- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.401
minicikumut nasıl gidiyo annelik?ne zman gideceksin bi daha doktora...kalp atışlarını duyacaksın dimiii..
hilacim okulbaşladı hayırlı olsun..senin minnakta kızmış galiba...eee kızlar çoğalsınki bizim erkekler boş kalmasın dimiii..
candaşım , sen bugün işbaşı yaptın değilmii?:44:
ewt canım az kaldı bat ama, hiç ümidim yok..
heyecanım bile yok olduu
sen nasılsın, keyifler yerinde inş..
Cezacım çok özür yaaherkese günaydın kızlar...
nildecim çok sevindim canım..emeklerinin karşılığını aldın çok şükür inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım..darısı diğer kızların başına..Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
keyfim olmadığı için yazmıyordum kızlar..çok svdiğim bi akrabam intihar etti malesef..daha çok küçüktü14 yaşındaydı..onun üzüntüsüyle pek bişey yapmadım bugünlerde..ayrıca okula gittiğim zaman ayaklarım çok şişti ve hareket etmekte zorlandım şişlik moralimi bozuyor..böyle işteeeeee..bugün ders başı..öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum....
..
sezencim tablo için aaaaaaaaaaaaaaa diyorum:)anladın sennnnn
unuttuğum vara affola..bugün zor bir gün olacak yeni öğrencilerimle tanışacağım..kendinize iyi bakın...
Nildeee :)) şükür olsun Allaha bin kere, biliyosun duygularımın üstü kapalı sadece bi svinç çığlığıyla karşılayabildim :) ama ne kadar sevinebildiğimi topikçe sevinebilceğimizi sen hissediyosun, şükür nazlı bebek geldi annesine inş masalın gelmiştir hatta keşke dr un tahmini doğru olsada bi masalın gelse bi de yanına minik delikanlı :)) Allah sağlıkla güzel günleri göstermeyi nasip etsin, önce kese, sonra gümbür gümbür kalp atışını :)) zor oldu ama şükür çok güzel oldu.Sıra inş nazlımın asemin sezenin rollenin :) son 4 ü kapatırız inş.tekrar tebrikler, bugün sabah şunu düşündüm.nilde doğum yapacak bizde emekle beraber nilde teyzesini ve masalı ziyarete gelcez :))
Hilal, kızım çok zekisin yaa :)) benim hiç aklıma gelmedi pıhhtılaşma olayı nilde için :)) minikler anlatınca bende çok imrendim :) inş hepimiz sırayla sağlıcakla görürüz.
Kıtty, çok özledik seni ya, çınar ın sünneti askıya alınmış galiba hayırlısı olsun diyelim belki eşinde fikrini değiştirirse yaptırısınız olmadı çok etkilemiyosa sonra olur canı saolsunda, eltinle kaynına üzüldüm ya, hayırlısı olur inş haklarında keşke yuvaları için bi mucize olsada barışsalar.işle ilgili maceralarını heyecanla bekliyoruz :) teşekkür ederiz teyzesi prenses için.öptük sizi çok :)
Chnb, ohh ne güzel yne yavrular peşpeşe gelcek, miniklerin 40 ı çıkmaya yakın sizin doğum olur.süper, inş sağlıkla :)
rolle, canım beklemek çok zor ama evet bu ay topik uğurlu geçecek inş arkasından inş sende verceksin güzel haberleri.
Nazlım :) canım hep diyorum seninki süpriz yumurta olcak ben herşeye rağmen umutluyum senden inş İstanbul uğrnu gösterecek size :)
Günlük, ablam nerelerdesin özledik, destina alıştımı okuluna ? küçük prenses nasıl ?
Datlım, canım nerelerdesin ? Alp Tuğra ve sen nasılsınız ?
Nuray,, oğluş kocaman olmuş :)
Minicikumut, nasılsınız minik yavru nasıl ?
Minikler, canım ya valla bende öyle uzu yazınca sohbet etmiş gibi oluyorum.Maşallah yeğenine bence çok zeki.Demekki gerçekten faydalı bebekle konuşmak.bundan sonra tamam :) ya bugün epey konuştum ben biraz dalggacıyımdır annem kızdırıyo diyorum ki kızım doğunca habire ağla nenenin başı şişsin bana şükretsin :)) anne olarak dostmu düşmanmıyım bilemedim :) bide habire zilli diyorum kızıyolar.maşallah ama yeğenine süper ya ilerki yaş gruplarına dahil edilmeleri iyi bi eğitimin eseri muhakkak.sen dedin ya hadi bi tekme daha deynce atıyo, düşündüm eğitimci olmanın faydasıda büyük galiba, bence senin ve diğer öretmen ark larında çocukları hayata biraz daha ilerden başlayacak, okuduğum yazıda da ders çalışan bilimle ilgilenen annelerin bebekleri daha yatkın olur onlara diyor, benim kızda habire arsa tapu al sat, uğraşsın dursun anca emlakçı olur :)) ama dün ingilizce çalıştırdım bende, netten bi video vardı üst aşamaya kadar eğitim cd leri vardı hergün dinletirim dedim dinlettim bakalım gerçekten etkisi olcak mı :)
Asem, canım şafak son kaç ? hadi bi golde senden gelsin lütfen :)
nildemm canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam allah tamamına erdirsin inşallah...bu topiğin ikiz bebelere ihtiyacı varr artık öncelikle hayırlısı tabiki ama inşallah ikizdir bol bol başın ağrır :))ayağını sürü darısı sıradakilere inşallah..
candaşım cinsiyet belli olmuş cimcime bi kız geliyo hayırlı olsun canım ne güzel hislerinde yanılmamışsın...benimde içime hilal ve sen hep kız gibi geliyodu hilalin de kız olabilirmiş sanırım bi kendime tutturamadım hep kız gibi geldi bana göbek şeklinden yorumlarda öyleydi alpi bana kızmış olmalıki her gittiğimiz dr de pipiloş pozu verdi sıpa..
minicikumut hayırlı olsun canım kese görünmüş darısı pıt pıt lara olsun sağlıcakla al kucağına inşallah...sen ne kadar duygusalsın canım sana bakınca kendimi taş kalpli gibi hissettim..bende de zaman zaman duygu yoğunlaşmaları oldu ama senin kadar değil kesnlikle..
minikler sen nasılsın canım anne karnında eğitime bayıldım yiğenine de maaşallah cnm bebek anne karnındayken konuşmanın hal ve hareketlere dikket etmenin sonucunu da görmüş olduk sayesinde. ekim başı ayrılacakmışsın izne ben ekim sonu gibi düşünüyorum umarım dayanabilirim olmadı kendimi kötü hissedersem daha erken ayrılırım okuldan problem çıkarmadılar allahtan..
chnb abla sen nasılsın oğluş nasıl..meraklandırmış seni yine geçenlerde bende 3 gün hareketlerinin yavaşladığını hissettim hareket ediyo ama etsemmi etmesem mi havasında belli belirsiz şimdi de öyle hareket ediyoki resmen bazen canım ciddi ciddi yanıyo..bi yerde okumuştum bebeğin suyu azalırsa hareketler can yakıcı olabilirmiş kontrole gideli 10 gün oldu bi anormallik yoktu ama sen tecrübelisin bide senin görüşünü merak ettim abla..
asem bata az kalmış bi müjdeli haber de sen verirsin inşallah canım...yazın tlf den takip ettiğimi yazmıştım ya orda kaybettiğimiz bebeklerimizin doğum tarihlerinin aynı olduğunu farkettim liseden bi arkadaşımlada aynıydı o kucağına aldı bebişini allah bağışlasın...bize kısmet değilmiş ama o günler bana da zor geçti resmen gün saydım..
günlüğüm destina okullu olmuş seninde gözün aydın ne güzel uyum problemi de yaşamamış kaynaşmış hemen cimcime..alara nasıl büyümüştür küçük cadıı:))
hello sen nasılsın çınarın sünneti içinde canım sağlık için sorun teşkil etmiyosa hayırlısı olsun vardır bi zamanı..eltinlerinde allah yardımcısı olsun arkadaşların dediklerine katılıyorum inşallah yuvaları bozulmaz çok zor..
sezen hilal nazlım lone ceza nuray sizler nasılsınız arkadaşlar...
maşallah ne zaman topiğe baksma güzel haber görüyorum bu günler. geçmişi okuyamıyorum ama son sayfalara bakıyorum. nildecim, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsn inşaindim.Allah canım. gerçekten çok sevİNDİM.
Bu arada son resmimizi facede paylaştım.
herkesi öptüm.
nildecim tebrik ederim canım çok sevinidm allah tamamına erdirsin inşallah :))) amin.
datlum sen nasılsın
kızlar acaip kopmuşum ya topikten bir çizelge vardı en son kimler hamile kaldı bilemiyorum hamilelik nasıl gidiyor haberim yok
rollecim hayırlısı olsun canım senin için dua okuduk mu okuyalım mı?
nazlımı aradım istanbula gelmiş ama vakti kalmamış bir dahaki sefere dedik ayrıldık bakalım inşallah. bende bu aralar çok koşuşturma var ondan unutmayayım dedim
günlük telefonumu kaybettim evde bulamıyorum arıyacağım seni ablaların ablasının okul maceraları için
eltimle kaynımı barışmaması daha hayırlı olacak gibime geliyor ama yinede bir yuva dağılması kolay değil 2 hafta belkide daha fazla uğraştım ama olmadı. Çok üzgünüm eltimi seviyordum arızlarına rağmen, bir insan içimizden ayrılıyor. İsteğinin bu olduğunu bilmek dahada üzüyor gibi gibi gibi
işe başlamayı düşünüyorum evet ama iyii koşullarda öyle çok koşturmalı çok paralı bir iş istemiyorum olduğunca huzurla çalışabileceğim akşam çıkışlarının belli olduğu hafta sonu ve resmi tatillerimin olacağı bir iş ve yakınlarında kreş falan olması da gerekiyor:) 1 yaşına gelene kadar kayınvalidem bakar sonra bakıcı sonrada kreş düşünüyorum.
ama hepsi havada planlar bunlar bildiğiniz gibi bu aralar kısmetimiz pek kapalı :) daha evimizi falan bulamadık.
hayırlısı diyorum herşey için.
Salı yada çarşmaba normale dönmüş olur günde 1 kere en azından topiğe gireblirim diye düşünüyorum.
çınarın pipi olayında da eşim ömrümü yedi :)))) çok pişmanım doğar doğmaz yaptırmak konusunda ağırlığımı koymadığım için. Mevlam can sağlığı versin.
hepiniziöpüyorm
Nilde ablacımmm gözün aydın..Allahım tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim ablacım..aylardır sabırla bekledin ve karşılığını aldın sonunda..inşallah darısı keseyi görmeye ve kalp atışına....
asemmm nerelrdesin bizim bata 6 gün var sende bi belirti varmı..benim çok ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez
Hello kaçak nerelerdesin..bayağa yoğun bi gündemin varmış..Allah yardımcın olsun..
Benimde annemler bugün gitti hiç keyfim yok ..ev bomboş..kızım erkenden yattı..eşim işte..ben yalnız..kalabalığa alışınca ne zor oluyormuş sonrası
günaydın kızlarrrrrrr
her güzel şeyin bir sonu varmış güzel tatilim bitti ve sabah 06.50 ye kurulan alarmımla işe başladım
nilde ablam canım benim msjlaştık ama burdan da yazayım rabbim kucağına almanı nasib etsn minicikumut ayağını sürümüştür inş hepimiz arkanızdan geliriz de şu topik kapanır artık böyle dua eder oldum:)
hellom kuzum görüşemedik inan çok üzgünüm ilk önce eşimin akrabalarına gittik bırak dışarı onlarla çıkmayı biz çıkınca bile tribe bağladılar biraz tutucu bi teyzesi var kadın erkek ayrımı çok fazla inan boğuldum orda kendimi arkadaşların evine zor attım onlara gidincede saolsunlar gezdirdiler minyatürk panorama 1453 süleymaniye sultanahmet vee en mükemmeli rahmi koç müzesi rahmi koçu ayakta alkışlamak istiyorum istanbula yolu düşen herkes mutlaka gitmeli adam mühiş bir müze yapmış en etkilendiimde atatükün eşyalarının oldupu bölümdü mendili falan vardı ağladımne bulsa toplamışlar müthişti
candaş ve hilal cinsiyetler belli olmuş topiğe kız lazımdı :)rabbim hayırlı kaderlker yazsın inş
minicikumut canım keseyi görmüşsün sende sıra kalp atışlarında rabbim gülümsemeni eksik etmesin
chnb ablacım yatışa devam az kaldı ama şükürler olsun ahmet arda uslu çıktı
ase sezen rolle ve ben son dörtlü kaldık hakkımızda hayırlısı kızlar umarım yakındır yüzümüzün gülmesi
nuray lone günlük taze anneler hepimizin yavrusunu kocamannn kokladım umarım herkes iyidir
minikler kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyo hazırlıklar bursa biraz serinledi bu sabah daim olsun diyorum cumartesi döndük bursaya o günden beri yandım sıcaktan seni daha da zorluyodur
unuttuğum varsa affola kızlar istanbula gitmeden önce cumartesi oktora gitmiltim yumurtan çatlamış ama kalitesiz olabilir bu ay dedi progesteron testi istedi ama yaptıramadım bide bu ay fazla kasmadım hayırlısı bakalım onun çatlamış dediği hesaba göre adetime 5-6 gün var sanırım hepimizin batlar aynı çatlatma iğnemi yaptıramadım ama almıştım dolapta duruyo inş gerek kalmaz ama kalırsa da bu ay onu yaptırıcam hiç bir belirti yok 2 gebelik geöirdim sanırım anlarım artık gögüsler de acımaya başladı
dua ediyorum allahım bana evlat vereceksen hayırlı sağlıklı evlarlar ve vermiceksende bununla başa çıkma gücü ver diyorum hakkımızda hayrlısı herkesi öptümmm
herkese günaydın kızlar...
nildecim çok sevindim canım..emeklerinin karşılığını aldın çok şükür inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım..darısı diğer kızların başına..Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin..
keyfim olmadığı için yazmıyordum kızlar..çok svdiğim bi akrabam intihar etti malesef..daha çok küçüktü14 yaşındaydı..onun üzüntüsüyle pek bişey yapmadım bugünlerde..ayrıca okula gittiğim zaman ayaklarım çok şişti ve hareket etmekte zorlandım şişlik moralimi bozuyor..böyle işteeeeee..bugün ders başı..öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum....
candasım minik kızın ne yapıyo:)söylemesi bile güzel....
sezencim tablo için aaaaaaaaaaaaaaa diyorum:)anladın sennnnn
asem nazlım sezencim bata az kalmış..inşallah bu güzel haberlerin devamı gelir...
rollecim ismini yazar mısın?
chnb abla nasılsın?
hellom sünnet işini halledememişsin,umarım kendine uygun bir iş bulursun canım...
lonecim maşallah oğlun kocaman olmuş...
nuraycım esat bey nasıllar üzmüyordur umarım annesini...
günlükcüm okul nasıl gidiyor?alara nasıl?fotosunu eklesene canım büyüdüğünü görelim
unuttuğum vara affola..bugün zor bir gün olacak yeni öğrencilerimle tanışacağım..kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?