Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet candaş direk 1-2 falan çıksa çok yıkılmazdım ama böyle ümitlenip sonra düşmesi beni çok yıkar. gerçi bulantım çok ama bilmiyorum ki

kırmızılar gelmedi ama gelecek kahverengi akıntı koyulaşarak gelmeye devam ediyor..ben ümidimi kaybettim kaçın kurtulun kızlar(candas,taf.polyanna)

öyle tabii öncelikli olarak şunu öğrendik geçmiş zamanlarda hamile kalmak güzel ama bunun devamlı olması gerekiyor..sağlıklı olsun bizi bırakmasınlrda varsın birkaç aay geçç gelsinler..sen nasılsın belirti var mı bulantı veya baş dönmesi gibi....şimdi sen daha düşüncelisindir.bir an önce pazartesi olsunda kalbinde ferahlasın canım

malesef geliyor ama hala kırmızıya dönmedi:)

kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım

ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3

bu ne şimdi yaaaa

ayyyyyyyyy hadi inşallah değerin yükselir canım.. çok küçüktür herhalde yoksa niye yüksek çıksınki...

iyi olduğunuza sevindim canım....kalp atışlarını duymuşmuydun yamatake

Valla dün gece rüyamda gördüm erkekmiş Eşim %70 kız diyor, içine öyle doğmuş. Anlayacağın ikimiz de fena sallıyoruz, birimmizinki tutunca havamızdan geçilmeyecek uzun zaman

senemcim ben kız hissediyorum...tatlı bi kızın olacak:)

kıslar kürtaj sonrası 2.reglimide bugün oldum,,Allahın izniyle kaldı son 1

adet döndüm 30-35 gün arası yani haziranın 8 ine kadar yolum var. genelde ki döngüme göre bat: 6 haziran

Yaaaa bu çok güzel bi haber:))) mayıs ayının son günü ohhhh 5 üzerinde hamile sayılıyor benim bildiğim. Hemde senin bata daha nerdeyse 1 hafta varken bu değer çıkmış. Çok çok güzel. Hadi hayırlısı

ne çabuk büyümüşsünüz siz maşllaah. zaman geçiyo demekki öyle ya da böyle.problem olmamasına çok sevindim inşallah 9 ay sıkıntısız geçer kucağına alırsın.dikkat et kendine yorma gerekiyosa yatmaya devam et risksiz döneme kadar. öpüyorum ikinizide

kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım

ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3

bu ne şimdi yaaaa

:)))) sabredemedin dimi :)) hadi bakalım bekleyeceksin 4 gün nasıl bekleniyosa . gerçi dün gece söylemiştim sana git test yap diye ama nebilim böyle bi değer çıkacağını ama sonuçta sınırın üzerinde mi üzerinde tamamdır o halde maysın son günü bir hamiş haberi daha demek istiyorum ve diyorum alin hamileeeeeeeeeeee

canım ben kendimi söylüyeyim kürtaj öncesinde doğum kontrol hapı kullandığım için 26 günde oluyodum.normalde ilaçsız 30 günde felan oluyodum.kürtajdan sonra ilk reglimi 20. günde oldum 2. regliyi 30. günde oldum anlayacğın o ki bende bi düzen müzen yok.3. regliyide de olmak istemiyorum :97: bebişim gelsin istiyorum yumurtalama günüm bugün diye tahmin ediyorum ve kocişi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…