allahım ne güzel haber bu sezenim hemşoommmmmmm gözün aydın allah tamamına erdirsin cnm
asem canm seninde gözün aydın bu defa herşey güzel olacak son ikiye kaldık ne olur nazlım rolle hadi kızlar sizden gelsin bombalar bir bir minicikumut seninde ayağın uğurluymuş cnm sezen sen de sürümeye devam et ayyy kalkıp oynayacam sevinçten o kadar yani
Haydiiii hoppaaaaAllahım hamile haberleri birbir ğatlıyor SSezencim çook sevindim yaaa harika haber haydi kızşar kalkın oynuyoruz
Nurayımmm çok sağol..Darısı Rolle ve nazlımaaaa..Haydiiii hoppaaaaAllahım hamile haberleri birbir ğatlıyor SSezencim çook sevindim yaaa harika haber haydi kızşar kalkın oynuyoruz
Ablacım pazartesi maraton başlıyor..önce sağlık ocağına sabah tahlil vereyim diyorum...sonra guatr için gitmem lazım endokrine..salı günüde olmazsa ya kadın doğumcuya yada hematoloğa..ama fakültede perinatoloji varmış oraya gitmeyi düşünüyorum..inş. sıra yoktur..sezenim şu pıhtılaşma için hemen tedbir al kuzum...
amin lone cim sağolasın..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor salih bebekle maçınız:) Anneliğe alışabildinmi biraz
canım Allaha şükür iyiyiz. alıştım da. şikayet olmasın diye çok yazmıyorum. sonuçta çok bekledim. şikayet etmeyeceğim kimseye demiştim. tabi burası kimse sayılmaz:) değişik huyları olan bi bebek. mesela önceleri sol göğüsmü istemiyordu. bu sefer hep saoldan başlattım emzirmeye. aç karınla emsin diye. 5 dakka emerdi mızmızlanırdı. herhalde sağ göğüsmden daha çok süt geliyor, onu seviyor diye düşünüyordum. bu sefer de solu daha çok sevmeye başladı. sağda mızmızlıyor. ağzından atıp çıkarıyor. 4-5 defa tekrar edince memeyi değiştiriyorum. gündüz uykumuz nerdeyse yok gibiydi. Allaha şükür kundaklayıp uyutuyorum şimdi, daha düzeldi.Allah üzüntülerini göstermesin inşallah.
sen de endişelenme. sağlıkla alacaksın inşallah kucağına.
Nurayımmm çok sağol..Darısı Rolle ve nazlımaaaa..
Ablacım pazartesi maraton başlıyor..önce sağlık ocağına sabah tahlil vereyim diyorum...sonra guatr için gitmem lazım endokrine..salı günüde olmazsa ya kadın doğumcuya yada hematoloğa..ama fakültede perinatoloji varmış oraya gitmeyi düşünüyorum..inş. sıra yoktur..
amin inşallah canım..Bebeklerin bazen böyle garip huyları oluyor..Benim kızda mesela gece 2 ye kadar bas bas bağırırdı..durduramazdık gece tam 2:00 olunca uykuya dalardı:)) eşim dalga geçiyodu son 10 dkmız kaldı:)) her emzirmede diğerini değiştirmeye çalış..aç olduğu için mecburen emecek..artık havalarda soğudu canım dikkat et..kundak iyi oluyor böyle zamanlarda..canım Allaha şükür iyiyiz. alıştım da. şikayet olmasın diye çok yazmıyorum. sonuçta çok bekledim. şikayet etmeyeceğim kimseye demiştim. tabi burası kimse sayılmaz:) değişik huyları olan bi bebek. mesela önceleri sol göğüsmü istemiyordu. bu sefer hep saoldan başlattım emzirmeye. aç karınla emsin diye. 5 dakka emerdi mızmızlanırdı. herhalde sağ göğüsmden daha çok süt geliyor, onu seviyor diye düşünüyordum. bu sefer de solu daha çok sevmeye başladı. sağda mızmızlıyor. ağzından atıp çıkarıyor. 4-5 defa tekrar edince memeyi değiştiriyorum. gündüz uykumuz nerdeyse yok gibiydi. Allaha şükür kundaklayıp uyutuyorum şimdi, daha düzeldi.Allah üzüntülerini göstermesin inşallah.
sen de endişelenme. sağlıkla alacaksın inşallah kucağına.
Cezacım çokk sağol ...amin inşallah hepimizin bebeklerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbim..misafirlerin yanındada açamadım ama merakta ettim sezeni:)))))şükür bir güzel haberde senden canımmAllah devamını nasip etsin inşallah..darısı nazlım ve rolleye en kısa sürede....
asem değerin katlamış maşallahgelsin güzel haberlerrrrrr
iyi gecelr herkese..yoruldum gidip yatayım bari
tamam ablacım bugün arayamam sıra için pazartesi bi arayayım fakülteyi inşallah hemen sıra verirler..mutlaka perinatolojiye git canım... iğne verirse rapora bağlat iğne pahalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?