Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Darısı NAZLIM'a, Rolle'ye de olsun inş..
Allahımm tüm bekleyenlerin bu sebepten yüzünü güldürsünn inşş
..

çok sağolun kızlar şaşkın ve mutluyum..umudum vardı ama..çok ümitlendirmiyordum kendimi..ya inanamıyorum hala..Allahım tüm isteyenlere versinn..
Asem sen test yaptırmaya gidecektin naptın?

bu arada ben kaç keredir yazacak oluyorum. hep iş çıkıyor, yazdığımı geri silme durumunda kalıyorum acilen.
kızlar sormuşsunuz hep çok sağolun..
testi yineledim.. değeri katlamış.. kanama olayı beni ürpertmişti, ne hissedeceğimi bilemedim korkudan..
mutluluğumun yeni farkına varıyorumm

chnb ablacım, dışarı çıkmakta sana ne iyi gelmiş..
taksici , hayatının en heyecanlı sürüşünü yapmıştır sanırım..diken üstünde..
ablacım yok kendimi yormam, eşim olacak yanımda.. kaldırma, kavanozlama işi onun olacak..

çok sağolun kızlar şaşkın ve mutluyum..umudum vardı ama..çok ümitlendirmiyordum kendimi..ya inanamıyorum hala..Allahım tüm isteyenlere versinn..
Asem sen test yaptırmaya gidecektin naptın?

ayyy nasıl mutlu oldum anlatamamm..
çok sevindim canım yaaa..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin inş..

evet baktım 3 haziran diyor..ama ben sezeryanlı olduğum için mayısta doğar zannersem:)

Son düzenleme:
ayyy nasıl mutlu oldum anlatamamm..
çok sevindim canım yaaa..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin inş..

amin canım..inan buruk bi sevinç benimkisi..kalp atışını duyana 3 ayım bitene kadar içim içimi yiyecek biliyorum..Allahım bir daha aynı acıları göstermez inşallah..

Sendemi sezeryanlısın canım..aramızda 2 gün varmış

amin canım..inan buruk bi sevinç benimkisi..kalp atışını duyana 3 ayım bitene kadar içim içimi yiyecek biliyorum..Allahım bir daha aynı acıları göstermez inşallah..

Amin inş.. Allahım bir daha göstermesin kimseye
herkese sağlıkla geçecek süreç nasip etsin.. sağlıkla kavuştursun yavrularına..

benimde aklıma geliyor ara ara.. filmi değiştiriyorum hemen..
benimde ilk 4,5 ay içim içime sığmaz.. ama bu sefer sonunu göreceğim inş diyorumm..
olumlama yapıyorum, dua ediyorum..
herşey güzel olacak Allah'ın izniyle

Son düzenleyen: Moderatör:
En güzelini yapıyorsun canım..elinde değil düşünüyor insan..testte çift çizgiyi görünce sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim..elim ayağım dolaştı..peki şimdi ne olacak..hemen randevu almam lazım dedim hematoloji,kadın doğum endokrinoloji ws.hepsi ayrı stres..sonra oturdum düşünmek istemiyorum dedim..mutluluğumun tadını çıkarıcam bu hamileliğimde..kendime söz verdim..hiç bişeyi takmak yok..

allahım ne güzel haber bu sezenim hemşoommmmmmm gözün aydın allah tamamına erdirsin cnm

asem canm seninde gözün aydın bu defa herşey güzel olacak son ikiye kaldık ne olur nazlım rolle hadi kızlar sizden gelsin bombalar bir bir minicikumut seninde ayağın uğurluymuş cnm sezen sen de sürümeye devam et ayyy kalkıp oynayacam sevinçten o kadar yani

amin inşallah...sağol hemşommmmm.sürüyorum sürüyorum..ayağımın altı aşındıııı

Son düzenleme:
Haydiiii hoppaaaa Allahım hamile haberleri birbir ğatlıyor SSezencim çook sevindim yaaa harika haber haydi kızşar kalkın oynuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…