canım iyi dersler olsun, bende iyiyim çalışmaya devam.iyiyim canım sağol..sen nasılsın?okula gidiyorum çıkmam lazım..öptmmmmmmmmmmm
candaşım.. teşekkür ederim , iyiyim canım..
iyi olmaya çalışıyorum doğrusu, biraz tatsızım..
böyleyim bak:111:
hayır olsun bilemedim:44:
sen nasılsın canım, nasıl geçiyor iş günleri?
sende koşturmacadasındır..kendine iyi bak ama, gereğinden fazla yorma kendiniii
Fax, fotokopi makinası ve mikrodalgadan uzak dur dedi dr'um.. ama pc serbest de onlara
Vallahi canına tak eden durum olduğunda, artık beyaz yalanlarından söyle canım..
söylemiştin aşağı yukarı yapıyorum, fotokopi için diye..ilerleyen zamanlarda, ağırlaştığında senin için yorucu olabilir.
canına bak, cengaver olmaa.. zorlandığını da görsünler
kıs ruh hali değişkenliğim yok.. başım dönüyor diyorummm
ayakta duramıyorum diyorum.. bi tuhafım, hayır olsun diyorumm
yorgunluktan desem bu kadar olmaz.. bilemiyorum..bat 2 gün var
kolay gelsin canım sana da
amin canım inş ..
kaç kişi kaldık ki zaten.. 4 kişiyiz:) tez zamanda cümleten muradımıza ersek, ne iyi olur:128:
yetsin, bitsin, gitsin artık
test konusuna da bakarım bi, aklım eser belkii :44:
canım sende cesaretlisin demek ki..
bende de öyle dağda, bayırda , denizde deli cesareti geliyor, tırsmam yani:)
arazi çalışmalarından aşinayım zaten ..
ceylan gibi sekiyormuşum dağda taşta.. eşim öyle diyor
amaaaa hamişsin artık , frene bas canımmmm lütfenn
günaydın herkeseeee
abla okula yeni taşımalı öğrenciler geldi 8 tane onları ayırmadık 2-b sınıfına aldık 2-a sınıfındada 25 öğrenci var..okul o kadar karışıkki bana öğrenci aktaramadık..2-a nın öğretmeni bişey demedi bende ses çıkarmıyorum acelem yok 1 gün az öğrenci benim için iyidir..ayrıca 2-a nın velileri öğrenciler ayrılsın istemiyor.bide ben hamileyim ya çocuklar öğretmen değiştirsin istemiyorlar..o yüzden 8 kuzu ile yola devam ne zman müdür el atar bilmiyorum:)filmide mutlaka izleyeceğim...
Chnb, ablacım arkadaş öyle dedi genel anesteziyle alıyolarmış bebeği ama belki dr lara göre uygulamalar farklıdır, sen ilkini genelmi olmuştun ? epiduralda benim şöyle bi çekincem oldu geçenlerde, tuhaf ama ben iğne vurulurken gıdıklanıyorum oynayabiliyorum yerimden.o da belden vurulan iğneyse iyice oynayabilrim ve sonuçları tehlikeli olur.zaten dr epidural dese bana ben bu konuda uyarırdım da mecburi genel olmasıda kötü.bahsettiğin filmi merak ettim bende bulursam izlicem, maşallah oğluna . senin yokluğunda takdir edilmesi ektra güzel. tamam vajinadan baktırcam rahim uzunluğuna.
Minicik, canım inş güzel haberlerle dönceksiniz bekliyoruz sevinçle :)
Ase, canım nasılsın ? evet topik durgun ya, okullar açılınca sabahlardı durgunlaşıyo demekki.
Ceza, selam canım nasılsın ?
hilal niyeti bozduracaksın bana.. gaza gelecem bak..
vallahi bi haller var ama, bakalım
Canım pıhtılaşma yok..
Benim önceki mevzum, enfeksiyondu büyük ihtimal(kaybım için)
onu sıkı takip ettiririm inş yeni bi gebelik kısmet olursa.korkuyorum bu sebepten :S
Sende iyisin umarımm..
çatlak kremleri içinde dediğin gibi, ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyor..
genetik olarak cilt yapın nasılsa ona bağlı diyorlar..
ama ben 9 ay kullandım krem.. hep karnıma sürdüm.. karnımda bitane bile yok, kalçamda var(oraya sürmek hiç aklıma gelmedi..büyümediğini düşünmüştüm)
Ama tesadüfmü, kremin etkisi mi bilemiyorum..
pıhtılaşmanın olmadığı iyi canım. nildeme erken test yaptırmak için pıhtılaşmayı bahane etmiştim ve başarmıştım:)))o yüzden sordum yoksa olmadığı iyi tabi.verdim gazı verdim gazı hadi bakalım en kısa zamanda yap bekliyoruz. bende iyiyim çok şükür okula gidip geliyoruz işte.krem olayında da bilemedim şimdi hangi marka iyi onu da bilmiyoruz ki.sizlerin tavsiyeleri olursa her zamanki gibi dinleriz:)))
Geldik çok şükür.
Doktorum önce karnımdan baktı,sonra daha net görelim diye alttan bakalım dedi.
Göz seyirmesi gibi bir kalp atışı başlamış dedi.1 Hafta sonra yine çağırdı..
İçim kısmen rahatladı..Kısmen sıkıntılı.Sevinsem mi üzülsem mi bilemez bir haldeyim..
Gözün aydın canım..daha çok küçük anca başlıcak kalp atışları...benimde vajinalk bakıp duymuştu kalp atışını.Geldik çok şükür.
İçim kısmen rahatladı..Kısmen sıkıntılı.Sevinsem mi üzülsem mi bilemez bir haldeyim..
candaşım evet erkek öğrencim teşekkür ederim:)))çatlak kremine gelince bende arkadaşlarıma sordum,herkes naparsan yap genetik genelde annede falan varsa oluyor bi şekiilde yoksa çok olmuyor dediler. çatlak kremi kullanmamışlar pek.bebe yağını önerdiler, badem yağını söylediler. badem yağı tüylenme yapıyormuş ama. bebe yağını denerim belki.zeytin yağı da beslemez mi tüyleri. bu tanıdığının pıhtılaşma olayı da enteresan olmuş. ben de anlam veremedim.pıhtılaşmadan dolayı sezeryan olmak zorunda mıyız(((
valla bizim veliler yapmayacağı için hiç rahatsız etmedim bay ve bayanları:)))maşallah cihan buğraya. ne mutlu sana:)))filmi ben de bulayım da izleyim merak ettim.
asem canım ya ne güzel belirtiler öyle.yaaaa sende pıhtılaşma yok muydu:)))testi erken yapsan:))))))))çatlıyoruz burada.bak nildeye de erken yaptırttım 3 gün önce öğrendik, sende de öyle olur. hadi hadi yapppp:)))
pıhtılaşmanın olmadığı iyi canım. nildeme erken test yaptırmak için pıhtılaşmayı bahane etmiştim ve başarmıştım:)))o yüzden sordum yoksa olmadığı iyi tabi.verdim gazı verdim gazı hadi bakalım en kısa zamanda yap bekliyoruz. bende iyiyim çok şükür okula gidip geliyoruz işte.krem olayında da bilemedim şimdi hangi marka iyi onu da bilmiyoruz ki.sizlerin tavsiyeleri olursa her zamanki gibi dinleriz:)))
Geldik çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?