chnb ablacım, ne güzel demişsin öyle
İnş dediğin gibi olur..
oğluşun n'apıyormuş bakalımm:)
güzel haberlerinle bekliyoruz seni :79:
Chnb abla;hadi güzel haberlerle gel :)Ahmet Arda'dan güzel haberler alalım İnşallah.Bu arada ben Ahmet ismini çok seviyorum.Dedemin ve erkek kardeşimin adı.
Kızlar beni yumuşak kalpli dediler ama azaldı o duygusallık.En azındna yanan ormanlara ağlamıyorum
minikler benim bat kafasina gore degisir basina buyruktur birazama tahminimce benmde 22 eylül civarı.
chnb ne güzel bir temenni insallah diyecem canım ama benim adet belirtilerim basladi bile.Bir ay daha etrafın hala cocuk
yok mu soruları beni bekler :)) En sonunda birilerini gırtlaklıycam heralde.Doktor cikisi hayirli haberlerini bekliyoruz canim.
Candas Allah razi olsun dualarimizin hepsi kabul olsun insallah :))
Merhaba kızlar.....
Benim 14.45 te randevum.... gelince yazarım...
Minikler canım şu yasa ne zaman belli olur çıkmayacaksa da bilelim di mi? canım kuzularına kavuşacaksın bugün...
Minicikumut hulusi kentmenim benim:)) hormonlar daha da duygusal yapıyor insanı
sezenim aslında 8 aralık ama
kasım ortası gibi sezaryen olurum sanırım...
Ase kuzum taca çıkmamıştırlar tam ortadan gol olmuştur inşallah:))
Hello canım sen elinden geleni yapmışsın. Hayırlısı olsun kaynın için inşallah çocuk yoktur...
Datlum seninle yakınız hayırlısıyla gelsin tuğramız...
Candaş kuzum yaz bol bol ben uzun yazamıyorum okuyorum sizleri
Nazlım tatil bitti şimdi güzel haberler verme zamanı...
Nilde taze anne... duyguların ne durumda?
Lone, nuray bebeler nasıl?
Rolle canım inşallah hamilesindir:)
Ceza kuzum çok üzüldüm gencecik can. Allah rahmet eylesin...
sabahta aralık annelerine yazmışlar. ocak annelerinden bir bayan lupus nedeniyle hayatını kaybetmiş bebeğiyle çok üzüldüm...
iyiyiz seni böyle mutlu görünce daha mutlu oluyoruz nilde ablamm..
ısındım ısındım çok oldu :)ooo candaşım, sen ısınmışsın bile işe..
bende seni başlayacaksın - daha sanıyorum :)
canım yolda bayağı zamanın geçiyormuş..kaçınılmaz durumlar ama, en azından ayakta gitme..
rica et çekinmeden.. yoksa centilmen insan nadir bulunuyor yani :)
göbişini gere geree bin otobüsee
bende iyiyim, aynı bildiğin gibiyim..
havada kapalı, içim daralıyor vallahi..
bu arada iki gebeliktede hislerim aynıydı bat öncesi
şimdi hiçbi his yok..
ama her gebelikte birbirine benzemez derler.. avutuyorum kendimi..
neden olmasın diye:) o gün gelsin, akibetim belli olacak...
hayırlı haberler alalım bu ay inş..
nazlım, sezen, rolle..ben...:13:
canımİnşallah bu kez olmuştur..22 eylül batım aynı zamanda yaşasaydılar ikizlerim 21 eylülde doğacaklardı.
inş hepsi olcak, sen diğer sonuçlar dedin aklıma geldi.2 li sonuçlarım için çrşmb arayacaktılar aramadılar arayım bari, ama kötü değildir sanırım olsa atlamazlardı.karışıklığa geldim sanırısm pıhtılaşmadan tecrübeliyim kötü olan sonuçta aranmak garanti :))ee şimdi keseyi ne zmn görcez taze anne ? :)kuzummmmm ne kadar sevindiğini çok iyi biliyorum telde yüreğimde hissettim sevincini bekledik allahım sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum ya ikiz yada erken çatlama olabilir dedi hayırlısı be kuzum amin tatlım keseyle kalp atışından sonra bir nebze rahatlıycam ama ondan sonrada bi sürü şeyler daha var inşallah onlarında sonuçları güzel olur.dualarımız nazlım asem sezenim ve rolle için.gelin teyzesi bekleriz emeğimizle anneciğini
valla tosuncuk olmuş maşallah :)) ohh çok sevindim herşeyin güzel olmasına.inş en hayırlı vakitte gelir oğlumuzda korkutmaz annesini.rahim uzunluğu dedinde unuttm dr a sorcaktım, artık ölçüm yaptırailrmiyim bende o nasıl ölçülüyor zormu ?Güzel haberlerle geldim. Tosunum daha da tosuncuk olmuş kızlar. 1772 gram olmuş.
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi dedi bu haftalarda.
doğum şeklim kesin sezaryen ve 34. haftadan sonra olabilir her an dedi. Sancın başlamadan olmalı dedi.
Genel olarak böyle... Aklıma geldikçe yazarım...
kuzummmm şu anda hiç bişi hissedemiyorum bir tutam korku biraz endişe yoğun sevinçççç allahım korusun allahıma emanet diyorum bir keseye görsek bi kalp atışını duysam 2.3.aşamaları geçmiş olcam bir nebze nefes alırım diyorum büyük konuşmak istemiyorum allahım korusun hepimizin yavrularını sen nasılsın doktor işin nasıl geçti her şey yolunda dimi
selam kızlar nasılsınız.
candaşım ben nildeme kaç defa söyledim git kan testi yaptır diye, pazartesiye kadar bekleyelim dedi,pıhtılaşma olayını kullanmış oldum biraz, o sayede erken yapmaya ikna ettim. çok fenayım dimi:)))) ne güzel oldu işte 3 gün önceden güzel haberi almış olduk:)))evet kavuştuk kuzulara. henüz isim konusunda kararsızız. kız olursa zeynep azra diyorduk önceden hep ama bakalım daha düşünmedeyiz:)))zorlanıyormuşsun işe giderken şöyle göbeğini iyice çıkar yer versinler sana:)))eşinin becayişi de olur inşallah canım da kavuşursunuz.
datlum sağolasın canım iyiyim bende çok şükür. kız büyük ihtimal dedi ama yine de açık bi kapı bıraktı bakalım hayırlısı olsun. alp tuğramız napıyor:)))
lone canım bebişin son resmini gördük kocaman bi maşallah ona:)))sen nasılsın.
miniklerim 3 haftalık yeni eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun güzelim. kuzucukları özlemişsin dimi. çok zor ama çok güzel mesleğimiz var gerçekten:)))
rolle canım dur bakalım yine de adet olmadan ümit kesmek yok bekleyelim bakalım biraz daha. inşallah gelir güzel bi haber:))))
hello canım cinonun sünnet işi ertelenmiş sanırım hayırlısı olsun. sen de yoğunmuşsun inşallah istediğin gibi bir iş bulursun.bundan sonra açılsın kapılar inşallah:)))
sezen ase nazlım sizin batlar da aynıymış hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz, umutsuzluk yok:)) bu arada sezencim ellerine sağlık tablo pek güzel olmuş, orada olduğuma hala inanamıyorum. ama bizimkinin doğum tarihi mart başı görünüyor:)))
cezacım hoşgeldin canım. çok üzüldüm akraban için. allah kimseyi o duruma düşürmesin. allahım sabırlar versin. hepimize yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun canım. kız dendi ama emin değiliz bakalım hayırlısı.siz nasılsınız.
minicikumut teşekkür ederiz canım. bulantılar başlamış olsun hissettiriyorlar en azından kendilerini, azıcık olsun:)))
chnb ablacım kontrolden güzel haberlerle dönülmüş maşallah kuzucuk daha da büyümüş, bi sorun da yok, sıra geldi doğumu beklemeye hayırlısıyla:)))
günlük kızların nasıl.destinamız okula başladı.maceralarını merakla bekliyoruz.öpüyorum kuzuları:)))
bizim de bugün okulda ilk günümüzdü.kuzuları özlemişim onlar da beni çok özlemişler, bana bişeyler anlatmak,kendilerini göstermek için yarışıp durdular:)))göbüşü görünce hemen anladılar tabi hamile olduğumu. ay öğretmenim çok sevindik, ne zaman doğacak, kız mı erkek mi gibi sorular sordular öyle sıpalar:))) sonra da kafalarına dank etti herhalde öğretmenim o doğunca siz okula gelmeyecek misiniz diye somurttular.özlemişim onları ama çok da yoruldum koptu belim. bi de nöbetçiydim bugün. sınıflar düzene girmeyince herkes koridorlarda, 1.sınıflar zaten vacur vucur:))bi de üstüne öğle yemeği ve yemekhanedeki dayanılmaz kokular....anlatılmaz yaşanır yani canlar. eve kendimi zor attım.ama yine de okul güzel gelecek inşallah.dayanabildiğimiz kadar dayanıcaz artık.öpüyorum herkesi.
ısındım ısındım çok oldu :)
sen değil personelde öyle sanıyomuş, 3 günlük maaş alacaktım alamayınca farkettim
ve bugün öğrendimki ( işçiyim ya) raporda sigortam yatmadığı için sigorta ücretini maaşta veriyolarmış.
zenginim bu ay :)) yani aldığımda :)) bide 47 gün roporluydum.
ya sabah tam rica etcektim bi öğrenciyi çocuk incekmiş hemen kaptım
ama insanlar tuhaf ya özellikle 2. bindiğim otobüste pek yer veren olcağını sanmam desem bile
inş bu gebeliğin bambaşkadır da yanıltır seni nildenin peşinden gelirsin.
inş o sor 4 lü için tüm dualarımız.siz rahatlayın biz rahatlayalım tam bi oh çekip terkedelim topiği.
canıminş kardeşlerini gönderiri ikizlerinde teselli bulursun
inş hepsi olcak, sen diğer sonuçlar dedin aklıma geldi.2 li sonuçlarım için çrşmb arayacaktılar aramadılar arayım bari, ama kötü değildir sanırım olsa atlamazlardı.karışıklığa geldim sanırısm pıhtılaşmadan tecrübeliyim kötü olan sonuçta aranmak garanti :))ee şimdi keseyi ne zmn görcez taze anne ? :)
valla tosuncuk olmuş maşallah :)) ohh çok sevindim herşeyin güzel olmasına.inş en hayırlı vakitte gelir oğlumuzda korkutmaz annesini.rahim uzunluğu dedinde unuttm dr a sorcaktım, artık ölçüm yaptırailrmiyim bende o nasıl ölçülüyor zormu ?
İnşallah bu kez olmuştur..22 eylül batım aynı zamanda yaşasaydılar ikizlerim 21 eylülde doğacaklardı.
Hilalim :) süpersin iyikide kullandın erkenden öğrendik, bende ondan tam 2 ay evvel öğrenmiştim daha unutmam tairihini :) Azra ismini bende çok severim, Zeynep ten nefret ederdim ama senin için severim ya, ama benimki kişisel.eşimin kuzeninin adı, bizzat düşmanlığımı yaptığı için iyi duygular uyandırmıyor ama onun kanı bozukmuş diğer zeyneplerin suçu ne değil mi ? ya bende bi isim buldum, eşim beğendi.bende beğendim ama başka bi isim daha aklımda.babanemle ananemin soyadı duru ve hiç erkek kardeşleri olmaığı için soyisimleri tükendi.çok beğenirim isim olarak ve babaneme derdim neden bize koymadınz, o da dediki o zman sen koy hem güzel hem beğeniyosun hem senin içinde bi hikayesi var, senelr önce bu konuçma.eşimde seviyo duru ismini ama habire kara değiştiriyosun diye inat ediyo duru olmaz diye, bide dini bi anlamı olsun diyoruz ya o şart değilmiş galiba eğer öyleyse duruyu tercih edebiliriö.bununla ilgili bilgisi olan varsa yorumda alabilirim.diğer yandan nas var.sure ismi olan.kimsede olmadığı için ilk tercihim oldu.ama naz la karışması olası.neyseki emek garanti diğeri bakalım ne olcak.ya evet bi çıksa göbiş rahatlayacamda nerde :)) eşimin işi olursa 2. müjdem diye ararım seni :) yaa kuzular nasıl özlemiş seni, işte bu açıdan öğretmenlik bambaşka.hazzı hiçbişeyde yoktur.aman sen dikkat et yine kuzular lküçük yanlışlıkla kızımızı incitmesinler :)
amin inş. candaşım..ısındım ısındım çok oldu :)
sen değil personelde öyle sanıyomuş, 3 günlük maaş alacaktım alamayınca farkettim
ve bugün öğrendimki ( işçiyim ya) raporda sigortam yatmadığı için sigorta ücretini maaşta veriyolarmış.
zenginim bu ay :)) yani aldığımda :)) bide 47 gün roporluydum.
ya sabah tam rica etcektim bi öğrenciyi çocuk incekmiş hemen kaptım
ama insanlar tuhaf ya özellikle 2. bindiğim otobüste pek yer veren olcağını sanmam desem bile
inş bu gebeliğin bambaşkadır da yanıltır seni nildenin peşinden gelirsin.
inş o sor 4 lü için tüm dualarımız.siz rahatlayın biz rahatlayalım tam bi oh çekip terkedelim topiği.
canıminş kardeşlerini gönderiri ikizlerinde teselli bulursun
Evet canım ya anlaşmış gibi hepimizinki aynı:))) Belki bundada bi hikmet vardır..hepimiz aynı gün güzel haberleri veririz inş.selam kızlar nasılsınız.
sezen ase nazlım sizin batlar da aynıymış hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz, umutsuzluk yok:)) bu arada sezencim ellerine sağlık tablo pek güzel olmuş, orada olduğuma hala inanamıyorum. ama bizimkinin doğum tarihi mart başı görünüyor:)))
Evet canım dediğin gibi Allahın takdiri..biraz üzerinden zaman geçtiği için kapanmış gibiydi yaram..ama sanki doğum günleri yaklaşınca yeniden kanadıAhh canım benimm.. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..
Allahım bizlere tez zamanda meleklerimizin kardeşlerini göndersin..
bu ayı öyle müjdelesin..
diyecek birşey bulamıyorum, kısmet değilmiş sezenim.. Allah'ın takdiriydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?