evet çok şükür artık en korkulu zamnlar geride kaldı, inş doğsada yaşar Ahmet Arda mız ama az beklese yine iyi olur :) evet fiyatları okudum çok pahalıymış ya allah korusun önce bebek için sonra sizin için riskli durumlar olmaz.çektiğine yanmak ayrı parası ayrı dert olur.benim doğum yapcağım hast de varmış yenidoğan, o da şansım oldu.olsa diye geçiriyodum içimden.o kadar paraya keşke onuda koysaymışlar hast ye ama neyse inş sizin ihtiyacınız olmayacak diyelim.alışveriş için yok abla ya yapmam, korkuyorm bende bi 6 ay olsun diyorum.kar kıyamette olsa o zman yaparız.ilk torun diye epey hevesli herhalde :) hayır olsun inş rüyaların hayra yoralım biz iyisi osun bu kez.Nazlımmmm ohhh kuzum düğün dernek ne iyi olmuş... Canım diğeri için de olacak inşallah ben inanıyorum.
kuzum rahim filmi çektirdin di mi? tedbir olarak...
Candaş evet kuzum benim karnım çok aşağıda görünüyor bebiş dikişi de zorluyor ara ara. Çok şükür şu an doğsa yaşama şansı yüksek. korkum hastanede sgk yok ve bebek yoğun bakımı bir günü 1500 ile 3000 arası değişiyormuş...Bu fiyat korkutuyor.sgk geçen Hastaneler de takibini yapmamışsa o bebeği kabul etmek istemiyor zaten yoğunuz diyorlar...
Candaşım az daha bekle kuzum 25 i geçin bence...
Ben de ölü balık ya da can çekişen balık görünce pek iyi şeyler olmaz... Bu aralar çok görüyorum düşünmek istemiyorum ama korkuyorum inşallah sorunsuz olur her şeyimiz...
sonucunu bekliyoruz canım gelince yazDatlum,hello,rolle nazlım,candaş Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun canlar...Allah hepimizin bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..inanın yazdığınız mesajlar bana moral ve şevk verdi..Sabah sağlık ocağına kan tahlili verdim öğleden sonra çıkacakmış,Öğleden sonrada guatr için randevu almıştım hastaneden bugün hep hastanedeyim yani:)
Nazlım,Rolle kızlar darısı size inşallah..yakın yakın arayla hepimiz doğum yaparız inşallah..Dualarımız sizlerle..sizde boş durmayın daaaaa..çalışmalara devam..
Selam..
kızlar çok sağolun.. devamını da görelim inş
nurayım, inş görürüm keseyi ve haberdar ederim canım..
bi hipotezin var sanırımm :)
burda sohbetini yapmıştınız, ilk o zaman duydumm..
hususi dikkat edeceğimm :)
sende iyisin umarımm... anneannesi de yok, oğluşun senii yormasa barii..
kendinize iyi bakın, kolay gelsin canımm :79:
hello, oğlunun uykusuzluğu belki, diş öncesi huzursuzluktur
bizimkide.. 8 ayı geçince çıkarmaya başlamıştı..
bugün yarın çıkar annesi inş.. zaten bi çıkmaya başlasın, çorap söküğü gibi gelir... çık çıkk bitmiyorr..
kendinize iyi bakınn:79:
candaşımm aceleye gerek yok..
az daha bekle bence..
ben ilkindede 6. ayı bitirince ; ilk aldığım hastane çıkışı tk olmuştu..
yani niyetim öyle devam etti.. bi 27.haftaları falan devireyimm
iyi dileklerin için teşekkür ederim..
canım randevum yarın..
Nazlımm.. canımm dualarım seninlee...
güzel haberini alacağız tez vakit..
ya bugün besmelesizmi başladım nedir:26: sabah tahlil vermiştim gittim çıkmamış yarına kaldı dediler..guatr için hastaneye gittim..kan vericem bilgisayarlar bozulmuş yarın gel dediler..Fakülteyi aradım randevu için..pernatoloji bölümündeki sekreter hipotroidi ve pıhtılaşma anneyi ilgilendiren hastalık bu bölümde bebekte olan sorunlara bakıyoruz dedi onca anlatmama rağmen kabul etmedi..deli olacam yaa
Kızlar sonuçları aldım bhcg değerim 91.31 yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti..azmı sizce:18::44:yarın yine kan vereceğim
evet çok şükür artık en korkulu zamnlar geride kaldı, inş doğsada yaşar Ahmet Arda mız ama az beklese yine iyi olur :) evet fiyatları okudum çok pahalıymış ya allah korusun önce bebek için sonra sizin için riskli durumlar olmaz.çektiğine yanmak ayrı parası ayrı dert olur.benim doğum yapcağım hast de varmış yenidoğan, o da şansım oldu.olsa diye geçiriyodum içimden.o kadar paraya keşke onuda koysaymışlar hast ye ama neyse inş sizin ihtiyacınız olmayacak diyelim.alışveriş için yok abla ya yapmam, korkuyorm bende bi 6 ay olsun diyorum.kar kıyamette olsa o zman yaparız.ilk torun diye epey hevesli herhalde :) hayır olsun inş rüyaların hayra yoralım biz iyisi osun bu kez.
sonucunu bekliyoruz canım gelince yaz
haklısın canım bi 6 aylık olsun o zman alırız herşeyini, ilk işte hevesli.ama bende korkuyorum haklı olarak.
inş devirceksin 27 yide 37 yi de :) güzel olcak valla.
hadi bakalım ilk randevu sonucunu hevesle bekliycm :)
ya bugün besmelesizmi başladım nedir:26: sabah tahlil vermiştim gittim çıkmamış yarına kaldı dediler..guatr için hastaneye gittim..kan vericem bilgisayarlar bozulmuş yarın gel dediler..Fakülteyi aradım randevu için..pernatoloji bölümündeki sekreter hipotroidi ve pıhtılaşma anneyi ilgilendiren hastalık bu bölümde bebekte olan sorunlara bakıyoruz dedi onca anlatmama rağmen kabul etmedi..deli olacam yaa
kızlar çok yorgun ve uykuluyum şimdi kontrolden geldik bu usg cihazları arasında fark var sanırım kilomuz 2005 çıktı devlette 2400 çıkınca sevinmiştim neyseki dr herşeyi iyi kiloyu takma dedi ama ben afedersiniz kurban bayramına hazırlıyorum kendimi :) 10 günde 2 kilo almışım kordondan kurtulmuş beyefendi 10 gün sonra tekrar öuayne olacak ve doğum şekli üzerine konuşacağız tekrar yazarım hepinizi öpüyorum ii geceler
kızlar mrb. size haber veremedim bi türlü. oğlum ameliyat oldu. çok şükür herşey yolunda şimdilik. tabi ameliyat sonrası ufak rahatsızlıkları yaşıyoruz.ishal, d,ş, üşütme hepsi üstüste geldi. bu hafta sonu kontrol var. dr söyleyecek sıkıntı var mı yok mu diye. benim için çok zor bir süreçti. anesteziden çıkışı,çırpnışı offff... neyseki atlattık. haftasonu memlekete dönüyoruz. sonrasında yazarım sizlere. görüşmek üzere
Candas iyiyim canimmm sen nasilsin? Bu ay bende birsey yok.Dualarla hayirlisiysa onumuzdeki aylarda yuzumuz guler insallah.
Nazar icin ayetel kursi okuyorum ama ezbere bilmedigim icin kagittan aksam yatmadan evvel hepimiz icin okuyorum.
Benim kafa artik kaydetmiyor kizlar, cocuk nasil olacak onu bilmiyorum:) Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Buarada tefriciye duasini 4444 kere okumak sart mi yani daha az istenildigi kadar okunsa oluyor mu? O sayinin bir anlami veya ozelligi vardir tabi belkide.
offf abla 7 bin mi bayağı da varmış artık hizmet de sınırsızdır sanırım :) ben süslü bişey almıyorum fotğrafçımız yok :) gelenimizde olmayacak gerek görmedim ama foto olsaydı isterdim tabiki bi de burda mevlütte gecelik giyiliyomuş :) belki her yerde öyledir hiç bebek mevlüdünde bulunmadım.. ben mevlüt konusunda da kararsızım yazın memlekete gidince babaanne anneanne hep birlikteyken yaparız diye düşünüyorum ama belli bi zamanı var mı bilmiyorum burda da yine komşularıma bi yasin okutmak geçiyo içimden.. tabi annem gelsin ona da danışırım o günler gelsin bi
Eki Görüntüle 515977 Kızlar az önce 2 farklı testle yaptığım sonuç..Ben hamilemiyimmmm
bu arada ben kaç keredir yazacak oluyorum. hep iş çıkıyor, yazdığımı geri silme durumunda kalıyorum acilen.
kızlar sormuşsunuz hep çok sağolun..
testi yineledim.. değeri katlamış.. kanama olayı beni ürpertmişti, ne hissedeceğimi bilemedim korkudan..
mutluluğumun yeni farkına varıyorumm
chnb ablacım, dışarı çıkmakta sana ne iyi gelmiş..
taksici , hayatının en heyecanlı sürüşünü yapmıştır sanırım..diken üstünde..
ablacım yok kendimi yormam, eşim olacak yanımda.. kaldırma, kavanozlama işi onun olacak..
ewt doğrsu diyorsun ama yinede.. haziran annesi grubundayız.. benimde 1 hazirann
Sezenn cok tebrik ederim. Allah saglik ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin.
Hellocum dualarini bekliyoruz
Kizlar dualarinizi esirgemeyin.
Iyi haftalar olsun insallah hepimize.
sezen canım rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallahhhhhh
kızlar hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın inşallah ben dün adet oldum hayırlısı hakkımızda yarın yine klomen kullanmaya başlıcam iğnemide olucam bu ay durmak yok yola devam pes edemem gücüm tamamen tükenene kadar savaşıcam çok yorgunum hepinizi çok seviyorum dün baya moralim bozuldu allah kocamdan razı olsun onun tesellileri kendime geitrdi beni hafta sonu kına düğün koşturduk çok eğlendim iyi geldi allah dert veriyosa onu unutturcak güzelliklerde veriyo bugünümüze şükürler olsun
nilde, ablam valla kıdemlendin :) inş nazlı ve rolleylede pekişir kıdemin.hayır asede kıdemlendi :)) maşallah.haklısın sende hırçın bi bebek yorar zaten bu kadar nazdan sonra. inş en güzel isimi bulcaksın sen ona güzel anne, emek nas hanımda iyidir inş.yasak kalktı ya gezemelere, kıçıkı kırık it deler ya hani aynen onlar gibi geziyorumcmts sitelerde, dün istanbul yolundaki mobilyacıları gezdik.eşim k.validem annem diyo yorludun gidelim diyorum ypk gezelim :) inş bugün tek mi çift mi görcez aman sağlıklı olsunda hepsine razıyız biz inş değil mi :) heyecanla bekliyorum randevu çıkışını.
Nazlımmmm ohhh kuzum düğün dernek ne iyi olmuş... Canım diğeri için de olacak inşallah ben inanıyorum.
kuzum rahim filmi çektirdin di mi? tedbir olarak...
Candaş evet kuzum benim karnım çok aşağıda görünüyor bebiş dikişi de zorluyor ara ara. Çok şükür şu an doğsa yaşama şansı yüksek. korkum hastanede sgk yok ve bebek yoğun bakımı bir günü 1500 ile 3000 arası değişiyormuş...Bu fiyat korkutuyor.sgk geçen Hastaneler de takibini yapmamışsa o bebeği kabul etmek istemiyor zaten yoğunuz diyorlar...
Candaşım az daha bekle kuzum 25 i geçin bence...
Ben de ölü balık ya da can çekişen balık görünce pek iyi şeyler olmaz... Bu aralar çok görüyorum düşünmek istemiyorum ama korkuyorum inşallah sorunsuz olur her şeyimiz...
kızlar çok yorgun ve uykuluyum şimdi kontrolden geldik bu usg cihazları arasında fark var sanırım kilomuz 2005 çıktı devlette 2400 çıkınca sevinmiştim neyseki dr herşeyi iyi kiloyu takma dedi ama ben afedersiniz kurban bayramına hazırlıyorum kendimi :) 10 günde 2 kilo almışım kordondan kurtulmuş beyefendi 10 gün sonra tekrar öuayne olacak ve doğum şekli üzerine konuşacağız tekrar yazarım hepinizi öpüyorum ii geceler
Candas iyiyim canimmm sen nasilsin? Bu ay bende birsey yok.Dualarla hayirlisiysa onumuzdeki aylarda yuzumuz guler insallah.
Nazar icin ayetel kursi okuyorum ama ezbere bilmedigim icin kagittan aksam yatmadan evvel hepimiz icin okuyorum.
Benim kafa artik kaydetmiyor kizlar, cocuk nasil olacak onu bilmiyorum:) Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Buarada tefriciye duasini 4444 kere okumak sart mi yani daha az istenildigi kadar okunsa oluyor mu? O sayinin bir anlami veya ozelligi vardir tabi belkide.
Kızlar sonuçları aldım bhcg değerim 91.31 yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti..azmı sizce:18::44:yarın yine kan vereceğim
Nilde canım geçmiş olsun öncelikle. canım proluton depot yerine çoğu progestan hap veriyor. depot daha etkili kullan canım.
canım benim özel sigortam var bu yüzden indirimli gidiyorum. ama yine de pahalı indirimli doğum 7 bin civarı düşün. canım çok yeni gebeliğin eğer geçerse acıbademe. bence değiştir dr ni canım tahliller pahalı. hem yazdığı ilacı devlet hiç ödemiyor bir de uğraş dur başka sgk geçen dr ye git ilaç yazdır tahlil rica et. çok zor caanım her şeyi 40 kez düşünüyorsun...
kuzummmm progestan da içiyorum sabah akşam bunuda verdi o yüzden aklım karıştı önlem amaçlı zor bulduk kolay kaybetmiyelim dedi
tatlımmm doktorum çok iyi bırakmak istemiyorum.ama gereksiz pahalı bende pişman oldum sağlık sigortası yaptırmadığım için emeklilk var ama sağlık ihmal etmişim.aynen dediğin gibi tahliller şuyu buyu bayağı zorlar indirimli o fiyatsa indirimsiz kaçtır acaba doktorum kendi hastalarıma özel bir fiyat yapacaklar dedi kalp atışı için gittiğimde öğrenecem.ama dediğin gibi dr araştırmaya başladım bile.bide bugün annemlerde ateşimi ölçecektim onlarınki eski tip civalı ölçer.koltuğumun altında termometre kırıldı drye telefon ettim ağır bir metal civa diye merak etme bişi olmaz dedi ama bayağı tedirgin oldum
canım 12. haftaya dek ben de 200 x 3 progestan hap ve iğne de kullandım. takılma buna...
canım öğren fiyatları bakalım ne çıkacak...
kurbana paşa kucağımızda inş bende öyle düşünüyorum :) kilo konusunu hiç düşünme yine o 3 kilo doğar :)kızlar çok yorgun ve uykuluyum şimdi kontrolden geldik bu usg cihazları arasında fark var sanırım kilomuz 2005 çıktı devlette 2400 çıkınca sevinmiştim neyseki dr herşeyi iyi kiloyu takma dedi ama ben afedersiniz kurban bayramına hazırlıyorum kendimi :) 10 günde 2 kilo almışım kordondan kurtulmuş beyefendi 10 gün sonra tekrar öuayne olacak ve doğum şekli üzerine konuşacağız tekrar yazarım hepinizi öpüyorum ii geceler
kızlar mrb. size haber veremedim bi türlü. oğlum ameliyat oldu. çok şükür herşey yolunda şimdilik. tabi ameliyat sonrası ufak rahatsızlıkları yaşıyoruz.ishal, d,ş, üşütme hepsi üstüste geldi. bu hafta sonu kontrol var. dr söyleyecek sıkıntı var mı yok mu diye. benim için çok zor bir süreçti. anesteziden çıkışı,çırpnışı offff... neyseki atlattık. haftasonu memlekete dönüyoruz. sonrasında yazarım sizlere. görüşmek üzere
Canım bende iiyiym saol, allah razı olsun duaların için.. ezberlemek zor oluyo belli bi zman sonra haklısın, aslında geçmiş zmanlarda dini büyükler 4444 de şifasını görenler çok olmuş, kilit sayı buymuş.ama bende çok önemsemedim, bunun için değilsede başka niyetlerimde 2000 küsürde kabul olduğunu gördüm.hem bide ne kadar dikkatlide olsak 4444 olarak tam sayıyı tutturmak zor gibi, eksik fazla kabul olsunda inş.ama biz o sayıya tamamlayalaım.var mı eksik ? alırım bende ..Candas iyiyim canimmm sen nasilsin? Bu ay bende birsey yok.Dualarla hayirlisiysa onumuzdeki aylarda yuzumuz guler insallah.
canım hadi gözümüz aydın, bencede 2 ye katlanması önemli.10 dan sonrası gebelik.gebesinde inş 2 ye artınca sende inanacaksın :)Kızlar sonuçları aldım bhcg değerim 91.31 yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti..azmı sizce:18::44:yarın yine kan vereceğim
inş görürüz o günleri :) sen yaptın mı alışverişi peki ? ya benim için çok erkende bebek arabalarında ben 3 tekerleklilere bayılıyorum onlar nasıl ki acaba ? bide arabalarda ne özellikler önemli ? alacağımız vakit aklımda bulunsun.c sağ ol canım alışveriş de çok heyecanlı oluyor...
maşallah :) alah bozmasın bereketi inş diğer ayda rolleyle nazlıyla taçlandırcaz kıdemi.çok şükür tek olsun biizm olsun.bizimkiler nazlı 2 tane beraber gelmiyolar birbirlerini kısknaıyolar herhalde :)) inş boğazın çabucak geçer, moralinde yerine gelir. zor bulduk herşey gözümüzü korkutuyo bu yüzden.ama dr un taktiği bence süper, iğne vermesi riskleri iyice azaltcak.progestanda var.süper.bence herşey güzel olcak.bulantın var mı peki ? ay bak o kadar konuşuyoruz onu sormayı unutmuşum :))canımmmm kuzummmm sakın ama kuzummmm evet ne güzel çokk kıdemlendim 2 daha var sonra deyme keyfime.inşallah kuzummm allahım sağlıkla ilerlesinde buluruz inşallah isim gezde kuzu az gez yorma kendini:)) gerçi konuştukta kese tek kuzum sağlıllı olsunda tek olsun bin şükür
kızlar çokkk hastaydım dünden beri annemde yatıyorum işe gidemedim o yüzden randevuya gittiğimi yazamadım allaha şükür keseyi gördük bir tane bunada şükür diyorum chnb şu iğne vardı ya sonu depot olan iğne ondan verdi zor bulduk kolay kaybetmiyelim dedi önlem amaçlı haftada 1 tane 3 hafta.yinede tedirgin oldum bir şey gördüde söylemedimi yoksa tedbir amaçlımı çünkü o iğnenin kanam zamanında yapıldığını biliyorum yada ciddi düşük tehlikesinde tatlım sen iyi biliyosun ya
boğazım çokk kötüydü yutkunamıyordum doktor ateşin yükselirse parol iç dedi başka bişi vermedi bir bardak ıhlamur bal limon a izin verdi ateşim yükseldi falan ama şu anda daha iyiyim yarın iş başı bu arad benim doktor muayenehaneyi kapatıyor özel acıbademe geçiyor sgk anlaşması yokkkkk
Günaydın herkese;
Pazartesi-Salı rapor alıp dinlendim evde.O yüzden yoktum bir kaç gündür.
Sezencim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Benim ayağım ne uğurluymuş baksanıza.Peşimden Nilde,Ase ve Sezen geldi.En kısa zamanda Nazlımıda bekliyorum.
Nilde sende keseyi görmüşsün çok şükür darısı kalp atışlarına İnşallah.
Güzel haberlerimiz var çok şükür.İnşallah bir güzel haberde bugün ben verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?