- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.781
nazlım kötü rüyaların suya anlatılması gerektiğini (özellikle akıp giden suya) duymuştum musluğu aç anlat akıp gitsin cnm biz hayra yoralım ben bilinç altı diyorum cnm korkularından dolayı sanırım.. perşembe akşamı yani bizde cuma akşamı denir o akşama hikmetini gösterir inşallah annemin cuma akşamına yönelik çok batıl inancı vardır mesela o gün erkenden iş yapmayı bırakır ışıkları erken açar tırnak kesilmez örgü yapılmaz vs. :)
kızlar günaydın hastaneden geldik doktor net üzerinden giriş yaptı iznimi elime kağıt vermedi kurumuna ulaşacak bize öyle söylendi dedi tabi burası türkiye sen takip etmeye devam et diyor bir de :)
inş istediğimiz gibi hayırlısıda.inş canım kavuşturur, bizi değil kendini kavuştursun.biz zaten alışkınız senelerdirhah şöyle işte canım üzme kendini..o minnak bebeğin ne suçu var...Herşey olacağına varır..elinden geleni yap yinede canım boş durma..ama inşallah o küçük bebeğin hürmetine Rabbim sizi kavuşturacak gör bak
canım inş çok güzel olcak nazlı bebeğimiz korkutcak ama hiç bişey olmayacal ona Allah ın izniyle.kızlar yazdıklarınızı okudum,cepten gırıyorum tek tek yazmak gùç..ıyı dıleklerınız ıçın hepınıze çok tesekkur ederım.. dınlendıgım için daha iyiyim çok sükür..hayırlısıyla,hersey yoluna gırer umarım tez vakıtte..kendınıze ıyı bakın,görüsmek üzere
canım bende çotandr arayacam seni elim gitmedi bi, k.validene üzgündün azcık toplan ararım dedim bu sefer benim olay çıktı.canım isyan etmiyorum da, birileri benden bahsederken vay be neler yaşamışım ne şanssızmışım diyorum.imkanı olan beni dinleyen biri zaten acır halime verir tayini.yardımcı olur.babam anlattı birkaç kişiye iş yapabilecek, kısa ve özü bile dk lar sürdü film gibi geliyo ya.canım ben memur olsam korkmam giderim diyorum ya bizim olay normasl memur tayinlerinden farklı, eşim tsk da, sivil anayasaları yok onların biliyosun.işçiyim ve eşimin ordaki yer özelleşti şirket elemanı olurum.görevlendirme veririz lafı boş, tayin verip özele geçircekler.yerime adammı yok zaten millet can atıyo biri gitsede doldursak yerini diye.kurum değişikliğim yok ank tek görev yerimiz var, üniv tayinleri bile daha rahat düşün.eşim gelebilr ama keyiflerinden zorluyolar.kadrom haklarım saklı kalsa korkmam giderim ama bide şu var, 4 senedir oraya gitmek içn değil eşimin gelmesi için bekledik eşimde zaten yediremiyo kendine hakkım saklı kalsaydıda istemiyo oraya.o şehir lanetimiz bizim ! aslında ben bi bakanlıkta çalışıyorum binalarımz ortak bizim bakanımız yani.birkaç kere rastlaştık biz selam vermeden konuşmuştu da kendi , ben ve ark mdan başkası yoktu çevrede.ama artık bizi bakanın giriş yaptığı yerden geçirmiyolar bi yolunu bulup ona ulaşayım istiyorum ki çok zor değil adam haftanın 2-3 günü burda.en kötü eşim istifa etse buraya kabul eder sıkıntıyı bilirse.artık zorlayıp şanslarımı ank nın haklarını kullancam, cuma namazlrını dairedeki mescitte kılıyomuş bazen.ark lar dedi bari cumaları beklesinizde görüşseniz.bakcaz artık.teyzesi inş kısmetiyle gelir Emek'im.diyorum ya ben onun yalnız büyüme ihtimaline üzülüyorum.bu arada hareketlerini hissetmedin daha değil mi ? sen toplayabildin mi biraz ?candaşım tayin işi yine olmamış çok üzüldüm arıycam seni ancak kafa dumanlı dedim ya bir türlü arayamadım.allahtan ümit kesilmez canım durumun kolay değil ancak asla isyan etme. bak ben bingöl gibi bi yerdeyim 3 senedir. bazen kafayı yiyecek duruma geliyorum burada. doktora gittikten sonra doktor ne dese ne ilaç verse hemen netten bakıyorum ona bile güvenemiyorum düşün sallıyorlar çünkü. nikahı yaptık 2 sene önce eşim sözleşmeliydi tayin hakkı vermiyorlardı. buradan senelerce çıkamayacağımızı bile bile kendimi feda edip sırf eşimle ayrı kalmayım diye tokat gibi bi yerden kalktım buralara geldim. eğer gelmeseydim bizde şuan sizin durumunuzda olacaktık emin ol. eğer mümkünse sen eşinin yanına gidersin izne ayrılıp falan. tabi inşallah bunlara gerek kalmaz da halledersiniz bi şekilde. yiyeceğimizi ekmek nerdeyse bi şekilde bizi orası buluyor canım istesek de istemesek de ne yazık ki((kafana böyle takıp da kendini de bebişimizi de üzme annesi. inşallah herşey düzelecek. bebişimiz kısmetiyle gelecek:)))
oh maşallah ... uzun ömürlü olsun minik kalbi ve de çok sağlıklı.hep gülsün hiç üzülmesin yüreği yavrumuzun.kızlarrrrrr biz geldik şükür kalp atışlarını gördüm henüz dinleyemedim şu anda dinlemek için erken 15 gün sonra gel o zaman dinleteyim sana dedi ama kalbi ritmik atıyor her şey yolunda 6+3 le uyumlu dedi.hastahane işinide burda ne veriyorsan orda da aynısı olacak dedi seni mağdur etmiycem bırakmam seni falan dedi bizden bu kadar canlarım kocaman öpüyorum
ablacım saol inş.artık zorluyoruz demekki ülkemizde hakkınla bişeye sahip olamıyosun.zorlayacğız napalım.sen nasılsın ?candaş işler yoluna girer inşallah...
ben de oturduğum yerden bebişin bir iki parça bir şeyini ütüledim yarım saat kadar...
nurayım canım çok saol ya, evet tek çaremiz dua.allahtan diliyorum bende ve inş bi vesilede olur.aslında ne yalan söyleyim ihtiyacım var bu ara duaya, kızlar müsait olurlarsa çok memnun olur.çok dilden okununca etkie çabuk oluyor.sen nasılsıncanım ? gezginmiş oğlunda maşallah :)oncelikle candasim canim keske elimizden bisi gelse ama dua etmekten baska caremiz yok. sana bebis icin cektik tefriciye bide esinin isi icin cekelim canim olmaz mi? ins hersey en kisa zmanda yoluna girer
pileom, her zman bekliyoruz canım seni, inş yiğit te artık üzmeyecek seni annesi, daha güzel olcak herşey.herkese slm. yine okumadan yazıyorum öncelikle ank dan döndük. artık evimizdeyiz. yeniden düzen kurmaya çalışıyorum oğlumla.gerçi hiiiç düzenimiz olmadı şimdiye kadar ama yeni bi düzen oluşturmaya çalışıyorum. ameliyat sonrası bakımımız biraz daha zorlaştırdı işlerimizi. ellerini takip etmek ilaçlarını damlalarını kaçırmamak için sürekli takipteyim. uykusuzluk max düzeyde zaten. bu arada candaşla tanıştık, görüştük, kulaklarınızı çınlattık. konuşacak o kadar çok şey vardı ki zaman yetmedi. bi dahaki ank ziyaretinde kaldığımız yerden devam edecez artık. topiği takip edemiyorum ama candaş sağolsun bi özet yaptı bana. şimdi ilk doğum minklerde diye biliyorum. çok az kalmış.son zamanların tadını çıkart ve tüm hamilelere söylüyorum ne kadar sağdan soldan duyduklarınıza kafayı takmayın desekte boş. illaki moraller bozuluyor ama inanınki sonra pişman oluyosunuz. en güzel zamanlarınız. kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin. içinizdeki canın keyfini sürün. onlar herşeyi hissediyolar. ben bunu gerçekten de başarabilmiştim. dışardan kimsenin lafını takmadım kafaya. bebeğimi üzmüşsem kendi korkularımdan,endişelerimden dolayı germişimdir. onlarda maalesef atılamıyo hiç kafadan... bundan sonra daha sıkı takip etmeye çalışacağım. oğlum izin verirse şayet..
naber canım ? bebeğin nasıl ?Herkese günaydınn
Nildecim çok şükür pıtpıtlar görülmüş..Bir kere mutsuzlık yaşadık diye hep üzülecek değiliz ya Rabbimiz yüzümüze bakıyor çok şükür.Ben iyiyim başağrıları dünden beri azaldı gibi İnşallah aynı şiddetle geri dönmezler :)
Nuraycığım haftaya kontrolüm var doktora husisi soracağım bebek nerede duruyor diye :)Bizede erken tahmin imkanı doğar böylece
canım hayırlı olsun iznin.bencede sen takibi bırakma.çıkmadı da gitti 6 ay ücretli izin.inş yetşir sanada.nazlım kötü rüyaların suya anlatılması gerektiğini (özellikle akıp giden suya) duymuştum musluğu aç anlat akıp gitsin cnm biz hayra yoralım ben bilinç altı diyorum cnm korkularından dolayı sanırım.. perşembe akşamı yani bizde cuma akşamı denir o akşama hikmetini gösterir inşallah annemin cuma akşamına yönelik çok batıl inancı vardır mesela o gün erkenden iş yapmayı bırakır ışıkları erken açar tırnak kesilmez örgü yapılmaz vs. :)
kızlar günaydın hastaneden geldik doktor net üzerinden giriş yaptı iznimi elime kağıt vermedi kurumuna ulaşacak bize öyle söylendi dedi tabi burası türkiye sen takip etmeye devam et diyor bir de :)
sabah uyandım kocama aşkım ben kafayı yiyom galiba bana sahip çık bak dedim:)öptüm sarıldım ah o olmasa kafayı yerimmmm hayrolsun kuzum inşallahh ohh tatil başladımı kızzz
canım iyisin değil mi ? habersiz bırakma bizi lütfen ...nazlım ben duanı bugün ve yarın okuyorum canımm.. herşey yolunda
kısmet olursa listenin sonunda yeniden yer alırım..
yine okurum yani.. yapılan dualar kabul olsun,tez vakitte müjdeli haberlerle gelesin canım
Candaşım eşinden ayrı hamilelik geçirmek zor,anne evinde hem misafir gibi hem ev sahibi gibi olmak zor..Anlıyorum kısmen seni.
Bu sıra hayatımda stresli dönemlerimden birini yaşıyorum.Üzülmemeye,stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor.Her üzüntüden sonra Allahım sen koru yavrumu diye dua ediyorum.
canım iyisin değil mi ? habersiz bırakma bizi lütfen ...
öyle çok zor.onlarda bişey diyemiyor dedikleri tesellide olsa batıyor artık.sıradan konular bile zor gelirken düşün bide bizim başımızda çok ciddi bi sorun var ve stres yapıp üzülmemek elde değil.allaha emanet ediyorum.o yerinde iyi olsun ....
Dilerim artık çok hızla gelişen bi mucize olur tayinimiz adına ...
iyiyim iyiyim çok şükür..
hayırlısıyla şu haftada bi geçseydi
hakkınızda herşey gönlünüze göre olsun canım..işleriniz rasgitsin
kızlar nasılsınız?nasıl gidiyo?candaşım nasıl gidiyo hamilelik,cinsiyeti belli oldumu canım?sayfaları fırsat bulup okuyamadm canım mete bey sağolsn hiç bişeye fırsat vermiyo,şimdi yatırdm uyanmadan bi bakim dedim bi yandanda yemek yapmaya çaılışıyorm.diğer arkadaşlar nasıl???valla artık hiçbişeye vakit ayıramaz oldm rsmen,okadar çk yoruluyormki artık,daha yeni ameliyattan çıktım doğumdan sonra pek toparlanamadım aksilikler pek peşimi bırakmadı,safra kesesi ameliyatı oldm.artık eski ggücüme kavuşamk istiyorm.hamile arkadaşlarıma burda seslenmke istiyorm inanın bugünler rahat günleriniz bana hep derlerdi,hamileyken hep aman geçsin doğsun isterdm ama ,doğumdan sonrası daha zormuş.allah sabrını veriyo ama diyorumki şimdi kendime hamileyken ne kadar rahat ve keyifliymişim,anne olmak gerçekten ne kadar güzel ve zormuşşbu yüzden hamile arkadaşlarım bugünlerin tadını büyük bi keyifle çıkarın lütfenn.günlük,senem,hello,ve diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşallah,geçenlerde yine kafam attı ve isyan etmeye başladm ,sonra dedmki kendine gel eski günleri ne çabuk unuttun,evlat sahibi olmak için nasıl ağladığını,sonra bu topicde yazdığım eski yazıları bulup okudum ve aynı duyguları yaşayıp şükreettim af diledm allahımdan.umarım doğum yapacak arkadaşların başına benimki gibi aksalik gelmez ve doğumdan sonrasınıda tatlılıkla atlatırlar,hepinizi öpüyorum allaha emanet olunn
valla burcumun vermiş olduğu bi özellik..çok inatçıyım hele önceden iyice keçigibiydim..bazen inadım yüzünden mutsuz olduğum için kısa sürdürüyorum küsmeleri:)Nazlım Allahım o mübarek topraklar yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin..çok duygulandırıcı..iyi düşünmüşsünüz..İnşallah halan hacdan dönmeden hamile olup dönüşte ona bu güzel haberi vermek nasip olur..Canım günler bana uyar okurum inşallah..
Candaşım inşallah herşey gönlnce olur canım..Herşey düzelecek emin ol..sen kendini üzme yeter
Ceza kıs çok nazlısın galiba..affet adamı süründürme artık
Hello canım çok üzüldüm eltine onca emek veriliyor sonuçta bir yuvayı kurmak için..Belki sudan bi sebepten yıkılması çok zor..acı verici..Allahım yardımcıları olsun...umarım bundan sonra aradıklarını bulurlar diycem ama...sonra çok pişman olcaklar ama iş işten geçmiş olacak..gelen gideni aratır derler..Keşke boşanmak yerine bi evlilik danışmanına gitselerdi..nedir problem çözüp ona göre karar verebilirlerdi..hayırlısı artık...
Hemşo başlamış bebek şekerleri meselelerine maşallahDarısı sünnet,düğün şekerlerinemi diyeyim
güzel haberlerini aldık çok şükür..inşallah bundan sonrası böyle devam edeck canım..ben iyiyim çok şükür..ayaklarım biraz fazla şişiyo o kadar..deniz beyde iyiler maşallah ellerinizden öper teyzesi:)hepinize merhaba geçmişi okudum ama uzun uzun yazamıyorum ama aklımda kalanları yazmak isterim
asemmmmm öncelikle sana yazayım kuzummmmm alalhım korusun siziiiiiiii allahın izniyle hiç bişi olmuycak sende sağlıklarla alacaksın kucağına tatlımmmmm kendine iyi bakkkkkkk dikkat et arada bizi haberdar et dularımız seninle
sezennn kuzummmmm o iğneyi bilmiyorum başka bir doktora sor istersen kafan rahat eder
nazlımmmmm kuzummmm mesajlaştık hadi bakem o güzel yumoşlar bebek olsun olcak bu sefer olcak kesinnn eminimmm hissediyorummmm listeye eklemeye unutma kuzuuuuu
minicikumutummmmm kuzummmmm nerelerdesinnnnnn merak ettim seni başın hala ağrıyomuuuuuu
miniklerrrrrr kuzummmm kızların dediği gibi genetiklerinde odunluk kesin var ama barımışsınız olur böle şeyler sen üzülme yeter kuzum
datlummmmm kuzummmmm nerelerdesinnnn
günlüğümmmmm nurayımmmm lonemmmmmm kızlar bebişler yoruyo siziiiiiii alalh kolaylık versin arada ce deyin
hello kuzummmm geçmiş olsun her şerde var bir hayır haklarında hayırlısı olsun iş içinde kısmetin seni bir yerde bekliyor öpüyorum
cezaaaaaa kuzummm sen nasılsın deniz bey nasıl
chnbbbb kuzummmm doktor sonuçları iyiymiş kuzummmmm hadi bakalım minik kuzu biraz daha beklesin
rolle kuzummmm sen ne durumdasın duanı bitirmiştim özleden mesaj attım biliyosun dular tamamlandımı
hilalimmmmmm kuzummmm hadi gelllllllll özledim seniiiiii
candaşımmmmm kuzummmmmm konuştuk ama üzme o kadar kendini inan kavuşmanıza az kaldı inanıyorum yapacaklar o adamlar işi bebişin yüzü suyu hürmetine olacak çünkü bebişler kısmetiyle gelirmiş
kızlarrrrrrr bana gelince bugün randevu var 17 de ve çokkkkkk korkuyorummmm sanki bebeği göremiyeceğim gibi geliyo biliyorum telaş yapıyorum ama o masaya yattığında kalp atışları yok kelimesini duymak istemiyorum biliyorum kimse duymak istemez ama korkuyorummmmm allahım korktuklarımızdan korusun kendi kendimi telkin ediyorum böyle hissetmen çok normal diyorum bir kayıp yaşadın korkular normal diyorum bide benim hiç belirtim yok bir tek göğüslerim bomba gerçi ben aşılama öncesi ğineden acayip kilo aldım ama şiş el değmiyo oda bir belirti dimi çok uykum gelirdi artık gelimiyo geçen gün 1 kere miğdem bulandı başka yok diğer hamileliğimde kasıklarım batmıştı dr çok güzel bebek büyüyo demişti bunda yok gerçi o bebek sağlıklsızdı amannnnn ne biliyiömmmm çok pimpirikli demeyin kızlarrrrrr belkide bu benim son şansım korkuyorum işte kafanızı şişirdim affedin beni kuuzularımmmm
hazırlıklar ehhhhhhhhhh işte canım belli başlı eksiklikler var o kadar..maşallah senin kuzuya çok tatlıoncelikle candasim canim keske elimizden bisi gelse ama dua etmekten baska caremiz yok. sana bebis icin cektik tefriciye bide esinin isi icin cekelim canim olmaz mi? ins hersey en kisa zmanda yoluna girer
nazlican ins yumoslar bu ay yuzunu guldurur
miniklercim barismaniza sevindim bende hamileyken cok kuserdim simdi kusmeye bile firsat yok :)))) canim gelde isir oglumu yaa ins seneye bakalim gelebilecekmiyiz turkiyeye bu sefer tanismak istiyorum valla birkac arkadasla
chnb ablacim oglun esin geliyomus gozun aydin nasilsin ? hersey yolunda cok sukur cok heyecenliyim bir suru bebis geliyo
ase, minicikumut, sezen kizlar sizler nasilsiniz? keseler gorulmus pitpitlar duyulmus .. kese gorenler soyleyin bakim bebis ne tarafta catlicam meraktan:)))
cezacim sende agirlastin baya hazirliklar ne alemde deniz bey icin ..
nilde ablacim kalp atislari gorulmus masllah darisi duymana insallah.. ck sevindim canim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbim
sinua hosgeldin hep ayni zorluklar canim yaa ama seninki daha zor olmustur cok gecmis olsun .. ogluslar iyi cok sukur sanada kolay gelsin
helllom. rolle . unuutugum yoktur ins sizler nasilsiniz cok opuyorummm
bu arada kizlar bilg aldik cok sukur kirik bilgisayardan kurtuldum arahat rahat yazabiliyorum ins oglum el verdikce yazmaya calisicam.. bugun bi arkadas cagirdi caya davetliyim.. esatla hergun disardayiz bu cocuk disarda daha mutlu onu anladim, evde cok mizmiz.. bende bolbol gezdiriyorum.. opuyorum herkesi
05.10-ase
06.10ase
07.10sezen
08.10sezen
09.10 minikler
10.10 minikler
11.10 minikler
12.10 ceza
13.10 ceza
14.10 ceza
15.10 hello
16.10 hello
17.10 hello
18.10 hello
19.10 nilde
20.10 nilde
21.10 candaş
22.10 candaş
23.10 candaş
ceza bende hep hayırlısını nasib et allahım diyorum 2 kaybımdada bu yüzden bu kadar güçlü olabildim sanırım hayırlısının bu olduğuna herşeyin allahtan geldiğine onun bizi bizden daha çok düşündüğüne inandığım için yüreğim hep rahattı dua akşamları okuncak kuzum değişiklik olursa haberleşiriz kim okuyamazsa ben onun yerine okurum
candaş dün 2 gün nilde ablaya vermiştim kuzum arkasındaki 3 günü sana vereyim bi aksilik olursa haberlerşiriz kuzum eşinin işi de hallolur inşallah inan dualarımdasın torpil falan ne gerekiosa yapın herkes yapıyoya
sezen halamda aynı şeyi söyledi inşallah döndüğümde müjdeyi alırım senden dedi inşallahhhhhhhhhh diyorum kocaman hayırlısıyla tabiki:)iğneler şifa olsun canım
nilde ablammm şükürler olsun güzel haberleri aldık valla bak siz dokotra gidince benim yüreğim yerinden çıkıyo ödüm kopuyo şükür kimsede kötü haber yok sağlıkla büyüsün yuvasında 9 ay inşallahhh listeye yazdım ablacım senide
sinua geçmiş olsun canım doğumdan sonra ameliyat kötü olmuş ama vardır bi hayır şükür sağlığına kavulursun inşallahhh
ase canım şükür iyiymişsin yaramaz evlat :)senin duaların bugün ve yarın okuyamıcaksan eğer söyle canım olurmu rabbim şifa versin inş
hilal canım bizde de interbet var benim dana da eve geliyo başına oturuyo bende her akşam dellenip bilg kırcam diye tehtit ediyorum :)yapacağım potansiyelini bende gördüğü için hemen kalkıp sofraya yardım ediyo hepsimi aynı olur internete giremiom ben akşamları yazdıklarımı okumasın anasının falan dedikodusunu yapıorum:)yaa kayınvalidene allah şifa versin canımmm sen dua okuyabilcekmisin candaşın arkasına ekliyeyimmi
chnb ablam şükür hala gücüm var denices bakalım bu ay nedense umutlandım inş üzülmem sonunda hep beraber halay çekeriz :)biliorum ki ben hamile kalırsam hepiniz çok sevinceksiniz
nuray saol canım yaa inş rabbim yardım eder bu ay oğlun çok yakışıklı
pileo geçmiş olsun canım rabbim şifa versin oğluna inşallahh candaşla tanışmıssınız ne güzel bende minikleri görcem inşallahh bursada başkakimse yok
minicikumut günaydın canımm
günlük abla lone nererdesinizz
hellom sende uğraşıon bişeylerle allah kolaylık versin
çok konuştum
kızlar yaaa akşam kötü bi rüya gördüm hayır olsun dün çalışmamızı yaptık perşembe gecesi kocam dalga geçiyo sultanım has odada bekliorum seni diye:)süleymanda hürremi perşembeleri kabul ediyoya:):):halvete girdik akşam dua ettim hep
rüyamda bi kızım vardı 2-3 yaşlarında ve yine hamieymişim kızım ölüyodu ve karnımdaki bebeğide düşürüodum hayrolsun ne dersiniz kızlar bu rüyaya
çok saol canım.ameliyatımızı atlattık ya kötü günler geride kaldı inşallah. bundan sonrası herşey daha güzel olacak inanıyorum.seninde az kaldı doğuma. umarım ilk bebeğin gibi kolik olmaz. şimdilerde hamilelere hep kolik olmayan bir bebek diliyorum. yaşamış biri olarakMinikler canım 500 tane okudum Allah kabul etsin...
pileo Allah yardımcınız olsun canım...
çok saol nuray. oğlum gözünden ameliyat oldu. doğuştan kapağı düşüktüsezencim tahminimi yapiyoru, sagdan diyorsan erkek .. ama ben agridan degil bebisin oldugu taraftan bahsediyorumm.. kizlar ne olur kizmayin bana bu soruyu cok soruyorum diye ama ne yaapim merak ediyom tutacak mi diye :))
pileo Alah yardimciniz olsun. ayrica bebis ne ameliyati oldu cok gecmis olsun
05.10
nazlım çok saol.oğlum daha iyi artık.Allahım dermansız dert vermesin.. evet candaşla tanıştık. çok güzeldi. laf bitmiyo hiç:)) zaman yetmedi bize. bi gün hepimiz tanışabilsek konuşabilsek ne güzel olurdu. miniklerle tanışacakmışsın işte sende ne güzel. senden güzel haberler bekliyorum. dualarımdasın. olacak olacak az kaldı güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?