Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:95::95::95::95::95: yaa ne garip bi değer buuuu :95:

bende inanmak istiyorummm canım hamiş olduguma

alin'cim eşine anlattınmı peki bu gelişmeleri,tepkisi nasıl,heycanlanmıştır oda.bak kesinleşene kadar biliyorum çok zor ama hemen herkese anlatma konu komşudan bahsediyorum ben öle yapıcam çünkü.ilk gebeliğimde herkese anons ettiğim için dayanamayıp, kürtaj olalı 2 ay geçmesine rağmen 2 gün önce bile bana bebeğin nasıl bulantıların geçtimi diye hala soruyolar,bende malesef hala cvp veriyorum.allahım bi daha nasip ederse kızlar ilkburda paylaşmayı düşünüyorum hemen herkesede sölemek istemiyorum çevremde ailem hariç(allah hepimizi nazardan kem gözden ,kötü şeylerden korusun.)

ben de söylemiyeceğim canım ama eşim biliyo, tam bilmiyo o da benim gibi var mı yok mu..şaştık kaldık

adet döndüm 30-35 gün arası yani haziranın 8 ine kadar yolum var. genelde ki döngüme göre bat: 6 haziran

Canım çok çok sevindim. İnşallah daha güzel günleri de görürüz hep beraber. Yeni yerleşmiştir bebiş, o yüzden daha düşüktür değer. Ekleyelim mi listeye hamiş diye? Bence öylesin. Yine de bekleriz istersen. Of ne güzel bir ay oldu mayıs

alaaaaaaaaaaaaaah kim tutar beni beeeee
Nazcım seni görmek ne güzel. 2010 Kasım Hamişleri topiğindeydim ben de, 7. haftada kaybetmiştim bebeğimi hatırlarsın belki. Sonradan topiğe bakınca öğrendim senin de bebişlerini kaybettiğini. E artık buradaysan, yeni planlar var demektir, yanılıyor muyum? Allah güzel gönlüne göre versin senin de...

senemcim ben kız hissediyorum...tatlı bi kızın olacak:)

İnan hiç farketmez. Kız mı diyorum, içim içime sığmıyor. Erkek mi acaba diyorum, yine içim içime sığmıyor. İlk bebek ya, ne olursa artık. Sağlıklı olsun da...

benim içime de erkek doğdu senemcimm

Eşim, erkek diyenlere selamlarını ve saygılarını iletiyor Alincim Napıcam bu adamı bilmiyorum ya. Kız da ılsa olur ama renkli çiçekli böcekli giydirmek yok diyor deli Hadi bakalım inşallah seninkinin de cinsiyeti üzerine tahminler yaparız yakında

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray.............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

ceza83................................................................................4 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN
taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Alin84...

Alin'im dayanamadım ekledim. Sımsıkı tutalım bebişi, emrivaki yapalım da kaçmasın bizden

Son düzenleme:
Kızlar bu arada ben bugün kötü bir haber aldım. Kuzenim, 7 haftalık bebeğini kaybetti. Kalbi atmamış hiç, bugün kendiliğinden düşük olmuş. Kuzum bütün gün ağlamış, ağlaya ağlaya uyuyakalmış en sonunda. Bi kendine gelsin, burayı önericem ona da. Bana ne iyi geldiniz. Hep destek olduk birbirimize, hala da herkesten önce burada paylaşıyoruz sevincimizi, kederimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini inşallah.

ya önceden de mi böyleydi..ne kadar çok düşük haberi alıyoruz artık..algıda seçicilik falan değil bu yaa...kuzenine geçmiş olssun canım..bende ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım

bencede cinsiyet hiç önemli değil yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun...

canım çok geçmiş olsun.bende çok ağlamıştım o günleri anımsadım şimdi( burayı önermek istemen güzel fikir.kafası dağılır, sadece kendisinin başına gelmedğini görür en önemlisi sonrasında hamiş olup bebeğine kavuşanları görmek ona umut olur..bende iyiki burada paylaşmışım diyorum her fırsatta girmeye çalışıyorum. öyle çok alıştımki hepinize...
bu arada cinsiyetle ilgili çok güzel bi kız düşünüyorum.profil resminden olsa gerek benim tahmin:) yani resmine bakınca pamuk gibi bi kız yakıştırıyorum sana. allah gönlüne göre versin canım..

kızlar bugun daha adetime cok olmasına ragmen dayanamayıp kan testi yaptım

ve referans aralığı 0 - 5 arasıyken benim sonuç : 5,3

bu ne şimdi yaaaa

günaydın cnm.inşallah dir güzelim.erken yaptıgın için bu kadar düşük çıkmıştır 4-5 gün sonra bidaha yaptır bence inşallah seni bırakmaz senle beraber 9 ayı devirir canım

evet candaş direk 1-2 falan çıksa çok yıkılmazdım ama böyle ümitlenip sonra düşmesi beni çok yıkar. gerçi bulantım çok ama bilmiyorum ki
İnş 2 gün sonra kesinleştiririz gebe olduğunu, ayy pardon yarın...
kırmızılar gelmedi ama gelecek kahverengi akıntı koyulaşarak gelmeye devam ediyor..ben ümidimi kaybettim kaçın kurtulun kızlar(candas,taf.polyanna)
neyse canım artık hayırlısı olsun diyeceğiz, inş en yakın zamanda gelsi o zaman .....
3 kız 2 erkek anketimiz cuma günü sona erecektir:)
bende erkek diyorum ....

Canım kuzenine çok geçmiş olsun diliyorum, inş 2. meleğine en kısa zamanda sağlıcakla kavuşur....

Bu arada kızlar bende bi rüya gördüm gözlerim açıp kapadıkça kaldığım yerden devam ettim.Korktum....
Zülfü Livanelinin kitabı Serenadı okuyorum.Orda yahudilerle ilgili mevzular var ve zamanında Türklerden destek alamamışlar kısmen ölüme terk edilmişler.Bizim topikte yazışıyomuşuz.Sizler filan yoksunuz ama yine şuanki gibi topikteden 5-10 hamile çıkmış.Ve sadece ben hamile kalamamışım.Diyorlarki kızlar durmak yok devam edin, (bu arada topikteki kızlar yahudi) Müslümanların kökünü kurutalım, böyle habire doğuarlım yahudi çocuklarımız geçmişin acısını sorsun diyor ! Türkler ve müslümanlar yok oluyo diye korkuyla uyandım.Çok şükür rüyaymöış dedim ya ! Herkes kendi ülkesinde yaşasında bıraksınlar yakamızı d,yorum rüyamda :) Ama Allah öyle günlerden esirgesin vatanımızı ....

bencede hamilesin canımcım inşallah hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin..
benide listeye ekleyin istenmeyen tarih 27temmuz

anammm 27 temmuz benim doğumgünüm.ugurlu gelsin inş sana
ay canım benim de evlilik yıl dönümüm, tam 3 yıl olacak. inşallah ben de tahmini o günlerde bebek haberi vermek istiyorum tekrar.ben de ilk adetimi bekliyorum. haziranın son haftası civarı.

ay canım benim de evlilik yıl dönümüm, tam 3 yıl olacak. inşallah ben de tahmini o günlerde bebek haberi vermek istiyorum tekrar.ben de ilk adetimi bekliyorum. haziranın son haftası civarı.

ayy hadi inşallahhhhhhhhh canım.. benimde bidahaki tahmini adet tarihim 29haziran.. bakalım inşallah temmuz sonu buraya bi sayfa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarız inşallahhh.. beni buseferde şey düşünürmeye başladı. şimdi tam ramazana denk gelcek oruç tutamıcam birincisi,, ikinciside şimdi biz hamile oldugmuzu kimseye sölemeyelim diyorz yaa ramazanda davete gtmek,almak gerekcek ne mazaret uydurcaz herseferinde,,alsakta canımız çıkar yazın sıcagında Allah korusn bişi olur die korkuom nolcak bilmiom

senemcim kuzenine çok geçmiş olsun,,bende 7haftalıkken kalp atışı dinlemeye gttiğimde öğrenmiştim. hiç unutamıyorum doktorun kalp atışını duymak için karnıma bastırıp,sallayışını,,sonrasında narkozdan ağlayarak uyanışımı
ama olsun Rabbim sabrını verdi bak üstünden 2ay bile geçti şimdi tekrardan istiyorum..biz müslümanız,, hiç bir zman karamsarlığa kapılmayız,,Allah'tan istemeye ümit etmeye devam ederiz..başımıza gelen musibetlerde hayır ararız,şükrederiz.. Allahım isteyen herkese istediği zamnda yaşatsın,aratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…