Çok büyük ihtimal hamilesin ama, bayağı bi baktım.3.haftada beta hcg 5 ve üzeri ise hamile kabul ediliyormuş.Kendine dikkat etcen artık :))
Sinua senin adet ne zaman canım ?
Ceza bi güzel haberde senden gelir inş :) Kırmızılar gelmemiştir diliyorum ...
ceza sağol gerçekten çok sağol destek için. en azından işin var yeni ev telaşı yeni bitmiştir seni meşgul edecek şeyler var allah can sağlığı versin, geçen ay senem bana demişti şakır şakır kanama gelene kadar inanamm diye dur bakalım. öyle teseelii etmezsek nasıl geçerdi bunca zaman.
senem, candas günaydın kızlar
alino kanama yerleşme kanamasına çok benziyor hadi patlat müjdeyi sen de kanda değerin hemen yükselmemiş olabilir ama azcık yükselmesi bile bize bir işaret olur hadi bugün sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım:18:
ceza, inşallah kanamanın devamı gelmezşakır şakır olana kadar bekleyelim:26:
son 4 gün kızlaaar
kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım
ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3
bu ne şimdi yaaaa
arkadaşlar merhaba sabah açtım pcyi ama bir türlü başına oturupta yazamadım dün doktora gittik şimdilik problem yok ama gene dikkat et dedi dinlenmek en iyi hamilelik geçirme şekli bende günde 2 saatte olsa işe gidebilirmiyim dedim git ama yorma kendini dedi şimdi işe geldim ama ara sıra burda müdürün odası var uyumaya gidiyorum o yemeğe gittiğinde işte benden bu kadar dualarınız için teşekkür ederim,şimdi yeni hamişler beni çok iyi anlarlar bu 12 hafta herkes için risk sizlerde kızlar dikkat edin hatta çalışmıyorsanız evde sürekli yatınnn akıntı başlardaaa çokk oluyor benim bugün 8 oluyor şimdilik azaldı ama zaman zaman gene geliyor rengi konusunda çokk ilaç içtiğim için idrarımda koyuu sarı birde kanama olunca içerde kahverengi akıntı gelebiliyor ama endişelenmeyinn pembe olmadığı sürece korkmayın kızlar,birde yeni bişey daha öğrendim hamişlerin dikkatine boll boll su için idrar yolları enfeksiyonu hamişlerde çok riskliymiş bebişi öldürebiliyomuş hijyene dikkat edin şimdilik benden bu kadar herkese selammmm
Valla dün gece rüyamda gördüm erkekmişEşim %70 kız diyor, içine öyle doğmuş. Anlayacağın ikimiz de fena sallıyoruz, birimmizinki tutunca havamızdan geçilmeyecek uzun zaman
benim içime de erkek doğdu senemcimm
canım hamilesin bence de.çok sağol tatlım yaa bilgiler için o zaman 4 gün sonra bi daha baktırayım değil mi???
canım hamilesin bence de.
sen perşmebe günü tekrar baktır emin olmak için.
çok sevindim.
kıslar kürtaj sonrası 2.reglimide bugün oldum,,Allahın izniyle kaldı son 1
adet döndüm 30-35 gün arası yani haziranın 8 ine kadar yolum var. genelde ki döngüme göre bat: 6 haziran
Yaaaa bu çok güzel bi haber:))) mayıs ayının son günü ohhhh5 üzerinde hamile sayılıyor benim bildiğim. Hemde senin bata daha nerdeyse 1 hafta varken bu değer çıkmış. Çok çok güzel. Hadi hayırlısı
yeter kız bu kadar,iyice tembelleştin calış bakayım artık
ne çabuk büyümüşsünüz siz maşllaah.arkadaşlar merhaba sabah açtım pcyi ama bir türlü başına oturupta yazamadım dün doktora gittik şimdilik problem yok ama gene dikkat et dedi dinlenmek en iyi hamilelik geçirme şekli bende günde 2 saatte olsa işe gidebilirmiyim dedim git ama yorma kendini dedi şimdi işe geldim ama ara sıra burda müdürün odası var uyumaya gidiyorum o yemeğe gittiğinde işte benden bu kadar dualarınız için teşekkür ederim,şimdi yeni hamişler beni çok iyi anlarlar bu 12 hafta herkes için risk sizlerde kızlar dikkat edin hatta çalışmıyorsanız evde sürekli yatınnn akıntı başlardaaa çokk oluyor benim bugün 8 oluyor şimdilik azaldı ama zaman zaman gene geliyor rengi konusunda çokk ilaç içtiğim için idrarımda koyuu sarı birde kanama olunca içerde kahverengi akıntı gelebiliyor ama endişelenmeyinn pembe olmadığı sürece korkmayın kızlar,birde yeni bişey daha öğrendim hamişlerin dikkatine boll boll su için idrar yolları enfeksiyonu hamişlerde çok riskliymiş bebişi öldürebiliyomuş hijyene dikkat edin şimdilik benden bu kadar herkese selammmm
kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım
ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3
bu ne şimdi yaaaa
selam kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum kürtajdan sonra ikinci adetinizi ne zaman gördünüz yani kürtajdan önce kaç gün arayla görüyorsanız o tarihtemi yoksa kürtajdan sonra ilk adetinizi kaç günde gördüyseniz o gündemi gördünüz tam anlatamadım sanırım ama yardımcı olursanız sevinirim
bencede hamilesin canımcıminşallah hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin..
benide listeye ekleyin istenmeyen tarih 27temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?