle, şöyle... Eeeee çözümü kendimiz araştırdık(
Canım haklısın. Çok iyi dr ler var operasyon dr nizi de iyi seçin araştırın. Belki bilirsin benim de oğlanın doğuştan tek testisi var bizimde laparoskopi ile karın boşluğuna teki içerde küçük bir parça var mı yoksa kanser yaparmış Allah korusun bakılacaktı ben de korkmuştum. Sonra ileri ultrasonlarda baktırdık yoktu. Tek testisliymiş( Çok üzülmüştük hala da aklıma gelince üzülüyorum...
[
Kızlar beni sormuşsunuz yatışa devam. wc ve su, bir de dr o kadar kalkıyorum... Şükür buna da ama dış dünyayı çok özledim. 7. haftadan beri yatıyorum(
Hilal git canım tesadüflere takılmamak lazım ...
Candaş canım yakında belli olunca yer verirler canım... Sorunsuz atlatbu süreci inşallah...
Çok şükür Allahıma keseyi gördük..Karnımdan baktı gördü keseyi doktorumuz.1 hafta snra kalp atışı için gideceğiz
Doktorum biraz korkuttu bizi keseyi hemen göremedi 1 dakika içinde gördü zaten sol tarafımda kist varmış 3 cm civarında.İlk defa böyle bir problemim oldu o zaman dedim.
Bizden haberler böyle.Bir nebze olsun rahatladım.
ayy ayyy ayyy :) maşallah minik kuzunun keseside olmuş maşallah ona allah nazarlardan saklasın darısı kalp atışına olsun inş :)) ve uzun ömürlü olsunda sağlıkla atsın hep o kalbi :)) kist bizi korkutmuyor değil mi ? kızlarda da olmuştu şükür sıkıntı vermedi hiç.canım çok tebrik ediorum seni :)