Kızlar günaydın ...
Nazlım, canım benim şu 3 gün ertele. ben bugünlerde okuyabileceğimi sanmıyorum aksatmayım işinide.
Dün çok kötü bi haber aldım.benim için en kötüsü bu çünkü. Eşimin becayişi olmadı. Bebekte uğurlu gelmedi işte . Bİlmiyorum ne olcak .. ama galiba eşim istifa etmek üzere ...
4 senedir ilkkez bu kadar yıkıldım desem yeri, sokakta bağırarak ağladım çaresizlikten !candaş canım üzüldüm. bir daha ki tayin dönemi ne zaman? o zamana dek rapor filan belki idare edersin...
Allah sağlık versin canım. inşallah en tez zamanda olur...
birçok kişi zor şeyler b yaşıyor kızgınlıkla Allahın gücüne gidecek şeyler deme canım...
İnş rolle ya, bana değil kendine getirsin uğrunu.ben çektiğime razıyım ama onun suçu ne ? ya minicik yavrunun ahını almaktanda korkmuyolarKizlarr nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyor?
chnb hayirli haberlerini okudum cok sukur.
Candas bozma moralini Allah dermansiz dert vermesin.Bebisini de uzme sakin sana cok ugurlar getirecek bak gorursun.
Nazlimm sen nasilsin insallah bu ay ugurlu ayimiz olur senle.Allah herseyin hayirlisini versin.
candaşım yazdım yazdım sildim dün çok çok kötüydüm eşime küstüm ağlattı ama neyi hissettim biliyomusun oğlum her zamankinden daha faza tekmeledi sanki beni güldürmek için çırpındı durdu sonra babasına ilk defa büyük bi tekme attı 'sen de beni farket' der gibi.. ne yazacağımı bilemiyorum rabbim bi çıkar yol göstersin en doğru kararı verirsiniz inşallah kızının her anına birlikte şahit olursunuz cnm keşke elimizden bişeyler gelse diyeceğim o ki minik kızın seni hissediyo annesi şanslı değil die düşünme onun şimdi kaderi yazılıyo belki kucağınıza aldığınızda gösterecek mucizesini biliyorum 6 yıl dile kolay ama umut fakirin ekmeği derler ya inşallah bu kadar sabretmenin bi hayrını görürsün cnm..
chnb ablacım daha kesin belli değil normal doğum olursa kasımın ilk haftası gibi amasezaryen olursa bayramda kucağımızda olur sanırım(allahın izniyle) cumartesi muayneden sonra belli olur sanırım
Kizlarr nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyor?
chnb hayirli haberlerini okudum cok sukur.
Candas bozma moralini Allah dermansiz dert vermesin.Bebisini de uzme sakin sana cok ugurlar getirecek bak gorursun.
Nazlimm sen nasilsin insallah bu ay ugurlu ayimiz olur senle.Allah herseyin hayirlisini versin.
candaşım yazdım yazdım sildim dün çok çok kötüydüm eşime küstüm ağlattı ama neyi hissettim biliyomusun oğlum her zamankinden daha faza tekmeledi sanki beni güldürmek için çırpındı durdu sonra babasına ilk defa büyük bi tekme attı 'sen de beni farket' der gibi.. ne yazacağımı bilemiyorum rabbim bi çıkar yol göstersin en doğru kararı verirsiniz inşallah kızının her anına birlikte şahit olursunuz cnm keşke elimizden bişeyler gelse diyeceğim o ki minik kızın seni hissediyo annesi şanslı değil die düşünme onun şimdi kaderi yazılıyo belki kucağınıza aldığınızda gösterecek mucizesini biliyorum 6 yıl dile kolay ama umut fakirin ekmeği derler ya inşallah bu kadar sabretmenin bi hayrını görürsün cnm..
chnb ablacım daha kesin belli değil normal doğum olursa kasımın ilk haftası gibi amasezaryen olursa bayramda kucağımızda olur sanırım(allahın izniyle) cumartesi muayneden sonra belli olur sanırım
4 senedir ilkkez bu kadar yıkıldım desem yeri, sokakta bağırarak ağladım çaresizlikten !
o kadar karışıkki işlerimiz, eşimin evini dağıttı eşyaları sattı gelcem diye, gitsem nereye gitcem.
görevlendirme imkanım var ama dr u bırakıp gidemem, biliyosunuz zaten zordu.ordaki dr larda iyi değil.
şikayet etmiyorum, kızımada kızmıyorum üzülüyorum sadece, çok bebek babasıyla büyür ama o babasına mahrum kalcak.
sonrası ne olcak onuda bilmiyoruz.yeni tayin dönemi haziranda.
adilik burda zaten bağlıyolar 6 ay. kladıki becayişi yapmayan tayini hiç yapmaz.
sebep arıyolar her sene. eşim ordaki tek kadroda.ank da gelcek çok yer var ama onun yerine personel yok diye sebep gösterme ihtimalleri yüksek.
belaya düştük, tsk yi biliyosunuz.asker gibi muamele ediyolar.
hafyasonu askeri haimlerlerle filan görüşcez, görüşebilirsek.dava açcak artık.
bi ark ın paşa akrabası varmış kendi aradı çok zordasınız senin için çok rica etcem dedi
adam eşimi aramış hemen.ve işimizi çeviren albaya ulaşması mümkün.
onun gönlün ederlerse iş olur.31 ekime dek yeniden tayin isteyebilir.ondan sonrası haziran.
ama umudum kalmadı artık(
İnş rolle ya, bana değil kendine getirsin uğrunu.ben çektiğime razıyım ama onun suçu ne ? ya minicik yavrunun ahını almaktanda korkmuyolar(
eşimin bu sene oldu olmadıysa hiç olmaz durumu vardı bence,işte o aşamada olmak yıktı.
Canım( iyi misin şimdi ? barıştınız mı ? aklım hep ondaydı minikler, hep kızımdaydı içerde kimbilir nasıl kasıldı deyip durdum biliyorum hissediyo.diyorum ya en çok ona üzülüyorum ben,sen bizaat şahit olmuşssun oğlunun seni tekmeleyip burdayım anne demesine.toplayamadım kendimi ama dün, bugün daha iyiceyim.allah onun yüzüne baksın demekten başka çarem yok.inş canım inş güzel son bizi bekliyodur yakında.eşimde diyo kızımız çok üzüldü çikolta yedir onada sevinsin azcık gönlünü alalım diye, kime üzülceğimi bilemedim ya.çok öptüm seni, yeni randevu ne zman şimdi ?
Nazlım kuzum bu sefer olur inşallah olmazsa aşılama düşünmez misin canım?
Minikler canım hassas olunuyor bu dönemde öyle böyle idare edeceğiz onları. bebek şekeri yaptırcak mısın canım ben çok özeniyorum ...
bir de port bebe aldın mı?
sezen canım muhtemelen muadilidir ben duymadım... maşallah kesenize. eltin nasıl dedin m ona?
ya abla bende duymadım endişelendim şimdi birde düşük doz yazmış 0.2 ..maşallah ablacım unutmamışsın benimn eltiyi
Eltime henüz söylemedim..3 ay bitene kadarda söylemeyi düşünmüyorum..onun kıskanç bakışlarını üzerimde hissetmeye hazır değilim..biraz daha karnını gere gere dolaşsın bakalım...inşallah bizim dolaşacağımız günlerde gelecek..pek konuşmuyoruz zaten bu ara bi havalarda..ananemin bi lafı vardı..gelene kapı,gelmeyene dirgen sapı
Minikler canım hassas olunuyor bu dönemde öyle böyle idare edeceğiz onları. bebek şekeri yaptırcak mısın canım ben çok özeniyorum ...
sezen canım muhtemelen muadilidir ben duymadım... maşallah kesenize. eltin nasıl dedin m ona?
kızlar.. bugün yoğun kanamam olmaya başladı
biraz sıkıntılıyım.. hastanedeydim,serum takıldı..
iğneden de yapıldı..
pıhtıda düşünce bişey oldu sandım ama kesemiz iiyiydi..
dinleneceğim bakalım..
hayırlısı nasılsa artık.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar benimm içinn lütfennn
iğneden de yapıldı..
dinleneceğim bakalım..
hayırlısı nasılsa artık.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar benimm içinn lütfennn
abla şeker yaptıracağım ama hastane için değil burdan şekercilere baktık zaten az yaptıracağız çok çevremiz yok 20-30 arası bişey olur şekerci her zaman bulunur bu kadar sayıya önceden siparişe gerek yok dedi.. port bebeden vazgeçtik alanlar kullanışlı değil dediler zaten en fazla iki aya kadar sığıyormuş içine.. arabaya da takılabilecek anakucağı aldık zaten bi yere gittiğimizde arabayla gidiyoruz sağlıkocağı da en fazla 5 dk eve çok yakın yani gerek duymadık.. bebek şekerinde buzdolabı süsü mü olsun biblomu ona karar veremedim bende :)
sezen cnm iğne konusunda bilgim yok kesemize maşallah..
iğneden de yapıldı..
dinleneceğim bakalım..
kızlar okuldan yeni geldim nazlım cnm mesajını aldım yazamadım tarifemde konuşmaya yönelik çok mesaj yazamıyorum cnm faturayı iyice kabartıyorlar :) bu ara ekonomi yapmaya başladık :) iyiyim kızlar akşam kızdım gece barıştık olayda aslında basit bişeydi ama kırıldım işte canım bişey çorbası çekti suyunu felan hazırladım kaynadı tanesini koycam baktım kalmamış canım istedi git al dedim bakkal bi adım ötede ama bizimki pc başından kalkmadı başka zamanda böyle cnm şunu istedi dediğimde koşarak gitmedi hiç ben de buara zaten duygularım tavan yapmış durumda başkalarının kocası gece yarısı kalkıp alıyo kışın yaz meyvesi buluyo benimki niye böyle yapıyo die üzüldüm ağladım gitti aldı geldi ama ne fayda sanırım yine suç bende hiç nazlı davranmasını bilmiyorum gücüm yettiği kadar kimseden bişey rica etmem okulda bazen yardım etmeye çalışıyorlar nazlandırıyorlar ben utanıyorum alışık olmadığım için :) böyle işte akıllandı mı hayır akıllanmadı benim koca böyle değişim yok :) yeni hamilelere ve hamile olacaklara ders olsun biraz ağırdan alın nazlanın kızlar yoksa 9 ay geçmiyo :) ha hakkını yemeyeyim evin bütün yükü onun üzerinde çamaşır bulaşık :) belki bi çok erkeğin yapmayacağı işleri yapıyo allah razı olsun ama kadın milleti işte nazlandırsında istiyo :)
nazlım maşallah kuzum yumoşlarıa duaları ne yaptın cnm haftaya da beni yazsan olur mu 1 den 5 e kadar okuyabilirim ne kadar yazarsan ama erkene yaz cnm bugün toplantıda veliler bile otur fırlayacak gbi duruyo korkutma bizi dediler :) canm ben sana telefon açarım numaran varya sen herkesten önce duyarsın merak etme inşallah rabbim tesellini de vermiş olur yanıma göbüşünde bebiş yüzünde gülücükle gelirsin rabbime dua ediyorum ben o zaman çok çok mutlu olacağım her gün duamdasın cnm kendine dikkat et ilaç da direnebildiğin kadar kullanma dinlenmeye ve bol limon tüketmeye bak öpüyorum çok
candaşım ben de chnb ablaya katılıyorum artık bebeğin seninle tutundu korkulacak bişey yok normal gebelerden hiç farkın kalmadı buna inan bak benimde iki kayıbıma rağmen dr. 5 haftada bir çağırdı önce üzüdüm uzun süre die ama düşününce de ben normalimki böyle davrandı dedim sonra kordon olayı oldu 15 günde görüşmemiz lazımdı ama 10 güne düşürüyoruz dedi endişem arttı. kendi kendini rahatlat eşinin yanına gitme olasılığın varsa sen ruh sağlığın herşeyden daha önemli git ev de kurulur cnm nee olacak bir iki sene iki kanepe alır oturusunuz sana yatılı misafir gelecek değilya bir de ücretsiz izin felan olmuyo mu cnm sizde bebeğine kendin bakmış olurdun gerekirse biraz borçlanırdınız ama diyorumya önce ruh sağlığı para sı pulu ödenir devlette eliştirilecek çok şey var cnm ama eleştiriden öteye gitmiyor maalesef
Candaşım üzme kendini bu kadar olanda hayır vardır derler...dur bakalım hele hemen ümidini kesme..gün doğmadan neler doğar dimi ama..yeğenimide üzme hem daha fazla annesi o çok etkilenir..
miniklerim barıştığına sevindim canım..tatlıya bağlanmış herşey:)..erkekler böyle canım bi söz var erkeği ne kadar yontarsan yont hammaddesi odun işte :)) yine eşin iyiymiş canım maşallah onu yapmayanlar var maşallah..benim eşim elinden geleni yapmaya çalışır..canım ne isterse yapar ama daha bulaşık çamaşır makinası nasıl çalışır bilmezherkesin iyi olan bi yönü var demekki..idare edicez artık
Nazlım canım hadi inşallah bu ay senden güzel haberleri duyacaz gibime geliyor..liste işini ne yaptın..bana şimdilik 2 gün yaz demiştim yazdınmı?ayın kaçı benim okuyacağım günler yazda canım ona göre okuyayım..
kızlar herkes iyidir umarım tek tek yazmadım...Bende bugün doktora gittim..karından baktı bu kez keseyi çok rahat gördü..2 gün önce vajinal ultrasonda bile zor görmüştü doktor..nasılda farketmiş hemen
Kan sulandırıcı iğne yazdı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum..ilkini olmazsa sağlık ocağına yaptırırım..Birde iğnenin ismi hibor hiç duymamıştım..clexan bekliyordum...bu iğneyi duyan arkadaşlar varmı..nasıldır etkisi..clexanmı daha iyi acaba..geneli onu kullanıyor?
iğneden de yapıldı..
dinleneceğim bakalım..
selamlar kızlar
moralim bozuk şu boşanma işi beni çok gerdi, pazardan beri eltimin evindeyik toplamak zorunda kaldık çok mutsuzum. ağlaya ağlaya topladım. ara sıra uyuzluğu vardı ama allah kimsenin evini dağıtmasın.
minikler canım 450 okudum sana
nazlım ancak paartesi başlayabilirim ben mesajına cevap dönemedim kusura bakma canım, sana da uyar mı
asesulfam çok güel olacak herşey inşallah.
ben yarın yine giremem etrafı toparlamam gerek.
canına yanayım işte olmadı bugün cevap olumsuz geldi.
şişirdim siizde offf ama naiom
iyi gecler kızlar
candasım becayiş olmamış üzüldüm canım..canım sen gidebiliyorsan git canım..maşallah 16. haftaya girmişsin korkma artık..ev düzeni çok çabuk kurulur.ücretsiz izne ayrıl olmadı doğumdan sonra 2 yıl kızın babasız büyümesin..offfff bu tayin işlerini hiç sevmem.Allah yardımcın olsun canım..
miniklercim bu hafta eşlerin odun olma haftası herhalde..bizdede benzer bir problem vardı..pazar günü tartıştık daha bugün barıştık malesef ben kolay barışamam.yarın okulda son gün maşallahdarısı başıma ,bu arada senin duanın zamanı belli mi canım?
nazlım benide ekle sureye..tarihlerini belirt ama canım..yumoşların güzelmiş.inşallah olur.soğan kürü işini ne yaptın?ben çok inanıyorum bu küre pcos varya ondan..inşallah sende de işe yarar kuzum..
asecim geçmiş olsun ,bi nazlı bıdıkta sende var haaa...iğneleri ihmal etme canım bide sürekli dinlen istersen..
sezencim maşallah sizegörünmüş kesee..sıra pıtpıtlarda inşallah
hellom iş,taşınma derken üzülmüşsün canım..kıyamam dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?