Günaydın herkese;
Pazartesi-Salı rapor alıp dinlendim evde.O yüzden yoktum bir kaç gündür.
Sezencim hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Benim ayağım ne uğurluymuş baksanıza.Peşimden Nilde,Ase ve Sezen geldi.En kısa zamanda Nazlımıda bekliyorum.
Nilde sende keseyi görmüşsün çok şükür darısı kalp atışlarına İnşallah.
Güzel haberlerimiz var çok şükür.İnşallah bir güzel haberde bugün ben verebilirim.
maşallah :) alah bozmasın bereketi inş diğer ayda rolleyle nazlıyla taçlandırcaz kıdemi.çok şükür tek olsun biizm olsun.bizimkiler nazlı 2 tane beraber gelmiyolar birbirlerini kısknaıyolar herhalde :)) inş boğazın çabucak geçer, moralinde yerine gelir. zor bulduk herşey gözümüzü korkutuyo bu yüzden.ama dr un taktiği bence süper, iğne vermesi riskleri iyice azaltcak.progestanda var.süper.bence herşey güzel olcak.bulantın var mı peki ? ay bak o kadar konuşuyoruz onu sormayı unutmuşum :))
gnaydn kıslar
rollecim ananemile ben 350 daha okuduk allah kabul etsin inşallah. amin.
candaş günaydın
taze hamileler nasıllar.
minikler canım akıl verior gibi olmayayım ama ben çok takılmış çok ağlamıştım çınar çok küçük diye 2975 doğdu sarılık oldu 2600 düştü o zamanlar kayganam dedi ki benim ağlamalarıma karşın dünaa gelen büyüyor yeterki allah o canı sana bağışlasın rahat ol diye faydasını gördüm ama şu da var ki etrafa kulaklaırnı kapat tatlım ..ir et
kızlar miniklere daha okunacak dua ayrıca nazlım ve rolleye de meryem duasını okuyalım çünkü doğumlar yaklaşınca çok sıkışacağız.
nazlım regl bitince haber ver meryem duasına başlıcaz.(çok içimden geçiyor bilmiyorum neen)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
dün feci bir yorgunluk vardı.sabah erken kalkıp diyetisyene falan gittim.ama liste vermedi gelmişsin 28. haftaya kibrit kutusu kadar peynir ye diyemem dedi..dikkat etmem gerekenleri söyledi birde yürüyüşü yarım saatten 1 saate çıkar dedi o kadar..okulda yorulmuşum akşam saat 21.00 da uyumuşum.anca kalktım okula gideceğim gene birazddan.öğleci olmak çok gıcıkmış:)
sezencim benim adetten 5 gün sonra 200 dü.sende biliyorsun önemli olan 2 ye katlaması inşallah katlar canım..bugün bir daha yaptıracakmısın?
minicikumut geçmiş olsun canım..güzel haberlerle gel inşallahhhhhhhh
kızlar gün içinde ne içiyorsunuz?ıhlamur içen var mı?ben okulda ne içeceğimi bilemiyorum..
minikler canım ölçümlerde değişiklik olabiliyor..maşallah oğluna sağlıklı doğsun,canı içinde olsun yeter annesi tosuncuk yapar onu:)
nildecim geçmiş olsun canım.doktorun çok iyi yapmış iğneyi vermekle.keşke her doktor öyle tedbir alabilse..bol bol dinlen canım..dikkat et kızımıza(içimden geldi:))
diğer kızlar nasılsınız?ben kahvaltı yapmaya gidiyorum...öptm hepinizi
Bugüne kadar hayatımda yüzlerce ses duymuşumdur belki..
Ama bugün duyduğum o pıtır pıtır kalp sesini duyunca anladım ki ben içimde bir can büyütüyorum.
Gözler doldu,kelimeler anlamsızlaştı.
Doktorumunda dediği gibi hayattaki en güzel sesi dinledim bugün
Yaşayanların duygularını şimdi anladım,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallah..
hilalcim hiiçç kötüye yorma hersey cok guzel gidicek Allahın izniyle..
minicikumut canım hayırlı olsun pıtpıtlarınız
tezim dogrumu çıkacak diye ölüyorum meraktan yeni hamiş arkadaşlarım lütfen yazın bebişler hangi taraftaydı..sağ mı sol mu?? bakalım bu tez tutuyormu . biildiğim 3 tane tuttu bunlardan biride Candaş :))))
nildecim szide keseyi görmüssünüz canım hayırlı olsun darısı pıtpıtlara lsun ınsallah
miniklercim canım hiiiç takılma kilo konusuna . beni doğum yapmadan usg ye soktular kilo 3455 çıktı. ertesi sabah oğlum 3717 doğdu cok farkediyo .. o yüzden kiloya hiç kafanı yorma . zaten ben söylüyodum benim doktorum 36. haftama kadar bebeğin kilosunu hiç söylemedi zaten tam tutmuyo birde yabancı amerikalılar niye yanliş söylüyosun diye doktoru şikayet ediyorlarmış :))
nillde ablacım çok geçmiş olsun.. kendine iyi bak canım.. herkeste hastalık salgın sanırım..
keseyide görmüşsünn.. gözünüzaydınnn.. ablacım karıştırmıyorum tarihleri ok, mayıs annesi olacağız Allah'ın izniyle..
sezaryan olacağı için, mayıs ortasına denk gelir haliylee.. kendine iyi bakasııınnnn
minicikumut... canım pıt pıtları duymuşsun..
derin bir nefes almışsındır artık, çok şükür..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...
candaşımm, canım çok güldürdün benii yaaa...
kıss merak etme senin fıstık 5 yaşına kalmaz, 3-4 hafta sonra öğrenir horon tepmeyii..sen gör o zamann
iyi gördümm senidee.. kendine aldığın kıyafetlerde iyi olmuş.. rahat rahat giyersin artık.. mevcuy kıyafetlerin büyük bi kısmı şuan iptal olmuştur çünkü..
bahçıvanlı halini merak ettim bak.. ben hiç bahçıvan giymemiştim..
denemiştim ama kesimini çok tutmamıştım.. kesimi güzel olan bulsam, kısmet olursa alırım vallahii:))
sezenimmm tahlil yaptırmışsındır, ne yaptın, ne oldu? bi ses ver canım yaaa..
meraktayımmm:44: iyisin umarımm...
chnb abla, yani aldığın şeylerin herbirine ayrı ayrı kargo parası vermek durumunda kalmışsın..
durum tatsız olmuş.. bazen internet alışverişi yanıltabiliyor insanı..
bende alışveriş yapıyorum..bi markadan 75 TL tutunca, kargo ücretsiz diyor..ee farklı farklı markalardan beğeniyorsun, kimisi 75 altında kalıyor.. hesap tutmuyor..kargo bedeli çıkacaksa, fırsatından ne anladım diyorum..
ne diyeceksin, sağlık olsun ablacımm.. güle güle kullansın oğluşun iyi günlerdee..
sende iyisin, keyifler yerinde inş.. kendinize iyi bakınn
ceza, minikler,datlum, hilalim.. okulda sizi bayağı yoruyor sanırım..
fırsat buldukça dinlenin kızlar.. ağırlaştınız zaten artık..
kendinize iyi bakınn:79:
nuray, nazlım, hello,rolle,günlüğüm.. kızlar, hepiniz iyisiniz umarım..
benden de iyilik kızlar.. daha doğrusu iyi diyelim iyi olsun..
kanamam var biraz.. dinlenmeye çalışıyorum.. dinlenince daha iyi oluyor..
bu arada kesemizide gördük çok şükür..Kalp atışlarınıda bi duyarsam ve herşey yolunda gitmeye başlarsa; müthiş rahatlayacağım..
kendinize iyi bakın hanımlar, görüşmek üzeree...:79:
Ablacım değer 2 gün sonra 91 den 207 ye yükselmiş..perinatolojiden alamadım..fakültenin kadın doğumuna pazartesi sabah için randevu aldım..bakalım ne diycek..razı edebilirsem sevk yaptırırım artık
Sağolasın Nilde ablam..Allahım hepimizinkiniş tamamına erdirir inşallah..evet bende dedim mayıs annesiyiz diye amaablacım geçmiş olsun sanada..inşallah doktorun ne diyorsa yap..inşallah sağlıcakla alıcaksın bebeğini kucağına
Minickumut senin bebiş ne bereketliymiş maşallah..hem babası iş buldu..hemde tüm topik hamile kaldı:)))
sağol candaşımm..207 olmuş şimdi sağlık ocağındaki doktor iyi dedi...ama keşke az daha bekleseydin değerin tam yükselince test yapardık dedi..ben bekleyebilirmiyim hiç
Canım senin şu msjın inan beni o kadar rahatlattıki..benim de adetten 5 gün sonra 207 şimdi
Canım çok şükür adetten sonra 5. günde 207 olmuş güzel yükselme dedi..ama değer azmı bilmiyorum..asem sende keseyi görmüşsün maşallah canım darısı pıt ptlara :)
sezencim sevindim canım...ikiye katlamış.bu topiğin bi uğuru var biri hamile kalınca arkasından muhakkak dökülüyo birkaç kişi:)))sıra nazlım ve rollede inşallah bu ay son olur...
chnb abla bir film önermişti "her çocuk özeldir" çok harika bir film..öncelikli olarak öğretmen arkadaşlarımın izlemesini isterim,öğretmenin çocuk üzerindeki etkisini çok iyi anlatıyor..aynı oyuncunun bir filmi daha var daha önceden izlemiştim 3 idiot bunu da tavsiye ederim..benim çok hoşuma gitmişti..
minicikumut sıra daha güzel seslere geldi..önce "ağlama" ,sonra "anne" sesi:)
kızlar o kadar yorgunum kiiii okuyorum ama yazacak dermanım yok ayaklarım bitmiş vaziyette..akşam olunca pilim bitiyoooooo..
candasım ortada diyet falan yok vermedi doktor..yağlı yeme,hamur işi yeme falan dedi o kadr..eeee zaten ben bunalrı yapıyordum.1 saat yürüyüş dedi ama benim 10 dakika bile yürüyecek halim yok 2 gündür hafta sonu yürüyeceğim artık..
asecim yat dinlen bi de mutlaka iğneni yaptır...
nildecim çok şükür görünmüş kese..inşallah zıpladığı günleride göreceksin canım..
candasım randevun ne zman bi daha..
hilalcim kayınvaliden nasıl..en son yazdığın yazı aynen benim duygularımı yansıtmış..korkma ve inan,bu sefer herşey güzel olacak..
biliyorum çoğunuzu yazamadım..affola..deniz bey bitirdi beni:)haaaa bide bugün beni bi olay çok duygulandırdı..öğretmenler odasına girdim.müdür beyin elinde ceviz var 1 tane kırdı ve bana verdi..al oğlun yesinde sağlıklı olsun diye çok hoşuma gitti boynuna sarılacaktım nerdeyse..ben kaçtım kızlar...
ha bu arada miniklercim 32. hafta raporu 32. haftaya girincemi yoksa bitirincemi alınıyor?
chnb abla aldıklarını sepete atmadın mı?tek tek mi sipariş verdin?ben hepsibradn alıyorum..tek kargo ödüyorum..bakın isme özel çerçecveler var harika tavsiye ederim...
günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin
şükürler olsun herkesten güzel haberler okuyorum ödüm kopuyo biriniz kötü bişey yazcak diye çok şükür herkes iyi
ben fena grip oldum geçen cumartesi yakın bi arkadaşımın kınası vardı kudurduk resmen acaip terledik gece tavuk alma oldu çoğunuz bilir heralde ordada üşüdük ertesi gün düğün kır düğünüydü ordada üşüdük muhtemelen düğüne giden herkes hafta oldu ve ben geberiyorum fena grip oldum gece terledim uyuyamadım
klomene başladım salı günü yumurta takibi için randevum var büyüklüklerine göre iğne gününe karar verices bu ay aksilik çıkmaz umarım yarında soğan kürüne başlıorum umarım tamamlarım kocamda keçi boynuzu pekmezi yiyo daha napalım dimi hayırlısı hakkımızda fazla yazmıorum kafam dumanlı güzel haberlerle aranıza eski neşemle gelmek istiyorum sizide üzmek istemiorum beni çok çok iyi anladıınızı biliorum
bu akşam temizlenicem ben kendim meryem suresini okumaya başlıcam sanırım 41 adet okunuyo hellom okuyalım demiş saolsun sizler de okumak isterseniz rakam sölersiniz bana 41 e tamamlayabilirim inşallah
benden havadisler bu kadarcıkkk
hepinizi kucaklıyorum gripli gripli
kızlar selam, geçmişi okudum canım sıkkın biraz tek tek yazamıyorum şimdi.şükür topiğimizde güzel haberlere devam ediyoruz.bizde dün pileoyla görüştük.yiğit i gördüm dünya tatlısı bi çocuk maşallah :) ameliyatta iyi geçmiş ve pileo kendini toplamıştı.kulaklarınızı çınlattık hep.vakit yetmedi su gibi aktı geçti, inş birkaç ay sonra yiğitin kontrolünde tekrar görüşcez.
rapor için izin alıyorum günlerdir, bütün salak memurlar bana çattı.burdakiler ayrı sgk dakiler ayrı.şeftende ince bi sitem aldım.kaç gündür ziin alıyosun hala mı bitmedi diye.zaten raporumda uzundu iyice battım gözlerine.adamda heves meves kalmıyo valla hiç bişeye.
k.validem ayrı dert, eşimle durup durup bebeğe kuran dinlet lafları.ya dinlettim hatim ettim diyorum tatmin olmuyolar sanki dünyadaki tek eğitim kuran.tamam yapayımda böyle yaparak inada bindirdiler dinletmiyorum.sana ne be kadın babasını anladımda sana ne ? sen yetiştirceğini yetiştirmişsin.şu öğlenden beri herşey battı ya ...biz elalemin bebesine karışıyoruz sanki.size ne değil mi !! ya insanda azcık saygı olur ya, aptal mıyıım ben seni kaça katlarım bilgide bunumu duymak istiyosun.mütevazi olalım saygısızlık etmeyim dedikçe asabımı bozuyolar.ben bilirim nasıl eğiteceğimi. daha doğmadan davaya bak.sonra bide senelrce süt mevzuu çıkar.haa şimdide şunu ye bunu ye.sanki ben öküzün önde gideni, okuma yazma bilmiyorum.ne yarar ne zarar size sorcam.yok mu benim dr um ?? !!! kendi bi doğumda gitmiş dr a bana akıl veriyo verme !! kim istedi aklı senden ? kızı ayrı bilmiş, bacısı, kocası,yeğenleri kedi ayrı bilmiş.neden çünkü onlar dünyayı yarattı !! sorunmu oldu şuan hayır ama geldi cinlerim.ince ince laf söz aşırı asabımı bozuyo senelrdir öğrenmediniz mi arkadaş ?
chnb ablacım önemli diil sen bana yattıın yerden dua et yeter bana hepiniz hamilesiniz inanıorum hepinizin duası kabul olacak ve hayırlısıyla benim anası gibi güçlü dirayetli bi evladım olacak inşallahhh:)
hellom hellom hellom canım benim 20 tane seni yormazmı kuzum allah razı olsun saolasın rabbim evladına sana ailene güzel ömür versin inşallahhh
minikler kuzum siz burda güzel şeyler yazdıkça yemin ederim ben çok mutlu oluyorum yazmamanın sebebi sizin yazdıklarınızı okuyup kendimi mutsuz hissettimden diil gerçekten yazcak bişey yok:)istiyorum ki mutlu mutlu geleyim aranıza gzel şeyler yazayım
candaş yazdıklarını okurken çok güldüm affeyle şimdi sakinsindir sende oku eğlenirsin kim delirtti bu kadar kuzum:)
şimdilik 27 oldu hello 20 ase 7 adet aldı 41 e tamamlıcas kızlar saolun hepinizin evlatlarını rabbim size bağışlasın
eve gidip danalar gibi yatıcam iyleşmem lazım herkesi öptümmm
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
Ablacım benim sat 26 ağustos ama bu sitede 3 haziran diyor başka sitelerde 2 haziran..hangisine inanayım bilmiyorum..gerçi sorun değil zaten sezeryanlıyız:)aramızda fazla bişey yokmuş ben daha fazla zannediyordum..sağol kuzummmm çok teşekkür ederim seninde değer çok güzel yükselmiş gelsin sıradaki aşama:))) tahililerini ihmal etme tatlım
Hemşom aynen bulantı ve uyku hali devam ediyor..Allah yardımcımız olsun..Canım banada 300 tane yazase sezen taze hamişler nasıl gidiyo sizde bulantı uyku hali baş gösterdi mi benim enerji bitti sanırım ilk aylardaki o uyku haline dönemeye başladım hiç kalkasım yok :) sürekli uyusam uyuyacam ama yatmakta rahat edemiyorum belim ağrıyo
ase:500
nilde: 300
saolun kızlar
Candaşım kendini üzme..kafaya tokadan başka bişey takmak yok..en azından şu 9 ay boyunca..salla gitsin..Nazlıma bende sordum ama ses çıkmadı bende hergün bi tane okunması gerektiğini biliyorum..ona göre sıra yapmak lazım..mesela hello her gün bi tane okudu diyelim 20 gün..diycekki benim yarın son günüm sıradaki okusun..Nazlım için bi konuda uyarcam sizi, meryem suresini hergün atlamadan okumamız lazım toptan okuyamıyoruz sayı birleştirme durumu yok yani, her gece birimiz okuycaz. bi günlük liste yapalım bende alayım.ama akşam okunması şart.yanlış yapmayalım. Nazlım canım evet okudum ve güldüm ama daha az kalmış yazdıklarım.uyuz müdür şef bide ters ters bakıyolar .. Sen nasılsın canım .bende hilale katılıyorum topiğimizin neşesisin sen 1 gidip 2 dönceksin allahın izniyle.
Asem, canım iyiyim :)) sana mesaj atcam bi atamadım .. nasılsın ;? keseyi gördün şükür olsun şimdi kalp atışları için randevun ne zaman ?
Sezen, kese randevusu ne zman ?
sağol tatlım teşekkür ederim. markası gaye bebe. ben de çok severek almıştım. 2 aylık olunca giydirdim ilk defa ve daha 3 aylık olmadık ve artık olmuyor. ayaklı tulum almayın. o kadar da para vermiştim. doğru çok hoş. ama çok az giydi. burda prtırcık diye bi bebek mağazası var ordan almıştım. bir ara unnadoda da satıştaydı. inşallah biz de haftaya mevlüt yapacaz. yapamamıştık. tam 3 aylık olaak inşallah. yeni resim eklerim, mevlüt kıyafetleriyle de. şimdi de ilk gülen resmimizi kıydum. epey oldu güleli. ama ben resmi ancak koyabildim.kızlar biriniz izin konusunu sormuştu nette hesaplarken örneğin 31+1 32. hafta olarak adlandırılıyor ama izin konusunda 32+0 tamamlamış olmak gerekiyor tabi bu durum biraz da dr.un elinde olan bişey usg de büyük çıkmıştı benimki dr. satı baz aldı ihtiyacın olacak izne diye.. benim cuma günü sata göre 34+6 oluyo 35+0 cumartesine geldiği için cumadan alıcam raporu üç hafta erteletmiş oldum iznim 8 + 3 hafta olarak hesaplanacak..
hilalim bu bebişerin annelerinin yolu nasıl burda kesiştiyse bebeklerin de yolları bir gün kesişir belli mi olur topikte kız erkek dengesi de kuruluyo sankiben daha hamiş değilken talip oldum biliyosun anasına bak kızını al demişler ne de olsa ben sana baktım karar verdim cnm :)
nildem cnm dikkat et kendine bulantılarda geçici bi dönem başlasa bile geçip gidiyor beslenemiyorum die üzüntülere girme yeter .. ben cuma günü ayrılcam cnm 4 iş günüm kaldı :)
cezam haftasonları yürüyüşünü yap cnm okulda zaten yürüyüş halindeyiz :) dua et öğlencisin cnm ben sabah 7:45 te evden çıkıyorum 3:45 te evde oluyorum yarım gün temposuyla tüm gün çalışıyoruzneyseki az kaldı darısı size inşallah evde keyif yapacağınız günlerde yakın cnm
ase sezen taze hamişler nasıl gidiyo sizde bulantı uyku hali baş gösterdi mi benim enerji bitti sanırım ilk aylardaki o uyku haline dönemeye başladım hiç kalkasım yok :) sürekli uyusam uyuyacam ama yatmakta rahat edemiyorum belim ağrıyo
minicik cnm ne güzel bi ses değil mi gözün aydın cnm allah ağlama seslerini duymayıda nasip etsin cnm
chnb abla senin kesin tarih belli değil değil mi dün misafirlikteydim bi teyze karnıma baktı rahat bir ayın var dedi :) aynı dönemi bile bulabiliriz hatta aynı günü :)
hello cnm küveze girmesin kollarıma alabileyim de varsın zayıf gelsin ben elimden geleni yaptım nasipten öteye geçemiyoruz değil mi bak paşamıza maşallah zayıf diyorsun ama sağlıklı olsun da baya tontiş duruyo :)
nuray senin o prensini ısırasım var biliyomusun
lone salihin o resimdeki tulumunu nerden aldın çok çok beğendim çok yakışmış paşaya
günlük nerdesin cnm çok özledik seni..
candaşım sen nasılsın güzel bi haberle neşe içinde döneceksin gibime geliyor hadi hayırlısı..
kızlar kasık ağrılarım başladı yalancı ağrı dedikleri bunlar mı ki sanki birazdan adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo
ase:500
nilde: 300
saolun kızlar
nazlımm.. ben 2 okumuştum ama.. sil baştan yapalım o zamann, sıfırdan..
şu son yazdığın listenin sonrasına beni yaz canım.. bana her türlü uyar..
ya kuzum hakkını helal et nolur okumuşsun senin bebişine dua olsun şifa olsun inşallah okudukların 41 gün okunması lazımmış ekledim arkaya seni de öptüm saolasınn
iğnemi vurulup çalışma yapcaamız günler sanırım sana denk gelcek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?