teşekkür ederim ablacım, 17. hafta randevumuz var o zmanda olabilr mi ? dünki hayatını kaybeden arkadaşa ve bebeğe çok üzüldüm yazmayı unutmuşum.Allah eşine ailesine sabırlar versin.lupus un ne olduğunu duymamıştım bile ama araştırcam şimdi.Candaşım canım 16. hafta da ölçüm için iyidir vajinal ölçüm daha doğru karından da ölçülüyor...
Azra çok güzel geçrketen hem mana olarak hem söylemi, bide hz. meryemin isimlerinden miydi ne.evet Azra lar az değil ama çok çokta değil, vazgeçmezsin inş çok güzel çünkü.Ya dün zeynep için öyle yazdım ya sonra dedim hilal inş kızmaz hep o ismi duyunca derim, ama benimki işte kişisel.YOKSA ASLINDA ÇOCUKLARDA SEMPATİK Bİ İSİM.Ya belki kızlarımız adaş olurmuş ark ın koymasaydı :) Naz ı bende seviyorum ama onla ilgili yazdım sanırım çok defa, kardeşimin adı nazlı.töbeler olsun kimseye önerirsem ddim.hepimize illallah ettiryo, nerden koyduk bu ismi diyolar.aşırı nazlı, ve kendiside geçen zmanlarda tiraf etti bazen ben bile kendme tahammül edemiyorum.o derece :) bide edamız var o da aynı, tecrübelrimle no Eda, no Naz / Nazlı :)azra değişmeyecek gibi duruyor belki yanına bişey eklemeyiz. azrayı da daha hamile kalmadan önce karar vermiştik, çok sık kullanınca mı ne biraz vazgeçer gibi oldum ama bakalım anlamı çok güzel. zeynep ismini severim ben de zeynep ismindeki öğrencilerim hep başarılı olmuştur. insanın herhangi bi isimle kötü mazisi olunca sevmiyor gerçekten hak veriyorum. duru ismine gelince bende koymayı çok istedim bayılıyorum, ama en yakın arkadaşlarımdan biri koydu o yüzden vazgeçtik. naz ismi benim de aklımda yanına şöyle bi isim uydurabilirsem:))
2.müjdeni bekliyorum sabırsızlıkla:)))
ay canım aman allah korusun dikkat et sende, yani ben çok dikkat ettim en baştan beri buna.korktum çünkü.allaha şükür bişey olmamış sana ve bebeğe.Akılları kesmiyo işte yoksa yaparlarmı ama biz tedbiri alcaz artık.Beni görsen gülersin :) Kızılaydan geçmek zorunda olduğum gün ellerim karnıma dolanmış vaziyette, ordaki insnalar büyük ama kalabalık ve hareketli ortam.güm diye çarpıyo adam.dünde ark la gittik kız güldü ama hakta verdi haliyle.Aman dikkat, şimdi yarın mı o muhteşem sesin duyulması inş ?Candaşım Hilale dikkat et öğrencilerin kızımıza zarar vermesin yazmışsın ya geçen gün başıma geleni anlatayım size;
Annemin komşusunun 3 yaşında ikizleri var.Yiğitle Yağız:)
Yiğit romantik,sakin,olgun bir çocuk Yağız ise yaramaz,çılgın,recep İvedik'in küçülmüş hali gibi birşey.Annemlerle konuşurken birden Yağız geldi karnıma bir iki yumruk attı.Ben önce anlamadım ne olduğumu.Annem oğlum sen napıyosun diyince dank etti benim kafaya :)Dikkat etmekte fayda var.Bazen dikkat çekmek için çocukların yapmadığı kalmıyor.
canım yiyorum herşeyi aslında da benim pıhtılaşmadan ötürü protein yasağım var, çok şeyden tadımlık alabiliyorum.bunuda annem dahil kimseye anlatamadım.kızdırdılar.keşke yasak olmasada yiyebilsem.candaş sen yemekle ilgili bişi demişsin yemek mi yiyemiyorsun sen
candaş allah sabır versin canım o otobüslerde 1 saate yakın zaman ayakta inşallah bebiş kendini gösterdikçe insanlarda biraz insafa gelir..ankarada birçok kurumun servisi var canım sizde yokmuydu..bu arada duru ismi çok güzel nas da güzel ama dediğin gibi naz la karıştırılabilir...
Candaşım otobüs lerle ilgili hiç iyi şeyler yaşamışsın..gerçektende Allah korumuş seni..ne vicdansız insanlar..inşallah eşin gelirde araba alır kurtulursunuz.birde hamilelikte hiç çekilmez valla..
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayattt...
kızlaaaaarrr ölüyoz resmen yorgunluktan valla sonunu düşünmesem bugün ayrılcam izne. şimdi size bu sene uygulanan sistemi anlatayım da acıyın bize (bakan acımıyo şu halimle ah ediyorum valla ) 5. sınıflar 7 saat ders görüyor ve ilçede taşımalı okullarda sıkıntı var. servis bi kez gelceği için 5. sınıflara göre geliyor ee diğerleri(diğer taşımalı öğrenciler) de okulda bekliyor. taşımalılar madem okulda diğerlerinş gönderirsek tepki olur die onları da tutuyoz okulda ve 1 saat ücretsiz ders veriyoz zaten 6 saatte pili biten bizler 7. derste de zorla ayakta kalmaya sabretmeye çalışıyoz ama eve geldiğimde hiç bişey yapamıyorum şuanda da eşim yemek yapıo ve bu böyle gidecek üstelik çarşamba günleri ders sayısı 8 nasıl geçecek zaman bilmiyorumhadi sadece bu senelik olsa umursamayacam ama seneye 5ve 6. sınıfların dersleri böyle olacak hayli hayli bekletirler ben eve geldiğimde yavruma nasıl ilgi göstericem oturup ağlayasım var yazıklar olsun diyorum veliler ayaklanmasın die öğretmenini sindiren zihniyete başka da diyecek bişey yok sanırım
hilalim valla bir saat hatta 40 dk ama aynı saatte bitsin dei teneffüsler 10 dk wc çıkıom iniyom zil çalıo haydaaaa :) güler misin ağlar mısın.. inşallah bu duruma öğretmenler sessiz kalmaz resmen köy öğretmenine verilmiş bir ceza die düşünüyorum.. buarada bende karnımı sararak geziyorum cnm kaç metre öteden belli hamşle olduğum ama büyük küçük çocukların umrunda değil çok dikkatsizle.. benimkilerden biri de aşağıdan tutmuş karnımı kaldırmaya çalışıyo napıyosun sen dedim öğretmenim bebeğinizi kaldırıyorum diyor :) ama sınıfımdan ilk hediyesini de aldı oğlum dün bi öğrencim iki minnak çorap getirmiş çok duygulandım
candaş cnm aman dikkat gerçekten insanımızda saygı kalmadı herkes de bi bencillik aldı başını gidiyor hele büyük şehirlerde daha fazladır anlıyorum cnm inşallah eşinin durumu olur da arabalı olursunuz cnm sen yinede annesin başlarınıda çevirseler her fırsatta şansını dene allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman
chnb ablacım ooohooo ahmet arda bey bu gidişle ali keremin sırasını da alacak :) bakalım bizimde bir ay kala muaynemiz yapılcak ama tedirginim sezeryan olursa geçemezsiniz de :) normali bekleyelim derse ilk bebekler biraz geç geliyor dedi devletteki dr. :) kilosuna da maşallah bizim de tam hatırlayamıyorum ama 1900lerde çıktı kilomuz boyumuz da 42 cm olmş anneslerini üzmeden hayırlsıyla gelsinler de tontiş zayıf önemli değil
ceza cnm allah rahmet eylesin bende okuduğumda çok üzüldüm yakınlarına allah sabır versin.. öğrenciler konusunda sen de dikkat et aman resmen ayaklı bombabalar ve ne zaman ne yapacakları belli olmuyo
kız isimlerine değincem zeynep en sevdiğim isimlerden duru da ilk düşündüğüm isimlerdendi kız olursa koyarız demiştim ama eşime beğendiremedim zaten bizimkide pipiyi gösterince çok düşünmedik kız isimlerini :) elif ismini çok beğeniyorum bir de zehra ismini (bende hep eski ama modası geçmeyen isim hastalığı var sanırım :) ) arkadaşım kızının ismini arya koydu başta garip geliyodu ama cimcimeye alıştım şimdi çok hoş geliyor anlamı müzikte bir terimdi sanırım
yazacağım bişeyler vardı sanırım ama hafıza git gide kötüleşiyo erken bunadım :) benim gibi olan var mı aranızda?
günaydın herkeseeeeCandaş 17 de olur canım vajinal baktır.
Canım ya, epidural olmuyor mu pıhtılaşması olanda.... çok üzüldüm şimdi..
canım dikkat et eskiden hamile için önde yer yok muydu?
Ceza canım okulda dediğin gibi anlamıyor kuzular . niye az o kadar öğrenci sayın canım?
Hilal kuzum aman dikkat et kendine. okul konusunda haklısın. Valla bütün yaz bizim öğretmen mesajlarla taciz etti bizi şunu yapın şunu çalıştırın:))zeynep bile unuttuysa diğerleri unutmuştur:))
Datlum bence de ben senden önce doğururum. senin nasıl durumun şikayetler neler?
Minikler tam eziyet olmuş gerçekten...Canım maşallah Ali kereme de. genelde bakıyorum topiklere 40 ı dolduruyorlar...
minicikumut başladı mı bulantılar?
herkes iyi di mi? taze anne nilde nerede?
kızlar bugün oğlanın öğretmeniyle konuştum oğlumu bir övdü bir övdü... özel bir çocuk diyor... dahi özellikleri varmış:))
hint filmi varmış her çocuk özeldir isimli. Aynı cihan buğra diyor seyredin dedi... seyreden var mı? ya da nereden bulunur?
Herkese günaydıııın..
Kontrolümüz bugün.Heyecan dorukta.
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Chnb, ablacım arkadaş öyle dedi genel anesteziyle alıyolarmış bebeği ama belki dr lara göre uygulamalar farklıdır, sen ilkini genelmi olmuştun ? epiduralda benim şöyle bi çekincem oldu geçenlerde, tuhaf ama ben iğne vurulurken gıdıklanıyorum oynayabiliyorum yerimden.o da belden vurulan iğneyse iyice oynayabilrim ve sonuçları tehlikeli olur.zaten dr epidural dese bana ben bu konuda uyarırdım da mecburi genel olmasıda kötü.bahsettiğin filmi merak ettim bende bulursam izlicem, maşallah oğluna . senin yokluğunda takdir edilmesi ektra güzel. tamam vajinadan baktırcam rahim uzunluğuna.
Minicik, canım inş güzel haberlerle dönceksiniz bekliyoruz sevinçle :)
Ase, canım nasılsın ? evet topik durgun ya, okullar açılınca sabahlardı durgunlaşıyo demekki.
Ceza, selam canım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?