Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmm bencede kızarttığın şeyi çok bekletme.asemmmmmm sizin oraların tarifleri çok güzel olur nasılmış bakem o tarif kuzuuuu

yok abla, internetten buldum, yaptım.. güzeldide..
ben ölçekleri değiştirdim bi kaç yerde.. bakayım,paylaşırım

inş canım.. hayırlısı olsun hakkımızda..
testte çıkabilir cnm yaparsan eğer..bazı testlerin hassasiyeti yüksek çünkü

ewt sos için biber, patlıcan ve domates gerekiyor.ama lezzetli oldu.tekrardan yapmayı düşünüyorum mevsim dönmeden..
asemmmmmmm kuzummmmmmmm ne güzel bir haber buuuuuuuuuu bugün kaçıncı gün kaç günde oluyodun değer kaç çıktıki acil cevappppppppp

umarım güzel olur ablacım..bilemiyorum
119 çıktı sonuç..
250 yi geçmeliymiş.. 26.günüm.. bat'a 2 var

Son düzenleyen: Moderatör:
Aseeee canım inşallah yükselecek canımmmm

Asemmm sen hamilesin ne sınırı Allahını seversen bende 10 falanmı çıktı acaba dedim.Adetine 2 gün var değilmi?Adet gününe o zaten 250ye yaklaşır :))

Hayırlı uğurlu olsun canım.Ben bu ay uğurlu olacağını biliyordum.Ben,Nilde,AseSıra Sezen ve Nazlımda :))))

Çok sevindim senin adına :)Bugünde senin güzel haberini aldık çok şükür

canım ya manyak mı bunlar 2 gün varken benim 144 tü. hamilesin...

nasıl yaniiiiii benimde 26.günde 147 idi doktor çok güzel dedi anlamadım şimdi 4 hafta bile değisinki internette bu değerleri veriyorlar 20-30 değilki bence saçmalamış hamilesin kuzummmmmmmm sen boşver onu allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin çokkkkkkk sevimdimmmmmmmm kuzummmmmmmmmm canım benimmmmmmmm

Aseeee canım inşallah yükselecek canımmmm

dr'um 250 'yi geçmeli dedi ablacım.. birde ağrı ve kanama var ara ara.ikinci gebeliktede böyle başlamıştı..3 ay sürdü, 3 ay boyunca düşük riski vardı o zamanda,yatmıştım..
umarım yükselir.progestan alacağım akşam, hayırlısı bakalımm..

teşekkür ederim canım..
ewt testi yaptırdığım gün 400 lerde olur sanırım, herşey yolunda giderse
hayırlısı olsun inş, karmakarışığım

kuzummmmmmm minicikumuta ve chnbye katılıyorum bende değer düşük diyince 20 falan sandım kafayı yemiş bunlar yaaaa dualarımız seninle canımın içiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
kıs deliii hamilesinya valla bende diyorum sınır 5 ya 5 imi geçememiş diye...ohh çok şükür yaaa..canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnn asemmm

ben de 5-10 sandım :))

Ase canım doğrudan proluton depot iğne yaptır yoksa 3 kere 200 lük progestan vajinal al canım...

Karışık olman çok normal canım benim.

Progestanı almayı ihmal etme.Bol bol istirahat et.Rapor al en azından bir iki gün.

İnan herşey güzel olacak.Geçmişi unut.Bugün senin için bambaşka bir gün başladı:)

Ase canım doğrudan proluton depot iğne yaptır yoksa 3 kere 200 lük progestan vajinal al canım...

Bazı doktorlardan daha fazla şey biliyoruz topikcek :)

Abla aşermelerim bazen yoğun bir şekilde yokluyor.Çok şiddetli değil,çalışabiliyorum en azından.Sen nasılsın?

kızlar gebelik var da..
ikilem durumu, ağrı ve kanamadan dolayı.. sevinsem mi üzülsemmi bilemedim diye..başlangıç fena oldu diye
doktorumda 2 gün sonra testi yinele dedi sadece..progestanınıda kullan dedi..hafta başında kontrole gideceğim
bakalım

inşallah güzel habrlerle dönersin canım..o zmana kadar istirahat et..chnb abllanın dediğini yap canım..diğeri öyle oldu diye buda düşük tehlkesi olacak değilya..belki yerleşme kanamsıdır..ama yinede tedbirli olmakta fayda var

Bazı doktorlardan daha fazla şey biliyoruz topikcek :)

Abla aşermelerim bazen yoğun bir şekilde yokluyor.Çok şiddetli değil,çalışabiliyorum en azından.Sen nasılsın?

inşallah çalışabilirsin ben işi özledim(

topik topik geziyorum iyiyim şükür yatışa devam:))

magnezyum calcine içmiştim gece ishal oldum(

İnşallah iyi olacak bu sefer...

ewt şimdi progestanı kullanayımda,etkili olur o diye düşünüyorum..
devam ederse eğer, istirahate geçerim..

hadi sizlerden de güzel haberler bekliyoruz canım..
tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün Allahımm..

bu zor günümde gülümsettin mutlu ettin beni asemmmm. o doktor bişey bilmiyor sanırım. benim 25. gün 60 çıkmıştı canımmm,120 ne demek. bırak sen o doktorun dediğini.progestanını al güzelce dinlen sakın ağır bi iş yapma yat bikaç gün. gözümüz aydın canım çoooooooook sevindim. rabbim bebeğini korusun sana bağışlasın.

sezen nildem annem gibi gerçekten, herşeyden önce eşimin annesi olması bile onu sevmeme yetiyor. allah var şimdiye kadar bana en ufak ters bişeyi olmadı, aksineo da beni kızı gibi sever. candaşım doktorun ihmaline gelince hem de ne ihmal. kadının kıştan beri nefes darlığı ve öksürüğü var fena şekilde. bingöl de dahil ,buraya gelmişlerdi ya,3 şehirde akciğer filmi, ultrasyon vs.hepsi yapılmış.hepsi de bronşit demiş. netten dün baktım bas bas bağırıyor bütün siteler. eğer geçmişinde göğüs kanseri olan birinde nefes darlığı ve öksürük görülürse bu akciğere sıçradığını gösterir diyor. düşünsene gidilen hiçbir doktor bu bağı kurmamış. tam tersi bizi yanlış yöne yönlendirmiş. kışın önlem alınsaydı belki bu kadar sıçrayıp büyümeyecekti. allahım kimlere emanetiz((( sadece sana emanetiz yarabbim sen bizi koru.

çok sağol hilalim.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini..

Allahım tez zamanda şifasını versin annenin..
herşey yolunda gider inş..

yorgunum canımmmmmmmm:)okuldan geldim ya az önce böyle yazasım geldi:)ayak şişmelerim ve aşırı kilo almam haricinde bir problem yok çok şükür..kontrolümüz yarın sabah merak ediyorum deniz beyin son halini:)hadi sende test yap...

aynen katılıyorum abla ben de 5-10 gibi birşey zannettim:) tavsiyelerinede aynen katılıyorum..asecim benimde kanamalı başlamıştı hatta ben adet olacağım diye beklemiştim..kesinlikle iğneyi yaptır ve vajinal kullan canım progestanı...benim adetten 5 gün sonra 200 falandı düşün yaniiiii..bol bol dinlen canım değerin katlayacak inşallah...

hilalcim zor bir durum bende böyle bir durumda eşimin yanında olmayı isterdim..ama nasip hamileliğin okulun yola çıkma durumun hepsi bir arada..acil şifalar canım..umarım güzel haberler gelir hastaneden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…