senin canım köy çekmiş be minicik :)) haftaya tam bi mutlulukla gelceksin inş. şimdi tam olarak ne kadar oldu bebeğin ? bende 5+4 te seyirme şeklinde görmüştüm.eğer o civardaysan korkma, zaten hiç korkma çünkü bebeğin can olmuş duymasanda olmuş.pırpır etmiş işte minik yüreği.evet o küçücük nokta tüm hayatını değiştirecek inş. Elmira yı beğendim bence özellikle, ama eşinde haklı.Mina da güzel, biz meraklıyız isimlere özelliklede ben taa çocukken isim bakardım.o yüzden bizimki belliydi.ama tabi doğru olan cinsiyetten sonra netleştirmek.benim bi ara inancım direncim vardı hepsi yalan oldu, eşim istemedi onları.ama diyorum inş 2. ye ikiz yapcam inş onlarda erkek olcak öyle hissediyorum o zman biri inanç biri direnç değiştiremezsin bak diyroum gülüyo eşek :)Hatta dün burada konuştuk ya anneme dedim ki akşam anne benim canım köy yumurtası istedi:)Oda dediki ben yarın pazardan bulurum sana.Anne bizim köyünkinden istedi ama diyorum.Annemde diyorki köydekiler altınmı yumurtluyor yersin işte bulduğumuzu
Dağlar kızı Reyhan modunda gezebiliriz :)Bana uyar.
Haftaya çarşamba daha rahatlamış bir şekilde çıkacağım İnşallah doktordan.Erkendi zaten.Haftaya tam anlamıyla netleşir.Ultrasona bakıpta diyorum ki.Şu küçücük noktamı bizim bütün hayatımız olacak?
İsim konusu bizde karışık:)Eşimle anlaşamadığımız konulardan biri bu sanırım.Erkek olursa Rüzgar koyalım diyor.Kıza daha bişey düşünmedik.Ben kız olursa Ayşe Mina koyalım diyorum onada yanaşmıyor.Elmira nasıl dedim geçen oda yabancı isim gibi dedi..Biz cinsiyetten sonra net bir karara varabiliriz gibi görünüyor.Duru benimde aklımın bir köşesinde :)
Candaşım dün 6+3'dü.Bakalım haftaya gittiğimdede 7+3 olacağız o zamana netleşir tahminimce:)
İsim konusuna bende meraklıyım.Ama eşimle bir türlü orta yolu bulamadık.Daha bebek ortada yokken bile bir noktaya varamamıştık.Bu arada İnanç ismini bende çok severim.
Allah hayırlısını versin.İsimleriyle yaşasın yavrularımız.
Hilalcim;İnşallah o kötü hastalık nüksetmemiştir.Nüksettiyse bile Rabbim şifasını versin,en kısa zamanda iyileşsin.
Rabbim nasip ettiyse torununuda,torunlarınıda görecektir.Bir kere atlatmış yine atlatacaktır İnşallah.Eşinede sakince anlatırsan oda umutla bakar o hastalığa.
Geçmiş olsun canım benim,söylemesi zor biliyorum ama kendine dikkat et..
Nildem;düşününce o kadarını bile görmek mucize.Çok şükür ki gördük.Doktor amcamız haftaya bizede dinletir İnşallah.Dün 6+3'dü.Dün çok bahsettiğimizdenmidir nedir bende rüyamda yaylalarda dolaştım :))
Asecim bize düşen çocuklarımıza köylerimizi unutturmamak diye düşünüyorum.Doğal ortam,doğal yaşam..Oğlununda sevmesi çok güzel.Bizim köyün yolları virajlı zaten şu sıralar Dünyam döndüğü için pek uygun olmaz gitmek:)2 aya kadarda kar düşer zaten oralara..Anlayacağın hamileyken Kardemir gazı solumaya devam
Sezencim dedemler Çftliğin az üstünde oturuyorlar.Bir kısmı Atakumda,Pelitlide dağılmış vaziyetteler:)Samsuna 1 senedir gelmedim.Yoksa her sene 2 defa gelirdik en az.Bide benim ablamın ilk görev yeri ora.Evlenene kadar oda oradaydı.Anlayacağın Samsunla bağımız derin :)
Hellom;mülakatın iyi geçsin İnşallah.Allah gönlüne göre versin.Sen Çınoyla 8 aydır berabersin.Sana en çok ihtiyaç duyduğu anlarda hep yanındaydın.Çalışsan ücretsiz izin almazsan en fazla 4-5 ay beraber olabilecektin öyle düşün.Şimdi artık ele avuca gelmiş kuzucuk.Babaanne bakacak demiştin sanırım.Öyle hatırlıyorum.Hakkında hayırlısı olsun İnşallah.
Herkese günaydın
merhaba kızlar. msjlarınız ve destekleriniz için tşk ederim. ne yazık ki dün ömrümde geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. eşim gelir gelmez anladı bişey olduğunu mecbur söylemek zorunda kaldım eve girer girmez. eşimle 7 yıldır beraberiz böyle ağladığını ilk kez gördüm. o ağladı o ağladıkça ben ağladım.ikide bir bişey olmayacak dimi aşkım deyip durdu yatana kadar. onun o halini gördüm ya daha da kötü oldum. bi gecede çöktü sanki..gece yarısı yola çıkacam gidiyorum diye tutturdu zor ikna ettim bugün gitmesi için. 1 saat kadar önce de yola çıktı.hastaneden de ne yazık ki hiç iyi haberler gelmedi. doktorun dediğine göre hem akciğer hem karaciğere sıçramış. ancak kesin sonuç ve tedavi biyopsiden sonra belli olacakmış. bugün hastaneye yatıracaklarmış. bi yandan aklım orda annemde, bi yandan eşimde,o kafayla 6-7 saatlik yola gitti tek başına. bana en ihtiyacı olduğu anda yanında değilim en çok da o zoruma gidiyor. bilmiyorum kabus gibi geçen saatler. rabbim onları bize bağışlasın. dediğiniz gibi dua etmekten ve zor da olsa beklemekten başka yapabileceğim bişey yok.
ASE, canım kızlar sanırım tüm gün gidiyolar okula, hiç sormamıştım :) valla beraber dağcılık yaparmışız kocaları evde bıraklıp ee çocuklarda analarını bırakmazdı cümbür cemaat ne güzel olurdu dimi :)) yok be geçmemiştir bizden hala vaktimiz var :)) sen bilmiyosun ben bi ara bağlamaya gittim 3 sene önce filan başlamıştım 1,5 yıldırda bıraktım sor ki ne öğrendim koca bi hiç desem yeri, tembellik ettik anca nota yeri biliyorum, yani benim dağcılıkta böyle olur muydu :)) inş yarın müjden gelir, umutla sevinçle gözümüz sende.yağlar için tavsiyelerini bekliyoruz.
chnb, vallabulsak birbirimizi sekeriz kesin :) abla bana dr um pıhtılaşma sonucunu açıkladığı gün dedi, hamile kalırsan normal doğum yapamazsın bunu unut dedi, çokta istekli değildim açıkçası mecburi olması işime geldi.zaten millete tüp deyince hıı normal olmaz diyo onlar öyle sanıyo ama asıl sebep pıhtılaşma.kanamayı kontrol altına alamaıyolarmış normalde.
hilal, canım k.validen için çok üzüldüm ama dünyayı başına yıkmai, defalarca tekrarlamasına rağmen bu illetle başa çıkanlar var.sonuçta sürekli takip altında olduğu için bence önüne geçilecek ilerlemeyecek.inş torununun büyüdüğünüde görecek.eşine söylemen çok zor olacakallah yardımcısı olsun güç kuvvet versin sizlerede sabır.unutma en büyük ilaç moral.benim ailemde de kanser çok, yenenler çoğunlukta.biri öz teyzem.inanıyorum düzelcek k.validen.çatlaklar içinde genetik diyolar hepte bende olabilri gibi geliyo sende de aynı şekilde.beden dar ya ki bel zaten ince, genişleme daha hızlı olacağı için çatlak sorunumuz olabilri, annemde yokmuş ama onun bekarlığında da göbeği varmış olmaması normal geldi..mesela kız kardeşiminde göbeği var ve çatlağıda.üstelik bekar.z.yağı kıllanma yapabilirde zaten ben epilasyonu bırakmıştım yeniden gitcektim göbeğede giderim diyorum.bebe yağınıda düşündüm.sanırım yağların kaçıınılmaz sonucu kıllanma.
Sezen, sende bizdensin canım, eşinle tamamlayıcı olmuşsunuz :) seni bilmedileri için çıtkırdım görmeleri normal :) inş migrenin bebekten olsun ne kadar var bat ?
minicik, tebrikler :)) pıtpıtla duyulmuş, üzülme sevin canım ne güzel bi haber.bende kese için gitiğimde kalp atışını öyle görmüştüm sevince boğulmam için yetmişti.beni kese için 10 gün sonra çağırmışlardı, 2. de tam duycaksın şükür allaha :)) canım 3 lü süper oluruz dağlarda. o kadar güzel anlatmışsınki resmen yaşadık bizde, bende özlüyorum bizim köy uzak 18 saat.o yüzden hep uhde içimizde.çok nadir gidebiliyroz bide anane vefat edince tadı kaçtı, babanede burda.hoş dayım yazları evi açıyo ama onun yokluğu belli.bende kızım doğsun 1 yaşına girsin götürcem.eşimde istiyo, ilk gördüğünde çocuk olunca getirelim mutlaka görsün demişti. aşağıda isim muhabbeti yapınca seni merak ettim senin isim planın var mı canım ?
nilde, duru anneleri çoğalcaz mı ne :) biz sanırım duru yu koyamayacağız, eşim nas a bayılmış.bide benim ve eşimin ismiyle soyismimizin baş harfleri nas oluyo.aslında naş ama noktayı attık biz, çok eskilerde kalsada babanem için göbek adını koycam. benimde göbek adım babanemin annesinin ismi, birimiz ismini briimiz soyismini taşıycaz yane :)) masal çok güzel, ama bende kötü anısı var,, doğan bi yavrumuzu 47 günlükken yetim kaldı, hep masal oldu çocuk dediler.öyle anmak istemiyroum tabi ama ister istemez içim buruluyo masal derken.kuzey rüzgarda güzel, özellikle rüzgar.anlamsız gelirse birini değiştirisiniz belki hem kızda hem oğlanda.ama ben duruyu manalı buluyorum çekersen dini de yırarsın :) temiz berrak saf, daha ne olsun. inş cinsiyeti öğreneimde adıyla sevelim yavruyu :)
kıtty, mülakatta başarılar diliyroum inş iyi geçer ve hayırlı olur.çınar için bence üzülme en değerlli zamanlarında yanındaydın umarsızca, artık o adam oldu annesi arkanda kalmasın gözün :)
nazlım, gelipte bi güzel haberide sen versen keşke ...
minikler, nerdesin merak ettim seni ? iyimisin ?
günlük, lone, taf, ceza, rolle, sinua, pileo, nasılsınız kızlar ?
merhaba kızlar. msjlarınız ve destekleriniz için tşk ederim. ne yazık ki dün ömrümde geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. eşim gelir gelmez anladı bişey olduğunu mecbur söylemek zorunda kaldım eve girer girmez. eşimle 7 yıldır beraberiz böyle ağladığını ilk kez gördüm. o ağladı o ağladıkça ben ağladım.ikide bir bişey olmayacak dimi aşkım deyip durdu yatana kadar. onun o halini gördüm ya daha da kötü oldum. bi gecede çöktü sanki..gece yarısı yola çıkacam gidiyorum diye tutturdu zor ikna ettim bugün gitmesi için. 1 saat kadar önce de yola çıktı.hastaneden de ne yazık ki hiç iyi haberler gelmedi. doktorun dediğine göre hem akciğer hem karaciğere sıçramış. ancak kesin sonuç ve tedavi biyopsiden sonra belli olacakmış. bugün hastaneye yatıracaklarmış. bi yandan aklım orda annemde, bi yandan eşimde,o kafayla 6-7 saatlik yola gitti tek başına. bana en ihtiyacı olduğu anda yanında değilim en çok da o zoruma gidiyor. bilmiyorum kabus gibi geçen saatler. rabbim onları bize bağışlasın. dediğiniz gibi dua etmekten ve zor da olsa beklemekten başka yapabileceğim bişey yok.
oo maşallah resmen samsunluymuşsunuz kıs niye demedin şimdiye kadar...Onların yeri bana uzak..İlkadımdayım benSezencim dedemler Çftliğin az üstünde oturuyorlar.Bir kısmı Atakumda,Pelitlide dağılmış vaziyetteler:)Samsuna 1 senedir gelmedim.Yoksa her sene 2 defa gelirdik en az.Bide benim ablamın ilk görev yeri ora.Evlenene kadar oda oradaydı.Anlayacağın Samsunla bağımız derin :)
canım bat 22 eylül asem nazlım rolle ben aynı bat zannedersemSezen, sende bizdensin canım, eşinle tamamlayıcı olmuşsunuz :) seni bilmedileri için çıtkırdım görmeleri normal :) inş migrenin bebekten olsun ne kadar var bat ?
amin inşallah canım..sen nasılsın ..nasıl gidiyor..bebiş nasıl..gittinmi yakınlarda kontrole?günaydın kızlar...
sezencim asecim nazlım az kladı bata..umarım dularımız gerçeklerşir..rolle senin ne zman?
..
sezen, kısa sürede tüketilecekse yapabilirsin iyi oluyor.ama patlıcanı dondurucuda uzun süre muhafaza etmeyin diyorlar.
közlenecek türdenmi peki? geçen akşam sos yapmıştım kış için.dilersen tarifini vereyim
valla çok iyi olur canım..alayım o zamn tarifi bi kısmınıda öyle yaparım
oo maşallah resmen samsunluymuşsunuz kıs niye demedin şimdiye kadar...Onların yeri bana uzak..İlkadımdayım ben
canım bat 22 eylül asem nazlım rolle ben aynı bat zannedersem
amin inşallah canım..sen nasılsın ..nasıl gidiyor..bebiş nasıl..gittinmi yakınlarda kontrole?
Hilal üzme kendini canım..herşey olacağına varır..Allah istemezse hiçbişey olmaz..hastalıklar sebep sadece...bebeğini düşün..hem maşallah diyeyim canım demekki kayınvalidenle anne kız gibisiniz..bu kadar belki kızı olsa üzülmez...
Buarada kızlar konuyla alakalı değil ama bişey sorucam..patlıcan almış eşim 3-4 kilo kızartıp dondurucuya koyayım diyorum..ama nasıl olur..hiç deneyeniniz varmı..
kızlar bu arada, çok ikilemli bi durumdayım..
test yaptım, çift çizgi gördüm..
kanda verdim , öğlen çıktı sonucu..ama şuan için değer sınırı geçmemiş.2 gün sonra yineleyeceğim testi
birde pembemsi kanama oluyor dün akşamdandır ara ara
hayırlısı olsun diyorum, çok ta kapılmak istemiyorum..
benden haberler böyle..
Canımmm gözün aydın inşallah değer yükselir..hayırlısı canım kendini yorma..inşallah bebek geliyordur bu ay..lulenitsa - diye ararsan tarifi çıkıyor cnm. ama ben bi kaç ölçekte oynadım.msj atarım sana
tadıda iyiydi.bi miktar deneyebilirsin
kızlar bu arada, çok ikilemli bi durumdayım..
test yaptım, çift çizgi gördüm..
kanda verdim , öğlen çıktı sonucu..ama şuan için değer sınırı geçmemiş.2 gün sonra yineleyeceğim testi
birde pembemsi kanama oluyor dün akşamdandır ara ara
hayırlısı olsun diyorum, çok ta kapılmak istemiyorum..
benden haberler böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?