Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydın...

Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım... benim doğum yakın kızlar öyle hissediyorum...:18:

minikler ben de çok severim gezmeyi... doğum belirtilerin de varmış bu arada...

inşallah izin konusu askıya alınmaz çok umutlanmıştım...

bana 2 kere okundu canım sağ olun ben yattığım yerden okuyorum başladım canım kendime...

helloma hiç okunmadı ona da hayırlı bir iş için ya da ne için isterse okuyabiliriz...

bu arada benim de bir beden büyüdü memişler...

hepinize merhaba

sizden af diliyerek anlatmak istiyorum.dün akşam üstü wc ye gittim büyük tuvaletimi yaparken azcık zorlandım ama çok fazla değil tuvalet kağıdına silerken bir damla kan geldi ama sonrası yok.dr telefon ettim hemoroid varmı sende dedi bende yok dedim bol su iç komposto falan iç dedi kanaman olursa ara dedi yarında seni göreyim dedi kanama olmadı öğlen gittim dr ye daha bakrken oooo çok güzel kalp atışları var dedi göstermek istedi ama ben göremedim dur o zaman kalp atışlarını dinleteyim fakat nefesini tut dedi yine duyamadım bak nilaycım iyi dinle falan dedi sonrada kalp atışlarına benzer bişi duydum allahıma bin şükür ama endişem geçtimi hayırrrrr diğer bebeğimde külodumda 1 damla kan vardı ertsi gün tuvalet kağıdında silerken 1-2 damla gelmişti dr bi gitmiştim kalbi durmuştu korku belası sanırım o yüzden.kızlar abartma demeyin ama çok korkuyorummmm ama diyorumki saçmalama kalbi atmadan atıyor demez dr allahım nolurrrrrr kalbime ferahlık verrrrr kızmayın banaaaaaaa

bu topikte kimse sana saçmalama demez herhalde canım..o korkular hiç geçmeyecek emin ollll..benim içim ne zman rahat etti biliyor musun..20.haftadan sonra tekmelerini hissedince..ama korkum bitti mi hayır..şimdide ya kordon dolanırsa ya erken doğum olursa korkusu var..içini ferah tut..zaten iğne yaptırıyorsun..iğnenin faydasına çoook inanıyorum..ayrıca eşin elini senin karnına koyup 99 kez el mübdi oksun sen de oku..eşim o dönemde sabah akşam yatarken sürekli okuyordu..şuna inan bu sefer herşey güzel olacak...

miniklercim inşallah istediğin doğum tarzını söyler doktor...ben normalden çok korkuyorum neden onuda bilmiyorum:18::18::18: canım ben 1. sınıf değilim 2. sınıfım.müdürüm sağolsun hamileliğimden dolayı 2 yi verdi..ayaklarıma gelince sallamaya gerek yok sabah kalkınca kahvaltı hazırlama anında evden çıkmadan şişiyo..ben nerdeyse 1 aydır 38 numara giyiyorum normalde 36 numara giyiyorum..benim gece avcumun içide şişiyor sende de oluyor mu?
az kaldı yaaa canım bende 300 alıyorum ekle benide..

nildecim neden kizalim sana kiyamam .. cezaninda dedigi gibi o korkular hic bitmeyecek doguma kadar.insanda azicik tasa iyidir ama cogu zarar.. icini ferah tut hicbisicik olmaz kuzuya...
hem zorlanmadan olmustur bende hamileyken zorlamistim bikac defa kanin gelidigi yere bakmistim icim rahatlamisti :))))anlatmasi bile kotu ..kendine iyi bak nildecim dinlen yorma kendini cok opuyorum

miniklercim ins istedigin gibi bir dogum olur..ali keremin basi donmusmuydu.. donukse muhtemelen normal diyecek. benim 33te donmustu dr normal demisti. ins yinede diyeyim normal olur .. cunku cok rahatlik gercekten. tabi bunu epidural alan biri olarak konusuyorum..ins kolay olur hersey. birde cati muayenesi yapacak mi dr. bende 36. haftada 1 cm aciklik vardi. bakalim sende gelismeler nasil olacak..
birde evet canim gezmeyi seviyosan eminim oglunda sevecektir.. ben hergun disardayim bugunde cikicam bakalim. havalar cok serinledi . disarsi sooguk.. oglani gun asiri yikiyodum simdi haftada iki kere. bizim isiticilarda merkezi sistem daha yakmadilar ev soguk hasta olacak diye korkuyorum valla..

Canım hadiinşallah hayırlı haberlerle dön..merakla bekliyoruz ne dedi doktor?

evet canım keseyi gördük..pıt pıtlar için perşembe dedi..ama içim içimi yiyor inan..evde bile sürekli göğüslerimi yokluıyorum hala sertmi diye hiç iyi anılarım olmadığı için korkuyorum..nasıl gidicem doktoru beklerken heyecandan oraya bayılırım heralde diyorum..eşime yanımda ol dedim ama işinden dolayı çıkamazki
iğnelere başladım canım kendim vuruyorum..buradaki tecrübeli arkadaşlar ne kadar erken başlarsan o kadar iyi dedi..diğer randevuyu beklemek riskli olabilirmiş..başladık bakalım hayırlısı bizden haberlerde böyle işte

Chnb ablacım yat kalkma sakın..ne kadar çok durursa o kadar iyi...hayırlı bi vakitte sağlıcakla doğar inşallah ahmet ardamız

Nilde ablacım Allahım meleğini korur inşallah..yatıp dinlenmeye çalış..boş ver işi gücü..izin al mümkünse bi süre rapor al..Bu bebekler çok nazlı..Allah yardımcımız olsun...

kızlar biz yenice gelebildik dr.dan sonra gezmeye gittik fena yoruldum yine :) çatı muaynesi yapıldı dr. vücut olarak normal doğuma hazırsın ama psikolojik olarak değilsin dedi çünkü bağırdım ve kastım kendimi dayanılmayacak bişey değildi ama içimde çok korku biriktirmiştim ondan kaynaklıydı sanırım ben sezeryandan krkuyorum normal istiyorum dedim şuanda da hazır değildim netten hep acılı bişey olduğunu okumuştum sabaha kadar da uyuyamadım dert ettim dedim :) doğumda böyle olacak dedi :) ama nedense doğumdan korkmuyorum :) tahmini doğum tarihmiz 9 kasım bebeğimin kilosu 2700 olmuş tahminen 3500 gibi doğar dedi en güzeli bu defa ben kilo almamışım :)

chnb abla bizden önce davranmak yok yat uzan biraz daha sabır biz abi olacağız ona göre ha

nilde ablacım dr. görmeden gördüm demez.. bu korkunu çok iyi anlıyorum ben klozette kan görünce çığlık çığlığa eşimi çağırmıştım sonra farklı yerden geldiğini görüp rahatlamıştım ve bu olay iki defa gerçekleşti sonra alıştım

ceza kuzum dinlenince geçiyomu şişliklerin benim eller de tombikledi yüzüklerimi yaz tatili başlangıcında çıakrmıştım daha takamıyorum ayaklardaki gibi belli bi şişlik olmuyo cnm şişlikler normal ama geçmiyosa o zaman önemli sanırım dr.una bahsediyorsun değil mi bundan

sezenim güzel haberlerin olur inşallah iğneye başladığına iyi yapmışsın aklına takılmaz hem merak etme cnm perşembede sevinçli haberlerini okuycaz

yine uyukluyorum ha yazarken :) yazacam sabaha hoşkalın

pazar günü bizim topiğe uğrayan olmuyo kimse gelmemiş bende hala toparlanamadım acayip uyku hali var akşama da bi arkadaş davet etti sırf uyuyup kalmayım die gidecem sanırım yoksa keyfim yok bugün..
nurayım soru sormuşsun yeni farkettim cnm benim oğlan çok oldu döneli :) son anda vazgeçmezse normal gelecek die düşünüyorum

chnb ablacım ben helloya okunmadığını bilmiyodum çınar paşamız için de okuyalım tabi sağlıklı sıhatli büyüsün anneciği güzel bi iş bulsun

hellom cnm kusura bakma kıdeme göre okudukya sana okuduk sandım atlamışız cnm neye niyetlenmemizi istersen yaz da ben bir an önce başlayım

nazlım kuzum not aldım duanı bitirince bitti die yazarım yine.. aklıma takıldı şimdi senin perşembe çalışma olduya allahın izniyle müjdemizi ne zaman öğreneceğiz beklenen bebek haberi ne zaman

ceza cnm not aldım saolasın.. buarada inşallah eski ayaklarımıza döneriz ayakkabılarıma bakıp ne zaman giyebieceğim die düşünüyorum :)

kızlar günaydınnn

geçmişe bakamıorum faturalarım var kesilecek günaydın demek istedim size
cumartesi doktora gittim yumurtam gerekli kıvama ulaşmış çatlamaya başlamış yandan bugün kesin çatlar dedi perşembe cumartesi pazar ilişki oldu çok isteksizdim kızlar ilk kez böyle oldum inş tuta şimdi bekleme zamanı 2 hafta sonra belli olur ne olduğu hayırlısı herkes iyidir inş öptümmm

nazlım hayırlısıyla rabbim ol demiştir inşallah bu ay büyük kutlama yaparız en büyük duam yanıma dünyanın en mutlu insanı olarak gelmen bakarsın hastanede halaya dururuz daha bekletmesin yaramaz ya buarada seninkiler normal zamanda gelmiyo bacım hep beklenmedik anda ce yapıo madem isteksizdin kovalamadın bu defa o da kaçmamıştır gelmiştir oltaya

herkese günaydın ama nerelerdesinizzzz

Kızlar günaydın, nasılsınız ?

Minikler canım duam bitti 500 tane.inş sağlıcakla kavuş Ali Kerem'e.doğum şekli karışık olmuş ama normal gibi görünüyor sanırım doğru anladım, inş en kolay doğumlar olsun canım.dr da şaşırdı dimi normal isteğine :))bayram sonrası annesinin kucağında oğluşu inş :) bende daha iyiyim canım iyi olmaktanda başka çarem ypk, hafta sonu askeri bi dernek var oryla görüştük ve adama ne dersen de bahanesi var, diyor hamilelik 9 ay bunun sağlık raporu eşinizi getirmez ee doğunca aile bütünlüğü şart ama dimi evet, gelir mi kesin diyemem gelemeyedebilr dedi.yıkıldım tabi.bağıra bağıra kızılayda ağladım bu kezde.o ark.ın k.pederi iyi yakalmış süper olmuş inş iyide haberler gelir.canım bizde dün başbakanı kaçırdık ya komşuyuz onla.geleceği zaman adım başı polis oluyo su almaya girelim beklleyelim dedim bi şekilde durdurmaya çalışcaktım 2-3 dk içinde adam geçmiş gitmiş polislerde gitmişti.ama bu hafta eşim burda evimizdeyiz eğer başbakanda ank daysa görüşmek içn zorlayacam şansımı.parkta otururz artık gece 12 ye dek.birkaç kere denk geldik konvoya ama görmedik hiç.ümidimi yitiremiyorumda.eşimde diyo seneye verecekler sen yine burda kal, bebeği perişan etmeyelim 3 ay sabret ben gelcem.ne ev açtığımıza değer ne çocuğu eksik bıraktığımıza.yine hasret yani.bilmiyorum ki sonu nereye gidecek.başkanla görüştüm şimdi, diyor senin gitmende mümkün değil ne tayin ne görevlendirme.bi yazı alcam yine hoş yazılar problemimizi çözmüyo ve başkanda şaşırdı nasıl olmuyo olması gerekirdi diye.

nazlım, ben hep isteksizim olacağı varsa olur inş ben umutluyım yine nedense sende ümidim tükenmiyo benim.inş yumurtalar bereketli olsun bence senin ikiz olur artık.

datlum, canım nerelerdesin.

chnb, seninde doğuma az kalmış 34 ü baz alırsak.

günlük, daha net almadınz dimi ?

pileo, seni görmek ne güzel :)

minicik, nasılsın ?

hilal, benimde bazen bulantım oluyo bide haftada 1 kesin çıkarıyorum hep sebep süt.sütten ve sudan sonra kusuyorum.zaten sevmezdim bebekte sevmeyecek anlaşılan.hayra yor canım hayra çıksın sıkıntın inş herşey yolundadır.

nilde, ablam tekrar oldu mu kanama, of hep yüreğimiz ağzımızda.inş bebeğin senle kalacak hep.

kıtty, nasılsın canım ?

ceza, canım senden ne var ne yok ? ayakların çok mu şiş.tuz mu çok tüketiyosun acaba ?

sezen, kalp atışı randevusu ne zman

asem, canım bebeğin ve sen iyiisnizdir inş canım, korkutmadı değil mi tekrar ? evde yatıyosun dimi ?

unuttukLARIM varsa affola kızlar.bizde cumartesi vandan gelen kuzenlerimdeydik daha doğrusu hala ev kuramadıkları için teyzemlerdeydik, oğlunun ilk doğum gününü kutladık.maşallah o kadar güzel bi çocuk ki, sapsarı almanlar gibi.dudakalrı hele bitiyorum dudaklarına, bide abisinin oğlu vardı 4 ay küçüğü.yengesi kurbanda bana inat karnını gere gere çıkan önümüze.senin olmuyo demeye getiren gein yani saolsun.soruyr karnın nerde 4 ay olmuş ama bişey yok hızı ilerlemiyorum kiloda dedim.aslı cevabım ben sen değilim acısını çektim olsada germez saklarım olmalıydı.ama insanlık diyelim.bi kuzenim kaynanasından çekiyo oğlum boşamıyo seni inş ölürsün demiş, o kocadan ben kocasızlıktan dertli.ama değişiklik oldu çocuklar filan olunca iyi oldu babanemlerde vardı.güzelle kötü arası bi haftasonuydu işte eğer izin alabilirsem 4 gün izin alcam ve eşimle tayin konusunda görüşcez kurumuyla filan.bide kafa dinleyelim dedik.o kadar üzülüyorum ki onun haline elimdende bişey gelmiyo banada annemler üzülüyo resemn yaşlandılar 1 haftada.hele babam.bi aileye bunları yaşatanlar nasıl mutlu olurlar diyorum kendimce ama biliyorum ki cezaları ağır olacak.

candaşım allah kabul etsin üzmeden gelsin yavrucuklarımız allahtan bişey olmazsa doğru anlamışsın cnm :) normali bekleyeceğiz.. dün misafirlikteydim gaz oluştu nasıl sıkıyo karnımı çok da kalabalık bi ortam lavobayıda kullanamadım bi 5-10 dk doğuruyorum sandım :)
canımsın allah sizinde yüzünüze bakar bi younu bulunur inşallah valla hani konuşmayım diyorum ama dayı olunca şartlara felan bakan olmuyo maalesef tınağımla kazayım dersen böyle süründürüyorlar namuslu olmak hak yemeden ilerlemek oldukça zorlaştı ama ben artık her fırsatın değerlendirilmesinden yanayım yazık eğitim hayatı boyunca çocuklara neyi öğretiyoruz fakat nelerle karşılaşıyoruz burçlar konuşuluyo oğlum erken doğarsa terazi olacak ama benim eşimde terazi ve bazen onun mülayim halleri beni delirtiyo çok sakin yapılı biri benim açımdan iyi ama dışarıya karşı iyi olmuyo bu durum :) zamanında gelirse oğlum akrep olacak ve akrep olmasını istiyorum bu devirde sanırım inatçı kindar ve yapılanları unutmayan biri olmak lazım afedersin biraz köpek olmak gerekiyo diş göstermezsen çok eziliyosun bu her alanda böyle artık maalesef...

Miniklerim, burçla ilgili yorumlarına genele vurarak katılıyorum.ve ne yazıkki çok haklısın bugüne dek kimseden talebimiz olmadı inan sürünmeyi göze alarak hakkımızla olsun dedik olmadı ve haftasonuda bu şekilde olmayacağını öğrendik mecbur kaldık bende anladım bunu işler dayıya bakıyor.yazdıklarımı takip etseler başım yanarmı bilmiyorum ama artık kendimi kontrol edemiyorum.Eşime diyorum ki bi laf var ya, kadını kızdırana kadar herşey yolundadır.bu kez ben cidden kızdım ve hırslandım açık kapıları kapatcam zorlıcam.Dilerim ki olur iyi bişeyler.demek çok sıkıntı yaşattı sana gaz sancısı, ayy kıyamam :) hadi inş sağlıkla gelsin bakalım en kolayından Ali Kerem.Terazi erkekleri demek çok sakin, benimde erkek ark vardı öyleydi hakketen.onu çok severim ama terazi bayanlarıyla ters düşerim hep birz aksi oluyolar gibi demek kadn erkek farkı.bencede akrep olsun hakkını alsın ya :)

miniklerim canım epidural normal doğum kolay oluyormuş araştır istersen canım. ben her ne kadar normal doğuramayaccak olsam da normal iyi diyorum. biliyorsun benim sezaryen dikişim mesaneye yapışmış çok çektim neredeyse bu bebeğimi kaybediyordum 8 sene önceki sezaryen yüzünden. hem de sonrası gaz sancısı feci oluyor süt geç geliyor...

ayaklarım benim şişmedi daha. burada da ayakkabım bile yok eşim bayrama gelirken getirsin kışlık ayakkabı... bu arada gez canım kış bebeğiyle pek gezilmiyor depresyona giriyor insan. ben ne yaparım bilmiyorum 7. haftadan beri yatıyorum kış bebeğiyle yine evde olacağım Allah sağlık verir inşallah...

benim büyük oğlan akrep bu oğlum da sanırım akrep olacak 23 üne kadar acele etmezse...

helloya okumadık canım... onun da isteğine göre okuyalım evet...

Aseden haber yok umarım iyidir...

sezen dr ye gidecekti...

herkes iyi sanıyorum...

Benim de görümcemin biri 150 kilo domates almış kendi sağ olsun dün akşam Antalyaya tatile gitti. bana bakan görümcem de evli, zavallı diğer görümceme 30 kişi misafir gelecekmiş ona yardıma gitti... joker gibi kocasının yanında durmak hariç her işe koşuyor. diğerinin anaokulu var zavallı oraya gitti... Dün ben o gelene dek yatarak yaptım. anaokulundan gelen devraldı...

yazık ya... tatile gidene sinir oluyorum bu arada kimseye danışmadan aldı o kadar domatesi azıcık ilgilendi çekti tatile gitti... bir de bana dua edin diyor...

Bize öğlen yemeği bile vermedi valiz hazırladı... Bu kadar gamsız olur insan...

ben de dayanamıyorum ya...
candaşım canım inşallah olur canım gerçekten zor oluyor ben de eşimle ve oğlum varken ayrıydım çok zor... Ama önce sağlık diyorum canım...

nazlım inşallah tutmuştur canım isteğe bakmıyor bu işler canım :))

Kizlar nasilsiniz? Bugunlerde ben cok keyifsizim.Bazi ailevi sorunlara canim sikkin.
Nazlim artik bu is goreve donustugunden bende isteksizim.Saclarimi boyatmayi dusunuyorum sizce bir zarari olurmu kizlar?
Gerci ben zor hamile kalan biriyim ama neolur neolmaz.Birsey biliyormusunuz bu konuda? Regli olmayi beklesemde cok beyazlarim cikacak.
Teredttıe kaldim boyatip boyatmamak konusunda.

chnb, ablacım saol sende bilirsin tabi, bakalım ne olcak ilersi.bide 150 kilo domatesle salça mı yapılcak.çok bencillik olmuş ya resmen.

rolle, canım benim tedaiv döneminde transfer günnüe dek boyamaya izin vardı yani döllenme olana dek.döllenmeden sonra izin yok çok zararlı demişti, şimdi saçlarımı hiç beğenmiyorum boyatamıyorumda.8. aya dek yasakmış.bence adeti bekle eğerr yumurtlaman geçtiyse.dilerimki adette olmaz boyayamazsın :)

Canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bende duanı yapmıştım..
Yapılan duaları Allah kabul etsin canım..2 hafta sonra hıı..heyecanlı bekleyişş,dualarım seninle

Herkese Merhaba;

Nuraycığım 2 gün sonra kontrolüm var o zaman doktora soracağım bu bebek sağdamı soldamı diye:)Cevabıda yazacağım sana.Duruma göre değerlendirmesini yaparız artık.Sanada geçmiş olsun.Kendine dikkat et

Miniklercim kendi yuvanda ne kadar huzurlu olursan ol çevrendekilerin üzüntüsü sıkıntısı yetiyor insana.Stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.Doğum şekli konusuna gelincede hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun..Her ikisininde kendince zorlukları vardır mutlaka.

Candaşım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

Nilde bu arada o hemoroid sorunu bendede var.Bu hafta gidince doktoruma danışacağım.İlerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar doğuracağını düşünüyorum çünkü.

Chnb abla;150 kilo domatese pes diyorum.Bencil insanları hiç sevmem görümcende bencilin daniskası sanırım.Ne ayıp birşey yaptığı..Bu arada evde kaç kişi yaşıyorlar merak ettim.150 kilo domatesi biz 5 yılda tüketemeyiz sanırım.

Herkes iyidir umarım..

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…