Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlarrrr

nazlım ben de duygulandım zıbın olayına..inşallah tez zamanda(lone den öğrenmiştim ben hep hayırlısı diye başlardım dualara) hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursun canım..ben iki hamileleiğimden önce ki ay soğan kürü yapmıştım..inşallah faydalı olur..şuan için tarihte bi problem yok canım..okurum duayı..akşamları okunacak değil mi?eğer şehir dışına çıkmak gibi bir durum olursa önceden haber veririm canım..

kızlar teşekkür ederim. Şuan gidemem. görevlendirme işi laf, arkadan tayin veriyolar.gen müd e gelmeye can atanlar çok, herkeste dost değil.Burdan görevlendirmeyi çıkarırısın ama bozdurman için torpil lazım dediler.ama tayin hakkım kesinlikle yok.şuan orda çalışamam .çünkü ordaki tek.ler ellerinde ağır makinelerle arazide çalışıyor mesai saatlerinide aşıyor.zaten eşimde istemiyor, senlerdir buraya gelmen için mi ayrı kaldık bu problemi seve seve çözecekler diyor.muhtemelen davalık olcaz ama alcaz hakkımızı.çünkü hakkımız.şimdi bide eş tayinlerine memur ve işçiler diye düzelterek onaya göndermişler, onaylanırsa olur zatende onuda beklemek; ölme ölme eşeğim ölme.bu sene beklentimiz çoktu olmayınca çöküntü fazla oldu ve bugüne dek eşimin komutanları hariç kimseden yardım istmedik.birkaç tanıdık vardı dün babam biyandan dayım bi yandan rica ettiler, onlarda görüşcekler.biri aşırı sağlam aslında ulaştırabilrsek sorunu.hep kedi imkanlarımızla olsun dedik torpile zorladılar.bakcaz bundan sonrası.ümit tükenmiyo işte inada her defasında hırsla güçleniyor.ben doğum iznine şubatta çıkıp etesi sene nisana dek kullanabilrim, ben memur olmadığım için 2 sene kullanamıyorum eşim alabilr 1 senede 2015 marta dek böyle idare ederiz ama ya sonra ? artık hakları değerlendircez en sonuna dek.dilerim ank ya gelir eşim.yoksa çorlu sıkıntı.her anlamda.eşya filanda sorun değil en fazla eşyalı ev kiralarız.ama zor olcak en rahat zmanımda ailemle olcam en zor zmanda yalnız.en az 1 ay ank da kalmak zorundayım doğumda.ve orda dr lar kötü geçrketn bi ark var o da ist a gidiyor.ya gitsem herşeyi ayarlarım ama artık nefret ediyoruz ordan.diyorum ya eşimde sen gelceğine ben istifa eder başka kuruma geçerim diyo.bilmiyroum ne olcak.şuan yine muallaktayız.yada bize söz versler seneye haziranda tayinin olur tamam yine bekleyim ama bu adamlar kıl yapmamk içn bahane arıyolar mecburen adam sokcaz devreye seneler sonra.

sezen, canım gözün aydın kese görünmüş.darısı pıt pıtlara.

asem, canım dualarım senle.inş korkuttuğuyla kalcak minik yavrun ...

nazlım, 19-20-21 e beni yaz inş yine kötü bişey olmazda okurum.canım allahım halanın dualarını abul etsin bende duygulandım.inş kardeşinede hayırlı olsun mutlu evlilği olsun sıkıntısız.

Son düzenleme:
Nazlım Allahım o mübarek topraklar yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin..çok duygulandırıcı..iyi düşünmüşsünüz..İnşallah halan hacdan dönmeden hamile olup dönüşte ona bu güzel haberi vermek nasip olur..Canım günler bana uyar okurum inşallah..

Candaşım inşallah herşey gönlnce olur canım..Herşey düzelecek emin ol..sen kendini üzme yeter

Ceza kıs çok nazlısın galiba..affet adamı süründürme artık

Hello canım çok üzüldüm eltine onca emek veriliyor sonuçta bir yuvayı kurmak için..Belki sudan bi sebepten yıkılması çok zor..acı verici..Allahım yardımcıları olsun...umarım bundan sonra aradıklarını bulurlar diycem ama...sonra çok pişman olcaklar ama iş işten geçmiş olacak..gelen gideni aratır derler..Keşke boşanmak yerine bi evlilik danışmanına gitselerdi..nedir problem çözüp ona göre karar verebilirlerdi..hayırlısı artık...

Hemşo başlamış bebek şekerleri meselelerine maşallah Darısı sünnet,düğün şekerlerinemi diyeyim

Sezen, canım teşekkür ederim.inş güzel olur.Ne yazıkki hüzünlerimizide çok kısa yaşamak zorundayız en azından önce ben sonra eşim, 1,5 gün feci üzüldüm.ertesi gün topladım artık neden çünkü benim canımda bi can var, onu üzmeye kasmaya hakkım yok dedim.bebek olmasa annem babam üzülüyo diye toparlanıyodum hemen.hayat gerçekten zor.birkaç haber geliyo, ihtimaller oluyor. ank nın avantajlarını dilerim kullanabilriz.artık cumhurbaşkanına filan twit atcam.çaresizlik başa bela.belki olurlar bi derdimize derman.

nilde nasılsın ? epeydir giremedin sende galiba ?

Son düzenleme:
hepinize merhaba geçmişi okudum ama uzun uzun yazamıyorum ama aklımda kalanları yazmak isterim

asemmmmm öncelikle sana yazayım kuzummmmm alalhım korusun siziiiiiiii allahın izniyle hiç bişi olmuycak sende sağlıklarla alacaksın kucağına tatlımmmmm kendine iyi bakkkkkkk dikkat et arada bizi haberdar et dularımız seninle

sezennn kuzummmmm o iğneyi bilmiyorum başka bir doktora sor istersen kafan rahat eder

nazlımmmmm kuzummmm mesajlaştık hadi bakem o güzel yumoşlar bebek olsun olcak bu sefer olcak kesinnn eminimmm hissediyorummmm listeye eklemeye unutma kuzuuuuu

minicikumutummmmm kuzummmmm nerelerdesinnnnnn merak ettim seni başın hala ağrıyomuuuuuu

miniklerrrrrr kuzummmm kızların dediği gibi genetiklerinde odunluk kesin var ama barımışsınız olur böle şeyler sen üzülme yeter kuzum

datlummmmm kuzummmmm nerelerdesinnnn

günlüğümmmmm nurayımmmm lonemmmmmm kızlar bebişler yoruyo siziiiiiii alalh kolaylık versin arada ce deyin

hello kuzummmm geçmiş olsun her şerde var bir hayır haklarında hayırlısı olsun iş içinde kısmetin seni bir yerde bekliyor öpüyorum

cezaaaaaa kuzummm sen nasılsın deniz bey nasıl

chnbbbb kuzummmm doktor sonuçları iyiymiş kuzummmmm hadi bakalım minik kuzu biraz daha beklesin

rolle kuzummmm sen ne durumdasın duanı bitirmiştim özleden mesaj attım biliyosun dular tamamlandımı

hilalimmmmmm kuzummmm hadi gelllllllll özledim seniiiiii

candaşımmmmm kuzummmmmm konuştuk ama üzme o kadar kendini inan kavuşmanıza az kaldı inanıyorum yapacaklar o adamlar işi bebişin yüzü suyu hürmetine olacak çünkü bebişler kısmetiyle gelirmiş

kızlarrrrrrr bana gelince bugün randevu var 17 de ve çokkkkkk korkuyorummmm sanki bebeği göremiyeceğim gibi geliyo biliyorum telaş yapıyorum ama o masaya yattığında kalp atışları yok kelimesini duymak istemiyorum biliyorum kimse duymak istemez ama korkuyorummmmm allahım korktuklarımızdan korusun kendi kendimi telkin ediyorum böyle hissetmen çok normal diyorum bir kayıp yaşadın korkular normal diyorum bide benim hiç belirtim yok bir tek göğüslerim bomba gerçi ben aşılama öncesi ğineden acayip kilo aldım ama şiş el değmiyo oda bir belirti dimi çok uykum gelirdi artık gelimiyo geçen gün 1 kere miğdem bulandı başka yok diğer hamileliğimde kasıklarım batmıştı dr çok güzel bebek büyüyo demişti bunda yok gerçi o bebek sağlıklsızdı amannnnn ne biliyiömmmm çok pimpirikli demeyin kızlarrrrrr belkide bu benim son şansım korkuyorum işte kafanızı şişirdim affedin beni kuuzularımmmm

kızlar nasılsınız?nasıl gidiyo?candaşım nasıl gidiyo hamilelik,cinsiyeti belli oldumu canım?sayfaları fırsat bulup okuyamadm canım mete bey sağolsn hiç bişeye fırsat vermiyo,şimdi yatırdm uyanmadan bi bakim dedim bi yandanda yemek yapmaya çaılışıyorm.diğer arkadaşlar nasıl???valla artık hiçbişeye vakit ayıramaz oldm rsmen,okadar çk yoruluyormki artık,daha yeni ameliyattan çıktım doğumdan sonra pek toparlanamadım aksilikler pek peşimi bırakmadı,safra kesesi ameliyatı oldm.artık eski ggücüme kavuşamk istiyorm.hamile arkadaşlarıma burda seslenmke istiyorm inanın bugünler rahat günleriniz bana hep derlerdi,hamileyken hep aman geçsin doğsun isterdm ama ,doğumdan sonrası daha zormuş.allah sabrını veriyo ama diyorumki şimdi kendime hamileyken ne kadar rahat ve keyifliymişim,anne olmak gerçekten ne kadar güzel ve zormuşşbu yüzden hamile arkadaşlarım bugünlerin tadını büyük bi keyifle çıkarın lütfenn.günlük,senem,hello,ve diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşallah,geçenlerde yine kafam attı ve isyan etmeye başladm ,sonra dedmki kendine gel eski günleri ne çabuk unuttun,evlat sahibi olmak için nasıl ağladığını,sonra bu topicde yazdığım eski yazıları bulup okudum ve aynı duyguları yaşayıp şükreettim af diledm allahımdan.umarım doğum yapacak arkadaşların başına benimki gibi aksalik gelmez ve doğumdan sonrasınıda tatlılıkla atlatırlar,hepinizi öpüyorum allaha emanet olunn

Nilde, ablam dilerim içine doğan hayatımızın gerçeği olur.inş emek kızım kısmetiyle gelir, sende müjdeyle dönersin inş.

sinua, canım kızımız olacak inş.şükr zor zmanlar geride kaldı.bundan sonrası daha güzel olur inş.sen sıkıntılarını yazınca şnu düşündüm, ben anne olduğum vakit daha güçlü olcam kızım için, zor olcak ama ondan alcam gücümü.hayat bana hep zor tarafından el salladı, ama kızım benim candostum olcakta hiç üzmeyecek gibi geliyor.garibim ne sıkıntılar çekti daha karnımda.şimdi hissettiği gibi doğuncada inş hissedip yardım edecek.mertim seni üzüyo demek sabır annesi o daha minnacık aklı kesince üzmeyecek inan.ve dediin gibi kolay bulmadık şikayet edemeyiz.sanada çok geçmiş olsun.ameliyatı ne zman oldun? şimdi nasılsın? dikişler filan sıkıntı oluyormu mertle ilgilenirken ? çok öptüm seni de mert i de.ayrıca maşallah çok tatlı olmuş, yüzümü en içten güldren şey oğlunun resmi oldu maşallah oğlumuza

Son düzenleme:

hah şöyle işte canım üzme kendini..o minnak bebeğin ne suçu var...Herşey olacağına varır..elinden geleni yap yinede canım boş durma..ama inşallah o küçük bebeğin hürmetine Rabbim sizi kavuşturacak gör bak

kızlar yazdıklarınızı okudum,cepten gırıyorum tek tek yazmak gùç..ıyı dıleklerınız ıçın hepınıze çok tesekkur ederım.. dınlendıgım için daha iyiyim çok sükür..hayırlısıyla,hersey yoluna gırer umarım tez vakıtte..kendınıze ıyı bakın,görüsmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selamlar.kaç gündür üzerimde aşırı bir yorgunluk ve durgunluk var. okudum ama bir türlü yazamadım aklımdan uçup gidiyor okuduklarım kusura bakmayın.

asem kanama olmuş canım ancak çok şükür kesemiz iyiymiş rabbim sizi korusun. kızların da dediği gibi bizimkiler nazlı arada bizi böyle korkutuyorlar. ama sen içini ferah tut herşey güzel olacak. dualarımız sizinle canım.

candaşım tayin işi yine olmamış çok üzüldüm arıycam seni ancak kafa dumanlı dedim ya bir türlü arayamadım.allahtan ümit kesilmez canım durumun kolay değil ancak asla isyan etme. bak ben bingöl gibi bi yerdeyim 3 senedir. bazen kafayı yiyecek duruma geliyorum burada. doktora gittikten sonra doktor ne dese ne ilaç verse hemen netten bakıyorum ona bile güvenemiyorum düşün sallıyorlar çünkü. nikahı yaptık 2 sene önce eşim sözleşmeliydi tayin hakkı vermiyorlardı. buradan senelerce çıkamayacağımızı bile bile kendimi feda edip sırf eşimle ayrı kalmayım diye tokat gibi bi yerden kalktım buralara geldim. eğer gelmeseydim bizde şuan sizin durumunuzda olacaktık emin ol. eğer mümkünse sen eşinin yanına gidersin izne ayrılıp falan. tabi inşallah bunlara gerek kalmaz da halledersiniz bi şekilde. yiyeceğimizi ekmek nerdeyse bi şekilde bizi orası buluyor canım istesek de istemesek de ne yazık ki((kafana böyle takıp da kendini de bebişimizi de üzme annesi. inşallah herşey düzelecek. bebişimiz kısmetiyle gelecek:)))

miniklerim canım benim üzmüş eşin biraz seni. bende eşe takılı durumdayım bu ara.eve geliyor yemeğini yiyor sonrasında tvde maç ve pcde oyun .insan hiç mi gözünü ayırmaz yorulmaz usanmaz.tek kelime sohbet etmez. zaten bunalımdayım iyice beni bunalıma sokuyor. sonra da tavrımdan anlamıyor sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyor. daha fazla ilgiye ihtiyacım varken olan ilgi de uçtu gitti. neyse kızgınım ona bu aralar çok daha fazla konuşmayım. ne de olsa erkekler bizleri anlamalrı mümkün değil. o yüzden mümkün oldukça salla gitsin.

bu arada kayınvalidemin sonuçları çıkmış kemoterapi alacakmış. bikaç test falan daha yapılmış.onların sonucuna göre ne zaman başlanacğı belli olacak hayırlısı inşallah.

Asemmm bende seni merak ediyordum..şükür daha iyisinya..dinlen canım kalkma sakın..Allahım bebeğini sana bağışlasın..

Hilalim hoşgeldin canım bayadır yoktun..sen daha önce tokattamı görev yapıyodun..neresindeydin canım?
Canım eşler bazen böyle dediğim gibi erkekler ne kadar yontulsada hammaddeleri odun..arada odun kısmını gösteriyorlar işte..takma kafana..hamile olduğun için daha hassassın tabii. daha çok ilgiyi hakediyorsun,destek bekliyorsun..ama bu erkeklere bazen herşey ağzınla söylemen lazım..yoksa bazen kafalrı o kadar inceliğe basmıyor canım..Ben ilk zamanlar ne çok küserdim..Beni anlamasını beklerdim..şimdi 6. yılımıza giriyoruz 2 hafta sonra ve ne kadar manasız olduğunu anladım..kendime yapıyormuşum ne yaparsam..kimseye bişey olmuyormuş..şimdi ne istesem çatır çatır alıyor,yapıyor ..almasın yapmasında hele göreyim

kızlarrrrrr biz geldik şükür kalp atışlarını gördüm henüz dinleyemedim şu anda dinlemek için erken 15 gün sonra gel o zaman dinleteyim sana dedi ama kalbi ritmik atıyor her şey yolunda 6+3 le uyumlu dedi.hastahane işinide burda ne veriyorsan orda da aynısı olacak dedi seni mağdur etmiycem bırakmam seni falan dedi bizden bu kadar canlarım kocaman öpüyorum

kuzummmmm aman dinlen kalbini ferah tut her şey çok güzel olacak ellerini sımsıkı tuttuk bunu unutma seni seviyoruz birtaneciğimmmm

çok sevindim nildemmmm... ücret işi de çok iyi olmuş...

canım eşler öyle bazen. telefonda hep ben arıyorum dün aramadım sonunda aklına geldi aradı...

kayınvalidene de geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım. dediğin gibi hamilelik rahat... insan o zamanda farklı endişeler taşıdığı için tadını çıkaramıyor malesef...

canım dinlen bol ol sanırım hastanedesin hala...

nazlım haklısın canım gücün vrken doğal dene tabi...

hellom canım işe de eltinlere de üzüldüm. kısmetten ötesi yok...

candaş işler yoluna girer inşallah...

ben de oturduğum yerden bebişin bir iki parça bir şeyini ütüledim yarım saat kadar...

oncelikle candasim canim keske elimizden bisi gelse ama dua etmekten baska caremiz yok. sana bebis icin cektik tefriciye bide esinin isi icin cekelim canim olmaz mi? ins hersey en kisa zmanda yoluna girer

nazlican ins yumoslar bu ay yuzunu guldurur

miniklercim barismaniza sevindim bende hamileyken cok kuserdim simdi kusmeye bile firsat yok :)))) canim gelde isir oglumu yaa ins seneye bakalim gelebilecekmiyiz turkiyeye bu sefer tanismak istiyorum valla birkac arkadasla

chnb ablacim oglun esin geliyomus gozun aydin nasilsin ? hersey yolunda cok sukur cok heyecenliyim bir suru bebis geliyo

ase, minicikumut, sezen kizlar sizler nasilsiniz? keseler gorulmus pitpitlar duyulmus .. kese gorenler soyleyin bakim bebis ne tarafta catlicam meraktan:)))

cezacim sende agirlastin baya hazirliklar ne alemde deniz bey icin ..

nilde ablacim kalp atislari gorulmus masllah darisi duymana insallah.. ck sevindim canim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim

sinua hosgeldin hep ayni zorluklar canim yaa ama seninki daha zor olmustur cok gecmis olsun .. ogluslar iyi cok sukur sanada kolay gelsin

helllom. rolle . unuutugum yoktur ins sizler nasilsiniz cok opuyorummm

bu arada kizlar bilg aldik cok sukur kirik bilgisayardan kurtuldum arahat rahat yazabiliyorum ins oglum el verdikce yazmaya calisicam.. bugun bi arkadas cagirdi caya davetliyim.. esatla hergun disardayiz bu cocuk disarda daha mutlu onu anladim, evde cok mizmiz.. bende bolbol gezdiriyorum.. opuyorum herkesi

canım hayırlı olsun bigisayarınız..oğluşla gezmeye başlamışsınız ne güzel:)
Canım ilk aşamalarda sağ kasığımda ağrılar vardı şimdi sağlı sollu ara ara gelip gidiyor

herkese slm. yine okumadan yazıyorum öncelikle ank dan döndük. artık evimizdeyiz. yeniden düzen kurmaya çalışıyorum oğlumla.gerçi hiiiç düzenimiz olmadı şimdiye kadar ama yeni bi düzen oluşturmaya çalışıyorum. ameliyat sonrası bakımımız biraz daha zorlaştırdı işlerimizi. ellerini takip etmek ilaçlarını damlalarını kaçırmamak için sürekli takipteyim. uykusuzluk max düzeyde zaten. bu arada candaşla tanıştık, görüştük, kulaklarınızı çınlattık. konuşacak o kadar çok şey vardı ki zaman yetmedi. bi dahaki ank ziyaretinde kaldığımız yerden devam edecez artık. topiği takip edemiyorum ama candaş sağolsun bi özet yaptı bana. şimdi ilk doğum minklerde diye biliyorum. çok az kalmış.son zamanların tadını çıkart ve tüm hamilelere söylüyorum ne kadar sağdan soldan duyduklarınıza kafayı takmayın desekte boş. illaki moraller bozuluyor ama inanınki sonra pişman oluyosunuz. en güzel zamanlarınız. kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin. içinizdeki canın keyfini sürün. onlar herşeyi hissediyolar. ben bunu gerçekten de başarabilmiştim. dışardan kimsenin lafını takmadım kafaya. bebeğimi üzmüşsem kendi korkularımdan,endişelerimden dolayı germişimdir. onlarda maalesef atılamıyo hiç kafadan... bundan sonra daha sıkı takip etmeye çalışacağım. oğlum izin verirse şayet..

Minikler canım 500 tane okudum Allah kabul etsin...

pileo Allah yardımcınız olsun canım...

canım hayırlı olsun bigisayarınız..oğluşla gezmeye başlamışsınız ne güzel:)
Canım ilk aşamalarda sağ kasığımda ağrılar vardı şimdi sağlı sollu ara ara gelip gidiyor

sezencim tahminimi yapiyoru, sagdan diyorsan erkek .. ama ben agridan degil bebisin oldugu taraftan bahsediyorumm.. kizlar ne olur kizmayin bana bu soruyu cok soruyorum diye ama ne yaapim merak ediyom tutacak mi diye :))

pileo Alah yardimciniz olsun. ayrica bebis ne ameliyati oldu cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…