Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaş cnm ani dönüşün zararlı olacağını bilmiyodum iyiki söyledin daha fazla dikkat ederim bundan sonra ben çok hızlı dönüyorum eşim bile uyanıyo kızıyo yavaş azcık die bende bişeycik olmaz ancak hız alıp dönebiliyorum diyordum ama bundan sonra dikkat edecem.. maddi konuda ben ipleri eşime kaptıdım sanırım iyice alıştı harçlık vermeye ayyy yaz tatili girdiğinden beri kartlarım onda :) gerçi o da en ufak harcamasını benimle paylaşıyor ama bayanın bu işleri yürütmesi birikim yapması daha mantıklı erkek anlamıyo pek. şimdi bende izne ayrılınca kartları devralmayı düşünüyorum birazda ben harçlık vereyim :) aklımda para biriktirmek var ama bakalım o kadar becerim varmıymış görcez :)

evet canım yarın adet günüm..yarın adet olmazsam test yapıcam bakalım..bi poşet denemelik koydum öyle..bakalım nasıl olacak..ama uzun süre tutmayı düşünmüyorum..fasulye ve bamya koydum kışlık..birde bu mevsim tam domateslerin doğal olduğu dönem domates doğrayıp koyayım diyorum..bu sen kışa sıkı hazırlanıyoruz bakalım hamile olursam kışa hazırda bişeylerim olsun.kolaylık olur hem

Sezen, canım inş 3 ünüzden de çok güzel haberler gelir aseyle kapatmayız bu ayı inş...

.
inşallah canım yarın belli olur artık ne olduğu..

sezen cnm adet gününü bekle benim adet gününden ik, gün önce negatifti adet günü pozitif oldu çıkmadık candan umut kesilmez
hiç cesaretim yok canım..ümitlenmeyeyim diyorum ama ister istemezde ümitleniyo insan..bi kaç kez ilişkiyle hamile kaldımmı bilmiyorum..bugün belim ağrıyor

minikler canım doğum konusunda hayırlısı nasılsa öyle olsun..
planı programı olmuyor bunun..ben normal istedim hep, ama son haftalarda bebek baş yukarı döndü, sezaryen oldum,suyuda yoktu.. gelmişti
bu arada bende doğum cd sinde görmüştüm..kordon 2 tur atmış boyunda..1 tur atması hemen her gebelikte var, Allahım esirgesin..
normal doğumda sık sık yapılan elle muayne kaçınılmaz, ama onunda üstesinden gelinir hayırlısıyla ..
nasıl olursa olsun çekilen onca şeyin üstünden sağlıkla bebeğini kucağına alınca hiç bişey gözüne gelmiyor:16
yerüyüzünde milyonlarca kadın bu yoldan geçiyor, yürekli, cesaretli olanlar bizleriz.. çekinmeden aynı yola defalarca girmeye yüreğimiz var, ve giriyoruz da.. değer çünkü
sormuşsun ya canım, yarın bi tahlil daha yaptırırım
kendinize iyi bakın:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
sezenim inşallah rabbim ol demiştir o zaman ilişki sayısına felan kalmaz bu işler.. buarada ben de çok niyetliydim dolaba bişeyler koymaya ama şimdi gözüm kesmiyo dün komşum kırmızı tarhana getirmiş velimin biri turşu tarhana salça yapmış annem domates şişeye koymuş biber fasulye kurusu hazırlamış.. ben geçen sene fasulye kymuştum yiyemedik ama haşlanmış kuru fasulye ve nohut koyuyorum hazırda olunca iyi oluyo onun dışında et kıyma tavuk dondurma giriyo dondurucuya. kızartma bana da koyma demişlerdi ben de karnıyarıklık hazır olsun koyayım diyordum ama vazgeçtim közleme en sağlıklısı sanırım dolaba koymak için.. değişik tarifleriniz olursa paylaşın not alırım seneye yaparım bundan sonra mevsim dışı yiyecekleri eve sokmayı düşünmüyorum dün haberlerde gdolu mısır ile beslenen fareleri gösterdiler resmen bi karın büyüklüğünde yumrular büyümüş çoğunluğu meme kanseri olmuş rabbim korusun yediklerimizin hepsini seçemeyiz ama elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye bakacaz ilerdeki hedefim bahçeli bir evde kendi yiyeceklerimi kendim yetiştirmek :)

hayırlı güzel haberle gel canım.. seni bekliyorumm gözüm üstünde

oo sen hazırlıkları tamamlamışsın nerdeyse..
bende reçel yaptım 2 çeşit.. bu akşam yada haftasonuna domates konserve yapmayı planladım.. kavanozlarımı aldım.. tecrüben varsa faydalanmak isterim sezenim

minikler iyi yapıyorsun hazırlık için.. bebek olunca büyük kolaylık oluyor, yemek hazırlığı için
doğrusu bazı zamanlar yemeksiz kalmakta mümkün oluyor bebekliyken :)

ev konusunda da çok haklısın..yediğimiz şeylerin bi kısmından bi haberiz
bazı şeyler getirtiyoruz köyden..süt yumurta peynir yada o an olan sebzelerden
kendimizden geçtik, hep çocuk için..inan marketten güya organik olan yumurtadan alıyorum(!) kendimize, çocuğa köy yumurtası.ama hiç birbirine benzemiyor
aldığımız havanın tadı yok..

merhaba kızlar
yaklasık 34 gun once kurtaj olmustum bebegımın gelısımı durdugu ıcın hala adet olmadım.bana yardım edın.normal mıdır?doktoru aramalı mıyım yoksa daha erken mı

merhaba kızlar
yaklasık 34 gun once kurtaj olmustum bebegımın gelısımı durdugu ıcın hala adet olmadım.bana yardım edın.normal mıdır?doktoru aramalı mıyım yoksa daha erken mı

Kürtajdan sonra ki ilk adet 50 güne kadar uzayabiliyor.Eğerki bu süreyi geçerse bir doktora başvurmanızı öneririm.

Chnb abla;çalışmayı bende istiyorum.Hamileliğin bir hastalık değil süreç olduğunu düşünmeye çalışıyorum.İnşallah sende bebeğinin doğumundan sonra kavuşursun işine.Bu seneyi kapatmayı düşünüyormusun bilmem.
Ahmet Arda doğduktan sonra yattığın bu günleri özlemezsin İnşallah

Hilalciğim anneciğine geçmiş olsun İnşallah.Umarım tedavilere cevap verir ve çabucak iyileşir.O kötü hastalığın bütün izleri vücudundan silinir İnşallah.Allah güç versin hem eşine hem sana.İnsan zor günlerde kenetleniyor birbirine.Şimdi eşine en büyük desteği senin vermen gerekiyor.Dualarımız seninle ve ailenle canım.

Miniklercim bende görürüm İnşallah haftaya,emin olmadan hamilelik takvimi falan yapmak içimden gelmedi hiç.Umutluyum ben herşey güzel olacak bizim için.Rabbim hepimizi korktuklarımızdan korusun İnşallah.

Hellocum;doktorun yaklaşımı kısmen rahatsız ediyor beni.Biliyor pimpirikliyim..Suratındaki bir mimik bile beni üzebiliyor.Hassas davranmıyor gibi geliyor.Biraz daha şans vereceğim ona sonrasına bakacağız artık

Datlum övünmek gibi olmasında bizim oralar bir başka güzeldir.Yeşili,mavisi boldur.Sen nasılsın?

Nuray dün aklımdan geçtin gece yazmışsın topiğe.Oğluşunun resmine hastayım haberin olsun

Nazlım yazmamazlık yapma.Güzel haberlerini en kısa zamanda alacağız İnşallah:)

Herkesler nasıllar efendim?

Pazar gün sınavım var dualarınızı bekliyorum

canım merhaba hoşgeldin bir aralar yoktun sende? iyisiniz değil mi meraklandık çok. Çınar için teşekkür ederim bebekliği daha çirkinmiş şimdi bakıyorum da:)
inşallah canım hakkımda hakkımızda hayırlısı diyorum. Allah razı olsun. Öpüorum sizi.

sen varya aslansın kızım çok mutlu oldum ohhhhh be 3. sınfa geçilmiş birde seneye bir kpss patlatırsın lise ve meslekyüksekokulu daha kolay oluyormuş. Merak ediyoruz ama bu sefer kalp atışını duyup yazacak bu kız diyorum :) bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsan öyle yap tatlım çok öpüyorum seni.
eşin ne yaptı geçti mi oda

canım merhabalar bende öperim emek prensesi :) yani pozisyon çok iyi değil ama kurum iyi sayılır ama içimde bir his olmayacak diyor korkudan mı bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı, totem yaptım kimseye söylemiyorum 4 ay deneme süresi varmış personel sözleşmesi imzalar imzalamaz açıklıcam herkese :)

evet canım eğer eksiğin varsa senin için bir ilk yapayım daha fazla okuyayım ama arkadaşlar darılmasın olur mu?

cancağazım tatlım tontişim yerim ben oğlunu hanımmm :))) evet hediye geliyor gerçekten ben hala çınara çok bişi almıyorum sezeonluk 3 takım döne döne giydiriorum.
sen yıkanacakları yıkadın bittimi o işler.
doğum dr sorsana korse diye bana kağan bey demişti korse kullan uzun ama göğüs altından başlayan eğer dr ok verirse altı çıtçıtlı olanlardan al derim ben.
çınar 6.ayını doldurduktan sonra iş görüşmeleri yapmaya başlamıştım tatlım, ama çok seçici davranıyorum büyük kurumsal firmalara başvuruyorum eğer annem yaşasaydı yada kayınvalidem gelebilseydi bu kadar seçici davranmazdım.Çocuklar anneleriyle çok mutlular inanıyorum senden iyi de kim olursa olsun bakamaz ona da inanıyorum. Evde oturacak yaşta değilm umarım emeklilik hayatı yaşaycak kadar ömrümüz olur o zaman yaşarız.
Çınar için annanem birini düşünmüş bizim aileden merhametli bir kadın 2 yaşına kadar ona baktıracağız gibi bu iş olursa eğer. Sen hiç dert etme senin için daha kolay olacak inşallah.

Bende hiç hatırlamıcaksın zannettim
İyiyim canım napayım..tabloyla uğraşıyorum yine..sen nasılsın..bi gidiyosun pir gidiyosun..gir ara ara özletme kendini..sohbet edelim

evet canım aynen kara batak gibi bişi oldum. Bu hafta maşallah biraz durgundu :d çok şükür allahıma.

Hellom canım internette oyalanıyorum kuzum. sen ne yaptın selamlar günlüğe..

cezam yorma kendini....

miniklerim inşallah daha iyi olur bu sene biliyorsun çok zor geçirdim seneyi ne ağladım(

Tatlım geçmişin derinliklerine inemedim büyük oğluşla ilgili bişi mi var?
iş görümesi yaptım, kısmen bir bakıcı bulduk, ev bakıyoruz, kaynıma yardm ediyorum günler birbirini kovalıyor. Üzerime bir hayat korkusu geldi zaten vardı biliorsun hepten bastırdı ya çınarı göremzsem büyüdüğünü diye bu arlar bu moda takıldım.
Günlüğinde selamı var ksılar.

evet rollecim.

kim sormuş kaç ayda hamile kaldın diye tam 9 ay sonra hamile kaldım sat 23 nisan mayıs da da ilk bebeğimi kucağıma alacaktım.

canım merhaba hoşgeldin bir aralar yoktun sende? iyisiniz değil mi meraklandık çok. Çınar için teşekkür ederim bebekliği daha çirkinmiş şimdi bakıyorum da:)
inşallah canım hakkımda hakkımızda hayırlısı diyorum. Allah razı olsun. Öpüorum sizi.

sen varya aslansın kızım çok mutlu oldum ohhhhh be 3. sınfa geçilmiş birde seneye bir kpss patlatırsın lise ve meslekyüksekokulu daha kolay oluyormuş. Merak ediyoruz ama bu sefer kalp atışını duyup yazacak bu kız diyorum :) bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsan öyle yap tatlım çok öpüyorum seni.
eşin ne yaptı geçti mi oda

canım merhabalar bende öperim emek prensesi :) yani pozisyon çok iyi değil ama kurum iyi sayılır ama içimde bir his olmayacak diyor korkudan mı bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı, totem yaptım kimseye söylemiyorum 4 ay deneme süresi varmış personel sözleşmesi imzalar imzalamaz açıklıcam herkese :)

evet canım eğer eksiğin varsa senin için bir ilk yapayım daha fazla okuyayım ama arkadaşlar darılmasın olur mu?

cancağazım tatlım tontişim yerim ben oğlunu hanımmm :))) evet hediye geliyor gerçekten ben hala çınara çok bişi almıyorum sezeonluk 3 takım döne döne giydiriorum.
sen yıkanacakları yıkadın bittimi o işler.
doğum dr sorsana korse diye bana kağan bey demişti korse kullan uzun ama göğüs altından başlayan eğer dr ok verirse altı çıtçıtlı olanlardan al derim ben.
çınar 6.ayını doldurduktan sonra iş görüşmeleri yapmaya başlamıştım tatlım, ama çok seçici davranıyorum büyük kurumsal firmalara başvuruyorum eğer annem yaşasaydı yada kayınvalidem gelebilseydi bu kadar seçici davranmazdım.Çocuklar anneleriyle çok mutlular inanıyorum senden iyi de kim olursa olsun bakamaz ona da inanıyorum. Evde oturacak yaşta değilm umarım emeklilik hayatı yaşaycak kadar ömrümüz olur o zaman yaşarız.
Çınar için annanem birini düşünmüş bizim aileden merhametli bir kadın 2 yaşına kadar ona baktıracağız gibi bu iş olursa eğer. Sen hiç dert etme senin için daha kolay olacak inşallah.

Bende hiç hatırlamıcaksın zannettim
İyiyim canım napayım..tabloyla uğraşıyorum yine..sen nasılsın..bi gidiyosun pir gidiyosun..gir ara ara özletme kendini..sohbet edelim

evet canım aynen kara batak gibi bişi oldum. Bu hafta maşallah biraz durgundu :d çok şükür allahıma.

Hellom canım internette oyalanıyorum kuzum. sen ne yaptın selamlar günlüğe..

cezam yorma kendini....

miniklerim inşallah daha iyi olur bu sene biliyorsun çok zor geçirdim seneyi ne ağladım(

Tatlım geçmişin derinliklerine inemedim büyük oğluşla ilgili bişi mi var?
iş görümesi yaptım, kısmen bir bakıcı bulduk, ev bakıyoruz, kaynıma yardm ediyorum günler birbirini kovalıyor. Üzerime bir hayat korkusu geldi zaten vardı biliorsun hepten bastırdı ya çınarı göremzsem büyüdüğünü diye bu arlar bu moda takıldım.
Günlüğinde selamı var ksılar.

evet rollecim.

kim sormuş kaç ayda hamile kaldın diye tam 9 ay sonra hamile kaldım sat 23 nisan mayıs da da ilk bebeğimi kucağıma alacaktım.

inşallah canım yarın test yaparım adet olmazsam..
Reçel bende yaptım asem karadut ve böğürtlen..başka reçel pek yenmez bizim evde..
Birde yarımlık kavanozlarla 11 şişe konserve menemen yaptım..kışın güzel oluyor..ama yaparken soğanlı yapacaksın menemeni o zaman yaz menemeni gibi oluyor..sade olunca konserve olduğu hissediliyor biraz..
Canım sen biber koymuyomusun menemene..
konserve menemeni Önce biberleri hafif yağda çeviriyorum biraz sonra kabukları soyulmuş doğranmış domatesi üstüne koyuyorum yarım saat filan kaynatıyorum..sıcak sıcak kavanozlara koyup ters çeviriyorum..kışın kurtarıcı oluyor valla.
Mesela 5 kilo domatese yarım kilo biber koyuyorum ölçü olarakta..istersen azaltıp çoğaltabilirsin..

salatalık turşusuda kurmuştum..3 bidon..dün akşam çıkardım eşim bayıldı..dışardan yediğimizden hiç farkı yok diyor..bu gidişle çok kilo alcaz valla

Hellocum Allah razi olsun cok memnun olurum.Okuyabildigin kadar okursan cok sveinirim ama musait olursan seni zorlamazsa.
Dualariniz benim icin cok degerli.Birgun anne olsamda olmasam da omrum boyunca sizler de hep benim hayir dualarimda olacaksiniz.

herkese iyi geceler...

sezencim maşallah çok hamaratsın..malesef ben turşu,reçel gibi şeyler yapamıyorum.açıkcası annem ve kayınvalidem yaptığı için önemsemiyorum iş başa düşse yaparım herhalde.yarın test günün hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..

hellom umarım pozitif olarak dönerler..çalışmak başka gibi geliyor bana.

minikler kocaman olmuşsunuz maşallah liste yaptın mı canım..merak ediyorum eksiklerimi...herşeyi alasım geliyor:)

asecim yarın tekrar yapacakmısın test?

chnb abla kendimi yormamaya çalışıyorum..bugün 8 kişilk sınıfıma son verildi pazartesinden itibaren 17 kişiyiz:)

nazlım tebrikler sınıf geçmişiz..çoook iyi anlıyorum canım seni.bende girmek istemezdim okur okur çıkardım..sen nasıl istiyorsan öyle yap ,kendine iyi bak...

gelelim bana sabah gittik doktora tartıya çıktım doktor bu ne kilooo dedi:)çok yeme falan deyince ben durumumu anlattım.nasıl dengeli beslendiğimi..beni diyetisyene gönderdi..diyetisyene gitmek için dahiliye doktoruna gittik ama doktor gelmeyince okula geç kalmayalım diye çıktık pazartesi tekrar gideceğiz..deniz bey maşallah önden gidiyo çok şükür 1093 gr olmuş..doktor bey aynı babası dedi..eşim o vakitten beri havalarda:) 4 hafta sonra çağırdı bizi..bizden haberler bu kadar kızlar..

lonecim nasıl gidiyo annelik?tavisye ettiğin ürünler,kıyafetler markalar var mı:)yada boşverin şunu kesinlikle almayın dediğin birşeyler var mı?
nuraycım esad beyle gezmelere gidiyormuşuz maşallah

günaydın kızlar dün yazmayı unutmuşum idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı dr. um tek kullanımlık uroday isimli bi ilaç verdi dün kullanmadım bugün dr.uma sorup öyle kullanacam az bişey de kansızlık var demir kullanıyorum ama şimdi kuru üzüm takviyesi yapacam :) gelsin kilocuklar :)

hello korseyi hemen doğumdan sonra kullanabildin mi doğum şeklim belli olunca sorayım bakayım cnm ben de seneye bakıcı düşünüyorum anneanne gelmez babaanneye ben zaten emanet etmem o ayrı kendi de bakmak istemez zaten :) allah evlatlarımıza acıyıp iyi insanlarla karşılaştırsın bi süre deneme için sen evdeyken çağırırsın gözlemlersin cnm inşallah içine de siner.. yıkancaklar yıkandı ütülendi cnm zaten artık ağırlaştım okulda da yoruluyorum evde bişey yapacak halim kalmadı..

ceza deniz beye maşallah da anneye de maşallah o zaman :) iyiki bana diyetisyen felan demedi valla yapabilecek biri değilim ama sen yaparsın cnm o irade zaten var sende.. liste derken yeni doğum yapmış arkadaşıma sordum netten araştırdım bi çanta yaptım ama şuanlık fazla görünüyo :) bu gidişimizde hastaneye uğrayamayız da bi dahaki gidişimize uğrayıp hastaneden neler veriliyor öğrenmemiz lazım çünkü bazı hastaneler hastane sürecinde bebeğin ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış öyle olursa bi hastane çıkışı bi de yedek alsak yeterlidir sanırım benim alışveriş yaptığım yerde bi kadınla sohbet ettik ameliyathaneye bebek kıyafeti istiyorlar sonra onları atıyorlar dedi ben de hediyelik zıbın takımları oluyo ince tek yıkayımlık gibi bişey ondan aldım poşetledim hastane çıkışımı yine paketledim sonra iki tanede yedek çıtçıtlı badi alt pijama çorap şapka gibi paket yaptım hepsinin üstüne ne zaman kullanılacağını yazacağım karışıklık olmasın orda kafamız karışık olursa zorlanmayalım die.. hastaneden çıkarken kullanmak için kalın battaniyesini ve pusetini aldık bikaç bebek bezi(bazı hastaneler veriyomuş duruma göre sayısını ayarlayacam) alt değiştirmeyi de kullan atlardan aldım canbebe nin içinde 12 tane çıkıo gezmelere felan giderken ideal yanıma iki tane alacam. pişik kremi(sebamed) ıslak mendil ağız mendili ve burun aspiratörünü de aldım.. kendi çantamda da iki pijama takımı terlik(önü kapalı tercih ettim wc içinde kullanacaz sonuçta ev terliğini uygun görmedim) orkid emzirme sütyeni kullan at kilot düşünüyorum ama yine yanıma hamile kilotlarından iki tane alırım göğüs pedi süt sağma pompasını da yanımda bulunduracam göğüs kremini bi arkadaşım verecek iki tane kalın çorap hatta bi tane patik :) foroğraf makinesi şarj makinesi.. bu kadarcık :) tecrübeli arkadaşlar fazlalık ve eksiklerimi söylerse sevinirim buarada evde kullancağı kıyafetleri de çok almadık kilosu kalıbı büyümesine göre alırız dedik bi de hediye meselesi var tabi :)

sezeeeennnnnnnn bugün kaçışın yok yap kızım ya şu testi yoksa ben gelip yaptıracam :)

Günaydın kızlar....

Bebeğinizin gözleri artık göz yuvalarında hareket edebiliyor. Kasılmalar başladığında ve hangi durumda doktorunuzu arayacağınızı doktorunuzla kararlaştırın. Ayrıca bebeğiniz erkek ise doğumda sünnet seçeneğini düşünebilirsiniz. Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.

Kızlarrr 29 oldum şükürler olsun... Allahtan ilkel kültürlerde yazan bizim kültürde yok. Yoksa gerçekten bacı kardeş yaşayacağız eşlerle...:))

Ben dün akşam taksiyle eltimin oğlunun doğum gününe gittim yağmur yağdı mis gibi çektim havayı içime:)) Taksici de gülüyor dakikada bir görümcemler aman yavaş gidin durum tehlikeli diyor:)) Şoför bile inişte aman abla dikkat dedi sonunda:))

Minikler canım çok güzel hazırlanmışmış ben eksik görmedim... Gerekli şeyler... Hangi hastande doğum olacak canım?
bir de kullanmaya pazen battaniyeler en kullanışlı mümkünse biraz büyükçe 2 tane diktir...
kundak yapmaya çok iyi oluyor. ben chiccodan sipariş verdim bebek bakım seti inşallah iyidir.
ben gecelikle daha rahat ettim canım wc de iyi oluyor...

Hellom büyük oğlumla yazın eşim çok ilgilendi öğretmen farkı görmüş:)) Sevindik kuzum...
Sen de çalışma konusunda tereddüt etme inan canım o zaman daha kaliteli zaman geçiriyorsun çocukla...
bu arada Tracy hogg okuyorum mantıklı geldi bana sen neyi uygulayabildin? işe yaradı mı? EASY uygulanabilir mi sence?

Sezennnn kuzum maşallah hamaratlığına... Test yaptın mı? ben de yapardım menemenlik biberli bu sene yok...

Asem nasılsın dinleniyor musun? İyi misin?

Nazlım sınıf geçmişsin sevindim. canım uzaklaşmak iyi gelebilir ... İnşallah adet olmazsın...

Candaşım kuzum alıştın artık hamileliğe sanırım di mi? dönüşlere dikkat et ama karnın büyüsün gerçi dikkat ediyorsun mecburen..

Minicikumut kuzum bulantın çok mu? çalışacakmışsın...

Hilalim nasılsın gitti mi dr ye kayınvaliden?

nilde nasıl gidiyor değerin ne durumda?

Datlum kuzum biz yakın doğuracağız seninle gece uyuyabiliyormuşun ben sanki boğa güreşlerinde gibi yastıklarla boğuşuyorum...

Rolle canım benim ben 200 daha alayım duadan...

Ceza maşallah atak yapmış Deniz bey... Az kaldı diyete de dayanırsın kuzum. sınıfın değişmiş az kaldı nasıl olsa...
sen denizlideydin filiz saylan isimli dr varmış nasıl bir dr canım arkadasş serklaj yaptırmış...

Lone, nuray kızlar annelik maceraları bekliyoruz...

unuttuğum varsa affola...

cezam sorma iş başa düşünce mecbur yapıyo insan..benim öyle bi şansım yok herşeyimi kendim yapıyorum..sadece kurutma biberlerimi ve tokat yaprağını annem getiriyor...
Canım bende sana soracaktım kontrolün nasıl geçti diye..maşallah deniz beyimize...demek kocaman olmuş tosuncuk
Babalar bayılır kendine benzetilmesine zaten..bi tanede bizde var:)) sağlıklı olsunlarda kime benzerse benzesin..

sezeeeennnnnnnn bugün kaçışın yok yap kızım ya şu testi yoksa ben gelip yaptıracam :)
Canım enfeksiyon konusunda chnb abla wc de sirkeli suyla temizlenmek iyi geliyor demişti..bendede ne zaman tekrar etse yapıyorum gerçekten işe yarıyor..bi dene istersen
Canım doğum çantasına biri kaliteli biri kalitesiz iki takım koy..doğumhaneden dönüşte bebeğin üzerindeki kıyafet oldukça kirleniyor..hatta bebişimin şapkasında kanlı parmak izleri vardı..banada bi abla söylemişti..iyiki öyle yapmışım..

Hemşooo korkutma benii:18:tamam tamam yapıcam ama az daha akşam olsun..ya adet olursam..boşa gitmesin test

Maşallah ablam yaa 38 ide görürsün inşallah.. doğum gününe gitmen iyi olmuş..hem dışarı çıkmak ve farklı ortamlarda bulunmak iyi gelir..kendine dikkat et yinede..
ah ablam yakın olsan bi kaç şişede sana verirdim..çok yaptım bu sene..testide akşam yapayım diyorum bakalım..

chnb ablacım, maşaallah size..
uyusunda büyüsün Ahmet ARDA :)
İyiyim ben, bi sıkıntı yok çok şükür..
kanamada implantasyonmuş sanırım, devamı olmadı..
hayırlısı bakalım.. kendinize iyi bakınn:79:

sezennn ne durumdasın, n'aptın cnm? ne var ne yok? gözüm üstündee..yaptınmı test?
şu hamaratlığın konusunda da paylaşımım olsun seninle..
bende yarın yapacağım hazırlıkları..hal' den ayırttırdım malzemeyi
ben sadece yemekler için domates yapacağım ama, birde senin menemenden yapayım

Canım çok sevindim kanamanın kesilmesine..yinede dikkat et kendine..bol bol dinlen..acelesi yok yapacaklarının yavaş yavaş yaparsın..
testi akşama yapayım diyorum canım..hala adet olmadım..heyecanlanmaya başladım

chnb abla çekirge doruk diye konuştuk dr.umla zaten bu hafta velimin eltisi (benim dr.a gidiyor) dorukta doğum yapmış bu hafta içi hem bi gözaydınlığı için hemde bilgi almak için tekrar arayacağım öğle arası uzun olsaydı küçük bi hediyeyle ziyaretine gitmeyi isterdim ama artık dermanımda yok :) battaniye ihtihacım var zaten şimdilik bi hastane çıkışı bataniyesi bide kalın kışlık bataniye aldık bi tane arkadaş hediye alacam dedi yine de bataniye çok ihtiyaç oluyo die duydum kış bebeği bi de bulunsun demi şu pazen dediğin pembeli veya mavili bebek baskılı kumaşlar oluyor kuzenlerimin vardı bi bakayım olmadı hazır alırım.. bakım seti almak istemedim (annesi kendine de sürmüyo oğuda krem felan alışmasın :) )bebeyağı var evde kendime almıştım ama kullanmadım :) pişik kremi ve şampuanını sebamed aldık.. gecelik de abla ben normal hayatımda da kullanamıyorum yazın giydim ama bacaklarım sürtüşüp pişik oluyo hoşlanmıyorum hamile elbisesi rahat olur die aldım sadece bayramlık olarak kullandım :) annem ve eşim yanımda olacaklar artık yardımcı olurlar :) gezme işi iyi olmuş bencede insan evde durdukçada geriliyo sanki benimde bugün gezmem var yarında misaif r glecek :)

sezen cnm dr.mu aradım hemen kullan iacı dedi ilacın içinde gece kullanımının etkili olduğu yazıyo eczacıda öle tanıttı bu gece içeyim buarada sirkeli suyu bende sık sık yaptım ama son bir aydır hiç yapmadım belki şimdiye kadar o korudu bilemiyorum yine de aklımızda bulunsun hamişlerimizde önlem amaçlı arada yapsın.. dediğin gibi doğumhaneden gelirken giydirilmesi için bi zıbın takımı ayarladım bi kez yıkadım bi daha yıkanmaz zaten atarım :) buarada diğer hamişlerde duysun hazırlıklara başlamışlardır zaten sonraya pek derman kalmıyor açıkcası benim gözüm kesmiyo artık :)

hello cnm sen demiştin sanırım 33. hafta ağırlaşma haftası demekki :) yorgunluk kendini gösterdi :)

ase cnm tahlil vereceksin demi bugün kanamada kesilmiş gözün aydın cnm bebeğin seninle artık sıkı sarıl o da sana tabi haydi sürü ayağını son üç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…