Ablacım değer 2 gün sonra 91 den 207 ye yükselmiş..perinatolojiden alamadım..fakültenin kadın doğumuna pazartesi sabah için randevu aldım..bakalım ne diycek..razı edebilirsem sevk yaptırırım artıkcanım önemli olan 2 günde 2 katı olması bakalım ne olacak?
perinatoloji bakması lazım ya...
Sağolasın Nilde ablam..Allahım hepimizinkiniş tamamına erdirir inşallah..evet bende dedim mayıs annesiyiz diye amakuzummmmm sezenimmmmm çok sevindim tatlımmm oh be allahım tamamına erdirsin allahım gülen yüzünü hiçççç soldurmasın kuzuuuuuuu
hade ordan mayıs ayında doğum yapcaksınız saymam mayıs annesisiniz:)))
sezennn kuzummm gör bak yarın ikiye katladığını göreceksin bizde burda tey tey tey yapcazzzz
kızlar çokkk hastaydım dünden beri annemde yatıyorum işe gidemedim o yüzden randevuya gittiğimi yazamadım allaha şükür keseyi gördük bir tane bunada şükür diyorum chnb şu iğne vardı ya sonu depot olan iğne ondan verdi zor bulduk kolay kaybetmiyelim dedi önlem amaçlı haftada 1 tane 3 hafta.yinede tedirgin oldum bir şey gördüde söylemedimi yoksa tedbir amaçlımı çünkü o iğnenin kanam zamanında yapıldığını biliyorum yada ciddi düşük tehlikesinde tatlım sen iyi biliyosun ya
boğazım çokk kötüydü yutkunamıyordum doktor ateşin yükselirse parol iç dedi başka bişi vermedi bir bardak ıhlamur bal limon a izin verdi ateşim yükseldi falan ama şu anda daha iyiyim yarın iş başı bu arad benim doktor muayenehaneyi kapatıyor özel acıbademe geçiyor sgk anlaşması yokkkkk
Minickumut senin bebiş ne bereketliymiş maşallah..hem babası iş buldu..hemde tüm topik hamile kaldı:)))Sezencim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Benim ayağım ne uğurluymuş baksanıza.Peşimden Nilde,Ase ve Sezen geldi.En kısa zamanda Nazlımıda bekliyorum.
sağol candaşımm..207 olmuş şimdi sağlık ocağındaki doktor iyi dedi...ama keşke az daha bekleseydin değerin tam yükselince test yapardık dedi..ben bekleyebilirmiyim hiçcanım hadi gözümüz aydın, bencede 2 ye katlanması önemli.10 dan sonrası gebelik.gebesinde inş 2 ye artınca sende inanacaksın :)
Canım senin şu msjın inan beni o kadar rahatlattıki..benim de adetten 5 gün sonra 207 şimdisezencim benim adetten 5 gün sonra 200 dü.sende biliyorsun önemli olan 2 ye katlaması inşallah katlar canım..bugün bir daha yaptıracakmısın?
kızlar nasılsınız? olumsuz bir şey yok sanırım.
sezenden haber var mı ben mi kaçırdım değeri yükseldi mi?
yeni hamişler nasıl?
sezenimmm tahlil yaptırmışsındır, ne yaptın, ne oldu? bi ses ver canım yaaa..
meraktayımmm:44: iyisin umarımm...
Ablacım değer 2 gün sonra 91 den 207 ye yükselmiş..perinatolojiden alamadım..fakültenin kadın doğumuna pazartesi sabah için randevu aldım..bakalım ne diycek..razı edebilirsem sevk yaptırırım artık
Sağolasın Nilde ablam..Allahım hepimizinkiniş tamamına erdirir inşallah..evet bende dedim mayıs annesiyiz diye ama
Minickumut senin bebiş ne bereketliymiş maşallah..hem babası iş buldu..hemde tüm topik hamile kaldı:)))
sağol candaşımm..207 olmuş şimdi sağlık ocağındaki doktor iyi dedi...ama keşke az daha bekleseydin değerin tam yükselince test yapardık dedi..ben bekleyebilirmiyim hiç
Canım senin şu msjın inan beni o kadar rahatlattıki..benim de adetten 5 gün sonra 207 şimdi
Canım çok şükür adetten sonra 5. günde 207 olmuş güzel yükselme dedi..ama değer azmı bilmiyorum
Ablacım değer 2 gün sonra 91 den 207 ye yükselmiş..perinatolojiden alamadım..fakültenin kadın doğumuna pazartesi sabah için randevu aldım..bakalım ne diycek..razı edebilirsem sevk yaptırırım artık
Sağolasın Nilde ablam..Allahım hepimizinkiniş tamamına erdirir inşallah..evet bende dedim mayıs annesiyiz diye amaablacım geçmiş olsun sanada..inşallah doktorun ne diyorsa yap..inşallah sağlıcakla alıcaksın bebeğini kucağına
Minickumut senin bebiş ne bereketliymiş maşallah..hem babası iş buldu..hemde tüm topik hamile kaldı:)))
sağol candaşımm..207 olmuş şimdi sağlık ocağındaki doktor iyi dedi...ama keşke az daha bekleseydin değerin tam yükselince test yapardık dedi..ben bekleyebilirmiyim hiç
Canım senin şu msjın inan beni o kadar rahatlattıki..benim de adetten 5 gün sonra 207 şimdi
Canım çok şükür adetten sonra 5. günde 207 olmuş güzel yükselme dedi..ama değer azmı bilmiyorum..asem sende keseyi görmüşsün maşallah canım darısı pıt ptlara :)
günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin
şükürler olsun herkesten güzel haberler okuyorum ödüm kopuyo biriniz kötü bişey yazcak diye çok şükür herkes iyi
ben fena grip oldum geçen cumartesi yakın bi arkadaşımın kınası vardı kudurduk resmen acaip terledik gece tavuk alma oldu çoğunuz bilir heralde ordada üşüdük ertesi gün düğün kır düğünüydü ordada üşüdük muhtemelen düğüne giden herkes hafta oldu ve ben geberiyorum fena grip oldum gece terledim uyuyamadım
klomene başladım salı günü yumurta takibi için randevum var büyüklüklerine göre iğne gününe karar verices bu ay aksilik çıkmaz umarım yarında soğan kürüne başlıorum umarım tamamlarım kocamda keçi boynuzu pekmezi yiyo daha napalım dimi hayırlısı hakkımızda fazla yazmıorum kafam dumanlı güzel haberlerle aranıza eski neşemle gelmek istiyorum sizide üzmek istemiorum beni çok çok iyi anladıınızı biliorum
bu akşam temizlenicem ben kendim meryem suresini okumaya başlıcam sanırım 41 adet okunuyo hellom okuyalım demiş saolsun sizler de okumak isterseniz rakam sölersiniz bana 41 e tamamlayabilirim inşallah
benden havadisler bu kadarcıkkk
hepinizi kucaklıyorum gripli gripli
günaydın canım geçmiş olsun
kesinlikle 15 güne tamamla ılımadan iç..ılıyınca içilmiyo..ben biraz sıcak içiyordum üstünede meyve yiyiyorum..inşallah faydası olacak kuzum öptm kib...
akşama görüşürüz kızlar ben okula kaçarrrrr
amin canım sağlıklı olsunlarda ister mayıs ister haziran:) 3 ayı doldurunca en büyük hayalim hamilelik takvimi yapmak..Allahım tamamına erdirir inşallah cümlemizinkini şu mübarek cuma günü hürmetine..değerin güzel yükselmiş, 2 katından fazla olmuş
sağolasın canım.. hadi senii de bekliyorumm..
sende dinlenmeye çalış, fıstıktan fırsat buldukça..
ısrarcııı değilim mayıscıyızz sezennnnnnhayırlısıyla inşş..
:79:
ablacım pazrtesi gidince fakültedeki doktora anlatıcam inş. pazartesiden itibaren başlarım..ama geçmi olur bilmiyorum 5. haftam bitmiş oluyor..sen nasılsın ablacım..Ahmet arda nasıl?canım güzel değerin. 2 kattan bile fazla olmuş. iyi. iyi bir takiple olacak inşallah. iğneyi mutlaka vurun pıhtılaşma için...
Cezacım çok sağol ..inşallah bu topikte hamile kalmayan kalmayacak önümüzdeki aysezencim sevindim canım...ikiye katlamış.bu topiğin bi uğuru var biri hamile kalınca arkasından muhakkak dökülüyo birkaç kişi:)))sıra nazlım ve rollede inşallah bu ay son olur...
chnb abla bir film önermişti "her çocuk özeldir" çok harika bir film..öncelikli olarak öğretmen arkadaşlarımın izlemesini isterim,öğretmenin çocuk üzerindeki etkisini çok iyi anlatıyor..aynı oyuncunun bir filmi daha var daha önceden izlemiştim 3 idiot bunu da tavsiye ederim..benim çok hoşuma gitmişti..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?