Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Miniklerim söylemek istediğini anladım ben.Fikirlerimiz aynı günlük konusunda :)3 Hafta sonra doğum iznine ayrılıyorsun demek..Zaman bize çabuk geçti gibi geliyor ama sana sormak lazım.Kasımda aşk başkadır annesi.Ali Keremle birbirinize kavuşmanıza az kalmış artık.Allahım bizede o günleri göstersin İnşallah

Candaşım ben iyiyim sen nasılsın :)Minik kuzu hafiften baş ağrısı ve bulantı yapmaya başladı:)Çalışmaya çalışıyoruz diyeyim.

Datlum maşallah30 haftalık olmuşsunuz sizde:)Kontrolüme 2 gün kaldı.Heyecan+stres var.Hayırlısıyla güzel haberler alırız İnşallah doktor amcamızdanVallahi sizlerin yazdıklarını okuyuncada ben kendimi Hulisi Kentmen kalpli gibi hissettimDuygusallık yapımda var ama hamilelikle katlandıDiyorum ya herkesin yapısı farklı

Hello gündemini okurken ben yorulyorum.Tempona ve enerjine maşallahİnşallah gönlüne göre bir iş bulabilirsin.

Sezen ailen gitmiş.Allah kavuştursun.Sağlıkla birbirinize kavuşmak nasip olsun İnşallah.Bata 5 gün kaldı Asenin ve senin.Bomba haberlerinizi bekliyorum.Mayıs annesi olalım hepimiz :)Bu arada beklenen doğum tarihim 12 mayıs 2012 Sezencim.Listede kendimi hamile diye görmek çok hoşuma gitti

Nazlımmm hoşgeldin,özlettin kendini.Bu kadar özletme,merak ettirmeGüzel haberlerini alalım İnşallah bu ay.Bol bol yaz yine :)

Cezacım akrabanıza çok üzüldüm.14 yaşındaki bir çocuğu o noktaya getiren bir sebep varmıydı?Başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin.Biliyorum etkilenmemek çok zor ama Deniz'i düşün.Allah yardımcınız olsun.
Herkese merhaba;Bütün öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.Meslek hayatlarınızda başarılar,Allah kolaylıklar versin.

İlk defa hamile kalmışım gibi düşünmeye çalışıyorum Cezacım:)Keseyi gördük sıra kalp atışlarına geldi.2 gün sonra kontrolümüz var.İnşallah güzel haberlerle döneriz.

slm kızlar,

rolle benim 400 duam bitti.

sezen, allah kavuştursun.

minicikumut, hayırlı olsun bulantıların.bende iyiym :)

cezam, cinsiyetinin belli olması çok güzel bide kızım demeyi benimseyebilsem :) başınız solsun allah sabr versin çok üzüldüm bende, yazık çocuk ne kadar dara girmişki intiharı çözüm sanmış.allah ailesine gani gani sabır versin (

asem, napıyosun canım bata çok az kaldı :)

kıtty, eltinler için hayırlısı olsun.inş iş içinde en iyisi olur.

minikler, gözünaydın kavuştun kuzulara :)

chnb, randevu nasıl geçti ?

nazlım, hoşgeldin inş en hayırlısı gelecek evlatların zor ama çok az daha sabır.ümitsiz anlardanda ümitliyim ben.

hilal, sende kavuştun kuzulara :) ee kızının ismi ne olcak düşünmeiniz mi daha ?

nuray, slm nasılsın

datlum, naber ?

unuttuğum varsa affedin kızlar, işler yoğunlaştı ...

candaşım , sen bugün işbaşı yaptın değilmii?:44:
ewt canım az kaldı bat ama, hiç ümidim yok..
heyecanım bile yok olduu
sen nasılsın, keyifler yerinde inş..

candaşım , sen bugün işbaşı yaptın değilmii?:44:
ewt canım az kaldı bat ama, hiç ümidim yok..
heyecanım bile yok olduu
sen nasılsın, keyifler yerinde inş..

yok canım 12 eylülde başladım ben bu 4. işgünüm oluyo :)
peki kendini hamileliklerinde tanıyomusun , ümitsizlik kesin mi ?
inş yanıltıcıdır.
bende iyiyim canım şükür, sabahları otobüste geriliyoruö.
7,20 de çıkıp 8,30 ancak ulaşabiliyorum işe onun dışında bi problem yok.
bde bu cuma eşimin becayişi belli olcak onun merakı var, dilerim bu olur.
yoksa kavuşmak mahşere desem yeridir.
sen nasılsın canım ? ne var ne yok ?

Merhaba kızlar.....

Benim 14.45 te randevum.... gelince yazarım...

Minikler canım şu yasa ne zaman belli olur çıkmayacaksa da bilelim di mi? canım kuzularına kavuşacaksın bugün...

Minicikumut hulusi kentmenim benim:)) hormonlar daha da duygusal yapıyor insanı

sezenim aslında 8 aralık ama
kasım ortası gibi sezaryen olurum sanırım...

Ase kuzum taca çıkmamıştırlar tam ortadan gol olmuştur inşallah:))

Hello canım sen elinden geleni yapmışsın. Hayırlısı olsun kaynın için inşallah çocuk yoktur...

Datlum seninle yakınız hayırlısıyla gelsin tuğramız...

Candaş kuzum yaz bol bol ben uzun yazamıyorum okuyorum sizleri

Nazlım tatil bitti şimdi güzel haberler verme zamanı...

Nilde taze anne... duyguların ne durumda?

Lone, nuray bebeler nasıl?

Rolle canım inşallah hamilesindir:)

Ceza kuzum çok üzüldüm gencecik can. Allah rahmet eylesin...

sabahta aralık annelerine yazmışlar. ocak annelerinden bir bayan lupus nedeniyle hayatını kaybetmiş bebeğiyle çok üzüldüm...

chnb ablacım, ne güzel demişsin öyle
İnş dediğin gibi olur..
oğluşun n'apıyormuş bakalımm:)
güzel haberlerinle bekliyoruz seni :79:

ooo candaşım, sen ısınmışsın bile işe..
bende seni başlayacaksın - daha sanıyorum :)
canım yolda bayağı zamanın geçiyormuş..kaçınılmaz durumlar ama, en azından ayakta gitme..
rica et çekinmeden.. yoksa centilmen insan nadir bulunuyor yani :)
göbişini gere geree bin otobüsee
bende iyiyim, aynı bildiğin gibiyim..
havada kapalı, içim daralıyor vallahi..
bu arada iki gebeliktede hislerim aynıydı bat öncesi
şimdi hiçbi his yok..
ama her gebelikte birbirine benzemez derler.. avutuyorum kendimi..
neden olmasın diye:) o gün gelsin, akibetim belli olacak...
hayırlı haberler alalım bu ay inş..
nazlım, sezen, rolle..ben...:13:

Cezacım çok özür yaa ama altına yazdım ya tabloyu o hale getirene kadar bayağa uğraştım cahillik başa bela kaç kez silindi..dolayısıyla aklım karıştı...hemen ekliyorum seni..

Bu arada başınız sağolsun canım..bi sorunumu vardı acaba kimseye söyleyemediği..14 yaşında bi çocuğu intihara sürükleyen ne olabilirki?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[TD]Bat/Doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Günlük2011[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Alara bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuray[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Esad bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lonelines[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Salih bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hello_Kity[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Çınar bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikler[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Datlum[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilal[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Candaş[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilde[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sezen[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asesulfam[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlım[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rolle[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minicikumut[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]12 Mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceza
[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD]Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Chnb abla;hadi güzel haberlerle gel :)Ahmet Arda'dan güzel haberler alalım İnşallah.Bu arada ben Ahmet ismini çok seviyorum.Dedemin ve erkek kardeşimin adı.

Kızlar beni yumuşak kalpli dediler ama azaldı o duygusallık.En azındna yanan ormanlara ağlamıyorum

İnşallah bu kez olmuştur..22 eylül batım aynı zamanda yaşasaydılar ikizlerim 21 eylülde doğacaklardı.

minikler benim bat kafasina gore degisir basina buyruktur biraz ama tahminimce benmde 22 eylül civarı.
chnb ne güzel bir temenni insallah diyecem canım ama benim adet belirtilerim basladi bile.Bir ay daha etrafın hala cocuk
yok mu soruları beni bekler :)) En sonunda birilerini gırtlaklıycam heralde.Doktor cikisi hayirli haberlerini bekliyoruz canim.
Candas Allah razi olsun dualarimizin hepsi kabul olsun insallah :))

Son düzenleme:

kuzummmmm ne kadar sevindiğini çok iyi biliyorum telde yüreğimde hissettim sevincini bekledik allahım sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum ya ikiz yada erken çatlama olabilir dedi hayırlısı be kuzum amin tatlım keseyle kalp atışından sonra bir nebze rahatlıycam ama ondan sonrada bi sürü şeyler daha var inşallah onlarında sonuçları güzel olur.dualarımız nazlım asem sezenim ve rolle için.gelin teyzesi bekleriz emeğimizle anneciğini

datlummmmm kuzummmmm allah razı olsun canım benimmmmm hayırlısı be kuzummmm bu yaşta beni ikiz paklar gibime geliyor bir atışta iki kuş :))))))

sağol kuzummmmm allah razı olsun amin tatlımmmm hepimizinkiyle inşallah. maaşallah salih paşamız çok yakışıklı olmuş

sağol tatlımmmm çok teşekkür ederim amin canımmmm cümleyle beraber tamamına erdirmeyi nasip etsin.çınar paşayı ve seni öpüyorum

sağol tatlımmmmm darısı sana inşallah kuzummmmm inşallah.allah kavuştursun canımmmmm öpüyorum

nazlımmmm kuzummmm mesajınla beni çokkkkk mutlu ettin sağol canımmmm allah razı olsun dualarım sizinleeeeee olcak kuzummmm en yakın zamanda bomba patlıycak dördünüzdende

canımmmm benimmmmm çok teşekkür ederim allah razı olsun kuzummmmm.canım başınız sağolsun gencecik allah rahmet eylesin sende kendini çok harap etme deniz oğlanı düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…