Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minikler; Valla tecrübeli anneler bide yanına dahi fazla uzanma diyolar başta saçma gelmişti ama galiba haklılar allah korusun gerilip kordon zarar vermesin, korkutmak için yazmıyorum canım sakın öyle düşünme.biz tedbiri alalım diye bilmediklerimizi birbirimizden öğreniyoruz.senden şimdi doğum çantası taktikleride aldık :) teşekkürler vall. ama yaklaşınca vakit tekrar başınızı ağrıtırız.doğumdan sonra devralırsın maddiyatı artık :)biriktirirsinde , bi ark ım çocuğu doğup işe başladıktan sonra ayda 1 gr altın koycam diyodu üniversite zamanı kendi kullanır diye düşünmüştü teşvik edici olabilir. bayanların tercihleri galiba daha mantıklı, bende kaç gndür eşime kızdım araba alcaz, köşe takımı lcd ünitesi ve bide yatak odası (gardıroptan dolayı tüm değiştircez hayırlı evlat olarak annemlere sattım :) şte diyorum benimde maaş kesilcek arabayı bi model düşük alalım diye yok diyor, ama ben biliyorum pişman olcak yetişrtiremeyecekte ama kendi kaşınıyo.bizimde dün becayiş açıklancaktı hala açıklanmadı ya

kıtty, canım inş hayırlısı olsun iş için.bencede doğru düşünmüşsün süre epeymiş deneme süresi.bizde heyeanla bekliyoruz haberlerini.pozisyon önemli değil sen yerleşte, çok öpüyorum seni.

rolle, duada eksik varsa bende alabilrim tekrar.sen yaz okuyayım ona göre ne kadar eksik var hem ?

chnb, ablam alıştım artık.geceleri en azından yatakta çok sert dönmüyorum biraz hızlı yürüyorum ama onun bi sakıncası olmaz diye düşündüm.sende dışarı çıkmışsın iyi olmuş, şöfor bile devreye girdi hee :)) saolsun, durum kritik ama yalanmı :) inş en az 34 gitsin bebeğimizde sağlıkla doğumunu görelim şükürle.traccy hogg u bende alayım diyorum tavsiye ediyosunuz sanırsam.

nildem, canım güzel annem sende kıdemlendin yaa :)) pztsi yi heyecanla bekliyorum bakalım bebeklerimizi mi bebeğimiz mi olcak ?

asem, nasılsın ? kanaman durmuş sevindm valla çok inş güzel olcak.en favori kelimem bu galiba 1-Güzel olcak 2-İnanıyorum :))

sezen, nazlım, rolle inş adet olmaz bebeğinizi müjdelersiniz.umutla bekliyorum siz beklemesenizde.

hilalim nasılsın canım girmiyosun aklım sende,

minicik, canım inş sınavın çok iyi geçer nazlımında tabi.

nazlım bi gir ses ver adet olsanda olmasanda olur mu ?

nuray, nasılsın canım ?

cezam, canım maşallah oğluna kocaman olmuşidiet olayı kötü ama madem öyle el mahkum.

unuttuklarım yoktur inş.çok öptüm hepinizi.

Takvim ilgimi çekti, bebeğin kolları vücuduna orantılı hala geldi artık diyor :) ben sanırım hiç yazmamıştım buraya, üniv. ark lar defolu derdi bana, sebebi ise kollarım vücuduma göre çok uzun.10 cm filan fazlası var, bütün uzun kollu bluzlar kapri olur bana :)) inş küçük yavruda benim gibi uzun kollu olmaz, gerçi tek dert bu olsunda.aklıma geldi gülümsedim sizlede paylaşayom dedim.her terzi gidişimde bi dalga konusu olmuşumdur :)

Sağ ol canım benim vermiş kadar oldun...Akşama nasıl bekleyeceğiz...:26:

Canım benim memorialde olacak ve 7 bin tl ücret... Herhalde bebeği pir ü pak getirirler... Ben iyi bir şey koysam olmaz mı?

Ben en baştan beri her wc de elma sirkeli su kullandım şükür olmadı enfeksiyon tavsiye ediyorum...

Sağ ol canım sevindim senin için ama şişeydi, domatesi yıka kaynat kaldır kondur yorulursun bence yardım etsin biri sana...

o hastane çok iyiymiş diye duydum canım hayırlı olsun...

Evet canım pazen onlar ... çok rahat oluyor... bebe tırnak makası aldın mı?:))
Anladım canım ben ikisinden de aldım bir tane şık bir şey alacağım 5 tane doğum fotosu varmış paket içinde, kuaför hizmeti de...
lohusa şerbeti, kapı süsü..

Benim de kardeşim ve annem gelecek kardeşimin oğlu vardı onun bebekliklerinden giymedikleri de varmış, örgü filan getirecekler...
Daha almadım bir şey....

netten bakım seti ucuzdu aldım...

candaş cnm dr. söylemeden inanmayan biriydim önceleri ama şimdi duyduğum her şeyi yapmaya çalışıyorum örneğin üç ay hamileliği sakladım kuaföre de gitmedim bi görsen halimi çok bunaldım ama totemim var oğlum gelsin öyle gideceğim :) hareketlerimi de sınırlamaya çalışıyorum inan ani eğilmelerim felan var geçen yağmur yağdı yolda su birikintisi koştur koştur köy arabasını kaçırmayım die giderken suyun üzerinden hooop atlayıverdim çok korktum sonra ne yaptım ben felan ama işte alışkanlıklar bazen farkında olmadan yapıyoruz o korkuyla şimdi daha çok dikkat ediyorum :) çok sağol valla dün gece döndüm karnıma ağrı girdi enfeksiyondan kaynaklımıydı yoksa bebeğin yeri daraldı artık ondan mı anlayamadım artık dr. umla bu konularda da bilgi alayım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik rabbim acılarını göstermesin.. sen de şimdiden frenlemeyi öğren cnm çünkü nasıl alıştırırsan öyle gidiyo sanki.. bugün hava biraz serin die eşim çorap giydiriyo benimde ayak parmaklarım tuhaf baş parmağım diğer parmaklara göre çok uzun çoraplarda da iz yapıo ve ona göre sağı sola solu sağa giyemiyorum :) aynı muhabbet geçti oğlanın parmaklar da bana benzemesin dedim :) ne tuhaf değil mi kendimizde beğenmediğimiz veya zorlandığımız şeylerin bebeğimizde olması kaygısı oluyo :) sağlıklı olsunlarda cnm biz nasıl fazlalık ve eksikliklerle baş ettik bizimki kadar olduğu sürece onlarda baş eder :)

mrb chnb abla maaşallah gezmelere gitmissiniz ahmet paşayla..evet doğumlarımız yakın miniklerden sonra ilk sırayı kim alacak bakalım.uyku konusunda bende forumları okuyorum bizim haftalarımızda herkes uykusuzluktan çok wc ye gitmekten şikayetçi bende aksine biraz geç yatıyorum bazen 1 kez bazen hiç uyanmadan kalkıyorum arada uykusuzluk oluyo ama genelde pek sıkıntım yok bu konuda..

offf abla 7 bin mi bayağı da varmış artık hizmet de sınırsızdır sanırım :) ben süslü bişey almıyorum fotğrafçımız yok :) gelenimizde olmayacak gerek görmedim ama foto olsaydı isterdim tabiki bi de burda mevlütte gecelik giyiliyomuş :) belki her yerde öyledir hiç bebek mevlüdünde bulunmadım.. ben mevlüt konusunda da kararsızım yazın memlekete gidince babaanne anneanne hep birlikteyken yaparız diye düşünüyorum ama belli bi zamanı var mı bilmiyorum burda da yine komşularıma bi yasin okutmak geçiyo içimden.. tabi annem gelsin ona da danışırım o günler gelsin bi

Canım becayişiniz olur inşallah. Masrafa dikkat edin canım bir de bebeğe alacaklar çok pahalı her gördüğünüzü almayın ve az giyecekleri için markalı alıp dünya para vermeye gerek yok. 20-30 bine de badi var 5-7 tl ye de. pamuklu olsun yeter bir iki çok iyi olabilir genelde normal şeyler tavsiye ederim...

canım çok iyi oldu gitmek. yalnız bebiş çok aşağıda. cihan buğramda da 29 artı 4 te 4 cm açılmam olduydu. Dün eltimin annesi diyor kalkma aşağıya inmiş bebek...

canım benim eşimin de uzun bebeğimin de uzunmuş:))

Limon ve Maden suyu haberi - Kanaltürk Haber

madensuyuna limon sıktım içiyorum :) sanırım yine hello söylemişti günlük bir maden suyu die bundan sonra her gün bi tane içmeye çalışacağım..

Canım ben de araştırmıştım bir de kızılcık şerbeti çok iyiymiş enfeksiyona...

bir de canım başta bence kıyafet çok olmalı ama ucuzlardan çünkü çabuk değişiliyor kustu, işedi vs... kış bebeği kurumuyor da.

hediyeye de güvenme canım herkes büyük getiriyor...

canımmmm benimmmm kuzummmmm sende çokkkkk iyisin temiz kalplisin omumda etkisi var allahım korusun hepinizi.evet tatlım ya hiç dikkat edilmemiş bedava yaşıyoruz

kuzummmmmmmm test yaptınmı meraktayız ama bin şükür kanama kesilmiş emin ol her şey çokkkkk güzel olacakkkk

kuzummmmmm bizim oralarda çorak araziiii özeniyorum bizim gelinde trabzonlu hayranım karadenize sen nasılsın tatlişkommmm
evet kuzummmmmm pazt korkuyorum ama inşallah güzel olacak diyorum çok komik ama dün gece idrar tahlili yaptım rahatlıyorum hamile olduğumu öğrendikten sonra 2.idrar tahlilim dün akşamki şimdiye kadar olanların içinden en koyu olanıydı çocuk gibi sevindim allahım randevuya gittiğimizde kötü sonuçlardan hepimizi korusunnnnn evettttt topikce beğendiğimiz isimler hep aynı yalnız senin isimlerde süpermiş.ikinciye inşallah:)))))

kuzummmmm seni çokkkkk merak ediyorummm ve özlüyorummm hadi gelllllll

evet tatlımmmm ama internette araştırdım değerim tek bebk için normal ikizler için daha fazla yazıyorlar.kuzummmmm hırçın olmasınlar istedim o yüzden rüzgar ve kuzey iptal

kuzummmm hayırlısı ama tek bebek benimki galiba hayırlısı olsunda.doğum içinde kordon olayı varsa riske atma sezeryan diyorlarsa heme ol tatlımmmmm allahım seni ve oğluşu korusun

kuzummmmm sınavda başarılar bebiş uğur getirecek veeeee çokkkk güzel geçecek sınavın.doktora dediğin gibi bir iki bak kafana yatmıyorsa hemen değiştir en önemlisi güzen kuzuuuuu

ooooo hamarat kuzuuuuuu bana annelerden geliyo ben yapmıyorum iş başa düşünce yaparız artık sizden tarif alırız tatlişkom
bu arada sezennnnnnn şuuuuuuuuuu testiiiiiiiiiii yappppppppppp

canımmmmm boş ver diyetle verirsin dikkat etmeye çalış bebiş ve sen sağlıklı olda.gerisinide doğumdan sonra verirsin öpüyorum seni tatlımmmm dikkat et.maaşallah deniz beye allahım korusun.

kuzuuuuuuu hazırlılar tamamlanmış allahım sağlıklı doğumlar versin sağlıklarla kucağına al tatlımmmmm listeye bayıldım zulada tut zamanı geldiğinde sorarız size inşallah

kuzummmmmm iyi yapmuşsın gitmekle çok bunaldın yavrum ya.kuzu valla birdaha test istemedi pzt bekliyorum dün akşam tets yaptım renk iyice koyulaşmış belki manyaklık ama korku belası allahım hepimizi korktuklarımızdan korusun

evet kuzuuuuuuuuu kıdemlendim sıradakilerde bi gelse kıdem sıralamasında üst taraflara çıkcam emek nas hanım napıyorlar bakalım

rolle canımmmm senin bat ne zaman hadi inşallah gelmez kırmızılar

inşallah unuttuğum yoktur hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Evet sıra bize geldi:)) Ben senden önce doğururum sezaryen olacak çünkü...

nerde canım mama verilirse ücrete ekmiş forumlarda gördük bezi bile paralıymış:))

Mevlit süreli mi bilmiyorum canım...Annen de fikir verir bence 2 yerde de yap zırt pırt insan glmez toptan bir seferde çıkar her 2 taraftada...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bende yakın zamanlarda iki kez idrar testi yaptırdım bişey çıkmadı ama her kontrolde de yaptırıcam tedbirli olmak lazım..bende hamilelik başlangıcında vardı enfeksiyon o tek dozluk ilaçlardan dayanamayıp içmiştim ama sonrasında chnb abla söylemişti limonlu soda ve çokca limon suyu içtim kısa sürede geçmişti..maaşallah sen hazırlıkları tamamlamışsın ben bu 1-2 hafta içinde yıkayıp hazırlıycam inşallah..kıyafet konusunda sanırım azıcık çizgiyi aştım tutamadım kendimi ama ama hepsi yenidoğan değil 9 aya kadar yaydım bakım ürünlerinide sebamed ten aldım senin hazırladığın çanta gibi bişey hazırlarım artık..karnım içinde arada bebe yağı sürüyodum ama forumun birinde yurt dışında içeriğinden dolayı tavsiye edilmediği dr lerin uyardığı yazılmış araştırmadım ama arada kullanıyorum yinede..
doğum konusuna gelince ne olcağını bilemeyiz tabi normal diye gidip sezeryan sezeryan diye gidip normal doğum yapanlar var herkesin doğumu da farklı ama benim burda özel hast. doğum şansım yok çünkü özel hast. yok devlet ve özel de de tutum ve davranışlar imkanlar açısından çok fark var gibime geliyo..gittiğim dr ile bi sorunum olmadı ama geçen bahsettiğim arkadaş benim dr de normal doğum yapmış ve yoğun bakımda kalmış ölümden dönmüş doğum esnasında yaşadıkları zaten akla ziyandı gözüm korktu gerçekten..

canım denizliliyim ama aydında yaşıyorum..bilmiyorum o doktoru ama umarım iyi bir serklaj olmuşturrr

kızlar okudum okudum ama hepsi aklımdan uçtuuuu kime ne yazacağımı unuttummmmmmm

sezencim ne yaptın test işinii?
minikler tavsiyelerin için sağol canım..hemen kes kopyala yapacağım:)okur okur hazırlarım..sizin hastaneler neler yapıyormuş öyleeeee.bizimkinde hiçbirşey yok.
kızlar deniz için iyi dileklerde bulunmuşsunuz çok teşekkür ederim..kilo işine gelince pazartesi bi diyetisyene gideyim bakalım ne diyecek..

abla bir aylık rahat giyeceği var sonrası için almadık o da hediyeye güvenmekten çok bebek hızlı gelişir ya da gelişimi yavaş olur duruma göre dediler hediyeyi de söylediler eşimi ikna edip fazlasını aldıramıyorum içim gidiyo aslında ama bakalım burdakiler aceleci aslına bakarsan ben kırkı çıkmadan bebek görmeye gitmem ama bi arkadaşın bebeği oldu kırkı çıkınca gittik bi siz kaldınız neden bu kadar beklediniz denildi arkadaş çevremiz hep genç sadece bi çiftin bebeği var o yüzden nasıl düşünülür bimiyorum :) dediğin gibi sürekli değişeceği kıyafetler aldık markalı almadık burda bi bebek mağazından toplu aldık kumaşına dokunarak aldım biraz gezmelere başlayınca daha çok özenirim gezme kıyafeti yok bizimkinin ikinci dönem çalışmayacağım için mantıklı şeyler almak istiyorum :)

dileğim kırmızıları 9 ay boyunca görmezsin canım..yap yap hazıırlıkları hamişken sağlıklı sağlıklı beslenirsin hamileyken yapmak zor oluyo bende bu sene baya kahvaltılık sos domates sos patlıcan sos turşu derin dondurucuya bişeyler koydum ama biraz yorucu oldu..böğürtlen reçelini nasıl yaptın canım bende yaptım ama tatlı oldu baya ben ekşi severim senin miktarlar nasıldı merak ettim..

ase sende hazırlık yapacakmışsın canım dikkat et kendine yorucu oluyo bebiş tutunma aşamasında annesi yorma onu:))

datlum cnm tek şansın devlet ise kararı sana bırakıyorlar mı kendini çok şartlandırma cnm yeni yasa çıkarsa zaten devlettekilerin tercih hakkı olmayacak zounlu olmadıkça ama burdakiler şimdiden sezeryanı kabul etmiyor hastanede sıra beklerken duyduklarıma göre böyle yani hayırlısıyla gelsinler cnm

amiin inşallah canım..
böğürtlen reçelini bi ölçüye bi ölçü şeklinde yaptım..yani..3 kilo böğürtlene 3 kilo şeker koydum..ekşi seversen 2 kiloda koyabillirsin mesela..benimki normal oldu

candaşcım nasılsın emek nas hanım nasıllar göbeğe ne sürüldüğünü sormuşsun canım yukarda da yazdım ben arada bebe yağı sürüyorum ama sadece göbeğe değil bele doğru da sürüyorum canım oralarda da yırtılma oluyomuş popo ve bacaklarıda söyledilerde canım göbeğe bile zor sürüyorum oralardada olursa hatıra kalsın artık bize sabah akşam kremlenenler var bravo onlara cidden bide yurt dışında bebe yağı önerilmiyomuş içeriğinden dolayı ama sebebini bilmiyorum canım...bizim isim konusuna gelince isim alp tuğra canım ama tuğra biraz garip karşılanınca ikinci isim için bikaç seçenek düşündük ama hiçbirini yakıştıramadık ilk ismimizde karar kıldık..

canım dr ile bu konuyu konuşmadık hiç 1 hafta sonra kontrol var konuşuruz sanırım dediğin gibi hayırlısıyla gelsinlerde benimki erken bi telaş oldu sağlıklı ve sorunsuz doğumlarımız olur inşallah.

Kızlar az önce 2 farklı testle yaptığım sonuç..Ben hamilemiyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…