bişey olcaksa inanıorum ki sizin dualarınız sayesinde olcak aslında çok şanslıyım şuan hepiniz hamiesiniz ve hamilelerin duaları kabul olurmuş içinizdeki canlar kardeşlerine yardım etcekler inşallah enişteyle kriz çözülmüş şükür sezeninde dediği gibi hepsinin özünde bi odunluk var güzel haberlerini bekliorum kuzum koşa koşa gelcem yeğenimi görmeye yanlız bırakmıcam seni inşallah:)listeyi düzenlicem yazcam senide aa canım senin duanıda 300 de ben alayım annemede sölücem senin için oda okur rakam ekleriz
listeyi düzenliyorum kuzum yazcam sana da 2 gün uymazsa söyleyin değiştirelim keseye maşallahhh rabbim kucağına almanı nasib etsin inşallahhh
abla durmak yok yola devam diyorum şükür doğal yoldan hamile kalabiliorum sadece biraz geç oluyo aşılama 1 sene doğal olmazsa düşünürüm ekim 15 de kürtaj olalı 5 ay olcak henüz yolun başındayım sanki yorulmadım daha deli gücü geldi üstüme:)yarın iğnemi olcam heycanlı ve umutluyum
ah kuzummmm rabbim yanınızda olsun inşallah bol bol dinlen yat kalkma hiç yiyecek ekmeği vardır inşallahh kucağına alırsın
of hello o boşanan insanların evini toplama olayını daha 15 yaşımda yaşadım halamın kızı boşanıyodu bi kaç akraba gittik evi toplamaya sanki evden cenaze çıkmış gibi ablam o heriften kurtulduğu için dua ediodu ve çok mutluydu çünkü sürekli dövüyodu ablam hamileyken bile dayağını yedi adam kız hamile kaldıktan sonra kafayı yedi dayağa hakaretlere başladı ve eşyaları toplarken başımızda dikildi öküz onu biz aldık bırak diye ben yatak odasını topluyodum ablamın sütyenleri vardı onları aldım elime onu biz aldık bırak dedi bende al takarsın memelerine dedim bide bi çekmece vardı onu açma dedi bana bende gıcıklıına açtım kucağıma prezarvatifler düştü rezillik biz hiç üzgün diildik allah yardımcıları olsun çok zor işte olmamış hayırlısı be kuzum daha iyi huzurla çalışacağın yerler olur inşallahhh listeye yazcam bebeem seni de sana uyarsa eyvallah çınarı öptümm
soğan kürüne devam ediyorum canımm ama dün içemedim soğanım bitmiş:)bu akşam devam edicem yine bende onun topiğine baktım faydasıbı gören çok aaa kardeşim de pcos hastası geçen ay doktora gitti farlutal vermiş onunla adet oldu sonra soğan kürü yaptı hayatında ilk kez 33.günde adt oldu bu ay devam edicek
bu arada haziran da kardeşimin düğünü var kızlar düğün salonunu falan tuttuk yavrum çalışıo şükür 3-4 aydır işe girdi geçen gittik ankastre set ve bulaşık makinası aldık ona 2000 borca soktum başka türlü olmaz babadan hayır yok malesef oda ablası gibi kendisi yapıcak düğününü benim erkek tarafındada yoktu ama onunkiler herşeyi yapıo ezik kalıp da mutsuz olmaz inşalllah bende ona ufak tefek kalan eşyalarının hepsini aldım eksikleri var rabbim yardım edicek el birliğiyle halledices inşallahhh
kızlar halam cuma günü hacca gidiyo dün akşam vedalaşmak için ailece gittik onlara çok duygulandım annem bi tane bebek zıbını almış halam onu oralara götürcekmiş çantama koycam ve onu gördükçe sen aklıma gelceksin dua etcem sana dedi ağla ağla helak oldum
günaydın herkeslereee listeyi yazıom kızlar uymayan söylesin değiştirelim olurmuu
04.10-nazlım
05.10-ase
06.10ase
07.10sezen
08.10sezen
09.10 minikler
10.10 minikler
11.10 minikler
12.10 ceza
13.10 ceza
14.10 ceza
15.10 hello
16.10 hello
17.10 hello
18.10 hello
şimdilik bu kadar daha sonra da isteyebilirim:)
Sezen, canım teşekkür ederim.inş güzel olur.Ne yazıkki hüzünlerimizide çok kısa yaşamak zorundayız en azından önce ben sonra eşim, 1,5 gün feci üzüldüm.ertesi gün topladım artık neden çünkü benim canımda bi can var, onu üzmeye kasmaya hakkım yok dedim.bebek olmasa annem babam üzülüyo diye toparlanıyodum hemen.hayat gerçekten zor.birkaç haber geliyo, ihtimaller oluyor. ank nın avantajlarını dilerim kullanabilriz.artık cumhurbaşkanına filan twit atcam.çaresizlik başa bela.belki olurlar bi derdimize derman.
nilde nasılsın ? epeydir giremedin sende galiba ?
kızlar yazdıklarınızı okudum,cepten gırıyorum tek tek yazmak gùç..ıyı dıleklerınız ıçın hepınıze çok tesekkur ederım.. dınlendıgım için daha iyiyim çok sükür..hayırlısıyla,hersey yoluna gırer umarım tez vakıtte..kendınıze ıyı bakın,görüsmek üzere
kızlarrrrrr biz geldik şükür kalp atışlarını gördüm henüz dinleyemedim şu anda dinlemek için erken 15 gün sonra gel o zaman dinleteyim sana dedi ama kalbi ritmik atıyor her şey yolunda 6+3 le uyumlu dedi.hastahane işinide burda ne veriyorsan orda da aynısı olacak dedi seni mağdur etmiycem bırakmam seni falan dedi bizden bu kadar canlarım kocaman öpüyorum
kızlar selamlar.kaç gündür üzerimde aşırı bir yorgunluk ve durgunluk var. okudum ama bir türlü yazamadım aklımdan uçup gidiyor okuduklarım kusura bakmayın.
miniklerim canım benim üzmüş eşin biraz seni. bende eşe takılı durumdayım bu ara.eve geliyor yemeğini yiyor sonrasında tvde maç ve pcde oyun .insan hiç mi gözünü ayırmaz yorulmaz usanmaz.tek kelime sohbet etmez. zaten bunalımdayım iyice beni bunalıma sokuyor. sonra da tavrımdan anlamıyor sanki hiçbişey yokmuş gibi davranıyor. daha fazla ilgiye ihtiyacım varken olan ilgi de uçtu gitti. neyse kızgınım ona bu aralar çok daha fazla konuşmayım. ne de olsa erkekler bizleri anlamalrı mümkün değil. o yüzden mümkün oldukça salla gitsin.
bu arada kayınvalidemin sonuçları çıkmış kemoterapi alacakmış. bikaç test falan daha yapılmış.onların sonucuna göre ne zaman başlanacğı belli olacak hayırlısı inşallah.
kızlar nasılsınız?nasıl gidiyo?candaşım nasıl gidiyo hamilelik,cinsiyeti belli oldumu canım?sayfaları fırsat bulup okuyamadm canım mete bey sağolsn hiç bişeye fırsat vermiyo,şimdi yatırdm uyanmadan bi bakim dedim bi yandanda yemek yapmaya çaılışıyorm.diğer arkadaşlar nasıl???valla artık hiçbişeye vakit ayıramaz oldm rsmen,okadar çk yoruluyormki artık,daha yeni ameliyattan çıktım doğumdan sonra pek toparlanamadım aksilikler pek peşimi bırakmadı,safra kesesi ameliyatı oldm.artık eski ggücüme kavuşamk istiyorm.hamile arkadaşlarıma burda seslenmke istiyorm inanın bugünler rahat günleriniz bana hep derlerdi,hamileyken hep aman geçsin doğsun isterdm ama ,doğumdan sonrası daha zormuş.allah sabrını veriyo ama diyorumki şimdi kendime hamileyken ne kadar rahat ve keyifliymişim,anne olmak gerçekten ne kadar güzel ve zormuşşbu yüzden hamile arkadaşlarım bugünlerin tadını büyük bi keyifle çıkarın lütfenn.günlük,senem,hello,ve diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşallah,geçenlerde yine kafam attı ve isyan etmeye başladm ,sonra dedmki kendine gel eski günleri ne çabuk unuttun,evlat sahibi olmak için nasıl ağladığını,sonra bu topicde yazdığım eski yazıları bulup okudum ve aynı duyguları yaşayıp şükreettim af diledm allahımdan.umarım doğum yapacak arkadaşların başına benimki gibi aksalik gelmez ve doğumdan sonrasınıda tatlılıkla atlatırlar,hepinizi öpüyorum allaha emanet olunn
kızlar yazdıklarınızı okudum,cepten gırıyorum tek tek yazmak gùç..ıyı dıleklerınız ıçın hepınıze çok tesekkur ederım.. dınlendıgım için daha iyiyim çok sükür..hayırlısıyla,hersey yoluna gırer umarım tez vakıtte..kendınıze ıyı bakın,görüsmek üzere
oncelikle candasim canim keske elimizden bisi gelse ama dua etmekten baska caremiz yok. sana bebis icin cektik tefriciye bide esinin isi icin cekelim canim olmaz mi? ins hersey en kisa zmanda yoluna girer
nazlican ins yumoslar bu ay yuzunu guldurur
miniklercim barismaniza sevindim bende hamileyken cok kuserdim simdi kusmeye bile firsat yok :)))) canim gelde isir oglumu yaa ins seneye bakalim gelebilecekmiyiz turkiyeye bu sefer tanismak istiyorum valla birkac arkadasla
chnb ablacim oglun esin geliyomus gozun aydin nasilsin ? hersey yolunda cok sukur cok heyecenliyim bir suru bebis geliyo
ase, minicikumut, sezen kizlar sizler nasilsiniz? keseler gorulmus pitpitlar duyulmus .. kese gorenler soyleyin bakim bebis ne tarafta catlicam meraktan:)))
cezacim sende agirlastin baya hazirliklar ne alemde deniz bey icin ..
nilde ablacim kalp atislari gorulmus masllah darisi duymana insallah.. ck sevindim canim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim
sinua hosgeldin hep ayni zorluklar canim yaa ama seninki daha zor olmustur cok gecmis olsun .. ogluslar iyi cok sukur sanada kolay gelsin
helllom. rolle . unuutugum yoktur ins sizler nasilsiniz cok opuyorummm
bu arada kizlar bilg aldik cok sukur kirik bilgisayardan kurtuldum arahat rahat yazabiliyorum ins oglum el verdikce yazmaya calisicam.. bugun bi arkadas cagirdi caya davetliyim.. esatla hergun disardayiz bu cocuk disarda daha mutlu onu anladim, evde cok mizmiz.. bende bolbol gezdiriyorum.. opuyorum herkesi
canım hayırlı olsun bigisayarınız..oğluşla gezmeye başlamışsınız ne güzel:)
Canım ilk aşamalarda sağ kasığımda ağrılar vardı şimdi sağlı sollu ara ara gelip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?