Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikumut çok sağol canım.. amin inşş...
nasılsın, rahatın yerinde inş..bulantın ws varmı?iyisin umarım..
anlattığına gelince, gebelikte insan duygusal olarak başka bi boyuta geçiyor..
haliyle etrafta böyle tatsız şeyler söylenilmesini hiç tasvip etmiyruz..
ama dil söylüyor, kulak duyuyor işte.. nerde felaket var (özellikle gebelik üstüne)anlatılırda anlatılır..
aklıma geliyorda şuan, dile getirmek istemiyorumm..
insan etkileniyor ister istemez..bu konuda en duyarlı olan annelerimizdir heralde..
annem öyleydi..sonradan bişeyler duyardım, üzülürdüm.. -hamilesin üzülme diye söylemedim..- derdi..
yada emzirmeden dolayı, -aman söylemeyelim üzülür, sütü çekilir- ws. diye..
kulak tıkayacağız bazı şeylere.. Allahım korktuğumuzdan korusun cümlemizi..

minikler canım çok sağol.. sende oğluşunla iyisin umarımm..
takımlarında hayırlı olsun, güle güle giy canımm:)
çok büyük olmasada ,göbeğinde gideceğini düşünerekten uygun bedeni bulmak lazım..seni aramalarıda ne iyi olmuşş
rahat olmasında fayda var, emzirme sırasında hararet fazla olur.. üste yapışıp sıkıntı yapmasın diye..
o aşamalara gelince bizlerde edinirizz inş.. görüyorum nette, pek cici şeyler var yaaa
Canım dua içinde ben 500 alırım.. kendinize iyi bakın annesiii...

nazlımm çok çok geçmiş olsun canım..
hadii dinlen ve bi an önce kendinee gell
bi dahaa düğünüü sen yapmaa
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.. dualar kabul olsun inş, ben başladım..görüşürüzz

sezenasıl oldun canım, rahatladınmı biraz?

candaşım nasılsınn , piştt piştt sakinn oll

kızlar herkese iyi hafta sonları.nasılsınız.

candaşım sinirlenme o kadar boşune emek prensesi de strese sokma güzelim. kızların da dediği gibi kulağını tıka geç.

cezacım kayınvalidem moral olarak daha iyi. daha doğrusu alışıyor ve kabulleniyor sanırım durumunu(salı günü belli olacak biyopsi sonuçları ona göre tedaviye başlayacaklar.

nazlım güzel yürekli arkadaşım.buraya ilk geldiğimde bana o güzel neşenle en güzel şeyleri sen yazmıştın, deli dolu bi kız demiştim kendi kendime. sen olmadan bir tarafımız eksik. ama yürekten inanıyorum ki eksiğimiz en kısa sürede tamamlanacak hem de extradan bi bebişle inşallah. dualarımız seninle. meryem suresini 4 tane de ben alayım ancak ben kendime de arapçasını bilmediğim için türkçesinden okuyorum kabul edersen tabi.

miniklerim canımmm 400de ben alayım. rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

asem keseyi görmüşüz hadi bakalım gözün aydın. darısı pıt pıtlara:))

sıra benden haberlere:))))) rabbime sonsuz şükürler olsun ki bir doktor kontrolünden de güzel haberlerle ve en önemlisi bu sefer KIZIMLA döndük:)))))))inanamıyorum ben dünyalar güzeli bi kız annesi mi olacağım. eve gelene kadar yüzümde bi tebbessüm, gören deli demiştir herhalde:))sıra beklerken her zamanki gibi kalpten gidiyordum. hazırlandım o sırada doktor bakıyor ultrasyondan bişey demedi10 sn.ben bakıyorum bebeği seçemedim ilk başta. o anki yaşadığım korkuyu size anlatamam. meğer doktor eşimin gelmesini bekliyormuş:)))))dedim yapmayın bana böyle şeyler:)))) neyse ki arkasından güzel haberi aldık. miniklerim alıyor musun benim kızı:)))

canım benimmmm çok teşekkür ederimmmmm inşallah kuzummmmm allahın izniyle kalp atışlarınıda duyabiliriz.

iyiyim kuzummmm benim boğazım biraz sorunludur çocukken bilinçsiz bir şekilde 3 gün yattım çok korkmuşlar benim anitibiyotiksiz geçmezdi ama allahım korudu antibiyotiğe gerek kalmadı.bulantım yoktu ama bir kaçgündür tam bulantı diyemiycemde bulantıya benzer şeyler oluyo şaka gibi ama seviniyorum:)))

canımmm bende taze hamile sayılırım dimi?:)))kıdemlendim ama allahım daha da fazla kıdemlenmek istiyorum aminnn iyiyiz tatlım sen nasılsın

kuzummmm yerim seniiiiii kız dedinnnn herkes kız diyor çok istiyorum ama herşeyden önce hayırlısı tabi bizim durumumuzda kız erkek ayırımımız olamaz ama her yiğidin gönlünden bir aslan geçermiş benimkide o hesap heralde:))) bencede tatlım ama böyle doktorları bulabilmek zor şaşırıyorum bazen böyle titiz davrarnınca ben pek alışık diilim böyle doktora:))))

kuzummmmm çokkkk sevindimmm darısı bizim başımızaaaa allahım hayırlarla sonuna kadar sağlıklarla eriştirsin sonrada allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin çokkk öptümmmm

sağol tatlımmmmmm amin kuzummmmm allahım hepimizi ve çocuklarımızı eşimizi dostumuzu ailemizi korusun

kuzummm çok teşekkür ederimmmm canımmmm sende keseyi görmüşsün hayırlı olsun kuzuuuu kanaman içinde bol bol yat sakın bişi yapma canım biz senle bayağı yakınız aramızda 5 gün var gibi gözüküyor senin son adet 25 ağus.heralde sezenlede 7 gün var onunda 27 ağus.olması lazım

sağol kuzummmm çok teşekkür ederim seninde değer çok güzel yükselmiş gelsin sıradaki aşama:))) tahililerini ihmal etme tatlım

aminnn kuzummm çok teşekkür ederim sende dikkatli ol müdürünün davranışı çok güzel bazen erkekler hemcinslerimizden daha fazla anlayışlı oluyorlar

kuzummm bu ay her şey güzel olacak.3 tanede ben alıyım herkes almak ister diye az söyledim eksik kalırsa talibim

kuzuuuuu konuştuk biliyosun bende de aynı dert kafanı takmamaya çalış hoş bende en az senin kadar deliriyorum ama birbirimizi sakinleştirelimki bebişlere yazık olmasın.o arkadaşın olan kadınıda takma kafana delirtti beni çokkkk bencil seni sonsuz kıskanıyor gibime geliyor

kuzummm aklımız sende dualarmız seninle hemen dinlen bebişimiz geliyoooooo hasta bir annesi olmasınnnn

miniklerrrrrr kuzummmm seni işaretlemiştim ama yok oldu canımmmmm 300 okurum süre uzun ya hoşuma gitti çokkkk yorgun oluyorum hala halsizlik var birde hamilelik 8 den sonra yemek falan zor oluyo doğum iznine girmişiz kuzummmmm alahım korusun siziiii

rolle kuzum senin duayı hafta sonu bitirecem hastalık araya girdi okuyamadım ama söz hafta sonu tamam bu iş allahın izniyle bu duadan sonra gelcek bebişşşşşş sen rahat ol kuzummmmm dualarım gönlüm seninle

chnb kuzummmm kargo parası kötü olmuş ama canınız sağolsun sizinnnnn

hilalimmmmm kuzummmm bulantın ne durumdaaaaaaa doktor ne dediiii hadi gel sonucu yazzzzzz yaw ben ne kadar şanslıyım bir kız yiğenim daha oluyor o kadar erkeğe gelsin kızlar tabiiiiiiiiii paşalar kızlarrrrr geliyooooooo

günlüğümmmmmm loneeeee canımmmm datlummmmmm nasılsınızzzzzz

bizde iyiyiz allaha şükür toparlanıyoruz öksürük başladı ama çok kötü değil öpüyorum kızlarrrrrr

Son düzenleme:
hilalim çok sağol canım..amin inş o günüde göreyim
demek bi prenses daha geliyor.. ahh belliydi kız olduğu, nazlıydı canım en baştann
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş ..kendine iyi bak annesii:79:

nillde ablacım çok sağol..
dinleniyorum evt, daha iyi gibiyim..
birde başım çok dönüyor ya.. başım döndükçede midem bulanıyor
yaa sana hayranımmm, günlerimiz isabet.. sezeninkide öyle..aklında kalmışızz..
evet aramız çok çok yakınn.. ahh kırklarımız karışacak sezenin,senin,benim,minicikumutun
kendine iyi bak..dinlenip,iyileşmeye çalış ablacımm.. öksürük için ne iyi gelirse,uygulmaya çalış

Son düzenleyen: Moderatör:
hilalcimm canım çok sevindim bi minnoş daha geliyor eee erkek anneleri olarak talibiz tabikideeee :))) Allah tamamına erdirsin inş

candaşımm canım sakin ol germe bizim kızımızıda kıyamamm

bizde iyiyiz kızlar cok uykum var . esat bugun erken kalktı babamızda işte herkese yazamıyorum çok öptümmmm

nazlım kuzum haftasonuna kadar 5 tane de ben alıyorum kalan olursa alırım yine cnm allah kabul etsin inşallah mucizesini göstersin..

kızlar biriniz izin konusunu sormuştu nette hesaplarken örneğin 31+1 32. hafta olarak adlandırılıyor ama izin konusunda 32+0 tamamlamış olmak gerekiyor tabi bu durum biraz da dr.un elinde olan bişey usg de büyük çıkmıştı benimki dr. satı baz aldı ihtiyacın olacak izne diye.. benim cuma günü sata göre 34+6 oluyo 35+0 cumartesine geldiği için cumadan alıcam raporu üç hafta erteletmiş oldum iznim 8 + 3 hafta olarak hesaplanacak..

hilalim bu bebişerin annelerinin yolu nasıl burda kesiştiyse bebeklerin de yolları bir gün kesişir belli mi olur topikte kız erkek dengesi de kuruluyo sanki ben daha hamiş değilken talip oldum biliyosun anasına bak kızını al demişler ne de olsa ben sana baktım karar verdim cnm :)

nildem cnm dikkat et kendine bulantılarda geçici bi dönem başlasa bile geçip gidiyor beslenemiyorum die üzüntülere girme yeter .. ben cuma günü ayrılcam cnm 4 iş günüm kaldı :)

cezam haftasonları yürüyüşünü yap cnm okulda zaten yürüyüş halindeyiz :) dua et öğlencisin cnm ben sabah 7:45 te evden çıkıyorum 3:45 te evde oluyorum yarım gün temposuyla tüm gün çalışıyoruz neyseki az kaldı darısı size inşallah evde keyif yapacağınız günlerde yakın cnm

ase sezen taze hamişler nasıl gidiyo sizde bulantı uyku hali baş gösterdi mi benim enerji bitti sanırım ilk aylardaki o uyku haline dönemeye başladım hiç kalkasım yok :) sürekli uyusam uyuyacam ama yatmakta rahat edemiyorum belim ağrıyo

minicik cnm ne güzel bi ses değil mi gözün aydın cnm allah ağlama seslerini duymayıda nasip etsin cnm

chnb abla senin kesin tarih belli değil değil mi dün misafirlikteydim bi teyze karnıma baktı rahat bir ayın var dedi :) aynı dönemi bile bulabiliriz hatta aynı günü :)

hello cnm küveze girmesin kollarıma alabileyim de varsın zayıf gelsin ben elimden geleni yaptım nasipten öteye geçemiyoruz değil mi bak paşamıza maşallah zayıf diyorsun ama sağlıklı olsun da baya tontiş duruyo :)

nuray senin o prensini ısırasım var biliyomusun

lone salihin o resimdeki tulumunu nerden aldın çok çok beğendim çok yakışmış paşaya

günlük nerdesin cnm çok özledik seni..

candaşım sen nasılsın güzel bi haberle neşe içinde döneceksin gibime geliyor hadi hayırlısı..

kızlar kasık ağrılarım başladı yalancı ağrı dedikleri bunlar mı ki sanki birazdan adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo

ase:500
nilde: 300
saolun kızlar

Kızlar saolun hepiniz :) Evet feci bi sinir patlaması olmuştu..iş yerindekiler ayrı dert, aile çevre ayr dert. O arkadaşımın kıskancak bişeyide yok ama bilmiyorum neden bana inat hep başkalarını savunuyo anlamadım.İnş birgün aynı dertleri başına getirsinde anlasın.zorla beddua ettiriyo ya ! Raporumda tahmin ettiğim gibi yanlışlık var tam 400 lira eksik yatmış, iyiki peşine düşmüşüm. Ya allah var k.validem uzun zamndır çok iyi ama nefret ediyorum ikaz edilmekten.kötü ama böyle, kaldı ki kendileri benim ne kadar inat olduğumuda bilirler.yıllar önce yaptığım bişeyden vazgeçirdiler görmeyerek.şimdi kuran a geldi sıra herhalde.hayırr bi de ben sanki dinsizim.neyse aslında k.pedere çok kızgınım bu aralar, yazmıştım ya biz yatak odasını değiştircez, köşe alcaz, lojmana taşıncaz.perde, halı vs değişmesi gereknler olcak.yani masraflar çok.bizimde az bi paramız var bankada arabamızı satmıştık çoğunuda yedik, diyo ki bana para ver,n ben araba alcam.eşim diyo param yok yalan söyleme araba paranız bankada ya.diyo araba alcam çocuk doğcak gerek yk benimkini kullanın hem doğana dek ben öderim size.ödeme kısmı yalan kesinlikle, pintinin önde gideni.zamanında da eşyaların hepsini ben alcam size borç yok dedi, tek düğünü yaptı herşeyi kendimiz aldık.zaten bende böyle istemiştim.neyse yetmez gibi biz borçtan kıvranırken onlar sefa sürdü. şimdi gelmiş borç istiyo bide demezmi siz çok zenginsiniz dünyaları doyurdunuzda bi bana para kıymıyosunuz.ben 4 sendir sana araba almak için ayrı kaldım sanki.cins mi ne ? eşimide benide çıldırttı.adam bize ihtiyacınız our tutun paranızı diyceğine verin bana diyor.ya ne zormuş ele karışmak denilen olay.nerden geldim ya ben buraya :)) eşimin becayişten hala ses yok, diğer kurumdaki bayana karşı taraftan yazı gelmediği için talebiniz beklemeye alınmıştır denmiş, eşim arıyo işlemde diyolar.öldürcekler beni, bari beklettiklerine değse.vermezlerse ihtimalini hiç düşenmiyorum olmazsa bilmiyorum naparım.bide anne derdim var, çıldırtıyo beni son zmanlarda.of diyorum ya bi eşim gelse, dün menenm yapcak neymiş efendim ben onu engellemişim, akşamdan erkenden yatmışım, kendi 3 e kadar menemen yamış, bilmiyomusun erken uyuduğumu kastına mı yapıyorum diyorum, haklısın ama beni neden engelliyosun diyo, zaten annem hep beni çıldırtmış ömrü billah hem çok iyi anlaştığım hemde en zorlandığım insan kendisi olur.ama daraltıyo bi gün patlayacam haberi yok.

Nazlım için bi konuda uyarcam sizi, meryem suresini hergün atlamadan okumamız lazım toptan okuyamıyoruz sayı birleştirme durumu yok yani, her gece birimiz okuycaz. bi günlük liste yapalım bende alayım.ama akşam okunması şart.yanlış yapmayalım. Nazlım canım evet okudum ve güldüm ama daha az kalmış yazdıklarım.uyuz müdür şef bide ters ters bakıyolar .. Sen nasılsın canım .bende hilale katılıyorum topiğimizin neşesisin sen 1 gidip 2 dönceksin allahın izniyle.

Minikler, canım izne ayrılıyomuşsun.İnş oğlumuz sağlıkla gelir kurbana dek :) haklısın sende.:Benim ilk kaybımda hamile olmam bile çok üzmüştü onları , kaybımda üzülmemişlerdi.çok basite alındık bizde eşimin ailesi tarafından bebk konusunda, bu kez eşimde iyi bi sitem aldılar, evlat ayırdıkları için.ve bir tüp olunca biraz ilgililer ama benim ailemle kıyaslayamam çok içten bi sevinçleri yok.bişeyi dengede tutmak önemli ne başta ne soda olunmalı.kızdığım nokta ben cahil olsam tamam kadın bana diyor sol elle su içme, neden bebeğe haram su gitmesin.eğitim anlayışları dini konuda, diğer konularda tık yok.bende din eğitimiyle büyümedim tek hepsinden gereği kadar aldım bu ayrım tuhaf geliyo bana işte.sen nasılsın canım ? haklısın rapor konusunda ama sıkıyolar işte canımızı.hep insanlığımdan kaybettim ilelebette böyle olcak ... haa canım bende 500 dua alırım, okurum ... Süre var mı ?

Asem, canım iyiyim :)) sana mesaj atcam bi atamadım .. nasılsın ;? keseyi gördün şükür olsun şimdi kalp atışları için randevun ne zaman ?

Sezen, kese randevusu ne zman ?

Nildem,i ablam ya neden şanssızız biz, 2 taraftada hem bizim hem eşlerimizin aile yapısı neden aynı ya ?? bıktırıyolar ya bizimde ilk hevesimiz bırakın bz yaşayalım bunu... yeni randevu ne zman şeker ?

Hilal, canım kızımız geliyomuş :)) hadi gözün aydın olsun, ne güzel istediğin gibi oldu.ben ne yalan söyleyim o kadar mutluluk yaşamadım erkekte olsaydı aynı olcaktı gibi.korkular saolsun.

Minicik, canım anlıyorum çok haklısın.her kötüde anlatılmazki, bide eltin konusunda bencede uyar, sonuçta evladın annesi gibi olamaz kimse, ne yazıkki k.validen torununu kendine aşırı bağlamışki çocuğun gözü anne de yok

kıtty, chnb, ceza, günlük, rolle nasılsınız ?

Son düzenleme:
nuraycım sağol canım.talipler çoooook prensesime:))))senin kuzu ne tatlı öyle ya bakışlar falan ağır abi.ısırcam o yanaklarından:)))

candaşım erkek olsa da hiç üzülmezdim tabi ki yakışıklı oğlumla biz kız beğenirdik bu sefer:))) rabbim gönlüme göre verdi diyelim:))))ancak herşeye razıyız tabi ki yeter ki sağlıklı olsunlar.

miniklerim sizlerden iyi dünür mü bulucam:)))) bu arada gözden kaçtı sanırım 400 de ben istemiştim:)))

Son düzenleme:

ben hamileydim ama karnımda öldü sonrasında kürtac oldum .5 a sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi doktor bende 2 ay sonra hakkate yine hamile oldum ama onuda kaybettim demek istediğim olunuyor ama benim baska rahatsızlıgım vardı bebeklerimi o yüzden kaybettmişdim

sağol kuzummmm çok teşekkür ederim seninde değer çok güzel yükselmiş gelsin sıradaki aşama:))) tahililerini ihmal etme tatlım
Ablacım benim sat 26 ağustos ama bu sitede 3 haziran diyor başka sitelerde 2 haziran..hangisine inanayım bilmiyorum..gerçi sorun değil zaten sezeryanlıyız:)aramızda fazla bişey yokmuş ben daha fazla zannediyordum..

Hemşom aynen bulantı ve uyku hali devam ediyor..Allah yardımcımız olsun..Canım banada 300 tane yaz

Candaşım kendini üzme..kafaya tokadan başka bişey takmak yok..en azından şu 9 ay boyunca..salla gitsin..Nazlıma bende sordum ama ses çıkmadı bende hergün bi tane okunması gerektiğini biliyorum..ona göre sıra yapmak lazım..mesela hello her gün bi tane okudu diyelim 20 gün..diycekki benim yarın son günüm sıradaki okusun..

Canım yarın doktor randevumuz var..dua edin inşallah güzel haberlerle döneyim..

minikler canım benim ben de 500 alayım bitince eklerim inşallah...canım benim sezaryen olacağı için kasımın 20 leri 38 olur ama o kadar beklemez herhalde. 34 ten sonra gelebilir diyor dr... ben de netten aldım pijama güzel çıktı... senin tam ne zaman doğum?

cezam seyrettim canım filmi birebir benzemese de yüzde 60 benziyor oğluma... senin nasıl gidiyor? Alışveriş ne alemde?

candaşım canım sinirlenme boş ver. Doğunca daha fazla ilgilenir eşinin ailesi de...

hilal kız kesinleşmiş maşallah canım ... Dr korkutmuş ama anı olmuş size...

minicikumut, Ase, sezen, nilde taze anneler nasılsınız?
hellom, nuray, lone siz neler yapıyorsunz.

nazlım hep duamdasın canım. başka okunacak varsa ne olur söyle canım....

rolle canım sen nasılsın?

ben iyiyim kızlar yarın kontrol var. yatmaya devam. epey büyüdü karnım... çok zor uyuyorum tabi yorulmadığım için uyumak zor...
20 gün sonra eşim ve oğlum gelecek...

sağol tatlım teşekkür ederim. markası gaye bebe. ben de çok severek almıştım. 2 aylık olunca giydirdim ilk defa ve daha 3 aylık olmadık ve artık olmuyor. ayaklı tulum almayın. o kadar da para vermiştim. doğru çok hoş. ama çok az giydi. burda prtırcık diye bi bebek mağazası var ordan almıştım. bir ara unnadoda da satıştaydı. inşallah biz de haftaya mevlüt yapacaz. yapamamıştık. tam 3 aylık olaak inşallah. yeni resim eklerim, mevlüt kıyafetleriyle de. şimdi de ilk gülen resmimizi kıydum. epey oldu güleli. ama ben resmi ancak koyabildim.
herkesi öptüm. okudum epey. ama uzun yazamıyorum. hamileler iyi gidiyor. minikler önden çekecek arkasından ceza ve chnbnin doğum gelecek inşallah. yeni hamileleler de dikkat. kendinizi yormayın arkadaşlar. işler kalsın.
nazlımcım geçmiş olsun arkadaşım çok. iyi stres atmışsın düğünde.
candaş sinilerine hakim ol canım. bebeişi üzme. bu kulaktan girsin, diğer kulaktan çıksn. en azından hamileyken takmamaya çalış. doğduktan sonra daha çok laf duyacaksın. bunlar bişey değil. ben de ne güzel moral veriyom dimi:)

ase
sağol kuzum yaa öksürüğe çevirdi şimdide ölüyom sanıyorum öksürürken cumartesi eve bi gittim yattım kalkmadım hiç güzelce terledim iyi geldi çorba ıhlamur limon falan ilaç içmeyi sevmiorum

hilal

canımmm demek ilk sana ben yazmıştım :)aynen deli dolu bi karıyım ama bu çocuk mevzuları biraz çökertti beni delilik kaldı sadece :)canım böyle olmasam çekilmez malesef
kız geliyo he yerim ben onu canım huzurla yaşasın kimseler üzmesin onu inşallahh sağlıcakla doğsun büyüsün inşallahhhh kayınvalidene de geçmiş olsun canım illet hastalık rabbim şifa versin inşallahhhhh

nilde ablam bilmemmi dualarınız hep benimle biliorum bende girmicem diyom ama kopamıorum sizden :)benim içimdende kız geçiyo biliosun bunu en başta sölemiştim hayırlısı sağlıcakla gelsin inşallahhh

minikler
canım canım sen doğuma giderken kim bana haber vercek kızlar ben minikleri hastaneye ziyarete gidicem inş hepinize havadisleri verrim :)çekirge dorukta olcak dimi oh benim eve de yakın iş yeri dönüşüde servs önünden geçiyo ay heycanlandımmmmmmmmmmmmm

candaşım baya çıldırtmışlar seni gebeliğin veridği ayarsızlıklada herşeyi daha çabuk sinirleniyo insan takma kuzum sallama kulağını kapa sen bugünleri yaşayabilmek için ömründen ömür götürdün şimdi izin verme kimsenin bu güzel günlerde seni üzmesine kimseyi sallama kendinide kızımızıda üzme :)
sezen bugün randevun varmış güzel haberlerini beklioruzzzz

hollomm naber paşamız nasıl
lone nuray oğlanlar sizi yoruyo galiba eskisi gibi gelemiosunuz:)ikisinide öptümmmm
chnb ablacım canım benim sen avcunu açıp dua et bursada gariban bi kardeşimiz var ona sağlıklı hayırlı evlatlar nasib et de :)yeter bana olursa okuncak dua söylerim yine merak etme
günlük abla nerelerde
minicikumutt naber kuzum pıtpıtla duyuldu maşallahh ee sıracinsiyete geldi :)ablan nasıl bebiş?
kızlar günaydıınnn meryem suresi sırayla okunuyomuş hergün 1 tane 41 geceymiş candaşım uyardı saolsun dün akşam bi arkadaşım okudu başlamış olduk nasıl bi liste yapıcam bilemedim nasıl yapalım ?

Hilal, canım sağlıklı olsunda tabi cinsiyet ayrımı yok.Hani kız sevdiğini biliyorum ya bende o olmamıştı onu farkettim :) hatta geçen ark diyo ki bakıyorum kız çocuklarını sevmeye başladın, herhalde eskiden sevmiyomuş sokakta filan :) aslında severimde ona denk gelmemiş, bide gerçek şu ki evet kız olcağını öğrenince etraftaki kızları inceliyorum en güzelinii kızım giysin en güzelini kızım taksın gibi bi takıntım olmaya başadı, zaten hiç sevmezdim alışverişi sebebim oldu.eşimle konuşuyoruz bi ara, k.validem var.diyoki inş öğretmen olur.sizleri tenzih ederim lütfen yanlış anlamayın, diyorum ya ne öğretmeni, o pilot olsun.kız pilot olurmu diyo, olur havalı olsun pilot olsun.kaç tane kız pilot tanıdın ki diyorum, k.validem gülüyo.hep hava hep hava diye.ama napayım :)) tabi şımarık olup işsiz kalmazsa :))

Sezen, canım saol.haklısın sinirlenmemek lazım herhalde hamilelik dengesizlikleri baş gösteriyor artık.ben hepsine uyarım meryem suresi için.dediğin olabilir mantıklı.inş bugün güzel haberlerle gelcen minik yuuvasını görcen yavrunun :))

Chnb, ablacım saol.senin doğum belki bayram haftasına bile gelebilir o zman.geçenki kargolama işi kötü olmuş ya ama canın saolsun napalım.aslında siparişi iptal ettirebilridin yokuşa sürmüşler işi satıcılarda.

Lone, valla moral oldu :)) daha kötü günleri duymak. acaba boş hayal midir biilmiyorum ama k.validemim yorumlarını minimuma indirebileceğimi düşünüyorum eşim saolsun.ee birazda karadenizden delilik var kadında biliyo belki susar :)) canım maşallah salihe, mevlüt sonrası bekliyoruz haberlerinizi.

Nazlım, valla ya demi bugünleri görmek için ömürden ömrüm gitti, ama gören kim.bak şimdi aklıma geldi, bz hala tüp bebeğin borcunu ödüyoruz adam benden para istiyo.gelde sev hadi bu adamı.neyse zaten söyler geçer kendi yorulur.yapcak bişey yok.ttopikten ilk ben alayım diycem ama dün çok geç yattım erken uyuyaım uykumu alayım 3 gece ben okurum canım çok alamıyorum çünkü erken değil aşırı erken uyuyorum 8,30-9 gibi.sende dikkat et kendine.fena olmuşsun sesin feciydi ya.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr

chnb abla filmi izlemişsin güzel di dimi...oğlunda özel demek ki:)çok şanslı ama bilinçli bir anne babası var...abla eksiklerimiz var...yakında tamamlarız..çok geç olmadan çantamı falan hazırlamak istiyorum..

topiğimize bi kız daha geliyomuşhilalcim çok sevindim,artık rengimiz belli oldu:)alışveriş anında pembelere takılır gözün...kelimeler kızım diye çıkar:)ne güzel dimi darısı nazlıma ve rolleye inşallah

nazlım sen liste yap haftalık örneğin bu akşamdan başla..beni de yaz mutlaka..geçmiş olsun bu arada canım

lonecim face fotonuz çok tatlı maşallah

minikler bugün bitti geriye son 3 kaldı..
candasım nasılsın?
chnb abla güzel haberlerle gelirsin inşallah..bugün başaka kim gidecekti?aklım karıştı valla
günaydın kızlar.....

candaş sesim iğrençti dimi:)sabahları duy bide erkek gibi çıkıo korkunçç geçicek inş teyzem ıhlamur göndermiş onu içiorum bol bol iyi geldi candaş yarın akşam dahil 3 gün vereyim sana olurmu:)
cezam kuzumm az kaldı bee zaman ne acaipo bişi sen ben chnb abla kırklarımız karışcaktı ama benim velet nazlı çıktı sukoyverdi neyse benim prensesim yada paşamın bi sürü abisi ablası olcakk tekne kazıntısı en küçük olcak inş:)

liste yapıom kızlar 10 ar günlük ben yapıorum uymayan sölesin lütfen

30.09 ışıl
01.10 nazlım
02.10 candaş
03.10 candaş
04.10 candaş
05.10 ase
06.10 ase

devamını kim kaç gün almak ister kızlar siz söyleyin ben ona gföre liste yapayım bu akşam kendim okumak istiyoru:)

Son düzenleme:
nazlımm.. ben 2 okumuştum ama.. sil baştan yapalım o zamann, sıfırdan..
şu son yazdığın listenin sonrasına beni yaz canım.. bana her türlü uyar..

nazlımm.. ben 2 okumuştum ama.. sil baştan yapalım o zamann, sıfırdan..
şu son yazdığın listenin sonrasına beni yaz canım.. bana her türlü uyar..

ya kuzum hakkını helal et nolur okumuşsun senin bebişine dua olsun şifa olsun inşallah okudukların 41 gün okunması lazımmış ekledim arkaya seni de öptüm saolasınn

iğnemi vurulup çalışma yapcaamız günler sanırım sana denk gelcek:)KAÇ GÜN YAZAYIM SENİ BU ARADA

Son düzenleme:

ahh kabul olsun yapılan dualar inş canım..
bende hergün 1 tane okunarak 41 yapılması gerektiğini biliyordum.. demekki böylede oluyormuş dedim..öyle olmuyormuş demekki:))hergün 1 tane..
beni 2 yazmışsın ama, yine 7 okurum cnm.. arka arkayada okuyabilirim,yazabilirsin hepsini..
yada kızlardan araya girmek isteyen olursa ,sonrasında da devam ederim.. ama 7 okurum
serpiştiredebilirsin,nasıl dersen.. kendine iyi bak..toparlanmaya çalışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…