ceza, canım iyiyim sen nasılsın ? oo kocaman olmuşsunuz 29. haftaya gelmişsiniz, Denizin alışverişi tamam gibi galiba ? canım ne zammn başladın ki alışverişe ?
nazlım, sabah sesini tahmin edebiliyroum :)) ıhlamuru bol bbol iç kuzu, hemencik iyileşki bebeğin annesini iyi görsün.canım tamam alırım 3 günü okurum baştan ben okurum görevimi tamamlarım iyi olur.aksi bi durum olursa misafir filan kızlarla paslaşırız yine.
ase, canım yani 12 ekimde öylemi ? gümbür gümbür gel tamam mı :)) heyecanla bekliyoruz biz burda :)) iyim canım şükür, cinler şimdilik kayıp :) gelmeselerde iyi olur hani :)) sen nasılsın ?
evet canım 12sinde.. hayırlısıyla inş..
güldürdün benii yaaa..
cinler kaybolsunn.. gitsin in cin top oynasınn
Rahat ol canım, üzme tatlı canını yok yeree
bende iyiyim, çok şükür.. iyi diyelim iyi olalımm..
Oy maşallah tosuncuğa..çok şükür tehlikeli dönemleri atlattınya ablacım ne zaman isterse gelsin..tabii yinede az daha kalsa iyi olurDoktordan geldim genel olarak iyi bir görüşmeydi...
Rahim ağzı uzunluğum 2 cm. iyi. Bebek yine haftasından büyük gidiyor 2 kiloyu geçmiş...38 i kesinlikle beklemez dedi. Biraz az hareket ediyor dedim. önceki haftaya göre daha mı az bu önemli dedi.
kanama, su, saatte 4 ü geçen kasılma olursa gel dedi.
benim eklemlerim çok ağrıyor dedim güneş görmedim kalsiyum verdi...
tansiyonun önemli 12 8 çıktı, 13- 9 olursa haber ver dedi...
Genel olarak böyle.
Aklıma gelenler bunlar...
Kızlar günaydın ...
Nazlım, canım benim şu 3 gün ertele. ben bugünlerde okuyabileceğimi sanmıyorum aksatmayım işinide.
Dün çok kötü bi haber aldım.benim için en kötüsü bu çünkü. Eşimin becayişi olmadı. Bebekte uğurlu gelmedi işte . Bİlmiyorum ne olcak .. ama galiba eşim istifa etmek üzere ...
Kızlar günaydın ...
Nazlım, canım benim şu 3 gün ertele. ben bugünlerde okuyabileceğimi sanmıyorum aksatmayım işinide.
Dün çok kötü bi haber aldım.benim için en kötüsü bu çünkü. Eşimin becayişi olmadı. Bebekte uğurlu gelmedi işte . Bİlmiyorum ne olcak .. ama galiba eşim istifa etmek üzere ...
Canım saol, senelerdir dua ediyoruz allahım duymuyomusun diyorum ama ne çare.ya dile kolay ya, 4 senedir ayrıyız.öncesinde de 2 sene var.düşünüyorum benim yerimde başkası olsa tahammül edemeyebilirdi.Candaşım ne diyeceğimi bilemedimki şimdi..Kaçıncı oldu bu olumsuz cevap.Allah yardımcınız olsun canım.
tamam kuzum sorun diil ben 3 günüde okurum daha iyi olur hem çok şey yazmak istiyorum sistemle ilgili ama canını daha fazla sıkmıcam hayırlısı kuzum bebeğin mutlaka sana uğur getiricek buna inan keşke tanıdıklarımız olsa keşke yardımcı olabilsek
Kızlar günaydın ...
canım çok üzüldüm..
bebeğin sana nasıl uğur getirmez ki, ama sistemde işleyiş farklı..
Allah yardımcınız olsun candaşımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?