Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezenim şu pıhtılaşma için hemen tedbir al kuzum...

ahh canım çok sağol.. aman oynama.. sen alkış tut tamam ?
Haydiiii hoppaaaa Allahım hamile haberleri birbir ğatlıyor SSezencim çook sevindim yaaa harika haber haydi kızşar kalkın oynuyoruz

vallahi topik hareketli günler yaşıyor
gözüm nazlım ve rolle de..
nurayım görüşemez olduk, sende kendine iyi bak canım.. kolay gelsinn
oğluşunu öp bizim için

Asecim çok sevindim degerin katlamış masallah ıns böyle devam etsin . bak şimdi sanada söylüyorum kontrolde kese hangi tarafta cıkacak sagamı soldamı bana söyle tamam mı canım

candasım . cezacım .miniklercim cok sagolun kızlar evet geziyoz çok sukur..candasım isim belli olmuş emek hanım adıyla yasasın ıns ..nasıl gidiyor hamileik..

miniklercim seninde hazırlıklar bitiyor herhalde..ahh ahh canım inan bana hiç bitmiyor eksik hep bişi çıkıyo :)))doğum şekli demissiniz ama daha erken diye dusunuyorum dr bu konuda daha bişi demez normal görünüyor der..catı muayanesi olduktan sonra daha iyi anlaşılır..cok sagol canım oğluşumun resmini begenmişsin burayada resimler koyacam ama bilg bozuk tv ye baglı zarzor yazıyorum. resim kartımı kabul etmiyor.

cezacım sen nasılsın?

chnb ablacım haftan baya ilerledi maşallah nasıl gidiyor ?

suan esadı sallıyorum yine.. tvden yazmak çok zor aslında sizlerle muhabbet etmek çok istıyorum içim gidiyor valla ama olmuoyor malesef. esadın dişmi çıkacak nedir agzından salyalar akıyor önü hep ıslak bide ellerini yiyor dişler kasınıyo herhalde. huysuzlugumuz aynı devam :)) dun ark geldi hayırlı olsuna 5 kişi krİZE bagladı yavrum çok ağladı zarzor susturdum ..

herkese yazamadım kusura bakmayın öpüyorum daha kahvaltı yapıcam başbaş :)))

Üzüm suyu, anne sütüne eş değer…

Anne sütünün yetmediği durumlarda bebeklere ’Bitkisel süt’ olarak adlandırılan üzüm suyunun verilebileceği belirtildi

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Aysun Çetin üzüm ve özellikle çekirdeğinin her derde deva olduğunu, anne sütünün yetmediği durumlarda bebeklere ’Bitkisel süt’ olarak adlandırılan üzüm suyunun verilebileceğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Yrd.Doç. Dr. Aysun Çetin “Üzüm suyu, özellikle bebeklerin beslenmesinde anne sütü yetmediği durumlarda tavsiye edilen çok değerli bir gıda maddesidir. Bu nedenle diğer bir adı da bitkisel süttür” dedi. Üzüm ve üzüm çekirdeği başta olmak üzere antioksidanlar içermektedir. “Üzüm suyu, özellikle bebeklerin beslenmesinde anne sütü yetmediği durumlarda tavsiye edilen çok değerli bir gıda maddesidir.

Bu nedenle diğer bir adı da bitkisel süttür. Üzüm suyu, litrede yaklaşık 150 gram şeker içermekte olup, bu şekerin çoğunluğunu glikoz ve fruktoz, az miktarını ise sukroz oluşturmaktadır. Son zamanlarda üzümün bolca bulunduğu Fransa ve İtalya’da üzüm çekirdeği tüketilmesini doktorlar yaygın bir şekilde öneriyor. Bu ülkelerdeki doktorlar üzüm çekirdeğini, beyne ve kalbe giden kan akımını düzenlemek için, varis, ciltteki bazı renk bozuklukları, kol ve bacaklarda karıncalanma, diş etlerinde kanama, glokom, hemoroit, fazla âdet kanaması ve damar sertliğine karşı tedavide tavsiye ediyor. Üzüm çekirdeği özütü vücut tarafından kısa sürede hızla emilir ve hiçbir yan etkiye neden olmaz.

Haydiiii hoppaaaa Allahım hamile haberleri birbir ğatlıyor SSezencim çook sevindim yaaa harika haber haydi kızşar kalkın oynuyoruz
Nurayımmm çok sağol..Darısı Rolle ve nazlımaaaa..

sezenim şu pıhtılaşma için hemen tedbir al kuzum...
Ablacım pazartesi maraton başlıyor..önce sağlık ocağına sabah tahlil vereyim diyorum...sonra guatr için gitmem lazım endokrine..salı günüde olmazsa ya kadın doğumcuya yada hematoloğa..ama fakültede perinatoloji varmış oraya gitmeyi düşünüyorum..inş. sıra yoktur..

amin lone cim sağolasın..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor salih bebekle maçınız:) Anneliğe alışabildinmi biraz

amin lone cim sağolasın..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor salih bebekle maçınız:) Anneliğe alışabildinmi biraz

canım Allaha şükür iyiyiz. alıştım da. şikayet olmasın diye çok yazmıyorum. sonuçta çok bekledim. şikayet etmeyeceğim kimseye demiştim. tabi burası kimse sayılmaz:) değişik huyları olan bi bebek. mesela önceleri sol göğüsmü istemiyordu. bu sefer hep saoldan başlattım emzirmeye. aç karınla emsin diye. 5 dakka emerdi mızmızlanırdı. herhalde sağ göğüsmden daha çok süt geliyor, onu seviyor diye düşünüyordum. bu sefer de solu daha çok sevmeye başladı. sağda mızmızlıyor. ağzından atıp çıkarıyor. 4-5 defa tekrar edince memeyi değiştiriyorum. gündüz uykumuz nerdeyse yok gibiydi. Allaha şükür kundaklayıp uyutuyorum şimdi, daha düzeldi.Allah üzüntülerini göstermesin inşallah.
sen de endişelenme. sağlıkla alacaksın inşallah kucağına.

lonecim neye baslatırsan ona alışıyolar.. bende artık bişi yapmaya korkar oldum..

mutlaka perinatolojiye git canım... iğne verirse rapora bağlat iğne pahalı...

misafirlerin yanındada açamadım ama merakta ettim sezeni:)))))şükür bir güzel haberde senden canımm Allah devamını nasip etsin inşallah..darısı nazlım ve rolleye en kısa sürede....
asem değerin katlamış maşallah gelsin güzel haberlerrrrrr

iyi gecelr herkese..yoruldum gidip yatayım bari

amin inşallah canım..Bebeklerin bazen böyle garip huyları oluyor..Benim kızda mesela gece 2 ye kadar bas bas bağırırdı..durduramazdık gece tam 2:00 olunca uykuya dalardı:)) eşim dalga geçiyodu son 10 dkmız kaldı:)) her emzirmede diğerini değiştirmeye çalış..aç olduğu için mecburen emecek..artık havalarda soğudu canım dikkat et..kundak iyi oluyor böyle zamanlarda..

Cezacım çokk sağol ...amin inşallah hepimizin bebeklerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbim..

mutlaka perinatolojiye git canım... iğne verirse rapora bağlat iğne pahalı...
tamam ablacım bugün arayamam sıra için pazartesi bi arayayım fakülteyi inşallah hemen sıra verirler..

sezenimmm canımmmmm ne güzel bir haberdir bu. çok şükür ne bereketli bir ay böyle...darısı nazlım ve rollenin güzel haberlerine inşallah.çok sevindimmmmmm allah sonuna kadar devamını nasip etsin inşallah.rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın.

bu arada eşim döndü moral olarak biraz daha iyi.annesini görmek ona da annesine de iyi gelmiş.karaciğer ve akciğer ikisine de dağılma varmış ne yazık ki pazartesi günü hastaneye yatıracaklar biyopsi sonuçlarına göre tedavinin şekline karar verecekler.herkes iyidir inşallah çok öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
amin Hilalcim Allah razı olsun..
Çok şükür canım eşin biraz olsun rahatlamıştır..sizde bol bol moral verin kayınvalidene..bu hastalığın biliyorsunki en büyük ilacı moral...hep iyileşeceğim desin..inşallah Rabbim yardımcısı olur..

sezencim gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallah..dikkat et kendine taze anne..allah nazlım a rolleye ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

asecim çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin.

sezencim çok ama çok sevindimm

kızlar çok güzel haberler almak nasip oldu devamıda gelsin inşallah.

esad ve salih iki tane yakışıklı yerim onları annelerini üsüyorlarmış.

lonecim değişik huylu çocuk lafına çok güldüm. Diş olabilir benim face de var çiğdem diye onun kızı var edoş onunda dişi erken çıktı.

bizde hala diş yok emeklemek yok efendime söyliyim bugün sabah 7 den akşam 9 a kadar uyumadı derdi işi gücü oyun oyunda öyle büyük oyunlardan neyse bağırdım bende uyusana müslümanın evladı diye :)))))))))))) sonra çıno br ağladı peşinden de ben ağladım sonuç hala uyaık bugün bir haller oldu.

hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler versin mevlam çocukalrımızın çocukları olduklarını görelim inşallah.

nazlım ve rolle hedef sizsiniz artık. ben meryem duası için gönüllüyüm haberiniz ola.

Sezenn cok tebrik ederim. Allah saglik ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.
Hellocum dualarini bekliyoruz
Kizlar dualarinizi esirgemeyin.
Iyi haftalar olsun insallah hepimize.

sezen canım rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallahhhhhh

kızlar hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın inşallah ben dün adet oldum hayırlısı hakkımızda yarın yine klomen kullanmaya başlıcam iğnemide olucam bu ay durmak yok yola devam pes edemem gücüm tamamen tükenene kadar savaşıcam çok yorgunum hepinizi çok seviyorum dün baya moralim bozuldu allah kocamdan razı olsun onun tesellileri kendime geitrdi beni hafta sonu kına düğün koşturduk çok eğlendim iyi geldi allah dert veriyosa onu unutturcak güzelliklerde veriyo bugünümüze şükürler olsun

Minikler, demek nasıl alıştırısak öylefarkında olmadan atlayıp zıplıyoruz demekki, madem bende şimiden alışayım yoksa sonrasıda farketmeyecekmiş anladım :) inş oğlun bi doğsun herşeyi yaparsın.onla beraber herşey hem daha güzel olur.bende saf gibi eşim gelince araba alırsak sürüşe çıkcam diyodum bide acemiyim, babamla daireden bi ark uyardı sanki kolay mı oldu ki atıyosun kendini diye bide stresliyim, yani dediğin doğru onlar bi doğsun herşeyi onlarla yaparız napalım :)aaa sende de değişik bişey varmış :)) hakket beğenmediğimiz özellikleri almasın istiyoruz demekki, haklısın ama az eksik fazlaya kabulüz, tek böyle olsunda.benim görümcemin kızının 6 parmaığı var gbiydi doğuştan.baş parmaktan bi parmak daha çıkmış dal gibi düşün.çok üzülmüştü o zman abartıyo demiştim ama haklıda.hoş yine bin şükür olsun sakatık değil ki, ya doğuştan sakat olsaydı.ağla ağla ölmüştü ya üzüntüden.ameliyatta oldu orda hala çıkıntısı var.olan inş en fazla bizim falzlıklarımızı gibi olsun tabi, inş son günlerde rahat geçecek.hep aklıma geliyosun sen gece gündüz ani hareket yaptığımda, diyrum bence bişey olmazda ama bi doğursada hem o hem biz oh desek :)

Chnb, ablacım çok saol.heyecan dorukta bekliyoruz becayişi açıklmadılar daha güya cuma son gündü.neyse.tamam fazla alışveriş yapmayacağım, bide bende de öyle marka takıntısı yoktur sadece sapğlıklı olsun diye pamukluya dikkat ederim hemde bissürü masraf olcak marka ne ki :) geçen anem diyo bi haftasonu bebeğe alışverişe gidelim dedim ne diyosun acele etme, ne acelesi anca toplarız kışın zor olur diyo, ve ben korkuyorum alışveriş yapmaktan geçen bi mağazaya gittim elbise alcaktım bebeğe alamadım korktum sanırım normal.karnım çıksa hadi belki korkum azalırda şimdi korkuyorum.eltinin annesi görüntünden mi farketmiş bebeğin aşağı indiğini ? peki cihan buğrayı kaçta doğurmuştun abla ? yi,ne bin şükür buralara kadar geldi korkuyla endişeyle, inş bundan sonrası çok güzel olcak.

nilde, ablam valla kıdemlendin :) inş nazlı ve rolleylede pekişir kıdemin.hayır asede kıdemlendi :)) maşallah.haklısın sende hırçın bi bebek yorar zaten bu kadar nazdan sonra. inş en güzel isimi bulcaksın sen ona güzel anne, emek nas hanımda iyidir inş.yasak kalktı ya gezemelere, kıçıkı kırık it deler ya hani aynen onlar gibi geziyorumcmts sitelerde, dün istanbul yolundaki mobilyacıları gezdik.eşim k.validem annem diyo yorludun gidelim diyorum ypk gezelim :) inş bugün tek mi çift mi görcez aman sağlıklı olsunda hepsine razıyız biz inş değil mi :) heyecanla bekliyorum randevu çıkışını.

datlum, emek nas iyidir teyzesi :) öper ellerinden .. alp tuğra mız nasıllar ? bence tuğra çok orjinal bi isim , eşimle benim çok ilgimizi çeken bi isimdi, çok severiz biz, millet zaten yoruma meraklı, o yüzden önemleri yok :) tamam teşekkür ettim çatlak bilgisi için, bele doğruda süreyim ordan çatlanılıyo hakket, acaba neden zararlıymışş bi araştırayım.olmadı dr a yada eczacı ya filanda sorarım.o kadar sordum daha 1 kere kremlendim o da vazelinle :))

asemi canım bin şükür olsun değer katlanmış, kanamada yok değil mi ? dr ne zamana randevu verdi şimdi ? 4,5 ay hayırlısıyla geçsin oh diyelim, hepimiz takıldığız haftalardan korkuyoruz ne yazıkki değil mi, bende diyodum 9 u geçeyim artık dahada bişey olmaz diye, tabi korku kızların dediği gibi hep varmış ama bizim için önemli kısımlar atlanınca bi oh deniyo, senlede yaşayacağız hayırlısıyla.

nurayım, canım emek nas iyidir şükür teyzesi yani inş :) alışıyorumda hamileliğe yavaş yavaş , epeydir rahattımda dün iğne yaparken kan aktı göbeğimden yine, ama ilk başlardaki gibi katı halde.biraz diyeti sallamıştım korktum ya bebeğe kan gitmezse düşünceleriyle.bugünden itibaren 1 hafta iyi diey yapcam.bide görünce rahatlarım artık 2 hafta sonra.sen nasılsın canım ? salih nasıl ? tek başına zorlanıyomusun ?

chnb, abla üzüm suyu için çok teşekkürler aklımızda olsun inş unutmam bende.çok faydalı oldu bu.

lonem, canım nasılsını ? şikayet değil canım haklısın arada olur.inş düzene otururda salih bey, anneyi üzmez.öptüm çok ..

hilalim, canım allah şifa versin eşinde daha iyiymş inş annenizde düzelecek, üzgünsün giremiyosun biliyorum.ama inş müjdeli zmanlar yakındır.çok öptüm canım.

kıtty, canım demek çınar cinlendirdi seni :) sonra ana oğul ağlaşmışsınzı, annelik işte diyelim :)) bence emeklemede dişte en geç 1-1,5 aya gösterecek kendini.

Nazlım canım arkadaşım, adetin gelmesine bende çok üzüldüm ( allahım inş sondur diyorum bu kezki.çok zor mücadele etmek ama sen başiaracaksın, yılmayacaksın.anne olacaksınhemde annelerin en mükemmeli, dualarımız gönlümüz seninle ve rolleyle.kıtty e bende katılıyorum meryem suresi okursan bende katılırım sen iste yeterki, ben ondan sonra 2 adet gördüm dahada görmedim uğurlu gerçekten.inş kızın yada oğlun gelcek sana, belki zorla ama gelecek.ve biz inş seneye bebeklerimizden söz etcez, şikayet etcez.çok öptüm seni, girmek istemiyosun çok haklısın ama arada haberdar et bizi olurmu ?

rollem, canım sen nasılsın ? inş sıra sende ve nazlımda.dilerim diğer ayda 2 güzle haberle topiğe bay bay deriz.

sezen, canımmmm :)) seni en sona bıraktım.o ne gzel bi haber ne güzel bi resimdir, çok sevindimcanım benim, şükr olsun.inş bu kez tamamına erecek güzellikle.dr a gittin mi değerin kaç şimdi ? inş kese kalp atışı sırayla gelecek :)) bu size gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…