:)))) sabredemedin dimi :)) hadi bakalım bekleyeceksin 4 gün nasıl bekleniyosa . gerçi dün gece söylemiştim sana git test yap diye ama nebilim böyle bi değer çıkacağını ama sonuçta sınırın üzerinde mi üzerinde tamamdır o haldemaysın son günü bir hamiş haberi daha demek istiyorum ve diyorum alin hamileeeeeeeeeeee
alin'cim eşine anlattınmı peki bu gelişmeleri,tepkisi nasıl,heycanlanmıştır oda.bak kesinleşene kadar biliyorum çok zor ama hemen herkese anlatma konu komşudan bahsediyorum ben öle yapıcam çünkü.ilk gebeliğimde herkese anons ettiğim için dayanamayıp, kürtaj olalı 2 ay geçmesine rağmen 2 gün önce bile bana bebeğin nasıl bulantıların geçtimi diye hala soruyolar,bende malesef hala cvp veriyorum.allahım bi daha nasip ederse kızlar ilkburda paylaşmayı düşünüyorum hemen herkesede sölemek istemiyorum çevremde ailem hariç(allah hepimizi nazardan kem gözden ,kötü şeylerden korusun.)
:95::95::95::95::95: yaa ne garip bi değer buuuu :95:
bende inanmak istiyorummm canım hamiş olduguma
kıslar kürtaj sonrası 2.reglimide bugün oldum,,Allahın izniyle kaldı son 1
ben de söylemiyeceğim canım ama eşim biliyo, tam bilmiyo o da benim gibi var mı yok mu..şaştık kaldık[/QUOT
canım benim ya,eşine anlat tabi,demek istediğim hani şu konu komşular,çevre yani.bi yanınızda hem heycan var hem heveslenmekde istemiyosun valla sana sakin ol diyorum ama ben olsam şu 4 gün uyuyamazdım heralde ogün biran önce gelsin diye dua ederdimöle özendimki valla allah banada nasip etse keşke ama ben artık kimseye anlatamıyorum canım korkuyorum heralde,herkese bi süre düşünmüyorum diyorum sırf üstümde baskı kurup çocuk yap demesinler diye. umarım istediğin gibi hamilesindir ve sağlıklı sıhhatli bi gebelik yaşarsın canım
cnm bende inanıyorum hamiş olduğunaşimdiden hayırlı olsunnnnnn
adet döndüm 30-35 gün arası yani haziranın 8 ine kadar yolum var. genelde ki döngüme göre bat: 6 haziran
Nazcım seni görmek ne güzel. 2010 Kasım Hamişleri topiğindeydim ben de, 7. haftada kaybetmiştim bebeğimi hatırlarsın belki. Sonradan topiğe bakınca öğrendim senin de bebişlerini kaybettiğini. E artık buradaysan, yeni planlar var demektir, yanılıyor muyum? Allah güzel gönlüne göre versin senin de...alaaaaaaaaaaaaaah kim tutar beni beeeee
senemcim ben kız hissediyorum...tatlı bi kızın olacak:)
benim içime de erkek doğdu senemcimm
Kızlar bu arada ben bugün kötü bir haber aldım. Kuzenim, 7 haftalık bebeğini kaybetti. Kalbi atmamış hiç, bugün kendiliğinden düşük olmuş. Kuzum bütün gün ağlamış, ağlaya ağlaya uyuyakalmış en sonunda. Bi kendine gelsin, burayı önericem ona da. Bana ne iyi geldiniz. Hep destek olduk birbirimize, hala da herkesten önce burada paylaşıyoruz sevincimizi, kederimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini inşalla
o kadar çok duyuyorumki artık yada algıda seçicilikmi oluyo bu anlamıyorum kimle konuşsam ya kendisi yada yakın çevresinde bu olay başına gelmiş biri muhakak oluyo,hiç aklıma gelmezdi benimde başıma geleceği,insan yaşayınca daha duyarlı olıyo böle olaylara,çok üzüldüm senemcim geçmiş olsun kuzenine ona yalnız olmadını bziim gibilerin ne kadar fazla oldunu anlat,gerçi sende bu acı tecrübeye sahipsin anlarsın,oda en kısa zamanda atlatıp yeniden bu duyguları tadar
Kızlar bu arada ben bugün kötü bir haber aldım. Kuzenim, 7 haftalık bebeğini kaybetti. Kalbi atmamış hiç, bugün kendiliğinden düşük olmuş. Kuzum bütün gün ağlamış, ağlaya ağlaya uyuyakalmış en sonunda. Bi kendine gelsin, burayı önericem ona da. Bana ne iyi geldiniz. Hep destek olduk birbirimize, hala da herkesten önce burada paylaşıyoruz sevincimizi, kederimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini inşallah.
Kızlar bu arada ben bugün kötü bir haber aldım. Kuzenim, 7 haftalık bebeğini kaybetti. Kalbi atmamış hiç, bugün kendiliğinden düşük olmuş. Kuzum bütün gün ağlamış, ağlaya ağlaya uyuyakalmış en sonunda. Bi kendine gelsin, burayı önericem ona da. Bana ne iyi geldiniz. Hep destek olduk birbirimize, hala da herkesten önce burada paylaşıyoruz sevincimizi, kederimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini inşallah.
kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım
ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3
bu ne şimdi yaaaa
İnş 2 gün sonra kesinleştiririz gebe olduğunu, ayy pardon yarın...evet candaş direk 1-2 falan çıksa çok yıkılmazdım ama böyle ümitlenip sonra düşmesi beni çok yıkar. gerçi bulantım çok ama bilmiyorum ki
kırmızılar gelmedi ama gelecek kahverengi akıntı koyulaşarak gelmeye devam ediyor..ben ümidimi kaybettim kaçın kurtulun kızlar(candas,taf.polyanna)
bende erkek diyorum ....3 kız 2 erkek anketimiz cuma günü sona erecektir:)
bencede hamilesin canımcıminşallah hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin..
benide listeye ekleyin istenmeyen tarih 27temmuz
ay canım benim de evlilik yıl dönümüm, tam 3 yıl olacak. inşallah ben de tahmini o günlerde bebek haberi vermek istiyorum tekrar.ben de ilk adetimi bekliyorum. haziranın son haftası civarı.anammm 27 temmuz benim doğumgünüm.ugurlu gelsin inş sana
ay canım benim de evlilik yıl dönümüm, tam 3 yıl olacak. inşallah ben de tahmini o günlerde bebek haberi vermek istiyorum tekrar.ben de ilk adetimi bekliyorum. haziranın son haftası civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?