Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin canım köy çekmiş be minicik :)) haftaya tam bi mutlulukla gelceksin inş. şimdi tam olarak ne kadar oldu bebeğin ? bende 5+4 te seyirme şeklinde görmüştüm.eğer o civardaysan korkma, zaten hiç korkma çünkü bebeğin can olmuş duymasanda olmuş.pırpır etmiş işte minik yüreği.evet o küçücük nokta tüm hayatını değiştirecek inş. Elmira yı beğendim bence özellikle, ama eşinde haklı.Mina da güzel, biz meraklıyız isimlere özelliklede ben taa çocukken isim bakardım.o yüzden bizimki belliydi.ama tabi doğru olan cinsiyetten sonra netleştirmek.benim bi ara inancım direncim vardı hepsi yalan oldu, eşim istemedi onları.ama diyorum inş 2. ye ikiz yapcam inş onlarda erkek olcak öyle hissediyorum o zman biri inanç biri direnç değiştiremezsin bak diyroum gülüyo eşek :)

aa ben kaçtır yazcam burda bide liva yı çok beğendim ben kız için.ama anlamı sancakmış, peygamber sancağı.tek sncak diye algılayanlar kız ismi olmaz diye yorumlamış.bence kıza uygun özellikle.ve anlamıda hoş.ben anlamını aslında liva nın anlamını baharn gelişi diye biliyodum, artvinin eski adı livane, onun anlamıda baharın geldiği yer.araştırıken başka anlamını buldum.Ama emek le hiç uymadığı için iptal :)

Candaşım dün 6+3'dü.Bakalım haftaya gittiğimdede 7+3 olacağız o zamana netleşir tahminimce:)

İsim konusuna bende meraklıyım.Ama eşimle bir türlü orta yolu bulamadık.Daha bebek ortada yokken bile bir noktaya varamamıştık.Bu arada İnanç ismini bende çok severim.

Allah hayırlısını versin.İsimleriyle yaşasın yavrularımız.

netleşcek canım hiç korkma, içinde atan bi kalp var annesi sen duymasanda gördün, bu mutlulukla idare etcez haftaya dek sonra gümbür gümbür :))

bizde öyleydik eşimle anlaşamazdık sonra adamın kafaya taş düşmüş olacak ki geçen hafta sana bırakıyorum ne istersen koy dedi ama duru olmazmış :) kıskanç şey babanemin ananenim soyadını kıskandı :))

İnanç ı beğenmene sevindim inş o da oğlumun ismi olur ezan vakti dua ettim valla kendime :)) size de ediyroum tabiki hemen :))

inş canım hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda adlarıyla büyüsünler yavrular.

Haklısın Candaşım zamanla oda doğru yolu yani benim yolumu bulacak :)Eşinin kafasına düşen taşın benimkinin başınada düşmesi dileğiyle :)

İsim konusu gerçekten çok önemli.İnşallah yavrularımızda bizim onlara koyduğumuz isimleri beğenirler.

İnanç diye ilkokulda bir kız arkadaşım vardı,ortaokuldada erkek arkadaşım:)Allahım İnşallah sana Emekciğimden sonra yakışıklı bir erkek nasip eder :)

Dün gece burada hava felaketti..Gökgürültüsü,şimşek,yağmur derken sıkca uyandım :)Erken uyuduğumdan sıkca kalkıyorum geceleri.

Midem bulanınca uyumaya çalışıyorum.Pazar günüde sınavım var..Bende gündem yoğun ama parmağımı kaldıracak halim olmuyor.Şikayet etmiyorum yanlış anlamayın..Hamileliğe alışmaya çalışıyorum.

Bu arada doktor kalp atışını gördüm dedi ama ben görmedim.Dün doktoruda fırçaladım zaten.Geçen haftada bu haftada ultrasona başladığında hımm diyip suratını ekşitiyor.Dudağını buruyor falan.Dün dayanamadım dedim en sonunda yüzünüze bakınca moralim bozuluyor diye.Güldü ben gördüm diyene kadar bakma bana en iyisi dedi :)Sonrada gülümsemeye çalışıyor falan :)

Odadan çıktı ben toparlanayım diye anneme diyormuş ki Kübra hassas ya bebek konusunda kistinin olduğunu söylemeyim en iyisi kafasını takar.Annemde demiş zaten geçen hafta söylediniz siz:)

Bu sıra hassasım her konuda.Duygusallaştığım gibi asabileştiğimde oluyor.En son işyerinde başmüdüre atar yaptım ergen tabiriyleÇok şükür bebeğim geldi ama sonunda işim gidebilirDuygusallıkta son nokta bu sabahtı.Sabah hacı kafilesi gidiyordu.Hadi millet ağlıyor bana ne oluyor sonuçta gidenler akrabalarım değil,dostum değil.Ağlayasım geldi,gözlerim dolduŞimdi gülüyorum ama sabah ağlanacak bişeydi bana göre:)

Benim hamilelikte yaşadıklarımdan bir kitap anı çıkacak gibi geliyor bana:)Heleki ağladığım şeylerden komedi türünden film bile olur

İnş canım aynı taş eşinin başınada düşer :) Allah nasip eder inş 2. çocuklarımızın olduğu günleride. Dün burada öyleydi gök gürültüsü rüzgar yağmur ...dikkat et canım kendine, şikayet değil anlıyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.şimdi bulantı başlamış öyle mi ? bende pek çıkarmadım ama bulantıdan bişey yapamıyodum, çubuk kreker gerçekten iyi geliyomuş. Dinlen bol bol, bende erken uyuyorum zaten brkaç ay sonra ararız uykulu zmanlarımzıı. Dr a iyi demişsin bence biraz duyarlı olsun o da.yani kistide lütfetmiş anneni uyarmış bencede yani kendi demedi mi sana :) hey allahım ya :)) sonuçta hep yüreğimiz ağzımzıda.bizim dr süper ya o bakımdan bakıyo direk gülüyo :) bide geçen gittiğimizde göbekli bi bebek olmuş demişti bak şimdi kel alaka oldu ama , annemle kızkardeşim diyo ki hiç sorun yok nasılsa candaş onu doğunca zayıflatır rejime sokar :) eşimi 10 kilo filan zayıflattım söylenerek. dr filan önemli değilde işyerindekiler umarım anlayışlı olur o da biraz zor işte, canım sık dişini birkaç ay biliyorume esince yapmak kendini durdurmak zor ama.bebeişin doğumuna çok para gerek :) valla senin duygusallıklardan kitap olur miniciğim :) zaten normalde de duygusalmışsın ya iyice katlanmış hamilelikten.geçen neydi hatırlamıyorum da senin orman yangınında daha beter durumum oldu ağlayacaktım az daha dedim sen misin miniciğe gülen, ama neyse hep öyle değilim :))

merhaba kızlar. msjlarınız ve destekleriniz için tşk ederim. ne yazık ki dün ömrümde geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. eşim gelir gelmez anladı bişey olduğunu mecbur söylemek zorunda kaldım eve girer girmez. eşimle 7 yıldır beraberiz böyle ağladığını ilk kez gördüm. o ağladı o ağladıkça ben ağladım.ikide bir bişey olmayacak dimi aşkım deyip durdu yatana kadar. onun o halini gördüm ya daha da kötü oldum. bi gecede çöktü sanki..gece yarısı yola çıkacam gidiyorum diye tutturdu zor ikna ettim bugün gitmesi için. 1 saat kadar önce de yola çıktı.hastaneden de ne yazık ki hiç iyi haberler gelmedi. doktorun dediğine göre hem akciğer hem karaciğere sıçramış. ancak kesin sonuç ve tedavi biyopsiden sonra belli olacakmış. bugün hastaneye yatıracaklarmış. bi yandan aklım orda annemde, bi yandan eşimde,o kafayla 6-7 saatlik yola gitti tek başına. bana en ihtiyacı olduğu anda yanında değilim en çok da o zoruma gidiyor. bilmiyorum kabus gibi geçen saatler. rabbim onları bize bağışlasın. dediğiniz gibi dua etmekten ve zor da olsa beklemekten başka yapabileceğim bişey yok.

kuzummmm benimmmmm haftaya gümbür gümbür sesinide duycaz inşallah.sen içini ferah tut tatlım bu kaygılarımız çok normal yaşadığımız acı hiç kolay şey değil.ama allahım bu sefer hepimizin yüzünü güldürecek sağlıklarla alacağız kucağımıza sonra kocişlerimizle torunlarımızı büyütecezzzzz.bizim randevu pazt tam 5+0 olcaz inşallah kesemiz görünür
bu arada ayşe mina çok güzel bi isim bayıldım

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor zamanlar geçiriyosunuz. helede eşin, imkanlar el vermiyo bazen.keşke yanında olabilseydin ama n eyapabilirsin ki Benim anlamadığım bu kadar takip altında tutulan bi insanda tekrarlayan hastalık nasıl fark edilmez ? dr lara güvenemiyoruz bile ! Allah sizlere bağışlasın inş ... dualarımız yanında olsun ...

valla kuzummmm o kadar çok severdimki masal ismini biliyosun işte ama anlamı? yalan hayal bir hayatı olmasın o yüzden duru üstünde duruyorum ama eşim olumsuz bakıyo ama kandırırım gibime geliyo:)))) erkek ismi içinde kararsız kalıyorum rüzgar ve kuzey isimli paşalar çok hırçın oluyormuş((( ama nas da çok güzel anlamlı olmuş bence koy emek nas hanım yer onu teyzesi

Son düzenleme:

canım yaa.. sen yazdın çok kötü oldum :S
Allahım yar ve yardımcısı olsun..
mucizeler onunla olsun inş
Allahım ailesine, evlatlarına, sevenlerine bağışlasın..

hilalimmmm kuzummmmm kıyamam yaaa canım benim bak ne güzel annem diyosun demekki ne kadar tatlı bi kadın allahım onu çocuklarına sana ve güzel prensese bağışlıyacak allahın izniyle.eşine çok üzüldüm o zamanlarda senden duyacağı evet aşkım hiç bir şey olmayacak sözü nasıl bir kuvvettir o senden kuvvet alıyor elinde olsa yanında olurdun ama sende evladını düşünmek zorundasın dualarımız onunla olsun allahım korusun

oo maşallah resmen samsunluymuşsunuz kıs niye demedin şimdiye kadar...Onların yeri bana uzak..İlkadımdayım ben

Sezen, sende bizdensin canım, eşinle tamamlayıcı olmuşsunuz :) seni bilmedileri için çıtkırdım görmeleri normal :) inş migrenin bebekten olsun ne kadar var bat ?
canım bat 22 eylül asem nazlım rolle ben aynı bat zannedersem

günaydın kızlar...

sezencim asecim nazlım az kladı bata..umarım dularımız gerçeklerşir..rolle senin ne zman?
..
amin inşallah canım..sen nasılsın ..nasıl gidiyor..bebiş nasıl..gittinmi yakınlarda kontrole?

Hilal üzme kendini canım..herşey olacağına varır..Allah istemezse hiçbişey olmaz..hastalıklar sebep sadece...bebeğini düşün..hem maşallah diyeyim canım demekki kayınvalidenle anne kız gibisiniz..bu kadar belki kızı olsa üzülmez...

Buarada kızlar konuyla alakalı değil ama bişey sorucam..patlıcan almış eşim 3-4 kilo kızartıp dondurucuya koyayım diyorum..ama nasıl olur..hiç deneyeniniz varmı..

sezen, kısa sürede tüketilecekse yapabilirsin iyi oluyor.ama patlıcanı dondurucuda uzun süre muhafaza etmeyin diyorlar.
közlenecek türdenmi peki? geçen akşam sos yapmıştım kış için.dilersen tarifini vereyim

valla çok iyi olur canım..alayım o zamn tarifi bi kısmınıda öyle yaparım

kızlar bu arada, çok ikilemli bi durumdayım..
test yaptım, çift çizgi gördüm..
kanda verdim , öğlen çıktı sonucu..ama şuan için değer sınırı geçmemiş.2 gün sonra yineleyeceğim testi
birde pembemsi kanama oluyor dün akşamdandır ara ara
hayırlısı olsun diyorum, çok ta kapılmak istemiyorum..
benden haberler böyle..

valla çok iyi olur canım..alayım o zamn tarifi bi kısmınıda öyle yaparım

lulenitsa - diye ararsan tarifi çıkıyor cnm. ama ben bi kaç ölçekte oynadım.msj atarım sana
tadıda iyiydi.bi miktar deneyebilirsin

hilalciğim çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin... eşin de üzülür tabi ama iyi dr ler çok inşallah varsa da çaresi bulunur inşallah...

candaş olsun sağlıkla olsun da sezaryen olsun boş ver canım...

hellooooo nasıl geçti görüşme...

minicikumut taze anne aşerme zamanı gelmiş...

kızlar yeni güzel bekliyorum...

canımmmm bencede kızarttığın şeyi çok bekletme.asemmmmmm sizin oraların tarifleri çok güzel olur nasılmış bakem o tarif kuzuuuu

lulenitsa - diye ararsan tarifi çıkıyor cnm. ama ben bi kaç ölçekte oynadım.msj atarım sana
tadıda iyiydi.bi miktar deneyebilirsin
Canımmm gözün aydın inşallah değer yükselir..hayırlısı canım kendini yorma..inşallah bebek geliyordur bu ay..
Ayy kıs heyecanlandım..bu gazla bendemi test yapsam..evde test var ama bi elim gidiyo bi vaz geçiyorum..

Canım o tarifi biliyorum ..ıspartalı bi arkadaştan öğrenmiştim onlar çok yaparmış..ama tadı çok hoş..onun için kırmızı salçalık bi,berlerden almam lazım..uzun zmandır yapmamıştım..hem iyi olur..

asemmmmmmm kuzummmmmmmm ne güzel bir haber buuuuuuuuuu bugün kaçıncı gün kaç günde oluyodun değer kaç çıktıki acil cevappppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…