Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydınn

Nildecim çok şükür pıtpıtlar görülmüş..Bir kere mutsuzlık yaşadık diye hep üzülecek değiliz ya Rabbimiz yüzümüze bakıyor çok şükür.Ben iyiyim başağrıları dünden beri azaldı gibi İnşallah aynı şiddetle geri dönmezler :)

Nuraycığım haftaya kontrolüm var doktora husisi soracağım bebek nerede duruyor diye :)Bizede erken tahmin imkanı doğar böylece

05.10-ase
06.10ase
07.10sezen
08.10sezen
09.10 minikler
10.10 minikler
11.10 minikler
12.10 ceza
13.10 ceza
14.10 ceza
15.10 hello
16.10 hello
17.10 hello
18.10 hello
19.10 nilde
20.10 nilde
21.10 candaş
22.10 candaş
23.10 candaş
ceza bende hep hayırlısını nasib et allahım diyorum 2 kaybımdada bu yüzden bu kadar güçlü olabildim sanırım hayırlısının bu olduğuna herşeyin allahtan geldiğine onun bizi bizden daha çok düşündüğüne inandığım için yüreğim hep rahattı dua akşamları okuncak kuzum değişiklik olursa haberleşiriz kim okuyamazsa ben onun yerine okurum
candaş dün 2 gün nilde ablaya vermiştim kuzum arkasındaki 3 günü sana vereyim bi aksilik olursa haberlerşiriz kuzum eşinin işi de hallolur inşallah inan dualarımdasın torpil falan ne gerekiosa yapın herkes yapıyoya

sezen halamda aynı şeyi söyledi inşallah döndüğümde müjdeyi alırım senden dedi inşallahhhhhhhhhh diyorum kocaman hayırlısıyla tabiki:)iğneler şifa olsun canım
nilde ablammm şükürler olsun güzel haberleri aldık valla bak siz dokotra gidince benim yüreğim yerinden çıkıyo ödüm kopuyo şükür kimsede kötü haber yok sağlıkla büyüsün yuvasında 9 ay inşallahhh listeye yazdım ablacım senide
sinua geçmiş olsun canım doğumdan sonra ameliyat kötü olmuş ama vardır bi hayır şükür sağlığına kavulursun inşallahhh
ase canım şükür iyiymişsin yaramaz evlat :)senin duaların bugün ve yarın okuyamıcaksan eğer söyle canım olurmu rabbim şifa versin inş
hilal canım bizde de interbet var benim dana da eve geliyo başına oturuyo bende her akşam dellenip bilg kırcam diye tehtit ediyorum :)yapacağım potansiyelini bende gördüğü için hemen kalkıp sofraya yardım ediyo hepsimi aynı olur internete giremiom ben akşamları yazdıklarımı okumasın anasının falan dedikodusunu yapıorum:)yaa kayınvalidene allah şifa versin canımmm sen dua okuyabilcekmisin candaşın arkasına ekliyeyimmi
chnb ablam şükür hala gücüm var denices bakalım bu ay nedense umutlandım inş üzülmem sonunda hep beraber halay çekeriz :)biliorum ki ben hamile kalırsam hepiniz çok sevinceksiniz
nuray saol canım yaa inş rabbim yardım eder bu ay oğlun çok yakışıklı
pileo geçmiş olsun canım rabbim şifa versin oğluna inşallahh candaşla tanışmıssınız ne güzel bende minikleri görcem inşallahh bursada başkakimse yok
minicikumut günaydın canımm
günlük abla lone nererdesinizz
hellom sende uğraşıon bişeylerle allah kolaylık versin
çok konuştum
kızlar yaaa akşam kötü bi rüya gördüm hayır olsun dün çalışmamızı yaptık perşembe gecesi kocam dalga geçiyo sultanım has odada bekliorum seni diye:)süleymanda hürremi perşembeleri kabul ediyoya:):):halvete girdik akşam dua ettim hep
rüyamda bi kızım vardı 2-3 yaşlarında ve yine hamieymişim kızım ölüyodu ve karnımdaki bebeğide düşürüodum hayrolsun ne dersiniz kızlar bu rüyaya

Son düzenleme:
nazlım kötü rüyaların suya anlatılması gerektiğini (özellikle akıp giden suya) duymuştum musluğu aç anlat akıp gitsin cnm biz hayra yoralım ben bilinç altı diyorum cnm korkularından dolayı sanırım.. perşembe akşamı yani bizde cuma akşamı denir o akşama hikmetini gösterir inşallah annemin cuma akşamına yönelik çok batıl inancı vardır mesela o gün erkenden iş yapmayı bırakır ışıkları erken açar tırnak kesilmez örgü yapılmaz vs. :)

kızlar günaydın hastaneden geldik doktor net üzerinden giriş yaptı iznimi elime kağıt vermedi kurumuna ulaşacak bize öyle söylendi dedi tabi burası türkiye sen takip etmeye devam et diyor bir de :)

sabah uyandım kocama aşkım ben kafayı yiyom galiba bana sahip çık bak dedim:)öptüm sarıldım ah o olmasa kafayı yerimmmm hayrolsun kuzum inşallahh ohh tatil başladımı kızzz

inş istediğimiz gibi hayırlısıda.inş canım kavuşturur, bizi değil kendini kavuştursun.biz zaten alışkınız senelerdir
canım inş çok güzel olcak nazlı bebeğimiz korkutcak ama hiç bişey olmayacal ona Allah ın izniyle.
canım bende çotandr arayacam seni elim gitmedi bi, k.validene üzgündün azcık toplan ararım dedim bu sefer benim olay çıktı.canım isyan etmiyorum da, birileri benden bahsederken vay be neler yaşamışım ne şanssızmışım diyorum.imkanı olan beni dinleyen biri zaten acır halime verir tayini.yardımcı olur.babam anlattı birkaç kişiye iş yapabilecek, kısa ve özü bile dk lar sürdü film gibi geliyo ya.canım ben memur olsam korkmam giderim diyorum ya bizim olay normasl memur tayinlerinden farklı, eşim tsk da, sivil anayasaları yok onların biliyosun.işçiyim ve eşimin ordaki yer özelleşti şirket elemanı olurum.görevlendirme veririz lafı boş, tayin verip özele geçircekler.yerime adammı yok zaten millet can atıyo biri gitsede doldursak yerini diye.kurum değişikliğim yok ank tek görev yerimiz var, üniv tayinleri bile daha rahat düşün.eşim gelebilr ama keyiflerinden zorluyolar.kadrom haklarım saklı kalsa korkmam giderim ama bide şu var, 4 senedir oraya gitmek içn değil eşimin gelmesi için bekledik eşimde zaten yediremiyo kendine hakkım saklı kalsaydıda istemiyo oraya.o şehir lanetimiz bizim ! aslında ben bi bakanlıkta çalışıyorum binalarımz ortak bizim bakanımız yani.birkaç kere rastlaştık biz selam vermeden konuşmuştu da kendi , ben ve ark mdan başkası yoktu çevrede.ama artık bizi bakanın giriş yaptığı yerden geçirmiyolar bi yolunu bulup ona ulaşayım istiyorum ki çok zor değil adam haftanın 2-3 günü burda.en kötü eşim istifa etse buraya kabul eder sıkıntıyı bilirse.artık zorlayıp şanslarımı ank nın haklarını kullancam, cuma namazlrını dairedeki mescitte kılıyomuş bazen.ark lar dedi bari cumaları beklesinizde görüşseniz.bakcaz artık.teyzesi inş kısmetiyle gelir Emek'im.diyorum ya ben onun yalnız büyüme ihtimaline üzülüyorum.bu arada hareketlerini hissetmedin daha değil mi ? sen toplayabildin mi biraz ?

oh maşallah ... uzun ömürlü olsun minik kalbi ve de çok sağlıklı.hep gülsün hiç üzülmesin yüreği yavrumuzun.
candaş işler yoluna girer inşallah...

ben de oturduğum yerden bebişin bir iki parça bir şeyini ütüledim yarım saat kadar...
ablacım saol inş.artık zorluyoruz demekki ülkemizde hakkınla bişeye sahip olamıyosun.zorlayacğız napalım.sen nasılsın ?
oncelikle candasim canim keske elimizden bisi gelse ama dua etmekten baska caremiz yok. sana bebis icin cektik tefriciye bide esinin isi icin cekelim canim olmaz mi? ins hersey en kisa zmanda yoluna girer
nurayım canım çok saol ya, evet tek çaremiz dua.allahtan diliyorum bende ve inş bi vesilede olur.aslında ne yalan söyleyim ihtiyacım var bu ara duaya, kızlar müsait olurlarsa çok memnun olur.çok dilden okununca etkie çabuk oluyor.sen nasılsıncanım ? gezginmiş oğlunda maşallah :)
pileom, her zman bekliyoruz canım seni, inş yiğit te artık üzmeyecek seni annesi, daha güzel olcak herşey.
naber canım ? bebeğin nasıl ?
canım hayırlı olsun iznin.bencede sen takibi bırakma.çıkmadı da gitti 6 ay ücretli izin.inş yetşir sanada.
sabah uyandım kocama aşkım ben kafayı yiyom galiba bana sahip çık bak dedim:)öptüm sarıldım ah o olmasa kafayı yerimmmm hayrolsun kuzum inşallahh ohh tatil başladımı kızzz

canım uyar okuyamazsam yine haberleşiriz, inş eşim içinde bişeyler yapcaz.torpilede kendileri zorladılar bizim suçumuz yok.hep kendi imkanlarımızla olsun dedik bedavadan 4 yıl bkledik.madem kazık yedik torpil şart oldu.kız şu yazdığına ben ağlamayımda kimler ağlasın.off kocam off ( senelrdir 1 hastalığında bile yanında olamadım.nerde kaldı hastalıkta sağlıkta ? yine hasta olmuş, allahım kime üzüleyim ben eşime mi kızıma mı ? sen nasılsın ? inş bu ay bebeğin gelck canım hayırla.rüyan hayır olsun bencede suya anlat alsın gitsin.aklına getirme.insan kötüye yoruyo çünkü.bende haberi aldığım sabah toz dumanın arasındaydım rüyamda.bugünde çamurlar gördüm hayra çıksn inş...

Son düzenleme:
Nazlım günaydın canım.Sen çok kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın hissediyorum :)İnşallah o günler yakındır.

Candaşım ben iyi olmaya çalışıyorum.Bebeğimde iyidir İnşallah Allah'a emanet minik kuzularımız.Canım benim yanlış anlamazsan sana birşey diyeceğim torpil meselesini çok dile getirme istersen.En azından kadınlar kulübünde.Eşinin görev yaptığı yer ve kurumda belli Allah korusun birilerinin kulağına gider diye düşündüm.Umarım yanlış anlamazsın.

Umutsuzluğun ne demek olduğunu en iyi bilenlerdensin sende Candaşım.Umutsuzluk kuyusuna kaç kere düştün ama çok şükür ki sonunda evladına kavuştun.İçinde günden güne büyüyen bir can var artık.Yani demek istediğim İnşallah bu karanlığın içinden kurtulursunuz en kısa zamanda.Sen yeter ki Rabbimden iste.İnsan üzgünken mantıklı düşünemiyor bunu kendimden biliyorum.İnşallah sizin için herşey güzel olur tatlım.

Diyecem diyecem unutuyorum benim kardeşimde Çorluda okuyor bu arada

lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (lütfen.daha dikkatli olcam söz (

Son düzenleme:
nazlım ben duanı bugün ve yarın okuyorum canımm.. herşey yolunda
kısmet olursa listenin sonunda yeniden yer alırım..
yine okurum yani.. yapılan dualar kabul olsun,tez vakitte müjdeli haberlerle gelesin canım

Candaşım eşinden ayrı hamilelik geçirmek zor,anne evinde hem misafir gibi hem ev sahibi gibi olmak zor..Anlıyorum kısmen seni.

Bu sıra hayatımda stresli dönemlerimden birini yaşıyorum.Üzülmemeye,stres olmamaya çalışıyorum ama olmuyor.Her üzüntüden sonra Allahım sen koru yavrumu diye dua ediyorum.

nazlım ben duanı bugün ve yarın okuyorum canımm.. herşey yolunda
kısmet olursa listenin sonunda yeniden yer alırım..
yine okurum yani.. yapılan dualar kabul olsun,tez vakitte müjdeli haberlerle gelesin canım
canım iyisin değil mi ? habersiz bırakma bizi lütfen ...

öyle çok zor.onlarda bişey diyemiyor dedikleri tesellide olsa batıyor artık.sıradan konular bile zor gelirken düşün bide bizim başımızda çok ciddi bi sorun var ve stres yapıp üzülmemek elde değil.allaha emanet ediyorum.o yerinde iyi olsun ....

Dilerim artık çok hızla gelişen bi mucize olur tayinimiz adına ...

iyiyim iyiyim çok şükür..
hayırlısıyla şu haftada bi geçseydi
hakkınızda herşey gönlünüze göre olsun canım..işleriniz rasgitsin

iyiyim iyiyim çok şükür..
hayırlısıyla şu haftada bi geçseydi
hakkınızda herşey gönlünüze göre olsun canım..işleriniz rasgitsin

inş geçcek canım hayırla duayla.
korkularında endişende çok haklısın.
of bu topiğinde kaderi oldu kanamalı gebelik ya (

merhaba kızlar. bende dünden beri yine aşırı bulantı var, afedersiniz dün gece çıkardım yatağa girer girmez.noluyor anlamadım. içimde de sıkıntı var kaç gündür hayırdır inşallah.

nazlım kuzum 4 tane de ben istemiştim zaten kaçırdım sanırım gözden. candaştan sonra eklersin beni de canım.rabbim tez zamanda kabul etsin dualarımızı.

asem iyiymişsiniz çok şükür canım çok sevindim. herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. öpüyorum herkesi.

nurayım sağ ol gece uyku tutmuyor kuzum. sen de bilgisayarlanmışsın hayırlı olsun. havalar nasıl paşayı her yere götür ne kadar çok şey görürse o kadar iyi...

hilalim hayırdır mideni mi üşüttün canım?

minikler 500 okudum gördün mü kuzum? ben de haftaya pazartesi ayrılıyorum... 32 artı 2 oluyor.. demek bilgisayardan oluyor artık...

minicikumut senin bulantı yok galiba baş ağrın da geçer inşallah...

bu arada günlük ne yapıyor acaba?

minicik umut tamam canim bekliyorum haberi. ins bas agrilarinda gecer hamilelikten kaynaklanniyor degilmi? yoksa baska bisiden mi? ben hic agri yada bulanti cekmedigim icin sizi cok anlamiyorum ama allah yardimcin olsun canim.. benimde dun aksam basim cok agridi ve sitma tuttu dedim hasta oluyorum . yataga yattim uyumak ne mumkun donuyorum ayaklarim buz gibi titriyorum falan esimi cagirdim hemen o tv izliyodu.. gel dedim beni isit :)))yoksa olucem .. sagolsun isitti beni sonra esat uyandi onunla ilgilen cok zor bi geceydi ..
bugunde misafirlerim var bebek gormeye gelicekler. bi kek yaptim okadar baska bisi yapmak mumkun degil ne yapiyim ama dimi...

candasim canim kelimeler yetersiz ama cikmadik candan umut kesilmez derler belki biyerden bi sans guleverir.. ins cok kafani takma bebiside uzme canim gercekten cok etkileniyorlar kiyamam ben ona..

chnb ablacim evet burda aksam vakti birilerini gorunce diyorum uyku tutmamis. sen daha iyi bilirsin ablacim uyumaya bak valla sonralari uyku yok :))) bu pasalar bizi oynatiyolar valla.. genelde hergun disardayiz ablacim ya birine gidiyorum ya alisverise.. ama artik havalrda sogudu bakalim ne yapicaz. bu arada 6 kasimda kv ve kayinpeder geliyor 2 ay kalacaklar..bakalim nasil gecicek :18::18:

asem senin kanaman mi var canim .. olsun hic uzulme genelde herkeste oldu bu topikte kucagina alacaksin bebisini hayirlisiyla

nazlim cok tsk eederiz teyzesi butun bebislerimiz cok tatli masallah.. sanada cok gecmis olsun canim

canım geçmiş olsun...ya bi an sende kendimi gördüm.benimde safra kesemde taş var..bi kaç gündür ağrı yapıyor.hamilelikte bellimiydi canım senin..çok mu ağrı yaptı ondan mı ameliyat oldun?minicik bebekle ne kadar zor.Allah yardımcın olsun canım..

valla burcumun vermiş olduğu bi özellik..çok inatçıyım hele önceden iyice keçigibiydim..bazen inadım yüzünden mutsuz olduğum için kısa sürdürüyorum küsmeleri:)

güzel haberlerini aldık çok şükür..inşallah bundan sonrası böyle devam edeck canım..ben iyiyim çok şükür..ayaklarım biraz fazla şişiyo o kadar..deniz beyde iyiler maşallah ellerinizden öper teyzesi:)

hazırlıklar ehhhhhhhhhh işte canım belli başlı eksiklikler var o kadar..maşallah senin kuzuya çok tatlı

inşallah bu ay son olur canım..sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah..

kızlar yazacak dermanım yok..ayaklarım bitmiş durumda.öptm hepinizi kendinize iyi bakın

Minikler canım 500 tane okudum Allah kabul etsin...

pileo Allah yardımcınız olsun canım...
çok saol canım.ameliyatımızı atlattık ya kötü günler geride kaldı inşallah. bundan sonrası herşey daha güzel olacak inanıyorum.seninde az kaldı doğuma. umarım ilk bebeğin gibi kolik olmaz. şimdilerde hamilelere hep kolik olmayan bir bebek diliyorum. yaşamış biri olarak(

çok saol nuray. oğlum gözünden ameliyat oldu. doğuştan kapağı düşüktü( sen nasılsın. nasıl gidiyo annelik? yoruyo mu seni afacan? soruna gelince sağdamıydı soldamıydı inanki hiç bilmiyorum.

pileo tekrar cok gecmis olsun ins simdi iyidir kuzucuk.. bende alistim cok sukur annem gittikten sonra biraz bocaladim ama simdi alistim .. biraz beni yoruyo sipa ama degiyor ne yapalim dimi ..

cezacim cok sagol canim , hazilrliklar hic bitmez :)) kolay gelsin

günaydın kızlar bizim bugün büyük gün doğum şekline karar verilecek belki doğum tarihimizi öğrenmiş şekilde geliriz uyku tutmadı heyecan ve korku var dün sıpamın kafatasıyla omurgasını gördüm iyiydi devlette yüzünü göstermek için uğraşmıyorlar göremedm o yüzden bi de dr kordonda kireçleme başlamış üç tane var bak dedi doğuma yaklaşıldığını gösteriyormuş sanırım bakalım ziya amcamız ne diyecek :)

hilal senin koca mıydı pc başındaki cnm benim koca yaz boyu pc başında oturdu oğlum ona boşa trip yapmıyo yani haketti :) birlikte eskisi gibi kanepeye sığmıyoruz yatakta da onun göbek benim göbek sağolsun :) yine sarılamıyoruz :) yine de allah razı olsun işlerimi yaptı ama dediğiniz gibi ham madde meselesi :)

chnb abla izin pc den oluyo dedi ben de tereddütte kaldım ama takip edecem haftaya bi sorun felan çıkarsa yazarım kasım annelerine yazdım birine aynı gün kağıt verilmiş iller arası uygulamada farklı olabilir bursa meb için söyleyim alınan kararları en hızlı uygulayan il olduğu için sağlıkta da öyle olabilir bakalım görecez az kalmış ablacım iznine benim aklıma da ücretsiz izin takılıo son yorumlara bakılırsa izin konusu yasa tasarısından çıkarılabilirmiş henüz net değilmiş eşin oğlun ne zaman geliyodu abla bayram için mi gelecekler hayırlısıyla ahmet ardamızı da kucağına alıp kavuşursun ailene inşallah abla dua için allah razı olsun not alıyorum abla

nazlım ayrıldım cnm evdeyim artık diyeceğim ama inanma dün hemen komşulara gezmeye başladım :) bugün öğretmen arkadaşların günü varmış davet ett,ler ben kabul ettim gidecem sonra aklım başıma geldi tekrar arayıp randevum olduğunu söyledim gezme deyince tutamıyom kendimi :) günlük canım nerlerde acaba onun bayrağı devraldım :)

nuray cnm benim oğlanda anasına çekerse bizim de geleceğimiz siz gibi olacak :) gerçi bahara kadar gezme de yapılmaz ama :)

nilde ablacım gözün aydın pıtpıtlar görülmüş korkular geçmeyecek ama biraz olsun hafiflemiştir değil mi kendinize dikkat edin yormayın fazla belirtiler de çok uzun süre kalmıyo zaten benimde göğüslerim tekrar küçüldü gibi ayy herkesin büyüyomuş benim normalde de küçük hamilelikte büyüyecek die teselli ediyodum şimdi diyom bunlar niye büyümüyo :)

ase cnm iyisiniz sanırım bi ben bu kanama sınavından geçmedim sanırım ama hemen herkes yaşadı kendinize iyi bakın yormayın

sezen kese göründü pıt pıt tarihleri ne zaman ğne işini sanırım bu hafta kendi dr.una soracaksın değil mi diğer dr.un verdiğini kullanıyormusun insan bi dr.a güvendimi diğerlerini pek kaile alası gelmio nedense

ceza cnm ayaklar şişiyor demisin ilk defa dün ayaklarım bana çok kibar geldi eşime gösteriyorum o da tiiye alıyo evet çok kibarlar gerçekten diyor :) iki numara büyüdü ama en azından dün şişmedi :) ayakta çok kalındığı için yada oturur pozisyonuda şişliğe neden oluyo sen 1. sınıfsın fırsatın olmaz gerçi ama ben çok şişince boş sıram vardı oraya ayaklarımı uzatarak oturuyodum kaç defa müd. yardımcısı o halde gördü :) iznim başladı çok şükür cnm darısı sizlere inşallah az kaldı sizinde biraz daha sabır izin zamanı geiyoda bu defa da uykusuz geceler başlıyo cnm wc artık daha da sıklaştı artı bacak ağrıları bel ağrıları da oluyo ama bununda güzel yanı var bir an önce doğum olsun istemeye başlıyosun yoksa o korkuylada başetmek zorunda kalırdık değil mi

candaş cnm iyisin toparlandın değil mi geçen gün öğretmen arkadaşın kayınpederi biizm bakanı görüyo ve konuşma fırsatı yakalıyo yeni sistemden dolayı kızım norm fazlası oldu o üzülüyo o üzülünce biz üzülüyoz demiş bakan halledecez demiş özetle :) kp diyomuşki ne iyi bakanınız var içi sizi dışı bizi yakar muhabbeti bunlar :) allah vicdanlı kişilerle karşılaştırsın inşallah gün doğmadan neler doğar..

hello cnm iş olayı olmamış sağlık olsun belki daha güzel bi kapı açılacaktır hem evde güzel bi işin var yeni bi iş buluncaya kadar sıkılmaya fırsatın yok değil mi dua için allah razı olsun not aldım cnm

minicikumut senden naber nasılsın cnm sitresli bi dönemdeyim yazmışsın neyin var kuzum senin gibi hayat dolu pozitif birini ne üzmüş böyle baş ağrında varmış migren feln yok değil mi aslında hamilelikte hiç bişeyi takmayın bebeği düşünün diyoruz ama tam tersi oluyo sanki duygular tavan yapıo her şey daha fazla batıyo sanki ama sen yine de kendini üzme ki miniğinde üzülmesin annesi

pileo cnm benim çok geçmiş olsun oğlun için çok üzüldün yıprandın ama bundan sonra mükafatını alır rahat edersin ve çoook mutlu olursunuz inşallah siz anlattıkça özellikle senin o çaresiz yazılarını okudukça bende senin gibi dua eder oldum allahım kolik bebek olmasın dedim bakalım kısmetimiz nasılsa aklı başı yerinde olsun sağlıklı sıhatli olsun da koliklikte geçici sonuçta nelere dayanıyoruz rabbime bin şükür bugünleri gördük çok daha güzel günleri de görmek nasip olur inşallah ..

ase:500
nilde:300
candas:500
hilal: 400
sezen: 300
chnb: 500 bitti
hello: 450 bitti
nazlım: 300
allah hepinizden razı olsun..
kızlar süresini sormuşsunuz 20si gibi bitsin dedim ama duasını bitmeden de yapabiliyosak oğlum doğana kadar süresi var :) ona niyetlendiğimiz için... sırada okunacak varsa buarada sıkışmayalım kime okunacaksa o da belirtsin bitiren ona geçer ben de başlayım okunacaklara hem aklımda kalmasın hiç okunmayan kalmadı sanırım candaşın eş durumu ve ahmet ardanın doğumu var sanırım değilmi benim hafıza baya zayıfladı varsa başkaları dilimiz boş urmasın ben artık evdeyimya rahat rahat okuayabileceğim tabi sıpa gelene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…