- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.601
Eki Görüntüle 515977 Kızlar az önce 2 farklı testle yaptığım sonuç..Ben hamilemiyimmmm
Eki Görüntüle 515977 Kızlar az önce 2 farklı testle yaptığım sonuç..Ben hamilemiyimmmm
aaamiiinn..inşallah onlardanda güzel haberler gelir..Darısı NAZLIM'a, Rolle'ye de olsun inş..
Allahımm tüm bekleyenlerin bu sebepten yüzünü güldürsünn inşş..
amin canım..Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..gözün aydın canım RABBİM tamamına erdirsin inşaallah
çok sağolun kızlar şaşkın ve mutluyum..umudum vardı ama..çok ümitlendirmiyordum kendimi..ya inanamıyorum hala..Allahım tüm isteyenlere versinn..
Asem sen test yaptırmaya gidecektin naptın?
ayyy nasıl mutlu oldum anlatamamm..
çok sevindim canım yaaa..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin inş..
evet baktım 3 haziran diyor..ama ben sezeryanlı olduğum için mayısta doğar zannersem:)
amin canım..inan buruk bi sevinç benimkisi..kalp atışını duyana 3 ayım bitene kadar içim içimi yiyecek biliyorum..Allahım bir daha aynı acıları göstermez inşallah..
Sendemi sezeryanlısın canım..aramızda 2 gün varmış
En güzelini yapıyorsun canım..elinde değil düşünüyor insan..testte çift çizgiyi görünce sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..elim ayağım dolaştı..peki şimdi ne olacak..hemen randevu almam lazım dedim hematoloji,kadın doğum endokrinoloji ws.hepsi ayrı stres..sonra oturdum düşünmek istemiyorum dedim..mutluluğumun tadını çıkarıcam bu hamileliğimde..kendime söz verdim..hiç bişeyi takmak yok..Amin inş.. Allahım bir daha göstermesin kimseye
herkese sağlıkla geçecek süreç nasip etsin.. sağlıkla kavuştursun yavrularına..
benimde aklıma geliyor ara ara.. filmi değiştiriyorum hemen..
benimde ilk 4,5 ay içim içime sığmaz.. ama bu sefer sonunu göreceğim inş diyorumm..
olumlama yapıyorum, dua ediyorum..
herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?