Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım canım çok sağol.. 11 gün sonra randevum hayırlısıyla.. seni iyi gördümm...

miniklercim sağol canım iyidir.. baş dönmesi var..
gözlerimi kapatıyorum, dahada dönüyor gibi..döndüğünü hissetiikçe, midem bulanıyor.. yoksa henüz bulantı başlamadı..
başlayacağı varsa, 8. de başlar..umarım hafif hafif geçer olursada..
artık büyüdünüz ya, sancılar ara ara yoklar canımm..
dinlenmeye çalış fırsat buldukça..günboyu yoruluyorsunuz sizde:79:

chnb ablacım,iyiyim bende çok şükür..
Ahmet Arda beylerle de iyisiniz çok şükür
oğlun,eşin gelecek demek, kaç zaman olmuştu değilmi..
son zamanlarda zaten uykusuzluk başgösterir.. ama dediğin gibi yorgunluk olmayıncada ,uyumak zor olur..
artık yavruyu hayırlısıyla kucağına aldığında, beraber uyursunuz ablaa
yarın güzel haberlerini bekliyoruzz..:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
ceza, canım iyiyim sen nasılsın ? oo kocaman olmuşsunuz 29. haftaya gelmişsiniz, Denizin alışverişi tamam gibi galiba ? canım ne zammn başladın ki alışverişe ?

nazlım, sabah sesini tahmin edebiliyroum :)) ıhlamuru bol bbol iç kuzu, hemencik iyileşki bebeğin annesini iyi görsün.canım tamam alırım 3 günü okurum baştan ben okurum görevimi tamamlarım iyi olur.aksi bi durum olursa misafir filan kızlarla paslaşırız yine.

ase, canım yani 12 ekimde öylemi ? gümbür gümbür gel tamam mı :)) heyecanla bekliyoruz biz burda :)) iyim canım şükür, cinler şimdilik kayıp :) gelmeselerde iyi olur hani :)) sen nasılsın ?

evet canım 12sinde.. hayırlısıyla inş..
güldürdün benii yaaa..
cinler kaybolsunn.. gitsin in cin top oynasınn
Rahat ol canım, üzme tatlı canını yok yeree
bende iyiyim, çok şükür.. iyi diyelim iyi olalımm..

cnm beni başlara yaz benimde katkım olsun sona bırakma artık allaha emanetiz ali kerem gelirse okuyamam üzülürüm katkım olsun istiyorum cumartesini es geç yalnız o gün muayne var bursadan dönüşte yorgun oluyorum abdest felan alamazsam olurya boşta kalmasın sen ayarla işte en geç 15 inde bitecek şekilde ayarlayabilirsin 5 gün alabilirim okuldayımyazamıyorum öptüm çok

ooo hayırlı günde hayırlı haberler gelcek o zman :) inş ...
top oynamaya gitmişler asem söz sana :))
nazlım haklı, sinirimde komik olmuş ya.
aa yazdım mı hatırlayamadım rapor işim tamamdır :))
gelsin paralar, tüm topiğe benden yemek :))

Minicikumut, canım nasılsın ?

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar.

Çok şükür olumsuz bir haber yok topikte.

Ben şiddetli başağrılarıyla boğuşuyorum.Uyandığım an başlıyor uyuyana kadar çekiyorum.İlaçta içemeyince zorlayıcı oluyor ama ne yapalım buna şükür

Çalışmayı seven bir insanım ama bu süreçte evde olmak en güzeli gibi geliyor..

merhaba kızlar bugün bebişimin kesesini gördük şükür...Bir sürü tahlil verdim yine..5 tüp kan aldılar..zaten başım dönüyor labaratuvardan nasıl çıktığımı bilmiyorum..kan şekerim düştü herhalde...bi sürer kendime gelemedim..neyseki yanımda meyve suyumu götürmüştüm acıkırım diye
ayın 11 inde yine gel dedi hem kalp atışı hemde sonuçlara göre tedaviye başlıcak sanırım...kan sulandırıcı iğneyi o zman verecek sanırım..tecrübeli arkadaşlara sorayım geç olurmu iğne için 6+4 filan olcak o zamana?:44:iğne için başka doktoramı gitsem..eşim doktor ne diyorsa yap kendi kendine sürekli kafana göre doktora gitme diyor..pimpirikliymişimnormal değilmi..

Doktordan geldim genel olarak iyi bir görüşmeydi...

Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.

kanama, su, saatte 4 ü geçen kasılma olursa gel dedi.

benim eklemlerim çok ağrıyor dedim güneş görmedim kalsiyum verdi...

tansiyonun önemli 12 8 çıktı, 13- 9 olursa haber ver dedi...

Genel olarak böyle.

Aklıma gelenler bunlar...

Nazlım sonraki iki güne beni yaz canım ..yine liste yaptıkça alırım inşallah...Allahım bebeğini bi an önce göndersin inşallah

Oy maşallah tosuncuğa..çok şükür tehlikeli dönemleri atlattınya ablacım ne zaman isterse gelsin..tabii yinede az daha kalsa iyi olur Herşeyin güzel gitmesine çok sevindim..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

sezenim sağ olasın. iğneyi ben hemen başladım ama benim 2 değer sorunluydu...

ase canım güzel haberlerle geldim şükür sende de başlıyor demek bulantı öncülleri...

ceza güzeldi film canım. öğretmeninin izlemesi güzel. bütün yıl anne babası okuma bilmeyen öğrendi ne kadar uğraştım tam çözemedi oğlum. diğer her şey çok iyi bu harfler sıkıntı oldu. gerçekten de d-b özellikle. hala aşamadık... birkaç ses daha var böyle. 5, 6 yı da ara ara ters yazıyor nadiren de olsa... alışveriş çantası hazırlamak lazım...

candaş para işine sevindim kuzum.

minicikumut canım baş ağrısı fecidir eminim bitkisel nane yağıyla şakakları ovmak iyiymiş...

minikler netleşti mi kuzum tarih. benim 2 hafta daha dursun dedi sonra belli olur ...

nazlım sağ ol canım hep duamdasın...

herkesi öpüyorum...

chnb abla iyisiniz çok şükür..
maşaallah Ahmet Arda'ya..
serpilmiş iyice.. demek 38 e kalmazmış bebiş..
beklesiiin, daha zamanı var.. kendinize iyi bakınn

sezenimmm gözünüzaydınn canım.. darısı pıt pıtlaraa
eşlere göre biz pimpirikli oluruzz zaten..
sen yinede iğnen için bilenlere danış..kızlardan kullananlar daha iyi bilirr...
aa sen benden 1 gün önce gidiyorsun pıt pıtlar için...
güzel haberler alalımm inş...

candaşımmm, hayırlı günde hayırlı haber alalımm inş..
ne dikkatlisin yaaamaşaallahh
demek yemek ısmarlıyorsun, çok bonkör gördümm seniii
Bekle geliyorumm güle güle harcaa canımm :))

Hiç merak etmeyin, boş sözlere de kulak asmayın kürtajdan sonra tabi ki tekrar hamile kalabilirsiniz. Doğru ve hijyenik bir ortamda yapılan kürtaj engel oluşturmuyor. Ben zorunlu bir sebepten kürtaj yaptırmıştım fakat Allah' a çok şükür şimdi 12 haftalık hamileyim. Hemde kürtajımdan sonra 1 yıl spiral kullandım. Spirali çıkardıktan 6 ay sonra da doğal yollardan hamile kaldım. Dileyen herkesin başına.

sağol asemmm ..amin canım..inşallah o sesi duymak nasip olur..inan şu kalp atışı meselesi en çok heyecan yaptığım yer..3 ay bitene kadarda içim içimi yiycek biliyorum..Allahım korusun küçük meleklerimizi...

Kızlar günaydın ...

Nazlım, canım benim şu 3 gün ertele. ben bugünlerde okuyabileceğimi sanmıyorum aksatmayım işinide.

Dün çok kötü bi haber aldım.benim için en kötüsü bu çünkü. Eşimin becayişi olmadı. Bebekte uğurlu gelmedi işte . Bİlmiyorum ne olcak .. ama galiba eşim istifa etmek üzere ...

Candaşım ne diyeceğimi bilemedimki şimdi..Kaçıncı oldu bu olumsuz cevap.Allah yardımcınız olsun canım.

tamam kuzum sorun diil ben 3 günüde okurum daha iyi olur hem çok şey yazmak istiyorum sistemle ilgili ama canını daha fazla sıkmıcam hayırlısı kuzum bebeğin mutlaka sana uğur getiricek buna inan keşke tanıdıklarımız olsa keşke yardımcı olabilsek

Candaşım ne diyeceğimi bilemedimki şimdi..Kaçıncı oldu bu olumsuz cevap.Allah yardımcınız olsun canım.
Canım saol, senelerdir dua ediyoruz allahım duymuyomusun diyorum ama ne çare.ya dile kolay ya, 4 senedir ayrıyız.öncesinde de 2 sene var.düşünüyorum benim yerimde başkası olsa tahammül edemeyebilirdi.

Canım söylenecek o kadar çok söz var ki ama tıkanıyoruz söyleyip üzüldüğümüzle kalıyoruz.çıkarsız kaldık.anlamadım ne biçim kader bu.millet kürtaj olur peşine hamile kalır, ben kürtaj oldum dünyam değişti.ee millet memur olur eş tayini hemen gelir biz senelrce bekliyoruz bu reva mı ya

canım çok üzüldüm..
bebeğin sana nasıl uğur getirmez ki, ama sistemde işleyiş farklı..
Allah yardımcınız olsun candaşımm..

canım çok üzüldüm..
bebeğin sana nasıl uğur getirmez ki, ama sistemde işleyiş farklı..
Allah yardımcınız olsun candaşımm..

Getimedi işte asem ( lanet olsun böyle sisteme ... Bilmiyorum sonu ne olcak.

Ben gitsem gidemem, evini dağıttı zaten bu yıl ank dayım diye orda ev yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…