- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.361
canım geçmiş olsun ilacın yan etkilerinde var mı bu belirtiler peki ? ilaçtan miden bulanıyo seninde çıkarma ondandır da.bende olsam içmez suyla maden suyuyla filan takviye yapardım.ama bilenlerin yorumu önemli.geçmiş olsun.ilacın vaktini geç adları geçince yüzümü buruşturuyorum bende bulantıdan bak şimdi elevit tadı geldi ağzımacanım inş bu kez günlüğünü sonuna dek yazmak nasip olur hep korkuyorz ama inş iyi olcak.
Chnb abla;bahsettiğin anı defterlerinden alayım o zaman ben.Araştırayımda önce
Candaşım 12 mayıs görünüyor doğum tarihiAnneler gününde doğacak görünüyor yavru kuşum.Annesine en büyük hediye o olacak belkide :)Bakalım bizi nasıl günler bekliyor Candaşım:)Yaşayıp,görelim İnşallah.
Hilalcim ilaç dokunduysa doktorunu arayıp söyle bence.Belki değiştirir.Suyu bol iç birde limonata yap kendine.Limon suyu idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyormuş.Doktorum öyle söylemişti.Geçmiş olsun cnm.
şimdilik suyu dene madem canım, pıhtılaşmaya zararı varsa madem haklısın.suyla benimde başım belada biraz içiyorum sonra marka değiştiriyorumsağol canım benim ,var canım belirtiler de . bi de pıhtılaşma problemi olanlar dikkatli kullansın yazıyor reçetede o da korkuttu beni yutamam yani. acaba dedim doktor clexan kullandığını unuttu da mı verdi diye de korktum. az miktarda demişti iltihap için. dediğim gibi bir hafta bi dikkat edeyim bakalım su içmeye falan. sonrasında tekrar tahlil vereyim. sudan da tiksiniyorum ama napıyım zorla içiyorum. sorma canım bu ilaçlar beni mahvediyor. demir ilacı yazdı burdaki doktor da hala başlayamadım bulantıdan. zaten zor yiyorum bikaç gündür onu da çıkarınca zoruma gidiyor. amin canım benim inşallah güzel our herşey.sen nasılsın.
Chnb abla;bahsettiğin anı defterlerinden alayım o zaman ben.Araştırayımda önce
Candaşım 12 mayıs görünüyor doğum tarihiAnneler gününde doğacak görünüyor yavru kuşum.Annesine en büyük hediye o olacak belkide :)Bakalım bizi nasıl günler bekliyor Candaşım:)Yaşayıp,görelim İnşallah.
Hilalcim ilaç dokunduysa doktorunu arayıp söyle bence.Belki değiştirir.Suyu bol iç birde limonata yap kendine.Limon suyu idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyormuş.Doktorum öyle söylemişti.Geçmiş olsun cnm.
topik bomboşşşş ama bizzzzzzz geldikkkkkkkkkk hamileyimmmmmm canlarımmmmm bu sözü yazmak için o kadar hayal kurdumki allahıma bin şükürrrrrr öyle çok şey yazmak istiyodum ama hepsi aklımdan uçtuuuuuuuu
dün idrar testi yaptım silik çift çizgi çıktı bugün yaptım yine çıktı doktoru aradım hemen tahlil yaptır dedi özel bir labaratuvar söyledi yarım saat sonra çıkar dedi gittim kan verdim 45 dk sonra sonuç çıktı 141,74 sonra doktor çağırdı gittim bayağı bekledim beslenme listesi verdi hamilelik boyunca 10 kilo hakkın var dedi her ay yarım kilo 32.haftadan sonra kilo alma hakkını kullanacaksın dedi ben ilaçlardan dolayı kilo aldım ama dedim o normal bundan sonra dikkatli besleneceğiz dedi benim doktor eskiden mankenlik yapmış 45falan var ama 30 yaşında gösteriyo inceceik kendi gibi olsun istiyo ama ben kilo almaya müsaitimmmm:)))folik asit günde iki defa bende mutasyon olduğu için heralde coraspin bitti clexane verdi elevit verdi 10 gün sonra kontrol dedi muayene etmedi acayip duygular içindeyim çokkk güzel şeyler yazmak istedim ama aptal gibiyim duygularımı kendime gelince uzun uzun yazcam söz.
NAZLIMMMMMM ASEMMMMM SEZENİMMMM üçünüzün batlarıda arka arkaya eminim üçünüzünde güzel haberlerini alcaz dualarım sizinle sizi seviyorummmmmm
rolle canım senin için bende 250 okuyum katkım bulunsun inşalalh bu duların sonunda seninde hamile haberlerin gelcek inanıyorum
minicikumuttttt miniklerrrrrrrrrrrrrrr datlummmm candaşımmmmmm günlüğümmmmm hilalimmmmm chnbmmmmmm nurayımmmmm cezammmmm hellommmm lonemmmmm sizleride çokkkkk seviyorummmmmm
hepinize ayrı ayrı uzun uzun yazcam yarınnnnnn biz kaçtıkkkkkkk
çokkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmm. canım kaç gün var sakın ikiz olmasınnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
kuzummmmmmmm allah razı olsunnnnnn 26.gün bugün doktor da senin gibi ikiz olabilir dedi hayırlısı canımın içiiiiiiii
kuzummmmmmmm allah razı olsunnnnnn 26.gün bugün doktor da senin gibi ikiz olabilir dedi hayırlısı canımın içiiiiiiii
teyy teyyy teyyy demek istiyorummm
gözünüzaydın.. gözümüzaydınnn...:124::124::124:
nillde abla değerin çok güzel çıkmış..
Maşaallah
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn... sende artık bi mayıss annesisinnnnn
kendinize iyi bakın abla..
darısı bizlere olsun inşşş:119::119::119:
Nildemmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok şükür.Bak benimde içime doğan hisler doğruymuş
Sende mayıs annesi olacaksın.Benim ayağım uğurludur hep.Ase,Nazlım,Sezen sizde gelin peşimizden.
Haftasonuna moral oldu.Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)
nilldeee cok sevindim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:))
Topicte anneler cogaldikca sans ve bereket geliyor masallah
Kizlar buarada elevit sizde sinir bozuklugu ve stres yapiyormu? Bole matador gormus boga gibiyim su viamini icince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?