Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım amcalar umudunuz olsun kızınız sizinle olsun :) duygularda şöyle canım içime atııyprum galiba çok kırılıyorum dediğin gibi, ve özellikle duygu çıkışım patlama oluyor her olaya tepkiliyimdir ailevi milli sosyal , konular hiç farketmez üzüldüğüm zman bağırıp çağırım.insanız farklıyız :)

canım maşallah meleğe :) allahım sanada o günleri görmeyi nasip etsin, heyecanla seni bekliyorum bakalım prens mi prenses mi :) güzel haberlrle dönün inş :)
inan sabah aynısını ben düşndüm, benim sürecim uzundu ama öyle.bana ta martta okumuştuk.şükür temmuzda oldu gerçi çokta sürmemiş :) senden daha hızlı haberler bekliyoruum, çıkart tabi, bu paylar süper bi kere :) haklısın ya kim annesine düşkün değil ki ?
çok saol ablacım 1,5-2 ay sıkcam dişimi, allah yardımcın olsun ya özlemezmisin özlemişsindir inş doğsun oğlunla beraber acısını çıkarın evde kaldığın her anın.hakkın.

ayy ayyy ayyy :) maşallah minik kuzunun keseside olmuş maşallah ona allah nazarlardan saklasın darısı kalp atışına olsun inş :)) ve uzun ömürlü olsunda sağlıkla atsın hep o kalbi :)) kist bizi korkutmuyor değil mi ? kızlarda da olmuştu şükür sıkıntı vermedi hiç.canım çok tebrik ediorum seni :)

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.allah cümlemizin evladını bizlere bağışlasın. minicikumut canım benim keseciği görmüşüz ne mutlu sana tebrik ederim annesi. sıra kalp atışında hadi bakalım:))))bu arada biz de doktordan geldik.çok şükür bi problem yok gibi.gelişimi gayet iyiymiş.yalnız ufak çapta idrar enfeksiyonu varmış önemli bişey olmadığını söyledi ilaç yazdı kullanıcaz mecbur. doktor 5 dk baktı sıpayı görmek için,bilerek kapatıyor sanki eliyle, annesini meraklandıracak ya. doktor amcamız kız olduğunu düşünüyorum ama kesin diyemem dedi. sanırım kesin konuşmak istemedi. ayyyy şimdiden kızım diye sevmeye başladım kötü oldu bu:)))) şaka bi yana allahım hayırlısını versin.sağlıklı olsunlar da.

Maşallah görmüşüz keseyi kalp atışı da duyulacak inşallah...

Canım olsun bir sonrakine tam belli olur. Cimcimeye mi dönecek topik sıra ile kızlar çoğalacak galiba...

Ben de bugün bebeği hissedemedim medipole gittim iyiymiş şükür...

Sağ ol canım. İnşallah dış dünyaya açılırım:)) Sizin de az kaldı güzel haberlerinize inşallah. Bekliyorum heyecanla...

Sanırım İstanbuldasın di mi? Ne kadar kalacaksın annende?

ablacım ben geldim evime.. iş için orda bulundum..
annemle aynı yerdeyiz biz..başka memlekette değil yani
konsantre bi gün geçirdim ist.de .. 10 gün var Bat'a..hayırlısı bakalım.heyecanlıyım

gözümüzaydın canım.. hadi birde pıt pıtları duyalım..
Allahım esirgesin

hilal herşey yolunda çok şükür nasıl rahatladığını tahmin ediyorum..
ee net olarak daha sonra öğrenirsin artık yavruyu :)
ewt -kızım- deme, erkekse eğer bozulur bak
enfeksiyon içinde, ne olursa olsun erkenden önlem almak her zaman için iyidir..

canım duanı bitirdim.. Allah kabul etsin.. Tez zamanda hayırlı haberlerini almak nasip olsun inş..

asesulfam Allah razi olsun canim, dualarimiz kabul olsun insallah..
chnb 500 (okundu)
minikler 300
asesulfam 400 (okundu)

Son düzenleme:
oy oy oyyy bugün ne güzel haberler var öyle

öncelikle minicikumut gözün aydın olsun cnm darısı pıt pıtlara hadi bakalım heyecan dolu bekleyişler başladı artık

hilal cnm tahminim tutacak sanırım saklıyosa bence de kızdır o erkeğin mal meydanda oluyo :) herşey yolundaymış gözün aydın cnm

chnb ablacım yine mi korkuttu seni bu haylaz oğlan ya?? düşüncelerin için çok şok teşekkür ederim ablacım ben de aynı şeyleri sizler için düşünüyorum

günlük cnm evet daha öncede konuştuk inan o güzel kızlarına yakın olmayı öle çok isterdimki özellikle bundan sonra sen anladın onu cuma günü çalışabilir raporu alacam cnm 3 hafta erteletsem tam 15 tatile geliyor tatil bitiminde de ücretsiz izin almayı düşünüyorum

candaş cnm dikkat et kendine ben de geçen sene 23 nisanda yeni üç ayım doluyoken ayakta kaldım 20 dklık yol oldu bana 2 saatlik yol eşimi aramıştım ilçeye girdik ilk durakta iniyorum gel al die insan hem korkuyo hem de halsizlik de oluyo aman kuzum gerekirse söyleyip yer iste yardımcı olan olur heralde o kadar insanlığımızı yitimemişizdir değil mi

ase cnm son 10 a mı girdik hadi gelsin geri sayım

rolle cnm benimde bitti allah kabul etsin dileğini en kısa zamanda versin inşallah

kızlar mide yanmam fena arttı bugün oturduğum yerde gözümden yaşlar geldi iki günüm var dr.a gitmeye gidince söyleyip ilaç isteyecem dayanılcak gibi değil çünkü

çok uykum var öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın

chnb ablacım evet diğer kontrole inşallah. senin kuzu da korkutmuş yine.çok şükür iyiymiş. sürekli yatmaktan sıkıldığını söylemişsin çok haklısın ablacığım ancak az kaldı biraz daha sabır.sıkıntılar bitecek inşallah.

asem sorma canım hem de nasıl rahatladım. her kontrol büyük kalp çarpıntısı((rabbime binlerce şükür.

miniklerim sanırım tahminler doğru çıkacak. uzun uzun baktı doktor alanında da iyi bir doktor. kız gibi geliyor ama kesin konuşmak istemiyorum dedi.kuzucuk belki de saklanıyordur. napalım 1 ay sonra artık(((

Candaşım korkmuyorum kistten.İnşallah bir sıkıntı yaratmaz.Karnımdan görebildiği için extra mutlu olduğumuda söylemeliyim.Bu hafta çok önemli benim için.Doktorumda öyle söyledi.Bu hafta herşey yasak.Ağır taşıma,uzanma,çok acı,çok tatlı,baharatlı şeyler yemek yok.Sebze meyve ye bol bol dedi.Eşinizlede muhabbeti kesin kalp atışları duyulana kadar dediBizden haberler böyle geçmez bu 6 gün

Hilalcim yanıldım yine Candaştada sendede yanıldım.Kızlar yanıltıyor beniGelişimine maşallahBir dahaki sefere kesin netleşir.Ama değişeceğini sanmıyorum.Bir prenses daha katılıyor aramıza ne güzel

Chnb abla;geçen seferki gebeliğimde kalp atışlarını duymak için 2 sefer gittim ikisindede duyamadım.O yüzden kalp atışını duymak benim için çok önemli.Sanki kalp atışlarını duyarsam herşey yolunda gidecek..Ahmet Arda korkutmuş seni.Çok şükür ki sorun yokmuş.

Asecim Bata az kalmış.Nilde ve senin batlarınız yakın sanırım.Haberlerinizi peşpeşe almak nasip olsun İnşallah.Nazlımın ne zaman acaba?Unuttun bizi NazlımSes ver kuzucuk.

Minikler;gerçekten beklemek çok heyecanlı.Dün doktorumda randevumu beklerken strese girdim.Belirsizlik insanı korkutuyor sanırım.Birde yan koltuğumda bekleyen kız düşük yapmış,ağlıyordu.Eli karnında bekliyordu.İçim o kadar kötü olduki.Anneme dedim ki içim daraldı anne,dayanamıyorum.Sonra kıza dedim ki:Geçecek bugünler,canın ne kadar acısada geçecek.İnşallah en kısa zamanda tekrardan anne olacaksın dedim,kendimi örnek verdim ona.Doktor parça kaldığı için kürtaja karar vermiş,kürtaja gitti sonra kızcağız.Bazı şeylerden ne kadar kaçarsak kaçalım bir şekilde yakalıyor bizi.Beklerken beni strese sokanda gördüklerim oldu sanırım.Ali Kerem nasıl?Keyfi yerindedir İnşallah.

sağol canım benim bakalım doğruysa ben de yanıldım erkek hissetmiştim. bu arada kistten bahsetmişsin. nasıl bi kist bilmiyorum ancak benim çikolata kistim var. doktorum hamilelik ve doğumun iyi bile geleceğini tedavisi olduğunu söyledi. kisti çok kafana takma. ilk adımları attın hayırlısıyla.dediğin gibi kalp atışlarını görmek bambaşka oluyor onun kalbi maşallh atıyor bizimkisi duracak gibi oluyor:))) ama onunla bitmiyor. her defasında bunu da güzel bi şekilde atlatayım diyorsun. yani her kontrol aşırı adrenalin:)))) rabbim güzel heyecanlar versin. biz de hep güzel haberler verelim. bebişe de kendine de çok iyi bak.

candaşım altta gördüm ancak okula geç kaldım bi slm vereyim kaçayım. öpüyorum görüşürüz.

Kistin özelliğini söylemedi %90 3-3,5 aylık süreçte kendiliğinden kaybolabilir,takip edeceğiz dedi.Ablamda gebeliğinde aynı problemle karşılaştı.Ufacık bir problem bile gözümüzde büyüyor artık Hilalcim.İlk adımı attık,devamı hep güzel olur İnşallah.Doğana kadar hatta doğduktan sonra bile bu endişeler olacak Hilalcim.Sende prensese ve kendine iyi bak :)

canım :) nazlı göstermemiş kendini he :)) tamam ya o kızdır :) bende kazancam kızsa eğer, ama tabi erkekse bozulur şimdi kızım dersen :)) maşallah iyiymişte kuzu, darısı gelecek muayeneye inş :))
Ben de bugün bebeği hissedemedim medipole gittim iyiymiş şükür...
şükür olsun, Ahmet Arda bey korkumuş ama şükür iyiymiş.
canım hatırladım sende sıkıntı çekmiştin yol konusunda, olmazsa insnalardan rica etcem verirslerse tabi, ya her adım korku gerçekten.bu sabahta diyorum şimdi zayıfım inerken rahatça kapıya yanaşıyorum, göbekli olunca napcam otobs zaten kalabalık insanlar yer vermeye çalışsada sıkışarak geçiyosun, sonra dairenin olduğu yol çok tehlikeli, hele kar yağınca alternatif başka yolda yok.allahım bak yüzüme gönder eşimi diyorum
miden yanman artmış canım son zmanlarda oluyo galiba öylemi ? çok rahatsız vermiş sana acaba diyorum dr a gimene daha epey varsa arayıp sorsanmı ?
aman canım dikkat et tabi, banada tecrübeli teyzenin biri demişti ilk 10 günü atlatmışsın ya gerisi gelir diye.dr un dediği hesap.benimde 6+4 olmuştu kanamam.Allah korusun dikkat et, inş en kolayından geçirirsin hamileliğini.beslenmene dikkat edersin şüphem yok, ama geçen demiştin ya kabızlık problemim var, benimde çocukluktan beri var ama haftasonu hayatımda hiç yaşamadığım kadar sıkıntı yaşadım.afedersin ama ağrından öldüm oturamıyorum kalkamıyorum tesadüf dr sordu nasıl durum diye anlattım konuşmamıştık önceden, ilaç verdi iyiki vermiş o bile kar edemedi ama başka bişeyler yaparak 4 güne ancak düzeldi.açık yazdım ama dikkat et ilerde daha sıkıntı oluyomuş olmadı düzenli zeytnyağı filan iç.ben çektim sen çekme, bu arada eşin özleyecek seni :) bizimde yasak yeni kalktı tedaviye 20 haziranda başlamıştık, 10. haftaya dek yasak demişti ama ben korkudan eşime 12 dedim, bu gidişimizde tabi sordu napalım diye, dr da ara vermeyin artık risk bitti dedi ve ara veren hastalarımızda ciddi sorunlar yaşıyoruz bu anlamda dedi, şaşırmadım biraz daha yasak olsa bende de olurdu kesin, valla soğumaya başlamıştım allah var :)

candaşım altta gördüm ancak okula geç kaldım bi slm vereyim kaçayım. öpüyorum görüşürüz.

yetiştiremedim bende, sen kaçmadan yazayım demiştim :) dönüşte görüşürüz öptüm canım iyi dersler.

Kabızlık sıkıntım hala var Candaşım.Kayısı falan yiyorum ama elevitten oluyor sanırım.Olmadı zeytinyağıda içerim.Yeter ki sıkıntı olmasın.Pazar günü bende aynı senin vaziyetteydim.Tuvalette ağladım resmen.Çok afedersiniz bir iki damla kan bile geldi.Hatta önce nerden geldiğini anlayamadım paniğe kapıldım.Bir şekilde çözmeliyim bu meseleyi ilerleyen gebelik haftalarında daha problemli oluyor.Bizim bir akrabamız 8 aylık hamileyken ameliyat olmak zorunda kalmıştı hemoroidten ötürü.

Biraz özlem iyidir,eşimde özlesin birazcık CandaşımDoktorun söylediklerini bende okumuştum bir makalede.Ara vermek hamilelik sürecinde ve sonrasında ciddi problemlere neden oluyormuş.Ara verince insan soğuyabilir Candaşım normal bişey sanırım.Sağlığa zararı olmadığı sürece ara vermemek gerek:26:

Beslenme konusunda çok dikkat ediyorum diyemem.Süt içmiyorum mesela.Yoğurt veya peynir yiyorum.Sütüde sevmediğimden değil ama canım çekmiyor.Cevizde yemiyorumBalık yedim geçen hafta 2 defa,kırmızı et,beyaz et tüketiyorum.Doktorum çiğ sebze ve meyve çok önemli dedi.Yemeye çalışıyorum.Anlayacağın bu konuda kafama göre takılıyorum.

Kizlar cok berbat ruyalar gordum dun gece ya.Allah hayirlara getirsin.Hep hamilelikle ilgili kabuslar goruyorum.
Buarada bana dua okuyan herkese cok tesekkur ederim,Allah hepinizin hayirli haberlerini duymayi nasip etsin.

miniklercim evet, son 10 a girdik.. hayırlısı bakalım..
henüz erken tabi ama bişeyler arıyorum kendimde..
cıks.. varsa eğer bi kaç güne çıkar diye düşünüyorum
hayırlısı bakalımm..

minicikumut, canım nillde ablayla yakınız.. ama nazlımla aynıyız..
ewt nazlım nerelerde, tatile falan mı çıktı.hiç sesi yok:44:
kendine iyi bak minicikumut.. haftaya büyük gün seninde..
Allah'ın izniyle pıt pıtlarıda duyacağız.. güzel haberlerini bekliyoruz cnm:79:

Kizlar cok berbat ruyalar gordum dun gece ya.Allah hayirlara getirsin.Hep hamilelikle ilgili kabuslar goruyorum.
Buarada bana dua okuyan herkese cok tesekkur ederim,Allah hepinizin hayirli haberlerini duymayi nasip etsin.

canım rüyan hayır olsun..
pek dile getirme, hatta yorumlama da..
en hassas noktamız, bu mevzu olunca.. haliyle bilinçaltının oyunları bunlar..
takılma
Allahım cümleten yaptığımız tüm duaları kabul eylesin..
sende okumaya devam ediyorsun değilmi?
ben senin için 200 daha okuyabilirim ..yarına bitiririm inş...

herkese selamlar
okuldan şimdi geldim şimdi sağlıkocağına gidecem kontrol varmış ebe çağırdı.. aile hekimine de ilaç yazdırcam midem için zaten yarında kendi dr.uma randevum var ona da sorarım bi

minicikumut candaş kaynattığınız konu hoşuma gitti :) biz öğrendiğimizden beridir ilişki yaşamadık hatta eşim hiç yanaşmıyor bazen hormpnlarımın tavan yaptığı oldu o zaman bile pas vermedi benim adam :) şimdi ne mi oldu korkuyorum açıkcası orayla ilgili her şeyden korkar oldum en çok çatı muaynesi ve ilk ilişki korkuları başladı dr.unuz izin veriyosa bence olmalı çünkü oraya olan korkunun büyümemesi gerek ama gel de benimkine anlat :) adam oğlumda oğlum diyo karım diyen yok :) bu sabah hatta o uyuyo bende üzerimi değiştiriyorum bi cilve yapam koca göbekle dedim azarı yedim gittim :) neymiş efendim uyku haliyle karnıma vursaymış mış mış :) ayy çok dertliymişim bu konuda :)

kızlar kabızlığa dikkat ama sonu daha kötü olacak die şartlanmayın ben tam tersi oldum düzelemiyorum allahtan wc sayım az yoksa serum verilecekmiş bende de bir iki defa kanama oldu her defasında panikleyip kaaannnnnn diye bağırarak eşimi wcye çağırmıştım rabbim kötü şeyler yaşatmasın ama içimizdeki korku oldukça ilk etapta iyiyi düşünmek gelmiyoki aklımıza

şimdi çıkıyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…