Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsunnn canım ohh şükür valla dünden beri baktım sana. canım valla ben daha keseyi gödüm bebeği de göremedim kalp atışıda görmedim. 7 haziranda da kalp atışından umudum yok genelde 6.7.haftlaarda görülüyormuş. vajinal bakılmadı bana. kahbverengi akıntı benim adetimin 22. ve 26.günü geldi sallamadım dr gittim preogesteron verdi. misan ayında işten kovulmuştum evdeydim zaten halada evde yatıyorum ama evi temizlemem gerekiyor süpürmek toz almak gibi. ayrıca aylarca istediğim bir yerden iş teklifi aldım öyle sıkıştım kaldım anlayacağın. sende kendine çok dikkat et. iyi haberlede görüşmek üzere.

slm arkadaşlar bende 18 mayısta kürtaj oldum 12 ilişki yasaktı kontrole gittim güzel dedi doktor.6 ay korun dedi bende zaten 5,5 yıldan sonra hamile kaldım tekrar olup olmayaçağı belli değilki dedim o zaman 2 ay korun bari dedi ama ben hiç korunmuyorum çünkü vakit kaybetmek istemiyorum.kanamalarım bitti buay yumutlama olurmuki yoksa kürtajın hemen ardından hamile kalanlar varmiki.

Valla mayıs kapanış süper oldu :) bilmem ki ya ben kendi adıma pek ümitli değilim gibide orda bi bek olsun isterim yani... Olmazsa da Haziran var :) O da olmadı o zman epey var, karavana :) ne zaman denk gelirse :) Ben 13 haziranda yıllık izne ayrılıyorum....
Canımm geldimi güzel haberler hep üstüste geliyor ne güzel :) Bence bi dr kontrolüne git ve eğer işe başlamanda sakınca görmezse o teklifide kaçırma.Ayrıca umutsuzlukta yok.Öyle kalbi atmazsa umutsuzum filan demek yok.Artık hamilesin ve inş herşeyde yolunda gidecek...

Canım ilk aydan hamile kalanlarda çokmuş ama bu topikte rastlamadım ben.İnş ilk ayından hamile kalır 9 ayıda sağlıcakla geçirir kucağına alırsın.Ayrıca geçmiş olsun Tekrarından esirgesin rabbim ...

kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım

ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3

bu ne şimdi yaaaa

bu ne şimdi yaaaa

hadi yaa :) bence süper :) ama 0-5 arası ihtimal yüksekmiş ama eğer değer 10'un üzerindeyse hamilelik kesinmiş.Senin regline kaç gün var ona göre konuşalım ? Yada bahçeci kliniğe bi sor ....

Eğer adetine 1 hafta varsa hamilesin sanırım...
Linke bi bak canım...

http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=139

Son düzenleme:
adet döndüm 30-35 gün arası yani haziranın 8 ine kadar yolum var. genelde ki döngüme göre bat: 6 haziran

Bence hamilesin, netleştirmek için çarşamba günü tekrar test yaptır.Sonuç 2 ye katlarsa bebeğinlesin dmektir )

gidip erken yaptırırsam böyle ikilemde kalırım.. ahh ben hiç akıllanmıyacagım

Çok büyük ihtimal hamilesin ama, bayağı bi baktım.3.haftada beta hcg 5 ve üzeri ise hamile kabul ediliyormuş.Kendine dikkat etcen artık :))

Sinua senin adet ne zaman canım ?

Ceza bi güzel haberde senden gelir inş :) Kırmızılar gelmemiştir diliyorum ...

Son düzenleme:

bende senin gibiyim canım benimde kürtaj olalı 2 ay oldu yani 1 adetim geçti henüz ama daha fazla beklemek istemiyorum artık,dr bana 2-3 ay korun demişti,ama ben 3 ay bekleyemicem açıkcası zaten bıraktık korunmayı ama senindee dediğin gibi yumurtlama günü kestiremediğimden kürtajdan sonraki ilk adet günümü referans alarak tahminen yumurtlamamı kestirmeye çalışıyorum açıkcası biraz şans ama olsun artık napalım

canım benim 19 haziran, korunmuyoruz ama bu ay zor gibi geliyo çünkü yumurtlama günümü tahmin edemiyorum bu ay şans olur yani ama bi dahaki ay daha planlı çalışcam

o kadar iyi anlıyorumki senii,umutlandırıp hayalkırıklığı yaşatmak istemem ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyo sen yine rutin hayatına devam et kimseye bişi söyleme ama kendine dikkat et ilaç falan da alma,yorma kendini inşallah hayırlısı olur biliyosun olmasanda önemli olan sağlıklı bi gebelik yaşamak hamile kalmak sadece yolun başı,allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

canım bende bebeğimi aynı sebebten kaybetmiştim.banada doktorum 3ay beklememi söyledi şuan 2.kez regl oluyorum ama beklemek gerçekten çok zor bi durum.allah herkese en kısa zamanda bi çocuk nasip eder işallah

bu ne şimdi yaaaa

alinciğim bence sen hamilesin yerleşme kanaması görmüşsün ve hemen ardından kanda baktırmışsın b-hcg ye dolayısıyla bebek rahmine daha yeni yerleştiği için değerin böyle düşük olur. inşallah 4 güne 100 e yakın ve civarı çıkar çünkü yerleşmeden hemen sonra 2 günde 4er kat artış oluyor tam adet gününden sonra da 2 günde 2 katı şeklinde artıyorhadi hayırlısı olsun sıkıca tutunsun bu sefer meleğin

bu ne şimdi yaaaa

hobaaaaa hadi maşallah hepimize.

candaş ceza hadi kızlar ya ne olur perçinlensin mutluluğumuz,

candaşım inşallah kuzum bu sefer herşey yolunda gider.

ayy kızlarr moral oldunuz yaa çok sağolunn

ben dr sordum varsa çok aşırı küçük 4-5 günlük dedi, ama belki de yoktur beklicez görcez dedi.
beklicem artık napalımm:44:

çok sağol tatlım yaa bilgiler için o zaman 4 gün sonra bi daha baktırayım değil mi???

canım benim 19 haziran, korunmuyoruz ama bu ay zor gibi geliyo çünkü yumurtlama günümü tahmin edemiyorum bu ay şans olur yani ama bi dahaki ay daha planlı çalışcam
Hadi bakalım kısmeti varsa gelir bulur seni :) Bakalım 19 haziranda ne olacak ....
hobaaaaa hadi maşallah hepimize.

candaş ceza hadi kızlar ya ne olur perçinlensin mutluluğumuz,

candaşım inşallah kuzum bu sefer herşey yolunda gider.
Canım ya inş herşey yolunda giderde mutluluğun tam olur.. İnş bizde bu ayki furyaya katılabilriz...
Olmazsada siz varsınız destekleriniz var, bi kere hamile kaldık biliyoruz ya er yada geç Allahın izniyle olacaktır :)
ayy kızlarr moral oldunuz yaa çok sağolunn

ben dr sordum varsa çok aşırı küçük 4-5 günlük dedi, ama belki de yoktur beklicez görcez dedi.
beklicem artık napalımm:44:

Canım inş vardır eğer yoksa çok büyük bi hayal kırıklığı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…