cezam hadi bakalım yarın güzel haberlerle dön inşallah...canım artık son üç aylık dönem normal bunlar...bebek kilo aldıkça son ayda belki biraz zayıflarsın..bende öyle olmuştu..yorgunum canımmmmmmmm:)okuldan geldim ya az önce böyle yazasım geldi:)ayak şişmelerim ve aşırı kilo almam haricinde bir problem yok çok şükür..kontrolümüz yarın sabah merak ediyorum deniz beyin son halini:)hadi sende test yap...
sezen nazlım hadi kılzarrr haydi tam zamanı tam zamanı şimdiyarabbim sen duy sesimizi de çıkalım bu topikten artık adım adım gebelik diyelim geyik sohbeti diyelim bebeklerimizi büyütüken diyelim ama buralardan gidelim hep birlikte
hiiiiiiiiiiii sezenimi unuttum canım benim nasılsın.
inş canım.. hayırlısı olsun hakkımızda..
testte çıkabilir cnm yaparsan eğer..bazı testlerin hassasiyeti yüksek çünkü
ewt sos için biber, patlıcan ve domates gerekiyor.ama lezzetli oldu.tekrardan yapmayı düşünüyorum mevsim dönmeden..
umarım güzel olur ablacım..bilemiyorum
119 çıktı sonuç..
250 yi geçmeliymiş.. 26.günüm.. bat'a 2 var
Canım Allah tamamına erdirecek inşi.Dualarımız kalan kızlarla inş.evet şükür okunan hamile kalıyor şükür olsun ama son zamanlarda okuyup bitirdiğimiz ay hamile olduğunu duymak daha güzel :)candaşım, nazlım, datlumm,minikler, hello, nuray, ceza..
çok sağolun kızlar..Allahım sağlıkla sonunu da getirir inş..
Bende ayın başında aynı şeyi demiştim..
dualar bitince hep hayırlı haberler almak kısmet oldu..
Hepinizin diline, yüreğine sağlık
nazlım, sezen ve rolleden güzel haberler bekliyorumm hayırlısıyla..gözüm üstünüzde kızlar
merhaba kızlar biz şimdi hastaneden geldik ali kerem bey hızla kilo alıyo sanırım çünkü geçen hafta 2000e yakındı bu hafta 2400 olmuş kordon boynunda duruyo ama zararı yok dedi yine ben göremedim ama iyi olduğunu duymak da yetti idrar ve kan tahlili istedi öğleden sonra sonuç almaya gideceğim
candaş cnm ne doğumu daha var az daha dayansın :) bi iki gündür batmalarım oluyo bugün sabaha kadar doğum rüyalarıyla uğraştım babası da tembihliyo burda bişey yok 7 hafta daha bekle diyor :) ben de yorgunluktan ve merakımdan 37. hafta tamamlanınca gel fazlasını bekleme diye tembihliyorum bakalım kimin sözünü dinleyecek :) kullanıcı adımı eşim biliyo ama şifremi vermedim. doğuma giderken söyleyecem kızlara doğuma gidiyorum yazacaksın dedim. ya şimdi ver ya da o zaman yazmam die pazarlık ediyo benimle :)
datlum cnm doğum şeklimiz bir ay kala muayneden sonra belli olacak dedi dr. aslında normal istiyorum ama elle kontrolden korkuyorum sezeryanda bana çok soğuk geliyor ama kordon boyunda olursa ufacık risk dahi olsa göze alamam nasibi varsa gelecek oğlum bunu biliyorum ama elimden geldiğince önlemlerimi almak istiyorum.çok şükür bugünlere kadar geldik cnm her aşamada ayrı korkularımız oldu şimdi doğum korkusu yaşıyoruz ama bence korkuların en güzeli de bu çünkü yavrularımız kucağımıza verilcek allahın izniyle sana tavsiyem çevrendekileri bu konuyla ilgili konuşturma dinleme herkesin yaşantısı farklıdır benim düşüğüm olduğunda asla normal doğuramam diyordum çok sancılı olmuştu ama şimdi düşünüyorum hiç aklıma gelmiyo boş keseyi vermişlerdi elime ve ona rağmen unuttum gitti şimdi oğlumu vercekler elime valla fazalsıyla değer ve fazlasıyla katlanılır gözünde çok büyütme hayırlısı neyse o şekldede gelsinlerbizim okul tam gün cnm kendi sınıfıma giriyorum ama 5. sınıflar çıkıncaya kadar diğer sınıflar da bekliyor çok saçma ama bakalım ne olacak..
nilde ablacım kontrol yakındı sanki hadi çift kese haberini bekliyoruz
nazlım ben de candaşa katılıyorum dualarım seninle canı gönülden muradına eriişmeni diliyorum cnm kafanı rahat tutmanı bebek firinden uzaklaşmanı kaçan kovalanır hesabına yoruyorum sen uzak durunca sanki o gelecek ve hatta geldi sana die yorumluyorum cnm inşallah yakın bi zamanda biz geldik diyişine şahit olacağız ben de arayamıyorum patavatsızlık yaparım üzerim seni die korkuyorum cnm ama hep aklımdasın bilesin..
ase cnm şimdi yarın mı tekrarlayacaksın testi?
sezen cnm adet gününü bekle benim adet gününden ik, gün önce negatifti adet günü pozitif oldu çıkmadık candan umut kesilmez
chnb ablacım cihan buğra bence artık abilik sorumluluğuna bürünecek inşallah bu sene güzel bir atakla geçen seneyi sana unutturacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?