Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aseeee cancazım gözğün aydın allah tamamına erdirsin inşallah hep güzel haberlerinizi duymak nasip olsun cnm ii düşünelim ii olsun..

sezen nazlım hadi kılzarrr haydi tam zamanı tam zamanı şimdi yarabbim sen duy sesimizi de çıkalım bu topikten artık adım adım gebelik diyelim geyik sohbeti diyelim bebeklerimizi büyütüken diyelim ama buralardan gidelim hep birlikte

chnb abla okudum ama yazamadım maşallah oğluna abla eşini de sonradan atak yapmış die anlatmıştın sanki bence oğlun babaya çekmiş biraz geç keşfediliyor muhteşem çıkışlarını daha sonraya bırakmış demekki bakalım ne sürprizler gelecek en çok da bu kadar ilginin karşılığını alacak olmana sevindim ablacım

hilal kuzum kayınvalide için çok üzüldüm allah acil şifa versin yazdıklarını okuyunca şöyle bi benim kayganaya olsaydı ne yapardım felan die düşündüm inan ben bile fena etkilendim rabbim herkese sağlıklı güzel ömürler versin inşallah kuzunun güzel günlerini görmek babaannesine de nasip olur (ezan okunuyo duamdasınız cnm )

ceza cnm benim yarın benimde kontrol var artık sıklaştırdık kontrolleri ama yarın ali keremi göremeyeceğim çünkü devlet hastanesine gideceğim orda sadece dr. görüyor olsun bana iyi olduğunu söylesinde pazartesi akşamı içinde kendi dr.umuzdan randevu aldık bundan sonra devlete de ara ara gidecem şu kordon olayından dolayı az da olsa tedirginiz rabbim korusun evlatlarımızı bakalım deniz bey ne cambazlıklar yapacak anneye güzel haberlerini bekliyoruz cnm

candaş naber cnm buarada çatlak için çözüm önerisini sen mi sormuştun ben karnımı takip ettim hep çok büyümesine rağmen hiç çatlak olmadı bacaklarımdaki derin kızarıkları da damarlarım belirginleşti olarak düşündüm ve sonra farkettim ki kalçadan ayağa ne çok çatlaklarım oluşmuş önlem için bebeyağı aldım ama ben normalde de krem dahi kullanamayan biriyim o yzden rahatsız oldum vazgeçtim eşim de umursamıyo o yüzden içim rahat ali keremin bana hediyesi die teselli ediyom kendimi candaşım hani kendimi korumuyorum diyosunya ben de bazen sıralara çıkıp panolara bişeyler asıyorum bugünde bi kızla çarpıştım allahtan elim karnımdaydı ve sert olmadı sanırım tez canlılık öyle çabuk geçmiyo :) her yere atlıyorum neme gerekse :)

minicikumut cnm gözün aydın dr. gördüyse tamamdır annesi sen de haftaya görürsün seni kandıracak değil ya üstelik umutlu bi durum olmasa asla umutlu konuşmuyorlar kendilerini garantiye alıyorlar cnm şimdi bebeğinle geçirdğin günlerin tadını çıkarmaya bak kendine de her zamankinden daha fazla dikkat et

kızlar okulda çok yoruluyorum eve ters düşüyorum bu saatlerde ancak kendime geliyorum bu sistem böyle giderse çok fena olacak bu seneyi değilde seneyi düşünüyorum ben eve geldiğimde oğluma nasıl zaman ayıracağım yemek yapacak dermanım olmuyo oğlumla nasıl oynayacağım allah sonumuzu hayır etsin

annecikler ve yeğencikler nasılsınız hello daha nice ay ve yaşlara cnm paşamız kocaman olmuş maşallah ona..

kızlar merhaba

destekleriniz için teşekkür ederim.

Asecim, bende regl olamıyorum tam sökemiyorum diye gittim hamilesin demişti dr :) çok sevindim allah tamamına erdisin inşallah. Kaygılar hiç bitmiyor hamilelikte geçecek bu süreçlerde haftaya kadar beklicek misin? birde tavsiyelere katılıyorum.

Ceza nasıl oldun kuzum, deniz paşam nasılmış, hediye geldiler bulursam aynısından alıcam söz

candaş selam emek hanım :) afiyettler inşallah

chnb nasılsın? yatmaktan sıkıldın mı? kaç hafta kaldı? abi hazır mı? öpüyorum çok

minikler sen eksiklerini tamamladın mı? çok teşekkür ederim canım nice nice yıllarımız olsun hep beraber sevdiklerimizle. Tekmeler kuvvetlendi mi? Hamileliğin 33 haftalarında falan dedim ki ben bitmişim enerjim hiç yok eskiden nasıl iş yapıyordum falan hamilelikle ilgili inan bana öyle güç kuvvet geliyor ki.

minicikumut canım sen dr yaklaşmını beğendin mi? anlayamadım. Bekleme salonunda tansiyonum farklı çıkıyordu usg den sonra farklı. Dr çok takılıyordu bana hahhh geldi benim psiko diyordu syko dediğide oluyordu.

Hilalcim canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş bak hatırlarsan eltimin annesi çok kötüydü yoğun bakımdaydı dr 2 haftaya çıkmaz dediler yakşalık 8 ay oldu. Mevlam acil şifalar versin bu hayatta herşey insanlar için. Sen ona destek oluyorsun inan sen ve bebeğiniz yaşama tutunma dalı.

kılzar günlüğün selamı var çizmeli kedimiz çok şükür iyiymiş, interneti iptal ettirmişler vına geçeceklermiş ondan giremiyormuş herkese selam ediyor. Ablaların ablası da okula başlamıştı biraz bocalıyormuş ama bıcır bıcırmış maşallah. Yarın yine arıcam bişi demeyi unuttum ona. notlarınız varsa ileteyim.

rollecim bugün toplam 3 saatim yolda geçti ve dualar bitti 350 eksik varsa alayım ama haftaya çarşambaya kadar okurum.
allah kabul etsin amin.

kızlar mülakat iyi geçti gibi de anlamadım ben bir şey Ankaradan onay beklicekmişim 2 aya kadar açıklanacakmış olumsuz olursa dönerler ama olumlu dedi sonra onay dedi bende herşeyin hayırlısı diyorum.
Çınarda annanemi yemiş bugün annanemin memesne saldırmış :)))) elledi diyor pörsük olunca vazgeçti koptum anlatırken.
dün gerginlikten uyuyamadım ingilizce çalıştım gündeme baktım bakanların adını ezberledim :) projelerimi topladım vss. sabah 5 olmuştu uyuduğumda. çOK YORGUNum demekten hoşlanmıyorum bu aralar ama yorgunum.
Nazlım naptın canım sen.

atladığım bana gönül koyan var mı?

cezam hadi bakalım yarın güzel haberlerle dön inşallah...canım artık son üç aylık dönem normal bunlar...bebek kilo aldıkça son ayda belki biraz zayıflarsın..bende öyle olmuştu..

Gaza gelmicem hemşo bu kez..varsa zaten vardır..yoksa 22 sinde adet olucam kendi kendime söz verdim(kendimi zor tutuyorum bu arada) ümitlenmicemde..hayırlısı artık..:18:varsada bana büyük bi sürpriz olacak.

][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Durum[/TD]
[TD]Bat/Doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Günlük2011[/TD]
[TD]Doğum yaptı
[/TD]
[TD]Alara bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nuray[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Esad bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lonelines[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Salih bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hello_Kity[/TD]
[TD]Doğum yaptı[/TD]
[TD]Çınar bebek doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikler[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Datlum[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilal[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Candaş[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilde[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sezen[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asesulfam[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[TD]Mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlım[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rolle[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minicikumut[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]12 Mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceza[/TD]
[TD]Hamile[/TD]
[TD]Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar tablonun son Hali

hiiiiiiiiiiii sezenimi unuttum canım benim nasılsın.

Bende hiç hatırlamıcaksın zannettim
İyiyim canım napayım..tabloyla uğraşıyorum yine..sen nasılsın..bi gidiyosun pir gidiyosun..gir ara ara özletme kendini..sohbet edelim

Hellom canım internette oyalanıyorum kuzum. sen ne yaptın selamlar günlüğe..

cezam yorma kendini....

miniklerim inşallah daha iyi olur bu sene biliyorsun çok zor geçirdim seneyi ne ağladım(

Hellocugum Allah razi olsun.Toplam 350 okudun yanlisim yok degil mi?
Ben dun test yaptim durum negatif kizlar.Zaten regli belirtilerimden cok emindim emin olmak icin yaptim.
Insallah gelecek aylarda hayirlisiyla yuzumuz guler.
Dun onumde yavru bir kedi ezildi cok uzuldum ( Annesi yavrusunu kurtarmak icin yanina kostu yaladi oksadi ama bir arabada
ona carpiyordu az kalsin.Insanlik olmus.Goz gore gore eziyorlar hayvanlari artik.O da bir anne halbuki cok miyavladi heryeri kan oldu.
Cok uzgunum gercekten ( Yarin bir kutu alip obur yavrulariyla anneyi guvenli bir yere tasimaya calisicam.Insallah yarina kadar ezilmezler..

canımmmm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin temkinli yaklaştığını görüyorum ama herşey çok güzel olacak inşallah..kendini yorma inşallah kanamada artmaz bebişin sıkı sıkı tutunur sana ..cidden topiği kapatmaya az kaldı sezen nazlı rolle birer güzel haber de sizden gelir inşallah..bu arada duası biten hamile kalıyo rabbimin hikmetii...

minicik kalp atışlarını duymuşsunuz gözünaydın canım..herkes yiyeceklere aşeriyo sende köye mi aşeriyosun yoksa:))ama anlattıklarına imrenmemek elde değil bizimde köyümüz var ama iç anadolu köyleri pek karadenize benzemez hem yaşanmışlıklarımız da yok sen ne güzel doyasıya yaşamışsın..

hilalcim çok geçmiş olsun allah şifasını versin annene ailesine özlemini çektiği torununa bağışlasın onu...çok zor benim ailemde de kanser vakası çoktur insan sevdiklerine yakıştıramıyo ama herşey bizim için ahh bide şu dr lerimiz biraz daha ilgili olabilseler önemseseler istisnalar hariç tabii...eşine de çok üzüldüm canım annesi sonuçta sonuçlar iyi çıkarda rahatlarsınız inşallah sen kendine ve bebişine dikkat et canım..

candaşcım isim arayışları bütün hızıyla devam ediyo ama sana bişey söyleyim mi ilk ne düşündüysen başka bişeyi yakıştıramıyosun..bizde bende öyle oldu erkek ismi bizde çok önceden belliydi belki o yüzden alp in yanına başka isim olabilir mi diye birçok isim düşündük ama yakıştıramadık..

nildecim pazartesi büyük gün artık her randevu ayrı bi heyecan..isimler bile düşünülmüş maaşallahh..topikteki teyzelerimizde hep bizim sevdiğimiz isimleri koyuyo canımm...ilerde bi kızım olursa inşallah benimde düşündüğüm isimler aynı yada çok yakın..dila azra mina ılgın naz duru ada deva a böyle gider kız olsaydı isim konusunda epey kararsız kalacaktım sanırım bende...

sezen bat a az kalmış canım..kışlık yapıyomuşsun hamaratsınız maaşallah ama ben kızartmaların buzluğa konulmasının sağlık açısından pek iyi olmadığını duydum bi araştır istersen bende biber falan koyacaktım bunu duyunca vazgeçtim..

chnb abla ben erken doğum falan yapmazsam ahmet arda bizim abimiz olucak gibi hayırlısıyla şimdilik pek bi sıkıntım yok zaman zaman ayakta kaldığımda baya zorluyo o kadarcık...

minikler canım az zamanın kaldı okulda dikkat et kendine..tüm gün sanırım sizin okul sana sınıf vermediler mi canım neden üst sınıflara giriyosun..bizim okulda taşımalı eğitim baya karışıklık oldu ama sabahçı öğlenci şeklinde olduğumuz için durum pek sınıfçılara yansımadı..ali kerem nasıl kontrolleriniz sıklaştı mı canım..senin doğum şeklin belli miydi..bu ara beni doğum korkuları sardı normal istiyodum çevremdeki baskı da öyleydi ama yapamıycam sanırım..dr min normal doğum vakalarından birini duydum nutkum tutuldu bana göre iyi ama o anda neler olur bir bilinmez olduğu için fikrim değişti sezeryan istiyorum bakalım nasıl olacak..

hello sonuç inş. istediğin gibi olur canım işe kabul edilirsin..çınar paşa da günden güne daha bi yakışıklı oluyo maaşallah...

anaamm inanmıyom yaaaa Ase hamileymiş .. dua okuduklarımız birbir hamile kalıyor masallah Rabbime çok sukur nası sevindim anlatamam Allah tamamına erdisin inş canım

kızlar herkes nasıl ? ilk dogum yapacak kim? chnb abla mı miniklermi? hazırlıklar nasıl gidiyor

masallah yaa topikte azcık bekleyen kaldı ıns aramıza daha kimse katılmaz . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kızlar bi giremeyende benim topiğe benim yavrumda sağolsun beni zorluyor biraz ama alıştım çok skur gezmelere falan gidşyorum eksik kalmıyorum yani.. uyuyordu uyandı dönücem yine öptüm herkesi

asemmmm maşallahhh diyelim rabbim tamamına erdirsin kuzum kanamalar inş yerleşmedendir sıkıca tutunuyodur annesine minik

kızlar günaydın eskisi gibi topiğe girmiyorum bebek olayını gündemimden uzak tutmak istiyorum gerçekten çok yorgunum ama sizide çok merak edioyorum dayanamıorum girmeden okuyup çıkıorum bende haberler aynı olduundan aranıza neşeyle sevinçle dönmek istiyorum adet olucam muhtemelen hafta sonuna kadar hayırlısı bakalım kaldıkmı 3 kişi
sınıfımı geçtim şükürler oldun artık 3.sınıfım bu kargaşalarda kalmadan geçtim ya helal olsun dimi bana:)beni mutlu eden tek haber buydu beni merak etmeyin ara ara yazarım dualarım sizinle herkesi kocaman öpüyorum güzel haberlerinizle seviniyorum....

Asem, canım bu o kadar güzel bi haber ki :)) Ya dr da cins mi ne, benimde 1 gün varken adete değerim 123 tü.değerin 2 ye katlanması önemliydi katandı, hiçte korkutmadı aksine değerin süper dedi.sen hamilesin, ve inş kanamalıda olsa devam edecek bu sefer akan yaşlar hüzünden değil sevinçten olacak.Şükür olsun Allah'a seninde adın artık hamileler arasında.korku panik yok, bebeğine sarıl o da sana sarılacak bırakmayacak.çok tebrik ediyorum seni güzeller güzeli anne oğlunda abi oluyo :)) hey maşallah :))

Nilde, canım bakarsın iki tane olur biri kız biri erkek iksinide koyarsın o zman :) ama kuzey ve rüzgarlar hırçınsa zorlayabilr seni.emek nas ı beğenmene sevindik teyzesi :)

Sezen, canım inş 3 ünüzden de çok güzel haberler gelir aseyle kapatmayız bu ayı inş...

hilal, bu nasıl bi aymazlıktır ya, kadını boşu boşuna tahlikeye sürüklemiş dr lar bizlerde güveniyoruz dr lara haliyle araştırmıyorz güvenmeseydiniz sizlerde yönlendiridiniz ama nerden bilceksiniz umursuz olduklarını.Allahım şifa versin ona,hep birlikte güzel günler göstersin inş.ama moral ve umut unutma, sizler ona destek vereceksinizki o da yensin bu illeti, biliyorum zor ama yapacaksınız ve o iyileecek inş.

minikler, canım ben sormuştum çatlakları.ya bende sevmem hiç kremlenmeyi ... kaç gündür yapcam elim gitmiyo, hani eşimle olsak göbeğime sürer açarım ama babamların yanında olmuyo.hoş senin dediğin ihtimallerde var bacaklar kalça göğüs.neyse bakcaz bi çaresine, olursa da napalım ya yokluklarından önemli değil ya, onlar sağlıklı olsuda varsın çatlaklı olalım.bizim kızlar hep hareketli demek :)) aman canım ya sizlerin daha dikkatli olması gerek öğretmensinz, çocuklar sizin içn tehlike.ama anlıyorumda bende olsam atlar zıplardım.aman ha dikkat :) sen uğramayınca dedim doğumamı giti :) gerçi haberini alırdık ama aklıma geldi yani, inş ali kerem sağlıcakla doğcak kordon olayı dikkat ister tabi.ayy çok az kaldı ne güzel :))

kıtty, emek hanım afiyetteler :)) çınar bey nasıllar ? :)) canım mülakatın iyi geçmesine sevindim inş ank dan da çok güzel haberler gelir, bi uğrayıp geleyim mi :))) canım bayağı iyi bi yer sanırım başvurduğun iş, 2 aya sonuç deyince öyle düşündüm.inş olurda hayırlısıyla.demek çınar ananene saldırmış eşek ya :)) memeninde iyisinden anlıyo demek :))

rolle, her teste güven olmuyor, sen adet oldun mu şimdi ? umarım yanıltıcıdır test.doğruysada inş önümüzdeki ay mucizeni müjdelersin :)

Datlum, canım tam gaz isim arayışına ama iyisine bulana dek elimizdeki sabit :) zaten emek kesin ya, eşim bazen emek nas diyo diyorum bi kesinleşsinde 2 isim diyelim çocuk adını öğrenemeyecek yoksa.bencede ya ilk isimden başkasını beğenemiyoruz.sizde de öyle olmuş.şimdi sizin alp mi alp tuğra mı ? 2 li olana ben bayıldım.bide Dila.süpr ya.dila derken bile değişik oluyorum ben çok severim.çok samimi ark ımın kızının adı, beraber koyduk desem yalan olmaz :) sen nasılsın canım var mı sıkıntıların ?

nuray, esad gezmelerede mi alışmışi maşallah ona :))

nazlım, canım dün gece sana msj atcaktım ama üzerim diye vazgeçtim.Sezen ve rolle yanlış anlamayacaksınız bilyorum allah biliyo ilk senden duymak isterim bu haberi, çektiğin sıkıntılar az değiil.hepimiz şahit olduk.mükafatı gelecek elbet ama işte beklerken üzülüyoruz.senin kızın olursa işte onun adı naz/nazlı olmalı.dilerim umutsuz anında umudun gelir.canı gönülden duam.son 3 e kalma duygusunu en iyi bilenlerdenim.bi döenem hilal ben ve nildeydi bekelemede olan , bunu yaşamak gerek zor bliyorum ama olcak inanıyorum hepiniz için.dün gece dua ettim allahım onlarında yürekleri burulmasın tezden gelsin haberleri.çok öpüyroum seni.

candaşım, nazlım, datlumm,minikler, hello, nuray, ceza..
çok sağolun kızlar..Allahım sağlıkla sonunu da getirir inş..

Bende ayın başında aynı şeyi demiştim..
dualar bitince hep hayırlı haberler almak kısmet oldu..
Hepinizin diline, yüreğine sağlık

nazlım, sezen ve rolleden güzel haberler bekliyorumm hayırlısıyla..gözüm üstünüzde kızlar

aseee cok tebrik ederim :)))))) Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim.
Kurtajdan ne kadar zaman sonra hamile kalabildiniz kizlar onu da yazarmisiniz?
Candascim benm hep gecikir zaten o yuzden yaptim testi.Yanilmamistir yani test.
Dualarinizi eksik etmeyin kizlar.

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz şimdi hastaneden geldik ali kerem bey hızla kilo alıyo sanırım çünkü geçen hafta 2000e yakındı bu hafta 2400 olmuş kordon boynunda duruyo ama zararı yok dedi yine ben göremedim ama iyi olduğunu duymak da yetti idrar ve kan tahlili istedi öğleden sonra sonuç almaya gideceğim

candaş cnm ne doğumu daha var az daha dayansın :) bi iki gündür batmalarım oluyo bugün sabaha kadar doğum rüyalarıyla uğraştım babası da tembihliyo burda bişey yok 7 hafta daha bekle diyor :) ben de yorgunluktan ve merakımdan 37. hafta tamamlanınca gel fazlasını bekleme diye tembihliyorum bakalım kimin sözünü dinleyecek :) kullanıcı adımı eşim biliyo ama şifremi vermedim. doğuma giderken söyleyecem kızlara doğuma gidiyorum yazacaksın dedim. ya şimdi ver ya da o zaman yazmam die pazarlık ediyo benimle :)

datlum cnm doğum şeklimiz bir ay kala muayneden sonra belli olacak dedi dr. aslında normal istiyorum ama elle kontrolden korkuyorum sezeryanda bana çok soğuk geliyor ama kordon boyunda olursa ufacık risk dahi olsa göze alamam nasibi varsa gelecek oğlum bunu biliyorum ama elimden geldiğince önlemlerimi almak istiyorum.çok şükür bugünlere kadar geldik cnm her aşamada ayrı korkularımız oldu şimdi doğum korkusu yaşıyoruz ama bence korkuların en güzeli de bu çünkü yavrularımız kucağımıza verilcek allahın izniyle sana tavsiyem çevrendekileri bu konuyla ilgili konuşturma dinleme herkesin yaşantısı farklıdır benim düşüğüm olduğunda asla normal doğuramam diyordum çok sancılı olmuştu ama şimdi düşünüyorum hiç aklıma gelmiyo boş keseyi vermişlerdi elime ve ona rağmen unuttum gitti şimdi oğlumu vercekler elime valla fazalsıyla değer ve fazlasıyla katlanılır gözünde çok büyütme hayırlısı neyse o şekldede gelsinler bizim okul tam gün cnm kendi sınıfıma giriyorum ama 5. sınıflar çıkıncaya kadar diğer sınıflar da bekliyor çok saçma ama bakalım ne olacak..

nilde ablacım kontrol yakındı sanki hadi çift kese haberini bekliyoruz

nazlım ben de candaşa katılıyorum dualarım seninle canı gönülden muradına eriişmeni diliyorum cnm kafanı rahat tutmanı bebek firinden uzaklaşmanı kaçan kovalanır hesabına yoruyorum sen uzak durunca sanki o gelecek ve hatta geldi sana die yorumluyorum cnm inşallah yakın bi zamanda biz geldik diyişine şahit olacağız ben de arayamıyorum patavatsızlık yaparım üzerim seni die korkuyorum cnm ama hep aklımdasın bilesin..

ase cnm şimdi yarın mı tekrarlayacaksın testi?

sezen cnm adet gününü bekle benim adet gününden ik, gün önce negatifti adet günü pozitif oldu çıkmadık candan umut kesilmez

chnb ablacım cihan buğra bence artık abilik sorumluluğuna bürünecek inşallah bu sene güzel bir atakla geçen seneyi sana unutturacak

rolle cnm hayırlısı ne ise o olsun ben acele gelsin yerine hayırlı zamanda üzmeyecek şekilde gelsin diyenlerdenim çünkü kürtajdan sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kalıp ikinci acıyı yaşadım hep sordum beklemek mi bulup yitirmek mi eminim karşılaştırılacak acılar değil ikisi de can yakıyo ama her şeyde bir hayır vardır rabbim en doğru zamanı biir bzim elimizden dua etmek gelir dualarımızda senin de yerin var cnm rabbim tez vakit beklediğimiz üç güzeli haberi duymayı nasip etsin inşallah

hello iş görüşmen güzel geçmiş hayırlısı olsun hakkında maşallah zaten paşa kendini kurtarmış artık ben de allah nasip ederse 9-10 aylıkken başlamış olacağım senin çalışmaya karar vermiş olman beni cesaretlendirdi açıkcası.. buarada hazırlıklar derken biz çok az şey aldık bana kalırsa hiç bişeyimiz yok ama çevredekilerde hediye gelecek boşuna almış olursun die aldırmıyorlar eşimin aklına girdiler :) hastane çantalarımız hazır sayılır bir tek tek kullanımlık çamaşırlar kaldı onu da dün nette indirimde bi marka vardı ama hiç yorum felan yapılmamış o yüzden güvenemedik watson da bulunuyormuş bursaya gidince onu da alırız şu doğum şeklimizde belli olsunda nasıl olsa hastanemiz bursda o yüzden acil şeyler dışında herşey o anda da halledilir heralde :)

cezaaaa haydi deniz beyden haberler bekliyoruz

Amin canim. Allah bizim icin hayirlisini bilir sonucta.Annelik Allah'in her disi canliya verdigi en kutsal duygu.Insallah tadacaksak bunu artik hepimiz hayirlisiyla uzulmeden tadariz.

Son düzenleme:
Canım Allah tamamına erdirecek inşi.Dualarımız kalan kızlarla inş.evet şükür okunan hamile kalıyor şükür olsun ama son zamanlarda okuyup bitirdiğimiz ay hamile olduğunu duymak daha güzel :)

canım haklısın ya bende napmışım daha 7 haftan varmılşş :) ama ne bileyim girmeyince, bakalım paşa kimi dinleyecek anneyi mi babayı mı ? bence anneyi :)) inş sağlıkla gelsinde, eşinde tabi pazarlık yapar merak ediyodur ne konuşuyoruz diye :)) benimde eşim merak ediyodu biara verdim önceden vermiyodum çünkü şu ekonomi topiğinde birikimle ilgili paylaşımlarım vardı şimdi adamdan para kaçırıyo durumuna düşemyim demiştim bırakınca verdim şifreyi.dün tekrar girdim bide bu ay gizli saklı iyi bi para koydum. annesine diyodum beni görse şok geçirir :)) ama valla bizim için, yine ona dönüyo bu paralar, her sefer,nde ihtiyaçta çıkarıyorum sormuyo nerden geliyo bu derenin suyu diye, anlıyodurda işene gelmiyodur sormak nasılsa destek çıkan var.nerden nereye geldim yine, ya ben seni görünce çok konuşuyorum :)) inş o günler gelsinde eşin müjdeyi versin bizlere, hatta face den yakışıklımızın resmini koysun daha iyi olur :))yaaa nasıl bişey olcak acaba meraklandım şimdi :) inş o kordonda ali kereme zarar vermeyecek annesi, sen tedbirini alıysun.sadece çok hızlı dönüşler yapma,yatakta özellikle.risk yaratabilri.biliyosundurda yine yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…