Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım benim ,var canım belirtiler de . bi de pıhtılaşma problemi olanlar dikkatli kullansın yazıyor reçetede o da korkuttu beni yutamam yani. acaba dedim doktor clexan kullandığını unuttu da mı verdi diye de korktum. az miktarda demişti iltihap için. dediğim gibi bir hafta bi dikkat edeyim bakalım su içmeye falan. sonrasında tekrar tahlil vereyim. sudan da tiksiniyorum ama napıyım zorla içiyorum. sorma canım bu ilaçlar beni mahvediyor. demir ilacı yazdı burdaki doktor da hala başlayamadım bulantıdan. zaten zor yiyorum bikaç gündür onu da çıkarınca zoruma gidiyor. amin canım benim inşallah güzel our herşey.sen nasılsın.

Chnb abla;bahsettiğin anı defterlerinden alayım o zaman ben.Araştırayımda önce

Candaşım 12 mayıs görünüyor doğum tarihiAnneler gününde doğacak görünüyor yavru kuşum.Annesine en büyük hediye o olacak belkide :)Bakalım bizi nasıl günler bekliyor Candaşım:)Yaşayıp,görelim İnşallah.

Hilalcim ilaç dokunduysa doktorunu arayıp söyle bence.Belki değiştirir.Suyu bol iç birde limonata yap kendine.Limon suyu idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyormuş.Doktorum öyle söylemişti.Geçmiş olsun cnm.

limonu bende dün okudum canım. öyle yiyordum zaten:))) bugünden itibaren de limonata yapıp içmeye başladım sağolasın. bakalım haftaya gideceğim doktora tekrar değiştirir sanırım. inşallah temizlenir de ilaca gerek kalmaz:)))) doğum tarihi de anlamlı güne geliyormuş canım hadi bakalım en güzel hediye gelsin.

rolle merhaba nasılsın. bana da ismini özelden atar mısın. az da olsa benim de bi katkım olsun. zaman da varsa daha 200 okuyabilirim senin için. allah dualarımızı kabul etsin.

şimdilik suyu dene madem canım, pıhtılaşmaya zararı varsa madem haklısın.suyla benimde başım belada biraz içiyorum sonra marka değiştiriyorum nereye kadar gitckse.inş ilaçsız halledersin canım ya.bende iyiyim şükür bugün göbeğim çıkmış dışardan belli değil ama içerden bomba.çıkmam lazım kıısa yazım özür.

ne güzel bi tarihte gelecek bebeğin, inş en güzel hediyeyi o vercek

Son düzenleme:
kızlar selam

bende hayat bir coştu anlatamam demiyeyim anlatacağımda ne zaman :)

öncelikle sünnet içn acil değiil dediler babası kıyamadı oğlunun pipisine sonra dedi bende artık yoruldum ona şimi olsun demekten. Hayırlısı diyorum hala.

bir iş görüşmesi yaptım süper geçti 2.görüşmeye çağıralacağım umutlarıyla 2 hafta yaşadım bugün suya düştü :) hayırlısı bunada.

birde %85 eltimler boşanıyorlar olayların özünü es geçiyorum onların özel hayatı olduğu için erdem yani kaynım bizde içim burkuluyor herkesin yuvasında mutluluk huzur daim olsun inşallah.

benimle ilgili olan bölümü iş görüşmesi uzun hikayeler

bir kaç gün daha giremeyebilirim dua olrganizasyonu varmı?

candaşım pmuk prenses gözümden kaçmadı merak etme

Candaşım 8 aralık 40 hafta ama 38 de sezaryen olur sanırım kasım ortası diye düşünüyorum inşallah...

Hilal canım sodalı limon okumuştum nette.

c vitamini enfeksiyonun yani bakterilerin üremesini engelliyormuş memorialin dergisinde okudum canım. kızılcık şerbeti birebirmiş...

fıstığım al defterden. ben de traycy hogg okuyorum bebek bakımı ile ilgili hello uygulayabildin mi sen EASY VE YATIR KALDIrı?

Herkes iyi sanırım...

topik bomboşşşş ama bizzzzzzz geldikkkkkkkkkk hamileyimmmmmm canlarımmmmm bu sözü yazmak için o kadar hayal kurdumki allahıma bin şükürrrrrr öyle çok şey yazmak istiyodum ama hepsi aklımdan uçtuuuuuuuu

dün idrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı bugün yaptım yine çıktı doktoru aradım hemen tahlil yaptır dedi özel bir labaratuvar söyledi yarım saat sonra çıkar dedi gittim kan verdim 45 dk sonra sonuç çıktı 141,74 sonra doktor çağırdı gittim bayağı bekledim beslenme listesi verdi hamilelik boyunca 10 kilo hakkın var dedi her ay yarım kilo 32.haftadan sonra kilo alma hakkını kullanacaksın dedi ben ilaçlardan dolayı kilo aldım ama dedim o normal bundan sonra dikkatli besleneceğiz dedi benim doktor eskiden mankenlik yapmış 45falan var ama 30 yaşında gösteriyo inceceik kendi gibi olsun istiyo ama ben kilo almaya müsaitimmmm:)))folik asit günde iki defa bende mutasyon olduğu için heralde coraspin bitti clexane verdi elevit verdi 10 gün sonra kontrol dedi muayene etmedi acayip duygular içindeyim çokkk güzel şeyler yazmak istedim ama aptal gibiyim duygularımı kendime gelince uzun uzun yazcam söz.

NAZLIMMMMMM ASEMMMMM SEZENİMMMM üçünüzün batlarıda arka arkaya eminim üçünüzünde güzel haberlerini alcaz dualarım sizinle sizi seviyorummmmmm

rolle canım senin için bende 250 okuyum katkım bulunsun inşalalh bu duların sonunda seninde hamile haberlerin gelcek inanıyorum

minicikumuttttt miniklerrrrrrrrrrrrrrr datlummmm candaşımmmmmm günlüğümmmmm hilalimmmmm chnbmmmmmm nurayımmmmm cezammmmm hellommmm lonemmmmm sizleride çokkkkk seviyorummmmmm

hepinize ayrı ayrı uzun uzun yazcam yarınnnnnn biz kaçtıkkkkkkk

çokkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmm. canım kaç gün var sakın ikiz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

çokkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmm. canım kaç gün var sakın ikiz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

kuzummmmmmmm allah razı olsunnnnnn 26.gün bugün doktor da senin gibi ikiz olabilir dedi hayırlısı canımın içiiiiiiii

teyy teyyy teyyy demek istiyorummm

gözünüzaydın.. gözümüzaydınnn...:124::124::124:

nillde abla değerin çok güzel çıkmış..
Maşaallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn... sende artık bi mayıss annesisinnnnn
kendinize iyi bakın abla..

darısı bizlere olsun inşşş:119::119::119:

kuzummmmmmmm allah razı olsunnnnnn 26.gün bugün doktor da senin gibi ikiz olabilir dedi hayırlısı canımın içiiiiiiii

canım benim ikiz olsun ikiz olsun fazlası olmasın ikiz olsun...

ayyyy ne güzel olurr...
hayırlısı olsun inş.. ama kimbilir.. sen istersin bitane, Allahım nasip eder iki tane

Nildemmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok şükür.Bak benimde içime doğan hisler doğruymuş

Sende mayıs annesi olacaksın.Benim ayağım uğurludur hep.Ase,Nazlım,Sezen sizde gelin peşimizden.

Haftasonuna moral oldu.Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)

nilldeee cok sevindim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:))
Topicte anneler cogaldikca sans ve bereket geliyor masallah
Kizlar buarada elevit sizde sinir bozuklugu ve stres yapiyormu? Bole matador gormus boga gibiyim su viamini icince :)

Son düzenleme:

sağol kuzummmmmm darısı senin nazlımın sezenin başına bu ay olsunnnnn sağlıklrala hayırlarla olsunnnnnnn.evettttt allahın izniyle mayıs inanki bide siz hamile kalın sevincimi tam yaşıyayım insanın bir tarafı eksik kalıyorrrr allahım bozmasın aynı acıyı yaşatmasın hiçbirimize

kuzummmmmmm evet senin hissinde çıktı.evet devrem :))) kuzum gerçekten öle olsun sen ben asem nazlım sezen takılsınlar bizeeee aminnnnnnnn.inşallah kuzummmmmm hepimize sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin

canımmmmm çok teşekkür ederim darısı sana olsun kuzummmm duan için 250 okuyum demiştim listeye ekle istersen kuzum süresi varmı bide ismini bana mesaj at istersen çokkkkkkkkkk öptüm seninle aynı şeyleri hissettik umutsuzluğa kapıldık sakın ümidini kaybetme gel gitlere kulak asma inan bebeğin çok yakında seninle olacak

nildeeeeeeeeeeee cnm ablaaaaaaaaammmm ne güzel bir haber vermişsin sen öyle tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah

günaydın kızlar.. bizim topik bence gidişatını değiştirmez bi kapı açıldımı 4-5 kişiyi de sürükler arkasından bu ay kapanıyoz diyorum ben

minicikumut cnm ya ben yanlış anlatmışım günlük olayını erkekse değer bilmez yazma demiş gibi olmuşum öyle olsa bende yazmazdım 'düşünüyorum' yazmışsınya bende kız olursa sakın ihmal etme kızlar için çok şey ifade eder demek istedim erkek bebekte kıymet bilir bilmez belli olmaz yazmakta yinede fayda var değil mi anlatabildim değil mi şimdi inan kızım olsaydı günü gününe yazardım oğluma arada bi yazıyom sıkılmadan değer vererek onları okusun yeter

aklım çok dağılıyo yazacaklarım vardı ama bak yine unuttum dün çalışır raporumuzu aldık 3 hafta devam edecem kızlar 5 ekimde ayrılcam izne çünkü tam 15 tatile denk geliyo karne günü göreve başlarım ikinci dönem başı ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum (sanırım göreve başlayıp tekrar izin almanın saıncası yoktur ? ) dün oğluş kıpır kıpırdı ama yine önden yüzünü göstermedi yan poz vermeyi tercih etti.. kordon boynunda duruyo ama kan akışı etkilenmediği için tehlikeli bir durum değil dedi dr. 15 gün de bir çağıracaktım kordondan dolayı 10 günde bir görüşcez dedi tahimini doğumtarihimiz 9 kasımdan 7 kasıma düştü iki gün daha yakınlaştık :) doğum için hastanemize karar verdik dr.un evide çok yakınmış ev telini verdi. bizi bayram tatiline denk gelirse telaşı sarmıştı ama içimiz rahatladı. bir ay kala elle muayne edecem doğum şekline karar verecez dedi tabi kordonda normal doğumda risk olabilir dedi.. bugün son olarak bebek bakım çantamızı da alacaz eşyalarını yıkıycam kuzenim geldi ona ütületip yerleştircem çok uzak görünen köy yakınlaştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…