canımmmm bencede kızarttığın şeyi çok bekletme.asemmmmmm sizin oraların tarifleri çok güzel olur nasılmış bakem o tarif kuzuuuu
Canımmm gözün aydın inşallah değer yükselir..hayırlısı canım kendini yorma..inşallah bebek geliyordur bu ay..
Ayy kıs heyecanlandım..bu gazla bendemi test yapsam..evde test var ama bi elim gidiyo bi vaz geçiyorum..
Canım o tarifi biliyorum ..ıspartalı bi arkadaştan öğrenmiştim onlar çok yaparmış..ama tadı çok hoş..onun için kırmızı salçalık bi,berlerden almam lazım..uzun zmandır yapmamıştım..hem iyi olur..
asemmmmmmm kuzummmmmmmm ne güzel bir haber buuuuuuuuuu bugün kaçıncı gün kaç günde oluyodun değer kaç çıktıki acil cevappppppppp
yok abla, internetten buldum, yaptım.. güzeldide..
ben ölçekleri değiştirdim bi kaç yerde.. bakayım,paylaşırım
inş canım.. hayırlısı olsun hakkımızda..
testte çıkabilir cnm yaparsan eğer..bazı testlerin hassasiyeti yüksek çünkü
ewt sos için biber, patlıcan ve domates gerekiyor.ama lezzetli oldu.tekrardan yapmayı düşünüyorum mevsim dönmeden..
umarım güzel olur ablacım..bilemiyorum
119 çıktı sonuç..
250 yi geçmeliymiş.. 26.günüm.. bat'a 2 var
inş canım.. hayırlısı olsun hakkımızda..
ewt sos için biber, patlıcan ve domates gerekiyor.ama lezzetli oldu.tekrardan yapmayı düşünüyorum mevsim dönmeden..
119 çıktı sonuç..
Aseeee canım inşallah yükselecek canımmmm
Asemmm sen hamilesin ne sınırı Allahını seversen bende 10 falanmı çıktı acaba dedim.Adetine 2 gün var değilmi?Adet gününe o zaten 250ye yaklaşır :))
Hayırlı uğurlu olsun canım.Ben bu ay uğurlu olacağını biliyordum.Ben,Nilde,AseSıra Sezen ve Nazlımda :))))
Çok sevindim senin adına :)Bugünde senin güzel haberini aldık çok şükür
kıs deliii hamilesinya valla bende diyorum sınır 5 ya 5 imi geçememiş diye...ohh çok şükür yaaa..canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuuunnn asemmminş canım.. hayırlısı olsun hakkımızda..
119 çıktı sonuç..
Asemmm sen hamilesin ne sınırı Allahını seversen bende 10 falanmı çıktı acaba dedim.Adetine 2 gün var değilmi?Adet gününe o zaten 250ye yaklaşır :))
Hayırlı uğurlu olsun canım.Ben bu ay uğurlu olacağını biliyordum.Ben,Nilde,AseSıra Sezen ve Nazlımda :))))
Çok sevindim senin adına :)Bugünde senin güzel haberini aldık çok şükür
ben de 5-10 sandım :))
Ase canım doğrudan proluton depot iğne yaptır yoksa 3 kere 200 lük progestan vajinal al canım...
Bazı doktorlardan daha fazla şey biliyoruz topikcek :)
Abla aşermelerim bazen yoğun bir şekilde yokluyor.Çok şiddetli değil,çalışabiliyorum en azından.Sen nasılsın?
kızlar gebelik var da..
ikilem durumu, ağrı ve kanamadan dolayı.. sevinsem mi üzülsemmi bilemedim diye..başlangıç fena oldu diye
doktorumda 2 gün sonra testi yinele dedi sadece..progestanınıda kullan dedi..hafta başında kontrole gideceğim
bakalım
inşallah güzel habrlerle dönersin canım..o zmana kadar istirahat et..chnb abllanın dediğini yap canım..diğeri öyle oldu diye buda düşük tehlkesi olacak değilya..belki yerleşme kanamsıdır..ama yinede tedbirli olmakta fayda var
yorgunum canımmmmmmmm:)okuldan geldim ya az önce böyle yazasım geldi:)ayak şişmelerim ve aşırı kilo almam haricinde bir problem yok çok şükür..kontrolümüz yarın sabah merak ediyorum deniz beyin son halini:)hadi sende test yap...oo maşallah resmen samsunluymuşsunuz kıs niye demedin şimdiye kadar...Onların yeri bana uzak..İlkadımdayım ben
canım bat 22 eylül asem nazlım rolle ben aynı bat zannedersem
amin inşallah canım..sen nasılsın ..nasıl gidiyor..bebiş nasıl..gittinmi yakınlarda kontrole?
Hilal üzme kendini canım..herşey olacağına varır..Allah istemezse hiçbişey olmaz..hastalıklar sebep sadece...bebeğini düşün..hem maşallah diyeyim canım demekki kayınvalidenle anne kız gibisiniz..bu kadar belki kızı olsa üzülmez...
Buarada kızlar konuyla alakalı değil ama bişey sorucam..patlıcan almış eşim 3-4 kilo kızartıp dondurucuya koyayım diyorum..ama nasıl olur..hiç deneyeniniz varmı..
aynen katılıyorum abla ben de 5-10 gibi birşey zannettim:) tavsiyelerinede aynen katılıyorum..asecim benimde kanamalı başlamıştı hatta ben adet olacağım diye beklemiştim..kesinlikle iğneyi yaptır ve vajinal kullan canım progestanı...benim adetten 5 gün sonra 200 falandı düşün yaniiiii..bol bol dinlen canım değerin katlayacak inşallah...ben de 5-10 sandım :))
Ase canım doğrudan proluton depot iğne yaptır yoksa 3 kere 200 lük progestan vajinal al canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?