Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gnaydn kıslar

rollecim ananemile ben 350 daha okuduk allah kabul etsin inşallah. amin.

candaş günaydın

taze hamileler nasıllar.

minikler canım akıl verior gibi olmayayım ama ben çok takılmış çok ağlamıştım çınar çok küçük diye 2975 doğdu sarılık oldu 2600 düştü o zamanlar kayganam dedi ki benim ağlamalarıma karşın dünaa gelen büyüyor yeterki allah o canı sana bağışlasın rahat ol diye faydasını gördüm ama şu da var ki etrafa kulaklaırnı kapat tatlım ..ir et

kızlar miniklere daha okunacak dua ayrıca nazlım ve rolleye de meryem duasını okuyalım çünkü doğumlar yaklaşınca çok sıkışacağız.

nazlım regl bitince haber ver meryem duasına başlıcaz.(çok içimden geçiyor bilmiyorum neen)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

dün feci bir yorgunluk vardı.sabah erken kalkıp diyetisyene falan gittim.ama liste vermedi gelmişsin 28. haftaya kibrit kutusu kadar peynir ye diyemem dedi..dikkat etmem gerekenleri söyledi birde yürüyüşü yarım saatten 1 saate çıkar dedi o kadar..okulda yorulmuşum akşam saat 21.00 da uyumuşum.anca kalktım okula gideceğim gene birazddan.öğleci olmak çok gıcıkmış:)

sezencim benim adetten 5 gün sonra 200 dü.sende biliyorsun önemli olan 2 ye katlaması inşallah katlar canım..bugün bir daha yaptıracakmısın?
minicikumut geçmiş olsun canım..güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhh

kızlar gün içinde ne içiyorsunuz?ıhlamur içen var mı?ben okulda ne içeceğimi bilemiyorum..

minikler canım ölçümlerde değişiklik olabiliyor..maşallah oğluna sağlıklı doğsun,canı içinde olsun yeter annesi tosuncuk yapar onu:)

nildecim geçmiş olsun canım.doktorun çok iyi yapmış iğneyi vermekle.keşke her doktor öyle tedbir alabilse..bol bol dinlen canım..dikkat et kızımıza(içimden geldi:))

diğer kızlar nasılsınız?ben kahvaltı yapmaya gidiyorum...öptm hepinizi

Kizlarr dualar icin hepinizden Allah razi olsun.
Yanlisim varsa duzeltin olurmu kizlar.
hellokitty 700 okundu
chnb 500 okundu
minikler 300 okundu
asesulfam 600 okundu
candas 400 okundu

minicik, şimdi geçti mi baş ağrın.inş güzel haberlerle gelirsin randevudan.kpss önlisansın bi sorusunu biliyourm sanırım eleyici olmuş, memurlar her sene mal beyanı yapar.ama cevaplar 5 seneymiş çoğunlukla.kardeşimde gelinimzde yanlış yapmış keşke konusu geçseymiş üzüldüm.açıklanırsa inş bi sevincide öyle yaşarsın dilerim.

kıtty, canım günaydın.ya aklımdaydı minikler unutmuşum .. ne zman başlasak ki ona ? [

ceza, canım diyet kaı değil o zaman öyle mi ? bende içecekte zorlanıyorum.bazen açık çay içiyorum hergün sabit sodam var özellikle iç dedi dr.mandalinalar çıkmış, alıp sıkayım diyorum bazen dışardan hazır sıkılan gözümün önünde, ondan alıyorum.

rolle canım doğrudur, miniklere başlamazsak bende ekleme yaparım duaya.

minicik, canım naptun ? duydun mu pıtpıtları ?

Bugüne kadar hayatımda yüzlerce ses duymuşumdur belki..

Ama bugün duyduğum o pıtır pıtır kalp sesini duyunca anladım ki ben içimde bir can büyütüyorum.

Gözler doldu,kelimeler anlamsızlaştı.

Doktorumunda dediği gibi hayattaki en güzel sesi dinledim bugün

Yaşayanların duygularını şimdi anladım,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallah..

merhaba kızlar nasılsınız. geçmişi takip edemedim herkes iyidir inşallah.minicikumut canım benim gözün aydın gerçekten de tarif edilemez bi duygu o an yaşananlar. rabbim kucaklarımızdayken onların kalp atışını, nefes alışını duymayı nasip etsin inşallah.

biz de okula devam.bu sene okul hazırlıklarını yapamadım henüz. okulda öyle yoruluyorum ki çocuklar 3 ay boyunca defter kitap görmedikleri için bi yandan müfredat bi yandan geçmiş senenin tekrarı, diğer yandan okuma yazmayı düzeltme çabaları. ve en önemlisi tatil modundan çıkmadıkları için yaşanan disiplin problemleri((eve zor atıyorum kendimi yemek yap ye dermanım kalmıyor bişey yapmaya. sürekli uzanma isteği. bir de mide bulantım oldu iki gündür tekrar olur mu böyle arada. geçen hafta bi arkadaşın bebeği karnında ölünce zehirlemiş anneyi. haftası benimle aynıydı bulantı halsizlik olmuş bayağı. onlar anlamamışlar 1 hafta hamileliğe yormuşlar. böyle bulantı falan olunca tekrar korkmaya başladım. az önce de okuldan gelirken kasığıma bişey basınç yaptı zor geldim eve. önemli bişey yoktur inşallah dimi. cumartesi kontrole gidecem bakalım.

hilalcim hiiçç kötüye yorma hersey cok guzel gidicek Allahın izniyle..

minicikumut canım hayırlı olsun pıtpıtlarınız

tezim dogrumu çıkacak diye ölüyorum meraktan yeni hamiş arkadaşlarım lütfen yazın bebişler hangi taraftaydı..sağ mı sol mu?? bakalım bu tez tutuyormu . biildiğim 3 tane tuttu bunlardan biride Candaş :))))

nildecim szide keseyi görmüssünüz canım hayırlı olsun darısı pıtpıtlara lsun ınsallah

miniklercim canım hiiiç takılma kilo konusuna . beni doğum yapmadan usg ye soktular kilo 3455 çıktı. ertesi sabah oğlum 3717 doğdu cok farkediyo .. o yüzden kiloya hiç kafanı yorma . zaten ben söylüyodum benim doktorum 36. haftama kadar bebeğin kilosunu hiç söylemedi zaten tam tutmuyo birde yabancı amerikalılar niye yanliş söylüyosun diye doktoru şikayet ediyorlarmış :))

merhabalar benim bebeyim 2 aylıkken karnımda öldü haberim de yokdu tesadüff öğrendim saolsun dk. pek ilgiliydi tam aksine ilgizizlikden bebeyimin ölümüne sebeb oldu neyse baska dk. gittim bebeyin öldü dediler hemde 2.5 haftadır ölü dedi beynimden vurulmuşa döndüm kabulenemedim zaten zor olmuşdu neyse kürtaj oldum 1.5 ay sonra tekrar hamileliyin düşünebilirsiniz dedi dk. bende hemen yine 3 ay sonrasına kalmadan tekrar hamile kaldım ama malaesef nuda 3 haftalıken yine kaybettim düşürdüm pysikoloyım alt üst olmuşdu neden neden diye dk. sordugumda olabilir efendim daha gencsiniz yine olur diye beni eve gönderiyorlardı sonrasında birdaha hamile olmak istemedim ama allah tarafında 4 ay sonra tekrar hamile oldugumdan şüphelendim hemen dk. degiştirdim ve kan testi istedim bunuda kaybetmek istemiyordum ...dk. gecmişi anlatdım bana dediki hemen fraxparin iğinesine başlaman gerek sende kanpırtlaşması olabilir dedi hakkaten de öleymiş oysaki benim ilk cocugumda böyle bir şeyle karşılaşmamısdım ama oluyormuş demek diğer dk. aylarca bişey bulamamısdı hakklarımı onlara helal etmiyorum allah binkere bu dk. razi olsun yolları hep açık olsun herzaman önce allaha sonra o dk. minnet duyuyorum ...şimdi iki oglum var allaha sükürler olsun

Günaydın kızlar ...

minicik, gözün aydın canım. Darısı tüm randevulara olsun inş ...

hilal, benimde bulantılarım var 3 gündrü epeyce, ve sabah kalkınca başlıyo, akşam biraz geçiyo.bende korktum.bide randevum taa 13 ekimde, başka bi dr a giderim belki.korktum şimdi.

nuray, canım selamlar. evet bende tezin tuttu :) bakalım minicikte ne olcak ...

nilde, asem, chnb, kıtty, minikler, datlum, günlük, lone, rolle nasılsınız kızlar ?

biz bugün kısmet olursa pileo yla buluşcaz, yiğitin ameliyatı için ank ya gelmişler, inş yiğitide görürüm :) topikte annelerden başka bebek gören ben olcamm :))

bizimde işler çok, bide şu rapor başıma bela oldu.daireden puantajı unutmuşlar, maaşımdan bu ay kesilcek, o yetmedi saf sgk daki memur raporlarımdan birini işlememiş.farkettim uyardım düzelttim dedi ama tahmin etmiştim düzeltemediğini. muhasebeden karşılaştırcaz, umarım eksiktir, bene öylede kanıtlamam gerek.maaşta eksik yatınca hesaplar karışcak ya

Candaşım sağol canım benim.Hepimize güzel haberler almak nasip olsun İnşallah.

Nurayın teorisi tam olarak ne?Ona göre yorum yapayım bende.

Hilalinde seninde bulantılarınız birden niye hortladı acaba?Endişe etmemeye çalışın,Mart annelerine bir sorun onlardada varmıymış böyle bir sıkıntı.

Herkese günaydıın :)

günaydın kızlar zamanım kısıtlı o yüzden tek tek yazamayacağım eve geldiğimde okuyorum ama yazamaıyorum çok yorgun geliyorum eve

kızlar bulantıların ara ara hortlamasını kötüye yorup panik yapmayın bende de aynı durum olmuştu bitti dedim 2 gün geçti tekrar ve daha şiddetli şekilde geldi geçti dedim yine tekrarladı sonra kesildi gitti lütfen paniklemeyin herşey yolundadır inşallah başına kötü şeyler gelen kişilerin durumlarını da çok dinlemeyin beni, yanlış anlamayın ama insan ister istemez etkileniyo ve kendinde ona benzer şeyler var mı diye dinlemeye başlıyo iyi örneklere odaklanalım her şey güzel olacak herkese selamlar haftasonu ancak yazabileceğim sanırım hoşkalın

minikler, amin canım.Kesede bebek soldaysa kız, sağdaysa erkek oluyomuş.Benim soldaydı ve kız.tez bu. Aslında mart annelerinede giriyorum ara ara ama hiç sormak aklıma gelmedi, bi sorayım.

minicik, canım saol.haklısın insan tedirgin oluyo.yanlış anlamayız şeker :) öptüm çok..

Son düzenleme:
Candaşım benim bebek ortalarda geziyor şimdlik :) İlerleyen haftaları takip edeyim olmadı :)

Candaşım benim bebek ortalarda geziyor şimdlik :) İlerleyen haftaları takip edeyim olmadı :)

maşallah yavruya :) benimkide en son ortadaydı hatta ortada olmasa bari cinsiyeti diye gülüşmüştük :) et bakalım, ben dr a sordum bide o da dedi tam ortada :)) canım bulantılar arttı mı şimdi ?

bende bizim yavruya klasik müzik dinleteyim dedim kendimi fransız gibi hissettim ya hiç tarzım değil ama güzel tabi, kendime çocuk doğunca rahat uyusun diye müzik seçecektim.horon buldum :))) çocuk artık uyurken tepinir durur :) bide tembihliyorum bakkkk alış bu sese, en geç 5 yaşında öğrenceksin beraber oynayacağız diye :)) bizim çocuklar özelliklede kızlar ilkokulda süper horon vurur.ee analar oynak olunca çocuklar nasıl ağır olsunki dimi ? bide son jenerasyon bizide geç, başı çek komut ver desek verecekler o denli.düştü yine çenem, işleri bitirince :)) unnadodan bi tane kot bahçıvan sipariş verdim, almayacaktım güya bahçıvan.ucuzda ve kesimi süperdi.aldım bide canvas dar kesim etek/pantolon istedim vee eşofman.benim karın azcık çıktı çoştum alışverişe, ee 3 aydır bişey alamdım ya acısını çıakrdım.geçenlerde de aldım daha 1 pantolon 2 atlet.bide doğum sonrası kendime hediye aldım diyorum gülüyolar, 6 ayda 60 hediye alırsın sen diye.haksız değiller, ya bu mağazalar çok kandırıkçı ama indiriyolar hadi gelde alma ama :)))

Son düzenleme:
Candaşım vitrinlere bakarken bir modeli beğeniyorum mesela diyorum alayım sonra hamile olduğum ve kilo alacağım gerçeğini hatırlayıp bırakıyorum

Alışveriş için erken diye düşünme hamileler için sıkmayan kıyafetler çok önemli.Kilo almasa bile insanda bir ödem hissi oluyor.Afedersin alt çamaşırı bile sıkıyor gibi geliyor insana.

Biraz daha büyüyelim bizde başlayacağız alışverişe.Ama havalar soğumadan düz kısa ve uzun çizme almam gerekiyor.Burada havalar bir soğudumu bir daha ısınmaz(Gerçi havaların soğumaya niyeti yok gibi)Geçen seneki kadar çok kar yağarsa bu sene işimiz iş Candaşım.Gerçi hamilelere yapılan tatilden faydalanabileceksin bu sene :)

Bebeğine alışveriş konusundada erken deme.İnşllah herşey güzel olacak canım benim.Mesela diyelim 25 hafta almadın ondan sonrası için garantimiz mi var?Ben cinsiyeti kesinleştikten sonra alırım diyorum.Rabbim korktuklarımızdan korusun hepimizi.Yani anlayacağın hep kendini düşünme birazda prensesimi düşün annesi onada al ciciler :))

İnanıyorum Candaşım herşey güzel olacak..Emeğinde sende Allah'a emanet olun

candaşım demek ki normal miniklerin de dediği gibi. rabbim korktuklarımızdan korusun. allahın izniyle bebeklerimiz iyi buna inanmak istiyorum. bugün elimden geldiğince korkularımı yenmeye karar verdim ve facede de duyurdum zaten bebeğimizin olacağını. hep bi korku vardı ya yine yarım kalırsa diye ama artık düşünüp düşünüp de bebeğimi de strese sokmamaya karar verdim. allahın izniyle bu sefer herşeyin güzel olacağına ve onları sağlıkla kucağımıza alacağımıza yürekten inanalım. bebişe alınacaklara gelince ben de cinsiyetini öğrenyeim başlıycam sabırsızlanıyorum, minicikumutun da dediği gibi hiçbir zaman garantisi yok. keyfini çıkaralım alışverişin derim ben. netten sürekli bakıyorum o mini mini renkli kıyafetlerin bebeğime ne kadar da yakışacağını düşünüp mutlu oluyorum. rabbim mutluluğumuzu daim kılsın.

kızlar nasılsınız? olumsuz bir şey yok sanırım.

sezenden haber var mı ben mi kaçırdım değeri yükseldi mi?

yeni hamişler nasıl?

fıstığım kalp atışını duymuş çok sevimdim.

Kızlar size başıma gelen bir olayı anlatayım:)) Bana ders oldu sizin de başınıza gelmesin:))

önceki gün gitti gidiyordan hastane çıkışları adım birkaç parçalı. Dün annem kardeşim geldi annem zaten getirdi. hem de kardeşim bir sürü getirmiş. neyse...

maile mi bir sürü kargonuz postaya verildi mesajı gelmiş 10 tane kadar. aralık annelerine sordum dedilerki gitti gidiyorda bir sürü firma varmış. her biri ayrı göndermiş ve ürün 7 tl ise(tulum mesela) ayrı kargolarla gelecek. (hatta sabahtan 2 ayrı geldi. ) yani 7 tl lik ürün 13 tl ye geldi. ve bugün bir sürü kargo ücreti vereceğim(

İnternetten alacaksanız birçok şey dikkat edin kızlar...

nillde ablacım çok geçmiş olsun.. kendine iyi bak canım.. herkeste hastalık salgın sanırım..
keseyide görmüşsünn.. gözünüzaydınnn.. ablacım karıştırmıyorum tarihleri ok, mayıs annesi olacağız Allah'ın izniyle..
sezaryan olacağı için, mayıs ortasına denk gelir haliylee.. kendine iyi bakasııınnnn

minicikumut... canım pıt pıtları duymuşsun..
derin bir nefes almışsındır artık, çok şükür..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...

candaşımm, canım çok güldürdün benii yaaa...
kıss merak etme senin fıstık 5 yaşına kalmaz, 3-4 hafta sonra öğrenir horon tepmeyii..sen gör o zamann
iyi gördümm senidee.. kendine aldığın kıyafetlerde iyi olmuş.. rahat rahat giyersin artık.. mevcuy kıyafetlerin büyük bi kısmı şuan iptal olmuştur çünkü..
bahçıvanlı halini merak ettim bak.. ben hiç bahçıvan giymemiştim..
denemiştim ama kesimini çok tutmamıştım.. kesimi güzel olan bulsam, kısmet olursa alırım vallahii:))

sezenimmm
tahlil yaptırmışsındır, ne yaptın, ne oldu? bi ses ver canım yaaa..
meraktayımmm:44: iyisin umarımm...

chnb abla,
yani aldığın şeylerin herbirine ayrı ayrı kargo parası vermek durumunda kalmışsın..
durum tatsız olmuş.. bazen internet alışverişi yanıltabiliyor insanı..
bende alışveriş yapıyorum..bi markadan 75 TL tutunca, kargo ücretsiz diyor..ee farklı farklı markalardan beğeniyorsun, kimisi 75 altında kalıyor.. hesap tutmuyor..kargo bedeli çıkacaksa, fırsatından ne anladım diyorum..
ne diyeceksin, sağlık olsun ablacımm.. güle güle kullansın oğluşun iyi günlerdee..
sende iyisin, keyifler yerinde inş.. kendinize iyi bakınn

ceza, minikler,datlum, hilalim..
okulda sizi bayağı yoruyor sanırım..
fırsat buldukça dinlenin kızlar.. ağırlaştınız zaten artık..
kendinize iyi bakınn:79:

nuray, nazlım, hello,rolle,günlüğüm.. kızlar, hepiniz iyisiniz umarım..

benden de iyilik kızlar.. daha doğrusu iyi diyelim iyi olsun..
kanamam var biraz.. dinlenmeye çalışıyorum.. dinlenince daha iyi oluyor..
bu arada kesemizide gördük çok şükür.. Kalp atışlarınıda bi duyarsam ve herşey yolunda gitmeye başlarsa; müthiş rahatlayacağım..
kendinize iyi bakın hanımlar, görüşmek üzeree...:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
rolle 200 tane okudum canım 500 okumuştum önceden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…