Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rolle 200 tane okudum canım 500 okumuştum önceden...

canım önemli olan 2 günde 2 katı olması bakalım ne olacak?

perinatoloji bakması lazım ya...
Ablacım değer 2 gün sonra 91 den 207 ye yükselmiş..perinatolojiden alamadım..fakültenin kadın doğumuna pazartesi sabah için randevu aldım..bakalım ne diycek..razı edebilirsem sevk yaptırırım artık
Sağolasın Nilde ablam..Allahım hepimizinkiniş tamamına erdirir inşallah..evet bende dedim mayıs annesiyiz diye ama ablacım geçmiş olsun sanada..inşallah doktorun ne diyorsa yap..inşallah sağlıcakla alıcaksın bebeğini kucağına
Sezencim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Benim ayağım ne uğurluymuş baksanıza.Peşimden Nilde,Ase ve Sezen geldi.En kısa zamanda Nazlımıda bekliyorum.
Minickumut senin bebiş ne bereketliymiş maşallah..hem babası iş buldu..hemde tüm topik hamile kaldı:)))
canım hadi gözümüz aydın, bencede 2 ye katlanması önemli.10 dan sonrası gebelik.gebesinde inş 2 ye artınca sende inanacaksın :)
sağol candaşımm..207 olmuş şimdi sağlık ocağındaki doktor iyi dedi...ama keşke az daha bekleseydin değerin tam yükselince test yapardık dedi..ben bekleyebilirmiyim hiç

sezencim benim adetten 5 gün sonra 200 dü.sende biliyorsun önemli olan 2 ye katlaması inşallah katlar canım..bugün bir daha yaptıracakmısın?
Canım senin şu msjın inan beni o kadar rahatlattıki..benim de adetten 5 gün sonra 207 şimdi

kızlar nasılsınız? olumsuz bir şey yok sanırım.

sezenden haber var mı ben mi kaçırdım değeri yükseldi mi?

yeni hamişler nasıl?

sezenimmm
tahlil yaptırmışsındır, ne yaptın, ne oldu? bi ses ver canım yaaa..
meraktayımmm:44: iyisin umarımm...

Canım çok şükür adetten sonra 5. günde 207 olmuş güzel yükselme dedi..ama değer azmı bilmiyorum..asem sende keseyi görmüşsün maşallah canım darısı pıt ptlara :)

Son düzenleme:

canım güzel değerin. 2 kattan bile fazla olmuş. iyi. iyi bir takiple olacak inşallah. iğneyi mutlaka vurun pıhtılaşma için...

sezencim sevindim canım...ikiye katlamış.bu topiğin bi uğuru var biri hamile kalınca arkasından muhakkak dökülüyo birkaç kişi:)))sıra nazlım ve rollede inşallah bu ay son olur...
chnb abla bir film önermişti "her çocuk özeldir" çok harika bir film..öncelikli olarak öğretmen arkadaşlarımın izlemesini isterim,öğretmenin çocuk üzerindeki etkisini çok iyi anlatıyor..aynı oyuncunun bir filmi daha var daha önceden izlemiştim 3 idiot bunu da tavsiye ederim..benim çok hoşuma gitmişti..

minicikumut sıra daha güzel seslere geldi..önce "ağlama" ,sonra "anne" sesi:)

kızlar o kadar yorgunum kiiii okuyorum ama yazacak dermanım yok ayaklarım bitmiş vaziyette..akşam olunca pilim bitiyoooooo..

candasım ortada diyet falan yok vermedi doktor..yağlı yeme,hamur işi yeme falan dedi o kadr..eeee zaten ben bunalrı yapıyordum.1 saat yürüyüş dedi ama benim 10 dakika bile yürüyecek halim yok 2 gündür hafta sonu yürüyeceğim artık..

asecim yat dinlen bi de mutlaka iğneni yaptır...

nildecim çok şükür görünmüş kese..inşallah zıpladığı günleride göreceksin canım..

candasım randevun ne zman bi daha..

hilalcim kayınvaliden nasıl..en son yazdığın yazı aynen benim duygularımı yansıtmış..korkma ve inan,bu sefer herşey güzel olacak..

biliyorum çoğunuzu yazamadım..affola..deniz bey bitirdi beni:)haaaa bide bugün beni bi olay çok duygulandırdı..öğretmenler odasına girdim.müdür beyin elinde ceviz var 1 tane kırdı ve bana verdi..al oğlun yesinde sağlıklı olsun diye çok hoşuma gitti boynuna sarılacaktım nerdeyse..ben kaçtım kızlar...
ha bu arada miniklercim 32. hafta raporu 32. haftaya girincemi yoksa bitirincemi alınıyor?

chnb abla aldıklarını sepete atmadın mı?tek tek mi sipariş verdin?ben hepsibradn alıyorum..tek kargo ödüyorum..bakın isme özel çerçecveler var harika tavsiye ederim...

chnb canimmm Allah razi olsun.Nasil makbule gecti anlatamam.Nasilsin? Dogum yaklasiyor degil mi?
Kizlar aksamlari bakabiliyorum cogunlukta hepiniz iyisinizdir umarim.Okudugum kadariyla masallah hamilelikler yolunda
Kizlar hic ilac kullanmayan var mi aranizda?
asesulfam kendini asla yorma bol bol dinlenmeye calis canim.Hayirlisiyla pıtpıt haberlerini bekliyoruz.
Canim tatil cekiyor kizlar.Bu yazdan hicbirsey anlamadim.Keske bir yerlere kacabilsek ama isten gucten nerdee.
Kendinize iyi bakin

değerin güzel yükselmiş, 2 katından fazla olmuş
sağolasın canım.. hadi senii de bekliyorumm..
sende dinlenmeye çalış, fıstıktan fırsat buldukça..
ısrarcııı değilim mayıscıyızz sezennnnnnhayırlısıyla inşş..
:79:

günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin

şükürler olsun herkesten güzel haberler okuyorum ödüm kopuyo biriniz kötü bişey yazcak diye çok şükür herkes iyi
ben fena grip oldum geçen cumartesi yakın bi arkadaşımın kınası vardı kudurduk resmen acaip terledik gece tavuk alma oldu çoğunuz bilir heralde ordada üşüdük ertesi gün düğün kır düğünüydü ordada üşüdük muhtemelen düğüne giden herkes hafta oldu ve ben geberiyorum fena grip oldum gece terledim uyuyamadım
klomene başladım salı günü yumurta takibi için randevum var büyüklüklerine göre iğne gününe karar verices bu ay aksilik çıkmaz umarım yarında soğan kürüne başlıorum umarım tamamlarım kocamda keçi boynuzu pekmezi yiyo daha napalım dimi hayırlısı hakkımızda fazla yazmıorum kafam dumanlı güzel haberlerle aranıza eski neşemle gelmek istiyorum sizide üzmek istemiorum beni çok çok iyi anladıınızı biliorum
bu akşam temizlenicem ben kendim meryem suresini okumaya başlıcam sanırım 41 adet okunuyo hellom okuyalım demiş saolsun sizler de okumak isterseniz rakam sölersiniz bana 41 e tamamlayabilirim inşallah
benden havadisler bu kadarcıkkk
hepinizi kucaklıyorum gripli gripli

günaydın canım geçmiş olsun
kesinlikle 15 güne tamamla ılımadan iç..ılıyınca içilmiyo..ben biraz sıcak içiyordum üstünede meyve yiyiyorum..inşallah faydası olacak kuzum öptm kib...

akşama görüşürüz kızlar ben okula kaçarrrrr

ben 3 gün içtim kuzum midemi mahvetti inş bu ay öyle olmaz bende ılık içiorum banyoda nefes almadan ardından hemen dişlerimi fırçalıorum sonrada çikolata yiyorum:)

amin canım sağlıklı olsunlarda ister mayıs ister haziran:) 3 ayı doldurunca en büyük hayalim hamilelik takvimi yapmak..Allahım tamamına erdirir inşallah cümlemizinkini şu mübarek cuma günü hürmetine..

canım güzel değerin. 2 kattan bile fazla olmuş. iyi. iyi bir takiple olacak inşallah. iğneyi mutlaka vurun pıhtılaşma için...
ablacım pazrtesi gidince fakültedeki doktora anlatıcam inş. pazartesiden itibaren başlarım..ama geçmi olur bilmiyorum 5. haftam bitmiş oluyor..sen nasılsın ablacım..Ahmet arda nasıl?

Cezacım çok sağol ..inşallah bu topikte hamile kalmayan kalmayacak önümüzdeki ay
Canım o filmi bende izledim çok duygulandım..bazı sahnelerinde ağladım..muhakkak izlenmeli.
Müdürde çok ince adammış doğrusu

cezam dedim canım sepete ekleye tıkladım 122 tl çıktı çektirdim karta bir sürü mesaj geldi onay bekliyor filan sonrada kargolandı diye ve telefonlada ulaşılamıyor mail attım cevap yok 50 tl den fazla kargo parası olacak( filmi kargoyla arkadaş gönderecek canım. öğretmen diyor o çocuk aynı sizin oğlunuz diyor iyi mi kötü mü bilemedim...

nazlım kuzum ben banyodan banyoya abdest alıyorum hep yatıyorum kuzum ayağımı kaldırıp abdest alamıyorum. ve çok sık wc ye gidiyorum . abdest durmuyor(

başka okunacak varsa kısa kısa arada okuyabileceğim olur mu kuzum... hep duamdasın.

rolle kuzum rica ederim bir ara dr bakıyordun gittin mi kuzum yapışıklık filan mı var bu kadar uzadı bu iş?

kızlar selam, geçmişi okudum canım sıkkın biraz tek tek yazamıyorum şimdi.şükür topiğimizde güzel haberlere devam ediyoruz.bizde dün pileoyla görüştük.yiğit i gördüm dünya tatlısı bi çocuk maşallah :) ameliyatta iyi geçmiş ve pileo kendini toplamıştı.kulaklarınızı çınlattık hep.vakit yetmedi su gibi aktı geçti, inş birkaç ay sonra yiğitin kontrolünde tekrar görüşcez.

rapor için izin alıyorum günlerdir, bütün salak memurlar bana çattı.burdakiler ayrı sgk dakiler ayrı.şeftende ince bi sitem aldım.kaç gündür ziin alıyosun hala mı bitmedi diye.zaten raporumda uzundu iyice battım gözlerine.adamda heves meves kalmıyo valla hiç bişeye.

k.validem ayrı dert, eşimle durup durup bebeğe kuran dinlet lafları.ya dinlettim hatim ettim diyorum tatmin olmuyolar sanki dünyadaki tek eğitim kuran.tamam yapayımda böyle yaparak inada bindirdiler dinletmiyorum.sana ne be kadın babasını anladımda sana ne ? sen yetiştirceğini yetiştirmişsin.şu öğlenden beri herşey battı ya ...biz elalemin bebesine karışıyoruz sanki.size ne değil mi !! ya insanda azcık saygı olur ya, aptal mıyıım ben seni kaça katlarım bilgide bunumu duymak istiyosun.mütevazi olalım saygısızlık etmeyim dedikçe asabımı bozuyolar.ben bilirim nasıl eğiteceğimi. daha doğmadan davaya bak.sonra bide senelrce süt mevzuu çıkar.haa şimdide şunu ye bunu ye.sanki ben öküzün önde gideni, okuma yazma bilmiyorum.ne yarar ne zarar size sorcam.yok mu benim dr um ?? !!! kendi bi doğumda gitmiş dr a bana akıl veriyo verme !! kim istedi aklı senden ? kızı ayrı bilmiş, bacısı, kocası,yeğenleri kedi ayrı bilmiş.neden çünkü onlar dünyayı yarattı !! sorunmu oldu şuan hayır ama geldi cinlerim.ince ince laf söz aşırı asabımı bozuyo senelrdir öğrenmediniz mi arkadaş ?

Son düzenleme:
candaşım sakin ol canım..
gerilmişsin belli ki, ama sakin ol..
kim ne derse desin, sen dilediğini yaparsın.. bebeğin için ne yapacağını en iyi sen bilirsin..

izin ws içinde kimin gözüne ne batacaksın.. senin kullanabileceğin hakkın vardır, sonuna kadarda kullanırsın..
durum vaziyet bunu gerektiriyor ki öyle yapıyorsun.. yemişim milletin gözünün batmasını..rahat ol..
yok yere üzme tatlı canını ..sen işinde ol

YA bide ark a kızdım habire bu kadını bana savunuyo, hakkı var diye.kendi eğer kocamdan boşanırssam çocuk göstermem diyo, bana gelince aa hatalısın !! off eşimde gelmedi gitti, bi uzaklaşsam laftan sözden keyfime baksam.sırf bnlardan ötürü taşıncaz ya, farkında değiller onların boş boğazlıklarının nasıl rahatsız ettiğinin. izin içinde direk demiyolar zaten o bakışları soruları yetiyo, ark millet haftalık atlamadan alır ama bayanın adı çıkmış erkek iyi memur . yok ya. bak yeni bişey oldu. bia bla severim ama millet nasıl uyanık, raporluydum ya ben.biz aylık fotokobi sayısını bildiriyoruz bu ay abla yapmış, ben tüm müd. kini yaptım 2 sene ses etmedim, kadın diyo hadi bu ay ben teslim edeyimde diğer ay her şeflik kendi yapsın.yapsın valla işime gelir, ee ne demişler küçük olcağına it ol.al bi sinir daha :) !

Candaşım sinir patlamaları olmuş:)

İşler ters gitmiş bugün senin için.Bazen olur ya öyle..Herşey üst üste gelmiş.Sakinleş bakalım benim prensesimide strese sokma

Büyükler tecrübe olarak bizden çok şey biliyor olabilirler ama bizde kör cahil değiliz.Okuyoruz,araştırıyoruz.Daha bilimsel yaklaşıyoruz konulara.Onlar kendi doğrularını doğru sanıyor.Bizleride acemi görüp umursamıyorlar sanki.Mesela ablamı örnek vereyim ablam hamileliği boyunca ve hala o kadar okuyup araştırdıki resmen yarı doktor kıvamında.Tecrübe zamanla kazanılıyor mutlaka ama bilgide çok önemli.Biz okuyan,araştıran anneleriz.Bir anlasalar bizi ne güzel olacak.Hamilelikte akıl verenler,doğumdan sonra başka bir boyut kazanıyorlar onuda görüyorumŞimdiden sıkıntısı basıyor beni.

Büyükler bazen anlayışsız davranabiliyorlar.Mesela bir örnekle konuya açıklık getireyimDün akşam kayınvalidem aradı.Kontrolümün nasıl geçtiğini öğrenmek için.Hoşbeş derken kayınvalidem dediki:Benimde teyzemin kızı çok hasta.Hayırdır geçmiş olsun dedim tabi bende.Başladı anlatmaya.Kadın 4 aylık hamileymişte,göğsünde kitle çıkmış.Biyopsi almışlar ve malesef kötü huylu çıkmış.Şimdi ameliyat olacakmış eğer ki alt dokulardada kötü huylu hücrelere rastlanırsa bebeğini alacaklarmışVe bu duruma göre göğüs ve koltuk altı lenfleri komple alınacakmış.Tabi ben çok üzüldüm.Tanımıyorum,sadece görmüşlüğüm var ama insan ne kadarda olsa etkileniyor.

Kayınvalidem asla kötü bir insan değil.Çok iyi niyetli ama bazen oda hata yapabiliyor.Aramızda var 800 km kim hastaysa,kim öldüyse,ne kadar olumsuzluk varsa hepsini anlatır.Bizde eşimle olabildiğince olumsuz şeyleri yansıtmamaya çalışırız.Hasta olduğumuzda aramayız ki canı sıkılmasın.Kayınvalidemin en sinir olduğum huyu bu benimde.Benim ailemde kimse uzaktakine kötü birşeyi hayati olmadığı sürece anlatmaz.Ama kayınvalidem sokaktaki kedi ölse bize anlatıyor.Birde eltim hakkında sürekli olumsuz yorum yapması beni sinirlendiriyor.Ki eltimi çok seviyorum.Bir abla gibi davranıyor bana.Aramızda 6 yaş var onunla ama kardeş gibi olduk.Sürekli arar,sorar.

Eltimin 3 tane oğlu var.En büyüğü 12 yaşında ve ailenin ilk torunu.Kayınvalidemin gözdesi.Çocuğu annesinden çok düşündüğünü iddaa edecek kadar çok seviyor diyeyim.Çocuk babaanneden yüz bulduğu için şımarık birde epilepsi hastası olduğu için her dediği yapılıyor.Çocuk anneye karşı çok saygısız.Sen ölürsen bana babannem bakar nasılsa diyormuş annesine.Geçen sene kayınvalidemle eltim çocuk yüzünden tartıştılar.1-2 ay soğukluk oldu aralarında.Eltim hakkında olumsuz yorum yapınca canım sıkılıyor benimde.Laf yerine geldiğinde diyeceğim ama.Benimle böyle şeyleri konuşma diye.İster istemez etkileniyorum çünkü.En son gelmesindede açıkca dedim zaten kimse bir çocuğu annesi kadar düşünemez,ileride çocuğum olduğundada terbiyesine babasından başka kimse karışamaz diye.Ben dişimi göstereyimde ileride sorun yaşamayalım değil mi

Vay be bende ne dertliymişim :))

Asecim keseyi görmüşsünüz gözünüz aydın.Darısı o muhteşem sesi duymaya İnşallah.

Herkese tek tek yazmak istiyorum ama zamanında günlüğün dediği gibi ekrana bakınca bile midem bulanıyor bazen:)

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Şimdiden iyi tatiller.

kızlar ve minik kuzucuklarım selamlar sevgiler

öncelikle güzel haberlere çok sevindim

nazlım 20 okurum kesin :)

rolle bitti mi canım

miniklere ne zaman başlanıyor dua çok sıkışıcaz sonra haberiniz olsun :))))

bir vakit bulsam dua yazıcam topiğe

çınar bu hafta kurtlandı sürekli park istiyo :))) dün bugün de klasik temizlk durumu vardı canım sıkın ya kendimi vurdum temizliğe bitti ama çok şükür

birde dün dr gittik çınar hiç gr almamış 8800 :d napalım sağlık olsun yeterki

birde hamilelere klasik sinir hali gelmiş, bende kayganama hiç takmadığım kadar kafayı takmıştım oda sağolsun üzerime üzerime gelmişti korumalık iç güdüsü sanıyorum annelerdeki kimseyle paylaşmak istemiyor ya ben kayınvalidemin çınarı kucağına alırsa falan diye hastalıklı dğşünüyorudm

çınarrrrrrrrrrrrrrr durmuyor yedi beni yedi

hello cnm tşk ederim meryem suresi nasıl okunuyor bilgilendirirsen bende ona göre sayı vereyim cnm bu arada çok tşk ederim bebişler arka arkaya gelecek ve içimizin rahatlığı için duaya ihtiyaç duyacağız ekim 20 de 37+0 oluyoruz ki o zaandan sonra sürprizlere açık olacağız inşallah o zamanı görürüz ben de dua almak isteyenlere 15 ekim diyeyim 15 ekime kadar okuyabilecek olanlar yazarsa sevinirim daha kısa zamanda tamamlanırsa arkasından okunacaklar sıkışmamış olur haklısın ( 10 tane de olsa herkesin duasını almak istiyorum sayıya takıntım yok kimin duası kabul olur bilinmez dışardan önceden de okuttum(burdan yardım eden olmuştu) yine okutur tamamlatırım o yüzden sayı önemli değil katılımlarınızı bekliyorum kızlar )

nazlım kuzum geçmiş olsun duanın nasıl okunduğunu ne kadar uzunlukta olduğunu bilmiyorum mutlaka okumak isterim ama duayı göreyim sayıyıda o zaman belirteyim cnm bu ay rast gelsin inşallah balığımız oltaya takılsın topikte bebek çoğaldı bazen muhabbetin dozunu da kaçırıyoruz farkındayım girmemekte de haklısın bizi de bağışla cnm bazen sevinçlerimizi doruğunda yaşadığımız ipleri kaçırdığımız için.. şunu bilki sen bizim neşemizsin aramıza katılmadan bizim sevincmiz asla tam olmayacak gelecek ay mutluluğu dorukta yaşayacaz inşallah..

candaş cnm benim kızdırmışlar seni takmamak elde değil (1 hormonlarla oluyo 5 ) cnm bana müdür çalışmasan iyi olur dedi neymiş efendim fazlalık öğretmen varmış banane cnm aç kaldığımda müdür mü bakacak bana yoksa fazlalık die sınıfımı verdiğim kişi mi sakın ezik durma hani raporluydum die çalışmadık die bizde öyle hisler oluşur ama devir değişti kuzum. o izinli olduğun döneme takılı yaşayanlar senin kadar devlet millet sevgisi beslemez.. sonuçta keyfimizden ya da torpille kullandığımız izin değl hakkımız olan ve sağlıkla ilgili bi konu o yüzden içini rahat tut.. diğer kişilere gelince ne yalan söyleyim daha bi tebrik için aranmadım daha bebeğin bişeye ihytiyacı varmı canın bişey çekiyomu denilmedi bende bundan şikayetçiyim :) ben bu bebeğe babaanne dede sevgisini nasıl vereyim benim içimde yokki :)

ase cnm gözün aydın kese görünmüş güzel haberlerin devamını bekliyoruz

sezen cnm değerin ikiye katlamış güzel düşünüyoruz güzel oluyo cnm

chnb abla unnado, butikbebe bi de limangoya bakıyorum güzel indirimler oluyo ama cesaretim yoktu ilk defa limangodan bi tulum sipariş ettim 12, 99 du sanırım :) geçenlerde pijama takımımıda limangodan aldım memnun kaldım biraz geç ulaşıyor ama ürün güzeldi. abla kargo pahalıya mal olmuş ama artık yapacak bişey yok güle güle giysin minik paşamız

kızlar lohusa pijama gecelik takımlarını da netten takip edin derim çok indirime girdiği de oluyo hem de güzel ürünler oluyo ben çarşıdan baktıımda hem çirkin hem pahalıydı.. netten aldıklarım içime sindi buarada büyüdük die büyük beden vermeyin :) ben L verdim siteden aradılar kalıpları büyük dediler M gönderdiler tam oldu ki doğumla karnımız küçülcek bi de

minicik cnm baştan taviz vermemen en güzeli en azından seni öyle kabullenirler sonradan konuşunca farklı adlandırılıyo :) tecrübe konuşuyo :)

ceza cnm allah yardımcımız olsun seninkiler şimdi bir de 1 değil mi ayakları hiç sorma cnm topalak topalak oldular 37 den 39a çıktı ayakkabı numaram benim 4 iş günüm kaldı ama şunu da söyleyim çalışmak iyi geldi bunalmıştım evde.. alan değişikliğine felan başvurdunmu buarada

annişler kuzularınızı faceden takip ediyorum kanımdanmış gibi nasıl canım kaynıyor anlatamam nasıl bir bağ oluşmuş aramızda böyle yerim sizin o tatlı miniklerinizi yakında bol bol başınızı ağrıtacam haberiniz olsun hello çınar paşa baya tombik duruyo ama ya :) benimkide karnımda almıyo cnm 10 günde ben 2 kilo o ise 100grdan da az almış sağlıklı olsunda kolay çıkar ne yapayım :)

hilal cnm yarın haberlerinizi bekliyoruz erkekse hoşgelmiş kankamız ama kızsa talibiz duyrulur :)

Chnb ablam Ahmet ardamız sağlıklı gelsinde boşver fada olsun ona herşey...Ahmedimizin çeyizleri bitti bile sanırım bu kadar alışverişten sonra:))
Candaşım üzme kendini boşver canım yaa..heryerde var kendini bilmişler..onlar konuşsun sen he de,yine bildiğini yap..şekil a
maşallah kızlar dertler dökülmüş ben patlasam topikte hergün arkası yarın yapmam lazım:))
Bu arada Nazlıma meryem suresi başlandı sanırım herkes bi tane mi, okuması gerekiyor yoksa..istediğimiz kadar alabiliyormuyuz..aydınlatırsanız ona göre okuyalım kızlar

chnb ablacım önemli diil sen bana yattıın yerden dua et yeter bana hepiniz hamilesiniz inanıorum hepinizin duası kabul olacak ve hayırlısıyla benim anası gibi güçlü dirayetli bi evladım olacak inşallahhh:)
hellom hellom hellom canım benim 20 tane seni yormazmı kuzum allah razı olsun saolasın rabbim evladına sana ailene güzel ömür versin inşallahhh
minikler kuzum siz burda güzel şeyler yazdıkça yemin ederim ben çok mutlu oluyorum yazmamanın sebebi sizin yazdıklarınızı okuyup kendimi mutsuz hissettimden diil gerçekten yazcak bişey yok:)istiyorum ki mutlu mutlu geleyim aranıza gzel şeyler yazayım
candaş yazdıklarını okurken çok güldüm affeyle şimdi sakinsindir sende oku eğlenirsin kim delirtti bu kadar kuzum:)

şimdilik 27 oldu hello 20 ase 7 adet aldı 41 e tamamlıcas kızlar saolun hepinizin evlatlarını rabbim size bağışlasın

eve gidip danalar gibi yatıcam iyleşmem lazım herkesi öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…