nildeeeeeeeeeeee cnm ablaaaaaaaaammmm ne güzel bir haber vermişsin sen öyle tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah
günaydın kızlar.. bizim topik bence gidişatını değiştirmez bi kapı açıldımı 4-5 kişiyi de sürükler arkasından bu ay kapanıyoz diyorum ben
minicikumut cnm ya ben yanlış anlatmışım günlük olayını erkekse değer bilmez yazma demiş gibi olmuşumöyle olsa bende yazmazdım 'düşünüyorum' yazmışsınya bende kız olursa sakın ihmal etme kızlar için çok şey ifade eder demek istedim erkek bebekte kıymet bilir bilmez belli olmaz yazmakta yinede fayda var değil mi anlatabildim değil mi şimdi inan kızım olsaydı günü gününe yazardım oğluma arada bi yazıyom sıkılmadan değer vererek onları okusun yeter
aklım çok dağılıyo yazacaklarım vardı ama bak yine unuttum dün çalışır raporumuzu aldık 3 hafta devam edecem kızlar 5 ekimde ayrılcam izne çünkü tam 15 tatile denk geliyo karne günü göreve başlarım ikinci dönem başı ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum (sanırım göreve başlayıp tekrar izin almanın saıncası yoktur ? ) dün oğluş kıpır kıpırdı ama yine önden yüzünü göstermedi yan poz vermeyi tercih etti.. kordon boynunda duruyo ama kan akışı etkilenmediği için tehlikeli bir durum değil dedi dr. 15 gün de bir çağıracaktım kordondan dolayı 10 günde bir görüşcez dedi tahimini doğumtarihimiz 9 kasımdan 7 kasıma düştü iki gün daha yakınlaştık :) doğum için hastanemize karar verdik dr.un evide çok yakınmış ev telini verdi. bizi bayram tatiline denk gelirse telaşı sarmıştı ama içimiz rahatladı. bir ay kala elle muayne edecem doğum şekline karar verecez dedi tabi kordonda normal doğumda risk olabilir dedi.. bugün son olarak bebek bakım çantamızı da alacaz eşyalarını yıkıycam kuzenim geldi ona ütületip yerleştircem çok uzak görünen köy yakınlaştı sanırım
nildemmmmmmmm canım telde konuştuk daha doğrusu ağlamaktan konuşamadık ama sen anladın herşeyi. gözümüz aydın:))))))dün öyle güzel bir gündü ki senden bu güzel haberi almak için sabırsızlıkla bekliyordum. sen test için orada kalpten gidiyorken ben burada kıvranıyordum. rabbim bundan sonraki bütün basamaklarda kolayca ilerlemeyi, hep güzel haberler vermeyi nasip etsin.Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki topiğimize bir süper haber daha. hadi çok az kaldık inşallah herkes bu ay bu güzel haberi verecek.gelsin devamı:)))))
hayırlısı olsun canım ama haklısın belli olmaz son ana dek hepp ümidimiz var.candaşım.. canım son 6 gün..
ama pek ümidim yok.. gol değil, taca çıkarım diye düşünüyorumm
Hayırlısı hiç belli olmaz tabi bu durumlar
canım seni görmek ne güzel :) ya demek sanada kız geliyodu, bende tahminin tuttu, sıra hilalde. bencede kızı olcak gibi hem dr da ihtimal vermiş :) alpi kızmış mıdır ki annesine kız oolcak diye :) saplıklı olsunjda, annesi hem onun gönlünü almıştır :) seninde izne ayrılmana çok az kalmış inş en kolay doğumlar nasip olur.alp tıuğranın gelişimini bizde an be an takip ederiz :)nildemm canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam allah tamamına erdirsin inşallah...bu topiğin ikiz bebelere ihtiyacı varr artık öncelikle hayırlısı tabiki ama inşallah ikizdir bol bol başın ağrır :))ayağını sürü darısı sıradakilere inşallah..
candaşım cinsiyet belli olmuş cimcime bi kız geliyo hayırlı olsun canım ne güzel hislerinde yanılmamışsın...benimde içime hilal ve sen hep kız gibi geliyodu hilalin de kız olabilirmiş sanırım bi kendime tutturamadım hep kız gibi geldi bana göbek şeklinden yorumlarda öyleydi alpi bana kızmış olmalıki her gittiğimiz dr de pipiloş pozu verdi sıpa..
minicikumut hayırlı olsun canım kese görünmüş darısı pıt pıt lara olsun sağlıcakla al kucağına inşallah...sen ne kadar duygusalsın canım sana bakınca kendimi taş kalpli gibi hissettim..bende de zaman zaman duygu yoğunlaşmaları oldu ama senin kadar değil kesnlikle..
minikler sen nasılsın canım anne karnında eğitime bayıldım yiğenine de maaşallah cnm bebek anne karnındayken konuşmanın hal ve hareketlere dikket etmenin sonucunu da görmüş olduk sayesinde. ekim başı ayrılacakmışsın izne ben ekim sonu gibi düşünüyorum umarım dayanabilirim olmadı kendimi kötü hissedersem daha erken ayrılırım okuldan problem çıkarmadılar allahtan..
chnb abla sen nasılsın oğluş nasıl..meraklandırmış seni yine geçenlerde bende 3 gün hareketlerinin yavaşladığını hissettim hareket ediyo ama etsemmi etmesem mi havasında belli belirsiz şimdi de öyle hareket ediyoki resmen bazen canım ciddi ciddi yanıyo..bi yerde okumuştum bebeğin suyu azalırsa hareketler can yakıcı olabilirmiş kontrole gideli 10 gün oldu bi anormallik yoktu ama sen tecrübelisin bide senin görüşünü merak ettim abla..
asem bata az kalmış bi müjdeli haber de sen verirsin inşallah canım...yazın tlf den takip ettiğimi yazmıştım ya orda kaybettiğimiz bebeklerimizin doğum tarihlerinin aynı olduğunu farkettim liseden bi arkadaşımlada aynıydı o kucağına aldı bebişini allah bağışlasın...bize kısmet değilmiş ama o günler bana da zor geçti resmen gün saydım..
günlüğüm destina okullu olmuş seninde gözün aydın ne güzel uyum problemi de yaşamamış kaynaşmış hemen cimcime..alara nasıl büyümüştür küçük cadıı:))
hello sen nasılsın çınarın sünneti içinde canım sağlık için sorun teşkil etmiyosa hayırlısı olsun vardır bi zamanı..eltinlerinde allah yardımcısı olsun arkadaşların dediklerine katılıyorum inşallah yuvaları bozulmaz çok zor..
sezen hilal nazlım lone ceza nuray sizler nasılsınız arkadaşlar...
Kizlar benim adet belirtilerim basladi bile.Maalesef bu ayda bebek yokHerseyin hayirlisi..
Nilde ablacımmm gözün aydın..Allahım tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim ablacım..aylardır sabırla bekledin ve karşılığını aldın sonunda..inşallah darısı keseyi görmeye ve kalp atışına....
asemmm nerelrdesin bizim bata 6 gün var sende bi belirti varmı..benim çok ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez
Hello kaçak nerelerdesin..bayağa yoğun bi gündemin varmış..Allah yardımcın olsun..
Benimde annemler bugün gitti hiç keyfim yok ..ev bomboş..kızım erkenden yattı..eşim işte..ben yalnız..kalabalığa alışınca ne zor oluyormuş sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?