Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb ablacım, ne güzel demişsin öyle
İnş dediğin gibi olur..
oğluşun n'apıyormuş bakalımm:)
güzel haberlerinle bekliyoruz seni :79:

Amin canım inşallah gol olmuştur :))

Ben de yeni yeni daha çok seviyorum eskiden Ahmet çoktu son dönem modern isim çok olunca azaldı özlemişim demek bu ismi:))

Bu sefer gelmesin be canım:))

Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.

doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.

Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...

kuzummmm şu anda hiç bişi hissedemiyorum bir tutam korku biraz endişe yoğun sevinçççç allahım korusun allahıma emanet diyorum bir keseye görsek bi kalp atışını duysam 2.3.aşamaları geçmiş olcam bir nebze nefes alırım diyorum büyük konuşmak istemiyorum allahım korusun hepimizin yavrularını sen nasılsın doktor işin nasıl geçti her şey yolunda dimi

ooooooooo aşağı şenlenmişşşş canommmm hilalimmmmm sezenimmmmm kuzularım nasılsınızzzzz

iyiyiz seni böyle mutlu görünce daha mutlu oluyoruz nilde ablamm..

selam kızlar nasılsınız.

candaşım ben nildeme kaç defa söyledim git kan testi yaptır diye, pazartesiye kadar bekleyelim dedi,pıhtılaşma olayını kullanmış oldum biraz, o sayede erken yapmaya ikna ettim. çok fenayım dimi:)))) ne güzel oldu işte 3 gün önceden güzel haberi almış olduk:)))evet kavuştuk kuzulara. henüz isim konusunda kararsızız. kız olursa zeynep azra diyorduk önceden hep ama bakalım daha düşünmedeyiz:)))zorlanıyormuşsun işe giderken şöyle göbeğini iyice çıkar yer versinler sana:)))eşinin becayişi de olur inşallah canım da kavuşursunuz.

datlum sağolasın canım iyiyim bende çok şükür. kız büyük ihtimal dedi ama yine de açık bi kapı bıraktı bakalım hayırlısı olsun. alp tuğramız napıyor:)))

lone canım bebişin son resmini gördük kocaman bi maşallah ona:)))sen nasılsın.

miniklerim 3 haftalık yeni eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun güzelim. kuzucukları özlemişsin dimi. çok zor ama çok güzel mesleğimiz var gerçekten:)))

rolle canım dur bakalım yine de adet olmadan ümit kesmek yok bekleyelim bakalım biraz daha. inşallah gelir güzel bi haber:))))

hello canım cinonun sünnet işi ertelenmiş sanırım hayırlısı olsun. sen de yoğunmuşsun inşallah istediğin gibi bir iş bulursun.bundan sonra açılsın kapılar inşallah:)))

sezen ase nazlım sizin batlar da aynıymış hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz, umutsuzluk yok:)) bu arada sezencim ellerine sağlık tablo pek güzel olmuş, orada olduğuma hala inanamıyorum. ama bizimkinin doğum tarihi mart başı görünüyor:)))

cezacım hoşgeldin canım. çok üzüldüm akraban için. allah kimseyi o duruma düşürmesin. allahım sabırlar versin. hepimize yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun canım. kız dendi ama emin değiliz bakalım hayırlısı.siz nasılsınız.

minicikumut teşekkür ederiz canım. bulantılar başlamış olsun hissettiriyorlar en azından kendilerini, azıcık olsun:)))

chnb ablacım kontrolden güzel haberlerle dönülmüş maşallah kuzucuk daha da büyümüş, bi sorun da yok, sıra geldi doğumu beklemeye hayırlısıyla:)))

günlük kızların nasıl.destinamız okula başladı.maceralarını merakla bekliyoruz.öpüyorum kuzuları:)))

bizim de bugün okulda ilk günümüzdü.kuzuları özlemişim onlar da beni çok özlemişler, bana bişeyler anlatmak,kendilerini göstermek için yarışıp durdular:)))göbüşü görünce hemen anladılar tabi hamile olduğumu. ay öğretmenim çok sevindik, ne zaman doğacak, kız mı erkek mi gibi sorular sordular öyle sıpalar:))) sonra da kafalarına dank etti herhalde öğretmenim o doğunca siz okula gelmeyecek misiniz diye somurttular.özlemişim onları ama çok da yoruldum koptu belim. bi de nöbetçiydim bugün. sınıflar düzene girmeyince herkes koridorlarda, 1.sınıflar zaten vacur vucur:))bi de üstüne öğle yemeği ve yemekhanedeki dayanılmaz kokular....anlatılmaz yaşanır yani canlar. eve kendimi zor attım.ama yine de okul güzel gelecek inşallah.dayanabildiğimiz kadar dayanıcaz artık.öpüyorum herkesi.

ısındım ısındım çok oldu :)
sen değil personelde öyle sanıyomuş, 3 günlük maaş alacaktım alamayınca farkettim
ve bugün öğrendimki ( işçiyim ya) raporda sigortam yatmadığı için sigorta ücretini maaşta veriyolarmış.
zenginim bu ay :)) yani aldığımda :)) bide 47 gün roporluydum.
ya sabah tam rica etcektim bi öğrenciyi çocuk incekmiş hemen kaptım
ama insanlar tuhaf ya özellikle 2. bindiğim otobüste pek yer veren olcağını sanmam desem bile
inş bu gebeliğin bambaşkadır da yanıltır seni nildenin peşinden gelirsin.
inş o sor 4 lü için tüm dualarımız.siz rahatlayın biz rahatlayalım tam bi oh çekip terkedelim topiği.

İnşallah bu kez olmuştur..22 eylül batım aynı zamanda yaşasaydılar ikizlerim 21 eylülde doğacaklardı.
canım inş kardeşlerini gönderiri ikizlerinde teselli bulursun
inş hepsi olcak, sen diğer sonuçlar dedin aklıma geldi.2 li sonuçlarım için çrşmb arayacaktılar aramadılar arayım bari, ama kötü değildir sanırım olsa atlamazlardı.karışıklığa geldim sanırısm pıhtılaşmadan tecrübeliyim kötü olan sonuçta aranmak garanti :))ee şimdi keseyi ne zmn görcez taze anne ? :)
valla tosuncuk olmuş maşallah :)) ohh çok sevindim herşeyin güzel olmasına.inş en hayırlı vakitte gelir oğlumuzda korkutmaz annesini.rahim uzunluğu dedinde unuttm dr a sorcaktım, artık ölçüm yaptırailrmiyim bende o nasıl ölçülüyor zormu ?

Chnb abla (Sözüm meclisten dışarı diyerek başlayım cümleme)Farklı olsun diye öyle isimler bulunuyor ki abla eski isimlere hasret kalıyoruz resmen.Ben kız olursa Ayşe istiyorum ama eşim eski isim diye istemiyor pek

Hilalcim anneme diyorum ki anne bulantım var oda diyor ki şükür et kızım,şikayet etme..Onun söylediklerinden sonra yaşadıklarımı düşündüm ve anneme hakverdim.Katlanacağız öyle yada böyle :)İnşallah kısa sürer diyede ekleyim :)

Hilalim :) süpersin iyikide kullandın erkenden öğrendik, bende ondan tam 2 ay evvel öğrenmiştim daha unutmam tairihini :) Azra ismini bende çok severim, Zeynep ten nefret ederdim ama senin için severim ya, ama benimki kişisel.eşimin kuzeninin adı, bizzat düşmanlığımı yaptığı için iyi duygular uyandırmıyor ama onun kanı bozukmuş diğer zeyneplerin suçu ne değil mi ? ya bende bi isim buldum, eşim beğendi.bende beğendim ama başka bi isim daha aklımda.babanemle ananemin soyadı duru ve hiç erkek kardeşleri olmaığı için soyisimleri tükendi.çok beğenirim isim olarak ve babaneme derdim neden bize koymadınz, o da dediki o zman sen koy hem güzel hem beğeniyosun hem senin içinde bi hikayesi var, senelr önce bu konuçma.eşimde seviyo duru ismini ama habire kara değiştiriyosun diye inat ediyo duru olmaz diye, bide dini bi anlamı olsun diyoruz ya o şart değilmiş galiba eğer öyleyse duruyu tercih edebiliriö.bununla ilgili bilgisi olan varsa yorumda alabilirim.diğer yandan nas var.sure ismi olan.kimsede olmadığı için ilk tercihim oldu.ama naz la karışması olası.neyseki emek garanti diğeri bakalım ne olcak.ya evet bi çıksa göbiş rahatlayacamda nerde :)) eşimin işi olursa 2. müjdem diye ararım seni :) yaa kuzular nasıl özlemiş seni, işte bu açıdan öğretmenlik bambaşka.hazzı hiçbişeyde yoktur.aman sen dikkat et yine kuzular lküçük yanlışlıkla kızımızı incitmesinler :)

canım öyle bu topikte hep aynı kaygılar var işte 12. haftadan sonra rahatlarsın az...

canım ben de o numarayı kendime çekmiştim pıhtılaşmam var erken öğreneyim diye:

EVET ÇOK ŞÜKÜR HELE TAKVİMİMDE BUGÜN YAZANLARA BAYILDIM:))
Senin de zor ve güzl geçmiş günün. ben de özledim okulu:))

Candaşım canım 16. hafta da ölçüm için iyidir vajinal ölçüm daha doğru karından da ölçülüyor...

İnşallah bu kez olmuştur..22 eylül batım aynı zamanda yaşasaydılar ikizlerim 21 eylülde doğacaklardı.

Ahh canım benimm.. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..
Allahım bizlere tez zamanda meleklerimizin kardeşlerini göndersin..
bu ayı öyle müjdelesin..
diyecek birşey bulamıyorum, kısmet değilmiş sezenim.. Allah'ın takdiriydi..

ceza, başınız sağolsun canım..çok üzüldüm..
Allah anasına babasına sabır versin..
ne kadar zor .. Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı..

kendine iyi bakasın annesii..

chnb abla, oyy Maşaallah Ahmet Arda'ya...
annesinin yedikleri direk bebişe yaramışş.ne güzel...
az kaldı sayılır çok şükür..
Bebiş kanala girmeden, doğum için zamanı ayarlayacak sanırım dr'un..
hayırlısıyla bi doğum yapsaydınız, ben rahatlayacağım inan
Kendinize iyi bakınnn ablacım:79:

azra değişmeyecek gibi duruyor belki yanına bişey eklemeyiz. azrayı da daha hamile kalmadan önce karar vermiştik, çok sık kullanınca mı ne biraz vazgeçer gibi oldum ama bakalım anlamı çok güzel. zeynep ismini severim ben de zeynep ismindeki öğrencilerim hep başarılı olmuştur. insanın herhangi bi isimle kötü mazisi olunca sevmiyor gerçekten hak veriyorum. duru ismine gelince bende koymayı çok istedim bayılıyorum, ama en yakın arkadaşlarımdan biri koydu o yüzden vazgeçtik. naz ismi benim de aklımda yanına şöyle bi isim uydurabilirsem:))
2.müjdeni bekliyorum sabırsızlıkla:)))

Candaşım Hilale dikkat et öğrencilerin kızımıza zarar vermesin yazmışsın ya geçen gün başıma geleni anlatayım size;

Annemin komşusunun 3 yaşında ikizleri var.Yiğitle Yağız:)

Yiğit romantik,sakin,olgun bir çocuk Yağız ise yaramaz,çılgın,recep İvedik'in küçülmüş hali gibi birşey.Annemlerle konuşurken birden Yağız geldi karnıma bir iki yumruk attı.Ben önce anlamadım ne olduğumu.Annem oğlum sen napıyosun diyince dank etti benim kafaya :)Dikkat etmekte fayda var.Bazen dikkat çekmek için çocukların yapmadığı kalmıyor.

sezencim çok güzel olmuş tablon eline sağlık

cezacım çok üzülüm bende allah rahmet eylesin o yaşlarda bunalımlar ciddiye varabiliyor. Deniz beyler afiyettler inşalah

chnb herşeyin güzel geçtiğine çok sevindim :) maşallah kuzuya

hilalcimmmmmmmm kızın mı olacak senin ben sanki bu haberi ik defa duydum ay senin gibi olsun diye bol bol bak aynaya :d

candaş sen yemekle ilgili bişi demişsin yemek mi yiyemiyorsun sen

minikler şişler nasıl indi mi biraz

minicikumut mercimekim nasıl

datlum napıyor

bişi yazacaktım hee evet pileom telefonun yok nasıl oldunuz ameliyat ne zaman göz kapağı kaldırmak için mi

senem yamatake taf günlük ????

günlük kızım bugün benim keçi tuz yaladı resmen yani :))))) yeni oturum :d

offffffffff kafamda bir sürü bişi vardı

rolle okuyorum canım ne zamana

amin inş. candaşım..
Evet canım ya anlaşmış gibi hepimizinki aynı:))) Belki bundada bi hikmet vardır..hepimiz aynı gün güzel haberleri veririz inş.
Evet canım dediğin gibi Allahın takdiri..biraz üzerinden zaman geçtiği için kapanmış gibiydi yaram..ama sanki doğum günleri yaklaşınca yeniden kanadı
Allahım yeni bi bebekle unutturur inşallah acılarımızı..

Son düzenleme:
hello_kitty cok tesekkurler.Ne zaman icinden gelirse ve musait olursan okuyabilirsin canim.Bir zaman bicmedim acikcasi.

mrb rolle nasılsın sana dua okunuyo sanırım bende şimdilik 200 alıyım canım erken bitirirsem alırım daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…