Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım.. teşekkür ederim , iyiyim canım..
iyi olmaya çalışıyorum doğrusu, biraz tatsızım..
böyleyim bak:111:
hayır olsun bilemedim:44:
sen nasılsın canım, nasıl geçiyor iş günleri?
sende koşturmacadasındır..kendine iyi bak ama, gereğinden fazla yorma kendiniii

iyiyim canım sağol..sen nasılsın?okula gidiyorum çıkmam lazım..öptmmmmmmmmmmm
canım iyi dersler olsun, bende iyiyim çalışmaya devam.

değişken ruh hali takılıyosun yani :))
adete kaç gün kaldı canım peki ? ondan mı acaba huzursuzluğun ?
hayır olsun inş.banada uğrar arada o ruh hali.
bende iyiyim şükür, koşturmacadayız bildin :)
sen misin o evde 1,5 ay yatan hiç bişeye elini dokunmayan candaş ?
valla eser yok koştur koştur yürüyorum resmen.
aslında yaptığın çok değil çok yanlış bide şef müdür sordu risk bitti mi şimdi bi daha istirahat var mı ?
dedim şimdilik risk yok, dr da çalışmamı uygun geldi başladım.
demiştim ya burda da özellikle fotokobi faks işimiz çok yazmak sorun değilde.
risk bitti dediğim için aynı yüke devam ederler.
ama yalan söylicem :) dr fakstamn fotokobiden uzak dur dedi diycem,
geçen fotokobiye inerken ayağım kaydı düşüyodum.
hani ben kendime güvensem neyse,, deli gibi hareket ediyorum.benden de böyle işte.
bi kdokundun bin ah işittin :)
valla tembellik değil şikayetlerim diyorum ya benle ilgili, bide sen seni esirgemeyince kimse seni esirgemiyo haliyle.
her sitem aslında kendime.

Fax, fotokopi makinası ve mikrodalgadan uzak dur dedi dr'um.. ama pc serbest de onlara
Vallahi canına tak eden durum olduğunda, artık beyaz yalanlarından söyle canım..
söylemiştin aşağı yukarı yapıyorum, fotokopi için diye..ilerleyen zamanlarda, ağırlaştığında senin için yorucu olabilir.
canına bak, cengaver olmaa.. zorlandığını da görsünler
kıs ruh hali değişkenliğim yok.. başım dönüyor diyorummm
ayakta duramıyorum diyorum.. bi tuhafım, hayır olsun diyorumm
yorgunluktan desem bu kadar olmaz.. bilemiyorum..bat 2 gün var
kolay gelsin canım sana da

Son düzenleyen: Moderatör:

amanın :)) sen ne güzel şeyler dedin öyle, hayır olsun o hayır bebek olsun.
valla var bişeyler bilemedim yani :)) sevinçle heyecanla bekliyorum batını
aslında diyorum test yapsan çıkar gibi ? gerçi testte ayrı hayal kırıklarımız oluyor
yanlış filan çıklar allah muhafaza.beklerizde biz :)
inş bebeğin geliyodurda 1 kişi daha eksiltiriz bekleyenlerden :)
evet napalım beyaz yalanları söylicez artık mecburen.
az bi göbek gelse o zman belki diyorum kısıtlı olur hareketlerim ama ne yalan söyleyim
ben kendimden 9. ayda dahi korkuyorum.
eşim bana lşey der hep, karadeniz kızı olduğun belli
keçi gibisin sana zor yok atla zıpla :)
aa bu sene çok komik bişey oldu tatilde, şimdi şu saklıkent denen yere gittik.
orda da acayip debili bi su akıyo ilk girişte ve
altta taşlar var minik minik ayağını kaydırabilir kayarsan da su götürür.bizim gittiğimizde öyleydi en azından.
neyse şimdi elele tutuşup geçcez arkadaşlarla.
ama eşim saf saf bakınıyo sinir oldum bide ağır.geçtim önüne tuttum elime.
az yavaş bi dur hızlı gidiyosun bilmem ne.
lan arkadaş dedim ya ben miyim bayan ve naif olan sen mnisin :)
sen karadeniz kızısın işte diyorum diyo, valla bu sene ben bile anladım bana zor yok korku yok :))

minick gittimi acaba dr a ?

amin canım inş ..
kaç kişi kaldık ki zaten.. 4 kişiyiz:) tez zamanda cümleten muradımıza ersek, ne iyi olur:128:
yetsin, bitsin, gitsin artık
test konusuna da bakarım bi, aklım eser belkii :44:

canım sende cesaretlisin demek ki..
bende de öyle dağda, taşta, bayırda deli cesareti geliyor, tırsmam yani:) öyle dikmiş, sarp mışşş bağlamaz
arazi çalışmalarından aşinayım zaten ..
ceylan gibi sekiyormuşum dağda taşta.. eşim öyle diyor
tam dağcılık kulübünde faaliyetlere katılacak çift olurmuşuzz seninle candaşım

amaaaaa lafın kısasıı; hamişsin artık , frene bas canımmmm lütfenn

Son düzenleyen: Moderatör:

valla tahmnin etmiştim sende de bi deli taraf olduğunu :))
maşallah :)) ama inş beraber dikkat ederiz artık.

ya evet 4 kişiyide hamiş yapalım bi oh diycez.
inş bi güzel haberide sen verceksin.umutlandım valla :))

bende çıkıyorum şimdi sgk dan raporumu işletcem 15 gün sonrada gelsin paralar :))
bu ay maaşımı alamadımda

kimseciklerde yok, kızlar hep öğlencimi candaşım:44:

canım görüşürüz..hallet bakalım işlerini..
yukarda msjı değiştirmiştim ama; dedim yaa seninle dağcılık kulübünde aktif ne iyi bi çift olurduk..
ama geçti mi ki bizdenn
kendine iyi bak canımmm:79:

Anladım canım. 8 kişi idare idare ederse yorulmazsın:)) filmi ben de merak ettim:))

canım tehlike olabilir senin için canım sen normal niye düşün müyorsun?

Ase ile sekin dağ bayır demeden madem çok hoşsunuz ya...

Minicikumut neredesin kuzum?

candaşım evet erkek öğrencim teşekkür ederim:)))çatlak kremine gelince bende arkadaşlarıma sordum,herkes naparsan yap genetik genelde annede falan varsa oluyor bi şekiilde yoksa çok olmuyor dediler. çatlak kremi kullanmamışlar pek.bebe yağını önerdiler, badem yağını söylediler. badem yağı tüylenme yapıyormuş ama. bebe yağını denerim belki.zeytin yağı da beslemez mi tüyleri. bu tanıdığının pıhtılaşma olayı da enteresan olmuş. ben de anlam veremedim.pıhtılaşmadan dolayı sezeryan olmak zorunda mıyız(((

valla bizim veliler yapmayacağı için hiç rahatsız etmedim bay ve bayanları:)))maşallah cihan buğraya. ne mutlu sana:)))filmi ben de bulayım da izleyim merak ettim.

asem canım ya ne güzel belirtiler öyle.yaaaa sende pıhtılaşma yok muydu:)))testi erken yapsan:))))))))çatlıyoruz burada.bak nildeye de erken yaptırttım 3 gün önce öğrendik, sende de öyle olur. hadi hadi yapppp:)))

hilal niyeti bozduracaksın bana.. gaza gelecem bak..
vallahi bi haller var ama, bakalım
Canım pıhtılaşma yok..
Benim önceki mevzum, enfeksiyondu büyük ihtimal(kaybım için)
onu sıkı takip ettiririm inş yeni bi gebelik kısmet olursa.korkuyorum bu sebepten :S

Sende iyisin umarımm..

çatlak kremleri içinde dediğin gibi, ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyor..
genetik olarak cilt yapın nasılsa ona bağlı diyorlar..
ama ben 9 ay kullandım krem.. hep karnıma sürdüm.. karnımda bitane bile yok, kalçamda var(oraya sürmek hiç aklıma gelmedi..büyümediğini düşünmüştüm )
Ama tesadüfmü, kremin etkisi mi bilemiyorum..

pıhtılaşmanın olmadığı iyi canım. nildeme erken test yaptırmak için pıhtılaşmayı bahane etmiştim ve başarmıştım:)))o yüzden sordum yoksa olmadığı iyi tabi.verdim gazı verdim gazı hadi bakalım en kısa zamanda yap bekliyoruz. bende iyiyim çok şükür okula gidip geliyoruz işte.krem olayında da bilemedim şimdi hangi marka iyi onu da bilmiyoruz ki.sizlerin tavsiyeleri olursa her zamanki gibi dinleriz:)))

Geldik çok şükür.

Doktorum önce karnımdan baktı,sonra daha net görelim diye alttan bakalım dedi.

Göz seyirmesi gibi bir kalp atışı başlamış dedi.1 Hafta sonra yine çağırdı..

İçim kısmen rahatladı..Kısmen sıkıntılı.Sevinsem mi üzülsem mi bilemez bir haldeyim..

zaten 2 gün kaldı canım..
2 güne akibetimiz belli olur hayırlısıyla..
ben gazımı aldımm senden, sen merak etme
Ben vichy nin kremini kullanmıştım.3-9.aylarda kullanmıştım.
yani çatlayacağın varsa çatlıyorsun zaten canım..
ama ben kremlerimi, yağlarımı sürerim; sonra çatlarsamda çatlarım diyorum :)

Birde badem ,havuç,fındık yağı gibi karışımlarda hazırlayabilirsin.şimdi unuttum tam olarak hangi yağlardı; ama yağları kendin alıp karıştırıp kullanabilirsin
göğüsleri unutmak yok.. göğüs, göbek, basen

Ah canım hadi gözünaydınn..
sevin tabikii
erken diye sanırım.. bende de aynı şekilde görmüştü dr
karından ultrasonda görünmemişti..
içini ferah tut sen

Gözün aydın canım..daha çok küçük anca başlıcak kalp atışları...benimde vajinalk bakıp duymuştu kalp atışını.

Asem candaş atletik kızlar sizi:)))
Candaş benim eşimde öyle bi yerden inip çıkamaz..birde 10 yaşına kadar köyde büyümüş..Tokatta meyve ağaçları çoktur..hiç inmezdim ağaçtan..ustayımdır yane
Ama eşimin köyüne gittiğimizde koyundan keçiden korkuyorum diye eşim ve ailesi garipseyip gülüyolar bana...Bizim köyümüz yok dolayısıyla köy hayatını ilk eşimin ailesinde gördüm..onlar benim çıt kırıldım hassas biri olduğumu düşünüyorlar ama alışkanlık meselesi..yani diyceğim şu eşim koyun keçiye alışkın bense tırmanmaya:)))

Bu arada asemmm hamilesindir inşallah..hadi bakalım canım birimiz bari hamile çıkacak...

Son düzenleme:
eee öylee... işleyen demir pas tutmazmışş
Demek keçiden,koyundan korkuyosn.. sen onların üstüne koş, bak kim korkuyor

nasılsın canım? hiç ses vermiyorsun.. bi bakıyosun çıkıyorsun..
iyisiniz umarım..kızın nasıl, neler yapıyorsunuz?okula gidiyor dimi? anasınıfı, kreş?

sağ ol canım ben de seyretmek istiyorum...

canım etkisini bilmiyorum arkadaş tavsiye etti:

Kakao yağı, buğday yağı, saf zeytinyağı, tatlı badem yağı, jojoba yağı karıştırdım...

canım görünmüş işte maşallah diyelim...

ah yanlarından geçebilsem..üstlerine koşmak şöyle dursun
Canım kızım henüz 3 yaşında 2 senesi var okula..daha çok küçük ama çok bilmiş bişey...geçen gün anneme diyorki,küçücük bebeğimiz olsunmu onu sevelim öpelim,emziğine bal sürelim..babasıyla konuşmuşlardı..hatta demiştim bal sürelim deme küçücük bebek bal yemez bi de gerçekten yapar diye..hiç unutmamış ananeye söylüyor..annem gülümsedi bana bakıp..nasıl utandığımı anlatamam...
Benimde dünden beri migrenim başladı..o yüzden siteye fazla yazamıyorum..adetime yakın böyle olur...ama hamile olduğumdada ilk ayda genelde ağrır..o yüzden bişey diyemiyorum..hamilelik belirtiside aramak istemiyorum..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum..bir aydır folbiol ve coraspin kullanıyorum.bakalım 2 güne belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…